Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-14, 12:12   #3661
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Dla mnie śliczny Poproszę o zrobienie jednego dla mnie

Axella, gratuluję nieustępliwości i upartości. Zrobiłaś bardzo dobrze.
Tylko wkurza mnie, że TZ opowiada o Waszych sprawach w pracy. No kurka...ja wiem, że Ty tutaj też opowiadasz, ale w gruncie rzeczy Ty jesteś tu prawie anonimowa, a TŻ to już w ogóle nie mamy pojęcia któż to taki, a dla ludzi z jego pracy i Waszego otoczenia raczej anonimowa nie jesteś.
no też mnie to zdziwiło ale mi to wisi
ja żalę się tu,on tam.. lepiej im niż ciągle mamusi

zaraz Wam wrzucę foteczki

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:13   #3662
ada32
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
a ja naprawdę nie moge sie doczekac.. wiedzieć że wychodzę sobie z tymi wszystkimi myslami w głowie,lekkim stresem przed porodem.. a wrócę z myślami że mam śliczna córę, w co ją ubrać..wszystko się zmieni..w tak krótke pare chwil
i znów beczę.. mam dość tego płakania o wszystko
no właśnie
pare chwil i takie szczęście z nami.....

zobaczcie he he ..na świeta też tyle przygotowywan..odliczanie dni..nie można się doczekac ..ciach..ciach i po świetach......

tak samo poród..siup..i po sprawie ..no przecież wszystko się zaczyna żeby sie w końcu mogło skończyc...

tak samo jak bieg wydarzeń.. nieszczęście robi zawsze miejsce szczęściu!

itd......

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:15   #3663
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Dziewczyny latam od rana podjarana bo dziś kończymy 33 a jutro zaczynamy 34 tc w dodatku dziś wizyta na 16:00 z USG III trym. już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę maleństwo, ile waży itp.

Proszę o kciukersy a i ja trzymam je za wizytujące dzisiaj!
Lecę wcinać mój szpinak z makaronem a później zbierać się.
Stary 2013-03-14, 12:15   #3664
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
przedstawiam Wam owoc moich robótek ręcznych - kot paskuda, tak go z tz nazwaliśmy

A dzisiaj w nocy myślałam ze zaczynam rodzić.. Wstałam na siku.. Wróciłam, brzuch mi się spiął boleśnie.. Położyłam się zaczęło mi się mokro robić..Myśle sobie nie no niemożliwe ze to już.. I tak sobie leże i czekam na rozwój sytuacji ale nic dalej nie nastąpilo.. Chyba po prostu dlugo przetrzymałam siku i pęcherz bolał..

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:16   #3665
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
żeby było dobrze

ja mam aspargin (tam akurat samego magnezu jest niewiele) i jeszcze magne b6. co do kręgosłupa to zmienia się środek ciężkości, pogłębia się trochę lordoza i plecy mogą boleć. dobrze wtedy poleżeć z wyprostowanymi nogami do góry, albo ułożyć na czworakach żeby odciążyć trochę kręgosłup.

na ból żeber bo wczoraj pytałam na sr - leżenie, ewentualnie wyciągnięcie się do góry (z rękami) żeby mięśnie międzyżebrowe się rozciągnęły.
dzięki za rady
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

Paulina, czy te warsztaty sa za darmo?
?

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Kiedyś wyczytałam, że nie powinno się przyjmować razem magnezu i wapnia. Teraz na szybko znalazłam takie coś: Magnezu nie przyjmować jednocześnie z antybiotykami (np. tetracykliną). Jeżeli równocześnie zażywamy preparaty wapnia – spożyć magnez w innym czasie dnia. Środki zobojętniające sok żołądkowy, preparaty celulozy, błonnika, węgiel leczniczy, alkohole mocne (np. wódki, koniak) – upośledzają przyswajanie magnezu.
.
wiem wiem, i razem nie biorę. kilka godzin odstępu. pytałam gina to on powiedział, ze moge brać wszystko naraz bo tonie ma znaczenia no ale wolę osobno.

aaa łóżeczko przyjechało!!!!!!!!!!!!
a miało być za 2 tygodnie

pierwsze wrażenie: dziwne.. miało być orzechowe, a na żywo jest jakieś czerwone ..patrzę teraz na ich stronke i rzeczywiście taki sam kolor ale na zdjęciach z założonymi pościelami jest brązowe..no nic..może jak sie złoży i ubierze w pościel i baldachim będzie wyglądać lepiej.. t mówi że trzeba było wziąć kolor wenge. Taki czarny za bardzo mi sie wydawał ale teraz sama nie wiem czy jest sens wymieniać..
wszystkie gratisy dali.. sama pościel hmm widać, że szyte na zamówienie, pelno nitek, ta zawieszka z serduszkami hm chyba sama bym lepsze uszyła więc nie będę tego wieszać, wymyślę coś innego.. takie badziewne mi sie wydają.. ale ogólnie ładny ten wzór w misie..pasuje do przewijaka, bo tam tez są misie które jadą w wózeczkach więc idealnie pasuje, jak zestaw na razie nie składamy bo nie ma sensu.. a remont dopiero w kwietniu pewnie i jak znam życie nie zdążymy z niczym bo tż nie chce w domu malować na razie bo za zimno i że malowanie pójdzie na darmo.. więc pranie i prasowanie czeka mnie tutaj w tym domu a potem wielkie przenosiny.
http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-...070059472.html
Stary 2013-03-14, 12:18   #3666
axella
Zakorzenienie

GG do axella

pościel prosto z paczki,ogólnie jest soczyście zieloniusia.

kocyk z misiem i czapa w której się zakochałam

tak myślę czy jak teraz popiorę wszystko to się nie zdąży "pobrudzić" do porodu i czy mleczko do prania działa zamiennie z proszkiem czy jako dodatek?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kocyk.jpg (155,3 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czapa.jpg (175,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg posciel.jpg (158,6 KB, 40 załadowań)

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-14, 12:19   #3667
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dzień dobry witam się z Wami i melduję, że wszystko u nas ok. Tylko zalatana jestem strasznie i nie mam czasu na wizaż..
dzisiaj o 7 rano musiałam już być u znajomych, wyjechali do Szwajcarii na narty i zostawili nam klucze od domu żebyśmy opiekowali się ich psami
Psy traktowane są jak arystokracja w domu mają swoją sypialnię, jeździmy do nich 4 razy dziennie, żeby je wypuszczać i karmić
teraz sobie biegają po podwórku, zaraz muszę jechać je zamknąć do domu

Pogoda jest u nas przepiękna, mróz siarczysty, ale piękne słoneczko- taką zimę to ja lubię jak słonko tak ładnie świeci to nawet mróz nie jest straszny

Miłego dnia Wam życzę, wpadnę później
wow, chyba łatwiej by było się tam przeprowadzic, albo je zabrać do siebie

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:19   #3668
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja naprawdę nie moge sie doczekac.. wiedzieć że wychodzę sobie z tymi wszystkimi myslami w głowie,lekkim stresem przed porodem.. a wrócę z myślami że mam śliczna córę, w co ją ubrać..wszystko się zmieni..w tak krótke pare chwil
i znów beczę.. mam dość tego płakania o wszystko
mnie też samo myślenie o dziecku straaaaaasznie wzrusza
ale to już naprawdę niedługo i nasze maleństwa będą z nami na rękach w końcu je zobaczymy

axella- śliczne rzeczy
mleczko do prania stosuje się zamiast proszku , np do delikatniejszych rzeczy np kocyków, sweterków itp

a czemu wyprane rzeczy miałyby się pobrudzić?? jeśli będziesz miała je pochowane np w szafce? ja już mam chyba od miesiąca, albo i dłużej

Edytowane przez Veronic
Czas edycji: 2013-03-14 o 12:22
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:19   #3669
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
Dziewczyny latam od rana podjarana bo dziś kończymy 33 a jutro zaczynamy 34 tc w dodatku dziś wizyta na 16:00 z USG III trym. już nie mogę doczekać się kiedy zobaczę maleństwo, ile waży itp.

Proszę o kciukersy a i ja trzymam je za wizytujące dzisiaj!
Lecę wcinać mój szpinak z makaronem a później zbierać się.
wow..jeszcze 4 góra 6 tygodni ..i rodzisz!

sama byłabym podjarana ...mi zostało jeszcze dwa razy tyle co Tobie..

oczywiście kciuki trzymane

W

G
Stary 2013-03-14, 12:21   #3670
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Czeka mnie dziś turbo sprzątanie, spore zakupy(na 3raty chyba), musze podejść do mamy po awizo (ciuszki!) i przesyłke (jakieś kosmetyki-próbki,ale nie wiem jakie )
i ogarnąć całą kuchnię + znaleźć rozwiązanie na brak półek w łazienkce(cała w kaflach wiec nie bede wiercic a nie ma gdzie ciuchów odłożyć)a ciuchy lezą na pralce i wygląda ble ble
a gdzie ty byś chciala je odkładać? Przecież to i tak na chwilę? Potem je zabierasz jak sie umyjesz albo wyrzucasz do prania??

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:22   #3671
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:

tak myślę czy jak teraz popiorę wszystko to się nie zdąży "pobrudzić" do porodu i czy mleczko do prania działa zamiennie z proszkiem czy jako dodatek?

cudeńka

dobra lecę odkurzyc troszkę chatkę i na zakupy

W

G
Stary 2013-03-14, 12:22   #3672
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
laski nie wiecie czy można w ciąży na termy? jedziemy dzisiaj do zakopanego i tak myślałam sobie, że może
nie wiem czy można ale też chętnie bym wskoczyła
Ja do jacuzzi wchodziłam na basenie, ale też nie wiem czy można.. Do sauny nie chodzę bo nie można, ale też dlatego ze by mi się słabo zrobiło (jak biorę gorącą kąpiel to mi się robi).. więc w saunie mogloby być jeszcze gorzej..

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:24   #3673
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a gdzie ty byś chciala je odkładać? Przecież to i tak na chwilę? Potem je zabierasz jak sie umyjesz albo wyrzucasz do prania??
nie lubię bardzo jak mi coś leży, np tż zostawia piżamkę na pralce rano..a wróci koło 23.. a ja cały dzień musz na to patrzeć jakoś nie lubię mieć rzeczy na widoku.. wszystko upycham w kosze,pojemniki i inne cuda

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-14, 12:26   #3674
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:

?
Pisałaś kiedyś o tym kocyku, skojarzyłam z tym co widziałam w Home &You i faktycznie to ten Piękne!
Stary 2013-03-14, 12:26   #3675
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Pisałaś kiedyś o tym kocyku, skojarzyłam z tym co widziałam w Home &You i faktycznie to ten Piękne!
on jest z home&you

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-14, 12:28   #3676
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubię bardzo jak mi coś leży, np tż zostawia piżamkę na pralce rano..a wróci koło 23.. a ja cały dzień musz na to patrzeć jakoś nie lubię mieć rzeczy na widoku.. wszystko upycham w kosze,pojemniki i inne cuda
no ja też nie lubie, dlatego mój nie może niczego odkładać.. tylko leży jak sie kąpie a potem albo do kosza albo gdzieś do szafy.. Jeszcze się tylko nie nauczył zabierania tego z krzeseł.. robi czasami w salonie małą szafę na krzesłach..

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:29   #3677
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
on jest z home&you
Też go oglądałam w Home&you, ale w sumie kocyków mam i już bym nie miała gdzie chować
Stary 2013-03-14, 12:29   #3678
Veronic
Wtajemniczenie

Cytat:
też nie lubię patrzeć na porozwalane ciuchy

Dziewczyny ten sprzedawca od grubych pieluszek ma zawieszone konto
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:30   #3679
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

kocyk cudo
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:31   #3680
becik_4
Zadomowienie

tak was dzisiaj dziewczyny czytam i kurcze większość z was to na prawdę ma już prawie wszystko albo duża większość ja mam termin na 22 maja i w sumie mam tylko wózek i ubranka ale też nie wszystkie ma może kóraś z was zblizony termin i pocieszy mnie ze tez nie ma już wszytskiego przygotowanego????
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:32   #3681
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Nadgodziny jeszcze sprawdzę, ale premie na pewno wchodzą. Nadgodziny wydaje mi się, że też, tylko tutaj nie jestem na 100% pewna czy z ostatnich 3, 6 czy 12 miesięcy się to liczy, ale chyba 12. Jak Magiusa napisała, wypłaty się uśrednia i ustala kwotę na dany miesiąc. Jak miałaś L4 po drodze z tych 12 to nie jest aż tak skomplikowane, bo po prostu nie daje się kwoty L4 tylko kwotę jakby tego L4 nie było.
Wypłaca ci pracodawca bo duża firma.
Jak masz jakieś wątpliwości co do kwoty to najlepiej pozbieraj wszystkie swoje "paski" czy inne naliczenia wypłat i zadzwoń do PIPu, będziesz mieć informację z pierwszej ręki i na 100% pewną. W ZUSie mogą Ci nie podać informacji co i jak, bo im liczy program według wytycznych z ZUS RCA czy RCX.
Dziękuję super mi to wszytsko wytłumaczyłaś
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
tak Tzn mi wyliczyli średnią z ostatniego roku i teraz taką kwotę dostaję + premie jeśli placówka akurat wyrobi. I ja dostaję co miesiąc inna kwotę - nie wiem od czego to zależy ale raz miałam różnicę 200 zł a przy mojej marnej wypłacie to bardzo dużo.

Zadzwonie dziś do pracy i wszystkiego się dowiem
Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
kupiłam wczoraj pierwszą rzecz dla naszego dziecka łapki niedrapki i czapeczkę jestem z siebie dumna że się przemogłam, myślę że teraz już jakoś pójdą zakupy

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Hej, hej witamy się z Niko
próbowałam trochę nadrobić, diabli wracaj do zdrowia, oby juz wszystko było ok
dziś drugie zajęcia w SR, pt poród część I
przedstawiam Wam owoc moich robótek ręcznych - kot paskuda, tak go z tz nazwaliśmy
jaka paskuda śliczności !!!
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Dzień dobry witam się z Wami i melduję, że wszystko u nas ok. Tylko zalatana jestem strasznie i nie mam czasu na wizaż..
dzisiaj o 7 rano musiałam już być u znajomych, wyjechali do Szwajcarii na narty i zostawili nam klucze od domu żebyśmy opiekowali się ich psami
Psy traktowane są jak arystokracja w domu mają swoją sypialnię, jeździmy do nich 4 razy dziennie, żeby je wypuszczać i karmić
teraz sobie biegają po podwórku, zaraz muszę jechać je zamknąć do domu
o kurcze to sobie zwierzaki pożyją

Zwolniłam się dziś z zajęc marnie sie czuje i boli mnie brzuch jak na miesiączkę a już wogóle stres o dzisiejszą wizytę mnie wykańcza
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:33   #3682
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
tak was dzisiaj dziewczyny czytam i kurcze większość z was to na prawdę ma już prawie wszystko albo duża większość ja mam termin na 22 maja i w sumie mam tylko wózek i ubranka ale też nie wszystkie ma może kóraś z was zblizony termin i pocieszy mnie ze tez nie ma już wszytskiego przygotowanego????
ja Cię tylko pocieszę, że to jedno pożadne popołudnie na allegro i wszystko masz..

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:33   #3683
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

śliczne zakupy, szczególnie pościel a kocyki widziałam podobne, czyżby z babyono?
Stary 2013-03-14, 12:33   #3684
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
gosiulka22 mam tylko parę ciuszków co dostałam, tak to nic. Ani łóżeczka, ani wózeczka, nawet ręczniczka
a kiedy palnujesz kupić łóżeczko albo wózek?
Ja myslę rozejrzeć się za wózkiem w przyszłym tygodniu (zaznaczam że mam mały wybór sklepów i nie będę za dużo wymyslać a patrzeć w necie tez nie mam co bo nie wiem jakie sa u nas dostepne w ogóle) a zamówić czy kupić to raczej dopiero pod koniec kwietnia lub początkiem maja, zalezy kiedy mąż będzie. tak samo łóżeczko.

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
1) Łóżeczko i wózek wpadły same, serio.

2) Ja będę prać w normalnym proszku, do płukania kupię tylko jakiś delikatny (może Lenor biały?). Ostatnio dowiedziałam się od znajomej pediatry, żeby wyprać rzeczy dziecka w normalnym proszku, w którym się pierze w domu. Dopiero gdyby się okazało, że jest uczulone, to kupić dziecięce. Chcę kupić Persil albo Vizir sensitive, zobaczymy. Wiadomo, że co osoba, to opinia, ale sama chciałam tak zrobić, a ona mnie tylko utwierdziła.
mója ciocia np od poczatku prała w normalnym proszku i było ok a znowu kuzynka zaczęła prać w normalnym jak dziecko miało juz chyba rok i wyskoczyło małej uczulenie i dalej musi prać w dziecięcym

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
laski nie wiecie czy można w ciąży na termy? jedziemy dzisiaj do zakopanego i tak myślałam sobie, że może
Ja bym nie pojechała. Bo jedno że tam ciepła woda i jakoś mnie nie przekonuje że cos zabija zarazki a nigdy nie wiadomo z czym ludzie wchodza do basenu. Moja kolezanka własnie tak złapała jakiegoś syfa w ciąży
Najlepiej by było gdybyś sie lekarza zapytała

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Próbkę zamówiłam, ale prać raczej będę w Dzidziusiu. Dużo osób mi polecało. Ale ja planuje kupić jeden do białego, jeden do koloru i póżniej normalny proszek tak jak dziewczyny pisały. Myślałam o tym sensitive ale wizir i persil według mnie to za mocne proszeki. Mnie od wiziru czasem skóra swędzi. Co do płynu do płukania to jeszcze nie wiem.
.
aha no ja jeszcze pomyślę, nie kupie i tak wczesniej niż w maju wiec mam czas
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:34   #3685
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
Zwolniłam się dziś z zajęc marnie sie czuje i boli mnie brzuch jak na miesiączkę a już wogóle stres o dzisiejszą wizytę mnie wykańcza
a czemu się stresujesz wizytą?

Wojtek
Stary 2013-03-14, 12:35   #3686
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
wow..jeszcze 4 góra 6 tygodni ..i rodzisz!

sama byłabym podjarana ...mi zostało jeszcze dwa razy tyle co Tobie..

oczywiście kciuki trzymane
dokładnie, duże wow już tak niedługo :cza s: dziś czuję wszystko naraz ale przede wszystkim szczęśćie
Stary 2013-03-14, 12:36   #3687
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
a czemu się stresujesz wizytą?
Poprzedni lekarz nie zlecił mi 3/4 badan no i teraz je wszystkie mam
Stary 2013-03-14, 12:39   #3688
becik_4
Zadomowienie

Mysia mysz ja na termy bym nie wchodziła mnie lekarz od początku zabraniał gorących kąpieli a tam przecież woda ma większą tem niż 36 stopni po za tym ja raczej z tych strachliwych jestem i bałabym sie ze coś złapę nawet na basen nie chodze mimo ze mam ochote

maarchewka
no własnie na allegro wstępnie się rozglądałam ale n kosmetyki dla maluszka to też kupujecie na allegro ?
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-14, 12:39   #3689
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
no ja też nie lubie, dlatego mój nie może niczego odkładać.. tylko leży jak sie kąpie a potem albo do kosza albo gdzieś do szafy.. Jeszcze się tylko nie nauczył zabierania tego z krzeseł.. robi czasami w salonie małą szafę na krzesłach..
o matko.. na krzesłach juz w ogóle nie znosze
ja jestem bałaganiarą ale tam gdzie nie widać, szafę zdarza mi się domykać na kopach ale tak by nie było widać

Cytat:
śliczne zakupy, szczególnie pościel a kocyki widziałam podobne, czyżby z babyono?
home&you
czapka z pepco a pościel allegrowa

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-14, 12:43   #3690
niunka045
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość

maarchewka
no własnie na allegro wstępnie się rozglądałam ale n kosmetyki dla maluszka to też kupujecie na allegro ?
Kosmetyki często można zdobyć na promocjach w drogeriach takich jak rossmann czy superpharm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości