Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-13, 12:54   #901
paulownia
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kocham Cię!!!
Ja Cie tyz!

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jezu napewno, przepis własnego autorstwa?
Z internetu.
Wklep w Google ''blondies z biala czekolada'' i wyskoczy, zaraz na drugim miejscu, z blogu sweetplace.blog.pl. Przepis na blondies z biala czekolada, migdalami i malinami. ( ja dalam tylko 100 gram czekolady zamiast 160)
Ide probowac mufiny.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 13:02   #902
makaron91
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
biust:92 cm
pod biustem: 74cm
talia:71cm -1cm
boczki:91cm -1cm
biodra:89cm
pupa:97cm
udo:57cm NIC NIE SPADŁO A KATOWAŁAM UDA!!!!!!!!
łydka:34cm
Mamy bardzo podobne wymiary (udo mam +1 cm, a tyłek przemilcze... ) tyle, że jestem niskopodłogowa i wygląda to u mnie inaczej
Ciesz się, że są jakiekolwiek spadki!!

Ja wróciłam do domu, w końcu dostałam PIT z poprzedniej pracy (straszne problemy mieli... ) i świadectwo pracy. Poodpoczywam i się foliuję i ćwiczę
Stary 2013-03-13, 13:03   #903
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Wklep w Google ''blondies z biala czekolada'' i wyskoczy, zaraz na drugim miejscu, z blogu sweetplace.blog.pl. Przepis na blondies z biala czekolada, migdalami i malinami. ( ja dalam tylko 100 gram czekolady zamiast 160)
Ide probowac mufiny.
Aż i ja loooknęłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 13:12   #904
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Aż i ja loooknęłam
I dobrze.
Muffiny wyszly pycha.
No, ja sie zwijam, musze posortowac pranie i odkurzyc troche. Jutro znow do roboty. A tak sie milo tu z Wami spamuje.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 13:16   #905
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Organizm z czasem się przyzwyczaja do jedzonka- dlatego stosujac po raz kolejny tą samą diete cięzko schudnąc

Ja dzis mam wage 60,2. Jeszcze chyba jutro pociągnę pierwszą faze z SB, a potem w piątek wprowadzam porcje owocow i węgli. Ja tam się super czuje, jem na pewno w granicach 1000kcal, choc bardzo lekko. No i cwicze! Dzis juz zrobilam sobie spacerek w zaspach i odgarnąłam podworko (dzięki mamo za długi wjazd...)- cała mokra wrocilam do domu. Popołudniu mam zumbe Zośka 39zł to strasznie tanio! Szkoda, ze nie kupiłaś. Babka u nas przyjezdzala z firmy i płacili jej marne grosze, więc juz ostatnio byla prywatnie. 10zł/godz, czyli standardowa stawka. Moze od przyszlego miesiąca będziemy miały 3 razy w tygodniu zajęcia.

Idę robić obiad dla całej rodzinki- piersi z kurczaka w sosie cytrynowym ze szpinakiem (+ziemniaki dla taty :P)
Eh napewno sie przyzwyczaja ale to tez nie jest tak ze wiecznie jem to samo

Gratuluje decyzji z SB, koniecznie dawaj nam znac co i jak bede trzymac za Ciebie kciuki sama chetnie bym przeszła na SB ale jeszcze kilka dni sie wstrzymam chociaz i tak wiele czerpie pomysłow z niej

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Ja Cie tyz!

