| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-15, 15:15 | #1051 | 
| Wtajemniczenie | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Dziś pod wpływem chwili kupiłam maskę z Joanny z olejkiem arganowym   Jak ją zobaczyłam od razu mi się spodobała, a kosztowała iecałe 5 zł  Wchodzę na KWC a tu taka wysoka ocena  Mam nadzieję, że też się z ną polubię   | 
|     | 
|  2013-03-15, 15:21 | #1052 | ||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  hmm to sama nie wiem co by ci poradzić  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  jesli cię interesowało fryzjerstwo to może idż do technikum potem tak jak mówisz i tak będziesz miaął wybór   
				__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | ||||
|     | 
|  2013-03-15, 15:22 | #1053 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Ja aktualnie jestem piękna i cudowna, ale to dlatego że mam okres, a w tym czasie czuję się świetnie i megakobieco, ale niestety prawdopodobnie za parę dni mi przejdzie  A szkoda, bo mam super samopoczucie teraz  Cytat: 
  bo ja kocham jeść  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | ||||
|     | 
|  2013-03-15, 15:30 | #1054 | 
| Spaceroholiczka Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

Ja to bym chciała nauczyć się pływać. Nie tonę, ale nieskładnie macham rękami i nogami jak dzieci w żółwim tempie albo psy - "pływam" identycznie    | 
|     | 
|  2013-03-15, 15:31 | #1055 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Cytat: 
  Chyba że tak mi się tylko wydawało xD Muszę porozmawiać z rodzicami, czy się zgodzą wgl na technikum. Ja na brzuch polecam ćwiczenia Tiffany Rothe, brzuszek ładnie się wyrabia i mięśnie stają się widoczne po 1,5 miesiąca   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-15, 15:40 | #1056 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

a znacie ćwiczenia na mięśnie brzucha, żeby były silniejsze, ale nie były widoczne? :P nie podoba mi się kaloryfer, aby te pionowe paski troszkę z boku, a kratki już nie    | 
|     | 
|  2013-03-15, 15:42 | #1057 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
  włosy mimo, że ich nie rozczesywałam były idealnie rozczesane, niespuszone, miękkie, błyszczące  jakbym ich jeszcze nie rozprostowała pod czapką a końcówek na dzisiejszym wietrze, to by było idealnie  wiosną będzie lepiej  ale jestem baaardzo na tak  Cytat: 
  No skoro wiedziałaś więcej to dobrze  mogłaś jeszcze dopowiadać w trakcie wykładu   Gratulacje zamkniętych łusek   
				__________________ | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|  2013-03-15, 15:43 | #1058 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
  o kolejne cwiczenia do wypróbowania  a czemu mieli by się nie zgodzić? 
				__________________ Twoje kłamstwo trwa tak długo, ze sam zaczynasz w nie wierzyć? Doceniamy dopiero kiedy stracimy. Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed  Moja pielęgnacja włosów | |
|     | 
|  2013-03-15, 15:51 | #1059 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

A ja dzis poznalam kolejna osobe z tego watku - Blondyne   ja tez polubilam EH   | 
|     | 
|  2013-03-15, 15:58 | #1060 | ||
				 | 

Cytat: 
  I dziękuję  Cytat: 
  Bo zawsze jakoś tak było że liceum i liceum.. Mama już jak jej opowiadałam dzisiaj o tym, to nawet się przekonała, jeszcze musiałabym z tatą porozmawiać.. Ale czy ten zawód byłby opłacalny? Czy nie ma za dużo fryzjerów w tych czasach? Może są, ale co się wgl nie znają. 
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-03-15, 16:00 | #1061 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
  To teraz się waham: ultra gładkość czy mega odżywienie  Dlaczego w mega odżywieniu nie ma protein?   
				__________________ | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-15, 16:05 | #1062 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Górny Śląsk  
				 | 

Cytat: 
  Czasami żałuję, że nie jestem milionerką, bo każda jedna inwestycja w siebie i tyle kasy trzeba wybulić. Niedługo będę mieć oszczędności na minusie chyba... a jeszcze w lato okulary będę robić (już nawet nie chcę myśleć ile one kosztują)  Cytat: 
  mam nadzieję, że mięśnie jakoś to 'zakryją'  Ale odchudzać się niiigdy nie będę. Przyjdą Święta i wszystko pójdzie w las. Mięśnie mają dłuższą datę ważności, choć trzeba je pielęgnować  Ale wieje   
				__________________ ♣ ♦ ♠ ♥  naprawdę pisze się razem !  Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-03-15 o 16:14 | ||
|     | 
|  2013-03-15, 16:05 | #1063 | 
				 | 

w sumie to czemu maja rodzice wybierac Ci szkole?

| 
|     | 
|  2013-03-15, 16:10 | #1064 | 
				 | 

Wiecie może jak wyglądają składy w tych nowych odżywkach klik ? Zauroczyły mnie buteleczki  ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- To ja wybieram.. oni mi tylko pomagają. 
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-15, 16:19 | #1065 | 
				 | 

w skladach nie ma nic ciekawego, z tego co pamietam   a skoro tylko pomagaja Ci wybrac, to chyba nie powinnas miec problemu  ja mysle o jakims studium fryzjerskim/kosmetycznym, ale to rownolegle ze studiami | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-15, 16:24 | #1066 | |
				 | 

Cytat: 
  tylko że ja już sama nie wiem gdzie chcę iść, bo niby po liceum większe możliwości i szanse dostania się na studia.. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-15, 16:35 | #1067 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

oryginalnie   Cytat: 
 Ja miałam dzisiaj BHD   | |
|     | 
|  2013-03-15, 16:38 | #1068 | ||||
| Kuźnia inspiracji Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
   :lo  ve: Cytat: 
 Cytat: 
  ale koleżanka mi zaplatała. Cytat: | ||||
|     | 
|  2013-03-15, 16:40 | #1069 | 
| Zakorzenienie | 

po technikum są identyczne szanse na  dostanie się na studia,, moim zdaniem, a technikum daje Ci zawód i maturę, a liceum tylko maturę    
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-15, 16:42 | #1070 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 Poleciałam do apteki kupić acnederm.  Benzacne zupełnie nic nie robił więc czas na zmianę! Powoli podokańczam kremy które mam i kupię Apis żurawinowy a jak sie filtr skończy to albo ziaję albo sorayę. Co o tym myślicie? Jak analizowałam skąłd to chyba ok ale CHYBA to dobre słowo.   
				__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | ||
|     | 
|  2013-03-15, 16:45 | #1071 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: G 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________  2016: 22 2017: 22 2018: 12 | ||
|     | 
|  2013-03-15, 16:57 | #1072 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Cytat: 
   Chyba sobie dokupię Isany z prostowłosą babeczką, fajna jest  i dylematy kobiety, stopniować czy nie stopniować...   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-15, 17:12 | #1073 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Ja w końcu umyłam głowę  Teraz na skalpie Ruska Babka drożdżowa, a na długości Alverde ta z amarantusem ----> ale ona ma silny zapach, aż głowa boli   
				__________________ Oh, foolish.. Harmless.. Foolish, harmless child.. | 
|     | 
|  2013-03-15, 17:29 | #1074 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

Cytat: 
  Jakiś piątek? Moje włosy mają dość wiatru, czapki i mrozu :< | |
|     | 
|  2013-03-15, 17:29 | #1075 | |||
				 | 

Cytat: 
  Ok, poszukam  Cytat: 
 Cytat: 
  <3 
				__________________ | |||
|     | 
|  2013-03-15, 17:33 | #1076 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-15, 17:41 | #1077 | |
				 | 

Cytat: 
  A to technikum ma naprawdę dobrze wyposażoną pracownię fryzjerską, każdy ma swoją głowę, czy której jest lustro, uczą się rozjaśniania, farbowania, strzyżenia, różnych fryzur  Rozmawiałam z uczennicami, to mówiły, że ileś godzin uczą się na głowach, a resztę na sobie, więc ciągle chodzą w ładnych fryzurach   
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-15, 17:43 | #1078 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | |
|     | 
|  2013-03-15, 17:46 | #1079 | 
| Zakorzenienie | 

mam dużo młodszego brata i jest teraz właśnie w technikum, jest tam też fryzjerskie i czasem chodzi i za darmo bodajże uczennice strzygą, oczywiście jak któraś coś spieprzy to jest nauczycielka, która poprawia   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-15, 17:58 | #1080 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Zaraz mnie coś strzeli. Wywaliło mnie z bloggera i teraz nie chce mnie zalogowac mimo dobrego hasła i mejla. Już druga taka sytuacja. Cholera jasna no.

__________________ Zapuszczamy! Cel: Do łokci.  14.02.14  Blogowanko  - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

(Będę powoli wizytę u fryzjerki załatwiać już).
 (Będę powoli wizytę u fryzjerki załatwiać już).

powiedzcie , że tak jest
 powiedzcie , że tak jest