Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 09:28   #2191
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

UWAGA! - EWKA CH. usunela swoje filmiki z YT!!!!!

Chyba nie docenia power of social media :
Jeden z komentarzy , z ktorym sie zgadzam w 100%

" Na filmach na YT można zarobić, wystarczy zadeklarować chęć przystąpienia do programu partnerskiego. Artysta (i nie tylko > http://☠☠☠☠☠☠☠.com/cna8oj7) zarabia na odsłonach i przy okazji wykorzystuje świetny, globalny kanał na własną promocję, YT ma odsłony, przez co jest w stanie negocjować stawki z reklamodawcami. Użytkownicy zaś mają legalny dostęp online do treści (dużo kanałów to profile wydawnictw muzycznych, samych artystów itp.). Można? Można. Oglądamy online (nie na jakimś szemranym serwisie), nie ściągamy. Nie ma piractwa. Dozwolony użytek osobisty, wg ustawy.

Po drugie - Ewa, fanpage to KANAŁ KOMUNIKACJI z klientami/odbiorcami. Co jeśli zablokowałaś kogoś, kto kupił twoje płyty, a za krytyczną uwagę został zbanowany? Byłabyś dalej swoim Klientem? Tak, Klientem, bo można powiedzieć, że Ewa Chodakowska to marka. To, że coś nazywa się FANPAGE, nie oznacza, że jest kółkiem wzajemnej adoracji.
Komunikacja to nie tylko peany pochwalne ale również odpowiadanie na krytyczne uwagi. Nieodpowiadanie, usuwanie komentarzy, blokowanie użytkowników - to nie jest komunikacja. A właściwie jest - to jest mówienie użytkownikom, gdzie się ma ich opinie. W realu odpowiednikiem byłoby, przy spotkaniu w miejscu publicznym, zaklejenie komuś ust taśmą, skopanie, popchnięcie. Nie przeszłoby, w Internecie łatwiej.

Ewo, stwierdzam to z przykrością, nie rozumiesz niestety ani zasad działania tego narzędzia marketingowego, jakim są social media, ani nie zdajesz sobie sprawy z jego potencjału. Wiele marek już się przejechało na usuwaniu niepochlebnych komentarzy, zwłaszcza, że Internauci doskonale potrafią korzystać z narzędzi do robienia screenów ekranu. Potem okazuje się, że mamy brak spójności, kanał został zmanipulowany tak, żeby pokazywać tylko dobre komentarze, pochlebne opinie. Jakbyś się poczuła, gdybyś napisała niepochlebną opinię (ale zgodną z własnymi odczuciami) w Internecie nt. książki/filmu/kiepskiej jakości odkurzacza, tylko po to, żeby za kilka dni zorientować się, że administrator danego sklepu ją usunął, pozostawiając tylko te dobre?

Jednym z ostatnich przykładów na polskim rynku może być działanie jednego sklepu internetowego z artykułami do gotowania, przyprawami itp. Admin strony nagle zaczął nabijać się z osób, które kupują w Biedronce, jednocześnie informując, że slep X.pl takich nie potrzebuje. Najpierw wszyscy myśleli, że ktoś się włamał, potem sam admin napisał, że to nie włam, po prostu pisze co myśli. Odpływ fanów widoczny był gołym okiem - co minutę kilka, kilkadziesiąt osób. Rano fanpage był już wyczyszczony. Następnego dnia - przeprosiny od admina, że się "zagalopował". Co nie zmienia faktu, że tego dnia stracili wielu klientów, którzy zostawiali u nich niemałe pieniądze. Fanpage został zawieszony na kilka dni, później ruszył, tym razem jednak opiekę przejęła wynajęta, profesjonalna firma, która potrafi tak dyskutować, nawet z krytycznymi opiniami, że atmosfera jest fajna.

Banując niewygodnych użytkowników pokazujesz, że nie interesuje Cię dialog. Fanpage jest od tego, żeby, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, je wyjaśnić. A nie zamiatać pod dywan.

I mimo, że staram się ćwiczyć i ogólnie podziwiam tę akcję z ruszeniem społeczeństwa sprzed telewizorów - to nie podobają mi się takie zagrywki. Warto poczytać o komunikacji (polecam, za Pawłem Tkaczykiem, tę pozycję: http://www.profinfo.pl/biznes/marketing-i-pr/p,nowe-zasady-marketingu-i-pr-jak-korzystac-z-komunikatow-informacyjnych-blogow-podcastingu-marketingu-wirusowego-oraz-mediow-internetowych-w-celu-bezposredniego-dotarcia-do-nabywcy,35535.html#401455 36)"
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:39   #2192
Tycikata
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
no u mnie z weną też lipa... ale! wczoraj przejrzałam chyba milion książek i coś tam mi się nasunęło......... tak mi się nie chce!!!!!!!! ŁĄCZE SIĘ Z TOBĄ W BÓLU
ja im więcej przeglądam tych wszystkich materiałów to tym bardziej głupieje i nie wiem o czym mam pisać
a o czym piszesz?

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:44   #2193
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
ja im więcej przeglądam tych wszystkich materiałów to tym bardziej głupieje i nie wiem o czym mam pisać
a o czym piszesz?
łącze się z wami w bólu

Już 5 stron nadrukowalam, a dzis chce 3 napisac to razem bedzie juz 8

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:48   #2194
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cześć !

Widzę, że mgr na tapecie Ja już oddałam 2 rozdziały, w poniedziałek daję do zatwierdzenia ankietę i biorę się za ostatni rozdział
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 09:54   #2195
Kate Noir
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DPtMecSpegM nadaje się na pierwszy taniec? bo jak na razie mamy second waltza ale jak na tą chwilę to nie potrafimy tańczyć
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:01   #2196
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Czytam właśnie przepowiednię Malachiasza i w sumie nic konkretnego z tego nie wynika Pomiędzy ma być jeszcze x papieży a na końcu Piotr Rzymianin.
Może doczekamy się ślubów
no właśnie mi chrzestna mówiła, żeby nie przybierał imienia Piotr, bo pierwszy Piotr i ostatni i koniec świata będzie

szalejecie z tymi magisterkami!!!! a ja z moją dalej 15 stron i nie ruszyłam dalej od... listopada!!! promotorka mnie zabije jak mnie zobaczy po takiej przerwie... co prawda mam swoje powody takiego stanu rzeczy, ale przecież ona o tym nie wie no i tak żałuję, że nie dałam rady jakoś systematyczniej tego napisać. ale! mam już znowu książki, jeszcze jeden podrozdział teoretyczny do napisania (może zdążę do wtorku? ), a potem jadę do domu do rodziców na 2 tyg. (urlop! ) w tym w kilka miejsc po dokumenty też do pracy mgr. No ale dzisiaj i tak tego nie ruszę bo zaraz na zajęcia, potem do domu zrobić obiad a potem do pracy ale motywujmy się dalej w pisaniu także spadam i miłego dnia Wam życzę!
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:03   #2197
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Witam się w rewelacyjnym humorku!

magdalenka_w_86 masz uczulenie na czekoladę?! Współczuję...

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Btw. odnośnie tego co napisała Blondi o tej lekkiej korekcie twarzy Pana Młodego.

Ja: Słuchaj, a zgodzisz się na przypudrowanie twarzy przed ślubem?
TŻ: Nie. Nie męcz mnie.
Ja: Ale będziesz się świecił na zdjęciach.
TŻ: I o to chodzi. Ktoś musi być gwiazdą

Lol
Dobre!

Cytat:
Napisane przez kulbensikowa Pokaż wiadomość
Noooooo i ja też
Lubiłam Benedykta, moim zdaniem sympatyczny, ten też się taki wydaje, skromny i spokojny
A co mnie zaskoczyło to, że wybrali zakonnika - jezuitę! A zakonnicy są tacy bardzo do ludzi

Kasiulenkowo wrzucisz kilka wpisów do pierwszego posta? Bo pojawiły się o pielęgnacji twarzy itp. Może się przydać

A ja łażę dziś po ścianach, bo wczoraj koleżanka z pracy mierzyła suknie ślubne!!! Było rewelacyjnie! A jak pięknie wyglądała... Mnie jedynie przeraził fakt, iż nic mi się nie podobało... tak dla mnie. A suknia jaką Wam wrzuciłam, jako ta, w której się zakochałam - na żywo mnie nie urzekła

Ale co tam, już swojego mierzenia nie mogę się doczekać!!!

little_zosh gdzie kupiłaś suknię w Warszawie? Pisałaś, ale nie pamiętam...

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:24   #2198
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość
łącze się z wami w bólu

Już 5 stron nadrukowalam, a dzis chce 3 napisac to razem bedzie juz 8
oj ja mam codziennie takie ambitne plany... a tak naprawdę to naskrobię co najwyżej z pół strony... no ale pomalutku tych stron przybywa

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć !

Widzę, że mgr na tapecie Ja już oddałam 2 rozdziały, w poniedziałek daję do zatwierdzenia ankietę i biorę się za ostatni rozdział
a Tyyy to się nie odzywaj nawet!
przy Tobie to ja jestem 100 lat za Murzynami

- Loesje
Stary 2013-03-14, 10:30   #2199
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Zdradzę Wam mojego motywatora
Otóż u mnie na seminarium mamy odgórne terminy i jak się ich nie będziemy trzymać, to na semestr pała i trzeba płacić za tryb poprawkowy, na który mnie nie stać
Stary 2013-03-14, 10:39   #2200
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:

Otóż u mnie na seminarium mamy odgórne terminy i jak się ich nie będziemy trzymać, to na semestr pała i trzeba płacić za tryb poprawkowy, na który mnie nie stać
A ja Ci też coś zdradzę
ja się miałam bronić w zeszłym roku, no ale nie napisałam pracy
i teraz też jestem na poprawce przez to i muszę płacić 600zł na miesiąc
i też mnie na to nie stać

- Loesje
Stary 2013-03-14, 10:39   #2201
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
UWAGA! - EWKA CH. usunela swoje filmiki z YT!!!!!

Chyba nie docenia power of social media :
Jeden z komentarzy , z ktorym sie zgadzam w 100%

" Na filmach na YT można zarobić, wystarczy zadeklarować chęć przystąpienia do programu partnerskiego. Artysta (i nie tylko > http://☠☠☠☠☠☠☠.com/cna8oj7) zarabia na odsłonach i przy okazji wykorzystuje świetny, globalny kanał na własną promocję, YT ma odsłony, przez co jest w stanie negocjować stawki z reklamodawcami. Użytkownicy zaś mają legalny dostęp online do treści (dużo kanałów to profile wydawnictw muzycznych, samych artystów itp.). Można? Można. Oglądamy online (nie na jakimś szemranym serwisie), nie ściągamy. Nie ma piractwa. Dozwolony użytek osobisty, wg ustawy.

Po drugie - Ewa, fanpage to KANAŁ KOMUNIKACJI z klientami/odbiorcami. Co jeśli zablokowałaś kogoś, kto kupił twoje płyty, a za krytyczną uwagę został zbanowany? Byłabyś dalej swoim Klientem? Tak, Klientem, bo można powiedzieć, że Ewa Chodakowska to marka. To, że coś nazywa się FANPAGE, nie oznacza, że jest kółkiem wzajemnej adoracji.
Komunikacja to nie tylko peany pochwalne ale również odpowiadanie na krytyczne uwagi. Nieodpowiadanie, usuwanie komentarzy, blokowanie użytkowników - to nie jest komunikacja. A właściwie jest - to jest mówienie użytkownikom, gdzie się ma ich opinie. W realu odpowiednikiem byłoby, przy spotkaniu w miejscu publicznym, zaklejenie komuś ust taśmą, skopanie, popchnięcie. Nie przeszłoby, w Internecie łatwiej.

Ewo, stwierdzam to z przykrością, nie rozumiesz niestety ani zasad działania tego narzędzia marketingowego, jakim są social media, ani nie zdajesz sobie sprawy z jego potencjału. Wiele marek już się przejechało na usuwaniu niepochlebnych komentarzy, zwłaszcza, że Internauci doskonale potrafią korzystać z narzędzi do robienia screenów ekranu. Potem okazuje się, że mamy brak spójności, kanał został zmanipulowany tak, żeby pokazywać tylko dobre komentarze, pochlebne opinie. Jakbyś się poczuła, gdybyś napisała niepochlebną opinię (ale zgodną z własnymi odczuciami) w Internecie nt. książki/filmu/kiepskiej jakości odkurzacza, tylko po to, żeby za kilka dni zorientować się, że administrator danego sklepu ją usunął, pozostawiając tylko te dobre?

Jednym z ostatnich przykładów na polskim rynku może być działanie jednego sklepu internetowego z artykułami do gotowania, przyprawami itp. Admin strony nagle zaczął nabijać się z osób, które kupują w Biedronce, jednocześnie informując, że slep X.pl takich nie potrzebuje. Najpierw wszyscy myśleli, że ktoś się włamał, potem sam admin napisał, że to nie włam, po prostu pisze co myśli. Odpływ fanów widoczny był gołym okiem - co minutę kilka, kilkadziesiąt osób. Rano fanpage był już wyczyszczony. Następnego dnia - przeprosiny od admina, że się "zagalopował". Co nie zmienia faktu, że tego dnia stracili wielu klientów, którzy zostawiali u nich niemałe pieniądze. Fanpage został zawieszony na kilka dni, później ruszył, tym razem jednak opiekę przejęła wynajęta, profesjonalna firma, która potrafi tak dyskutować, nawet z krytycznymi opiniami, że atmosfera jest fajna.

Banując niewygodnych użytkowników pokazujesz, że nie interesuje Cię dialog. Fanpage jest od tego, żeby, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, je wyjaśnić. A nie zamiatać pod dywan.

I mimo, że staram się ćwiczyć i ogólnie podziwiam tę akcję z ruszeniem społeczeństwa sprzed telewizorów - to nie podobają mi się takie zagrywki. Warto poczytać o komunikacji (polecam, za Pawłem Tkaczykiem, tę pozycję: http://www.profinfo.pl/biznes/marketing-i-pr/p,nowe-zasady-marketingu-i-pr-jak-korzystac-z-komunikatow-informacyjnych-blogow-podcastingu-marketingu-wirusowego-oraz-mediow-internetowych-w-celu-bezposredniego-dotarcia-do-nabywcy,35535.html#401455 36)"
Mnie nie interesuje jej marketing, nie śledzę kanału na YT, nie śledzę wypocin Ewki i komentujących na jej fanpagu, Nie interesuje mnie też zawirowania wokół jej osoby. Mam jej płyty, któe były dołączone do gazety, które sprawiają mi satysfakcje, które są dla mnie odpowiednie, które przynoszą jakieś efekty, które dzięki nim nie ćwiczę sama, bo razem z nią i to mi wystarczy. A to, że usunęła filmiki z YT no cóż... bywa... (a tak z ciekawości zajrzałam na YT i nie wiem ile filmików było zamieszczonych, ale jakieś tam są) Nie obchodzi mnie też to kto w jaki sposób zarabia... i to że ktoś czegoś nie docenia lub nie wykorzystuje tez mnie nie interesuje dziękuję za uwagę

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:42   #2202
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dobrze a co z ludzi ktorzy mieszkaja za granica I nie moga kupić jej płyty?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 10:51   #2203
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Dobrze a co z ludzi ktorzy mieszkaja za granica I nie moga kupić jej płyty?
mogą korzystać z tych pozostałych filmików na YT albo z obrazków z ćwiczeniami (one wciąż są na jej str) albo ktoś z PL może im zakupić i wysłać płytkę, albo mogą na allegro zamówić, bo są tam te płyty - wydaje mi się, że jest wiele możliwości takie szukanie problemu na siłę są też inne trenerki, które mają równie fajne ćwiczenia i również mają swoje kanały na YT, no nie wiem... nie chce wchodzić w dalszą dyskusję, bo to akurat jest tutaj niepotrzebne

Stary 2013-03-14, 10:52   #2204
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
A ja Ci też coś zdradzę
ja się miałam bronić w zeszłym roku, no ale nie napisałam pracy
i teraz też jestem na poprawce przez to i muszę płacić 600zł na miesiąc
i też mnie na to nie stać

Pogadały
Stary 2013-03-14, 10:55   #2205
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:

no właśnie u nas do września można się tylko bronić! a później się płaci, więc nie ma zmiłuj kasa na ślub!

Stary 2013-03-14, 10:56   #2206
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:

Pogadały
wstyyyd jak niewiem

- Loesje
Stary 2013-03-14, 10:57   #2207
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
no właśnie u nas do września można się tylko bronić! a później się płaci, więc nie ma zmiłuj kasa na ślub!
U mnie generalnie też do września, ale seminarium zaczęło mi się już w zeszłym semestrze i jeśli bym się nie wywiązała ze "zobowiązań" to płacę Poza tym jestem na dziennych i nie zamierzam nic im płacić

A tak naprawdę to ja wychodzę z założenia, że i tak i tak trzeba to napisać. Poświęcam kilka wieczorów na to, oddaję i czekam na wyrok Poprawiam i dalej jadę. Żeby mieć jak najszybciej to z głowy, bo przyjemnością to nie jest.
Stary 2013-03-14, 11:03   #2208
KaEs
Wtajemniczenie

a według mnie to żaden wstyd no chyba, że nie pisane było z czystego lenistwa to: ale np. promotor może już nie przepuścić napisanej pracy, bo coś się nie spodobało... wtedy bym się załamała.. ja walczę by jednak w terminie oddać....... ciekawe czy wygram tą walkę, mogę bronić się w innym terminie, ale pracę muszę napisać w terminie.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
U mnie generalnie też do września, ale seminarium zaczęło mi się już w zeszłym semestrze i jeśli bym się nie wywiązała ze "zobowiązań" to płacę Poza tym jestem na dziennych i nie zamierzam nic im płacić

A tak naprawdę to ja wychodzę z założenia, że i tak i tak trzeba to napisać. Poświęcam kilka wieczorów na to, oddaję i czekam na wyrok Poprawiam i dalej jadę. Żeby mieć jak najszybciej to z głowy, bo przyjemnością to nie jest.
też z takiego założenia wychodzę, poza tym mam zajęcia tylko 3 dni w tygodniu i to np. we wtorki tylko 90 minut na uczelni, zrezygnowałam z dorabiania, na rzecz pisania pracy mgr - więc mam czas i swoją drogą dużego lenia też mam

Stary 2013-03-14, 11:04   #2209
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Będzie, tylko muszę pouzupełniać trochę wiedzy, ale stworzę Miałam mega radochę jak pisałam o tej wizażystce, więc o reszcie też popiszę, jak tylko znajdę wolną chwilę
Nie ma pośpiechu Kochana. Mamy czas.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, robicie czy kupujecie?? ja bym chciała bardzo takie o http://projektslub.blogspot.com/2013...ypowych-i.html tylko w fuksji ale na pewno są drogie :
Ja jeszcze nie wiem.
Myślałam, żeby zrobić, jakieś oryginalne z naszym zdjęciem - TŻ też był za tym pomysłem, zwłaszcza że poza kupnem papieru moglibyśmy je w 100% łącznie z drukiem wykonać sami, ale.. tyle tego jest na rynku, kilka juz na wpadło w oko i się spodobało, że nie wiem czy będzie chciało nam się w to bawić.
Mamy jeszcze sporo czasu na zastanowienie bo czy będziemy je robić, czy kupować to będzie to w listopadzie.

Cytat:
Napisane przez Veiovis Pokaż wiadomość
Mi też coś w nim przypomina naszego Papieża Oprócz jego wieku, to jak na razie wszystkie wrażenia na plus
No właśnie szkoda, że takie starszawego wybrali.

Cytat:

Idealny motywator.

Słonko było i znów sobie gdzieś poszło. Podłe.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 11:11   #2210
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
u mnie jak na złość ładna pogoda... słonko dogrzewa, topi lody a ja pisać muszę... jak już cieplutko się zrobi będę robić lapkowi wycieczki, by na pergoli tworzyć, już doczekać się nie mogę!

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Tycikata dostałaś ode mnie wiadomość prywatną?

Stary 2013-03-14, 11:11   #2211
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

też z takiego założenia wychodzę, poza tym mam zajęcia tylko 3 dni w tygodniu i to np. we wtorki tylko 90 minut na uczelni, zrezygnowałam z dorabiania, na rzecz pisania pracy mgr - więc mam czas i swoją drogą dużego lenia też mam
A Kochana leń jest zawsze Jak ja już otworzę plik, to tak z godzinę jeszcze sprawdzam pocztę, pogodę i horoskop nawet

Ja uczelnię też mam teraz baaardzo rzadko, pracuję w domu, także wszystko da się pogodzić. Oczywiście ileś tam wieczorów wyciętych z życia, ale wszystko idzie do przodu

Tyciatka, a Ty się nie wstydź, tylko rozplanuj kiedy co napiszesz i już. Ja np. nie planuję ile stron napiszę, tylko np. że dziś wieczorem ogarniam 3 podrozdziały. Zrobię 2, to jutro będą 4

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Dobrze, że było bo u mnie nawet cienie słoneczka nie ma, a szkoda
Stary 2013-03-14, 11:21   #2212
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
A Kochana leń jest zawsze Jak ja już otworzę plik, to tak z godzinę jeszcze sprawdzam pocztę, pogodę i horoskop nawet
ojojoj skąd ja to znam

ja studiuje zaocznie i pracuje..od 8:30 do..... no właśnie.... z tym różnie bywa.. czasem się zdarza że nawet i do 19/20.... i jak już wrócę do domu, to najzwyczajniej w świecie jestem wykończona psychicznie i nie jestem już w stanie się skupić

teraz mam Szefa na urlopie więc wracam do domu o ludzkiej porze i coś tam pomalutku piszę bo mam czas

ale jak on wróci to znowu wszystko stanie w miejscu...

- Loesje
Stary 2013-03-14, 11:31   #2213
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
ojojoj skąd ja to znam

ja studiuje zaocznie i pracuje..od 8:30 do..... no właśnie.... z tym różnie bywa.. czasem się zdarza że nawet i do 19/20.... i jak już wrócę do domu, to najzwyczajniej w świecie jestem wykończona psychicznie i nie jestem już w stanie się skupić

teraz mam Szefa na urlopie więc wracam do domu o ludzkiej porze i coś tam pomalutku piszę bo mam czas

ale jak on wróci to znowu wszystko stanie w miejscu...
No widzisz i tutaj jest zupełnie inna sytuacja, bo pracujesz i to bardzo długo! Swoją drogą takich pracodawców to nic tylko i wysłać w kosmos

Pomału i napiszesz. A do kiedy masz termin ostateczny ?
Stary 2013-03-14, 11:35   #2214
garfieldek
Zakorzenienie

Cytat:
oj ja mam codziennie takie ambitne plany... a tak naprawdę to naskrobię co najwyżej z pół strony... no ale pomalutku tych stron przybywa

tiaaa.... ambitne plany
to jest po prostu straszne!!!! nie chce, nie lubie, nie mam ochoty

dodaja ja sie boje, ze mojemu promo praca sie nie spodoba, bo on troche z tych mega nawiedzonych dlatego chce mu teorie cala wyslac, zeby nie mial czasu wymyslac

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 11:46   #2215
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
No widzisz i tutaj jest zupełnie inna sytuacja, bo pracujesz i to bardzo długo! Swoją drogą takich pracodawców to nic tylko i wysłać w kosmos

Pomału i napiszesz. A do kiedy masz termin ostateczny ?
żeby to jeszcze jakoś wynagrodzili to byłabym cała happy, a tak to.....

ale póki co znajduje się prawie że w kosmosie i mam jeszcze cały przyszły tydzień spokoju więc korzystam póki mogę

termin ostateczny niby do września, ale chcę oddać najpóźniej w czerwcu....

- Loesje
Stary 2013-03-14, 11:59   #2216
mala_czarna_21
Zakorzenienie

witam się z Wami i spadam na uczelnie

miłego dnia!

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:00   #2217
KaEs
Wtajemniczenie

Przejrzałam właśnie suknie ślubne PM 2013 i dwie suknie wpadły mi brdzo w oko:
https://lh5.googleusercontent.com/-Z...605/3662-1.jpg
http://www.bellissima.pl/gala.php?s=88.suzanne

Stary 2013-03-14, 12:03   #2218
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Kasiulenkowo wrzucisz kilka wpisów do pierwszego posta? Bo pojawiły się o pielęgnacji twarzy itp. Może się przydać
jasne tylko odnajdę te posty był tylko jeden nie?
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:08   #2219
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
jasne tylko odnajdę te posty był tylko jeden nie?
dwa chyba, jeszcze wiadomości Blondi dopełniała Adzia (przepraszam, że niepełne nazwy)

Stary 2013-03-14, 12:08   #2220
ijaa
Zakorzenienie

bardzo ładna

Mnie cały czas trzyma pomysł krótszej sukni.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości