|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
|
|
|
|
|
#2403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nie rozmawialiśmy o tym by to zmienić, bo pasuje nam tak jak jest. Wiesz u nas też można to w ramach kieszonkowego rozpatrywać, bo zostawiamy sobie niewielkie kwoty. Z resztą jest to i tak bardzooo 'umowne' bo często korzystamy ze swoich kart wzajemnie. Nie wiem, w sumie.. może coś wspólnego też założymy, a swoje zostawimy tylko na jakieś zaskórniaki na prezenty ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Bo pieniądze wspólne można mieć, bez wspólnego konta (czy mając dwa).
|
|
|
#2404 |
|
Raczkowanie
|
U nas jest tak, że ja mam konto, TŻ w ogóle nie ma. On generalnie z ojcem prowadzi firmę i jak to w budowlance bywa dostaje większą kwotę raz na jakiś czas. A ponieważ ja mam stałe dochody, to umówiliśmy się, że z moich dochodów opłacamy mieszkanie, życie, moją szkołę etc. do wyczerpania zapasów, a u niego kasa jest na wesele i w rezerwie. Ale tak gospodarujemy, że płacimy za mieszkanie, ja za szkołę, jakiś tam bilet, ogólnie życie i jeszcze 5 stów staram się odłożyć. Chyba, że jest jakaś potrzeba albo zachciewajka to wtedy z oszczędzania rezygnuję.
|
|
|
|
#2405 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Dziewczyny wyznaczyli mi termin operacji na 27.03, boję się strasznie mimo, że to już 5 raz
|
|
#2406 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
|
|
|
#2407 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale owszem, kiedy zaczynałam przygodę z soczewkami to bawiłam się w zakładanie nawet i pół godziny nauka czyni mistrza noszę już 6 lat. i przez tyle lat nie zdarzyła mi się żadna infekcja. a miesięczne soczewki potrafiłam nosić 1,5 miesiąca, potrafiłam przez kilka dni nie zdejmować ich na noc...i nic ![]() dopiero teraz pierwszy raz w zyciu dostałam zapalenia.. (chociaż już je zawsze ściągam na noc). i zadowolona jesteś? Cytat:
![]() ostatnio się mu sama pochwaliłam i powiedziałam ze odłożyłam 500zł a on: cooooo? tak maaaałooo? to na co Ty wydałaś tyle kasy? ![]() a przecie jeszcze za szkołe płacę..
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Praktyczne to jest bardzo i nam nie przeszkadza a jeśli chodzi o brak tajemnicy gdzie kupiony prezent, mój Tż praktycznie nie sprawdza konta więc i to się nie wyda![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o soczewki to ciągle słyszałam, że prawdopodobnie mój przypadek się do tego nie nadaje...ale w tamtym roku spróbowałam...chciałam dzienne, bo nie potrzebuję ciągle nosić tylko tak "od święta". Na ślubie chcialabym być bez okularów No i mam nadzieję, że okulista źle dobrał mi te soczewki, bo w przeciwnym razie będzie kiepsko Jak już je założę, to tak się męczę...mam wrażenie, że moje oczy łzawią, mam je mega czerwone i ciągle mrużę...w rzeczywistości wyglądają normalnie, tylko ja się tak czuje jakbym była chora hm...no i kręci mi się w głowie...rozmazuje obraz...mam nadzieję, że jak tu pójdę do okulisty to usłyszę coś innego i soczewki okażą się idealne..![]() Poza tym zakładanie ich jest dla mnie męczarnią! Hostka nosi soczewki tak długo jak ja okulary i ona zakłada chwila moment a jak jedziemy autem to potrafi stanąć na chwilę na poboczu i zakropić sobie oczy płynem do soczewek Dla mnie to jest wielka walka Tż przytrzymuje mi powieki a ja z soczewką na palcu trafiam w oko..Tż kieruje: w lewo, troszkę w prawo teraz powoli, złapało![]()
|
|
#2409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja noszę na jakieś okazje soczewki basen/impreza czy coś strasznie mam oczy wtedy suche i bez kropel ani rusz najgorzej jak jest klima ![]() mam teraz jednodniówki i firmowo zamkniete mogą naawet 2 lata leżec |
|
|
|
|
#2410 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć Kochane ! Miałam mały problem z hasłem, zlikwidowałam jakimś cudem automatyczne logowanie
![]() Troszkę Was śledziłam, dziękuję za miłe słowa i Wasze opinie na ten temat o wieku itp.. Postanowiłam, że każde kolejne docinki będę olewała Po co mi to, potrafię świetnie wpuszczać jednym uchem, a wypuszczać drugim wszelkie wiadomości z wykładów na uczelni, dlatego też użyję tej zdolności w tym przypadku ![]() A tak na poważnie to mam problem z Tż i jego nową grą Far Cry 3 Pisałyście o rozrzutności.. nie wiem jak my wyżyjemy bo zarówno Tż jak i ja jesteśmy rozrzutni.. kasiorka się nas nie trzyma zupełnie ![]() adziia13 również trzymam kciuki ! ![]() krolowa_sniegu witaj docik10 STO LAT ! dużo miłości ! Cytat:
![]() Nie wiem czy ćwiczące dziewczyny mają skalpel na płycie, ale ja nie, a ostatnio okazało się, że usunęli go z yt
|
|
#2411 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() chyba w przypadku duzego astygmatyzmu nie mozna soczewek
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Veiovis Czas edycji: 2013-03-15 o 14:35 |
||||
|
|
|
#2413 | ||
|
Zadomowienie
|
docik10 wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkie dziewczyny które chciały zostać wpisane do kalendarza urodzinowego zostały dopisane
|
||
|
|
|
#2414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2415 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dobrze, że dzisiaj te rekolekcje i jestem wcześniej w domu. Ledwo żyję, a jeszcze musiałam ogarnąć mieszkanie, bo TŻ przyjeżdża ok. 19 Docik Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń! Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-03-15 o 14:57 |
|||
|
|
|
#2416 |
|
BAN stały
|
Moja mama ma astygmatyzm i nosi soczewki
![]() Ja jako krótkowidz też noszę, TŻ nosi, nie wyobrażam sobie latem funkcjonować bez
|
|
|
|
#2417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
Veiovis no właśnie widziałam jej wpis i się troszkę uspokoiłam
jednak właśnie na czarną godzinę odnalazłam skalpel na chomiku, gdyby znów zniknął Jak znajdą skalpel za dobrą cenę to sobie kupię, bo ceny na allegro są kosmiczne..
|
#2419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą rozrzutnością, to nie zrozumcie nie źle. Nie jest i nigdy nie było tak, że przychodzi wypłata i my hulaj dusza, a później zęby w ścianę. Po prostu - są pieniądze, wpadamy na pomysł, a może kupilibyśmy sobie to, czy tamto i kupujemy. Nie oglądamy pieniędzy z każdej strony i nie zastanawiamy się tygodniami czy aby na pewno to potrzebujemy. Dla mnie to pewnego rodzaju rozrzutność, bo nie raz, nie dwa darzyło się, że decyzję podjęliśmy zbyt pochopnie. I w drugą stronę: zbieramy na coś to zbieramy, nie roztrwaniamy pieniędzy (no może poza drobiazgami ) na wszystko czego dusza zapragnie, a pierwszym miejscu rachunki, życie, niezbędne rzeczy, odłożenie, a nad resztą można pomyśleć.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-03-15 o 15:02 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe PM
Jakoś przeżyłam ten tydzień, przeziębienie chyba już mija, także dałam radę Dopiero mamy połowę miesiąca, a ja już mam więcej godzin w pracy wyrobionych niż przez cały Luty... A jutro jadę do TŻ-ta |
|
|
|
#2422 | |
|
Wtajemniczenie
|
witaj
gratki![]() Widzie ze jestes krolowa sniegu... wiec chce zlozyc zażalenie..... Tak zasypalo lubelszczyzne ze tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! z domu nie ma nawet jak wyjsc ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
musi byc dobrze |
|
|
|
|
#2423 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zanim trafiliśmy na ten nasz przesłuchaliśmy ponad 10 innych i straciliśmy nadzieję że znajdziemy jakiś normalny Rozważaliśmy nawet zmianę terminuCytat:
) ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#2425 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zjadłam kluseczki z jagodami
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Ten weekend jest denerwujący - zajęcia od 8.30-17.00 w sobotę i niedzielę, @, bolący brzuch, nauki 19.30-21.00 w sobotę i w niedzielę. Pozytywy - TŻ i koniec nauk i papierek dla nas
Jak pomyślę, że ja będę siedzieć na uczelni i że nie mogę wyjść wcześniej, bo kobieta jest %&*(**&&^ i sprawdza obecność jak w szkole i uczelnia przyzwala na 20 % nieobecności, ale ona ma jednak inne zdanie.---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Ja właśnie myślę co zrobić, bo głodna jestem. Chyba wrzucę warzywka na patelnię
|
|
|
|
#2427 |
|
BAN stały
|
Zbieram się do szkoły, moim celem na dziś i na jutro jest nie zarazić nikogo
![]() Odezwę się jutro wieczorem albo w niedzielę, więc bajoooo
|
|
|
|
#2428 |
|
Raczkowanie
|
A ja się wzięłam za dokręcanie śrubek w łóżku, bo sąsiedzi słyszeli, że się przewracam na drugi bok. Jakbym chłopa nie miała. Przy okazji je przestawiłam, żeby się więcej miejsca zrobiło. Przy okazji dostałam wezwanie do roboty, jakbym miała mało swoich zajęć. Nawet obiadu nie zrobiłam. Ale chyba też wrzucę warzywka - ostatnio znalazłam takie w biedronce po włosku, jak się da do nich 2-3 łyżki majonezu to są przepyszne! Zawinę to chyba w tortille i będzie obiad. Wczoraj zrobiła papryki faszerowane z myślą, ze będą jeszcze na dzisiaj. Taaa... Przylazło to to z pracy i wszystko zeżarło
![]() Idziemy dzisiaj do Alibi na koncert. TŻ oczywiście nie chce, bo nie, ale bilety już są to nie ma wyjścia ![]() misiadelko widziałam Twoją tablicę ślubnych inspiracji. Jak chcesz to Ci podeślę stronę ślubną pary z mojego miasta - można od nich naprawdę czerpać garściami
Edytowane przez Margolcia4111991 Czas edycji: 2013-03-15 o 15:15 |
|
|
|
#2429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dociku, wszystkiego co najlepsze!
Cytat:
Przeczytałam wpis, widze masę błędów, ale równiez trochę opowieść jest podkoloryzowana przez rodzącą. inaczej się widzi pewne rzeczy będąc w stresie. ale oczywiście absolutnie nie tłumaczy to zachowania lekarzy oraz położnych ( wstyd mi za nie ) po pierwsze maksymalnie 12h po odpłynięciu wod powinno byc po porodzie, nawet jeśli były czyste, a wprzypadku zielonych to już wogóle.. dziwię się że nikt nie zorientował się badając babeczkę że ma potylicowe tylne. że nitk jej nie zmierzył miednicy wcześniej.. niestety nadal zdarzają się takie szpitale i takie przypadki, ale naprawdę, coraz rzadziej a jakby co, to zapraszam do swojego miasta na rodzenie po ludzku! ![]() Dziewczyny,ja juz po dentyście, pani higienistka mnie obejrzała, założyła opatrunek na najbrzydszy zębol i rozplanowała mi leczenie. nie mam dużo do samego leczenia,ale dużo takich bruzd w których jest ryzyko że się coś roziwnie i trzeba je zabezpieczyć. Obiecałam sobie że do ślubu wyleczę wszystkie zęby
|
|
|
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że ludzi kupują płyty z gazety za jakieś gigantyczne pieniądze, więc biznes się kręci Fajnie, ze sama Ewka ma luźne podejście do sprawy i bardziej jej zależy na ćwiczących dziewczynach, niż youtubowych aferach ![]() Tak patrzę minutę w Twój post i zgupiałam Chyba coś się pomyliło w cytowaniu bo ja nie pamiętam, żebym pisała taką wiadomość My w ten weekend chcemy zacząć się oglądać za fotografem i powiedzcie mi Dziewczyny w jakim zakresie powinna się wahać cena? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:51.

Ogólnie miałam okropny humor- mam teraz problemy na uczelni, z szukaniem pracy itd... Od rana leżałam i płakałam

(chociaż już je zawsze ściągam na noc). 

No i mam nadzieję, że okulista źle dobrał mi te soczewki, bo w przeciwnym razie będzie kiepsko

nawet nie mow, az tak zle ?????

gratki
) po pierwsze maksymalnie 12h po odpłynięciu wod powinno byc po porodzie, nawet jeśli były czyste, a wprzypadku zielonych to już wogóle.. dziwię się że nikt nie zorientował się badając babeczkę że ma potylicowe tylne. że nitk jej nie zmierzył miednicy wcześniej.. niestety nadal zdarzają się takie szpitale i takie przypadki, ale naprawdę, coraz rzadziej