Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 17:18   #1081
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Zaraz mnie coś strzeli. Wywaliło mnie z bloggera i teraz nie chce mnie zalogowac mimo dobrego hasła i mejla. Już druga taka sytuacja. Cholera jasna no.
spróbuj w innej przeglądarce, czasem działa
Stary 2013-03-15, 17:21   #1082
visionAM
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Zapewne szamponem BADUM TSS.
Musiałam
Kaveri może masz tasiemca skoro jesz i chudniesz
albo problemy z tarczycą...

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Jejku, jak sobie policzyłam ile to 1500 kalorii, to padłam. Też prowadzę siedzący tryb życia, ale żeby przeżyć o tylu kaloriach? Byłabym gorsza niż 5 bab z PMS razem wzięte...
Nie meczy Was liczenie tych kalorii? Zwłaszcza, że szczupłe jesteście.
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ale to wcale nie tak mało.
Przykładowo na oko, mój jadłospis:
- jajko na miękko i maca 150
- baton 250
- zupa miso z czymś tam 100
- łosoś, brokuły z bakaliami 300
- serek waniliowy, jabłko 300
- odżywka białkowa z mlekiem 200
Jadłospis Redhaired to dla mnie jakieś głodowe porcje... Nie wiem jak można przy takim menu normalnie funkcjonować, nawet jeśli się cały dzień tylko siedzi i nic nie robi...

Cytat:
Noo, ja ćwiczyć nie lubię bo mi na to szkoda czasu Dlatego ostatnio robię interwały na skakance, 10 min żeby dobić do 1000 skoków a potem interwałowo 20 min. Staram się głęboko wierzyć, że to rozkręca mój metabolizm
Póki co efekt jest tylko taki, że coś wbiło mi się w palec u stopy a ja przytyłam jeden kg

Dobra, wracam do czytania.
A pomyślałaś o tym, żeby nie ważyć się tylko mierzyć obwody? Wg mnie masz strasznie dziwne i niezdrowe podejście do swojego ciała...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:24   #1083
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
po technikum są identyczne szanse na dostanie się na studia,, moim zdaniem, a technikum daje Ci zawód i maturę, a liceum tylko maturę
Jakbym miała teraz znowu wybierać, poszłabym chyba do technikum.
Szanse są takie same na dostanie się na studia, moim zdaniem.
Wiadomo, żeby nie wybierać pierwszego lepszego technikum, gdzie średnia z matur to jakieś 40%, ale to samo się przecież tyczy liceów.
A w technikum wydaje mi się, że uczą przydatniejszych rzeczy niż klepania formułek, jak w LO.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:34   #1084
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
spróbuj w innej przeglądarce, czasem działa
Też nie działa
Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
albo problemy z tarczycą...

Jadłospis Redhaired to dla mnie jakieś głodowe porcje... Nie wiem jak można przy takim menu normalnie funkcjonować, nawet jeśli się cały dzień tylko siedzi i nic nie robi...

A pomyślałaś o tym, żeby nie ważyć się tylko mierzyć obwody? Wg mnie masz strasznie dziwne i niezdrowe podejście do swojego ciała...
Wszystko zalezy od przyzwyczajenia.
Zgadzam się z tym...

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:34   #1085
Kaveri
Spaceroholiczka

Dostałam trzy bycze dawki antybiotyku z niższej półki i nadal kiepsko się czuję

Umyłam też włosy i tak się zastanawiam czy skalp może mnie swędzieć przez zbyt częste mycie? Bo teraz nie myłam włosów przez4 dni i nic nie dokuczało
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:37   #1086
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jasne, że mierzę. Moim wyznacznikiem jest wygląd a wymiary i waga pomagają sprawdzić w którą stronę idę. Ale tak się składa, że ten zadowalający mnie wygląd przekłada się zawsze na te same wymiary i tę samą wagę. Niezależnie czy ćwiczę, czy nie, ani co ćwiczę, to przy 50 kg zawsze wyglądam tak samo i mam wreszcie przyzwoite nogi

