W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 76 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-03-14, 08:44   #2251
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Na mnie tez dobre wrazenie zrobil nowy Papiez.
Zobaczymy jak bedzie dalej.

Romanaccia - widze ze sie zmieniam w moja mame-kwoke- chcialabym miec wszystkich blisko i na oku.
A na powaznie to jestes bardzo odwazna ale choc jakis hotel zarezerwuj i troche pieniedzy sobie zgromadz.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-14, 08:49   #2252
alcon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

muaa... muaaa...

jeszcze trzy dni i bêdê siê wygrzewaæ w RC

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
to by sie zgodzila z moja, to jej passatempo preferito bo nic innego nie robi, nawet kolezanki nie ma zeby na kawe wyskoczyc..ja nie wiem jak mozna tak zyc bez zainteresowan.

Bylismy wczoraj na kolacji, na kupon z Groupona, ktory tz
dostal. Nortmalna pizzeria, ale obsluga taka mila ze az musialam pochwalic. Ogromne porcje, bo to mialo byc "all you can eat", byla przystawka focaccia i salumi misti, patatine, a na deser wzielismy profitterol Bylismy zle nastawieni bo na tripadvisor same zle opinie ze niby ludzie wyszli ja nie wiem co to za krolewicze, ze im nie pasowalo, chyba chcieli malo wydac i w zamku jesc

jade do miasta do biblioteki i sie przejde..
Moja te¶ciowa ma jednak jeszcze kilka innych zainteresowañ: co drugi dzieñ je¼dzi do hospicjum(studiowa³a medycynê,ale wpad³a z moim T¿ i nie wróci³a na studia), udziela siê w ko¶ciele( przygotowuje rodziców do chrztu ich dzieci, te¿ wyk³ada na kursach prematrimoniali), robi te¿ serwety z nitki( nie wiem jak to siê nazywa bierze nitkê i zawi±zuje j± w supe³ki, a¿ powstanie serwetka lub obrus). No i znajomych te¿ ma mnóstwo, nie mo¿na siê czasami do nich dodzwoniæ, bo ona wisi na telefonie. Tak¿e moja te¶ciowa ma sporo zajêæ, tylko to sprz±tanie... oni s± sami i nikt im nie brudzi, a ona codziennie odkurza,wyciera kurze itd. to chyba z przyzwyczajenia

Napisz dobr± recenzjê dla równowagi

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Poka¿ wiadomo¶æ
no to Ci los bzika splatal milosc nie wybieraa jaki jest Twoj Tz??taki typowi Mariano Italiano??
rozbawi³a¶ mnie tym okre¶leniem!

My¶lê sobie,¿e ja mam wypaczony obraz typowego W³ocha, bo koledzy T¿ i ci z którymi mam do czynienia zazwyczaj s± trzydziestokilkuletnimi in¿ynierkami, z lekk± ³ysin±, zazwyczaj single, interesuj±cy siê nowinkami technicznymi i elektronik±. Generalnie nic atrakcyjnego

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
Ej dziewczyny ale mialam numer siedze na dworcu i czekam na autobus z siatka z napisem Krakow i podchodzi facet i sie pyta skad odjezdza jakis tam autobus...to ja na to ze nie wiem ze niech sie spyta w informacji...
akurat kreslilam sobie w notatniku...a ten mi na to czy mu na chwile pozycze dlugopis...i nagle mi wzial moj notatnik z reki i mi wpisal swoj numer tel i skomentowal ze ja bym pewnie mu swojego nie zostawila a ja "no nie, mam chlopaka"...a on na to...ze przeciez na kawe mozemy sie spotkac..

a potem jeszcze mowil ze on jest z Florencji i ze by mi pokazal prawdziwe Wlochy a nie takie bure jak ta polnoc
ale historia
prawdziwe W³ochy.... ha ha ha ha.... tia....
chyba ka¿dej z nas co¶ takiego siê przydarzy³o. Mnie jeden wmawia³,¿e jestem aktork±

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3974343 1]
typowe poznal ze straniera i chcial sie zabawic. im sie wydaje, ze Polka z kazdym by poszla[/QUOTE]

No to ¼le im siê wydaje....

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny wczoraj maz byl u okulisty, bo juz od jakiegos czasu narzekal ze zle widzi, no i ma astygmatyzm plus mosche volanti, a co to jest? nigdy o tym nie slyszalam, taki ma czarny punkcik jakas gelatine jakby mu piksel brakowal w zrenicy...nie wiem co to po polsku
Po polsku to nazywa siê mêty cia³a szklistego

Romanaccia ale dzielna z Ciebie dziewczyna , dobrze,¿e taka odwa¿na jeste¶ jeste¶ jak kot, który chadza swoimi ¶cie¿kami.

Dzi¶ jestem po³amana, wczoraj pierwszy raz posz³am na trening TRX i moje miê¶nie dosta³y nie¼lê "w ko¶æ". Dzisiaj przy ka¿dym ruchu bol± mnie plecy i rêce.

Edytowane przez alcon
Czas edycji: 2013-03-14 o 09:06
alcon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-14, 11:03   #2253
Romanaccia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 902

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Romanaccia - widze ze sie zmieniam w moja mame-kwoke- chcialabym miec wszystkich blisko i na oku.
A na powaznie to jestes bardzo odwazna ale choc jakis hotel zarezerwuj i troche pieniedzy sobie zgromadz.
To jest oczywiste ,bez zaplecza finansowego nie wybieralabym sie tak daleko ,bede mieszkac sobie w wynajetym pokoju u znajomych znajomych

alcon - , moja mama mowi ,ze juz sie przyzwyczaila ,ze ja teki "wedrowniczek" jestem mnie ciagle gdzies gna ,nie umiem dlugo usiedziec w jednym miejscu

a ja znalazlam cos takiego w internecie :

Habemus papam

Non habemus un governum
Non habemus un lavorum
Non habebus na liram

a Frence' pensaci tu ,no habemus un cazzum....

Stary 2013-03-14, 13:51   #2254
Latiha
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 740

Dolaczam do Waszego grona (Nie wiem dlaczego wczesniej nie wpadlam na ten watek).
Czy sa tu jakies studentki/au-pair w Rzymie? Bo chetnie poznam

moja fragrantica
http://www.fragrantica.com/member/213446/

Arabistka, w sercu i na papierze

...ماتت قلوب الناس ماتت بنا النخوة
Latiha jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-14, 13:53   #2255
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

Hej Dziewczynki, na mnie takze nowy papa wywarl pozytywne wrazenie, w biurze meza sie ciesza 2 Argentynczycy

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Poka¿ wiadomo¶æ
To jest oczywiste ,bez zaplecza finansowego nie wybieralabym sie tak daleko ,bede mieszkac sobie w wynajetym pokoju u znajomych znajomych

alcon - , moja mama mowi ,ze juz sie przyzwyczaila ,ze ja teki "wedrowniczek" jestem mnie ciagle gdzies gna ,nie umiem dlugo usiedziec w jednym miejscu

Habemus papam

Non habemus un governum
Non habemus un lavorum
Non habebus na liram

hehe skopiuje sobie to powiedzonko super jest!
ja tez zawsze mowi, ze poki nie ma sie rodziny, dzieci to trzeba spelniac swoje marzenia, jak jest dziecko to niestety trzeba myslec 2 razy, takze lec w swiat Romanaccia

alcon
dziekuje za opowiedz ja widze, ze Twoja tesciowka to taka typowa donna del Sud, dzierga, udziela sie w kosciele, sprzata a w Reggio to chyba sie nie wygrzejesz, na weekend zapowiadaja 10 st
Stary 2013-03-14, 14:27   #2256
alcon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Cytat:
alcon dziekuje za opowiedz ja widze, ze Twoja tesciowka to taka typowa donna del Sud, dzierga, udziela sie w kosciele, sprzata a w Reggio to chyba sie nie wygrzejesz, na weekend zapowiadaja 10 st
nie ma za co

chyba tak, ona to taka typowa mamma, ale na szczê¶cie potrafi³a odci±æ pêpowinê i nie jest toksyczn± te¶ciow±. Czasami nie odzywaj± siê do nas ponad miesi±c
a znowu¿ przyjaciel T¿ ma mamusiê, która dzwoni do niego ( mieszka w UK) , aby zapytaæ siê co jad³ na ¶niadanie/obiad, albo powiedzieæ,¿e zrobi³a tiramisu i jaka szkoda,¿e go nie ma.... za ka¿dym razem jak siê z nimi widzimy jego dziewczyna- Litwinka, bardzo siê na ni± skar¿y

Princi dla mnie te 10 stopni te¿ dobre, u mnie od poniedzia³ku pada ¶nieg i jest mróz.

Chcemy siê wybraæ do Pragi w czasie ¶wi±t. By³y¶cie tam? znacie jakie¶ fajne miejsca noclegowe?

Edytowane przez alcon
Czas edycji: 2013-03-14 o 14:28
alcon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-14, 16:07   #2257
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:

a zazwyczaj jecie i pierwsze i drugie danie na obiad?
zazwyczaj tak, ale taki obiad jemy w sobote i niedziele, bo na tygodniu maz w pracy je
Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
haha Myslalam,, ze tylko ja tak robie nosze slodycze w koszyku ale przed wyjsciem je odstawiam na polke

przynajmniej mozemy sie nacieszyc slodyczami majac je w koszyku
Cytat:
sjoanna - Motyla Noga! wykrakalas..... wybor Argentynczyka na papieza odbieram jako znak od losu

pogadalabys z nowym papiezem. moze on Ci pomoze w przeprowadzce
Cytat:
Napisane przez Latiha Poka¿ wiadomo¶æ
Dolaczam do Waszego grona (Nie wiem dlaczego wczesniej nie wpadlam na ten watek).
witaj

znowu sie zimno zrobilo
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-03-14, 17:53   #2258
Romanaccia
Zakorzenienie

Cytat:
hehe skopiuje sobie to powiedzonko super jest! ja tez zawsze mowi, ze poki nie ma sie rodziny, dzieci to trzeba spelniac swoje marzenia, jak jest dziecko to niestety trzeba myslec 2 razy, takze lec w swiat Romanaccia
lecie lecie juz wkrotce

evelinarav - wlasnie dzis bylam w Watykanie ,poszlam pogadac sobie z Frankiem o Argentynie

Latiha - w Rzymie jest Romanaccia ,ale nie studentka i nie au-pair

Stary 2013-03-14, 21:09   #2259
blackpearlkrk
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 74

Cytat:
Cze¶æ ja mieszkam w Rzymie co prawda nie jestem studentka ani au-pair ale pracuje jako babysitter .
A Ty co robisz we W³oszech sk±d siê tu znalaz³a¶?
blackpearlkrk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-14, 22:00   #2260
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Cytat:

Habemus papam

Non habemus un governum
Non habemus un lavorum
Non habebus na liram

widzialam na facebooku
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 254469_10151487058273114_889123063_n.jpg (52,2 KB, 5 za³adowañ)
Stary 2013-03-14, 22:17   #2261
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

Cytat:
Napisane przez alcon Poka¿ wiadomo¶æ

rozbawi³a¶ mnie tym okre¶leniem!

My¶lê sobie,¿e ja mam wypaczony obraz typowego W³ocha, bo koledzy T¿ i ci z którymi mam do czynienia zazwyczaj s± trzydziestokilkuletnimi in¿ynierkami, z lekk± ³ysin±, zazwyczaj single, interesuj±cy siê nowinkami technicznymi i elektronik±. Generalnie nic atrakcyjnego

moj to nawet do Wlocha nie podobny bladyn o niebieskich oczach pamietam jak nas zamieniali mu mowili ze on polak a mi ze wloszka(wczesniej mialam ciemniejszy baleyage poza tym mam ciemna karnacje i zielone oczy) hihihi najlepsze bylo jak kiedys bylismy w Asyzu i spotkalismy tam ulicznego grajka to on nas pomylil poprzekrecal narodowosci ale sie usmialismy jak na koniec okazalo sie ze i on polakiem jest

princidzisiaj zrobilam sobie trattamento o ja nasiedzialam sie ponad 2 godziny teraz mam capelli belli lisci dokupilam sobie szampon i balsam z alfaparfogolnie to jestem zadowolona

ciekawe jak sie ma bambii czy juz porobila sobie wszytskie wyniki??!!

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2013-03-14 o 22:24
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-15, 00:58   #2262
Romanaccia
Zakorzenienie

dziewczyny ratunku ! wylala mi sie woda na klawiature laptopa i teraz nie dziala ...pisze ze starego popsutego ,ekran jest w polowie czarny i nie widac dorze....
Stary 2013-03-15, 08:42   #2263
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie interesuje skad jestes w Polsce. Co oznacza K-ce Kielce czy Katowice?
Ja mieszkam w Latinie - casalinga, mezatka.

Cytat:

alcon
dziekuje za opowiedz ja widze, ze Twoja tesciowka to taka typowa donna del Sud, dzierga, udziela sie w kosciele, sprzata a w Reggio to chyba sie nie wygrzejesz, na weekend zapowiadaja 10 st
U mnie dzisiaj maja byc takie temperatury plus deszcz.

Cytat:

Chcemy siê wybraæ do Pragi w czasie ¶wi±t. By³y¶cie tam? znacie jakie¶ fajne miejsca noclegowe?
Ja bylam ale ponad 10 lat temu. I mieszkalysmy w hotelu pracowniczym poza centrum, za to niedaleko od stacji metra.
Wiec szukajac mozesz rozwazyc tez takie lokalizacjie - metro nie jest (przynajmniej nie bylo wtedy) drogie a jest czyste i szybkie. Tylko chyba bylo zamykane o polnocy. Jak dobrze pamietam.
W centrum Pragi masz mase hoteli i hosteli.
Poszukaj i zobacz jakie maja ceny - bo to raczej przed sezonem wiec drogo nie powinno byc.
Bylam w Pradze dwa razy - piekna jest. Musze meza zabrac!

Cytat:
dziewczyny ratunku ! wylala mi sie woda na klawiature laptopa i teraz nie dziala ...pisze ze starego popsutego ,ekran jest w polowie czarny i nie widac dorze....
jak byl wlaczony to moglo dojsc do spiecia. Jak wylaczony to i tak najpierw musi wyschnac.
Jako ze pialas to w nocy to pewnie juz cos z nim zrobilas.
Moze idz do serwisu.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-15, 12:50   #2264
blackpearlkrk
Raczkowanie

Czesc mile Panie.siedzimu sobie wlasnie na laweczce na spacerku synek spi a my sie delektujemy sloneczkiem ktore robi sobie jaja i co chwila zachodzi.jak Wam mija dzien?
Stary 2013-03-15, 13:02   #2265
sjoanna
Zakorzenienie

U mnie sloneczka nie widac - pochmurno jest i chyba dosyc zimno.
Sprzatalam. Zjadlam kalafior z jajkiem sadzonym. A potem zrobie jeszcze nalesniki.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-15, 13:41   #2266
principessina
Zakorzenienie

Dzien doberek a co to za zimnice zescie mi przywialy?!

Cytat:
nie ma za co

chyba tak, ona to taka typowa mamma, ale na szczê¶cie potrafi³a odci±æ pêpowinê i nie jest toksyczn± te¶ciow±. Czasami nie odzywaj± siê do nas ponad miesi±c
a znowu¿ przyjaciel T¿ ma mamusiê, która dzwoni do niego ( mieszka w UK) , aby zapytaæ siê co jad³ na ¶niadanie/obiad, albo powiedzieæ,¿e zrobi³a tiramisu i jaka szkoda,¿e go nie ma.... za ka¿dym razem jak siê z nimi widzimy jego dziewczyna- Litwinka, bardzo siê na ni± skar¿y

Princi dla mnie te 10 stopni te¿ dobre, u mnie od poniedzia³ku pada ¶nieg i jest mróz.

hehe wiesz co moj maz ma kolege, ktory na stale od wielu lat mieszka w Londynie, a matka dzwonid o niego codziennie pytajac co jadl na obiad i takie tam! dobre,co? ciekawe ile wydaje na telefon
my bylismy w Pradze kilka lat temu, nie pamietam w ktorym hotelu mieszkalismy, musialabym zerknac, jesli Cie inetersuje...

Cytat:
Witaj na ktorym uniwerku studiujesz? ja studiowalam kilka lat temu na Tor Vergata na ktorym roku jestes?

Cytat:
moj to nawet do Wlocha nie podobny bladyn o niebieskich oczach pamietam jak nas zamieniali mu mowili ze on polak a mi ze wloszka(wczesniej mialam ciemniejszy baleyage poza tym mam ciemna karnacje i zielone oczy) hihihi najlepsze bylo jak kiedys bylismy w Asyzu i spotkalismy tam ulicznego grajka to on nas pomylil poprzekrecal narodowosci ale sie usmialismy jak na koniec okazalo sie ze i on polakiem jest

princidzisiaj zrobilam sobie trattamento o ja nasiedzialam sie ponad 2 godziny teraz mam capelli belli lisci dokupilam sobie szampon i balsam z alfaparfogolnie to jestem zadowolona

ciekawe jak sie ma bambii czy juz porobila sobie wszytskie wyniki??!!
ooo jestem ciekawa efektu, przeslesz mi fotke?! ciekawe jakie beda po umyciu, co mowila fryzjerka ile efekt powinien sie utrzymywac? ta mikstura co Ci polozyla na wlosy to jakos brzydko pachniala?
fajnie masz z ta ciemna karnacja, ja jestem blada jak dupa, juz nawet mieszkanie na pld nic nie pomoglo, to nie wiem chyba do Afryki musialabym sie wyprowadzic zeby mnie slonce zlapalo

blackpearlkrk
ile ma Twoj synus? jestes z Krakowa?
Stary 2013-03-15, 14:51   #2267
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:

ooo jestem ciekawa efektu, przeslesz mi fotke?! ciekawe jakie beda po umyciu, co mowila fryzjerka ile efekt powinien sie utrzymywac? ta mikstura co Ci polozyla na wlosy to jakos brzydko pachniala?
fajnie masz z ta ciemna karnacja, ja jestem blada jak dupa, juz nawet mieszkanie na pld nic nie pomoglo, to nie wiem chyba do Afryki musialabym sie wyprowadzic zeby mnie slonce zlapalo
a no wlasnie przez 3 dni mam z nimi nic nie robic,efekt powinien utrzymac sie od 3-6msc.nie nie praktycznie bezzapachua fotke jak zrobie to wrzuce na FBmoja siora robi to trattamento di bambu od dwoch lat ale ma super wlosy i w ogole wzmocnily jej sie
a co do karnacji to po tacie mam

u mnie pogoda szaro bura z rana bylo slonecznie a teraz tak jakos pochmurnie sie zrobilo

Kochane chodzil juz u Was ksiadz po koledzie??ja musze po mojego zadzwonic bo jak nie to nie przyjdzie

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2013-03-15 o 22:13
Stary 2013-03-15, 15:00   #2268
sjoanna
Zakorzenienie

Cucciola - u mnie zbierali zapisy na wizyte jakos tak po swietach. Troche czasu temu. Teraz w poscie juz nie chodza.
Chyba sie za pozno nie zdecydowalas w tym roku.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-15, 15:07   #2269
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
oj, to nie zaciekawie poprawilo sie cos?
Cytat:
U mnie sloneczka nie widac - pochmurno jest i chyba dosyc zimno.
Sprzatalam. Zjadlam kalafior z jajkiem sadzonym. A potem zrobie jeszcze nalesniki.
ja dzisiaj tez kupilam kalafior uwielbiam go! bedzie jutro zupa kalafiorowa
dobrze, ze u mnie nadawali slonce, bo akurat takie chmury ciemne krazyly na niebie, ze 2 razy padal snieg z deszczem nawet pogody nie potrafia przewidziec. pewnie tam tez maja kryzys
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 17:07   #2270
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
Dzien doberek a co to za zimnice zescie mi przywialy?!

hehe wiesz co moj maz ma kolege, ktory na stale od wielu lat mieszka w Londynie, a matka dzwonid o niego codziennie pytajac co jadl na obiad i takie tam! dobre,co? ciekawe ile wydaje na telefon
my bylismy w Pradze kilka lat temu, nie pamietam w ktorym hotelu mieszkalismy, musialabym zerknac, jesli Cie inetersuje...

Witaj na ktorym uniwerku studiujesz? ja studiowalam kilka lat temu na Tor Vergata na ktorym roku jestes?

blackpearlkrk
ile ma Twoj synus? jestes z Krakowa?
Tak z Krakowa jestem, moja pere³eczka ma 12 miesiêcy.

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Dziewczyny powiedzcie mi czy te buty ktore tu wszystkie sa mozna kupic w sklepie stacjonarnym np upimie? bo ja zadnych butow nie widzialam w sklepie. Czy to tylko przez internet? http://www.desigual.com/it_IT/scarpe/
Stary 2013-03-15, 18:28   #2271
sjoanna
Zakorzenienie

Ja w Latinie nie mam Upimu ale poszukalam na stronie i znalazlam adresy sklepow http://www.desigual.com/storelocator/storelocator.jsp
Desigual Store Via Nazionale

Via Nazionale 33-34-35, 00184, Roma

Desigual Store Stazione Termini

Piazza dei Cinquecento, Stazione Roma Termini, S43, 00185, Roma

Sa tam tez adresy innych sklepow sprzedajacych ich buty.

Na twoim miejscu to kazalabym sie mezowi zabrac do ktoregos z duzych centrow handlowych i tam poszukala butow i wszystkiego innego.

W H&M widzialam ciagle wieszaki z wyprzedaza.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-03-15, 18:46   #2272
Romanaccia
Zakorzenienie

Niestety klawiatura umarla ,teraz mam taka doczepiana ,na szczescie komputer sie uratowal ,ale musze kupic nowa klawiature
a to nowy komputer ,ma dopiero rok
Stary 2013-03-15, 19:37   #2273
principessina
Zakorzenienie

rozklada mnie, chyba mnie wczoraj po basenie przewialo, bo strasznie boli mnie ucho i teraz zaczyna glowa i szyja mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje na weekend!

cucciola79 a to nie bylo to trattamento ceratina tylko bamboo? u mnie ksiadz nie chodzi po koledzie, zreszta nie wiem bo my nie chodzimy do kosciola, ksiedza to tym bardziej nie przyjmuje!

blackpearlkrk
a ladnie sypia Twoje dziecie? to chlopczyk czy dziewczynka? moj to przez ponad rok mial kolki, a teraz i tak nie spi eh
Stary 2013-03-15, 20:21   #2274
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
Ja w Latinie nie mam Upimu ale poszukalam na stronie i znalazlam adresy sklepow http://www.desigual.com/storelocator/storelocator.jsp
Desigual Store Via Nazionale

Via Nazionale 33-34-35, 00184, Roma

Desigual Store Stazione Termini

Piazza dei Cinquecento, Stazione Roma Termini, S43, 00185, Roma

Sa tam tez adresy innych sklepow sprzedajacych ich buty.

Na twoim miejscu to kazalabym sie mezowi zabrac do ktoregos z duzych centrow handlowych i tam poszukala butow i wszystkiego innego.

W H&M widzialam ciagle wieszaki z wyprzedaza.
Hehe na zakupy jak jezdzimy to do euromy bo tam metro dojezdza niedaleko nie mamy auta i niestety do castel romano nie mozemy sie wybrac dziêkuje Ci s³oñce ¿e chcia³o Ci sie zobaczyæ na adresy sklepów, ja póki co z jêzykiem do ty³u jestem. A bardzo spodoba³y mi siê niektóry buty z tej firmy

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
rozklada mnie, chyba mnie wczoraj po basenie przewialo, bo strasznie boli mnie ucho i teraz zaczyna glowa i szyja mam nadzieje, ze sie nie rozchoruje na weekend!

cucciola79 a to nie bylo to trattamento ceratina tylko bamboo? u mnie ksiadz nie chodzi po koledzie, zreszta nie wiem bo my nie chodzimy do kosciola, ksiedza to tym bardziej nie przyjmuje!

blackpearlkrk
a ladnie sypia Twoje dziecie? to chlopczyk czy dziewczynka? moj to przez ponad rok mial kolki, a teraz i tak nie spi eh
Ch³opczyk.Mój synek nie mia³ nigdy kolek. Nie narzekam z usypianiem klade sie kolo niego chwile mu pospiewam i usypia sobie A Twoje dziecko ile ma ch³opczyk czy dziewczynka?Nie ¶pi tzn?

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Czemu Was dziewczyny nie ma na forum pod wieczór jak mam du¿o czasu? Wszystkie ju¿ ¶picie?
Stary 2013-03-15, 20:34   #2275
principessina
Zakorzenienie

hehe spimy fajnie by bylo! ja spac chodze po 24tej, maz wrocil wlasnie z pracy, wiec wieczory spedzamy z synkiem i mezem

blackperalkrk nie spi w sensie budzi sie b.czesto w nocy, a Twoj cale nocki przesypia? moj w maju skonczy 2 latka i tak juz 2 lata niespania heh

Edytowane przez principessina
Czas edycji: 2013-03-15 o 20:36
principessina jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-03-15, 20:45   #2276
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
hehe spimy fajnie by bylo! ja spac chodze po 24tej, maz wrocil wlasnie z pracy, wiec wieczory spedzamy z synkiem i mezem

blackperalkrk nie spi w sensie budzi sie b.czesto w nocy, a Twoj cale nocki przesypia? moj w maju skonczy 2 latka i tak juz 2 lata niespania heh
Mój budzi siê ale to bardziej z przyzwyczajenia bo go jeszcze karmiê nocami i siê budzi na cycusia kilka razy ale chwila pocumka i idzie spaæ tak ¿e wysypiam siê.A Ty karmisz jeszcze? O której k³adziesz go spaæ?
Stary 2013-03-15, 21:41   #2277
principessina
Zakorzenienie

Moj ma prawie 2 lata to jak mam go karmic? chodzi spac tak 22.30 zalezy czy w dzien spi jak nie to wczesniej a Twoj? Zaraz tu zrobimy watek mamusiowy i nas dziewczyny przegonia hihi
Z kim zostawiasz malego jak idziesz do pracy?
Stary 2013-03-15, 21:54   #2278
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
Moj ma prawie 2 lata to jak mam go karmic? chodzi spac tak 22.30 zalezy czy w dzien spi jak nie to wczesniej a Twoj? Zaraz tu zrobimy watek mamusiowy i nas dziewczyny przegonia hihi
Z kim zostawiasz malego jak idziesz do pracy?
Moja szwagierka karmila 2.5 roku.moj wstaje o 7 potem spi kolo 11 lub 12 dwie godziny o 19 dajemy kolacje kapiemy i najczesciejkolo 20 spi. Synek z tatusiem zostaje
Stary 2013-03-15, 22:10   #2279
cucciola79
Wtajemniczenie

Cytat:
Cucciola - u mnie zbierali zapisy na wizyte jakos tak po swietach. Troche czasu temu. Teraz w poscie juz nie chodza.
Chyba sie za pozno nie zdecydowalas w tym roku.
u nas co roku do Wielkanocy po koledzie chodzil wczoraj byl u mojej mamymusze zadzwonic do niego bo teraz to juz sama zwatpilam
Cytat:
nie ja robilam trattamento lisciante alla cheratina alfaparf,moja siostra jak zaczela robic to bylo tylko to z bambu i tak kontynuuje
Cytat:
Napisane przez blackpearlkrk Poka¿ wiadomo¶æ
Mój budzi siê ale to bardziej z przyzwyczajenia bo go jeszcze karmiê nocami i siê budzi na cycusia kilka razy ale chwila pocumka i idzie spaæ tak ¿e wysypiam siê.A Ty karmisz jeszcze? O której k³adziesz go spaæ?
toz to zlote dziecko
Stary 2013-03-16, 08:36   #2280
blackpearlkrk
Raczkowanie

Cytat:
u nas co roku do Wielkanocy po koledzie chodzil wczoraj byl u mojej mamymusze zadzwonic do niego bo teraz to juz sama zwatpilam

nie ja robilam trattamento lisciante alla cheratina alfaparf,moja siostra jak zaczela robic to bylo tylko to z bambu i tak kontynuuje

toz to zlote dziecko
Hehe chcialabym zeby bylo zlote
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.