Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 10:56   #3991
xal
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Marchewko bo chłopy i kolory to dwie różne bajki ...
Wczoraj odpaliłam lapka i chciałam pokazać mężowi jakie mi się podobają kolory wózka. A ten twardo zajęty czymś u siebie i nie ma czasu. Ale że ja nie odpuszczam to sprytnie go wywabiłam i pokazałam. Oczywiście powiedział jak myślałam, czyli "ok, wybierz między tymi dwoma"
A na fotelik to powiedział, że jak mają tyle samo gwiazdek w testach to lepiej tańszy i lżejszy. No i skoro ja zdecydowałam, że z testami a nie samą homologacją to dobrze.

Apropo poczucia się do ojcostwa, to powiem Ci, że większość mężczyzn zostaje tatusiami dopiero jak dostanie maluszka na ręce. Mój powiedział, że wie, że to nasze dziecko, ale co on może teraz ... wózkiem ja będę głownie jeździć, z łóżeczkiem i tak ja sama podjęłam decyzję. A, przepraszam, on mi czasami "pomaga" hasłami typu "wózek weź ten lżejszy i z wyginaną rączką", "łóżeczko turystyczne lepiej nowe niż nieznane źródło".

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 10:58   #3992
humpback
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
No brawo! Gonicie nas, gonicie Ja poproszę virgin mohito bez cukru
proszę dla Sofci i rodziców

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Doktor juz mi zaleczyl zabka, bez znieczulenia ale prawie nie bolało, Małecka dziurka mi sie zrobiła. Teraz czekam na Tz bo ma piaskowane zabki
super
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (20,2 KB, 4 załadowań)
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 10:58   #3993
becik_4
Zadomowienie

metropolitan fajnie ze poszlaś sie przebadac weekend bedziesz miaął spokojniejszy a do szpitala to i ja bym sie nie położyła skoro nic na razie sie nie dzieje to tak jak mowisz położą cie i tyle na dodatek przez weekend to i tak ci nic nie zrobią ja już tak raz leżałam położyli mnie w piatek pobrali krew i całą sobote i niedziele bez sensu przeleżałam dopiero w poniedziałek mnie zbadali przed wypuszczeniem do domu wiec jak zawsze wole poechac do szpitala niech mnie zbadają ale jak nie ma zbytniej potrzeby to kłaść sie nie kłade
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 10:59   #3994
Aaś
Zakorzenienie

też jak pisze z komórki to mi czasami głupoty wychodza
proszek licealistów pewnie o lovelle chodziło też na "l"

a kupujemy raczej tramwaj i to najprawdopodobniej ten:
http://www.babyactive.pl/twinni-2/
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 10:59   #3995
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

pawie oczko jaki masz leżaczek-bujaczek?
Sharp - za kolejny , 34 t

Tutaj link do leżaczko-bujaczka, dostaliśmy od rodziny
http://4.bp.blogspot.com/_VwziLSTh_M...long-swing.jpg
Stary 2013-03-15, 11:00   #3996
whatIthink
Raczkowanie

Hej!
proszę o pomoc z allegro... kupiłam 20 rzeczy od gapa_kids, zaznaczyłam opcję płatność z góry zwykłym przelewem + przesyłka kurierska 15 zł i chciałam przejść do zapłaty, a tam komunikat "Nie możesz zapłacić teraz, poczekaj aż rozliczymy Twoje poprzednie transakcje"...
to moja pierwsza transakcja na allegro...
Co mam teraz zrobić?
Dodam że dzisiaj zamiast "dodaj do koszyka" raz mi się kliknęło od razu "kup teraz"... ale cofnęłam... to o to chodzi? ale ja nie mam tej transakcji nigdzie zaznaczonej ani nic.
Nie rozumiem, co mam robić? Miał ktoś tak?

06.06.2013 r. - Piotruś
whatIthink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:02   #3997
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
też jak pisze z komórki to mi czasami głupoty wychodza
proszek licealistów pewnie o lovelle chodziło też na "l"

a kupujemy raczej tramwaj i to najprawdopodobniej ten:
http://www.babyactive.pl/twinni-2/
on waży niecałe 15 kg z dwoma gondolami??
a jaki kolor?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:02   #3998
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Marchewko bo chłopy i kolory to dwie różne bajki ...
Wczoraj odpaliłam lapka i chciałam pokazać mężowi jakie mi się podobają kolory wózka. A ten twardo zajęty czymś u siebie i nie ma czasu. Ale że ja nie odpuszczam to sprytnie go wywabiłam i pokazałam. Oczywiście powiedział jak myślałam, czyli "ok, wybierz między tymi dwoma"
A na fotelik to powiedział, że jak mają tyle samo gwiazdek w testach to lepiej tańszy i lżejszy. No i skoro ja zdecydowałam, że z testami a nie samą homologacją to dobrze.

Apropo poczucia się do ojcostwa, to powiem Ci, że większość mężczyzn zostaje tatusiami dopiero jak dostanie maluszka na ręce. Mój powiedział, że wie, że to nasze dziecko, ale co on może teraz ... wózkiem ja będę głownie jeździć, z łóżeczkiem i tak ja sama podjęłam decyzję. A, przepraszam, on mi czasami "pomaga" hasłami typu "wózek weź ten lżejszy i z wyginaną rączką", "łóżeczko turystyczne lepiej nowe niż nieznane źródło".
co racja to racja mój tż też tak odpowiada oczywiście grzecznie i kulturalnie ale większośc decyzji jeśli chodzi o zakupy podejmuje ja jak sie go zapytam jaki kolor to zawsze mówi a jaki toie sie podoba no to ja mu odpowiadam a on na to to ten weź w sumie to dobrze bo nie ma kłótni o pierdoły ale żeby sie jakoś bardzo w to wczuwał to absolutnie zeby po prostu miec z glowy faceci.....
Stary 2013-03-15, 11:02   #3999
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
Hej!
proszę o pomoc z allegro... kupiłam 20 rzeczy od gapa_kids, zaznaczyłam opcję płatność z góry zwykłym przelewem + przesyłka kurierska 15 zł i chciałam przejść do zapłaty, a tam komunikat "Nie możesz zapłacić teraz, poczekaj aż rozliczymy Twoje poprzednie transakcje"...
Co mam teraz zrobić?
Dodam że dzisiaj zamiast "dodaj do koszyka" raz mi się kliknęło od razu "kup teraz"... ale cofnęłam... to o to chodzi? ale ja nie mam tej transakcji nigdzie zaznaczonej ani nic.
Z tym rozliczaniem to nie miałam, ale raz sobie przekombinowałam coś jak kupowałam kilka rzeczy, bo wszystkie na "kup teraz" a nie koszyk i zadzwoniłam do sprzedawcy i pani mnie poinstruowała co i jak (inny sprzedawca). Może przedzwoń do nich jak to zrobić, żeby wejść w opcję płatności za wszystko razem, pewnie mieli już takie pytania.

Stary 2013-03-15, 11:03   #4000
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie. ma nowe gazetki. świat seriali i coś tam z historiami....

ale to badanie troche mi humor poprawiło. była dr, 2 pielegniarki i chyba z 5 studentów. i dr im pokazywała ten mój pęcherz. ale tak zabawnie że zaczęłam się śmiać i cała się trząść tekst dnia:
-i tu mamy pessar, szyjkę i pęcherz przezroczysty. wszyscy widzą?
-(pielęgniarka) jeszcze ja! jeszcze ja! poczekajcie!
jak osioł ze shreka no i zaczęłam się śmiać
no widzisz nie jest tak zle oby wiecej takich zabawnych badan u Ciebie hehehhe i sasiadka nie taka straszna
Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hej, dzięki za zainteresowanie dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z wizyty z ginekologiem, bo zadzwoniłam do tego mojego centrum położniczego i położna powiedziała, że mam przestać gdybać i przyjechac na wizytę. Był ordynator, powiem wam, że normalnie złoty człowiek, poświęcił mi ponad godzinę. Ktg, usg, fotel. Uważa, że powinnam pojechać do szpitala (oni tam nie maja patologii) bo gdyby coś się działo, np. łożysko zaczęło się odklejać, to lepiej być pod obserwacją. Ale na usg na razie łożysko jest lładnie przyczepione. Z Kubuchem wszystko ok. Ponaciskał mnie na kość łonową i stwierdził, ze mogło mi się rozejść to spojenie łonowe jednak, bo mnie to bardzo bolało. Powiedziałam mu, że nie pójdę do szpitala i musiałam mu podpisać takie oświadczenie, że on mi zaleca, ale ja nie zgadzam się. Ale powiedział, że mnie rozumie i żebym w takim razie przyszła jutro do południa na badanie i w niedzielę mam wizytę ze swoim ginem i przy okazji mnie wbije tego samego dnia na konsultację ortopedyczną, bo mają tam bardzo dobrego ortopedę. Cieszę się, że poszłam, jestem teraz chyba spokojniejsza. A do szpitala nie chcę iść, bo wiem jak u nas jest, położą mnie i oleją, nawet badań nie zrobią żadnych prócz krwi i moczu więc mam ich gdzieś.
BECIK, dzięki, z małą ok, te drzwi pewnie i tak by się nie zamknęły, zresztą tż stwierdził, że ona stała trochę przed nimi a nie w nich, ale wiesz jak to jest, matka reaguje instynktownie w takim momencie i nic się nie liczy tylko to, żeby ratować małe z opresji rzuciłam się w jej stronę, mimo, że i tak widziałam, że nie dobiegłabym do niej na czas... głupie to było, ale tak jak mówię, to instynkt każdej mamy...
no to dobrxe ze poszlas , zawsze to spojniej jak wiesz ze ok
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:04   #4001
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze nie. ma nowe gazetki. świat seriali i coś tam z historiami....

ale to badanie troche mi humor poprawiło. była dr, 2 pielegniarki i chyba z 5 studentów. i dr im pokazywała ten mój pęcherz. ale tak zabawnie że zaczęłam się śmiać i cała się trząść tekst dnia:
Wyobraziłam sobię tę pielęgniareczkę, taką małą mi z muminków próbującą sie przecisnąć przez rosłych studentów

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A i oglądałam O Matko na Tvn Player.. Ogólnie fajny program.. Tylko ta ostatnia scena jak zagryzała ogórka zamoczonego w dżemie truskawkowym.. Jakbym takie coś w I trymestrze przełknęła to bym pół sklepu zarzygała o ile od samego zapachu już bym sie nie porzygała..
Oj to takie tendencyjne było Nie znam żadnej ciężarnej, która by miała takie odchyły z jedzeniem (bo już pociąg Ady do ziemi jestem dużo bardziej w stanie zrozumieć )

Cytat:
dokładnie!
a jeszcze moja mariolka z sali mnie inaczej "pociesza": "wiesz co ja to bym nie wytrzymała tak leżeć i chyba bym oszalała"
no kurde. a mam inne wyjście?
Czego tu się spodziewać po takiej idiotce... Empatia to już za wysokie uczucia

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
proszę dla Sofci i rodziców
dziękujemy pięknie! Już się czuję jak w raju! Wszystkim będę polecać imprezy u Ignacego
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:06   #4002
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Co mam teraz zrobić?
dziwne, a jak wchodzisz w swoje konto zakładkę moje zakupy to jest ta tranzakcja którą wzięłaś z kup teraz?
I zobacz co masz w zakładce moje konto- rachunki?

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:07   #4003
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
A jaką hennę kupiłaś? Też chcę sobie sprawić bo już nie będę do kosmetyczki latać z takimi bzdurami
kupiłam taką http://allegro.pl/henna-zel-refectoc...087801631.html widzę że trochę przeplaciłam
ogólnie to poszłam po maseczkę kallos crema all late bo jest tam za 18 zł a gdzie indziej za 30. Mam tą arganową z kallosa ale ona nie nadaje się do dłuższego trzymania na włosach bo najlepsze efekty są po 3 min a tą mleczną zawsze trzymałam z dwie godz (+ inne dodatki)

Zapraszam na koktajl bananowy
Stary 2013-03-15, 11:07   #4004
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
kretynka
dobrze że pielęgniarka przy tym była to jej powiedziała żeby tak nie mówiła bo jakby musiała to też by leżała i tak nie gadała

metropolitan no i dobrze że pojechałaś. przynajmniej jesteś spokojna
Stary 2013-03-15, 11:09   #4005
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
za 34 tydzień
wiem cos o tym co piszesz, mój mąż też na wygnaniu za granicą, zapiernicz maja okropny. A ja nigdzie nie pracuje i nie pracowałam bo studia i jednak wszystko jest na głowie męża
u mnie trochę inna sytuacja, bo mąż ma prace na miejscu, nie wytrzymałabym gdyby był za granicą a ja pracuje ciągle odkąd zdałam maturę czyli jakieś prawie 6 lat jak nie widzieliśmy się ostatnio 2 dni to usychaliśmy z tęsknoty Po prostu jest mi go teraz strasznie szkoda. Wiem, że niektórzy nie mają wyjścia albo decydują się na takie życie, ale my na 100% nie chcemy być na odległość.. a jestem trochę przewrażliwiona pod tym względem, bo moi rodzice całkowicie się od siebie oddalili przez pracę na odległość, i najlepsze jest to, że ich rozwód zbiega się terminowo z moim porodem

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
tak to już pewne.

a ja leżę na patologii więc tu i tak są inni lekarze i pielęgniarki niż na porodówce.

i taki mam jakiś zły dzień. już mam dość takich samych tekstów.
że będzie dobrze, muszę wytrzymać, jeszcze trochę, czy coś ci przywieźć, czy czegoś nie potrzeba...matko. jak niepełnosprawna się czuję i mam tego dość...

miałam badanie przed chwilą. bez zmian. jeszcze 4 tyg muszę minimum wyleżeć. dziś dopiero 29 tydzień skończony...
Współczuje Ci kochana
ale 3mam kciuki żeby wszystko było dobrze i żebyś jak najdłużej trzymała dziewczyny w brzuszku, głowa do góry
Stary 2013-03-15, 11:11   #4006
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam taką http://allegro.pl/henna-zel-refectoc...087801631.html widzę że trochę przeplaciłam
ogólnie to poszłam po maseczkę kallos crema all late bo jest tam za 18 zł a gdzie indziej za 30. Mam tą arganową z kallosa ale ona nie nadaje się do dłuższego trzymania na włosach bo najlepsze efekty są po 3 min a tą mleczną zawsze trzymałam z dwie godz (+ inne dodatki)
oo tak, ta henna jest najlepsza

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:13   #4007
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
dokładnie!
a jeszcze moja mariolka z sali mnie inaczej "pociesza": "wiesz co ja to bym nie wytrzymała tak leżeć i chyba bym oszalała"
no kurde. a mam inne wyjście?
Mariolka powinna pisać jakieś wskazówki dla ciężarnych
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:14   #4008
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Dziewczyny ta promocja proszku licealistów jest w internet marche? Bo niedaleko dentysty jest ten sklep wiec może przy okazji zaraz podjedziemy
Cytat:
proszek licealistów?

W inter march jest promocja na lovele http://promobaby.pl/promocja-12807.html
17,99 za 1,8 kg
a i 5 kg za 39,99
lonely - ja kupowałam u tego gapa_kids i wychodził mi trochę taniej, więc skoro zamierzasz kompletować wyprawkę z allegro to chyba lepiej od razu tak zamówić niż męczyć się z jeżdżeniem po sklepach i noszeniem tego... w intermarche wychodzi za 1kg - 10 zł, a ja kupowałam 5 kg za 41 , więc 8.20 za 1kg z dostawą do domu
Stary 2013-03-15, 11:14   #4009
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
on waży niecałe 15 kg z dwoma gondolami??
a jaki kolor?
my go na macanta bardziej wybraliśmy
był najbardziej zwrotny i zgrabny ze wszystkich.
dhalii z tego co wiem też się poważnie nad tym zastanawia.

a chciałabym czerwony. ale mąż jeszcze nic o tym nie wie

Cytat:
Wyobraziłam sobię tę pielęgniareczkę, taką małą mi z muminków próbującą sie przecisnąć przez rosłych studentów
ona właśnie taka jest! mała, krępa blondyneczka z kręconymi włosami
zawsze mi poprawia humor jak jest na dyżurze i jak wchodzi to mówi: dzień dobry drogie mamusie
Stary 2013-03-15, 11:16   #4010
niunka045
Zadomowienie

umówiłam się na to USG tarczycy na poniedziałek
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:17   #4011
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
jak nie widzieliśmy się ostatnio 2 dni to usychaliśmy z tęsknoty
My też tak mamy. I właśnie z jednej strony pojechałabym do domu ale z drugiej nie chce być tydzień bez niego.
Ja sobie nie wyobrażam związku na odległość. Nie dałabym sobie rady z czymś takim.

Justi a używałaś jej? bo wiesz ona nie ma instrukcji po polsku więc tak na czuja robiłam bo jakieś obrazki tam były
Stary 2013-03-15, 11:17   #4012
becik_4
Zadomowienie

Cytat:
Hej!
Co mam teraz zrobić?
tak to chodzi o to ze większośc kliknęłaś do koszyka a jedną kup teraz i on chce żebyś zakończyła ta kup teraz musisz skontaktowac sie ze sprzedawcą chyba ( bo nie ejstem tego pewna) to on musi jakoś wycofać tą rzecz klikniętą na kup teraz
Stary 2013-03-15, 11:20   #4013
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Justi a używałaś jej? bo wiesz ona nie ma instrukcji po polsku więc tak na czuja robiłam bo jakieś obrazki tam były
No ja na niej w szkole pracuję na brwi jakiś 1cm henny i 3-4 krople wody utlenionej i jest spoko trzymam jakieś 10 minut, bardzo ładnie łapie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:21   #4014
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pawie_oczko Pokaż wiadomość
lonely - ja kupowałam u tego gapa_kids i wychodził mi trochę taniej, więc skoro zamierzasz kompletować wyprawkę z allegro to chyba lepiej od razu tak zamówić niż męczyć się z jeżdżeniem po sklepach i noszeniem tego... w intermarche wychodzi za 1kg - 10 zł, a ja kupowałam 5 kg za 41 , więc 8.20 za 1kg z dostawą do domu
przy 5 kg w inter wychodzi 8 zł za kg. z mężem jest, wiec nie wiem czy jest sens kupowac na all proszek jak ma kto wsadzic do auta

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:21   #4015
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
tak to chodzi o to ze większośc kliknęłaś do koszyka a jedną kup teraz i on chce żebyś zakończyła ta kup teraz musisz skontaktowac sie ze sprzedawcą chyba ( bo nie ejstem tego pewna) to on musi jakoś wycofać tą rzecz klikniętą na kup teraz
Tego się nie wycofuje, gdzieś się wchodzi i są wszystkie transakcje i się zaznacza i daje że zapłać razem. Ja tak robiłam według instruktażu przez telefon więc nie odtworzę, jak kliknęłam kilka zapłać teraz każde z osobna a chciałam razem, bo się zagapiłam z tym koszykiem.
No chyba, że nie da się mieszać koszyk i kup teraz ...

Stary 2013-03-15, 11:22   #4016
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
metropolitan fajnie ze poszlaś sie przebadac weekend bedziesz miaął spokojniejszy a do szpitala to i ja bym sie nie położyła skoro nic na razie sie nie dzieje to tak jak mowisz położą cie i tyle na dodatek przez weekend to i tak ci nic nie zrobią ja już tak raz leżałam położyli mnie w piatek pobrali krew i całą sobote i niedziele bez sensu przeleżałam dopiero w poniedziałek mnie zbadali przed wypuszczeniem do domu wiec jak zawsze wole poechac do szpitala niech mnie zbadają ale jak nie ma zbytniej potrzeby to kłaść sie nie kłade
masz zupełną rację, ja tez już raz w tej ciąży leżałam i powiedziałam sobie, że bez większej potrzeby już nie pójdę. Wiem, że chodzi o dziecko, ale mam przeczucie, że będzie ok, że to to spojenie. Boże, dotrzymać już te kilka tygodni i rodzić, bo teraz to ja się już do niczego nie nadaję, tż będzie mi chyba musiał poszukać swoje stare kule, bo inaczej to ciężko bardzo chodzić. Jak znam życie to jeszcze przez to spojenie będzie cc... Bo ordynator mi powiedział, że jak jest ryzyko pęknięcia to od razu śmigają cc, żeby potem pacjentka nie musiała mieć operacji i kilku tygodni wyjętych z życiorysu. Godzę się na wszystko, żeby tylko mały się urodził zdrowi i żebym mogła od razu się nim zajmowac.
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:23   #4017
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
Co mam teraz zrobić?
mozesz tez wszystko kliknac kup teraz i wziac opcje zapłac za dane produkty i zaznaczasz które.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:23   #4018
joooasia
Raczkowanie

Dziewczyny

ja tylko na chwilkę, bo od dwóch dni mnie wzięło na sprzątanie, pranie, prasowanie i ogólne upiększanie otoczenia, bo w końcu od poniedziałku będzie wiosna więc tylko.....

....witamy się w 28 tygodniu, czyli w 7 miesiącu ...

i lecę dalej szaleć na mopie

pozytywnego dnia dla Was i pozdrawiamy z Jasiem słonecznie

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:24   #4019
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
No ja na niej w szkole pracuję na brwi jakiś 1cm henny i 3-4 krople wody utlenionej i jest spoko trzymam jakieś 10 minut, bardzo ładnie łapie
a po co woda utleniona? w sklepie laska powiedziała że to jest gotowe i już nic nie trzeba
no trzymałam 15 min
dawniej kupowałam taką w proszku, też ładnie łapała ale ciężko się zmywała ze skóry. A tutaj to mleczkiem przetarłam i gotowe.
Stary 2013-03-15, 11:24   #4020
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
To też taką kupię może znajdę gdzieś stacjonarnie Ty ją w jakiejś sieciówce kupiłaś czy jakiejś niezależnej drogerii?

Kallos Late też uwielbiam. Właśnie też muszę się zaopatrzyć mimo, że ja ją od razu spłukuję. Na dłużej zostawiam tylko oleje (na noc zazwyczaj) a z maską mi się nie chcę bawić, więc używam jej po myciu na 1-2 minuty i tyle. Ale i tak ją kocham Teraz mam Henna Treatment Wax Avocado i tak mi śmierdzi, że już nie mogę się doczekać aż się skończy.

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
umówiłam się na to USG tarczycy na poniedziałek
Będziemy trzymać kciuki!
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości