Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 14:37   #751
ankham
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość

Co do zwierzaków-ja jak byłam w szkole podst. to przyprowadzałam każdego psa, który się błąkał po ulicy do domu - myślałam, że mnie wyrzucą raem z tymi psami z domu
A kotów nie lubię ale to chyba przez to, że mnie podrapały dość dotkliwie jak byłam mała.. Chociaż pies też mnie raz ugryzł więc może po prostu psiara jestm z natury i już.
No i pies to ma być pies a nie kotopies.
Mój TŻ się śmieje, ze kupi mi takiego
Załącznik 5160635
plus torbę od LV na psa
Ciekawe jakby ludzie reagowali na takiego zwierza w Polsce?
hahahaha, no ja jak mam mieć to też psa a nie kotopsa, zresztą widzę, że mały też interesuje się duzymi pieskami
czasami widzę u siebie gościa z yorkiem, to śmiać mi się chce, koleś taki duży a koło niego mały piesek drepcze, pewnie jego kobieta go wyrzuciła z psem na spacer
jak będę miała w końcu domek to będziemy mieć dużego psa, na razie namawiam mamę na psa, ale jeszcze chyba nie może uporać się po stracie naszego owczarka, bo to był członek rodziny a nie zwierzę
też kocham psy, a za kotami nie przepadam, sama nie wiem dlaczego
może dlatego że nigdy się tak nie tuliły jak psy

Cytat:
Kameleona to i ja bym chciala a najchętniej bym kupiła leniwca ale chyba w Polsce nie wolno ich trzymać w domu
Hitem na świecie jest teraz mikro-świnka

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Jeszcze trzeba by się było zrobić na taką dziunię w stylu P. Hilton i jazda do Galerii Mokotów
widziałam te mikroświnki kiedyś widziałam królika na smyczy

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
dokładnie, popieram. Co to w ogóle za pomysł?
ja swoją drogą po raz kolejny dziękuję za wszystkie zamówienia, gdyby nie Ty nie miałabym szans na zakup w sklepach z USA

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

o fajny pomysł
to może nas pogrążyć, bo pewnie wszystko wygląda super hehehe
ja też dziękuję
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:51   #752
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
W ogóle widać, że sporo pięknych rzeczy już nie ma na stronie.
to prawda, ale i tak nie mogę się zdecydować co wybrać

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:

Ja też mieszczuch jestem i nigdy nie chciałam mieć domu ale jak pomyślę to latem bardzo chętnie - ogródek, grill na powietrzu, słodkie leniuchowanie no i dzieciaki dużo miejsca do pobiegania
no właśnie, mnie tez marzy się dom, w sierpniu zeszłego roku kupilismy działkę 10km od Częstochowy, w miejscu, gdzie zaczyna się wyzyna krakowsko-częstochowska (jest pięknie) i niebawem zaczynamy budowę...
... a ja wydaję kasę na ciuchy dla dziewczyn hehehehe

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:14   #753
acha131321
Raczkowanie

witajcie u nas dzisiaj piekne słońce; corka dostała jeszcze gorączkę ale jest już o niebo lepiej- myślę że antybiotyk zadziałał

czytałam Wasze rozwazania nt. życia na wsi i porzucania zwierząt, sama od zawsze mieszkam na wsi i jest wiele takich przypadków, kiedy to właściciele psów kotów a nawet kur na czas wakacji mieszkają na wsi a potem zimą wyjeżdżaja do miasta i nagle zapominają o swoich obowiązkach.. sama walczyłam z taką sąsiadką, miała zamknięte kury i "odwiedzała" je raz na tydzień albo rzadziej, pomogło dopiero kiedy zrobiłam zdjecia pokazałam jej i powiedziałam że ide na policję; od tamtej pory nie ma zwierząt no i 3 rok się nie odzywa - ale to i lepiej

Od dziecka mieszkam na wsi i nie wyobrażam siebie w mieście, do przedszkola i pracy mam 5km a z odśnieżaniem nie jest aż tak źle fakt jest mnóstwo pracy, koszenie trawy, ogródek warzywny i kwiatowy do tego duży dom, itp. ale wiecie co ja to po prostu lubię, ten zapach skoszonej trawy, te dojrzewające maliny i truskawki, pierwsze ziemniaki i przebiśniegi.. u mnie dochodzi jeszcze gospodarka, kury, kaczki i gęsi. Nie mam czasu ale jestem szczęśliwa, a jak trzeba to wyjeżdżam załatwić coś do miasta, mam 15min do centrum

Co do zamówień zbiorowych, również jestem świadoma, że może coś pójść nie tak, Can może powinnaś dodać taki podpunkt w swoim regulaminie, że paczki mogą zaginąć, bo dziwi mnie podejście niektórych osób
dopiero teraz doczytałam że szalone namówiłyście jeszcze Can na gymboree
Can i oczywiście też dziękuję za całe poświęcenie dla mnie sama myśl o poczcie to zbyt wiele...

A i muszę Wam o czymś jeszcze opowiedzieć, pisałam już że zamawiam ubrania na C&A i ostatnio był dostępny kod zniżkowy -40zł więc zamówiłam bluze dla męza i sweterek dla siebie; po dwóch dniach dostałam maila że bluza jest wyprzedana, dostałam zwrot za całe zamówienie na konto a sweterek dostałam dzisiaj za darmo
okazuje się że kod zniżkowy został naliczony jako gotówka
obalam teorię że nie ma nic za darmo

Edytowane przez acha131321
Czas edycji: 2013-03-15 o 16:16
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 16:42   #754
DiTu77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
to ty chyba też na południu gdzieś mieszkasz, bo u nas tak sypie dziś
O ja, to koleżanka miała stracha. Ogólnie to zwierzęta mają w Polsce przewalone, świadomość społeczna nie jest na wysokim poziomie pod tym względem...a takie zwierzęta jak znajdują nowy dom to najbardziej wdzięczne i kochające stworzenia na świecie
Cytat:
Napisane przez jostra Pokaż wiadomość
Hello Mamuśki, a ja się dopiero teraz zorientowałam, że jest już plotkowy.
U mnie zawaliło śniegiem tak, że mąż stwierdził, że nie ma szans, żeby wyjechał po mnie po pracy. Najgorzej, że dzieci w przedszkolu i żłobku i jak je teraz odebrać?
Na podkarpaciu jak na Syberii dziś
Czyżby jakieś plany na Georga? Mam od znajomej namiary na pośredniczkę, ale bierze chyba 25%, a ja za chytra na to jestem.
W razie czego, jestem bardzo chętna, a na razie czekam na 10kilo ciuchów ze Stanów, już się boję, co ja tam nakupiłam.
U nas też syberia i armagedon W zaspie siedziałam w drodze do pracy, a z powrotem przez godzinę trwała akcja ratownicza - dobrze że akurat jechało 6ciu chłopa busem, ale i tak wydobycie mnie zajęło im prawie godzinę Myślałam, że zostanę tam do roztopów...

Ja też nie wyobrażam sobie życia w mieście Uwielbiam mój domek z ogrodem i sadem Moj małż to zapalony ogrodnik, sadownik - owoców, warzyw różnego kalibru pod dostatkiem. Mój mężuś pyszne soki robi

Can, kurcze znowu pech... przytulam.
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:26   #755
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nugat Pokaż wiadomość
Can, co do osoby, ktora pisala ci cos na PW - chyba nie bralabym jej juz do zamowien - sami decydujemy sie ponosic ryzyko w tego typu zakupach.
To samo pomyślałam.

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość

ja tak koty przynosiłam ja z kolei wolę koty niż psy, ale kocham wszystkie zwierzaki- jako dziecko przerobiłam jeszcze rybki, chomika, świnki morskie, króliki i 2 psy teraz choruję na żółwia albo kameleona, bo na razie nie mieszkamy na swoim i nie mogę mieć kota ani psa niestety w domu
Mi się zachciało tchórzofretki, a potem jeża. Niestety zwyczaje tych zwierząt i małe dziecko nie idą w parze...

