Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 cz.11 - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 2 4,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 1 2,00%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 1 2,00%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,00%
Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 25 50,00%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 8 16,00%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 5 10,00%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 6 12,00%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 1 2,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 12:54   #4081
Veronic
Wtajemniczenie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

hej

Wy tu gadu gadu , a ja od samego rana na basenie było jak zwykle super, teraz sobie poleżę, a potem zrobię śledziki w śmietanie
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:55   #4082
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
tutaj dużo takich maluszków sie rodzi. jak ta koleżanka z sali bała się że 1300g to mało to ją pocieszali że tutaj to będzie i tak dużo bo ich nie dziwią dzieci 500-600g. Z takimi sobie radzą to i z 1300g tym bardziej i np porody w 27-29 tygodniu....
Porządny szpital.
W razie "Wu" chciałabym być w takim pod opieką.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:58   #4083
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Jenny, jak znajdziesz chwilę, to możesz mi dopisać:
- kolejną wizytę - 09.03,
- tp 22.06,
- imię Janek.

Jedziemy na święta do teściów i mamy zamiar wracać w niedzielę, 7 kwietnia. Jako, że śmigamy przez Częstochowę, to spróbujemy wdepnąć do Auchana, gdzie będą te konsultacje i badania USG 3d/4d z fundacji Szczęśliwe Macierzyństwo. Wybiera się któraś mamusia? Albo jest z okolic Częstochowy i może podpowiedzieć czy ten Auchan to daleko od krajowej jedynki?

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:59   #4084
szprotka_mada
Wtajemniczenie

anoxee- za synusia!

Justi- dzięki za info od diabli. Pozdrów Ją od nas serdecznie!

Aaś- bardzo fajny wózek wybraliście! A wytrzymać jakoś musisz, dla swoich kochanych kobietek!

axella- za stanowczość odnośnie psa!

Meli- trzymam mocno, oby udało się wszystko z tym stażem i z późniejszą pracą! No i jeszcze większe za tego rycerza na białym koniu

za nowe tc, udane wizyty i za dzisiejsze!

-----

A ja się witam troszkę spóźniona z moim Kubusiem w 28tc! Powiem Wam, że przez te zawirowania bankowe w ciągu ostatnich dwóch tygodni miałam tyle stresów, że podejrzewam, że moje dzieciątko nie będzie chciało czekać do 12.06. Pobolewa mnie troszkę brzuch, zrobił się twardszy no i częściej szyjka kłuje. Ale Kubuś wesoło fika, więc z maluchem raczej wszystko ok. Na razie nie panikuję, wizyta za 2 tygodnie to zobaczymy co i jak.
Niemniej to już 7 miesiąc, więc wczoraj zamówiłam część wyprawki, w tygodniu postaram się ogarnąć coś więcej żeby w razie W nie zostać z ręką w nocniku.
Jutro śmigam na wyniki, później pewnie na lumpy, bo w końcu muszę jakąś kurtawę sobie upolować!

Miałam dzisiaj kolejny tel z banku- uwierzcie mi, że jak pokazuje mi na wyświetlaczu, że dzwoni BANK to mnie od razu trzęsie. Ale przy piątku kobietka miała dobrą informację- przyznali nam kredyt! (a jeszcze wczoraj przed 15:00 kłóciłam się z analityczką, bo mnie molestowała, czemu takie a nie inne kwoty ZUS wpisał w zaświadczenia- a co ja wróżka jestem?!? takie jest prawo i tyle!)
Tak więc od przyszłego tygodnia zaczynamy wojowanie z notariuszem i inną porcją zaświadczeń, ale już coraz bliżej końca... Uffff...

Spadam smażyć rybkę! Do później!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:59   #4085
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxee
Także żeby było co świętować, to od dzisiaj pozostała nam dwucyfrowa liczba do tp!
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:59   #4086
angie83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Która kupiła termometr na grouponie? Bo przeczytałam, ale mi umknęło. [COLOR="Silver"]

Dziękuję!
129 zł z przesyłką beurer ft65. Znudziło mnie czytanie miliona opinii na tematy termometrów, gdzie jak ze wszystkim, nie znajdzie się jednoznacznej opinii. bo jednemu nie pasuje to, a innemu tamto. wyjdzie w praniu czy zakup będzie udany
Stary 2013-03-15, 13:00   #4087
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Widziałam, że piszecie o hennie na brwi....jak Wy sobie z nią radzicie? Ja się boję, że bym wszędzie wokół brwi ponakładała i później bym nie zmyła
też tak myślałam bo zawsze tak miałam ale po tej zero śladu na skórze

Aaś w szoku ejstem ze rodzi się aż tyle małych maluszków. Oby wszystkei zdrowe były!

zmykam robić obiad i tą maseczkę na włosy. Pochłonęło mnie all
Stary 2013-03-15, 13:02   #4088
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
A ja się witam troszkę spóźniona z moim Kubusiem w 28tc!

Miałam dzisiaj kolejny tel z banku- uwierzcie mi, że jak pokazuje mi na wyświetlaczu, że dzwoni BANK to mnie od razu trzęsie. Ale przy piątku kobietka miała dobrą informację- przyznali nam kredyt! (a jeszcze wczoraj przed 15:00 kłóciłam się z analityczką, bo mnie molestowała, czemu takie a nie inne kwoty ZUS wpisał w zaświadczenia- a co ja wróżka jestem?!? takie jest prawo i tyle!)
za 28t
i w końcu jakieś dobre wieści z banku gratuluję kredytu, i życzę powodzenia w dalszych załatwieniach - teraz mam nadzieję że już będziecie mieć z górki
Stary 2013-03-15, 13:04   #4089
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
anoxee- za synusia!

Tak więc od przyszłego tygodnia zaczynamy wojowanie z notariuszem i inną porcją zaświadczeń, ale już coraz bliżej końca... Uffff...

Dziękuję. za 28tc!
No i gratuluję tego przyznanego kredytu, to pewnie ogromny krok do dalszego szczęścia.

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
129 zł z przesyłką beurer ft65. Znudziło mnie czytanie miliona opinii na tematy termometrów, gdzie jak ze wszystkim, nie znajdzie się jednoznacznej opinii. bo jednemu nie pasuje to, a innemu tamto. wyjdzie w praniu czy zakup będzie udany
Jest jeszcze w sprzedaży? Umiałabyś podrzucić link?

/edit
To chyba to? http://www.groupon.pl/oferty/cala-po...-Sp-k/18439767

Leon
Stary 2013-03-15, 13:04   #4090
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
hej

Wy tu gadu gadu , a ja od samego rana na basenie było jak zwykle super, teraz sobie poleżę, a potem zrobię śledziki w śmietanie
Oooo...to jest świetny pomysł na weekend Muszę się wybrać tylko najpierw kupić jakiś większy strój kąpielowy

Cytat:

Yuhuuu za przyznanie kredytu

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:10   #4091
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magiusa
Oooo...to jest świetny pomysł na weekend
ja w weekend też planuję basen, a dziś na rozpoczęcie weekendu umówiłam się z przyjacielem na budyń
Stary 2013-03-15, 13:12   #4092
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

No to melduję, że kolejna marcówka rozpakowana. O 2:27 jeszcze napisała na forum, że coś się zaczęło dziać - coś maziste z krwią, a o 11:58 urodziła się córeczka - 56cm i 3850g.

Leon
Stary 2013-03-15, 13:13   #4093
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
No to melduję, że kolejna marcówka rozpakowana. O 2:27 jeszcze napisała na forum, że coś się zaczęło dziać - coś maziste z krwią, a o 11:58 urodziła się córeczka - 56cm i 3850g.

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:16   #4094
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
też tak myślałam bo zawsze tak miałam ale po tej zero śladu na skórze

Aaś w szoku ejstem ze rodzi się aż tyle małych maluszków. Oby wszystkei zdrowe były!

zmykam robić obiad i tą maseczkę na włosy. Pochłonęło mnie all
akurat taka specyfika szpitala. z całej polski tu dziewczyny są kierowane stąd tyle maluchów poniżej 1000g.
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:19   #4095
whatIthink
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
tzn zeby kupić musz kliknąc w kup teraz, a potem jeszcze pokazuje się w nowej stronie taka tabelka i trzeba kliknać dalej.. Prawdopodobnie wzięłaś wtedy cofnij i nie kupiłas..
tak wzięłam od razu cofnij, więc raczej nie kupiłam.
Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Jak wchodzić w moje konto, w kupione to masz to co kliknęłaś kup teraz?
Bo jak nie to raczej nie musisz płacić.. chociaż nie wiem czy to się może nie pokazywać jak np,. konto jest jeszcze niezarejestrowane??
Możesz też wejść dokładnie w tą aukcje w której kliknęłaś kup teraz i zobaczyć czy jesteś pośród osób które kupiły.[COLOR="Silver"]
nic nie mam w kupione-moje konto
nie jestem pośród osób co kupiły

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A przyszło ci potwierdzenie kupna na maila?
Zobacz na aukcji w tych co kupili czy nie ma twojego nika, tzn pierwszej i ostatniej litery.
Zawsze mozesz napisac do sprzedawcy zapytanie czy kupilas czy nie, bo on ma to na pewno obeznane i widzi co i jak.
nie dostałam żadnego potwierdzenia na maila.

Ok, wychodzi na to, że na razie nic nie kupiłam i muszę czekać na weryfikację.
Bardzo Wam dziękuję za pomoc

Zastanawiam się, co ze sobą zrobić... rzadko mi się nudzi, ale dzisiaj jakoś trochę tak. Nie chcę mi się grać, czytać. Posprzątane w miarę jest, zakupy zrobione, za obiad wezmę się później. Do oglądania też nie ma za bardzo co.
Zaraz sobie coś znajdę Może się pouczę? :P

Jutro zaczynamy 30 tc! Jak ten czas leci, zaraz rodzę...

06.06.2013 r. - Piotruś

Edytowane przez whatIthink
Czas edycji: 2013-03-15 o 13:21
whatIthink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:22   #4096
nuna2
Zakorzenienie

to gratuluję wszystkim rozpoczetych tyg Dodatkowo anoxxe za podwójną cyferkę

Rany jakie maleństwa się rodzą... Dobrze, że żyją...

Metropoli dobrze, że poszłaś do tego gina. Lepiej sprawdzać, jak potem żałować

My już po obiadku. Zjadłam krupnik miseczkę i 1,5 naleśnika z serem, bo mnie przytkało. Nie wiem czy mała się podniosła i uciska gdzieś na żołądek bo jak jadłam na śniadanie 2 duże kromki tak teraz mieszczę 1,5.
Stary 2013-03-15, 13:25   #4097
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
My już po obiadku. Zjadłam krupnik miseczkę i 1,5 naleśnika z serem, bo mnie przytkało. Nie wiem czy mała się podniosła i uciska gdzieś na żołądek bo jak jadłam na śniadanie 2 duże kromki tak teraz mieszczę 1,5.
ja też jem mniejsze porcje, ale co chwila dwa dania pod rząd to nie dla mnie - muszę mieć ok 20-30 minut przerwy żeby zrobiło się mi miejsce
Stary 2013-03-15, 13:29   #4098
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez whatIthink Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, co ze sobą zrobić... rzadko mi się nudzi, ale dzisiaj jakoś trochę tak. Nie chcę mi się grać, czytać. Posprzątane w miarę jest, zakupy zrobione, za obiad wezmę się później. Do oglądania też nie ma za bardzo co.
Zaraz sobie coś znajdę Może się pouczę? :P

Jutro zaczynamy 30 tc! Jak ten czas leci, zaraz rodzę...
Zamów filc i szyj cudowności dla dzidziusia. Mnie zainspirowały Ash i axella swoimi boskimi wykonaniami. Aaaa! No i kotek też się pojawił, ślicznooooości.

nuna, dziękować.

Sprawdziłam sobie ten Auchan w Częstochowie. Okazało się, że on wcale nie jest w samej Częstochowie, tylko w Poczesnej i to przy głównej trasie. Także wdepniemy tam, ciekawe czy się jeszcze na coś załapiemy koło południa.

Leon
Stary 2013-03-15, 13:34   #4099
nuna2
Zakorzenienie

Śnieg przestał sypać
Stary 2013-03-15, 13:35   #4100
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
była u mnie dziewczyna z którą leżałam przed mariolką. urodziła w środę w 35tyg. mała ważyła 135og ale dostała 9 pkt i wszystko poza tym ok szczęśliwi są z mężem jak nie wiem co
badają teraz łożysko żeby sprawdzić dlaczego tak kiepsko rosła.
Napisz jak się dowiesz co się działo z tym łożyskiem. A jaka jej orientacyjna waga na usg wychodziła? Pokrywało się?

Cytat:
aaaa miesiąc temu rodził się tutaj chłopczyk 430g
już go wyprowadzili na 1200g ale jeszcze poleży tutaj dłuuugo.
Najważniejsze, że udało mu się przeżyć i szacun dla lekarzy
Nam też na SR mówili, że jeśli się poród zacznieprzed 34tc to tylko na Karową śmigać.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Diabli

Proszę przekazać koleżankom na forum, żeby zakupiły nakładki jednorazowe na sedes Ratują życie jak chce się w spokoju bez trzęsących nóg zrobić kupkę. Poza tym sporo bab naprawdę krwawi i można spotkać brudną deskę. Mnie to przeraża i nakładki ratują bo ciągle mam wizje jakichś szpitalnych bakterii
Leżymy na pewno do poniedziałku, szyjka nadal podrażniona, więc obserwują. Wczoraj zostałam bez stanika do oddałam do prania... i pojawiła się siara! Położna mówiła, że ciasny stanik trochę zmniejsza wycieki, hehe. Aaa i pytałam o maliny i wiesiołka. Mówiła, że można ale nie ma dowodów działania. Ona poleca od połowy ciąży okłady z herbaty - podobno krocze robi się bardziej pulchne i można uniknąć nacięcia. Pozdrawiamy!

ja już zapas nakładek mam, to była pierwsza rzecz o jakiej pomyślałam w związku z wyprawką do szpitala [COLOR="Silver"]
Dobrze, że Diabli o nas nie zapomina i dobre rady daję wciąż
A gdzie się kupuje takie nakładki? Ja zawsze rozkładam papier na deskę w takich sytuacjach

Cytat:
Jenny, jak znajdziesz chwilę, to możesz mi dopisać:
- kolejną wizytę - 09.03,
- tp 22.06,
- imię Janek.
Super imię

Cytat:
Ale się cieszę! Wreszcie coś ruszyło do przodu. Wiem, że jeszcze dużo męki przed Wami, ale kredyt potwierdzony, to najwazniejsze!

Justi, czekam na relację odnośnie chust
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:37   #4101
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Jenny, sorry za upierdliwość ale mogłabyś wrzucić na pierwszą stronę opis maarchewki z Bezpiecznego Malucha? Mam ten link w zakładkach, ale już tyle razy go wyłączyłam przez przypadek i tyle razy go szukałam w historii, że A chcę oszczędzić Jaśkowi nerwicy od najmłodszych dni.

Miałam już to tyle razy dać tż-owi do przeczytania i zawsze zapomnę, a boję się, że to usunę na amen. A może się niektórym dziewczynom przyda.

Podaję link:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=460

Leon
Stary 2013-03-15, 13:46   #4102
vil84
Wtajemniczenie

pocytowałam ładnie i mi wszystko wcięło.... nie chce mi się drugi raz

zaczęłam się dziś niepokoić lekko bo mam wrażenie że zaczynają mi puchnąć kostki, zmierzyłam ciśnienie i podwyższyło mi się (110/80, norma u mnie to 90-100/50-60) no i ten ślad białka w moczu ... czyli wszystko na co ginekolog mi kazała zwracać uwagę w najbliższych dniach do zrobienia drugiego badania moczu. wiem że o niczym to nie świadczy i że wszystko w normie ale niepokój jakiś tam jest ...

qrcze, zastanawiałam się nad tymi nakładkami na sedes, czy kupować ... ale chyba nie kupię ... dziś za ostatnie 50 zł z konta zamówiłam sobie dwa cienie w musie z bella rozgrzeszając się ładnie że jak się dziecko urodzi to pewnie będę miała mało czasu na malowanie się a makijaż tymi cieniami to pół minuty roboty

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:46   #4103
axella
Zakorzenienie

GG do axella

hejo
tż pojechał do pracki,ja wróciłam z zakupów i zaraz biore się za sernik z banankami,brzoskwinią i galaretką
jutro rodzinka wpada
jak "dobrze" pojdzie to wpadnie moj chrzestny z siostrą(rodzenstwo mojej mamy) moi rodzice,siorka,tż z mamą i psem
a ja mam 4talerzyki deserowe

do tego musze zjesc cos bo rano na czczo poszlam na badania(wyniki dzis dostane mailem,boje sie o cukier ) i do tej pory zjadłam tylko pączka

aa,przyszły mi dziś liście malin jeszcze nie piłam,boję sie że będa ble-pije już któras ?

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:47   #4104
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Śnieg przestał sypać
To ja się pochwalę, że u nas nic nie sypie, jest czyściutko, suchutko i mam nadzieję, że śniegu tej zimy już nie zobaczę.

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Super imię
Super to by był Leon No ale niech będzie, że się zgadzam na tego Janka. Cała rodzina i wszyscy wokoło pytają jak tam Jasio. Już mi tż ostatnio powiedział, jak oglądaliśmy Lekarzy (tam jest lekarz Leon i koleżanka zwraca się do niego Leoś), że mam przestać ględzić, bo nikomu się to imię nie podoba. Powiedziałam, że nie musi się nikomu podobać, ważne, że nam się podoba. Odpowiedział mi: No właśnie. Już jakaś nadzieja się we mnie zatliła... Po czym dodał: A mi się nie podoba.

Mam duży sentyment do rodziny, rodziców, dziadków... i pewnie dlatego teraz sama lubię to imię dla naszego syna, bo... tż-a dziadek, to właśnie Jan. Przekochany człowiek, cudowny dziadek. Tż spędził z nim całe dzieciństwo, jak odjeżdżali to domu, to nie mogli go od dziadka oderwać, a jak zaczął chodzić do przedszkola, to zawsze płakał dziadkowi, że go ma uratować. Dzisiaj dziadek ma 81 lat (będzie miał w lipcu), dalej jest pełen werwy, jakby umiał, to odda nam wszystko co ma, jak wracamy do domu (mieszkają ok. 400km stąd), to samochód nam się ugina pod całą wałówką od niego. Teściowa opowiadała, że jak mu napomknęła, że chyba będzie Jan, to chodził dumny jak paw i tak bardzo się cieszył. A, że ja teraz walczę z hormonami , to się rozbeczałam i wtedy chyba klamka zapadła.

Rozpisałam się, a miałam napisać tylko "dziękuję".

Leon
Stary 2013-03-15, 13:48   #4105
justyna_g4
Zakorzenienie

Ja dopiero teraz sie pojawiam bo od samego rana jeździliśmy i załatwialiśmy. NAdrabiać będę jak posprzątam chciałam wam tylko napisać co i jak ma policji.
Powiem szczerze, że byłam zaskoczona jak się nami zajęli. Pierwsze przyszedł Pan opisaliśmy mu sytuacje. Powiedział, żeby składać zawiadomienie o przestępstwie. Że Tż musi złożyć bo z jego konta kasa. Opisał jak będzie wyglądało postępowanie. Ze wyślą do nich na komistariat, tamci policjanci muszą ich sprawdzić, iść do domu odebrac kase, albo zrobić przeszukanie. Ze to nie jest mała kwta. I kazał czekac na policjantów, którzy przyjmą zgłoszenie bo byli gdzies na wyjeździe. Czekaliśmy pół godziny. Ja w końcu poszłam do domu bo nie zdązyłabym Tż zrobić obiadu przed pracą. Podobno tamci przyjechali opieprzyli wszystkich, że ile już Tż czeka, ze mieli to przyjąc. Spisali dokładne zeznania. I powiedzieli, że działać będą bo teraz plaga przestępst internetowych i , że trzeba pytać co i jak się rozwija i w przyszłym tygodniu ma być wiadomo kto naszą sprawę prowadzi. Podobno fajny policjant był. Pytał się Tż ile ten wózek kosztuje on mu mowi, że 1100zł miał kosztować, a ten się pyta czy nowy czy uzywany. Na co Tż, że nowy 3000tys ok kosztuje. A policjant się śmiał, że pewnie pierwsze dziecko jak chcemy jeździć takim mercedesem. Mam nadzieję, że sprawa pójdzie dalej. Już nawet nie o kasę chodzi ale o sam fakt oszukiwania.

Byliśmy też w interze i kupiliśmy 5kg loveli do koloru. W sumie teraz zaczęłam się zastanwiać, że migłam kupić też 5kg do białego. Jak to się mówi jeść sie temu nie daje,a za 39,90 5kg to chyba bardzo dobra cena jak na lovele bo nawet dzidziusia w takiej nie znalazłam.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:49   #4106
kalka
Zadomowienie

Cytat:
u mnie Ala lubi a Majce zawsze włącza się mistrz kierownicy ucieka
a no własnie bo są 2 ktg - jedne do tętna a drugie do skurczy jak podłączają dwie peloty.

aaaa miesiąc temu rodził się tutaj chłopczyk 430g
już go wyprowadzili na 1200g ale jeszcze poleży tutaj dłuuugo.
Dobrze że jest takie miejsce gdzie maluszki moga godnie się urodzić i mają sznsę żyć

Cytat:
Napisane przez angie83 Pokaż wiadomość
wiecie co? ale dzisiaj w nocy miałam schizę. przebudziłam się na siku i czuje, ze łydki mam wilgotne, od razu myśl - wody mi odeszły!!!, ale zaraz się obmacałam w newralgicznych miejscach i sucho. okazało się, ze po prostu spociłam się pod kołdrą, ale głupota co ? panika była jednak spora.
Padłabym na zawał.

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Mam wiadomość od Diabli

Proszę przekazać koleżankom na forum, żeby zakupiły nakładki jednorazowe na sedes Ratują życie jak chce się w spokoju bez trzęsących nóg zrobić kupkę. Poza tym sporo bab naprawdę krwawi i można spotkać brudną deskę. Mnie to przeraża i nakładki ratują bo ciągle mam wizje jakichś szpitalnych bakterii
Leżymy na pewno do poniedziałku, szyjka nadal podrażniona, więc obserwują. Wczoraj zostałam bez stanika do oddałam do prania... i pojawiła się siara! Położna mówiła, że ciasny stanik trochę zmniejsza wycieki, hehe. Aaa i pytałam o maliny i wiesiołka. Mówiła, że można ale nie ma dowodów działania. Ona poleca od połowy ciąży okłady z herbaty - podobno krocze robi się bardziej pulchne i można uniknąć nacięcia. Pozdrawiamy!

ojej ale cudownie, że żyje
Muszę odwiedzić allegro.

Cytat:
Normalnie za niedługo kwiecień i my ruszymy

kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:51   #4107
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość

aa,przyszły mi dziś liście malin jeszcze nie piłam,boję sie że będa ble-pije już któras ?
ja nie mam zamiaru pić przed 37 tc, i w sumie wydaje mi się że nie będą potrzebne ale mogłabyś wkleić linka jakie kupiłaś? zapiszę sobie na wszelki wypadek

aha, nie wiem czy będziecie chciały coś takiego, bo raczej się w prezencie dostaje takie rzeczy, ale ... jest multum albumów maluszka do wklejania zdjęć itp, żaden mnie nie urzekł, ale kiedyś przyszedł do nas do pracy taki jeden fajny, bardzo gruby album, odszukałam go sobie teraz i jest w fajnej promocji w matrasie - ja sobie zamówiłam
http://www.matras.pl/szukaj/?query=d...mojego+dziecka

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-03-15 o 13:54
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:53   #4108
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Ja dopiero teraz sie pojawiam bo od samego rana jeździliśmy i załatwialiśmy. NAdrabiać będę jak posprzątam chciałam wam tylko napisać co i jak ma policji.
Powiem szczerze, że byłam zaskoczona jak się nami zajęli. Pierwsze przyszedł Pan opisaliśmy mu sytuacje. Powiedział, żeby składać zawiadomienie o przestępstwie. Że Tż musi złożyć bo z jego konta kasa. Opisał jak będzie wyglądało postępowanie. Ze wyślą do nich na komistariat, tamci policjanci muszą ich sprawdzić, iść do domu odebrac kase, albo zrobić przeszukanie. Ze to nie jest mała kwta. I kazał czekac na policjantów, którzy przyjmą zgłoszenie bo byli gdzies na wyjeździe. Czekaliśmy pół godziny. Ja w końcu poszłam do domu bo nie zdązyłabym Tż zrobić obiadu przed pracą. Podobno tamci przyjechali opieprzyli wszystkich, że ile już Tż czeka, ze mieli to przyjąc. Spisali dokładne zeznania. I powiedzieli, że działać będą bo teraz plaga przestępst internetowych i , że trzeba pytać co i jak się rozwija i w przyszłym tygodniu ma być wiadomo kto naszą sprawę prowadzi. Podobno fajny policjant był. Pytał się Tż ile ten wózek kosztuje on mu mowi, że 1100zł miał kosztować, a ten się pyta czy nowy czy uzywany. Na co Tż, że nowy 3000tys ok kosztuje. A policjant się śmiał, że pewnie pierwsze dziecko jak chcemy jeździć takim mercedesem. Mam nadzieję, że sprawa pójdzie dalej. Już nawet nie o kasę chodzi ale o sam fakt oszukiwania.
Bardzo fajnie się Wami zajęli, kto by się spodziewał. W sumie, to macie dużo dowodów, bo pisałaś, że macie e-maile? Może się okazać, że to nie są jacyś "zawodowi" oszuści, a jedynie jakaś rodzinka, która się połakomiła na trochę ponad 200zł. Myślę, że jak to będzie to drugie, to się nieźle wystraszą, jak przyjdą do nich policjanci, albo zawiadomienie, że mają się stawić na wyjaśnienia. Nie wiem jak można być takim człowiekiem.

Leon
Stary 2013-03-15, 13:56   #4109
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość

Byliśmy też w interze i kupiliśmy 5kg loveli do koloru. W sumie teraz zaczęłam się zastanwiać, że migłam kupić też 5kg do białego. Jak to się mówi jeść sie temu nie daje,a za 39,90 5kg to chyba bardzo dobra cena jak na lovele bo nawet dzidziusia w takiej nie znalazłam.
Łeee...no to super się Wami zajęli. Mam nadzieję, że sprawa bedzie miała pozytywny finał...nawet jak faktycznie tej kasy nie odzyskacie to będzie zawsze jakaś nauczka dla tych przestępców.

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:56   #4110
ankaaa206
Wtajemniczenie

doszedł fotelik, nie ma nawet ani jednej ryski na plastiku czy rączce, stan idealny, skorupa cała, teraz tylko przeprać i będzie super

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości