|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Ja ostatnio wylicytowałam takie coś : http://allegro.pl/show_item.php?item=3067191721
Nie jest to jakieś chhwytające za serce, ale chciałam dla małej coś na jeden raz, na chrzciny do kuzynki
|
|
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2583 |
|
Zadomowienie
|
Była tez dziś w sh. Wydałam 120 zł
![]() a to nabytki wszystko w rozmiarach od 80 do 92
|
|
|
|
#2584 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja w dzień śpi w pokoju dziennym a w swoim łóżeczku tylko w nocy. Swoją drogą jeżeli sama zasypia to dobry znak, nie będziecie musieli małej odzwyczajać od Waszego łóżka Biedactwo... Zdrówka życzę! Cytat:
Od kiedy wstaje? Nic się nie chwaliłaś . A łóżeczko piękne, dzieciątko w nim jeszcze piękniejsze! Cytat:
za szczepienie i wagę!Cytat:
Cytat:
Cytat:
. A na ostatnim zdjęciu widzę rajstopki do raczkowania Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
My właśnie żeby nie przyzwyczajać małej do naszego łóżka nie braliśmy jej (tylko na początku, może przez pierwsze 2-3 miesiące nad ranem jak się przebudziła). Tym bardziej, że za chwilę będę miała wielki brzuch i problemy ze spaniem... Cytat:
za szczepienie i wagę!
|
||||||||||
|
|
|
#2585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2586 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
!Cytat:
![]() Oj zachęcacie dziewczyny do zakupów Ja wylicytowałam dla mojej płaszczyk: http://allegro.pl/odlotowy-rozowy-wi...077358304.html ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Są świetne! Zwłaszcza jak nie ma się dywanów a mała chce śmigać po całym mieszkaniu. Nie ślizga się na panelach ani kafelkach. |
||
|
|
|
#2587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz niedawno kupiliśmy taki nie duży i mała cały dzień na nim leży to jej kont w salonie a tak to brak. Nie mogę sie doczekać powrotu do pracy im wczesniej wroce tym wczesniej zaczniemy sie o fasolke starac mam nadziej ze zaczniemy jesienia starania i nastepna dzidzi tez bedzie wakacyjna |
|
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grrr, nie wiem u kogo kupuję
|
|
|
|
|
#2589 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gdzieś pewnie od listopada będziemy działaćCytat:
|
||||||
|
|
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Mandi brawa dla Amelci
![]() Ale mnie brzuch boli, dawno nie jadłam kapusty, skusiłam sie i mam rewolucje w brzuchu
|
|
|
|
#2591 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie moje Maleństwo zasnęło pierwszy raz w nowym łóżeczku-obyło się bez problemów, tzn. nakarmiłam ją na rękach, włożyłam do wyrka i posiedziałam przy niej z 20minut i śpi....normalnie mi się płakać chce, że Ona już taka duża....a do tego dziś pierwszy raz śpi nie przy moim łóżku, a w drugim końcu pokoju....nie wiem czy nad ranem ją usłyszę, jak będzie potrzebować pogłaskania i smoka....ehhh jakoś mi smutno
![]() u nas dziś pogoda pod psem, Dziecię cały dzień w domu, ja byłam tylko w sklepie....w dodatku Ona teraz tyle pokrzykuje, warczy itd.,że zachrypła normalnie....nie wiem czy coś jej na to dać??jak tak to co??i chyba ma lekki katarek, ale wyczyściłam i dałam na noc Otrivin, oby pomogło
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi Jasiu nie chciał jeść wieczorem wcale nie wiem czemu, ale obiad zjadl duzy z apetytem bo zjadl lacznie 300g obiadu
|
|
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
cześć
Nadia miała dzisiaj wysoką temperaturę do 39,2 i nadal ma katar , noce do bani chociaż wczorajsza najlepsza z ostatnich. Wiecznie w biegu ,nie jest łatwo pogodzić pracy na cały etat z chorym dzieckiem najlepszego dla Agatki i Leosia ![]() : oklaski:za słuszne wagi i przebyte szczepienia
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2595 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Brawo za wagę i za umiejętności, które faktycznie robią wrażenie Cytat:
Mi dziś przyszły książeczki (jeszcze na jedną czekam) i właśnie chciałam zamówić kolejne :PCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez dziś byłam, ale wydałam tylko 50zł - słabiutko coś
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
hej ja na szybko bo idę spać jutro do pracyyyyyy. Boję się trochę bo mały od niedzieli (chyba ma 8 zmysł) płacze na obcych i jak wychodzę z domu i mamie ciężko go było uspać a nigdy z tym nie było problemu.
|
|
|
|
#2598 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dziś walczę z zastojem, ostatnio trwało 2 dni, mam nadzieję, że szybko się z tym uporam :/
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-03-12 o 21:21 |
|||
|
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
My dzisiaj mieliśmy gości, przyszła moja siostra z synkami, młodszy jest dokładnie co do dnia 2 lata starszy od Sary.. normalnie przy dwójce takich dzieci trzeba non stop mieć ich na oku. Niby chłopak już wszystko rozumie itd. ale można mu sto razy powtarzać że Sara jeszcze nie je chipsów a on jej dawał i tak
i nie ma w ogóle wyczucia siły, ciągał ją, a to popchnął, oczywiście w zabawie... normalnie jakbym miała takich dwóch maluchów to bym się chyba bała siku iść zrobić zeby se krzywdy nie zrobili albo bym się przyzwyczaiła jak byliby razem codziennie Sara dostała od cioci cudny płaszczyk wiosenny i berecik z hm, ale pochwale się dopiero jak jej ubiorę bo tak nie na niej wygląda bezpłuciowo no... i nie jest różowy tylko granatowy w białe kropeczki |
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Hello, hello
![]() Witam się z powrotem ![]() Fajnie było na ojczyzny łonie, ale jednak 3 dni z moimi rodzicami to aż nadto. Niby ok, niby było miło, a jednak do tego stopnia odwykłam, że nie mogę się teraz nacieszyć, że już jesteśmy u siebie ![]() ![]() ![]() Sprawy urzędowe zostały załatwione, mała ma teraz już oba obywatelstwa. Kupiłam tylko 5 książeczek, ale przywiozłam około 30, może 40 (wcześniej zamawianych, które dopiero teraz mam fizycznie przy sobie), więc i tak po wniesieniu tego (plus pierdyliarda innych rzeczy) na 3 piętro mamy ręce aż do ziemi
|
|
|
|
#2601 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Dzień minął nam fajnie! Niby nic szczególnego nie robiliśmy, ale jakoś tak radośnie było Leoś zawzięcie ćwiczy wstawanie z brzuszka na kolanka i co jakiś czas przesuwa nóżki nieśmiało do przodu, ale nie wie jeszcze, co zrobić z rączkami![]() I znów mamy strajk głodowy... Może to przez zęby... W każdym razie wszystko jest be... Mleko ciężko mu wcisnąć, kaszki też nie chce, obiadek raz się uda a raz nie, jedynie owoce je chętnie (dodaję mu tam też łyżkę kaszki). Mam nadzieję, ze to chwilowe...Dziękujemy bardzo wszystkim ciociom Pumcia mam nadzieję, że B ma sie lepiej Podziwiam Cię kochana. Silna z Ciebie babka!Cytat:
Materac ma na 2 poziomie. U nas to środkowy, bo są 3.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2603 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to trzymam kciuki za starania o kolejną dzidźkę! Widzę, że podobne plany ma też Mandi . Fajnie jest razem przechodzić ciążę... Szkoda, że nikt z wątku nie zdecydował się tak szybko, jak ja na dzidziusia...Cytat:
za samodzielne zaśnięcie!O to, że nie usłyszysz się nie martw, ja słyszę małą z sypialni a ona śpi w swoim pokoju . Odnośnie pogrubionego, to myślę, że nie musisz nic małej dawać - samo przejdzie. O ile chrypka wynika z krzyków. Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Super, że załatwiliście wszystko. Podwójne obywatelstwo to fajna sprawa - na przyszłość dla Zosi. Jakie książeczki kupiłaś? |
|||||
|
|
|
#2604 | |||||
|
Zakorzenienie
|
oby przeszło jak najszybciej!Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej oglądam foteliki
![]() Podoba mi się BeSafe izi, tylko ta cena... Powala na kolana. Bardziej cenowo odpowiada mi Recaro Polaric. A z tego wszystkiego w sklepie na żywo widziałam tylko MaxiCosi Mobi (ale coś mi się kołacze po głowie, żeby go nie kupować, tylko nie wiem czemu). A najlepszy w tym wszystkim jest mój małż. Skwitował tylko: no to bierzemy montowany tyłem i myśli, że w ten sposób został rozwiązany problem fotelika
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak zamówił
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli rozumiem, że już czatujesz na kuriera?
![]() Często mam tak, że do zakupu na all zbieram się tydzień, bo mi się nie spieszy. Ale jak już zamówię to oczywiście chciałabym, aby przesyłka była u mnie już, teraz, natychmiast. No, ewentualnie następnego dnia rano
|
|
|
|
#2608 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2609 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
temperatura rzeczywiscie wysokazdrówka dla Nadii Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2610 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Za nami dobry dzień i beznadziejne zakupy. Chciałam sobie kupić sukienkę, spódnicę, bluzkę, żakiet i coś co mi się bardzo spodoba bez jakiegoś konkretnego celu. I kupiłam NIC! W sklepach same szmaty. Nic mi się nie podobało i nawet mierzyć mi się nie chciało. Mam nadzieję, że może jutro coś kupię bo dziś to nie był mój dzień. Niech szybko wraca do zdrowia Cytat:
Wygląda uroczoCytat:
Cytat:
Cytat:
Wiem co mówię Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za pierwszy dzień pracy
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

a to nabytki wszystko w rozmiarach od 80 do 92
ona sama musi, a jak wezem ją do nas to dla niej znak że dzień sie zaczyna, tak samo nawet w dzień ze mną w salonie nie zaśnie, musi byc u siebie.
Od kiedy wstaje? Nic się nie chwaliłaś
.
Nie musi wiedzieć, że u nas BLW.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
. Fajnie jest razem przechodzić ciążę... Szkoda, że nikt z wątku nie zdecydował się tak szybko, jak ja na dzidziusia...