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
U nas też syberia i armagedon W zaspie siedziałam w drodze do pracy, a z powrotem przez godzinę trwała akcja ratownicza - dobrze że akurat jechało 6ciu chłopa busem, ale i tak wydobycie mnie zajęło im prawie godzinę Myślałam, że zostanę tam do roztopów...
.
Rano miałam auto zasypane po szyby, do głównej drogi mam 2 km, do lokalnej ledwo rozjeżdżonej 100m. Wyjazd z posesji i te 100m to była mordęga... A potem ruch prawie żaden, wszystko sypane solą, odśnieżone. Byłam w ciężkim szoku, ale sporo osób po prostu nie wyjechało wogóle.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 17:36   #756
jjb
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość

Ja też nie wyobrażam sobie życia w mieście Uwielbiam mój domek z ogrodem i sadem Moj małż to zapalony ogrodnik, sadownik - owoców, warzyw różnego kalibru pod dostatkiem. Mój mężuś pyszne soki robi

Can, kurcze znowu pech... przytulam.
I ja należę do grona mieszkanek wsi , a ze są to góry to już w ogóle widoki są boskie - uwielbiam jesień i wiosnę. Zima to masakra, zwłaszcza jeśli chodzi o przemieszczanie się samochodem! W tym roku zaczynamy budowę domu wiec mam ten argument na względzie gdy kolejne zbiorowe zakupy kusza , niestety mamy niewielka działkę a marzy mi się ogródek warzywny i sad szczególnie teraz gdy synek jest z nami i miałby kto te plony pochłaniać , ale zwierząt typu kury kozy itp. to bym nigdy nie chciała hodować bleee.

Pooglądałam sobie rzeczy z gymbore dla dziewczynek i nie dziwie się ze nie możecie się oprzeć.. są cudneeee i oglądanie ich grozi bankructwem wiec byłabym ostrożna na Waszym miejscu z wchodzeniem na ta stronę
jjb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 18:16   #757
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jjb Pokaż wiadomość
I ja należę do grona mieszkanek wsi , a ze są to góry to już w ogóle widoki są boskie - uwielbiam jesień i wiosnę. Zima to masakra, zwłaszcza jeśli chodzi o przemieszczanie się samochodem! W tym roku zaczynamy budowę domu wiec mam ten argument na względzie gdy kolejne zbiorowe zakupy kusza , niestety mamy niewielka działkę a marzy mi się ogródek warzywny i sad szczególnie teraz gdy synek jest z nami i miałby kto te plony pochłaniać , ale zwierząt typu kury kozy itp. to bym nigdy nie chciała hodować bleee.

Pooglądałam sobie rzeczy z gymbore dla dziewczynek i nie dziwie się ze nie możecie się oprzeć.. są cudneeee i oglądanie ich grozi bankructwem wiec byłabym ostrożna na Waszym miejscu z wchodzeniem na ta stronę
przejeżdżam przez Twoje miasto czasami jadąc do Krynicy albo w Pieniny
dziewczyny gdzie się w gymboree wpisuje kody?

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 18:59   #758
ollka1994
Rozeznanie

Powiem tak gymboree jest tak sliczny ze wzielabym wszystko niestety budzet na to nie pozwala. Na walentynki mialo byc ostatnie a teraz to dopiero jest szal zamowien. Can wielki podziw dla Ciebie ze na to wszystko znajdujesz czas. dziekuje za to

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 22:06   #759
Aalicia24
Zakorzenienie

dziewczyny czy któraś z Was miała buty z Gymboree i wie jak wygląda sprawa z rozmiarówką?
http://www.gymboree.com/shop/dept_it...ed=0&fit_type= strasznie mi się podobają te butki, chciałabym Małej na lato wziąć

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-03-15 o 22:11
Stary 2013-03-16, 07:50   #760
ankham
Zadomowienie

a ja wczoraj ogarnęłam zdjęcia z ostatniego półrocza do wywołania i zaraz mały będzie miał album z pierwszego roku
Stary 2013-03-16, 08:41   #761
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
a ja wczoraj ogarnęłam zdjęcia z ostatniego półrocza do wywołania i zaraz mały będzie miał album z pierwszego roku
Ja jestem na bierzaco tylko mam taki problem ze nie moge sie zdecydowac ktore wybrac

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 11:06   #762
AgneseInes
Raczkowanie

Cytat:

muszę się za to zabrać. Tylko ja mam do przeglądnięcia rok

AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:13   #763
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgneseInes Pokaż wiadomość
spoko ja 2;-)
Stary 2013-03-16, 14:40   #764
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ollka1994 Pokaż wiadomość
Ja jestem na bierzaco tylko mam taki problem ze nie moge sie zdecydowac ktore wybrac
Cytat:
Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
spoko ja 2;-)
ollka to jesteś najlepsza w sumie to ja przed świetami ogarniałam też, bo robiłam babci prezent - album z prawnukiem

wczoraj wybierałam od grudnia foty i część od lipca i już nie wiem jakie wybrałam hahaha
okaże się jak odbiorę.

Do tego 3 zdjęcia w formacie 21x15 do antyram

dziewczyny weźcie się za to bo im więcej lat do ogarnięcia tym trudniej
Stary 2013-03-16, 14:49   #765
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
ollka to jesteś najlepsza w sumie to ja przed świetami ogarniałam też, bo robiłam babci prezent - album z prawnukiem

wczoraj wybierałam od grudnia foty i część od lipca i już nie wiem jakie wybrałam hahaha
okaże się jak odbiorę.

od roku się zbieram tak samo jak za wystawianie ciuchów na allegro
Stary 2013-03-16, 15:04   #766
candace1
Zakorzenienie

Ogłaszam (czasową) emeryturę.
Gymboree zamówione.

Kody żadne nie działały niestety

Aleee... po zamówieniu wyświetliła mi się jakaś ich nowa marka:
http://www.janieandjack.com/index.js...=1363445867424
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:08   #767
panna zet
Rozeznanie

Cytat:

Ale tam romantycznie
panna zet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:12   #768
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna zet Pokaż wiadomość
Ale tam romantycznie
Ale ceny są masakryczne-nawet na sale
Stary 2013-03-16, 15:12   #769
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
od roku się zbieram tak samo jak za wystawianie ciuchów na allegro
hahaha
Cytat:
Gymboree zamówione.

no i nareszcie emerytura! nie będzie kuszenia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 15:48   #770
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
hahaha

no i nareszcie emerytura! nie będzie kuszenia

ankham, nie ciesz sie tak bo Megan już zapowiedziała,że będzie robić europejskie zamówienia i znów kolejne kuszenie

Can emerytura zdecydowanie Ci sie należy
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 15:53   #771
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Gymboree zamówione.

odpocznij Can, odpocznij, chociaż jeszcze i tak te góry ciuchów przyjdą dopiero i będziesz miała robotę. Mi się teraz odwyk zakupowy przyda, dopóki Meegan nie będzie kusić europejskimi

Ta nowa marka ciuchy ma cudne, ale ceny porażające niestety

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-03-16 o 15:55
Stary 2013-03-16, 19:05   #772
AgneseInes
Raczkowanie

Cytat:

okaże się jak odbiorę.

ja wszystko mam na dysku zewnętrznym podzielone na miesiące tylko jakoś mi nigdy po drodze ten dysk przynosić muszę się zmotywować

Cytat:

mam kilka ciuszków od nich. Są świetne.
Ty Can teraz odpoczywaj

AgneseInes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:42   #773
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
ankham, nie ciesz sie tak bo Megan już zapowiedziała,że będzie robić europejskie zamówienia i znów kolejne kuszenie

Can emerytura zdecydowanie Ci sie należy
oj oj tam;P

Cytat:
ja wszystko mam na dysku zewnętrznym podzielone na miesiące tylko jakoś mi nigdy po drodze ten dysk przynosić muszę się zmotywować

mam kilka ciuszków od nich. Są świetne.
Ty Can teraz odpoczywaj
ja też mam na dysku podzielone na miesiące, dlatego łatwo się wybiera do druku
Stary 2013-03-16, 22:11   #774
ollka1994
Rozeznanie

Cytat:

okaże się jak odbiorę.

No tylko teraz tesciowej wybiaram powoli zdj

Zrobilam jej tez kalendarz dlatego mnie tak nie popedza

- Clemens von Brentano
Stary 2013-03-17, 07:52   #775
candace1
Zakorzenienie

Oj dziewczyny-odpoczywaj-dobre sobie Od jutra zabieram się za pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala.
Ja nie potrafię odpoczywać
I mam jedno pytanie.
Jak chcecie, żeby rozliczała wysyłkę do PL. Czy każdą paczkę osobno - czy wszystkie razem?
Pytam, ponieważ dla osób, które zamówiły mniej korzystniej będzie każdą paczkę osobno no i plus jest taki, że mogę wtedy wysyłać rzeczy z danej paczki od razu.
A tak trzeba będzie czekać aż dotrą wszystkie..
Dla osób, które zamówiły dużo - nie będzie w zasadzie żadnej różnicy.
Więc chciałabym żebyście mi powiedziały jak wolicie - ja tylko powiem, że też wolałabym każdą osobno, bo już teraz mogłabym do końca rozliczyć tę, która ma przyjść w tym m-cu/na początku kwietnia.
Ale nie chcę niczego robić bez Waszej wiedzy.
--------------------------------
Znalazłam sklep z metki z jednej z rzeczy mojej małej:
http://www.shopjustice.com/
Tylko te rzeczy są od 6 lat do 18stu ;-P

Edytowane przez candace1
Czas edycji: 2013-03-17 o 08:12
Stary 2013-03-17, 08:41   #776
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
I mam jedno pytanie.
Jak chcecie, żeby rozliczała wysyłkę do PL. Czy każdą paczkę osobno - czy wszystkie razem?
Can dla mnie może być każda osobno

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Gymboree zamówione.

Emerytura jak najbardziej zasłużona

A ten sklep Choć ceny faktycznie nieciekawe.

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:49   #777
brazil133
Rozeznanie

Can ja się dopasuję do twojej decyzji.
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-17, 08:53   #778
acha131321
Raczkowanie

Cytat:
Oj dziewczyny-odpoczywaj-dobre sobie Od jutra zabieram się za pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala.
Ja nie potrafię odpoczywać
I mam jedno pytanie.
Pytam, ponieważ dla osób, które zamówiły mniej korzystniej będzie każdą paczkę osobno no i plus jest taki, że mogę wtedy wysyłać rzeczy z danej paczki od razu.
A tak trzeba będzie czekać aż dotrą wszystkie..
Dla osób, które zamówiły dużo - nie będzie w zasadzie żadnej różnicy.
Więc chciałabym żebyście mi powiedziały jak wolicie - ja tylko powiem, że też wolałabym każdą osobno, bo już teraz mogłabym do końca rozliczyć tę, która ma przyjść w tym m-cu/na początku kwietnia.
Ale nie chcę niczego robić bez Waszej wiedzy.
--------------------------------
Znalazłam sklep z metki z jednej z rzeczy mojej małej:
http://www.shopjustice.com/
Tylko te rzeczy są od 6 lat do 18stu ;-P
dziękuję za zamówienia a emerytura jak najbardziej zasłużona jeżeli chodzi o moje zamówienia to proszę rozliczaj wszystko osobno, przesyłka i tak jest niewielkim kosztem w porównaniu do tego co zaoszczędzam, bo też traktuję te zamówienia jak oszczędność, chociaż z drugiej strony to jednak mania zakupowa, bo wciąż oglądam i przeglądam co jeszcze brakuje- ale lista jest coraz krótsza

Przeraziłaś mnie z tą torba do szpitala, bo ja normalnie jeszcze żyje w innym świecie do mnie chyba jeszcze nie dociera że to wydarzy się już chwila moment... we wtorek wizyta w poradni mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo przez ten czas czekania nie dopuszczałam nawet myśli że może być inaczej..

z tej firmy nieswiadoma realnej ceny kupiłam córce jak miała 2 lata komplecik na wesele - sukienkę i płaszczyk- było to przez allegro i kosztowało mnie jakieś 40zł ale zestawik mam do dziś bo nie moge się z nim rozstać, ubranko typowo na uroczystości ale takie delikatne i subtelne, nie przesadzone, dla mnie ideał szkoda że ceny mają takie a nie inne
acha131321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:06   #779
adzienka
Zakorzenienie

Can dla mnie również może być rozliczanie każdej paczki z osobna Tym bardziej,że nie bedziemy musiały czekać z wysyłką aż przyjdą wszystkie paczki
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:14   #780
nugat
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Can dla mnie również może być rozliczanie każdej paczki z osobna Tym bardziej,że nie bedziemy musiały czekać z wysyłką aż przyjdą wszystkie paczki
ja rowniez przychylam sie do zdania adzienki
nugat jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości