|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Saba - dziękuję za doradztwo, kupiłam tego triumpha trophy i rzeczywiście ten obwód 75 pasuje
|
|
#4142 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dobry wieczór
![]() przyznaje się dzisiaj troszkę mało tu zaglądam, przygotowania mnie pochłąneły... ... jutro o tej pozre bede miała wmontowany co najmniej jeden cycuch ![]() nie, nie dociera to do mnie... momentami tylko nogi mi się robią jak z galarety... jaaaaaa...!!! ![]() no teraz jak zaczełam o tym pisać i myśleć to mi sie słabo zrobiło... ![]() Trzymajcie proszę za mnie kciuki...
|
#4143 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cieszę się, że mogłam pomóc---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Margo oczywiście, że wszystkie będziemy mocno trzymać kciuki dr jest fachowcem, więc będzie pięknie
|
|
#4145 |
|
Raczkowanie
|
marguś kochana trzymam kciukaski ale fajnie dołączysz jutro do cycolinek nic się nie martw myśl tylko pozytywnie bierz przykład ze mnie bo bólu nie miałam więc można przejść przez op gładko
|
#4146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4147 | |
|
Zadomowienie
|
Lekow na recpte nie wolno sprzedawac bez koncesji to chyba logiczne, ze nie wolno ot tak sobie lekow sprzdawac a, Ze rozne rzeczyy mozna Zalatwic To Tez wiadomo. Nie rozumem Tez kombinowania gdy piilna sytuacja, podbramkowa, zeby raz nie pojsc i normalnie niie kupic tabletek tam gdzie sie mieszka. Mowi sie trrudno i kupujje to co wazniejsze, nawyzej kilka piw czy czegos innnego sie nie kupi. To Nie jest roznica ze W pl 40zl a Tam 400zl[/QUOTE]
piwa nie pije )))mieszkalas w holandii??mowie ci ze zawsze mam zapas a teraz po prostu mi sie skonczyly takze nie denerwuj sie mysle ze nikomu krzywdy nie zrobilam tymi nie pamietam 3 opakowaniami :co nfused:i sorki ze poruszylam temat ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
hm jezdze do Pl dosc regularnie wtedy odwiedzam wszystkich lekarzy...moje ubezpieczenie jest troche inne niz sobie wyobrazasz a prywatnie nie zamierzam jezdzic do gina w tym po tabletkileki sa tu koszmarnie drogie taki przyklad masc cynkowa kosztuje u nas 2 zl a w holandii 60 ZAWSZE mam recepte z pl ale ona ma okreslona ilosc opakowan- skonczyly mi sie...hm co do tabletek to mialam moze ze 2,3 opakowania sprzedalam je po nizszej cenie i tyle no wlasnie nie ma kto mi teraz zalatwic ![]() a poza tym niby lekow tez nie mozna przesylac ![]() heheh bede jezdzic do pl co CHWILA ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- MARGO powodzenia |
|
|
|
|
#4148 |
|
Zadomowienie
|
Margoo powodzonka jutro
:kciuki : Stresik jest??![]() A swoją drogą to ciekawe co z Malach, nie widziałam, żeby się jeszcze odezwała, chyba że przeoczyłam
|
#4149 |
|
Zadomowienie
|
a konczac temat tabletek to znalazlam nawet strone gdzie niby mozna sie skonsultowac z lekarzem i oni jak cos wysylaja tabletki
![]() moze to nielegalna strona no ale istnieje
|
|
|
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
nieźle
ale cuda mozna znaleźć jak się szuka
|
#4151 |
|
Zadomowienie
|
Amorcio prawda jest taka, że nawet stanie kilkuosobową grupką jest nielegalne w naszych czasach i może zostać ukarane
Takie głupie przepisy a tabletki anty powinny być dostępne bez recepty tylko z jakąś "wizytówką" od lekarza, że dana pacjentka ma zażywać takie a nie inne tabletki (jak chyba, któraś z dziewczynek już napisała).
|
#4152 |
|
Zadomowienie
|
Tabletki anty to nie dropsy, to są hormony, które muszą być zażywane we właściwy sposób i kontrolowane. Dlatego też są konieczne częste wizyty u lekarza. Pani w aptece patrząc komuś w oczy nie stwierdzi czy np nie ma torbieli w jajniku czy czegokolwiek.
|
#4153 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
a o której masz mieć operacje?
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny juz nie przesadzajmy..zyjemy w takim państwie gdzie praktycznie wszystko jest karalne. Ludzie zabijają sie na ulicach zabijaja swoje dzieci i potrafia chodzic po wolnosi a tutaj afera o tabletyki anty
Amorcio dzis jest dostepne wszystko wszędzie nawet larwy tasiemca sa sprzedawane w tabletkach przez internet. Wiec moze niech z tym ktos zrobi porządek jezeli komus nie pasuja tabletki to czemu ich komus np nie sprzeac jak wykupiło sie powiedzmy 3 opakowania ktore kosztuja 50zl. Jezeli ktos bierze takie tabletki nie widze w tym zadnego problemu.
|
#4155 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli potzrebujesz naprawdę pilnie i nikt si,e nie doczepi do wysyłania tabletek, to dla mnie żadnym problemem nie jest ich kupienie i przeslanie Tobie Cytat:
nie oszukujmy się... który lekarz kontroluje to, jakie tabletki zażywamy? Nigdy, przenigdy nie mialam robionych badań poziomu hormonów, a lekarze pigułki przepisywali (pewnie takie, jakie preferowali, albo takie, które akurat były nowością ). A jak kiedyś wyjechałam na wakacje i zapomniałam tabletek, to babka w aptece poprosiła tylko, zebym pokazała nawet baaaarszo starą receptę w książeczce, ze właśnie takie kiedyś tam mialam przepisywane... i to jest zażywanie hormonów pod kontolą???
|
|
|
#4156 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no np w Angli tabsy sa bezplatne i nawet gumki daja tez daja ![]() ![]() duzo rzeczy jest nielegalnych dopki nie robie nic zlego innym osobom to mysle ze to jest ok ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
oczywiscie ja nie popieram tego wrecz zawsze na nia krzycze ![]() ja chodze regularnie,wykonuje wszystkie badania
|
||
|
|
|
#4157 |
|
Zadomowienie
|
a tak nie na temat... odlądacie top model?
]dzisiaj Tyszka jakąś laskę będzie odsyłal do chirurga plastyka ![]() ja bym wszystkie odesłala... po nowe biusty ![]()
|
|
#4158 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam sie kochane wieczorem
Cytat:
Będziemy trzymać kciuki Widzę ze temat łóżeczek i psiakow. Co do łóżeczek jeszcze troszkę mam czasu do wymiany bo mały śpi w swoim a pózniej z nami. Co do piesków rownież mam yorka. Najbardziej rozszczekany pies na świecie. Szczeka jak ktoś wchodzi,wychodzi,wstaje,a jak zbliża sie do mojego syna to dostaje szału,a młody teraz go gania po domu Ale kocham ta psine nie dobra heheh nie wyobrażam sobie domu bez psiaka tym bardziej jak jest dziecko.Dzięki za słowa wsparcia wczoraj ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
jestem ciekawa tej akcji
|
|
#4159 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Duzo razy to slyszalam zanim wlasne DDzieci mialam i.....teraz cZasem sama na siebie jesstem zla[/QUOTE] moje dziecko jest jeszcze malutkie i jej niedobrość polega na tym że jest małym furiatem ![]() już od maleńkości lubi sobie pobuczeć jeszcze jest za mała na to aby była wychowana dopiero wkraczamy w ten czas i obyśmy podołali ![]() znajome małżeństwo takie dwie spokojne osoby mają syna również rocznego,nasze dzieci od pierwszych miesięcy są zupełnie inne moje jako niemowlę wyło w niebogłosy kiedy była głodna,ich popiskiwał niczym świnka morska także dzieci jak najbardziej mają swoje charakterki różnie okazują zniecierpliwienie,złość itd różne temperamenty Cytat:
![]() pies musi mieć swój azyl i czas dla siebie,dziecko nie może do bólu robić z nim co chce to nie zabawka od tego są rodzice trzeba pilnować aby nie zamęczyły kotka jednakże są rasy cierpliwe i mniej cierpliwe tylko o to chodziło,tym co pozwalają czy to dzieciom czy psom na wsio to życzę powodzenia bo może skończyć się źle. Cytat:
Takie zgrane stado pójdzie w ciemno za psem który coś sobie upatrzy,w dodatku nakręca się jedno od drugiego. Z rzadka pojawiają się tam ludzie z reguły jak już to z psami ,znają już nasze auta i znikają zresztą my robimy to samo kiedy na lotnisku bawią się już jakieś psy jedziemy dalej albo gdzie indziej. Co do kagańców to nie jest rasa z listy psów groźnych,nie ma takiego obowiązku za to smycz zawsze i wszędzie to jest nakaz. Nie pcham się z psami w tłumy,nie ciągnę ich do innych zwierząt/ludzi/dzieci psy są zrównoważone i mają otoczenie głęboko w czterech literach skupiają się na przewodniku na treningu albo zabawie czy zapachach niemniej szanuję to że nie każdy po pierwsze lubi być w pobliżu psów a po drugie może się bać przecież nie zna,może mieć uprzedzenia itp. a tak btw przypomniało mi się jak nasz gruby był jeszcze młody gubił mleczaki i wysmyknął się przez szczelinę w drzwiach kiedy odbierałam jakieś pisemka,oblizał panu buty zanim wgramoliłam go z powrotem za drzwi a facet do mnie z grobową miną że on bardzo psów nie lubi,ma teraz brudne buty które pastował przed wyjściem i jest obrzydzony sytuacją ![]() ale się wstydu najadłam trzeba szanować zdanie innych nawet jak samemu psy się kocha.York i Ast czy Pit ,Bullek to wszystko teriery więc charakterki podobne
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-03-13 o 21:31 |
|||
|
|
|
#4160 |
|
Zadomowienie
|
glowna ocena lekarza co do tabsow jest samopoczucie pacjentki
jezeli ma jakies problem zdrowotny to wiadomo bierze sie to pod uwage ogolnie mysle ze robi sie standardowe badania jak podczas kazdej wizyty ![]() ja sie badam czy biore tabsy czy nie nie ma to znaczenia ale nie ukrywajmy jakiejs super opieki bo bierzesz tabsy tak jak pisze horo nie ma ![]() i zgadzam sie z oliwka jak cos ma sie zmarnowac to chyba lepiej to sprzedac oj burze wywolalam nie chcialam
|
|
|
|
#4161 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Margo, to już jutro!! Jusi, co do łóżka dla małego mężczyzny wg. mnie podstawa to dobry materac, a rama to już kwestia estetyki; jeśli Twoj synek ma tendencje do "wędrowania" po łóżku, to obowiązkowo barierka zabezpieczająca. Ikeowski Kritter bądź Gulliver to fajne, proste łóżka, do tego materac, fajna pościel, i jest ciacialo bombello ![]() Kasikkk, 3mam kciuki, że ktoś Ci pomoże w potrzebie ja się zastanawiam nad spiralą, ale musze się w temacie rozeznać jeszcze; wiele z Was zachwalało Mirenę, ale na chwilę obecną zbytnio obciążyła by nasz budżet a widzę, że są inne, spooooro tańsze hmm.... uciekam załadowac zmyware, szałer i nyny, bo lece dziś z nóg
|
#4162 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4163 |
|
Raczkowanie
|
Oj widzę, że tematy róznorodne - łóżeczka, psy i antykoncepcja.. a w tle cycki
![]() Zadzwoniła do mnie asystentka mojego dr i prosiła o potwierdzenie terminu op. Powiedziałam jej o tym, że do niedzieli brałam leki bo miałam zapalenie gardła i czy powinnam to skonsultować jeszcze z anestezjologiem. A pani na to, że na 95% anestezjolog nie wyrazi zgody na zabieg |
|
|
|
#4164 |
|
Zadomowienie
|
Jeju,jaka dziś burza mózgów tu była...hehe,a ja "Dzień Kobiet" sobie dziś zrobiłam-najpierw fryzjer a potem spotkanie babskie
Amorcio, i jak tak u lekarza z małą?? Widzę,ze ostatnio "ocieramy" się o siebie na mieście ![]() A wiesz,że ja o Tobie dziś myślała,-zanim do mnie zadzwoniłaś ![]() Moje maluchy niby lepiej,ale przed chwilą było małe rzyganko,bo chyba marchewka z groszkiem zaszkodziły na obiadek...a wylazło dopiero teraz ![]() Aniu, zaintrygowało mnie to co napisałaś,ze trzeba podać właściwą wagę anestezjologowi,to wówczas nie obudzimy się podczas operacji-znaczy ryzyko jest dużo mniejsze...a skąd Ci to wiedzieć? Mnie temat interesuje,wiec rozwiń jeśli możesz...A'propos ciuchów co tu piszecie to jestem przerażona tym,ze tak Wasze dzieciaki gubią różne rzeczy-mój synek póki co zgubił "tylko"szalik i oby się na tym skończyło,choć co chwilę widzę ze u niego przedszkolu walają się rózne rzeczy luzem... Ja też uważam-jak chyba Kachuula?,ze to bez sensu kupować firmowe ciuchy dzieciom a nawet w zwykłych sieciówkach po regularnych cenach...moja przyjaciółka kupuje tak rzeczy a potem ma problem odsprzedac,bo kupujac spodnie za 120pln chce je potem odsprzedac za 50-60 a dla mnie to dalej drogo i to za używane!!,bo w przecenie jak sie znajdzie to mozna kupic nawet taniej i są nadal to nowe spodnie!! Dzieci tak szybko rosną,ze niektóre ciuchy to miały założone po razie czy dwóch... Amorcio, a Twoje spostrzeżenie,ze dzieci to jak plastelinka i wszystko zależy od rodzica to święta prawda,choć jak mój synek zrobił mi parę razy "zjazd" na podłoge bo na coś nie pozwoliłam to oczy mi wyszły na wierzch,bo nie wiedziałam jak reagowac no i skąd mu się to wzięło?! Niektóre "odruchy" sa chyba silniejsze od samych dzieci i od nas rodziców ![]() ![]() A z zabawkami to tez nie mozna przeszkadzac-mamy tego masę a i potem okazuje się,ze dziecko się nudzi...te które były "małe" w latach 80-tych to wiedza jak było...jedna rzecz i cieszyła przez następny rok jak nie dłużej a teraz?! Masakra jakaś z tym wszystkim!! Nie mozna dać się zwariować,bo na głowę nam dzieci wejdą!!!
|
#4165 |
|
Zadomowienie
|
Widzę że dużo z was ma yorki, ja je uwielbiam są cudne. Kiedyś gdy miałam 18 lat miałam amstaffa w kolorze szarym a jak słoneczko na niego padało był błękitny. Komuś się jednak spodobał i ukradł go z mojego podwórka. Gdy byłam z corcia w ciąży dostałam od tz yorczkę. Śliczniutka,spokojniutka drobinka , uwielbiała leżeć na wielkim brzuchu
Niestety kiedyś na działce znajomych amstaff uciekł z samochodu i ja dopadł Teraz mam sunie owczarka niemieckiego ,taka długowłosa damę . Piesek jest na podwórku i uwielbia bawić się z moja córka. Ja już mykam , nadrobiłam ,poczytałam , idę śpiewać kołysanki młodej . Dobrej nocki dziewczynki
|
#4166 |
|
Wtajemniczenie
|
[o dppea xkaQUOTE=kicia_nh;3975240 6]Amorcio prawda jest taka, że nawet stanie kilkuosobową grupką jest nielegalne w naszych czasach i może zostać ukarane
Takie głupie przepisy a tabletki anty powinny być dostępne bez recepty tylko z jakąś "wizytówką" od lekarza, że dana pacjentka ma zażywać takie a nie inne tabletki (jak chyba, któraś z dziewczynek już napisała).[/QUOTE]BBo to sa przeciez cukierki zapomnialam ja uwazam inaczej, Chyba lubie komplikowac sobie zycie
|
|
|
|
#4167 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
także polskie parki, skwery niestety nie nadają się na piknik czy zabawę dzieci na trawie - spotkanie z psią kupą murowane.
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Wtajemniczenie
|
[ieQUOTE=kasikkk87;3975323 9]glowna ocena lekarza co do tabsow jest samopoczucie pacjentki
jezeli ma jakies problem zdrowotny to wiadomo bierze sie to pod uwage ogolnie mysle ze robi sie standardowe badania jak podczas kazdej wizyty ![]() ja sie badam czy biore tabsy czy nie nie ma to znaczenia ale nie ukrywajmy jakiejs super opieki bo bierzesz tabsy tak jak pisze horo nie ma ![]() i zgadzam sie z oliwka jak cos ma sie zmarnowac to chyba lepiej to sprzedac oj burze wywolalam nie chcialam [/QUOTE]Kassiku to wyymiana pogladow a Nie burzA. Ludzie sa rozni, Jeedni kupia bo w nazwie antykoncepcyjne maaja a nie dlatego, ze lekarz takie zalecil Ogladajcie tvn style ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Margo mam 21cm |
|
|
|
#4169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co innego dziewczyna, która wpadła by do apteki po jakies tam tabletki, których nigdy nie używała, bo takie ma widzi mi się. To są dwie różne sprawy i powinnaś też na to zwrócić uwagę. Ilonko ja może odpowiem za Anię Wyznacznikiem odpowiedniej dawki narkozy jest nasza waga. Jeżeli ją zaniżymy, może okazać się niewystarczająca dla naszego organizmu, co może nieść za sobą przykre konsekwencje. Dlatego też lepiej jest nawet dodać sobie nawet ze 3 kg, dla pewności, że nic takiego nie będzie mieć miejscaJa dzisiaj się bardzo źle czuję W końcu byłam u dentysty (tyle czasu czekałam na wizytę) i zrobił mi te ząbki, od których miałam stan zapalny. Nie wiem dokładnie co mi robił, ale powiedział, że przez 3 dni może się utrzymywać bardzo silny ból, zawroty głowy i mdłości. Przyćmiona chodzę od rana i cokolwiek nie zjem czy się nie napije to mnie na wymioty zbiera Następna wizyta za miesiąc a w piątek idę na chirurgię stomatologiczną, pierw muszą ocenić sytuację a mam operacyjnie 6 zębów to usunięcia (w tym 4 ósemki). Uff chcę mieć ten zabieg już za sobą, bo coś czuję, że będzie kiepsko po nim No i kolejna narkoza przede mną.Miłej nocki Wam życzę
|
|
#4170 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=kicia_nh;39755842]Ilonko ja może odpowiem za Anię
Wyznacznikiem odpowiedniej dawki narkozy jest nasza waga. Jeżeli ją zaniżymy, może okazać się niewystarczająca dla naszego organizmu, co może nieść za sobą przykre konsekwencje. Dlatego też lepiej jest nawet dodać sobie nawet ze 3 kg, dla pewności, że nic takiego nie będzie mieć miejscaHm no w sumie racja...zawsze się przecież wagę podaje,ale to chyba nie my powinnyśmy ją zawyżać a raczej anestezjolog,bo jeszcze jak on cos dodaje od siebie(kg) i my cos dodamy to wyjdzie końska dawka..hehe
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

:co nfused:
kurcze koncza mi sie tabletki anty

:kciuki : Stresik jest??
ale cuda mozna znaleźć jak się szuka
Takie głupie przepisy a tabletki anty powinny być dostępne bez recepty tylko z jakąś "wizytówką" od lekarza, że dana pacjentka ma zażywać takie a nie inne tabletki (jak chyba, któraś z dziewczynek już napisała).