40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 19:42   #4441
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
o ciuppps no to bezposredni chlopak bardzo.. ;p ode mnie by takiego buta zaliczyl ze wyleciałby za okno chyba :P ja taka ufna wzgledem afecta nie umiem byc.. jestem zazdrosna jak lwica o młode jak tylko George choćby na zdjeciu jakas dziewczyne trzyma albo ona jego haha Taką juz mam osobowosc.. Co do Indii to dość rozwinięty i bogaty kraj, a co do czysciochow.. coś w tym jest, w Japonii najpierw musisz wziąc prysznic żeby móc wejść do wanny ^^'
hehe, to Japończycy mają fioła na punkcie czystości?
Monia
ale ja to co innego bo mimo ze moze troche chce tam leciec to raczej nigdy sie to nie zdarzy...
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 19:45   #4442
gorzala
Zakorzenienie

Chyba tak, bardzo sobie cenią higienę dlatego zdejmują buty w przedsionku, nie boją się spać na ziemii, ani siedzieć podczas jedzenia :P A w hotelach maja takie plastikowe klapeczki do chodzenia zeby nie zanieczyszczać

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

chciałabym kiedyś polecieć do japonii.. tak na rok ^^ pożyć trochę i zobaczyć jak najwięcej i wrócić
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 19:46   #4443
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
hehe, to Japończycy mają fioła na punkcie czystości?
Monia
ale ja to co innego bo mimo ze moze troche chce tam leciec to raczej nigdy sie to nie zdarzy...
Ale ja nie chce mówic, że każdy hindus jest taki, bo to za pewne nie jest prawda. TYlko, że znam dobrze ten przykład dlatego mówie
Ale znam sama turka, który jest cudownym facetem, a przecież każdy Ci powie, ale jak to, turek!?
Będzie idealnie: 57kg

Jedz mniej, bo bramy raju są wąskie!!
monicfeliz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 20:04   #4444
gorzala
Zakorzenienie

tak mi sie teraz skojarzylo ze mąż mojej kolezanki jest z Indii i mają już 6letnią córkę i ciągle są ze sobą mimo, że dziewczynka mówi po hindusku, angielsku i polsku to oni tylko po angielsku i to jeszcze takim łamanym czasami hehe
Stary 2013-03-15, 20:09   #4445
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
tak mi sie teraz skojarzylo ze mąż mojej kolezanki jest z Indii i mają już 6letnią córkę i ciągle są ze sobą mimo, że dziewczynka mówi po hindusku, angielsku i polsku to oni tylko po angielsku i to jeszcze takim łamanym czasami hehe
hindusów po ang ciężko zrozumieć, tak jak chińczyków dats rajt bejbi.

Stary 2013-03-15, 20:18   #4446
gorzala
Zakorzenienie

a co z japonczykami którzy nie mają w alfabecie ani literki L ani V zamiennie używają R dla L i B dla V Więc nie zdziw się kiedy japonczyk ma na myśli I love you a mówi I robe you xD
Stary 2013-03-15, 21:13   #4447
ogolnie
Zakorzenienie

Taaak, zgadzam się, że Hindus kaleczy angielski. Jak mówi to może aż tak tego nie słychać, gorzej z pisaniem. Teraz już kumam o co mu chodzi

Japończycy łażą w klapkach po hotelach? Ach, bo u nich produkcja pary klapek trwa pięć sekund A potem kupujesz klapki "Made in Japan", "Made in China"

Czas spać. Dobranoc

Monia turek?! fajny?! hah, to potwierdza fakt, że w każdej narodowości są ciecie i normalni bez wyjątków! Czy to Indie, czy Afryka czy Jemen hah czy Turcja Turki są z Turcji?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
a co z japonczykami którzy nie mają w alfabecie ani literki L ani V zamiennie używają R dla L i B dla V Więc nie zdziw się kiedy japonczyk ma na myśli I love you a mówi I robe you xD
tak trudno złozyc usta zeby wypowiedziec "lowe" ? hah Ci to są udani

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 21:20   #4448
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaak, zgadzam się, że Hindus kaleczy angielski. Jak mówi to może aż tak tego nie słychać, gorzej z pisaniem. Teraz już kumam o co mu chodzi

Japończycy łażą w klapkach po hotelach? Ach, bo u nich produkcja pary klapek trwa pięć sekund A potem kupujesz klapki "Made in Japan", "Made in China"

Czas spać. Dobranoc

Monia turek?! fajny?! hah, to potwierdza fakt, że w każdej narodowości są ciecie i normalni bez wyjątków! Czy to Indie, czy Afryka czy Jemen hah czy Turcja Turki są z Turcji?

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

tak trudno złozyc usta zeby wypowiedziec "lowe" ? hah Ci to są udani
Haha ten jest akurat z tureckiej części cypru, ale tylko korzeniami i rodziną, bo jego dziadkowie, rodzice juz urodzili się w UK i od 3pokoleń mieszkają w Londynie, więc jest mało turecki prócz urody

Stary 2013-03-15, 22:30   #4449
karolinadobra
Wtajemniczenie

jakie rozmowy hinduskie tutaj kwitna
Ogolnie jak masz możliwośc poleciec to czemu nie , przeciez za maż od razu ni e wychodzisz tylko nawet samo poznanie innej kultury i innego kraju
co do Kaponiera ..rozkopany jak ta lala , wielka dziura jest a bynajmniej była ostatnio ale oni wiadomo jak błyskawica wszystko w Połzen buduja więc pewnei do lata sie ogarną ile ja si e nabiegałam z kaponierki na świętego marcina to moje

wiecie co głoda jestem i zaraz cos zjem na bank , jaka s kanapke albo cuś. i coś zła jak osa juz drugi dzień na przema si eodasałam nawet nie iwem sama o co wiec juz wogóle humorek do dupy istatnio miewam

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

turków nie znam , kebaba jadłam raz w życiu tylkko hehe i to od polaka wiec nawet nie kebabowy był , za to przemo pracuje z rumunami ( każa sie nazywac chorwaci) i tak jak sie mówi nieroby i brudasy ,,no niestety sama prawda . jednego ma kumpla który normalny jest a pracuje za 3 a pozostali to typowe rasowe rumcajsy

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ----------

choć wiadomo o polakach też si e żle mowi ze kombinatorzy , złodzieje i pijusy a w rzeczywistosci to wszedzie mozna trafić na dobrych i złych ludków nieważne jaki kraj pochodzenia.

piszecie że indie biedne a mi s ie kojarza z kwiatami i śpiewem i kolorami nie wiem czemu
Stary 2013-03-15, 22:52   #4450
gorzala
Zakorzenienie

ja mam kolegę rumunka, oglądałam u niego wiadomości,, gościł mnie u siebie 3 noce pod rząd, nawet urodziny wyprawił mi u siebie w domu, pomagał mi kiedy tego potrzebowałam iu wszyscy myśleli, że mamy się ku sobie przez to haha a ja po prostu traktowałam go jak przyjaciela, a On mnie. I powiedział mi trochę o tych podstawach życia w Rumunii. Są 4 grupy społeczne. skrajnie biedni rumuni; cygany; skrajnie bogaci (których coraz częściej podłączają pod cyganów) i normalni ludzie jak Ty i ja
W tym różnica polega, że jedni, głownie ci bogaci, wyprawiają swoje rodziny za granicę, żeby kradli, ciągnęli kasę z socjalów w danych krajach i wysyłali wszystko do Rumunii, gdzie stawiają sobie wille i pałace (można znaleźć na youtube jak wyglądają) , ale są też ludzie właśnie jak mój przyjaciel, którzy przyjmą Cię do siebie, ugoszczą na ile tego potrzebujesz, nakarmią, pomogą we wszystkim. On nie widzi siebie takiego dobrego, ale wszyscy wokół to widzą i jestem mu bardzo wdzięczna za tamto lato, bo to dzięki niemu poznałam tych wszystkich super ludzi no i George'a. Gdyby nie On, to nie wiem czy mój wyjazd byłby tak udany

Take ilekroć słyszę o Rumunii, nie mam już w głowie tego stereotypu jaki miałam wcześniej, że wszyscy tam złodzieje i brudasy, bo już mniej więcej wiem jak to wygląda.. No i jak oglądałam te wiadomości, to aż nie wiedziałam, czy śmiać się czy płakać z tego, co tam widziałam, np. w wiosce z dachami glinianymi,słomianymi, gdzie nawet drogi nie było postawili od niej jakies 400metrów kompleks fitness za milion euro. Oczywiście nie da tych ludzi z wioski tylko dla tych, których stać na to, żeby tam wynająć halę czy pójść na basen.
Nie wiem, czy Rumunia czy nasz kraj doświadcza więcej paranoi..
Stary 2013-03-15, 23:02   #4451
karolinadobra
Wtajemniczenie

wiesz jak ich zycie nauczyło tak robia , z tymi socjalami to prawda bo tam tez ciągna jak tylko moga. ten znajomy przema własnei nas zaprosił w tym roku do siebie na wakacje i tez taki po prostu zwykły czlowiek , pracowity , uczyny , zawsze mojemu oskarkowi coś kupuje bez oczekiwania na rewanż , ale pozostali to tekie typowe brudasy, nażrec sie, wyrobic motogodziny i isć spac no i niestety nagminnośc sprowadzania całych rodzin do pracy , co tam że si enie nadaje , brat , szwagier, dzieci po sasiadach pracują a w domu ktos siedzi , kaśe trzyma i budują chaty w rumunii

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-03-15 o 23:05
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 06:24   #4452
Marina__
Zakorzenienie

Siemka

Weekend się zaczyna i aż się boję aby nie zepsuć całego wysiłku jaki włożyłam w ten tydzień... Oj dziś naprawdę będę musiała opierać się pokusom Jak ulegnę to i cały kolejny tydzień będzie do bani. Chyba sprzątaniem większym się dziś zajmę aby sobie jakoś czas zorganizować.

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
Dziewczyny o czym Wy ttu prawicie? Ja nadal mam dola i zle sie czuje
Hmm... Emilka a coś się stało ?? Dziś będzie nowy, piękniejszy dzień więc głowa do góry

Planowane menu na dziś:

I kiełbasa krakowska sucha + winogrona różowe + orzechy włoskie
II zapiekanka z cukinii i indyka (uff, już w końcu resztka, cały tydzień się z nią bujałam )
III ziemniaki + czerwony barszcz + jajko sadzone
IV cappuccino + pewnie jakieś ciasto (mam w domu spory wybór )
V kanapki z szynką domową wędzoną + pasta z makreli + jakieś warzywka

Czarownica
mam dla Ciebie keksika Specjalnie dziś nie zjem aby więcej dla Ciebie zostało A tak w ogóle, jak samopoczucie Mamusi ??

Miłego Dnia

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 06:24   #4453
ogolnie
Zakorzenienie

Karola Kaponierę mają kończyć tak "na poważnie" w 2014
A to ładnie się naspacerowałaś na święty Marcin

Na wiosnę też Wam wypadają włosy?
Mi nawet rzęsy trochę Masakra.

Edytowane przez ogolnie
Czas edycji: 2013-03-16 o 06:26
Stary 2013-03-16, 06:34   #4454
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie bardzo włosy na jesień lecą Teraz prawie wcale mi nie wychodzą mimo, że rozjaśniam

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 08:20   #4455
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
Mnie bardzo włosy na jesień lecą Teraz prawie wcale mi nie wychodzą mimo, że rozjaśniam
Ja dziś rano wstałam i się przeraziłam ilością włosów na poduszce Tak na mnie działa to cholerne przesilenie wiosenne. Doliczyć jeszcze ostatnie farbowanie to już zabójstwo dla włosów

Kaszlę jak cholera, podobno już coś pyli i zaczęłam prychać, kichać i chrumkać Zayebiście.
Mama mnie wrobiła w pizzę na obiad W tygodniu marudziła, że zjadłaby sobie pizzę, ale stanowczo odmówiłam przyjęcia tego pomysłu. Dziś nie dało się tego wyperswadować I na obiad mam pizzę, żeby było zabawniej - z pszennej mąki...
Zawsze ktoś musi mi zepsuć cały szyk tygodniowy i w weekend mnie denerwować niedozwolonym jedzeniem No trudno, w takim razie świadomie rezygnuję z drugiego śniadania i podwieczorku. Żeby bilans był w miarę w porządku.
Jutro prawdopodobnie jadę na imieniny, od ciasta się powstrzymam, ale co ja będę jadła na kolację to ja nie wiem Wziąć swój ekwipunek to nie bardzo wypada mimo, że do brata jadę... Łudzę się, że będzie jakaś zdrowa sałatka i jajka - byłoby miodzio i nie musiałabym się martwić. Waga zaczęła znów ładnie spadać (no tak, co się dziwić jak diety ładnie się trzymam) i nie chcę tego zaprzepaścić.
Stary 2013-03-16, 08:59   #4456
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Karola Kaponierę mają kończyć tak "na poważnie" w 2014
A to ładnie się naspacerowałaś na święty Marcin

Monia czyli w 2016 skończa , ale powiem Tobei że za kazdym razem jak jeździmy do teściowej to tak czasem po mieście sobie brykniemy zobaczyć co się dzieje i te budynki po prostu w oczach rosną i co jeden to piękniejszy tam tyle kasy idzie no ale efekt rewelacja choć i zadupia si e zdarzają jak wszedzie

mnei cos pobolewa brzusio ( nie od tych kanapek nocnych ) wiec pewnei przyjdzie @ więc miesiąc na straty pojdzie no ale będe dalej namiętnie działac żeby Oskarkowi rodzenśtwo podarowac

kawusie już wypiłam , ale jakas do dupy jacobs velvet bleee , dostałąm za darmo w tesco do zakupów ale żadna rewelacja, nie ma to jak neskafe

Wloski mi tez wylatają , w sumie cały rok hehe , ale teraz łykam Vitapil, mam nadzieje ze sie poprawią i kolorek juz musze zrobić bo mi zbladły trońkę .
zdrówka for you a rzesy mozesz olejkiem rycynowym lekko smarowac , wzmocnia się

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

dzieńdoberek tak wogóle dla wzystkich i miłego dzionka,
u mnei zimno jak.... ale widze troszke słoneczka na niebei wiec moze się poprawi
Stary 2013-03-16, 09:06   #4457
gorzala
Zakorzenienie

No to dzisiaj idziemy świętować dzień Patryka, który jest jutro.. mam nadzieję, że klub nie zawiedzie z muzyką :P

Jak to wszyscy będą trąbić przez cały weekend :,,If you're lucky enough to be Irish . . . . You're lucky enough."
Stary 2013-03-16, 09:12   #4458
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
No to dzisiaj idziemy świętować dzień Patryka, który jest jutro.. mam nadzieję, że klub nie zawiedzie z muzyką :P

Jak to wszyscy będą trąbić przez cały weekend :,,If you're lucky enough to be Irish . . . . You're lucky enough."
Ty, no właśnie. W Poznaniu też coś jest Jutro będę bankowo Irish songs Bardzo lubię Szukam w necie płyty z irlandzką muzyką, ale nigdzie jej nie ma...Miałam kiedyś tą płytę ale komuś pozyczyłam i nie oddał, a ja nie pamietam komu
A mam nawet spisane tytuły piosenek i nazwe płyty bo akurat to w necie znalazłam
Stary 2013-03-16, 09:36   #4459
gorzala
Zakorzenienie

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...85062008_n.jpg
Hahah tylko klaskać nie umiem
http://www.youtube.com/watch?v=MhaM-16MwW8
No i babcia nie daje mi słodyczy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

w sklepach z pamiątkami w Irl cały czas lecą folkowe składanki, ale tam to można do głowy dostać ciekawe czy chociaż trochę poczuję klimat.. trzymam kciuki, żeby trafił się jakiś obcokrajowiec T.T!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 09:48   #4460
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...85062008_n.jpg
Hahah tylko klaskać nie umiem
http://www.youtube.com/watch?v=MhaM-16MwW8
No i babcia nie daje mi słodyczy

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

w sklepach z pamiątkami w Irl cały czas lecą folkowe składanki, ale tam to można do głowy dostać ciekawe czy chociaż trochę poczuję klimat.. trzymam kciuki, żeby trafił się jakiś obcokrajowiec T.T!
Spełniasz wszystkie warunki?
Stary 2013-03-16, 10:53   #4461
gorzala
Zakorzenienie

oprócz babci, bo nie jest irolką i rzadko pije colę lub 7up jak sie źle czuje ale robię wszystko for craic no i panu kierowcy obowiązkowo dziękuję
Stary 2013-03-16, 10:55   #4462
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
oprócz babci, bo nie jest irolką i rzadko pije colę lub 7up jak sie źle czuje ale robię wszystko for craic no i panu kierowcy obowiązkowo dziękuję
a to ja własnie stawiałam na to, że nie dziękujesz panu kierowcy

Ide robic pizzora
Stary 2013-03-16, 11:10   #4463
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cześć Babiszony Moje
Dzień zaczął się pięknie, od -15 i wiatru.. ale chciałam słońce to mam!
Waga troche spadła, ale już nie chce się wypowiadać póki ten głupi małopiel nie przyjdzie. Mój TZ wczoraj się pytał czy może zrobiliśmy małego Pysiaka?:P
Póki co kawusie piję i myślę nad menu.. na pewno moja ukochana sałatka z kurczaczkiem a poza tym no idea.. miałam iść do reala po winogronka ale tak zimno, a bryki nie mamy póki co.. chciaż teść obiecał kupić nam, więc will see. Ale postaram się być dzielną dietowiczką ;D Problem mam tylko ze stanikami, bo tylko 1 mi teraz pasuje, przez maksymalnie powiększenie cyca, który dostałam od TŻ a on kupił mi największe jakie znalazł D :P Więc duży.
U mnie nic z okazji Św. Patryka nie ma, ale to podkarpacie, czyli powtórze po raz setny- tu nie ma nic ;D Miłej zabawy
Moniaaaa, ja chce pizze, 1 kawałek ok? A w ogóle to jak chcesz ich troszke oszukać, żeby nie wiedzieli, że to robisz, to dodaj kilka łyżek otrąb do białej mąki i siemienia jeśli masz - nie zorientują się, zwalisz na oregano A smak będzie lepszy i zdrowiej. ;D
BTW> powiedzcie mi Kochane, czy Wy też macie taki problem, że nie umiecie sobie wyobrazić siebie szczupłych? Ja nigdy nie byłam szczupła, 50pare kg wazylam w 5 klasie podstawówki.. i chciałabym sobie pomóc motywacyjnie jakimś zdjęciem albo chociaż wyobrażeniem, ale nie potrafie. Mój mózg tego nie przyswaja. Gdy taka wage mówie- mózg robi delete.

A poza tym: to kocham, pieszcze, tule i miłego dzioneczka ;D
A poza tym2: to znów pieprznęłam elaborat :P

Stary 2013-03-16, 12:08   #4464
_Willczyca_
Raczkowanie

Zasypało mnie!
Dwa dni bez internetu... jeden dzień bez prądu. ;d
Wczoraj wybrałam się do mamy w najgorszą pogodę.Zaspy po sam pas
Trzy razy zatrzymaliśmy się w zaspach,ale po 1,5 h przejechaliśmy aż 7 km i brakło Nam paliwa a tu nie ma w okolicy stacji paliw.Na szczęście Tż miał blisko kolegę to jakoś załatwił paliwo Dojechałam do mamy cała i zdrowa cała trasa zajęła Nam 3 godziny,a to tylko 15 km Aż wieczorem pozwoliłam sobie na kawałek pizzy

Nie wiem ile ważę bo aż strach wchodzić na wagę ;d ale jutro się zważę na czczo ;d

Pozdrawiam

Bloguje !!

http://stoprocent-piekna.blogspot.com/

_Willczyca_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 12:11   #4465
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _Willczyca_ Pokaż wiadomość
Zasypało mnie!
Dwa dni bez internetu... jeden dzień bez prądu. ;d
Wczoraj wybrałam się do mamy w najgorszą pogodę.Zaspy po sam pas
Trzy razy zatrzymaliśmy się w zaspach,ale po 1,5 h przejechaliśmy aż 7 km i brakło Nam paliwa a tu nie ma w okolicy stacji paliw.Na szczęście Tż miał blisko kolegę to jakoś załatwił paliwo Dojechałam do mamy cała i zdrowa cała trasa zajęła Nam 3 godziny,a to tylko 15 km Aż wieczorem pozwoliłam sobie na kawałek pizzy

Nie wiem ile ważę bo aż strach wchodzić na wagę ;d ale jutro się zważę na czczo ;d

Pozdrawiam
Ja w czwartek wieczorem 2km jechałam ponad godzinę i wysiadłam i następnie poszłam na nogach ;D
Mój tata wczoraj wracał z pracy (około 30km ma) od 14.30 do 19.30 tylko dlatego, że ostatnie 10 poszedł na nogach, bo autobus przyjechał 2h później Ukochane podkarpacie.
A to gdzie dokładnie mieszkasz? Bo ja w Rzeszowie

Stary 2013-03-16, 12:21   #4466
gorzala
Zakorzenienie

ekhm.. mam naprawde soczysta maline na głowie O.o myślę, czy rozjaśniać przody z powrotem czy się tak pokazać :O
Stary 2013-03-16, 12:49   #4467
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
ekhm.. mam naprawde soczysta maline na głowie O.o myślę, czy rozjaśniać przody z powrotem czy się tak pokazać :O
Pokaż fotkę to ocenimy

Stary 2013-03-16, 13:01   #4468
gorzala
Zakorzenienie

wlasnie je rozjasniam te blondy moje licze na blady roz, a nie na taki wsciekly.. ;p
Stary 2013-03-16, 13:04   #4469
monicfeliz
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie je rozjasniam te blondy moje licze na blady roz, a nie na taki wsciekly.. ;p
Haha to czekam na efekt ;D

Stary 2013-03-16, 13:11   #4470
karolinadobra
Wtajemniczenie

ale macie zaj☠☠☠iscie z t a pogoda az niemożliwe doslownei bo u mnei zimno ale i slonecznie i nei pada ani nic , a tu jakies zadymy , zawieruchy
Gorzała pokaz włoski , to na imprezkę si e tak picujesz? udanej zabawy

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości