Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 13:58   #4111
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie się Wami zajęli, kto by się spodziewał. W sumie, to macie dużo dowodów, bo pisałaś, że macie e-maile? Może się okazać, że to nie są jacyś "zawodowi" oszuści, a jedynie jakaś rodzinka, która się połakomiła na trochę ponad 200zł. Myślę, że jak to będzie to drugie, to się nieźle wystraszą, jak przyjdą do nich policjanci, albo zawiadomienie, że mają się stawić na wyjaśnienia. Nie wiem jak można być takim człowiekiem.
Wiesz w sumie nawet dobrze wyszło, że dogadywałam sie z nimi mailowo bo jakbym telefonicznie to praktycznie poza spisem połączeń nie miałabym nic. A ja miałam maile z ich ip, numer konta, imię i nazwisko, adres zamieszkania ( dane do przelewu ). Numeru nie zdązyłam odpisać bo przeniesli ogłoszenie do archiwum i już się nie dało. A jak napisałam do tablicy to mi odpisali, że ochrona danych, ale gość powiedział, że oni z policją współpracują wiec wyciągną od nich dane. Pewnie nawet ip komputera mogą dostać.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:59   #4112
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
ja nie mam zamiaru pić przed 37 tc, i w sumie wydaje mi się że nie będą potrzebne ale mogłabyś wkleić linka jakie kupiłaś? zapiszę sobie na wszelki wypadek

aha, nie wiem czy będziecie chciały coś takiego, bo raczej się w prezencie dostaje takie rzeczy, ale ... jest multum albumów maluszka do wklejania zdjęć itp, żaden mnie nie urzekł, ale kiedyś przyszedł do nas do pracy taki jeden fajny, bardzo gruby album, odszukałam go sobie teraz i jest w fajnej promocji w matrasie - ja sobie zamówiłam
http://www.matras.pl/szukaj/?query=d...mojego+dziecka
http://allegro.pl/herbata-lisc-malin...069043025.html

a ja mysle by zaczac pić juz raz na dzień,a po 36tc 2xdziennie

wyniki mi przyszły
WSZYSTKO wróciło do normy ale się cieszę i żelazo ładnie się unormowało

cukier wysoki ale nie wyszedł poza widełki

ZUZIAK 7.05.2013

Edytowane przez axella
Czas edycji: 2013-03-15 o 14:03
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:03   #4113
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Śnieg przestał sypać
u nas na szczęście też

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
jutro rodzinka wpada
jak "dobrze" pojdzie to wpadnie moj chrzestny z siostrą(rodzenstwo mojej mamy) moi rodzice,siorka,tż z mamą i psem
a ja mam 4talerzyki deserowe
będzie sernik jedzony nie na talerzykach, a co spadnie to zje pies

Cytat:
Super to by był Leon No ale niech będzie, że się zgadzam na tego Janka. Cała rodzina i wszyscy wokoło pytają jak tam Jasio. Już mi tż ostatnio powiedział, jak oglądaliśmy Lekarzy (tam jest lekarz Leon i koleżanka zwraca się do niego Leoś), że mam przestać ględzić, bo nikomu się to imię nie podoba. Powiedziałam, że nie musi się nikomu podobać, ważne, że nam się podoba. Odpowiedział mi: No właśnie. Już jakaś nadzieja się we mnie zatliła... Po czym dodał: A mi się nie podoba.
zgadzam się a moja rodzina nie pozna płci już zapowiedziałam że chłopczyk to będzie Ignacy, a dziewczynka Ida. i się zaczęło krzywienie a czemu to tak - bla bla bla. nie dogodzi się wszystkim a imię ma się podobać nam i się podoba
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:04   #4114
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Diabli mi jeszcze pisała, że podoba jej się, że są często badane, 4 razy dziennie tętno, ktg 2 razy, codziennie fotel a usg co 2 dni jak się nic nie dzieje, opieka super, jedzenie też, spróbuje załatwić sobie lapka bo ponoć mają tam wifi No i oczywiście macie pozdrowienia