Z internetu.
Ide probowac mufiny.
O nie nie wole nie kusic losu
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 13:22   #906
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I dobrze.
Muffiny wyszly pycha.
No, ja sie zwijam, musze posortowac pranie i odkurzyc troche. Jutro znow do roboty. A tak sie milo tu z Wami spamuje.
Kieeedyś zrobię
Eh, ja muszę się powoli zacząć ogarniać, bo na 17 do teściowej idziemy...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-13, 14:20   #907
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
biust:92 cm
pod biustem: 74cm
talia:71cm -1cm
boczki:91cm -1cm
biodra:89cm
pupa:97cm
udo:57cm NIC NIE SPADŁO A KATOWAŁAM UDA!!!!!!!!
łydka:34cm
jakie Ty masz wymiary fajnie że spada a w boczkach spadło Ci po tych kilku razy Tiffany czy coś wcześniej ćwiczyłaś?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 14:55   #908
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie znowu zima przez noc trochę śniegu napadało, niby nie dużo ale znów jest biało
Ja niedawno zjadłam obiadek, a teraz siedzę z olejem z pestek winogron na głowie ciekawa jestem efektu, nie daję na całą noc, bo wyczytałam na jakimś blogu, że włosy wysokoporowate nie potrzebują być naolejowane na noc, bo bardzo szybko wchłaniają i piją to czym są nasmarowane także dziś spróbuję na krócej, może będzie efekt wow w ogóle nałożyłam olej na lekko zwilżone włosy, pierwszy raz, bo zawsze na suche, może też coś to da
Aaa w ogóle dostaliśmy dziś zaproszenie na ślub i wesele na ostatniego sierpnia fajnie, doczekać się nie mogę, bo ostatni raz na weselu byłam jak miałam jakieś 7 lat

Zoska dzięki za link, przeglądnę zaraz co tam ciekawego i może następny raz spróbuję tego kremowania włosków jak Ty jesteś zadowolona
Heroine ja też nienawidzę takiego uczucia sytości a już parę razy zaobserwowałam, że dzieje się tak kiedy jem bułkę na kolację trza wyeliminować
Sandera i jak rycynowy i kokos się u Ciebie spisuje? u mnie niestety ani jeden ani drugi się nie sprawdził

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Zoska jeeejaa ta dziewczyna z bloga ma obłędne włosy w kompleksy można popaść chciałabym mieć taką długość
Like zdrówka mojego Tż też coś zaczyna brać, na noc wypił Gripex max forte, a dziś kupiłam mu Coldrex, cerutin i tran, ja też już biorę mam nadzieję, że mnie nie złapie
Stary 2013-03-13, 15:03   #909
monika01011986
Zakorzenienie

hej kruszynki

Ehhh my znowu remont... tym razem łazienka zbijanie kafelek, kładzenie nowych, wymiana kibelka, zlewu.... no wszystko! Ale już widzę że będzie pięknie aż się chcę robić ten remont
Mi się dzisiaj dopiero okres kończy!!!! Tyle dni... odstawiłam te tabletki i organizm zwariował znowu a brzuch to mnie tak bolał przez te dni jak przy porodzie no masakra jakaś! Dobrze, że ten koszmar się kończy... zacznę ćwiczyć i dietkować ładnie. Boję się tylko co to będzie przy kolejnym okresie.... chyba wtedy już umrę
Pogoda się popsuła :/ prószy śnieg :/ i -3 stopnie na termometrze :/ Ale od jutra ma być coraz cieplej
Na święta jedziemy do Polski. Przyjedzie do nas mój szwagier i pojedziemy dwoma autami do PL, także nie będę musiała kierować Jedno auto zostanie już w PL do sprzedania a drugim wrócimy po trzech dniach do Niemiec.
Od 25 marca zaczynam kurs !!! w końcu!!!
Poza tym wszytko ok. Przepraszam, że tylko piszę tak o sobie ale chciałam abyście wiedziały że nie mam kiedy z Wami popisać bo mam mase spraw na głowie no i żebyście się nie martwiły że się nie odzywam.
Jak tylko znajdę wolną chwilę to od razu siądę i popiszę z Wami
teraz uciekam obiad robić a potem dalej będziemy walczyć z łazienką bo mąż zaraz z pracy wróci.
Kocham Was i tęsknie buziaki kochane dietkujcie ładnie bo to już prawie wiosna! Do lata mało zostało a musicie przecież na plaży pięknie wyglądać paaaaa

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:09   #910
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Eh napewno sie przyzwyczaja ale to tez nie jest tak ze wiecznie jem to samo

Gratuluje decyzji z SB, koniecznie dawaj nam znac co i jak bede trzymac za Ciebie kciuki sama chetnie bym przeszła na SB ale jeszcze kilka dni sie wstrzymam chociaz i tak wiele czerpie pomysłow z niej
To nie chodzi o to, że jesz to samo :P Tylko organizm juz wie na co się nastawiać.

Ja tam jestem zadowolona ze swojej decyzji. Jedzonko jest prze-pyszne! Chociaz zołądek lepiej mi chodzi z porcją węgli to i tak jestem zadolona

Cindy i jak tam? zdecydowalas sie na wakacje?
Moj brat wysłał mi oferty i chyba w czerwcu będę się opalać w Grecji :P
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:28   #911
czbasia
Zakorzenienie

jestem, zyje!! Naet na biezaco jestem co u Was, ale.... No właśnie.. ale. Dobiłam do 60kg i załamana jestem No to taka magiczna granica u mnie. JEstem tłusta jak świn..ka. Brak słów..
Nic mi się nie chce, dietować, ćwiczyć Niech już ta zima się skończy bo oszaleję...
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 15:35   #912
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy, zdrówka życzę i nie przepraszaj, przecież rozumiemy
Dzień dobry
Już się czuję zdrowa dziś

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Haha, ja też mam słodyczową szafkę sporo już w niej smakowitości, mimo że TŻ ciągle coś z niej wyżera trzymam też w niej kawę, więc codziennie ją otwieram i ćwiczę swoją silną wolę ten zapach jest boski

Ja też czasem wsuwam choć wolę owoce suszone mają więcej cukru mimo wszystko ale nie ma co popadać w paranoję :P
Ale się torturujesz, ja bym nie wytrzymała

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cindy postanowienie bardzo fajne, dla mnie niewykonalne ale szczerze trzymam kciuki bo satysfakcja na koniec będzie wielka
Niesamowicie jak te kilka kg robi różnice zawzięłaś się i jaki rezultat, luźne spodnie to naprawdę milusi rzecz bo to są ta same eleganckie spodnie na zdjęciu, które dodawałaś wcześniej ?
A dziękuję
No straszna różnica. Ale to przez ruch, bo jak wcześniej miałam nawet 55kg to tak nie wyglądałam. Z całego ciała mi teraz poleciało Tak, to te same spodnie. Można sobie porównać ile spadło

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Bo ja uwielbiam gotować, piec, ogólnie pichcić sobie coś w kuchni Tż się cieszy, ja też, to czemu nie A łatwo mi to przychodzi, to akurat
Właśnie dostaliśmy wege bigos od teściów
Ja też ale teraz przy D. to się będę mogła schować z moim gotowaniem

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 16:36   #913
Margot85
Wtajemniczenie

Hellow

Mój Tż dziś się lepiej czuje i w domu wziął się za wszelkie naprawy małe i duże i mam zakaz wstępu do kuchni to na wizaż wlazłam

Wczoraj tak mnie nosiło na słodkie, że w desperacji od Tż markizę podjadłam ( to jedyne słodkie w domu bo nie lubię i może leżeć sobie dla Tż do kawy)i od razu lepiej się poczułam . Niby źle a dobrze bo jednym ciastkiem to dla mnie sukces się zasłodzić

Czytam o "jabłkowym kryzysie" i powiem, że od stycznia głownie jabłka jem zamiast bananów czy winogron i myślę, że to dobry wybór nawet na kolacje - lepiej jabłko niż pizze no a 2 kg jabłek to wiadomo, że przesada ale 1 czy 2 to super przekąska i na mieście zjeść można, zawsze w torebce mam jak mnie głód przyciśnie jest w sam raz

Dziś jeszcze ćwiczenia przede mną ale w planach są
Dietkowo ok ale kto wie co wieczór przyniesie
Stary 2013-03-13, 16:56   #914
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Heeej

Byłam dzisiaj na aerobiku i mieliśmy zastępstwo zamiast babki był facet. O rany ćwiczenia z hantelkami, sztangami
Wykąpałam się, wymasowałam bańką i posmarowałam serum rozgrzewającym z evelina i płonę, ale mi du.pe grzeje Mam też chłodzący może mix sobie zrobię

Heroine kochana czy ja dobrze widzę wrzuciłaś swoją zupe jarzynową na tabele kalorii Robiłam dzisiaj mniam

Zaczęłam znowu liczyć kcal żeby sprawdzić ile zjadam. Póki co jest ok 900kcal do tego dojdzie jeszcze kolacja. Dzisiaj jest mało wczoraj było pewnie kolo 2000kcal Przez pare dni chcę pilnować żeby było 1200-1500kcal może coś ruszy

ś- 2 kromki ciemngo chleba z szyną, plasterkiem sera i pomidorem/
2ś- wafel ryżowy z mleczną czekoladą
o- zupa krem jarzynowa z grzankami
p- koktajl bananowy
k- na kolacje będzie serek wiejski

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-03-13 o 17:21
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 17:25   #915
makaron91
Zadomowienie

Ja zasnęłam po pracy na godzinę i czuję się źle Zawijam się szybko w folię i poćwiczę zanim TŻ wróci i mnie zastanie przy side and center

http://www.youtube.com/watch?v=rsOwR...layer_embedded

Zaczynam moje małe wyzwanie Miesiąc z Mel B z tymi ćwiczeniami

Ruszaaam do boju

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 17:37   #916
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Ja wróciłam do domu, w końcu dostałam PIT z poprzedniej pracy (straszne problemy mieli... ) i świadectwo pracy. Poodpoczywam i się foliuję i ćwiczę
Najważniejsze, że już go masz

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
jakie Ty masz wymiary fajnie że spada a w boczkach spadło Ci po tych kilku razy Tiffany czy coś wcześniej ćwiczyłaś?
Dziękuję Ale nie są takie super, a przynajmniej moje ciało nie wygląda jakoś genialnie :/
A nie nie...nie po tiff, mniej jadłam na wieczór A w sumie to nie wiem dokładnie od czego mi z boczków spadło Chyba od skakanki, bo tylko to intensywnie ćwiczyłam A przy skakance ostro brzuchol pracuje

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Meeedzik Mam nadzieje, że na następne wesele, na które pójdziesz, to już będzie Twoje wesele
A laska z bloga ma mega super śliczne włoski
Nom, po kremie są fajne, mięciutkie, a po płukance z octem się błyszczą i są śliskie, chyba ocet zawita w mojej łazience na dłużej

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Ja tam jestem zadowolona ze swojej decyzji. Jedzonko jest prze-pyszne! Chociaz zołądek lepiej mi chodzi z porcją węgli to i tak jestem zadolona
Pewnie kwestia przyzwyczajenia i przestawienia się na coś innego

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
jestem, zyje!! Naet na biezaco jestem co u Was, ale.... No właśnie.. ale. Dobiłam do 60kg i załamana jestem No to taka magiczna granica u mnie. JEstem tłusta jak świn..ka. Brak słów..
Nic mi się nie chce, dietować, ćwiczyć Niech już ta zima się skończy bo oszaleję...
Noooooooo w końcu zawitałaś do nas !!!!!!!!!!!!!
No niech to, Ty nie marudź tylko bierz spinaj d.pę i działaj!!!!!!!!!!!!!:baci k:

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Mój Tż dziś się lepiej czuje i w domu wziął się za wszelkie naprawy małe i duże i mam zakaz wstępu do kuchni to na wizaż wlazłam

Wczoraj tak mnie nosiło na słodkie, że w desperacji od Tż markizę podjadłam ( to jedyne słodkie w domu bo nie lubię i może leżeć sobie dla Tż do kawy)i od razu lepiej się poczułam . Niby źle a dobrze bo jednym ciastkiem to dla mnie sukces się zasłodzić
Na jednym ciasteczku poprzestać to nie lada sukces ja bym nie mogła od razu paka by poszła...
Noo to już marudy w domu mieć nie będziesz Zdrowia dla Tż :P

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cocktail No to zafundowałaś sobie porządny wycisk tym fitnessem Aaaa i dobrze, raz można

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Zaczynam moje małe wyzwanie Miesiąc z Mel B z tymi ćwiczeniami

Ruszaaam do boju
Aaaale mnie d.pa bolała po tych ćwiczeniach Daje w kość

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 18:39   #917
alexis77
Zadomowienie

U mnie dziś :
30 min rower
15 min orbi
Tiffany-boczki ( 5)

Kupiłam wczoraj spodnie jasne dżinsy , chcę w nich wyglądać ekstra! Tego chce -nie czekolady
Stary 2013-03-13, 18:46   #918
mielnus
Wtajemniczenie

dobry. melduje się i zaraz jakąs note trzasne co u mnie, bo dużo;p
Stary 2013-03-13, 19:14   #919
zooska
Zakorzenienie

ALEXIS Brawa za cwiczenia! czy ja dobrze zrozumialam ze zrobilas az 5filmikow z tifoczkami? nienormalna no!xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 19:35   #920
alexis77
Zadomowienie

Cytat:
ALEXIS Brawa za cwiczenia! czy ja dobrze zrozumialam ze zrobilas az 5filmikow z tifoczkami? nienormalna no!xD
Zośka nie przesadzaj! 5 filmików tak ale nie jednego dnia!
Stary 2013-03-13, 19:35   #921
meeedzik
Zakorzenienie

aa ja siedzę i sączę dużego despera
włoski już mi prawie wyschły, jak na razie jestem mega zadowolona tylko nie wiem czyja to zasługa, czy oleju z pestek winogron czy odżywki mogę powiedzieć, że z odżywki garnier fructis oleo jestem baaardzo zadowolona włoski są po niej takie fajne i gładkie, bez problemu je rozczesałam a powiem, że mam z tym problem i zawsze ciężko jest mi je rozczesać bez wcześniejszego użycia odżywki b/s
jest mega chyba na stałe zagości w mojej włosowej pielęgnacji
A co do serum na końcówki z Joanny, to jak na razie nie zrobiło na mnie wrażenia wow zobaczymy jak włoski całkiem doschną jest dobrze, ale czy takie kwc to nie wiem, musiałabym sprawdzić jak się sprawuje bez tej odżywki z garniera nasmarowałam tym serum grzywkę, bo zawsze mam na końcach taką suchą i wywija się w wierzch, a teraz jest całkiem ok, bez użycia suszarki włoski się fajnie układają

Zoska wariatko Ty moja gdzie tam swoje choć muszę powiedzieć, że Tż ostatnio zaczyna mi gadać o dziecku jak ja sama jak dziecko jeszcze wiem, że On by już chciał i dzidzię i ślub ja jeszcze mam czas, nie wiem czemu ale trochę mnie ta wizja przeraża :boisie:
Alexis za ćwiczenia
Mielnus pisz co u Ciebie co się tak długo nie odzywasz do nas
Heroine zapomniałam wcześniej napisać no masz rację, Tinek nas chyba już nie kocha
Stary 2013-03-13, 19:52   #922
mielnus
Wtajemniczenie

ah dziewczyny... nawet mi nie gadajcie. Siedze ostatnio w pracy do 22 od rana. Waże ok 60-61 kg, wiec jest super. Nie mialam ostatnio wogóle czasu jeść;/ a to nie jest za dobre. Cały czas zalatana jestem i wogóle, nie mam nawet czasu ćwiczyć, jeść i spotykać sie z chłopakiem. Jutro ide do tego gina, bo juz 3 tygodnie nie mam okresu;/ Troche się boje bo nie jestem gotowa na dzecko.... Mam dwa zlecenia dodatkowo, prace mgr do zrobienia, obym dala rade.
Stary 2013-03-13, 19:59   #923
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus musisz znaleźć czas, żeby normalnie jeść kochana. Daj znać jak tam u gina było, oby wszystko dobrze, a zanik okresu może być spowodowany stresem.

Ja dziś zrobiłam tylko 150 brzuszków i 150 nożyc poziomych.
Stary 2013-03-13, 20:04   #924
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
No i super, zawsze coś

Ja się zastanawiam, czy nie porobić jeszcze chociaż skrętoskłony, bo czuję że brzuchol mam ogromny

Stary 2013-03-13, 20:16   #925
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Właśnie wróciliśmy od teściów z imprezy matko kochana, ale zimnoooo w sumie przydał się ten spacerek po nie za dietetycznej kolacji ale do tej pory się trzęsę z zimna zaraz herbatkę sobie zaparzę z cytrynką, albo miętę :P albo i to i to oczywiście teściowa się postarała, tyle żarcia wystawiła jakby prezydent miał przyjechać rany boskie! Powiem tylko tyle, że zachowałam umiar no i że słodkiego nie ruszyłam

Meedzik, super, że jesteś z tego Fructisa zadowolona bo zamierzam go nabyć :P
wesele mówisz? ja też mam w czerwcu jakoś, trzeba się trochę wylaszczyć do tego czasu

Monia, widzę ciągle natłok pracy przy remoncie pewnie spalasz mnóstwo kcal i żadna dieta Ci niepotrzebna
Czyli mówisz święta w Polsce? przynajmniej pojesz dobrych rzeczy
U nas zima na całego mam już kuźwa serdecznie dość tego gó.wna dzisiaj znowu mało się nie wyje.bałam na drodze ślisko, że wtf?!
Jak tylko masz chwilkę to pisz do nas buuuuzia

Baśka, no pięknie bierz się do roboty! Nie odkładaj tego na później, bo wiosna za pasem, zanim się obejrzysz będziesz musiała nogi pokazywać teraz masz jeszcze trochę czasu

Cindy, dobrze, że zdrowiejesz
hehe, takie tortury to jeszcze mogę znieść to ćwiczenie silnej woli :P
Stary 2013-03-13, 20:28   #926
heroine86
Zakorzenienie

Margot za powstrzymanie się to jest wielki sukces powiedzieć sobie stop i jeszcze być z tego zadowolonym
To TŻ może się bez problemu poruszać? co Ci tam dobrego przygotował?
Co do jabłek, mam takie samo zdanie jak Ty w sumie tak piszemy o tych jabłkach, a to był tylko taki przykład no i właśnie, ja w ogóle jabłek nie jem już od dłuższego czasu ostatnio są to głównie pomarańcze, pomelo no i wnogronka, bo były w promocji w Lidlu

Coctail, brawo za sztangi i inne ciężary
Ano dobrze widzisz :P niejeden przepis tam zamieściłam bo też ostatnio zaczęłam zapisywać i liczyć kcal żeby mniej więcej wiedzieć na czym stoję
A u Ciebie jakoś tak mało 2 śniadanie kiepskie

Makaron, Mel B daje popalić uważaj jutro na pośladki to wyższy level niż Tiffany

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
U mnie dziś :
30 min rower
15 min orbi
Tiffany-boczki ( 5)

Kupiłam wczoraj spodnie jasne dżinsy , chcę w nich wyglądać ekstra! Tego chce -nie czekolady
Brawo podoba mi się Twoje nastawienie czekoladzie mówimy stanowcze NIE!

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
ah dziewczyny... nawet mi nie gadajcie. Siedze ostatnio w pracy do 22 od rana. Waże ok 60-61 kg, wiec jest super. Nie mialam ostatnio wogóle czasu jeść;/ a to nie jest za dobre. Cały czas zalatana jestem i wogóle, nie mam nawet czasu ćwiczyć, jeść i spotykać sie z chłopakiem. Jutro ide do tego gina, bo juz 3 tygodnie nie mam okresu;/ Troche się boje bo nie jestem gotowa na dzecko.... Mam dwa zlecenia dodatkowo, prace mgr do zrobienia, obym dala rade.
No hej
No niejedzenie nie jest dobre także musisz sobie jakoś czas organizować żeby regularnie coś szamać bo może teraz zaliczysz spadek, a potem może być jojo
No w końcu idziesz do gina

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

A u mnie dziś prawie nic nie było tylko skakanka... i to nie wiem ile podskoków, bo się pogubiłam w liczeniu coś ponad 200... nie mam siły coś dzisiaj... jutro będzie lepiej
Stary 2013-03-13, 21:11   #927
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Na dzisiaj mi wyszło ok. 1300kcal

Heroine wiem że 2ś kiepskie, ale miałam za niedługo obiad wiec nie chciałam się napychać
Stary 2013-03-13, 21:12   #928
Margot85
Wtajemniczenie

Cytat:
Margot za powstrzymanie się to jest wielki sukces powiedzieć sobie stop i jeszcze być z tego zadowolonym
To TŻ może się bez problemu poruszać? co Ci tam dobrego przygotował?

A u mnie dziś prawie nic nie było tylko skakanka... i to nie wiem ile podskoków, bo się pogubiłam w liczeniu coś ponad 200... nie mam siły coś dzisiaj... jutro będzie lepiej
heroine zlew naprawił i kuchenkę umył to się nie najem
na skakance to ja nawet 50 razy nie skoczę więc ponad 200 to niezły wynik jak na dzień "nie chce mi się"

Dziś tylko tifoczki u mnie ale za to 4 razy do sklepu kursowałam samej robić takie wielki zakupy - porażka - teraz dopiero doceniam jak dużo Tż mi pomaga
Po domu już chodzi ale po schodach(4 piętro) i tym lodzie to jeszcze nie ryzykujemy, do poniedziałku trzymam go pod dachem-kloszem
Stary 2013-03-13, 21:41   #929
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Wyliczyłam sobie całkowitą przemianę materii i wychodzi mi, że powinnam zjadać ok. 2400kcal dziennie. Przy redukcji wagi niby -300kcal wiec wychodzi 2100kcal. Nie wiem czy tym samym wzorem liczyłam w szkole jutro sobie poszukam. Ale jeśli to sie zgadza to dzisiaj zjadłam za mało ;/ Bądź tu człowieku teraz mądry i schudnij od 3 miesiecy stoje w miejscu ;(
Stary 2013-03-13, 22:37   #930
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine zlew naprawił i kuchenkę umył to się nie najem
na skakance to ja nawet 50 razy nie skoczę więc ponad 200 to niezły wynik jak na dzień "nie chce mi się"

Dziś tylko tifoczki u mnie ale za to 4 razy do sklepu kursowałam samej robić takie wielki zakupy - porażka - teraz dopiero doceniam jak dużo Tż mi pomaga
Po domu już chodzi ale po schodach(4 piętro) i tym lodzie to jeszcze nie ryzykujemy, do poniedziałku trzymam go pod dachem-kloszem
no to rzeczywiście a Ty jutro masz tych gości?
A czemu nie skoczysz 50 razy na skakance?
No i brawo za Tiffoczki i ganianie do sklepu ja też dzisiaj zaliczyłam spacerek do teściów i z powrotem liczy się?
Pewnie, lepiej nie ryzykować, bo można się wyje.bać ja dzisiaj znowu mało nie zaliczyłam upadku dobrze, że TŻ mnie złapał

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Wyliczyłam sobie całkowitą przemianę materii i wychodzi mi, że powinnam zjadać ok. 2400kcal dziennie. Przy redukcji wagi niby -300kcal wiec wychodzi 2100kcal. Nie wiem czy tym samym wzorem liczyłam w szkole jutro sobie poszukam. Ale jeśli to sie zgadza to dzisiaj zjadłam za mało ;/ Bądź tu człowieku teraz mądry i schudnij od 3 miesiecy stoje w miejscu ;(
Kurde na takiej kaloryczności to ja bym przytyła nie ma to jak rozye.bany metabolizm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości