|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
Cytat:
![]() czasami widzę u siebie gościa z yorkiem, to śmiać mi się chce, koleś taki duży a koło niego mały piesek drepcze, pewnie jego kobieta go wyrzuciła z psem na spacer jak będę miała w końcu domek to będziemy mieć dużego psa, na razie namawiam mamę na psa, ale jeszcze chyba nie może uporać się po stracie naszego owczarka, bo to był członek rodziny a nie zwierzę też kocham psy, a za kotami nie przepadam, sama nie wiem dlaczego może dlatego że nigdy się tak nie tuliły jak psy Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#752 | |
Wtajemniczenie
|
to prawda, ale i tak nie mogę się zdecydować co wybrać
![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
![]() ... a ja wydaję kasę na ciuchy dla dziewczyn hehehehe
![]() |
#753 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() ![]() czytałam Wasze rozwazania nt. życia na wsi i porzucania zwierząt, sama od zawsze mieszkam na wsi i jest wiele takich przypadków, kiedy to właściciele psów kotów a nawet kur na czas wakacji mieszkają na wsi a potem zimą wyjeżdżaja do miasta i nagle zapominają o swoich obowiązkach.. sama walczyłam z taką sąsiadką, miała zamknięte kury i "odwiedzała" je raz na tydzień albo rzadziej, pomogło dopiero kiedy zrobiłam zdjecia pokazałam jej i powiedziałam że ide na policję; od tamtej pory nie ma zwierząt no i 3 rok się nie odzywa - ale to i lepiej ![]() Od dziecka mieszkam na wsi i nie wyobrażam siebie w mieście, do przedszkola i pracy mam 5km a z odśnieżaniem nie jest aż tak źle ![]() ![]() Co do zamówień zbiorowych, również jestem świadoma, że może coś pójść nie tak, Can może powinnaś dodać taki podpunkt w swoim regulaminie, że paczki mogą zaginąć, bo dziwi mnie podejście niektórych osób ![]() dopiero teraz doczytałam że szalone namówiłyście jeszcze Can na gymboree ![]() Can i oczywiście też dziękuję za całe poświęcenie dla mnie sama myśl o poczcie to zbyt wiele... A i muszę Wam o czymś jeszcze opowiedzieć, pisałam już że zamawiam ubrania na C&A i ostatnio był dostępny kod zniżkowy -40zł więc zamówiłam bluze dla męza i sweterek dla siebie; po dwóch dniach dostałam maila że bluza jest wyprzedana, dostałam zwrot za całe zamówienie na konto a sweterek dostałam dzisiaj za darmo ![]() okazuje się że kod zniżkowy został naliczony jako gotówka obalam teorię że nie ma nic za darmo ![]() Edytowane przez acha131321 Czas edycji: 2013-03-15 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#754 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja też nie wyobrażam sobie życia w mieście ![]() ![]() ![]() Can, kurcze znowu pech... przytulam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#755 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rano miałam auto zasypane po szyby, do głównej drogi mam 2 km, do lokalnej ledwo rozjeżdżonej 100m. Wyjazd z posesji i te 100m to była mordęga... A potem ruch prawie żaden, wszystko sypane solą, odśnieżone. Byłam w ciężkim szoku, ale sporo osób po prostu nie wyjechało wogóle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Pooglądałam sobie rzeczy z gymbore dla dziewczynek i nie dziwie się ze nie możecie się oprzeć.. są cudneeee ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny gdzie się w gymboree wpisuje kody?
![]() |
#758 |
Rozeznanie
|
Powiem tak gymboree jest tak sliczny ze wzielabym wszystko niestety budzet na to nie pozwala. Na walentynki mialo byc ostatnie a teraz to dopiero jest szal zamowien. Can wielki podziw dla Ciebie ze na to wszystko znajdujesz czas. dziekuje za to
![]()
![]() |
#759 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was miała buty z Gymboree i wie jak wygląda sprawa z rozmiarówką?
http://www.gymboree.com/shop/dept_it...ed=0&fit_type= strasznie mi się podobają te butki, chciałabym Małej na lato wziąć ![]()
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-15 o 22:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zadomowienie
|
a ja wczoraj ogarnęłam zdjęcia z ostatniego półrocza do wywołania i zaraz mały będzie miał album z pierwszego roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
muszę się za to zabrać. Tylko ja mam do przeglądnięcia rok ![]()
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#764 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() wczoraj wybierałam od grudnia foty i część od lipca i już nie wiem jakie wybrałam ![]() okaże się jak odbiorę. Do tego 3 zdjęcia w formacie 21x15 do antyram ![]() dziewczyny weźcie się za to bo im więcej lat do ogarnięcia tym trudniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Zakorzenienie
|
Ogłaszam (czasową) emeryturę.
![]() Gymboree zamówione. ![]() Kody żadne nie działały niestety ![]() Aleee... po zamówieniu wyświetliła mi się jakaś ich nowa marka: http://www.janieandjack.com/index.js...=1363445867424 ![]()
![]() |
#767 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#768 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#769 | |
Zadomowienie
|
hahaha
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ta nowa marka ciuchy ma cudne, ale ceny porażające niestety
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2013-03-16 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#772 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty Can teraz odpoczywaj ![]()
![]() |
#773 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#774 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobilam jej tez kalendarz dlatego mnie tak nie popedza
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny-odpoczywaj-dobre sobie
![]() Ja nie potrafię odpoczywać ![]() I mam jedno pytanie. Jak chcecie, żeby rozliczała wysyłkę do PL. Czy każdą paczkę osobno - czy wszystkie razem? Pytam, ponieważ dla osób, które zamówiły mniej korzystniej będzie każdą paczkę osobno no i plus jest taki, że mogę wtedy wysyłać rzeczy z danej paczki od razu. A tak trzeba będzie czekać aż dotrą wszystkie.. Dla osób, które zamówiły dużo - nie będzie w zasadzie żadnej różnicy. ![]() Więc chciałabym żebyście mi powiedziały jak wolicie - ja tylko powiem, że też wolałabym każdą osobno, bo już teraz mogłabym do końca rozliczyć tę, która ma przyjść w tym m-cu/na początku kwietnia. Ale nie chcę niczego robić bez Waszej wiedzy. ![]() -------------------------------- Znalazłam sklep z metki z jednej z rzeczy mojej małej: http://www.shopjustice.com/ Tylko te rzeczy są od 6 lat do 18stu ;-P
Edytowane przez candace1 Czas edycji: 2013-03-17 o 08:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#776 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
![]() A ten sklep ![]()
![]() |
#777 |
Rozeznanie
|
Can ja się dopasuję do twojej decyzji.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#778 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Przeraziłaś mnie z tą torba do szpitala, bo ja normalnie jeszcze żyje w innym świecie do mnie chyba jeszcze nie dociera że to wydarzy się już chwila moment... we wtorek wizyta w poradni mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo przez ten czas czekania nie dopuszczałam nawet myśli że może być inaczej.. http://www.janieandjack.com/index.js...=1363445867424 z tej firmy nieswiadoma realnej ceny kupiłam córce jak miała 2 lata komplecik na wesele - sukienkę i płaszczyk- było to przez allegro i kosztowało mnie jakieś 40zł ale zestawik mam do dziś bo nie moge się z nim rozstać, ubranko typowo na uroczystości ale takie delikatne i subtelne, nie przesadzone, dla mnie ideał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Zakorzenienie
|
Can dla mnie również może być rozliczanie każdej paczki z osobna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.