|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Ja Cie tyz!
![]() Z internetu ![]() Wklep w Google ''blondies z biala czekolada'' i wyskoczy, zaraz na drugim miejscu, z blogu sweetplace.blog.pl. Przepis na blondies z biala czekolada, migdalami i malinami ![]() Ide probowac mufiny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
![]() ![]() Ciesz się, że są jakiekolwiek spadki!! ![]() Ja wróciłam do domu, w końcu dostałam PIT z poprzedniej pracy (straszne problemy mieli... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluje decyzji z SB, koniecznie dawaj nam znac co i jak bede trzymac za Ciebie kciuki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eh, ja muszę się powoli zacząć ogarniać, bo na 17 do teściowej idziemy... ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() U mnie znowu zima ![]() ![]() Ja niedawno zjadłam obiadek, a teraz siedzę z olejem z pestek winogron na głowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa w ogóle dostaliśmy dziś zaproszenie na ślub i wesele na ostatniego sierpnia ![]() ![]() Zoska dzięki za link, przeglądnę zaraz co tam ciekawego ![]() ![]() Heroine ja też nienawidzę takiego uczucia sytości ![]() ![]() ![]() Sandera i jak rycynowy i kokos się u Ciebie spisuje? u mnie niestety ani jeden ani drugi się nie sprawdził ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Zoska jeeejaa ta dziewczyna z bloga ma obłędne włosy ![]() ![]() ![]() ![]() Like zdrówka ![]() ![]()
#909 |
Zakorzenienie
|
hej kruszynki
![]() Ehhh my znowu remont... tym razem łazienka ![]() ![]() ![]() Mi się dzisiaj dopiero okres kończy!!!! Tyle dni... odstawiłam te tabletki i organizm zwariował znowu ![]() ![]() ![]() Pogoda się popsuła :/ prószy śnieg :/ i -3 stopnie na termometrze :/ Ale od jutra ma być coraz cieplej ![]() Na święta jedziemy do Polski. Przyjedzie do nas mój szwagier i pojedziemy dwoma autami do PL, także nie będę musiała kierować ![]() Od 25 marca zaczynam kurs !!! w końcu!!! Poza tym wszytko ok. Przepraszam, że tylko piszę tak o sobie ale chciałam abyście wiedziały że nie mam kiedy z Wami popisać bo mam mase spraw na głowie no i żebyście się nie martwiły że się nie odzywam. Jak tylko znajdę wolną chwilę to od razu siądę i popiszę z Wami ![]() teraz uciekam obiad robić a potem dalej będziemy walczyć z łazienką bo mąż zaraz z pracy wróci. Kocham Was ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#910 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tam jestem zadowolona ze swojej decyzji. Jedzonko jest prze-pyszne! Chociaz zołądek lepiej mi chodzi z porcją węgli to i tak jestem zadolona ![]() Cindy i jak tam? zdecydowalas sie na wakacje? Moj brat wysłał mi oferty i chyba w czerwcu będę się opalać w Grecji :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
jestem, zyje!!
![]() ![]() Nic mi się nie chce, dietować, ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Już się czuję zdrowa dziś ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
![]() No straszna różnica. Ale to przez ruch, bo jak wcześniej miałam nawet 55kg to tak nie wyglądałam. Z całego ciała mi teraz poleciało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#913 |
Wtajemniczenie
|
Hellow
![]() Mój Tż dziś się lepiej czuje i w domu wziął się za wszelkie naprawy małe i duże i mam zakaz wstępu do kuchni to na wizaż wlazłam ![]() Wczoraj tak mnie nosiło na słodkie, że w desperacji od Tż markizę podjadłam ( to jedyne słodkie w domu bo nie lubię i może leżeć sobie dla Tż do kawy)i od razu lepiej się poczułam . Niby źle a dobrze bo jednym ciastkiem to dla mnie sukces się zasłodzić ![]() Czytam o "jabłkowym kryzysie" ![]() ![]() ![]() Dziś jeszcze ćwiczenia przede mną ale w planach są ![]() Dietkowo ok ale kto wie co wieczór przyniesie ![]()
#914 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() Byłam dzisiaj na aerobiku i mieliśmy zastępstwo zamiast babki był facet. O rany ćwiczenia z hantelkami, sztangami ![]() Wykąpałam się, wymasowałam bańką i posmarowałam serum rozgrzewającym z evelina i płonę, ale mi du.pe grzeje ![]() ![]() Heroine kochana czy ja dobrze widzę wrzuciłaś swoją zupe jarzynową na tabele kalorii ![]() ![]() Zaczęłam znowu liczyć kcal żeby sprawdzić ile zjadam. Póki co jest ok 900kcal do tego dojdzie jeszcze kolacja. Dzisiaj jest mało wczoraj było pewnie kolo 2000kcal ![]() ![]() ś- 2 kromki ciemngo chleba z szyną, plasterkiem sera i pomidorem/ 2ś- wafel ryżowy z mleczną czekoladą o- zupa krem jarzynowa z grzankami p- koktajl bananowy k- na kolacje będzie serek wiejski Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2013-03-13 o 17:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
Ja zasnęłam po pracy na godzinę i czuję się źle
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=rsOwR...layer_embedded Zaczynam moje małe wyzwanie ![]() ![]() Ruszaaam do boju ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
![]() A nie nie...nie po tiff, mniej jadłam na wieczór ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Meeedzik Mam nadzieje, że na następne wesele, na które pójdziesz, to już będzie Twoje wesele ![]() ![]() A laska z bloga ma mega super śliczne włoski ![]() Nom, po kremie są fajne, mięciutkie, a po płukance z octem się błyszczą i są śliskie, chyba ocet zawita w mojej łazience na dłużej ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
![]() No niech to, Ty nie marudź tylko bierz spinaj d.pę i działaj!!!!!!!!!!!!!:baci k: ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Noo to już marudy w domu mieć nie będziesz ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cocktail No to zafundowałaś sobie porządny wycisk tym fitnessem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#917 |
Zadomowienie
|
U mnie dziś :
30 min rower 15 min orbi Tiffany-boczki ( 5) Kupiłam wczoraj spodnie jasne dżinsy , chcę w nich wyglądać ekstra! Tego chce -nie czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
dobry. melduje się i zaraz jakąs note trzasne co u mnie, bo dużo;p
#919 |
Zakorzenienie
|
ALEXIS Brawa za cwiczenia!
![]() ![]()
#920 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
aa ja siedzę i sączę dużego despera
![]() włoski już mi prawie wyschły, jak na razie jestem mega zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jest mega ![]() ![]() A co do serum na końcówki z Joanny, to jak na razie nie zrobiło na mnie wrażenia wow ![]() ![]() ![]() ![]() Zoska wariatko Ty moja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alexis ![]() ![]() Mielnus pisz co u Ciebie ![]() ![]() Heroine zapomniałam wcześniej napisać ![]() ![]()
#922 |
Wtajemniczenie
|
ah dziewczyny... nawet mi nie gadajcie. Siedze ostatnio w pracy do 22 od rana. Waże ok 60-61 kg, wiec jest super. Nie mialam ostatnio wogóle czasu jeść;/ a to nie jest za dobre. Cały czas zalatana jestem i wogóle, nie mam nawet czasu ćwiczyć, jeść i spotykać sie z chłopakiem. Jutro ide do tego gina, bo juz 3 tygodnie nie mam okresu;/ Troche się boje bo nie jestem gotowa na dzecko.... Mam dwa zlecenia dodatkowo, prace mgr do zrobienia, obym dala rade.
#923 |
Zakorzenienie
|
Mielnus musisz znaleźć czas, żeby normalnie jeść kochana. Daj znać jak tam u gina było, oby wszystko dobrze, a zanik okresu może być spowodowany stresem.
Ja dziś zrobiłam tylko 150 brzuszków i 150 nożyc poziomych.
#924 |
Zakorzenienie
|
No i super, zawsze coś
![]() ![]() Ja się zastanawiam, czy nie porobić jeszcze chociaż skrętoskłony, bo czuję że brzuchol mam ogromny ![]()
#925 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Właśnie wróciliśmy od teściów z imprezy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meedzik, super, że jesteś z tego Fructisa zadowolona ![]() wesele mówisz? ![]() ![]() Monia, widzę ciągle natłok pracy przy remoncie ![]() ![]() Czyli mówisz święta w Polsce? przynajmniej pojesz dobrych rzeczy ![]() U nas zima na całego ![]() ![]() ![]() ![]() Jak tylko masz chwilkę to pisz do nas ![]() ![]() Baśka, no pięknie ![]() ![]() ![]() Cindy, dobrze, że zdrowiejesz ![]() hehe, takie tortury to jeszcze mogę znieść ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#926 | ||
Zakorzenienie
|
Margot
![]() ![]() ![]() ![]() To TŻ może się bez problemu poruszać? ![]() ![]() Co do jabłek, mam takie samo zdanie jak Ty ![]() ![]() ![]() ![]() Coctail, brawo za sztangi i inne ciężary ![]() ![]() Ano dobrze widzisz :P niejeden przepis tam zamieściłam ![]() ![]() A u Ciebie jakoś tak mało ![]() ![]() Makaron, Mel B daje popalić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() No niejedzenie nie jest dobre ![]() ![]() ![]() No w końcu idziesz do gina ![]() ![]() A u mnie dziś prawie nic nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Na dzisiaj mi wyszło ok. 1300kcal
![]() Heroine wiem że 2ś kiepskie, ale miałam za niedługo obiad wiec nie chciałam się napychać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś tylko tifoczki u mnie ale za to 4 razy do sklepu kursowałam ![]() ![]() Po domu już chodzi ale po schodach(4 piętro) i tym lodzie to jeszcze nie ryzykujemy, do poniedziałku trzymam go pod dachem-kloszem ![]()
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Wyliczyłam sobie całkowitą przemianę materii i wychodzi mi, że powinnam zjadać ok. 2400kcal dziennie. Przy redukcji wagi niby -300kcal wiec wychodzi 2100kcal. Nie wiem czy tym samym wzorem liczyłam w szkole jutro sobie poszukam. Ale jeśli to sie zgadza to dzisiaj zjadłam za mało ;/ Bądź tu człowieku teraz mądry i schudnij od 3 miesiecy stoje w miejscu ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A czemu nie skoczysz 50 razy na skakance? ![]() No i brawo za Tiffoczki i ganianie do sklepu ![]() ![]() ![]() Pewnie, lepiej nie ryzykować, bo można się wyje.bać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.