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:47   #1087
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Walnę dzisiaj Dolce Latte od klaudia91, co sobie będę żałować Najwyżej przeproteinuję
O, lubię ją, tylko nakładana po myciu mnie obciąża
Ale ładnie pachnie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Już już widzę skręt wyżej niż był powiedzcie , że tak jest tylko te cienkie pasma mnie wkurzają
Ale mam idealnie gładkie i jakby rozczesane włosy po eco hysterii
Wow
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 18:06   #1088
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość

Wow

Spłaciłam wszelkie zaległości po Dniu Kobiet. W sumie 50 zł mnie ta impreza kosztowała Czuję, że ze mnie zdarto

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 18:08   #1089
martaakow
Zakorzenienie

Ja jem w zasadzie tyle co Redhaired... O.o
Na pierwszy rzut oka pomyślałam sobie, że to mało, ale sama jem podobnie
(np. dzisiaj kanapka z pastą jajeczną, szynką z kurczaka, ogórkiem i ketchupem, 3 żelki, 2 kawy z mlekiem, ale odrobiną, bo nie lubię dużo, 8 małych pierożków z mięsem takich z tacki, Twix)
I ja się tym ogromnie najadam, każdy mój dzień wygląda podobnie, czasem od wielkiego dzwonu nażrę się niezdrowego jedzenia, bo i tak się nie odchudzam, więc nie zwracam na to uwagi.
Więc to chyba faktycznie kwestia przyzwyczajenia.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 18:09   #1090
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Pokaż wiadomość
Niah, niah^^ Dziewczyny z okolic Górnego Śląska, może zrobimy spotkanie przy kawce? Tylko ustalmy jakiś konkretny termin, bo jak się za to nie weźmiemy to nigdy się nie uda Jakiś piątek?

Moje włosy mają dość wiatru, czapki i mrozu :<
jestem jak najbardziej za!
moje musza zostac podciete,ale to w kwietniu
Stary 2013-03-15, 18:57   #1091
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Bo zawsze jakoś tak było że liceum i liceum.. Mama już jak jej opowiadałam dzisiaj o tym, to nawet się przekonała, jeszcze musiałabym z tatą porozmawiać.. Ale czy ten zawód byłby opłacalny? Czy nie ma za dużo fryzjerów w tych czasach? Może są, ale co się wgl nie znają.
tego czy opłacalny to nie wiem , ale musisz się zastanwić czy to napewno twoja pasja , am nadzaieje ze podejmiesz dobry wybór

Cytat:
Chyba za krótko z nią ćwicze. Mam mocniejsze mięśnie moge je wymacać ale jeszcze ich nie widać

a rozumiem, ja cwiczyłam miesiąc :P jak zobazysz efekty to daj znac

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 19:54   #1092
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Nałożyłam dzisiaj scandica bananowego, dawno go nie używałam a bardzo go lubię i chyba kupię ponownie.

Teraz u mnie ubogo kosmetycznie, mam tylko jedną odżywkę (i to już końcówkę) i dwie maski, które też mam na wykończeniu. Ale w sumie się cieszę, teraz chyba wolę postawi na minimalizm (a mój portfel na pewno się ucieszy )

Ja wykończę to co mam to kupię znów scandica bananowego i TAKĄ odżywkę, ewentualnie jeszcze maskę z tej serii co odżywka.
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 19:56   #1093
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Nałożyłam dzisiaj scandica bananowego, dawno go nie używałam a bardzo go lubię i chyba kupię ponownie.

Teraz u mnie ubogo kosmetycznie, mam tylko jedną odżywkę (i to już końcówkę) i dwie maski, które też mam na wykończeniu. Ale w sumie się cieszę, teraz chyba wolę postawi na minimalizm (a mój portfel na pewno się ucieszy )

Ja wykończę to co mam to kupię znów scandica bananowego i TAKĄ odżywkę, ewentualnie jeszcze maskę z tej serii co odżywka.
a jak składowo ten chantal ?

edit: a ok juz widze w komencie

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-03-15, 19:56   #1094
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
mam dużo młodszego brata i jest teraz właśnie w technikum, jest tam też fryzjerskie i czasem chodzi i za darmo bodajże uczennice strzygą, oczywiście jak któraś coś spieprzy to jest nauczycielka, która poprawia
Ja zastanawiam się nad tym czy nie pójść na jakiś kurs fryzjerski, bardzo mnie to interesuje..

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja tam w ogóle nic nie liczę ważne, że ćwiczę w miarę regularnie i jestem zadowolona ze swojego wyglądu. wiadomo, są tam jakieś grzeszki, które chciałabym wyeliminować (chipsy, słodycze), ale się tym jakoś bardzo nie przejmuje.
Ja nie ćwiczę, ale chyba powinnam zacząć.
Muszę znaleźć coś lekkiego, coś co by nie obciążyło i nie męczyło chorych kolan, a dałabym radę to wykonać - od dwóch lat prawie w ogóle nie ćwiczę. A jem wszystko jak leci, to znaczy mnóstwo słodyczy, chipsy czasem nawet codziennie.. Ale waga ciągle ta sama, ha
Chciałabym zrzucić trochę kg, ćwiczenia wydają się najlepszą opcją, ale nie wiem co wybrać?
Macie jakieś propozycje dla początkującej?

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Pierwszego faceta miałam mając lat 19, swojego obecnego poznałam mając lat 21, a teraz mam 23 A jak wiecie dobrze jest od niedawna

Ja chcę pracę, ale nie jakąś korporacyjną - spokojny lab po 8 h, bez żyłowania, i trójka dzieciaczków do tego (znaczy chciałabym 5, ale to bym musiała chyba firmę kosmetyczną otworzyć).

Te wyciągi to jak woda pokrzywowa wyglądają, do włosów nie bardzo, ale w skórę można wcierania popróbować.

Ooo, ja też marzę o pięciu dzieciaczkach, ale pewnie przy trójce będzie już mnóstwo roboty. (TŻ zgodził się na czwórkę, jak mówiłam o 5, t w sumie wcale nie protestował.. ) Ale tak marzę o dużej rodzinie.. Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo

Z tą pracą to u mnie będzie problem, bo nie wiem kompletnie czym chciałabym się zająć. Interesuje mnie chemia kosmetyczna, a konkretnie tworzenie kosmetyków, badania laboratoryjne.. mikroskopy! Gdybym miała mikroskop w domu, to bym chyba wszystko sprawdzała pod nim, co by się dało sprawdzić

Mirando, ale zazdroszczę tych warsztatów! Ja jestem w technikum i jestem zadowolona, że wybrałam je, a nie liceum. Po ogólniaku bym koniecznie musiała pójść na studia, po techniku jest przynajmniej jakiś zawód już w tym momencie skończenia szkoły, jakaś wiedza i poszerzone umiejętności. No i technikum trwa dłużej, jest więcej czasu na wybór studii. Przedmiotów jest więcej, bo dochodzą zawodowe, ale wszystko to jest rozłożone na 4 lata, nie na 3, więc wygląda to też inaczej.
Fryzjer, jak będzie dobry, to nawet nowy, wśród wielu innych zakładów fryzjerskich, znajdzie klientów.

A do tych odżywek Garniera w pięknej szacie graficznej, to skład mają raczej słaby, nic w nim nie zachwyca. Za to opakowanie.. piękne!

Jestem ostatnio strasznie przemęczona, chyba zaraz zasnę..

Edytowane przez sheep_zonz
Czas edycji: 2013-03-15 o 19:59
sheep_zonz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 20:00   #1095
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
AAAAAAA jestem z siebie dumna bo GURU mi powiedziało że dobrze myślę
Ej, ja nie jestem jakieś nie-wiadomo-co, no do wuja
Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzieję coś niedobrego z moimi oczami. Nie wiem o co chodzi. Ostatnio zaczęła mi puchnąć powieka. Po 2 dniach zaczęła znikać opuchlizna,a później znowu się pojawiła. Może to reakcja alergiczna na tusz? Ale od kilku dni się nie maluje...
Alergia na... cokolwiek?
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, nie daj się zołzie i weekend tuż-tuż
To był chłop, dałam radę
Weekend... jutro i pojutrze mam zajęcia od 8 do 20, a do kompletu czuję, że moja przyjaciółka jest na mnie zła, a ja nie wiem dlaczego...
Cytat:
Ale to wcale nie tak mało.
Przykładowo na oko, mój jadłospis:
- jajko na miękko i maca 150
- baton 250
- zupa miso z czymś tam 100
- łosoś, brokuły z bakaliami 300
- serek waniliowy, jabłko 300
- odżywka białkowa z mlekiem 200
Umarłabym z głodu, średnio wciągam jakoś 4-5 k kalorii. I zawsze ważę tyle samo
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Ja to bym chciała nauczyć się pływać. Nie tonę, ale nieskładnie macham rękami i nogami jak dzieci w żółwim tempie albo psy - "pływam" identycznie
Mój TŻ chce mnie nauczyć jeździć na nartach i pływać. A ja nie posiadam równowagi i koordynacji w ogóle
Cytat:
Bo zawsze jakoś tak było że liceum i liceum.. Mama już jak jej opowiadałam dzisiaj o tym, to nawet się przekonała, jeszcze musiałabym z tatą porozmawiać.. Ale czy ten zawód byłby opłacalny? Czy nie ma za dużo fryzjerów w tych czasach? Może są, ale co się wgl nie znają.
Przecież nie musisz pracować w zawodzie, a nóż widelec papier Ci się przyda.
Cytat:
Wiecie może jak wyglądają składy w tych nowych odżywkach klik ?
Zauroczyły mnie buteleczki
Szału nie ma...
Cytat:
szkoda że nie ma nic ciekawego, bo zauroczyły mnie

tylko że ja już sama nie wiem gdzie chcę iść, bo niby po liceum większe możliwości i szanse dostania się na studia..
Nieprawda, jeśli będziesz się uczyć i pracować, to różnicy nie ma w szansach
Sama żałuję, że w moich okolicach nie było technikum chemicznego lub kosmetycznego.
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dostałam trzy bycze dawki antybiotyku z niższej półki i nadal kiepsko się czuję

Umyłam też włosy i tak się zastanawiam czy skalp może mnie swędzieć przez zbyt częste mycie? Bo teraz nie myłam włosów przez4 dni i nic nie dokuczało
Może, chociaż mnie zwykle swędzi jak zbyt długo nie myję

Biedna, może niedługo się poprawi?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 20:00   #1096
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość

Ooo, ja też marzę o pięciu dzieciaczkach, ale pewnie przy trójce będzie już mnóstwo roboty. (TŻ zgodził się na czwórkę, jak mówiłam o 5, t w sumie wcale nie protestował.. ) Ale tak marzę o dużej rodzinie.. Nawet sobie nie wyobrażacie jak bardzo

Z tą pracą to u mnie będzie problem, bo nie wiem kompletnie czym chciałabym się zająć. Interesuje mnie chemia kosmetyczna, a konkretnie tworzenie kosmetyków, badania laboratoryjne.. mikroskopy! Gdybym miała mikroskop w domu, to bym chyba wszystko sprawdzała pod nim, co by się dało sprawdzić

Mirando, ale zazdroszczę tych warsztatów! Ja jestem w technikum i jestem zadowolona, że wybrałam je, a nie liceum. Po ogólniaku bym koniecznie musiała pójść na studia, po techniku jest przynajmniej jakiś zawód już w tym momencie skończenia szkoły, jakaś wiedza i poszerzone umiejętności. No i technikum trwa dłużej, jest więcej czasu na wybór studii. Przedmiotów jest więcej, bo dochodzą zawodowe, ale wszystko to jest rozłożone na 4 lata, nie na 3, więc wygląda to też inaczej.
Fryzjer, jak będzie dobry, to nawet nowy, wśród wielu innych zakładów fryzjerskich, znajdzie klientów.

Jestem ostatnio strasznie przemęczona, chyba zaraz zasnę..
a ja własnie jakos nie chcę mieć dzieci i wolałabym tylko z mężem

a własnie nie wiem czy pisałam, ale zrobiłam dla ciebie fotke kłosa, ale nie wyszła najlepiej i ten kłos taki średni to jak coś to się smiało dopominaj

ja tez chyba zaraz usnę...

Moja pielęgnacja włosów
Stary 2013-03-15, 20:10   #1097
sheep_zonz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość

a własnie nie wiem czy pisałam, ale zrobiłam dla ciebie fotke kłosa, ale nie wyszła najlepiej i ten kłos taki średni to jak coś to się smiało dopominaj

Dajesz Karmazynko! Czekam na maila, podać Ci czy znajdziesz na blogu? Na pewno wyszedł pięknie, a Ty tylko marudzisz
Stary 2013-03-15, 20:27   #1098
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:
a jak składowo ten chantal ?

edit: a ok juz widze w komencie
wiem, że silikon jest dość wysoko, ale to ten najlżejszy a ja się lubię z silikonami, a poza tym ma fajne rzeczy i dobre opinie, więc wypróbuję
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 20:32   #1099
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Ej, ja nie jestem jakieś nie-wiadomo-co, no do wuja

Alergia na... cokolwiek?

To był chłop, dałam radę
Weekend... jutro i pojutrze mam zajęcia od 8 do 20, a do kompletu czuję, że moja przyjaciółka jest na mnie zła, a ja nie wiem dlaczego...

Umarłabym z głodu, średnio wciągam jakoś 4-5 k kalorii. I zawsze ważę tyle samo

Mój TŻ chce mnie nauczyć jeździć na nartach i pływać. A ja nie posiadam równowagi i koordynacji w ogóle

Przecież nie musisz pracować w zawodzie, a nóż widelec papier Ci się przyda.

Szału nie ma...

Nieprawda, jeśli będziesz się uczyć i pracować, to różnicy nie ma w szansach
Sama żałuję, że w moich okolicach nie było technikum chemicznego lub kosmetycznego.

Może, chociaż mnie zwykle swędzi jak zbyt długo nie myję

Biedna, może niedługo się poprawi?
ale jesteś moim GURU

Cytat:

A ja bym chciała mieć parkę. Córkę baletnicę i syna koszykarza o!
Też zaraz usnę. Ale czekam jeszcze na telefon. Chwile temu nasmarowałam twarz acne dermem. Swędzi mnie twarz.

14.02.14

Edytowane przez Krrem
Czas edycji: 2013-03-15 o 20:46
Stary 2013-03-15, 20:36   #1100
visionAM
Zakorzenienie

OMG nie mów, że zrobiłabyś taką krzywdę dziecku i wysłała je na balet... wiesz co się po latach robi z kręgosłupem, stawami stopami....? Masakra.

A syna koszykarza to i ja chcę mieć. Kocham koszykówkę
I wysokich facetów
Stary 2013-03-15, 20:45   #1101
moooniek
Zakorzenienie

ja nie chce dzieci, ale jak juz to chcialabym dziewczynke i zeby tanczyla, ale nie balet
Stary 2013-03-15, 20:50   #1102
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
OMG nie mów, że zrobiłabyś taką krzywdę dziecku i wysłała je na balet... wiesz co się po latach robi z kręgosłupem, stawami stopami....? Masakra.

A syna koszykarza to i ja chcę mieć. Kocham koszykówkę
I wysokich facetów
Mówisz to dziewczynie która od zawsze marzyła o balecie ale zdrowie nie pozwoliło. I tak pewnie oboje skończą na koszykówce
TŻ koszykarz to jeśli (trzymajcie mi za to kciuki) to dzieci by poszły w ślady tatusia. Ale to jeszcze czas. Nie chce mieć dzieci w ciagu najbliższych 8/9 latach. A najlepiej 10.

14.02.14

Stary 2013-03-15, 20:50   #1103
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja też nie chcę, nie lubię dzieci
niestety Tż chce i nie wiem co z tym zrobimy
Stary 2013-03-15, 20:55   #1104
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja nie chce dzieci, ale jak juz to chcialabym dziewczynke i zeby tanczyla, ale nie balet
Balet moje wielkie nie spełnione marzenie. Wiem zaraz mi powiecie o nie przekładaniu swoich marzeń i ambicji na dzieci. Po prostu o tym nadal marze i tyle.

14.02.14

Stary 2013-03-15, 21:02   #1105
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
też nie przepadam za dziećmi ale zmawiam sobie, że za jakiś czas dojrzeję i będę chciała je mieć... mam 25 lat (skończę za miesiąc) i w sumie niedawno zdałam sobie sprawę, że w ciągu najbliższych 5 lat pasowałoby spłodzić dzieciaczka, bo później już coraz trudniej i większe ryzyko chorób... przeraża mnie to
Stary 2013-03-15, 21:05   #1106
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja nie lubię dzieci ale swoje bd kochać. Tak samo jak moja mama. Innych bachorów nie znosi. A mnie kocha

Tż znajdzie na Ciebie sposób

14.02.14

Stary 2013-03-15, 21:06   #1107
sanlan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość

u mnie teraz też ubogo kosmetycznie, wczoraj i dzisiaj zdenkowałam:
-wax henna treatment (za tą cenę- dość fajny)
-joanna argan oil odzywka d/s (nic nie zrobiła)
-garnier aik (nie wiem który juz ale na pewno kupie)

a tak to zostało jeszcze scandica coco na 2-3 uzycia, bingo shea, wczoraj kupiłam mrs pottersa, isana kakaowa nie otwarta jeszcze (juz 2 i na pewno kupie jeszcze ) i treatment wax avocado oil tez jeszcze nie testowany https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...z-awokado.html

to chyba tyle z odzywek i masek, dosc ubogo. w porównaniu jak zaczynałam włosomaniactwo i nigdy nie wiedziałam co nałozyc, to teraz az takiego wyboru nie ma

o6.11. - Jantar I
15.o4 Jantar II
sanlan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:10   #1108
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja od dziecka dzieci nie lubiłam, więc wątpię, że mnie przekona (26 lat mam ), przez 3 i pół roku mu się nie udało
Ja nawet ślubu nie chcę, taki ze mnie dziwny ludź
Stary 2013-03-15, 21:10   #1109
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Balet moje wielkie nie spełnione marzenie. Wiem zaraz mi powiecie o nie przekładaniu swoich marzeń i ambicji na dzieci. Po prostu o tym nadal marze i tyle.
Ja uważam, że warto dzieci zapisać na tego typu zajęcia, a same zdecydują, czy chcą to dalej robić...
Stary 2013-03-15, 21:13   #1110
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

kiedyś widziałam kawelek tego programu o małych miss, bosz jaka to masakra, grube i brzydkie baby robią z 5 latki gwiazdkę porno niemalże, no pożywka dla pedofilii!
To jest dopiero przekładanie swoich niespełnionych marzeń na biedne dzieci
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości