|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
A tam - pierwsze dziecko to aniołek
![]() ![]()
![]() |
#693 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() odpoczywaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Rozeznanie
|
wczoraj byłam w Marks&Spencer - jest promocja -30% na część asortymentu na dziecięcym. Patrzyłam na niemowlaki -jest dużo fajnych rzeczy np. body 2-pak rozpinany kopertowo za 31zł. Dla mojej 3 latki kupiłam fajne rajstopy 3-pak za 48zł.
Może komuś się przyda |
![]() ![]() |
![]() |
#695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do szczepionek na różyczkę to powinno się szczepić kobiety w takim wieku, żeby w ciąży zagrożenia nie było i to wtedy miałoby jakiś sens ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie o to mi chodzi z różyczką i ostrzegać, że i tak trzeba zrobić kontrolnie przeciwciała przed zaplanowaniem ciąży...
Za mną chodzi jogurtownica, tym bardziej, że mieszkam pod jednym dachem z krowami;-) ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Ma to któraś? http://www.gymboree.com/shop/dept_it...ed=0&fit_type= całkiem fajnie wyglądają na fotkach... |
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja akurat mleka nie lubię i nie piję, ale mieć swoje naturalne jedzonko to mistrzostwo świata, jajek sklepowych też nie jem, a że chcę żeby młody jadł dobre, to jak przywiozę z domu "od chłopa" albo dostanę tutaj wiejskie to wszystko dla niego przeznaczam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Zakorzenienie
|
Ja mleka też nie pije, ale jak potrzebuje do czegoś to jest. I ser biały i smietana;-) I tak mi ostatnio wpadło w oko, że może by tak samemu jogurty robić skoro już mleko mamy;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Jakoś sera nie lubię... Dziadkowie mają kozy i boje sie tych zwierząt strasznie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
Chyba jednak M&S nie wysyła do Polski
![]()
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są też takie gumki ale z nimi jest kłopot przy długich włsoach bo się plączą - ale są efektowne ![]() Cytat:
![]() My myślimy o budowie domu i mój tż wymyślił, że musimy mieć kurki i krówkę ![]() ![]() ![]() -------------------------------------- Georga jeszcze nie wysłali. Dostałam już ze 3 @ że czegoś tam nie będzie - zaczynają mi działać na nerwy...
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-03-15 o 06:22 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę mieć ten kubraczek ![]()
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa czego brakuje
![]() Coś mamy ostatnio pecha do tych zamówień. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Powiem Wam,że ja tymczasowo mieszkam u rodziców na wsi, mam dostęp do wiejskiego asortymentu i moja córka wprost uwielbia świeże mleko od krowy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adzienka Czas edycji: 2013-03-15 o 08:45 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sprężyn to jakoś sobie nie umiem wyobrazić tego na włosach, jak będzie wyglądać ![]() Niedobry George ![]() ![]() U nas jest zamieć śnieżna teraz - od wczoraj spadło koło 30 cm śniegu i cały czas sypie, niedaleko mnie jest taki dom, gdzie lokatorów nie ma tylko kot pozostał, chodzimy ją karmić często - dzisiaj poszłam zobaczyć, bo ona się tam chowa pod schodami i w takiej stercie rzeczy i nie wyszła do mnie, mam nadzieję, że przeżyje ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-15 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Codziennie wożę małą do przedszkola w tą i spowrotem , na szczęscie mam blisko,bo 7 km. Dzisiaj też nas tak zasypało,że nikt nie da rady wyjechać. Jest ogromna śnieżyca, wieje wiatr i na moim końcu świata nic nie widać...nawet mała do przedszkola nie pojechała,bo dalej niż 20 metrów od domu nie można wyjechać samochodem ![]() Wkurzają mnie tacy nieodpowiedzialni ludzie. A już nabardziej szlag mnie trafia jak w lecie przyjeżdzają na działki,wracają do domu a zwierzęta wyrzucają na pastwę losu. W zeszłym roku koleżanka miała taką sytuacje,że jak pojechała wyrzucić śmiecie jakiś ogromny owczarek wpakował jej sie do samochodu w poszukiwaniu swoich państwa..a ona w samochodzie miała dwuletnie dziecko...Na szczęscie nic sie nie stało ale swoje przeżyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ja, to koleżanka miała stracha. Ogólnie to zwierzęta mają w Polsce przewalone, świadomość społeczna nie jest na wysokim poziomie pod tym względem...a takie zwierzęta jak znajdują nowy dom to najbardziej wdzięczne i kochające stworzenia na świecie
![]() |
#711 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez z podkarpacia i już 3 raz odsnieżałam podjazd i chodnik, ale to raczej syzyfowa praca. Popołudniu do pracy, ciekawe jak dojadę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Rozeznanie
|
Hello Mamuśki, a ja się dopiero teraz zorientowałam, że jest już plotkowy.
U mnie zawaliło śniegiem tak, że mąż stwierdził, że nie ma szans, żeby wyjechał po mnie po pracy. Najgorzej, że dzieci w przedszkolu i żłobku i jak je teraz odebrać? ![]() Na podkarpaciu jak na Syberii dziś ![]() Czyżby jakieś plany na Georga? Mam od znajomej namiary na pośredniczkę, ale bierze chyba 25%, a ja za chytra na to jestem. ![]() W razie czego, jestem bardzo chętna, a na razie czekam na 10kilo ciuchów ze Stanów, już się boję, co ja tam nakupiłam. ![]() Edytowane przez jostra Czas edycji: 2013-03-15 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() natomiast nie mogę się doczekać jak pojadę do rodziców na świeta, dlatego wyjeżdżam nawet wcześniej, już bym chciała żeby młody biegał po podwórku i trawie na bosaka ![]() mamy też działkę ok 50 km za warszawą, ale na razie nie potrafię sobie wyobrazić dojazdów. Jeśli chodzi o gospodarstwo to o tym nie myślę, pies wystarczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() mam nadzieję że w środę za półtora tyg będzie dobra droga do jazdy na pd-wsch ![]() dzisiaj mam mękę, z jedzeniem i usypianiem.... masakra |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#715 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-15 o 09:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#716 |
Zadomowienie
|
to wybieram te +13
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję,że na święta pogoda bedzie ładna,bo będziemy jechać nad morze a nie uśmiecha mi sie przez całą Polskę jechać przy takiej pogodzie jak dzisiaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam dalej info o wysyłce paczki ![]() Cytat:
![]() Zaginęła cała paczka - cała.,.. Myślałam, że zemdleję jak dowiedziałam się, ze nie dotarła ![]() Nic Wam nie pisałam bo nie chciałam już robić afery -wystarczyło Wam "atrakcji" przy cartersie... Sprawę już załatwiłam, ale co się nadenerwowałam to moje... Ja też mieszczuch jestem i nigdy nie chciałam mieć domu ale jak pomyślę to latem bardzo chętnie - ogródek, grill na powietrzu, słodkie leniuchowanie no i dzieciaki dużo miejsca do pobiegania ![]() A na zimę i tak pewnie będziemy wracać do miasta, bo jak pomyślę o odśnieżaniu, korkach gdy wszyscy jadą 5 na godzinę bo pada śnieg brrrr masakra ![]() Chyba, że by mnie było stać na podgrzewane chodniki i podjazd to wtedy jestem w stanie wyobrazić sobie życie w domu pod miastem nawet zimą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.