|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
UWAGA! - EWKA CH. usunela swoje filmiki z YT!!!!!
Chyba nie docenia power of social media ![]() :Jeden z komentarzy , z ktorym sie zgadzam w 100% " Na filmach na YT można zarobić, wystarczy zadeklarować chęć przystąpienia do programu partnerskiego. Artysta (i nie tylko > http://☠☠☠☠☠☠☠.com/cna8oj7) zarabia na odsłonach i przy okazji wykorzystuje świetny, globalny kanał na własną promocję, YT ma odsłony, przez co jest w stanie negocjować stawki z reklamodawcami. Użytkownicy zaś mają legalny dostęp online do treści (dużo kanałów to profile wydawnictw muzycznych, samych artystów itp.). Można? Można. Oglądamy online (nie na jakimś szemranym serwisie), nie ściągamy. Nie ma piractwa. Dozwolony użytek osobisty, wg ustawy. Po drugie - Ewa, fanpage to KANAŁ KOMUNIKACJI z klientami/odbiorcami. Co jeśli zablokowałaś kogoś, kto kupił twoje płyty, a za krytyczną uwagę został zbanowany? Byłabyś dalej swoim Klientem? Tak, Klientem, bo można powiedzieć, że Ewa Chodakowska to marka. To, że coś nazywa się FANPAGE, nie oznacza, że jest kółkiem wzajemnej adoracji. Komunikacja to nie tylko peany pochwalne ale również odpowiadanie na krytyczne uwagi. Nieodpowiadanie, usuwanie komentarzy, blokowanie użytkowników - to nie jest komunikacja. A właściwie jest - to jest mówienie użytkownikom, gdzie się ma ich opinie. W realu odpowiednikiem byłoby, przy spotkaniu w miejscu publicznym, zaklejenie komuś ust taśmą, skopanie, popchnięcie. Nie przeszłoby, w Internecie łatwiej. Ewo, stwierdzam to z przykrością, nie rozumiesz niestety ani zasad działania tego narzędzia marketingowego, jakim są social media, ani nie zdajesz sobie sprawy z jego potencjału. Wiele marek już się przejechało na usuwaniu niepochlebnych komentarzy, zwłaszcza, że Internauci doskonale potrafią korzystać z narzędzi do robienia screenów ekranu. Potem okazuje się, że mamy brak spójności, kanał został zmanipulowany tak, żeby pokazywać tylko dobre komentarze, pochlebne opinie. Jakbyś się poczuła, gdybyś napisała niepochlebną opinię (ale zgodną z własnymi odczuciami) w Internecie nt. książki/filmu/kiepskiej jakości odkurzacza, tylko po to, żeby za kilka dni zorientować się, że administrator danego sklepu ją usunął, pozostawiając tylko te dobre? Jednym z ostatnich przykładów na polskim rynku może być działanie jednego sklepu internetowego z artykułami do gotowania, przyprawami itp. Admin strony nagle zaczął nabijać się z osób, które kupują w Biedronce, jednocześnie informując, że slep X.pl takich nie potrzebuje. Najpierw wszyscy myśleli, że ktoś się włamał, potem sam admin napisał, że to nie włam, po prostu pisze co myśli. Odpływ fanów widoczny był gołym okiem - co minutę kilka, kilkadziesiąt osób. Rano fanpage był już wyczyszczony. Następnego dnia - przeprosiny od admina, że się "zagalopował". Co nie zmienia faktu, że tego dnia stracili wielu klientów, którzy zostawiali u nich niemałe pieniądze. Fanpage został zawieszony na kilka dni, później ruszył, tym razem jednak opiekę przejęła wynajęta, profesjonalna firma, która potrafi tak dyskutować, nawet z krytycznymi opiniami, że atmosfera jest fajna. Banując niewygodnych użytkowników pokazujesz, że nie interesuje Cię dialog. Fanpage jest od tego, żeby, w przypadku jakichkolwiek wątpliwości, je wyjaśnić. A nie zamiatać pod dywan. I mimo, że staram się ćwiczyć i ogólnie podziwiam tę akcję z ruszeniem społeczeństwa sprzed telewizorów - to nie podobają mi się takie zagrywki. Warto poczytać o komunikacji (polecam, za Pawłem Tkaczykiem, tę pozycję: http://www.profinfo.pl/biznes/marketing-i-pr/p,nowe-zasady-marketingu-i-pr-jak-korzystac-z-komunikatow-informacyjnych-blogow-podcastingu-marketingu-wirusowego-oraz-mediow-internetowych-w-celu-bezposredniego-dotarcia-do-nabywcy,35535.html#401455 36)" |
|
|
|
#2192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
a o czym piszesz?
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już 5 stron nadrukowalam, a dzis chce 3 napisac to razem bedzie juz 8 |
|
|
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Widzę, że mgr na tapecie Ja już oddałam 2 rozdziały, w poniedziałek daję do zatwierdzenia ankietę i biorę się za ostatni rozdział
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=DPtMecSpegM nadaje się na pierwszy taniec?
bo jak na razie mamy second waltza ale jak na tą chwilę to nie potrafimy tańczyć
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() szalejecie z tymi magisterkami!!!! a ja z moją dalej 15 stron i nie ruszyłam dalej od... listopada!!! ), a potem jadę do domu do rodziców na 2 tyg. (urlop! ale motywujmy się dalej w pisaniu także spadam i miłego dnia Wam życzę! |
|
|
|
|
#2197 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam się w rewelacyjnym humorku!
magdalenka_w_86 masz uczulenie na czekoladę?! Współczuję... ![]() Cytat:
Dobre! Cytat:
![]() Kasiulenkowo wrzucisz kilka wpisów do pierwszego posta? Bo pojawiły się o pielęgnacji twarzy itp. Może się przydać ![]() A ja łażę dziś po ścianach, bo wczoraj koleżanka z pracy mierzyła suknie ślubne!!! Było rewelacyjnie! A jak pięknie wyglądała... ![]() Ale co tam, już swojego mierzenia nie mogę się doczekać!!! ![]() little_zosh gdzie kupiłaś suknię w Warszawie? Pisałaś, ale nie pamiętam...
|
|
#2198 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tak naprawdę to naskrobię co najwyżej z pół strony... no ale pomalutku tych stron przybywa Cytat:
![]() przy Tobie to ja jestem 100 lat za Murzynami
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja się miałam bronić w zeszłym roku, no ale nie napisałam pracy ![]() i teraz też jestem na poprawce przez to i muszę płacić 600zł na miesiąc ![]() i też mnie na to nie stać
|
|
|
#2201 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to mi wystarczy. A to, że usunęła filmiki z YT no cóż... bywa... (a tak z ciekawości zajrzałam na YT i nie wiem ile filmików było zamieszczonych, ale jakieś tam są dziękuję za uwagę
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze a co z ludzi ktorzy mieszkaja za granica I nie moga kupić jej płyty?
|
|
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2205 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kasa na ślub!
|
|
|
|
|
#2206 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jestem na dziennych i nie zamierzam nic im płacić A tak naprawdę to ja wychodzę z założenia, że i tak i tak trzeba to napisać. Poświęcam kilka wieczorów na to, oddaję i czekam na wyrok Poprawiam i dalej jadę. Żeby mieć jak najszybciej to z głowy, bo przyjemnością to nie jest.
|
|
|
|
|
#2208 | |
|
Wtajemniczenie
|
a według mnie to żaden wstyd
no chyba, że nie pisane było z czystego lenistwa to: ciekawe czy wygram tą walkę, mogę bronić się w innym terminie, ale pracę muszę napisać w terminie.![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2209 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mamy czas. ![]() Cytat:
![]() Myślałam, żeby zrobić, jakieś oryginalne z naszym zdjęciem - TŻ też był za tym pomysłem, zwłaszcza że poza kupnem papieru moglibyśmy je w 100% łącznie z drukiem wykonać sami, ale.. tyle tego jest na rynku, kilka juz na wpadło w oko i się spodobało, że nie wiem czy będzie chciało nam się w to bawić. ![]() Mamy jeszcze sporo czasu na zastanowienie bo czy będziemy je robić, czy kupować to będzie to w listopadzie. Cytat:
Cytat:
![]() Słonko było i znów sobie gdzieś poszło. Podłe.
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie jak na złość ładna pogoda... słonko dogrzewa, topi lody
a ja pisać muszę... jak już cieplutko się zrobi będę robić lapkowi wycieczki, by na pergoli tworzyć, już doczekać się nie mogę!---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Tycikata dostałaś ode mnie wiadomość prywatną?
|
|
|
|
#2211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja już otworzę plik, to tak z godzinę jeszcze sprawdzam pocztę, pogodę i horoskop nawet Ja uczelnię też mam teraz baaardzo rzadko, pracuję w domu, także wszystko da się pogodzić. Oczywiście ileś tam wieczorów wyciętych z życia, ale wszystko idzie do przodu ![]() Tyciatka, a Ty się nie wstydź, tylko rozplanuj kiedy co napiszesz i już. Ja np. nie planuję ile stron napiszę, tylko np. że dziś wieczorem ogarniam 3 podrozdziały. Zrobię 2, to jutro będą 4 Dobrze, że było bo u mnie nawet cienie słoneczka nie ma, a szkoda
|
|
|
|
|
#2212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja studiuje zaocznie i pracuje..od 8:30 do..... no właśnie.... z tym różnie bywa.. czasem się zdarza że nawet i do 19/20.... i jak już wrócę do domu, to najzwyczajniej w świecie jestem wykończona psychicznie i nie jestem już w stanie się skupić ![]() teraz mam Szefa na urlopie więc wracam do domu o ludzkiej porze i coś tam pomalutku piszę bo mam czas ![]() ale jak on wróci to znowu wszystko stanie w miejscu...
|
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wysłać w kosmos Pomału i napiszesz. A do kiedy masz termin ostateczny ? |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to jest po prostu straszne!!!! nie chce, nie lubie, nie mam ochoty dodaja ja sie boje, ze mojemu promo praca sie nie spodoba, bo on troche z tych mega nawiedzonych
|
|
|
|
|
#2215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale póki co znajduje się prawie że w kosmosie ![]() termin ostateczny niby do września, ale chcę oddać najpóźniej w czerwcu....
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
witam się z Wami i spadam na uczelnie
miłego dnia!
|
|
#2217 |
|
Wtajemniczenie
|
Przejrzałam właśnie suknie ślubne PM 2013 i dwie suknie wpadły mi brdzo w oko:
https://lh5.googleusercontent.com/-Z...605/3662-1.jpg http://www.bellissima.pl/gala.php?s=88.suzanne |
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
był tylko jeden nie?
|
|
|
|
|
#2219 |
|
Wtajemniczenie
|
dwa chyba, jeszcze wiadomości Blondi dopełniała Adzia (przepraszam, że niepełne nazwy
|
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie cały czas trzyma pomysł krótszej sukni.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

ale! wczoraj przejrzałam chyba milion książek i coś tam mi się nasunęło......... tak mi się nie chce!!!!!!!! ŁĄCZE SIĘ Z TOBĄ W BÓLU
to razem bedzie juz 8 
Ja już oddałam 2 rozdziały, w poniedziałek daję do zatwierdzenia ankietę i biorę się za ostatni rozdział

), a potem jadę do domu do rodziców na 2 tyg. (urlop!
Dobre!

a tak naprawdę to naskrobię co najwyżej z pół strony...

i wysłać w kosmos