Wysłała mi fotki obiadów i całkiem fajnie wyglądają ale wybaczcie, nie chce mi się ich zgrywać, nie bardzo teraz mam czas bo szykuję obiad i jadę do gina

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:04   #4115
angie83
Raczkowanie

anoxee, dokładnie ten wzięłam, który sama zalinkowałaś.
justyna, super że policja zajęła się wami jak należy, w końcu ponad dwie stówy a drodze nie leży. mam nadzieję, że pieniążki do was wrócą, a nieuczciwi sprzedawcy dostaną za swoje, łachudry jedne
Stary 2013-03-15, 14:05   #4116
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Jedziemy na święta do teściów i mamy zamiar wracać w niedzielę, 7 kwietnia. Jako, że śmigamy przez Częstochowę, to spróbujemy wdepnąć do Auchana, gdzie będą te konsultacje i badania USG 3d/4d z fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo. Wybiera się któraś mamusia? Albo jest z okolic Częstochowy i może podpowiedzieć czy ten Auchan to daleko od krajowej jedynki?
Auchan jest przy trasie już za częstochową w stronę katowic po prawej stronie.

Cytat:
Super to by był Leon No ale niech będzie, że się zgadzam na tego Janka. Cała rodzina i wszyscy wokoło pytają jak tam Jasio. Już mi tż ostatnio powiedział, jak oglądaliśmy Lekarzy (tam jest lekarz Leon i koleżanka zwraca się do niego Leoś), że mam przestać ględzić, bo nikomu się to imię nie podoba. Powiedziałam, że nie musi się nikomu podobać, ważne, że nam się podoba. Odpowiedział mi: No właśnie. Już jakaś nadzieja się we mnie zatliła... Po czym dodał: A mi się nie podoba.
Mi się podobają najbardziej 2 imiona i zdecydować się nie mogę. Co próbuję podjąć temat to mąż mówi, że za wcześnie, po czym dodaje, że w drodze do urzędu coś fajnego wymyśli przecież

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:05   #4117
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
wyniki mi przyszły

super

a mnie zaczęły boleć żebra od siedzenia, idę się poprostować
Stary 2013-03-15, 14:05   #4118
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez metropolitan Pokaż wiadomość
hej, dzięki za zainteresowanie dziewczyny. Ja właśnie wróciłam z wizyty z ginekologiem,
dobrze że poszłaś..zawsze trochę mniej zbędnego stresu

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

Lonely piszesz ze słownikiem w komórce, prawda? Nie zawsze odgaduje Twoje intencje i śmiesznie rzeczy wychodzą. Specjalny proszek licealistów, to dopiero tworzenie produktu pod wyselekcjonowaną grupę odbiorców :hahaha:
he he też nie kumałam i musiałam kilka razy przeczytac coby się domyślec o co lonely chodziło

Cytat:
Napisane przez joooasia Pokaż wiadomość

....witamy się w 28 tygodniu, czyli w 7 miesiącu ...

i lecę dalej szaleć na mopie
za 28 t..
też mnie ogarnia ten power do porządków..ale na razie w głowie i w planach..bo Ja jednak wolę tak na ostro sprzątac jak za oknem słońce i na tarasach ciepło..wtedy mogę wywalic do wietrzenia wszystkie narzuty i koce... i małego z zabawkami wypuścić żeby miał zajęcie...
ale szykuje się chyba w poniedziałek przyjazd gości i chciał nie chciał
jutro i w niedziele chatę trzeba ogarnąc...

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
A no i dzisiaj też zaczynam 32 tydzień.
za 32 t....wow..jeszcze troszkę
a masz może jakieś propozycje co do imienia??
nie wypuszczaj go jeszcze!

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
[B]Przyszły moje chusty
super

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej

Wy tu gadu gadu , a ja od samego rana na basenie było jak zwykle super, teraz sobie poleżę, a potem zrobię śledziki w śmietanie
jeju ..nie mów tego głośno....
śledziki w śmietance:s lina:...pychotka!!

Cytat:
Jenny, jak znajdziesz chwilę, to możesz mi dopisać:
- kolejną wizytę - 09.03,
- tp 22.06,
- imię Janek.
ejjj...chyba w kwietniu?
oczywista pomyłka
ciekawe czy urodzisz po mnie...w sumie dzieli nas tylko tydzień ..to jak żadna różnica..
no ale Ja spodziewam się dwa tygodnie przed
przeczucie..ciekawe czy się spełni ?

ooo... a ja dziś z małym też kolejny tydzień....27...
przegapiłam to...

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość

Miałam dzisiaj kolejny tel z banku- uwierzcie mi, że jak pokazuje mi na wyświetlaczu, że dzwoni BANK to mnie od razu trzęsie. Ale przy piątku kobietka miała dobrą informację- przyznali nam kredyt! (a jeszcze wczoraj przed 15:00 kłóciłam się z analityczką, bo mnie molestowała, czemu takie a nie inne kwoty ZUS wpisał w zaświadczenia- a co ja wróżka jestem?!? takie jest prawo i tyle!)
Tak więc od przyszłego tygodnia zaczynamy wojowanie z notariuszem i inną porcją zaświadczeń, ale już coraz bliżej końca... Uffff...

Spadam smażyć rybkę! Do później!
za 28 t

no i..wielkie za przyznany kredyt...super

Cytat:
No to melduję, że kolejna marcówka rozpakowana. O 2:27 jeszcze napisała na forum, że coś się zaczęło dziać - coś maziste z krwią, a o 11:58 urodziła się córeczka - 56cm i 3850g.
śliczna waga i wzrost...

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:08   #4119
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
aa,przyszły mi dziś liście malin jeszcze nie piłam,boję sie że będa ble-pije już któras ?
Raczej jeszcze żadna To można pić po skończonym 36tc

Cytat:
To ja się pochwalę, że u nas nic nie sypie, jest czyściutko, suchutko i mam nadzieję, że śniegu tej zimy już nie zobaczę.

Mam duży sentyment do rodziny, rodziców, dziadków... i pewnie dlatego teraz sama lubię to imię dla naszego syna, bo... tż-a dziadek, to właśnie Jan. Przekochany człowiek, cudowny dziadek. Tż spędził z nim całe dzieciństwo, jak odjeżdżali to domu, to nie mogli go od dziadka oderwać, a jak zaczął chodzić do przedszkola, to zawsze płakał dziadkowi, że go ma uratować. Dzisiaj dziadek ma 81 lat (będzie miał w lipcu), dalej jest pełen werwy, jakby umiał, to odda nam wszystko co ma, jak wracamy do domu (mieszkają ok. 400km stąd), to samochód nam się ugina pod całą wałówką od niego. Teściowa opowiadała, że jak mu napomknęła, że chyba będzie Jan, to chodził dumny jak paw i tak bardzo się cieszył. A, że ja teraz walczę z hormonami , to się rozbeczałam i wtedy chyba klamka zapadła.

Rozpisałam się, a miałam napisać tylko "dziękuję".
Super, że ma imię po takim fajnym dziadku Ale to samo w sobie bardzo fajne imię: dobre dla mężczyzny w każdym wieku, ma wiele możliwości zdrobnień. Naprawdę super, do tego ma w Polsce piękną tradycję i jest zawsze na czasie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ja dopiero teraz sie pojawiam bo od samego rana jeździliśmy i załatwialiśmy. NAdrabiać będę jak posprzątam chciałam wam tylko napisać co i jak ma policji.
Powiem szczerze, że byłam zaskoczona jak się nami zajęli. Pierwsze przyszedł Pan opisaliśmy mu sytuacje. Powiedział, żeby składać zawiadomienie o przestępstwie. Że Tż musi złożyć bo z jego konta kasa. Opisał jak będzie wyglądało postępowanie. Ze wyślą do nich na komistariat, tamci policjanci muszą ich sprawdzić, iść do domu odebrac kase, albo zrobić przeszukanie. Ze to nie jest mała kwta. I kazał czekac na policjantów, którzy przyjmą zgłoszenie bo byli gdzies na wyjeździe. Czekaliśmy pół godziny. Ja w końcu poszłam do domu bo nie zdązyłabym Tż zrobić obiadu przed pracą. Podobno tamci przyjechali opieprzyli wszystkich, że ile już Tż czeka, ze mieli to przyjąc. Spisali dokładne zeznania. I powiedzieli, że działać będą bo teraz plaga przestępst internetowych i , że trzeba pytać co i jak się rozwija i w przyszłym tygodniu ma być wiadomo kto naszą sprawę prowadzi. Podobno fajny policjant był. Pytał się Tż ile ten wózek kosztuje on mu mowi, że 1100zł miał kosztować, a ten się pyta czy nowy czy uzywany. Na co Tż, że nowy 3000tys ok kosztuje. A policjant się śmiał, że pewnie pierwsze dziecko jak chcemy jeździć takim mercedesem. Mam nadzieję, że sprawa pójdzie dalej. Już nawet nie o kasę chodzi ale o sam fakt oszukiwania.

Byliśmy też w interze i kupiliśmy 5kg loveli do koloru. W sumie teraz zaczęłam się zastanwiać, że migłam kupić też 5kg do białego. Jak to się mówi jeść sie temu nie daje,a za 39,90 5kg to chyba bardzo dobra cena jak na lovele bo nawet dzidziusia w takiej nie znalazłam.
No to świetnie Was potraktowali. Trzymam kciuki, żeby policja po drugiej stronie nie olała i żeby było wszystko ok!

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-03-15 o 14:10
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:24   #4120
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Wiesz w sumie nawet dobrze wyszło, że dogadywałam sie z nimi mailowo bo jakbym telefonicznie to praktycznie poza spisem połączeń nie miałabym nic. A ja miałam maile z ich ip, numer konta, imię i nazwisko, adres zamieszkania ( dane do przelewu ). Numeru nie zdązyłam odpisać bo przeniesli ogłoszenie do archiwum i już się nie dało. A jak napisałam do tablicy to mi odpisali, że ochrona danych, ale gość powiedział, że oni z policją współpracują wiec wyciągną od nich dane. Pewnie nawet ip komputera mogą dostać.
To jest nauczka dla nas wszystkich, a dla mnie na pewno, bo zawsze wszędzie dzwonię. A tu ważne są właśnie te e-maile. Nie miałam jednak nigdy takiej sytuacji, może też dlatego, że na tablicy tylko ten wózek kupiłam i to miasto obok, więc jechaliśmy osobiście. Ale sprzedawałam ostatnio ipoda, którego wygrałam w zeszłym roku i wystawiłam go właśnie na tablicę. Odezwał się pan, który chciałby kupić, ale czy jest możliwość przez allegro. Nawet nie pytałam czemu, bo wiedziałam, że chodzi mu po prostu o dowody w razie czego. Odpisałam, że tak, ale musi doliczyć około 15zł, bo tyle wynosi prowizja plus oczywiście koszty przesyłki. Pan się zgodził i oboje byliśmy zadowoleni.

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Auchan jest przy trasie już za częstochową w stronę katowic po prawej stronie.

Mi się podobają najbardziej 2 imiona i zdecydować się nie mogę. Co próbuję podjąć temat to mąż mówi, że za wcześnie, po czym dodaje, że w drodze do urzędu coś fajnego wymyśli przecież
1) Już sprawdziłam, ale dziękuję!
2) Mąż jaki pomysłowy Dobromir.

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość
ejjj...chyba w kwietniu?
oczywista pomyłka
ciekawe czy urodzisz po mnie...w sumie dzieli nas tylko tydzień ..to jak żadna różnica..
no ale Ja spodziewam się dwa tygodnie przed
przeczucie..ciekawe czy się spełni ?
Oczywiście, że w kwietniu.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Super, że ma imię po takim fajnym dziadku Ale to samo w sobie bardzo fajne imię: dobre dla mężczyzny w każdym wieku, ma wiele możliwości zdrobnień. Naprawdę super, do tego ma w Polsce piękną tradycję i jest zawsze na czasie
Ooooo! Rozmawiałaś z moim mężem? To są właśnie dokładnie jego argumenty na to imię.

No nic, idę się zbierać, bo właśnie przyjechał do mnie pan kurier, więc mogę iść. Swoją drogą, podziwiam ten cały system kurierski. Wczoraj kupiłam na allegro hulajnogę dla chrześnicy na urodziny, ale miałam cykora, bo to w Gdańsku, a ja jutro idę na ur. Pan ze sklepu zapewnił mnie, że dzisiaj (czyli wczoraj) wyślą ją na pewno. Przed 16-stą nadali paczkę w Gdańsku, a dzisiaj po 14 jest u mnie - 600km dalej.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Buhahahaha. Niby nic, ale rozwalił mnie ten demotywator i leję do kompa.

http://demotywatory.pl/4076713

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:27   #4121
becik_4
Zadomowienie

u nas jednak najbardziej popularne na forum to Kubuś bo z tego co kojarze to chyba cztery z nas bedzie miało synków o tym imieniu ja chciałam zmienić na Miłosz zeby było mniej popularne ale raczej zostanie Kubuś

Edytowane przez becik_4
Czas edycji: 2013-03-15 o 14:29
becik_4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:43   #4122
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
ooo... a ja dziś z małym też kolejny tydzień....27...
przegapiłam to

Cytat:
Buhahahaha. Niby nic, ale rozwalił mnie ten demotywator i leję do kompa.

http://demotywatory.pl/4076713
papież Franek poczciwie wygląda na tym zdjęciu, tak pozytywnie
Stary 2013-03-15, 14:54   #4123
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

papież Franek poczciwie wygląda na tym zdjęciu, tak pozytywnie
śmieszniutki

pierwsza warstawa ciacha stygnie już

a puszkę brzoskwiń otworzyłam nożyczkami bo otwieracz z chińskiego sklepu okazał się być naprawde chiński

musze jeszcze na pocztę i do biedry a galaretka sygnie i nie wiem jak to ogarnąć

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 14:57   #4124
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella
a puszkę brzoskwiń otworzyłam nożyczkami bo otwieracz z chińskiego sklepu okazał się być naprawde chiński
ja ostatnio mężowi daję wszystko do otwarcia - zatraciłam umiejętność odkręcania słoików, butelek czy otwierania puszek. jakoś mi nie wychodzi
Stary 2013-03-15, 14:58   #4125
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj kolejny tel z banku- uwierzcie mi, że jak pokazuje mi na wyświetlaczu, że dzwoni BANK to mnie od razu trzęsie. Ale przy piątku kobietka miała dobrą informację- przyznali nam kredyt! (a jeszcze wczoraj przed 15:00 kłóciłam się z analityczką, bo mnie molestowała, czemu takie a nie inne kwoty ZUS wpisał w zaświadczenia- a co ja wróżka jestem?!? takie jest prawo i tyle!)
Tak więc od przyszłego tygodnia zaczynamy wojowanie z notariuszem i inną porcją zaświadczeń, ale już coraz bliżej końca... Uffff...

Spadam smażyć rybkę! Do później!

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość

Zastanawiam się, co ze sobą zrobić... rzadko mi się nudzi, ale dzisiaj jakoś trochę tak. Nie chcę mi się grać, czytać. Posprzątane w miarę jest, zakupy zrobione, za obiad wezmę się później. Do oglądania też nie ma za bardzo co.
Zaraz sobie coś znajdę Może się pouczę? :P

Jutro zaczynamy 30 tc! Jak ten czas leci, zaraz rodzę...
ja też mam taka nudę mam troche filmów do oglądania i książki do czytania i mieszkanie mogłabym troche ogarnąć (nie jest źle ale zawsze coś można wypucować) i do ikei miałam jechać.. ale w sumie za nic mi się brać nie chce i tak siedze i robie nic od rana...

Cytat:

Ja dopiero teraz sie pojawiam bo od samego rana jeździliśmy i załatwialiśmy. NAdrabiać będę jak posprzątam chciałam wam tylko napisać co i jak ma policji.
Powiem szczerze, że byłam zaskoczona jak się nami zajęli. Pierwsze przyszedł Pan opisaliśmy mu sytuacje. Powiedział, żeby składać zawiadomienie o przestępstwie. Że Tż musi złożyć bo z jego konta kasa. Opisał jak będzie wyglądało postępowanie. Ze wyślą do nich na komistariat, tamci policjanci muszą ich sprawdzić, iść do domu odebrac kase, albo zrobić przeszukanie. Ze to nie jest mała kwta. I kazał czekac na policjantów, którzy przyjmą zgłoszenie bo byli gdzies na wyjeździe. Czekaliśmy pół godziny. Ja w końcu poszłam do domu bo nie zdązyłabym Tż zrobić obiadu przed pracą. Podobno tamci przyjechali opieprzyli wszystkich, że ile już Tż czeka, ze mieli to przyjąc. Spisali dokładne zeznania. I powiedzieli, że działać będą bo teraz plaga przestępst internetowych i , że trzeba pytać co i jak się rozwija i w przyszłym tygodniu ma być wiadomo kto naszą sprawę prowadzi. Podobno fajny policjant był. Pytał się Tż ile ten wózek kosztuje on mu mowi, że 1100zł miał kosztować, a ten się pyta czy nowy czy uzywany. Na co Tż, że nowy 3000tys ok kosztuje. A policjant się śmiał, że pewnie pierwsze dziecko jak chcemy jeździć takim mercedesem. Mam nadzieję, że sprawa pójdzie dalej. Już nawet nie o kasę chodzi ale o sam fakt oszukiwania.

Byliśmy też w interze i kupiliśmy 5kg loveli do koloru. W sumie teraz zaczęłam się zastanwiać, że migłam kupić też 5kg do białego. Jak to się mówi jeść sie temu nie daje,a za 39,90 5kg to chyba bardzo dobra cena jak na lovele bo nawet dzidziusia w takiej nie znalazłam.
Co do policjantów to naprawde zdziwko!! dobrze sie zaczyna

a co do loveli to faktycznie za 5kg cena niezła, ja kupiłam na all trochę drozej ale z dostawą do domu 5kg do bialego i 5kg do kolorowego.. ale sporo jest tego proszku.. ciekawe na ile to starczy??

Cytat:
http://allegro.pl/herbata-lisc-malin...069043025.html

a ja mysle by zaczac pić juz raz na dzień,a po 36tc 2xdziennie

wyniki mi przyszły

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:59   #4126
nuna2
Zakorzenienie

narobiłyście mi smaka na słodkie i idę robić szybko piszingeraa
Stary 2013-03-15, 15:02   #4127
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja ostatnio mężowi daję wszystko do otwarcia - zatraciłam umiejętność odkręcania słoików, butelek czy otwierania puszek. jakoś mi nie wychodzi
no też mam ten problem i nie poprosiłam tż aby zrobił to przed wyjściem,to mam za swoje

Cytat:
co robić ?

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 15:03   #4128
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
Dobra książka, słuchawki w uszy, dużo snu i odpoczywania - przepis na szpital. Najgorzej jak dziewczyny z sali raczą cię opowieściami z krypty i straszą niepotrzebnie. Ja ograniczyłam odwiedziny do minimum, bo też mnie wkurzało to ciągłe pocieszanie, opowiadanie jak się czuję

I to w Bartochach, na mojej warmińskiej ziemi.
W uwadze za to oglądałam http://uwaga.tvn.pl/414845,reportaze...deo_detal.html
Ile par stara się o dzidziusia, a nie mogą, a tu takie mendy mają i katują. Kroić i solić, zabiłabym dziada!!!!!!!!!! Nawet mój TŻ dyskretnie łezkę uronił nad maluszkiem.

za kolejny tydzień. Maluchy szaleją, oj szaleją. Bartula jest na etapie rozpychania, czasem jakaś bliżej nieokreślona kulka wystaje z brzucha. Słodziak mój

Ciasto mniam. Ja ostatnio zrobiłam czekoladowy suflet, co prawda nie odważyłam się na płynny środek ( bo surowe jajo), więc trzymałam zamiast 14 minut, 20. Tż stwierdził, że czuje się jak w jakieś restauracji . Teraz chyba zdecyduje się zrobić creme brulee, a co? Za dużo oglądam Przepisu na życie

Ja w 32 tc mam tez łożysko II stopnia, gin powiedział, że jak najbardziej odpowiada wiekowi ciąży. A to znalazłam w necie i przytaczam wypowiedź:
"... II stopień jest charakterystyczny dla trzeciego trymestru ciąży i nie jest to absolutnie żadna nieprawidłowość!! Niektórzy mają II już od 25 tygodnia i też wszystko jest ok.
Na samym początku łożysko ma stopień 0, od połowy ciąży powinno mieć już I, trzeci trymestr II i potem okolice terminu III - no ale to wszystko też na pewno zależy od konkretnego lekarza i jego 'skali ocen'. Niektórzy uznają, że jest jeszcze stopień IV"

Nie ma się co denerwować na zapas!

Bujak superowy. A ja kupiłam z fp 3w1 do 18 kg. Miejmy nadzieję, że się przyda. Dzisiaj przyszła mi zabawka na wózek - sprężyna żyrafka. Jestem bardzo kontenta Aaa i zamówiłam wczoraj bezdotykowy termometr beurera z grupona.
suflecik mniamm o to sie uspokoilam mam nadzieje ze bede maial jak najdluzej II stopien...
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
ktg to tylko odsłuch serducha. nic poza tym jak masz taki odsłuch na każdej wizycie to nic cię nie mija
ja mam 2 razy dziennie po 20 min i 2 razy dziennie krótki odsłuch i za każdym razem jest to pogoń za jedną albo za drugą gwiazdą...

była u mnie dziewczyna z którą leżałam przed mariolką. urodziła w środę w 35tyg. mała ważyła 135og ale dostała 9 pkt i wszystko poza tym ok szczęśliwi są z mężem jak nie wiem co
badają teraz łożysko żeby sprawdzić dlaczego tak kiepsko rosła.

oraz w końcu się doczekałam

https://play.google.com/store/apps/d...enBsZm9ydW0iXQ..
ale malutkaaa kruszynka, dobrze ze wszystko dobrze z nia
Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
dzięki, ja bym też chciała wiedzieć, czy skoro kliknęłam kup teraz (jeden produkt) przypadkowo i 2-3 razy próbowałam zapłacić za rzeczy z koszyka (20 sztuk) przy nieaktywnym koncie, to któraś z tych transakcji jest tak naprawdę ważna?
inaczej mówiąc, czy będę musiała zapłacić za swoją nieuwagę np. 2 razy za te same rzeczy czy za to kup teraz?
czy te transakcje są ważne skoro nic nie mam zaznaczone na moje konto?
oj, nie lubię takich sytuacji...
powiem szczerze ze mam konto od tylu lat , ze nie pamietam jak to bylo z rejestracja .....
Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
129 zł z przesyłką beurer ft65. Znudziło mnie czytanie miliona opinii na tematy termometrów, gdzie jak ze wszystkim, nie znajdzie się jednoznacznej opinii. bo jednemu nie pasuje to, a innemu tamto. wyjdzie w praniu czy zakup będzie udany
tanio too daj linka??? do termometru
Cytat:
No to melduję, że kolejna marcówka rozpakowana. O 2:27 jeszcze napisała na forum, że coś się zaczęło dziać - coś maziste z krwią, a o 11:58 urodziła się córeczka - 56cm i 3850g.
rozpakowuja sie... u nas bedzie ze zdwojona sila ehhe
Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
pocytowałam ładnie i mi wszystko wcięło.... nie chce mi się drugi raz

zaczęłam się dziś niepokoić lekko bo mam wrażenie że zaczynają mi puchnąć kostki, zmierzyłam ciśnienie i podwyższyło mi się (110/80, norma u mnie to 90-100/50-60) no i ten ślad białka w moczu ... czyli wszystko na co ginekolog mi kazała zwracać uwagę w najbliższych dniach do zrobienia drugiego badania moczu. wiem że o niczym to nie świadczy i że wszystko w normie ale niepokój jakiś tam jest ...

qrcze, zastanawiałam się nad tymi nakładkami na sedes, czy kupować ... ale chyba nie kupię ... dziś za ostatnie 50 zł z konta zamówiłam sobie dwa cienie w musie z bella rozgrzeszając się ładnie że jak się dziecko urodzi to pewnie będę miała mało czasu na malowanie się a makijaż tymi cieniami to pół minuty roboty
cisnienie niepozadane w ciazy to powyzej 140/90 - mysle ze nie masz sie czym martwic ) oby wyzej nie skoczylo
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:03   #4129
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez becik_4 Pokaż wiadomość
u nas jednak najbardziej popularne na forum to Kubuś bo z tego co kojarze to chyba cztery z nas bedzie miało synków o tym imieniu ja chciałam zmienić na Miłosz zeby było mniej popularne ale raczej zostanie Kubuś
a drugie na forum jest Wojtek a ja chcialam takie mniej popularne:p

Wojtek
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:12   #4130
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
z jaką masą?
Stary 2013-03-15, 15:15   #4131
candace1
Zakorzenienie

justyna_g4 ja pindolę to z tym wózkiem to jednak oszustwo?
Masakra - ktoś się na 2stówki połasił

axella- super, że masz dobre wyniki

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.

Diabli jest w szpitalu? Why? Kuźwa - nic nie wiem, nie wiem co się u Was dzieje

-------------------------------------

Dzień dobry
Zostało równe 8 tyg do porodu
Dziewczyny jeszcze z max 2 wątkli i zaczniemy się wypakowywać
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:18   #4132
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Janów jest czterech.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:19   #4133
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
no to masz mniej popularne niż Kubuś
Stary 2013-03-15, 15:20   #4134
angie83
Raczkowanie

http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-Sp-k/18439767

Proszę bardzo, jakby któraś była jeszcze zainteresowana.
Stary 2013-03-15, 15:22   #4135
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Diabli jest w szpitalu? Why? Kuźwa - nic nie wiem, nie wiem co się u Was dzieje
tak, miała plamienia i poszła do szpitala. z Nelką OK, opieka fachowa, tylko dalej nie wiedzą skąd te plamienia więc leży
Stary 2013-03-15, 15:34   #4136
axella
Zakorzenienie

GG do axella

wszstko super by było gdyby nie to,że zamiast tortownicy miałam inną blachę i przeciekła

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-03-15, 15:37   #4137
xal
Zakorzenienie

Jak mi się nic nie chce, a mąż niedługo wraca. Ten mój zapał z rana jak sobie poszedł tak nie wrócił ...
Może po kawusi

Stary 2013-03-15, 15:43   #4138
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
wszstko super by było gdyby nie to,że zamiast tortownicy miałam inną blachę i przeciekła
oj..sama galaretka wyciekła? są szanse na uratowanie ciasta?
Stary 2013-03-15, 15:43   #4139
Tity
Zakorzenienie

Cytat:

za 28 t..
też mnie ogarnia ten power do porządków..ale na razie w głowie i w planach..bo Ja jednak wolę tak na ostro sprzątac jak za oknem słońce i na tarasach ciepło..wtedy mogę wywalic do wietrzenia wszystkie narzuty i koce... i małego z zabawkami wypuścić żeby miał zajęcie...
ale szykuje się chyba w poniedziałek przyjazd gości i chciał nie chciał
jutro i w niedziele chatę trzeba ogarnąc...

za 32 t....wow..jeszcze troszkę
a masz może jakieś propozycje co do imienia??
nie wypuszczaj go jeszcze!
Ja też miałam power i teraz Nawet kołdry poprałam.
Co do imienia to nie mam pojęcia, kilka typów jest, ale chyba jeszcze będziemy szukać. Mi się podoba Jędrzej, ale mężowi nie, Tymon do Leona poasuje, ale nikomu się nie podoba, Wojtek nawet, ale popularne dość jest, Rysio, ale mąż ma obiekcje bo jego wujek się tak nazywa....eh no i nie wiem...

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 15:44   #4140
xal
Zakorzenienie

Widziałyście
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1363329170_by_Ihan_600.jpg (123,7 KB, 90 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości