Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 11 25,58%
Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 4 9,30%
Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 9 20,93%
Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 17 39,53%
Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 2 4,65%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 08:52   #2041
kayka11
Raczkowanie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8

Witam się w ten "piękny" zimowy dzień!Jak ja chcę wiosne!A tu znów sypie brrrrrr! Ja dziś mam wizyte ale u dentysty-c.d leczenia kanałowego Jak ja nie cierpie dentystów!!!!Ale jak mus to mus! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące,ja muszę jeszcze 2 tygodnie czekać na swoją kolej. Pozdrawiam i uciekam bo zaraz muszę jechać.
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:54   #2042
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Ja dziś pomimo słońca witam się dość pochmurnie Nie dość, że źle się czuję i dostałam okropnej biegunki, to jeszcze chyba jakieś choróbsko mnie bierze Jeszcze odebrałam wyniki i okazało się, że jeszcze grzybica się przypałętała Nie lubię tego dnia
dziadostwo nie miało się kiedy czepić:/ pogon grzyba do lasu

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:00   #2043
rasha90
Raczkowanie

Nadrobienie wczorajszego dnia było nie lada wyczynem
Zaraz się zwijam do lekarza, tym razem dowiemy się ile waży mama i jeszcze mi się przypomniało że miałam sen (co się nie zdarza często) - śniło mi się że znowu byłam na USG i lekarz już przystawił tą kamerkę ale jeszcze czegoś gdzieś szuka, ja patrzę na monitor, a tam wielki obraz twarzy dziecka - wielkie okrągłe i ciemne oczy, proste włoski i tak się patrzy prosto na mnie. Ja na momencie krzyk 'O Jezu!' lekarz przerażony patrzy o co chodzi a ja znowu okrzyk 'Ale lala!' i on w śmiech
Stary 2013-03-14, 09:07   #2044
ErMiRkA
Raczkowanie

GG do ErMiRkA

rasha hehe to fajny sen

Ja Dziewczynki byłam na usg. Z dzidzią i ze mną wszystko bardzo dobrze No i prawdopodobnie bede miala córcię na 100 % dowiem się 09.04
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 16 tydz.jpg (45,8 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-03-14, 09:09   #2045
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ErMiRkA Pokaż wiadomość
rasha hehe to fajny sen

Ja Dziewczynki byłam na usg. Z dzidzią i ze mną wszystko bardzo dobrze No i prawdopodobnie bede miala córcię na 100 % dowiem się 09.04
Ermirka jakie ładne zdjęcie!!!!!!

fajna dzidzia

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:10   #2046
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
rasha hehe to fajny sen

Gratulacje
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:11   #2047
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
rasha hehe to fajny sen

Brawo! (Na 100% dowiesz się po porodzie )
Stary 2013-03-14, 09:16   #2048
lachryma
Zakorzenienie

Bry.

Śniły mi się wózki
Stary 2013-03-14, 09:16   #2049
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Rozumiem, że chcecie mieć niespodziankę. Też fajnie
Kinder Niespodziankę
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Sama, ale przez to, że tu siedzę to każdy myśli ze moja kolej i chce mnie puszczać a jak nie to się wepcham

Karolina piękne imię kolysanke sprawdzę w domu, bo siary nie będę tu robić :p
Mi od zawsze podoba się Karolina... Ale mąż mnie jeszcze przed ślubem uświadomił, że jego córka będzie się nazywać Alicja...
Zakodowałam
A teraz po 7 miesiącach Alicja mu się "oklepało" i woli Karolinkę... tylko ja się chyba nie potrafię już przestawić i jak mówię o brzuchu to i tak samo wychodzi Alka
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mój mąż bardzo lubi imię Karolina i gdyby była córunia, to na pewno rozważalibyśmy to imię. Pewnie czekałby nas wtedy wybór Karolina, Hania, Gabrysia bądź Marta
Mi się jeszcze Helenka podobało
Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
I do tego cofnięty egzamin na prawko na 2 lata...
A o takim przepisie nie słyszałam
Mam znajomego, który 23 lata (prawie tyle co ja żyje- śmiał się ostatnio) jeździ bez prawka bo mu zabrali, ale on w sumie nie ma ochoty przystąpić do egzaminu to mu nie zależy
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a skad Ci krew pobrali bo mnei wczoraj ginek uczulał, zeby z żyły brac krew, nei z palca...wiec nie wiem czy niektórzy tylko z palca biora czy co...
Mnie pobierali z żyły
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwile zdać relacje z wizyty bo wczoraj padłam jak mucha i nie dałam już rady.
No więc dzieć zdrowy i mega ruchliwy, gin sie tak brechtał, normalnie maluch bawił sie z nim w berka. TZ sie teraz martwi co to będzie jak to małe ADHD będzie na świecie
Dzidzia waży w 18 tc 220g. I prosiliśmy gina żeby płeć sprawdził i ten sie tak zasapal i ręka już go bolała na koniec a dzieć nie dał sie podejrzeć
Nie powiem trochę byliśmy zawiedzeni ale pózniej nam przeszło i cieszymy sie że maluch jest zdrowiutki i ładnie rośnie.
Dostałam skierowanie na badania a za miesiąc w 22 tc polowkowe.

No i jestem na was zła
Zawsze z radością oglądałam fotki od gina ale odkąd zobaczyłam jakie wy macie wyraźne to zazdroszczę jak nie wiem co! Mój gin mimo ze to gabinet prywatny to ma chyba beznadziejny sprzęt bo obecne zdjęcie to jedna wielka plama

Idę na śniadanie, buziaki
Ja nie wklejam fotek bo mam na fotce tylko kawałek wargi Dziecka i gdyby gin mi nie powiedział, że to warga to bym sama na to nie wpadła
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a nei można w tym czasie sobei wyjść? bo ja mam blisko labolatorium(chyba ze do innego pójdę) i jak cos to do domu bym wróciła...
Już dziewczyny odpisały
Nie wolno chodzić i przyśpieszać spalania... trzeba siedzieć na tyłku
Cytat:
rasha hehe to fajny sen

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:17   #2050
ita83
Wtajemniczenie

czesc dziewczyny, witam sie z wami dzis w nieciekawym humorze :/
wszzyscy u mnie w rodzinie sa strasznie rozczarowani e bedzie kolejny chlopak w rodzinie i oczywiscie ja odczuwam ta presje :/
Kurcze nie rozumiem tego - dlaczego to az takie wazne
dla mnie istottne to zeby dziecko bylo zdrowe a plci przeciez nie można mieć na życzenie a odkad maluszek sie ujawnił nic tylko pretensje i to rozczarowanie makabra jakaś
Teraz się boję że moja rodzina nie pokocha malucha tak jak na to zasługuje
echhhh nie jest lekko
Stary 2013-03-14, 09:17   #2051
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
rasha hehe to fajny sen

Gratulacje
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:21   #2052
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Gratuluję wszystkich wizyt!!!

Cytat:
Napisane przez Wooden_Pints Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie: czy przestrzegacie tych wszystkich ,,zasad",że jak dziewczynka to musi być wszystko/większość ubranek dodatków różowa, a jak chłopczyk to niebieska? A może uważacie, że to nie ma znaczenia?

Nie mam nic przeciwko kolorowi różowemu ale nie chciałabym mieć poczucia przesytu. Poza tym strasznie lubię żółty... oczywiście jak córcia będzie na tyle świadoma, że będzie miała swój ulubiony kolor, to wtedy będzie mogła zadecydować o kupnie np różowej sukieneczki . Co Wy o tym myślicie?
Oczywiście, że Ja będę miała chłopca, ale nie planuję jedynie niebieskich zakupów. Choć bardzo lubię kolor granatowy i szary, to myślę, że u nas będą różne kolory. W końcu to dziecko, musi być wesoło i kolorowo.
A gdybym miała dziewczynkę, to już na pewno nie byłoby na różowo, bo nie należy od do moich ulubionych kolorów

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Dzien dobry, wpadłam na chwile, musze cos wydrukowac i zmykam. Ale stwierdziłam, ze zajrze na chwile jeszcze do Was

A i na poczatku trzymam za dzisiejsze wizyty, za te co były i za te co beda Bo nadrobic nie dam rady i nie wiem kiedy teraz do Was zajrze. Ale o tym za chwile.

Na poczatek pochwale sie wtorkowa wizyta, a co a bardziej maluchem, który rosnie jak na drożdzach i wazy juz 611 g toż to juz klocek. I według USG (poraz trzeci) wciaz jest starszy o tydzien. Takze ta wage mu jeszcze daruje Poza tym z maluszkiem wszystko w porzadku.
I potwierdziło sie, Franio zostaje Franusiem I żeby nie było insynuacji imie zostało wybrane duzo wczesniej, nawet o tym pisałam. Mamy tylko nadzieje, ze nie posypie sie duzo Franków. No chyba, ze sie jeszcze nad tym zastanowimy

I to by bylo tyle z dobrych wieści.
Tyle co z maluszkiem wszystko ok, to ze mna nie bardzo. Te bóle, które miałam, okazały sie groźne i skracaja szyjke która w tamtym tygodniu była w porzadku, dobrze, ze umówiłam sie na wizyte w tym tygodniu, to zaczelismy z lekarzem szybko działac. I padla decyzja o krążku ale najpierw posiew musi wyjsc ok, bo jak nie to czeka mnie jeszcze leczenie i wszystko sie wydłuzy.
Wczorajsza noc była przeryczana. Boje sie strasznie, ale bardziej tego, zeby z maluszkiem było wszystko w porzadku. A jak na razie mam leżeć, zero spacerów, obowiazki domowe przejmuje mąż i brac leki.

Alez sie rozpisałam, jeszcze nigdy tyle Wam nie napisałam
A tym czasem zmykam
Ojejku... Gratuluję, że z dzidziem wszystko OK, a co do skracania: nie bój się, te bóle można wyhamować, a krążek czy szew to nic złego, często jeszcze przed 20 tc lekarze go zakładają i dziewczyny mogą donosić ciążę do końca. Jakie masz leki?

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Bry.

Śniły mi się wózki
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:22   #2053
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
wszzyscy u mnie w rodzinie sa strasznie rozczarowani e bedzie kolejny chlopak w rodzinie i oczywiscie ja odczuwam ta presje :/
dla mnie istottne to zeby dziecko bylo zdrowe a plci przeciez nie można mieć na życzenie a odkad maluszek sie ujawnił nic tylko pretensje i to rozczarowanie makabra jakaś
echhhh nie jest lekko
To smutne co piszesz. Nie martw się na zapas, przecież ty nie jesteś winna temu jakiej płci jest dziecko. Trzeba się cieszyć, że zdrowe. Po porodzie na pewno wszystko się zmieni, wszyscy pokochają maluszka. Z resztą nigdy nie ma się na 100%pewności jakiej płci będzie dziecko.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:22   #2054
stokrotka24
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny mam super okazjie kupic od kolezanki takie cos,
cena 15 funtow:

brac???
brać
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwile zdać relacje z wizyty bo wczoraj padłam jak mucha i nie dałam już rady.
No więc dzieć zdrowy i mega ruchliwy, gin sie tak brechtał, normalnie maluch bawił sie z nim w berka. TZ sie teraz martwi co to będzie jak to małe ADHD będzie na świecie
Dzidzia waży w 18 tc 220g. I prosiliśmy gina żeby płeć sprawdził i ten sie tak zasapal i ręka już go bolała na koniec a dzieć nie dał sie podejrzeć
Nie powiem trochę byliśmy zawiedzeni ale pózniej nam przeszło i cieszymy sie że maluch jest zdrowiutki i ładnie rośnie.
Dostałam skierowanie na badania a za miesiąc w 22 tc polowkowe.

No i jestem na was zła
Zawsze z radością oglądałam fotki od gina ale odkąd zobaczyłam jakie wy macie wyraźne to zazdroszczę jak nie wiem co! Mój gin mimo ze to gabinet prywatny to ma chyba beznadziejny sprzęt bo obecne zdjęcie to jedna wielka plama

Idę na śniadanie, buziaki
ważne, ze dzidzia zdrowa, chce wam zrobić niespodziankę po prostu

Cytat:
Napisane przez Samantha7;39757385
Dzis przed usg ze stresu flaki w kiblu zostawilam. Zapchalam wc :torba:
Nie wiem dlaczego ja sie tak bałam bo sie nie bałam. Moj Tz to nazywa sztucznym stresem bo on jest zawsze wyluzowany. Jak on to robi? Nie wiem.
Babka mi z kliniki kazała wypić szklankę wody przed wyjściem. Okay wypijam. Do kliniki mamy jakieś 10min. Juz mi tak sie siku chciało,ze myślałam, ze w gacie bedzie. Patrzę o wc ide, a Tz weź nie idź bo może musisz mieć siku. Mysle rabnelo go,ale z drugiej strony może i tak i nie poszłam.
Okay, przyszła Pani Laura i nas zaprosiła do pokoju, a ja do niej odrazu, ze kazaliscie mi pic wodę, a teraz potrzebuje ekstremalnie siku i dosłownie skakalam przed nią ,a ona, ze spokojnie zobaczy czy mam duzo siku i jak cos to pójdę zrobić. Mysle swietnie. I gada eeee nie ma tak duzo wydaje ci sie, ze chcesz. Spoko paniusiu jak sie zesikam w te łóżeczko to będziesz mieć. Przez to mnie bolal to usg,ale jakoś potem zapomniałam jak zaczęłam oglądać dzidzie.
Na początku jak zobaczyłam kręgosłup to byłam przerażona. Potem jak zaczęła obracać małego w 3D to moj Tz mówił, ze to było takie przerażające bo było kości widać. Mnie tez trochę przerazilo bo mówcie se co chcecie,ale nasze dzieci teraz takie piękne nie sa w tym szlamie etc.
Przerazilo mnie,ze mały miał pępowinę na ramię jak sznurek zarzucona, ale babka mówiła,ze to jest okay i nawet cool wyglada. Aha i tez buzke chowal tak jakby miał uszy zatkane raczkami i spał. Chyba bo miał oczy zamknięte. Nie pamietam kiedy im sie oczy otwierają Ooooo , a teraz mnie kopie Wie, ze go obgaduje
Ale ogolnie to zywiuszcze stworzenie babka mówiła, wiec Tz sie cieszył, ze bedzie aktywny bo moj Tz jest sportowcem.

Ładnie mnie kopie [/QUOTE
super, że na wizycie mały tak wam szalał

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Dzien dobry, wpadłam na chwile, musze cos wydrukowac i zmykam. Ale stwierdziłam, ze zajrze na chwile jeszcze do Was

A i na poczatku trzymam za dzisiejsze wizyty, za te co były i za te co beda Bo nadrobic nie dam rady i nie wiem kiedy teraz do Was zajrze. Ale o tym za chwile.

Na poczatek pochwale sie wtorkowa wizyta, a co a bardziej maluchem, który rosnie jak na drożdzach i wazy juz 611 g toż to juz klocek. I według USG (poraz trzeci) wciaz jest starszy o tydzien. Takze ta wage mu jeszcze daruje Poza tym z maluszkiem wszystko w porzadku.
I potwierdziło sie, Franio zostaje Franusiem I żeby nie było insynuacji imie zostało wybrane duzo wczesniej, nawet o tym pisałam. Mamy tylko nadzieje, ze nie posypie sie duzo Franków. No chyba, ze sie jeszcze nad tym zastanowimy

I to by bylo tyle z dobrych wieści.
Tyle co z maluszkiem wszystko ok, to ze mna nie bardzo. Te bóle, które miałam, okazały sie groźne i skracaja szyjke która w tamtym tygodniu była w porzadku, dobrze, ze umówiłam sie na wizyte w tym tygodniu, to zaczelismy z lekarzem szybko działac. I padla decyzja o krążku ale najpierw posiew musi wyjsc ok, bo jak nie to czeka mnie jeszcze leczenie i wszystko sie wydłuzy.
Wczorajsza noc była przeryczana. Boje sie strasznie, ale bardziej tego, zeby z maluszkiem było wszystko w porzadku. A jak na razie mam leżeć, zero spacerów, obowiazki domowe przejmuje mąż i brac leki.

Alez sie rozpisałam, jeszcze nigdy tyle Wam nie napisałam
A tym czasem zmykam
super, że z dzidzią dobrze a co do Ciebe, to najważniejsze, że lekarz szybko rozpoznał niebezpieczeństwo i będzie mógł Cię leczyć. Poleżysz i na pewno wszystko dojdzie do normy, trzymaj się i nie stresuj bo dzidziuś wtedy też jest smutny i zestresowany
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39757594]witam sie z.rana.
roxi dzieki za info
co do ubranem dla chlopcow i dziewczynek to ja nigdy zbyrnio sie tym noe przwjmowalam, mialam kolo domu super lumpka z nowymi tanimi ubrankami dla dzieci i moj synek mial pare pidzamek rozowyh i spiworek nie mowiac juz o zolciach.

gratulacje dla kolejnych dzieciaczkow!
i płci!!! jedne i drugie grono sie powieksza super!

mu kolejna noc mielismy z goraczka, biedny mial 39 nad ranem tez :-( jestesmy kolejny dzien w domu

planuje pokoik dla leosia pomalowac
zdrówka dla synka
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
a no.. co do kciukasów to zaciskajcie mocno, bo dzisiaj mamy połówkowe

W razie gdyby któraś jeszcze dzisiaj do lekarza szła, a nie jest wpisana na pierwszej stronie, to ja również trzymam mocno
ksiukasy mocno zaciśnięte

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się

U mnie piękne słoneczko za oknem
Do tego witam się w rozpoczętym 20 tygodniu czyli to już połowa
W nocy spałam jak zabita, do tego pokłóciłam się rano z mężem...
W przyszły piątek mam egzamin na prawko (3 podejście), długo musiałam czekać bo ostatni egz miałam 18 lutego... trochę się wybiłam z rytmu i koniecznie muszę dokupić ze 4 godziny...a ten się furka że mam jeździć jego samochodem i się szkolić bo inaczej nie zdam bo za długie przerwy mam... trochę go rozumiem ale przecież jak mnie złapią do kontroli to mam pozamiatane...
brawo za 20 tydzień

ja zjadłam śniadanie i niby do 14,30 do usg jamy brzusznej ma to być mój ostatni posiłek podejrzewam, że i tak coś zjem bo z głodu robi mi się słabo wiec trudno, dzidzia ważniejsza

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:22   #2055
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
eeee, serio można mieć pretensje do kogokolwiek o coś takiego?
jakie to ma znaczenie? przecież kolejny dzidziuś, bez względu na płeć, to kolejne szczęście dla rodziny.
staraj się nie przejmować, jak się urodzi to i tak go zjedzą z miłości
Stary 2013-03-14, 09:23   #2056
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
echhhh nie jest lekko

:O
Jestem w szoku.... Nie przejmuj się takim gadaniem, przecież najważniejsze, żeby maluszek był zdrowy...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:24   #2057
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
echhhh nie jest lekko
Bardzo mi przykro. To smutne kiedy najbliżsi tak reagują. Nie wiem nawet co radzić. Ja to bym się chyba wypięła dupkę....w stylu nie podoba się to nie i zarzuciła bym fochem, ale nie wiem czy polecam takie zachowanie.....
Mam nadzieję, że zrozumieją, że postępują głupio i robią wam przykrość
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:27   #2058
Samantha7
Zakorzenienie

Cytat:

Super

Cytat:
echhhh nie jest lekko
O matko nie kumam takich ludzi wybacz. U mnie tez to juz trzeci chłop bedzie. Moj brat ma syna, siostra ma syna i ja będę mieć syna,ale co z tego. U Tz w rodzinie same chłopy. On sam ma 2braci. Chcieliśmy mieć babę ,ale mamy chłopa i nawet tesciowa na to liczyła,ze wnus bedzie.

Przykro mi ,ale nie przejmuj sie tym. Nie możesz w ciazy sie denerwować i myśleć o tym
Twój Tz nie może cos fuknac?

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:30   #2059
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się w ten "piękny" zimowy dzień!Jak ja chcę wiosne!A tu znów sypie brrrrrr! Ja dziś mam wizyte ale u dentysty-c.d leczenia kanałowego Jak ja nie cierpie dentystów!!!!Ale jak mus to mus! Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące,ja muszę jeszcze 2 tygodnie czekać na swoją kolej. Pozdrawiam i uciekam bo zaraz muszę jechać.
współczuję wizyty u dentysty, sama to wczoraj przeżywałam więc wiem co to znaczy

Cytat:
rasha hehe to fajny sen

śliczna dzidzia

Cytat:
echhhh nie jest lekko
nie przejmuj się, dokładnie najważniejsze żeby dzidzia zdrowa była u mnie też na początku siostra tz była jakby trochę rozczarowana ale nie ma co, będzie co będzie i się z tego cieszyć trzeba

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:31   #2060
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
rasha hehe to fajny sen

śliczna

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:36   #2061
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
echhhh nie jest lekko
Olej dziadow. Ważne żeby maluch był zdrowy. Wy będziecie kochać najmocniej a im pewnie po porodzie też się zmieni. Mi teściowa ostatnio powiedziała, że ona to jednak woli dziewczynki i że lepiej, że się okazało, że u nas baba. Ciekawe co będzie jak się jeszcze coś tam odmieni?

Ale mi kanapka z torby pachnie!!!
Stary 2013-03-14, 09:45   #2062
dzoan
Zakorzenienie

misiaczka555 brawa dla dzidziola kimkolwiek jest Nie przejmuj się, ja po ostatniej wizycie w 18/19 tc też nie miałam fajnych zdjęć do pokazania..zupełne maziaje wyszły tak synuś wymiatał Mam nadzieję, że dzisiejsze połówkowe mi to zrekompensuje, zwłaszcza, że filmik też chcemy

madi82 Ja pytałam się w laboratorium przy ostatnim pobieraniu krwi z ciekawości czy będę mogła wyjść przy teście obciążenia glukozą.. Pani powiedziała, że tak, ale nie wolno się przemęczać, chodzić po schodach, nosić czegoś..jak najmniej ruchu ogólnie. Myślę, że jak masz blisko i na spokojnie dotrzesz do domku i przesiedzisz resztę czasu, to nie powinno być tragedii.

Charlize89 Nam się rzadko zdarza, że razem wstajemy w nocy.. Mąż nie potrzebuje tyle sikać..ale zawsze mi miło jak i jego w końcu ściśnie Razem raźniej

tweedledee a kiedy idziesz do gina z tą grzybicą?

kayka11 powodzenia u dentysty..trzymaj się

rasha90

ErMiRkA

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:45   #2063
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
echhhh nie jest lekko
Myślę, że się przyzwyczaja
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Olej dziadow. Ważne żeby maluch był zdrowy. Wy będziecie kochać najmocniej a im pewnie po porodzie też się zmieni. Mi teściowa ostatnio powiedziała, że ona to jednak woli dziewczynki i że lepiej, że się okazało, że u nas baba. Ciekawe co będzie jak się jeszcze coś tam odmieni?

Ale mi kanapka z torby pachnie!!!
Kusi

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:49   #2064
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

zdrówka dla synka
dzięki

skończę myśl - planuję w pokoju małego pomalować jedną ścianę na szaro i nakleić duże żółte kropy a dolną część tej ściany wydzielić ramką i pomalować farbą magnezowo-tablicową aby chłopcy mieli gdzie mazać

u nas dzisiaj w końcu słońce !!!!! jest pięknie!!!
synkowi zeszła gorączka więc wyszedł z kotami na dwór

ita 83 - nie przejmuj się, u mnie też większość zakładała że druga będzie dziewczynka i nie słuchali jak mówiłam że na bank chłopak i jak się okazało że jednak miałam rację, to reakcje były różne...
co do imienia też, ale tradycyjnie zlewam to z góry na dół, po co się będę przejmowała czyimiś problemami

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-03-14 o 09:56
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:50   #2065
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
echhhh nie jest lekko
Nie przejmuj się..teraz taki gadanie, ale później będą się zabijać, żeby móc go choć chwilę potrzymać

Stary 2013-03-14, 09:51   #2066
mela1234
Zakorzenienie

Witam
Nic mi się nie chce pisać, więc nic nie napiszę.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:52   #2067
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Myślę, że się przyzwyczaja

Kusi
Za 10 minut ją pochłone!
Stary 2013-03-14, 09:52   #2068
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam
jednak coś napisałaś
Stary 2013-03-14, 09:52   #2069
dzoan
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39759033]dzięki

skończę myśl - planuję w pokoje małego pomalować na szaro i nakleić duże żółte kropy a dolną część tej ściany wydzielić ramką i pomalować farbą magnezowo-tablicową aby chłopcy mieli gdzie mazać

u nas dzisiaj w końcu słońce !!!!! jest pięknie!!!
synkowi zeszła gorączka więc wyszedł z kotami na dwór [/QUOTE]
Świetny pomysł z kolorem ścian i kropami... w moim wyobrażeniu strasznie mi się podoba i jeszcze kawałek ściany na tablicę.. super

Stary 2013-03-14, 09:53   #2070
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Witam
Heloł! Zawsze to jakiś początek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości