Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-13, 14:19   #3421
nuna2
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

U nas tv też nie ma w sypialni.. mamy pokój obok i jak chcemy coś obejrzeć to rozkładamy tapczanik
Stary 2013-03-13, 14:21   #3422
kalka
Zadomowienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

METRO Dla mnie połączenie różu i błękitu to strzał w dziesiątkę!
Jak tak patrzę to pierwsze moje skojarzenie: sufit, skosy i sciane z oknem zostawić w rózu, a resztę ścian w błękicie. Tylko koniecznie leciutki błekit, bo by się gryzło.

Ale doczytałm ze chcesz jakieś fale i chmurki :P

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:22   #3423
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Mieszanka stresu, radości, łez i niepewności. A wogóle to mi się już nudzi to "bycie w ciąży". Chętnie przeobraziłabym się już z wieloryba w jakąś nimfę wodną

Mi też. dostaję świra w domu...jeszcze laptop mi się zaczyna psuć.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Na zgagę była mowa o siemieniu lnianym mielonym i migdałach. Nie pamiętam która to siemię polecała, ale chyba też sobie poszukam. Na pewno było przed 26 luty bo wtedy byłam u rodziców i miałam testować, a zapomniałam.
Ja pisałam o siemieniu. Do szklanki gorącej wody daje 1,5/2 łyżevczki siemienia i zostawiam do wystygnięcia. Można dać krople soku malinowego przed wypiciem. I radzę pić duszkiem bo mi inaczej nie wiejdzie, a i tak często mi jest niedobrze jak już wypiję przez chwilę. Ale zgaga przechodzi wiec cel uświęca środki.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia
Ja się póki co umawiam zawsze co 4 tyg i jest ok
JA tak samo co 4 tygodnie. Ale podobno w 3 trymestrze powinno się co 3 z tym, że nie wiem gdzie ja to czytałam.

Tż wczoraj kładł się do łóżka i mówi mi " No wiecie dziewczyny coś mi się wydaje, że zajmujecie wiecej niż 2/3 łóżka"

Dziś mnie pytał co robimy z tym wózkiem, czy czekamy czy szukamy jakiegoś innego. Ja stwierdziłam, że do piątku czekamy. Wtedy pójdziemy na policję i zaczniemy poszukiwania nowego. Z tym, że ja już nie mam zaufania ani do allegro ani do tablicy wiec gdzie szukać??

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:22   #3424
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dziękuję bardzo za tak obszerną relację
Akurat nam gondolka nie jest potrzebna taka duża, bo będziemy używać jej głównie latem, na zimę przesiądziemy się już w spacerówkę
Z tego co patrzyłam na tej stronie ewózki którą podałaś to cena za MC jest owszem 2799, ale bez fotelika, pisze tam: fotelik za dopłatą, ale może jestem jakaś ciemna i źle patrzę taka cena za MC z fotelikiem myślę, że by była bardzo korzystna
Nie ma sprawy

Sprawdziłam jeszcze raz stronkę i tak:
Maxi Cosi Mura 4 z tego linku => http://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-Mura-4...Model-2013/705 <= jest za 2599zł, ale jak dodaję fotelik np. MC Cabriofix za 450 zł i dodaję to do koszyka to cena się nie zmienia i dalej jest 2599zł

A znowu drugi wózek Maxi Cosi Mura 4 z tego linku => http://www.ewozki.eu/pl/p/3w1-Mura-P...-do-wyboru/698 <= jest za 2799 zł ale jak dodaję fotelik Cabriofix i dodaję do koszyka to cena wzrasta do 3249,00 zł

Ciekawe czy na stronce mają jakiś błąd czy chodzi o coś innego

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:23   #3425
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
U nas tv też nie ma w sypialni.. mamy pokój obok i jak chcemy coś obejrzeć to rozkładamy tapczanik
U nas jest bo ja miałam w pokoju i tak już został. Ale jak będziemy mieć swój dom to na pewno w sypialni nie będzie tv.

Laura

Stary 2013-03-13, 14:31   #3426
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
U nas jest bo ja miałam w pokoju i tak już został. Ale jak będziemy mieć swój dom to na pewno w sypialni nie będzie tv.
A u nas jest i w salonie i w sypialni i nie zmieniłabym tego

Stary 2013-03-13, 14:33   #3427
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Na nowym M nie chcę tv w sypialni, teraz mamy bo nie ma gdzie tego wszystkiego trzymać W sumie to nie tv tylko wielki monitor od komputera

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 14:34   #3428
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja mam laktator kupiony i jestem pewna że się przyda - nie mam zamiaru siedzieć non stop z dzieckiem w domu, zwłaszcza po tylu miesiącach "uwięzienia" - chcę mieć możliwość zostawienia dziecka na 3-4 godzinki z mężem czy z mamą i wyskoczyć sobie na zakupy czy do fryzjera bez obaw że zaraz muszę pędzić do domu karmić głodomorka
Ostatnio słyszałam od znajomej, że laktator jest fajny na wyjścia, ale na początku i tak musiała co 3-4h odciągać mleko, bo była cała zalana, a piersi jej dosłownie rozsadzało, jak nie odciągła, więc i tak nie mogła wychodzić gdzieś na dłużej. Poza tym, dla mnie największą obawą jest to, że się okaże, że nie mam tyle pokarmu, albo wyskoczy jakiś inny powód dla którego nie będę mogła i tak karmić i 200zł pójdzie się czochrać.

Cytat:
W takich przypadkach kradzieży kołdry to ja męża budzę i dopominam się zwrotu kołdry Chociaż ja tak długo wyciągam kołdrę aż sama wyjdzie, albo chłop się sam budzi i mi oddaje.
Dlatego u nas każdy ma swoją kołdrę.

Cytat:
Ja mam termin na połowę maja, jak wrócę po porodzie to mogę przejąć pałeczkę od jakiejś czerwcowej, ale może na początek lepiej ktoś z końca czerwca bo ja nie mam internetu w komórce, mam tylko stacjonarny w domku.
Jak coś to możesz do mnie pisać, nie ma problemu
Ja mam termin na 22.06, neta w komórce, więc jak coś, to też mogę bez problemu. Wolałabym jednak uniknąć wyświetlania swojego numeru na ogólnym forum.

Cytat:
Dziś mnie pytał co robimy z tym wózkiem, czy czekamy czy szukamy jakiegoś innego. Ja stwierdziłam, że do piątku czekamy. Wtedy pójdziemy na policję i zaczniemy poszukiwania nowego. Z tym, że ja już nie mam zaufania ani do allegro ani do tablicy wiec gdzie szukać??
Szkoda, że tak u Was wyszło. Ja bym jednak nie rezygnowała, tylko szukała takie z odbiorem osobistym. Zresztą sama tylko takie szukałam, bo wolałam wszystko zobaczyć i posprawdzać.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:46   #3429
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość

Widzę, że wszystkie śpią
A śpijcie na zdrowie
Nas chyba męczy bezsenność od niedzieli...
Cytat:
Napisane przez karota11 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj pół nocy nie spałam Strasznie bolą mnie biodra i jeszcze krocze?! jak się przekręcam to ból, do lekrza idę 21.03. mam nadzieję,z e to nie szyjka czy coś?
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Witam
Nie śpię od 4, a wstałam o 5:30. Eh kiedy ja się wyśpię
Współczuję nieprzespanych nocek

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Dzien doberek z ranca , ale naskrobalyscie przez nocke hehhe
My z Michasiem witamy sie w 32 tc !!!!!!!!!!
za oknem -9 i piekna biala sceneria....
Mlody spi jeszcze ide go obudzic , mam nadzieje ze oczy dzisiaj beda w lepszym stanie
co do poscieli to ja do lozeczka turystycznego mam bez ochraniacza i mam 4lub 5 kpl. ale to z tego wzgledu ze po mlodym zostaly , tak to pewnie bym gora 2 kupila, poduszeczke o grubosci 1 mm mam i kalderke ....
Gratuluję kolejnego tygodnia i mam nadzieję, że z synkiem już lepiej

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
gratulejszyn! ja dzisiaj zaczynam 29ty a propos, śniło mi się, że do mnie dzwoniłaś, chyba w związku z cukrzycą ciążową... i się okazało, że byłaś facetem przepraszam, nie wiem skąd... miałaś męski głos i nagle cię widziałam przez ten telefon. i se myślę: to facet się podszywa pod naszą Jenny, czy faktycznie nasza Jenny to facet i zaszła (a raczej zaszedł) w ciążę??? co na to jej (jego...) mąż???????
ten stres z remontem kompletnie rozumiem... też mam. a praktycznie w domku już niewiele do zrobienia zostało. pokończyć ściany, zrobić podłogi, płytki... schody, drzwi... no, plan jest taki, że damy radę
Ty masz dziś 29tc, a ja zaczynam jutro
A co do snu to padłam

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Witam w 33 tygodniu. Jak już tak piszecie to mi zostało 55 dni
To już tak blisko. Mam nadzieję ze tym razem to będzie mniej niz 55 dni

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Witam w 31 tc powoli czuję na karku oddech porodówki
dziś byłam na badaniach krwi i musiałam 2 podchodzić, bo za 1 razem babce się pomyliło i na jakieś inne badania mi wysłała niż na morfo i dzwonili do mnie, jejku jak one mnie przepraszały jakby nie wiem co się stało.
Kupiłam dziś materiały do uszycia kotka sensorka
ale miałam dzis chore sny, śniło mi się że zamiast brzucha ciążowego miałam półprzezroczysty balon i mały się tak wypinał rączkami, nózkami, buzią przez ten balon i było wszystko widać, taki przerażający sen, obudziłam się a w brzuchu faktycznie dyskoteka. Od dwóch dni tak strasznie mocno kopie, nie wiem czy to normalne bo czasami aż zaboli tak się wierci.
Lecę do robótek ręcznych
Gratuluję kolejnego tygodnia i powodzenia z sensorkiem

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
poszłam się kąpać. wylazłam z wanny, rozglądam się za kotem. gdzie był kot? zdobywał nowe terytorium
Korzysta z okazji

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
dzięki! jeszcze teraz mam w niedzielę no bo miałam mieć dzisiaj, ale lekarza nie ma...
Wizyta dopisana

No i trzymam za resztę dzisiejszych wizyt

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 14:50   #3430
nuna2
Zakorzenienie

Dziewczyny a kiedy powinna pojawić się siara w piersiach??
Stary 2013-03-13, 14:56   #3431
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Nie ma terminu, kiedy ma się pojawić. Niektóre mają w 25tc, a niektóre przed samym porodem...

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:57   #3432
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
A właśnie to ustalanie wizyt zależy od ginekologa tak?? Bo np ja praktycznie od początku mam co 3 tyg...
ja mam co 4 tyg, z zastrzeżeniem że jakby coś się działo to mam przyjść wcześniej. i pewnie jakby coś się działo to chodziłabym częściej na kontrolę.

Cytat:
no i nie wiem jak to ugryźć, bo nie chcę spierniczyć. Pewnie najlepiej byłoby pozbyc się i różu i niebieskiego i machnąc na jakiś neutralny kolorek, ale powiem ci, że bardzo lubię ten róż, jest bardzo delikatny i dobrze się w nim czuję.
nie wiem jak się ten niebieski połączy z różowym ale ogólnie masz tam trochę skosów - część skosów albo np. 1 ścianę możesz pomalować na niebiesko. choć jakieś niebieskie wzorki wydają mi się najlepszym pomysłem
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:58   #3433
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
nie ma reguły może być przed porodem albo po porodzie

mi siara leci jak wściekła całą piżamę mam w plamach

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-03-13 o 15:00
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:59   #3434
MoTyleKsw
Zakorzenienie

jenny ciekawe jak z ta mura . Nawet jak się dojdzie do końca i chce się zapłacić to też tyle wychodZi. BędZiesz tam dzwonić?

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:00   #3435
kalka
Zadomowienie

Cytat:
W pierwszej ciąży wypłynęła po porodzie
W drugiej ciąży w 27 tygodniu
Nie ma reguły

Stary 2013-03-13, 15:01   #3436
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Mi chyba pojawiła się dzisiaj (28t0d), bo właśnie zauważyłam 2 plamki na bluzce

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 15:02   #3437
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Tż wczoraj kładł się do łóżka i mówi mi " No wiecie dziewczyny coś mi się wydaje, że zajmujecie wiecej niż 2/3 łóżka"
Stary 2013-03-13, 15:03   #3438
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
jenny ciekawe jak z ta mura . Nawet jak się dojdzie do końca i chce się zapłacić to też tyle wychodZi. BędZiesz tam dzwonić?
Trzeba wybrać kolor i jaki się chce fotelik, dodać to do koszyka i tam potem jest wybór opcji dostawy i tylko zamawiam.

Dzwonić nie będę, ale jak pojedziemy może tam pooglądać Mutsy to dopyta, tylko nie wiem kiedy.

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 15:05   #3439
Elusiek
BAN stały

Cytat:
koleżance pojawiła się w 21 tc ale najczęściej pojawia się dopiero po porodzie
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:07   #3440
JennyAniolek
Zakorzenienie

Do wygrania 5 bonów po 100 zł z motherhood (foto z fb)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1859_475155379206519_128543304_n.jpg (58,3 KB, 28 załadowań)

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 15:08   #3441
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
nie ma reguły może być przed porodem albo po porodzie

mi siara leci jak wściekła całą piżamę mam w plamach
Mam tak samo i tak już od kilku tygodni. Nawet nie pamiętam ilu...

Ale mam dziś dzień na spanie. Pewnie przez pogodę i to, że nie spałam za dobrze dziś.

Laura

Stary 2013-03-13, 15:15   #3442
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Ale mam dziś dzień na spanie. Pewnie przez pogodę i to, że nie spałam za dobrze dziś.
to ja dziś wstałam pierwszy raz przed budzikiem od niepamiętnych czasów
Stary 2013-03-13, 15:15   #3443
nuna2
Zakorzenienie

Pytam o tą siarę właśnie bo zastanawiałam się, czy jak się nie pojawi przed porodem to będzie znaczyć, że nie będę mieć mleka. Bo bratowa kazała sobie wybrac co chcę czy laktator, czy pościel do łóżeczka i myślałam nad laktatorem, ale pomyślałam, że co w razie jakbym nie miała
Stary 2013-03-13, 15:16   #3444
JennyAniolek
Zakorzenienie

Pora na obiad (dziś mamy ogrókową , a na drugie: mielone + ziemniaki + surówka), a potem idę trochę poleżeć i po 18:00 jedziemy. Do usłyszenia późnym wieczorem albo z rana

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-03-13, 15:18   #3445
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
Pora na obiad (dziś mamy ogrókową , a na drugie: mielone + ziemniaki + surówka), a potem idę trochę poleżeć i po 18:00 jedziemy. Do usłyszenia późnym wieczorem albo z rana
smacznego

nuna- jeśli siara pojawi się po porodzie, to nie znaczy , że będziesz miała mało pokarmu więc luzik
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:19   #3446
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry.

Kciuki za dziś wizytujące

Dziewczyny nie można chyba plastrów na plecy przeciwbólowych nie??
mnie w styczniu tak łopatka bolała że nakleiłam sobie ten plaster i było ok. nie leżałam w nim nie wiadomo ile oczywiście pogrzało, przeszło to zdjęłam. potem amolu używałam.
a teraz od tego leżenia bolą mnie plecy punktowo z prawej strony. była dzisiaj rehabilitantka u mnie i mi nakleiła takie plastry, tylko one chyba nie są rozgrzewające... powiedziała że bardziej działają na skórę właściwą i ją tak jakby rozciągają....

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
pfffff... ja? w kulki?

swobodnie pisac się nie da to wole nie pisać

jutro tz cały dzień w pracy więc posiedzę dużej, póki co w duuużym skrócie: przedwczoraj była jeszcze jedna wojna z tż, ale jaja jak cholerka..

a psa jedziemy odwieźć zaraz
no przynajmniej tyle

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Ash, orientujesz sie czy w DH Smyku są wózki i foteliki?? Muszę pooglądać kolor fotelika bo chyba zmienię.. Jakoś mi sie gryzie z moim wózkiem:/
są i to spory wybór

a co do numerów to pozwolicie że ja dam znać Ash a ona was poinformuje
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:29   #3447
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2
Pytam o tą siarę właśnie bo zastanawiałam się, czy jak się nie pojawi przed porodem to będzie znaczyć, że nie będę mieć mleka. Bo bratowa kazała sobie wybrac co chcę czy laktator, czy pościel do łóżeczka i myślałam nad laktatorem, ale pomyślałam, że co w razie jakbym nie miała
powiedz bratowej że dasz jej znać po porodzie bo jak będzie z mlekiem to się dowiemy po porodzie dopiero
Stary 2013-03-13, 15:33   #3448
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
zjadłabym mielone Ja dziś zrobiłam sobie bardzo oryginalny obiadek Makaron z bananami i danio Nigdy czegoś takiego nie jadłam, ale czułam , że muszę. Reszta ma,,flaczki" bo raczej mojej paćki by nie zjedli

jakbyś miała szansę się dowiedzieć jak się nazywają, to daj znać
Stary 2013-03-13, 15:40   #3449
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
lpnely, ja właśnie bym chciała coś takiego, ale tż mówi, żeby było tak trochę więcej tego niebieskiego, bo Kubuś nie może mieć różowego pokoju... ja się z tym nie zgadzam za bardzo... no ale, on zawsze chce pomagać i wiesz, muszę się liczyć też z jego zdaniem. Myślałam, żeby niektóre ściany tak do połowy mniej więej machnąć niebieskim od dołu tylko na łączeniu kolorów nie na prosto tylko jakieś fale albo chmurki czy coś.... mam też kuzyna, który jest tatuażystą i mógłby mi coś pomalowac fajnego, no ale trzeba wiedzieć co... on ma zdolności plastyczne, ale faceci jak to faceci, nie mają takiego zmysłu estetycznego... wiesz...

no i nie wiem jak to ugryźć, bo nie chcę spierniczyć. Pewnie najlepiej byłoby pozbyc się i różu i niebieskiego i machnąc na jakiś neutralny kolorek, ale powiem ci, że bardzo lubię ten róż, jest bardzo delikatny i dobrze się w nim czuję.
w trakcie czytania nasunęło mi się, że najprościej byłoby wybrać jakiś neutralny kolor dla obu płci.. ale ten róż faktycznie jest ciepły i przyjemny no i jasny błękit będzie do niego pasował możesz też pokombinować z fioletem, bo widziałam że gdzieś tam delikatnie się przewijał i ładnie pasuje. (ja bardzo lubię fiolet )
Na Twoim miejscu zaczęłabym od podziału pokoju, pomyśl która część będzie Kubusia a która Blaneczki i w tym kąciku Kubusia daj więcej błękitu, a u Blaneczki zostaw więcej różu
Najlepszym rozwiązaniem są różne wzorki, fajnie że są te skosy, bo można z nimi pokombinować i też je pomalować

Cytat:
Za pamięci Ci już dopisałam wizytę na 27.03, gdyby coś się zmieniło to daj znać
dziękuję
jak możesz to dopisz mi jeszcze wizytę 12.04.2013 bo wtedy idę do mojego gina

Cytat:
A u nas jest i w salonie i w sypialni i nie zmieniłabym tego
u nas też
w sypialni tv wisi na ścianie, na przeciwko naszego łóżka i wieczorem lubimy pooglądać razem tv
ogólnie w salonie prawie wcale nie oglądamy tv, wolimy w sypialni uwalić się wygodnie na łóżko i oglądać

Cytat:
widziałam, że już Ci dziewczyny odpisały, nie ma reguły. Ja jeszcze nie mam. Pojawienie się siary nie jest wykładnikiem tego ile i czy będziesz miała pokarm

Cytat:
Do wygrania 5 bonów po 100 zł z motherhood (foto z fb)
ooo właśnie, a która ma tego rogala do spania z motherhood ? jesteście zadowolone ?? bo mi było szkoda kasy i nie kupiłam sobie.. ale w nocy tak się męczę, że coraz częściej kusi mnie jego zakup

Cytat:
smacznego

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:42   #3450
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2
Makaron z bananami i danio
prawie jako makaron z serem

a ja nie wiem co dzisiaj będę jeść zobaczymy co mąż wymyśli
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości