![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Z tą czystością Hindusów będę się spierać, bo są czyści
![]() ![]() Dobraaaa, koniec tematu Indii I Hindusów ![]() A ten mój kaszel i drapiące gardło to alergia, tak lekarz powiedział. A od dawna mam z tym kłopoty, zaczynam wiec bardzo wczesnie ![]() No to idę spac, bo nie mam nic ciekawego do roboty. Do juterka (albo nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Wtajemniczenie
|
Czytam, czytam a końca nie widać
![]() Monia to do Świąt staramy się bez słodyczy ![]() ![]() Sss 7 Wracaj do zdrowia szybciutko ![]() Lolita To ja mam chyba tak samo jak Ty z tą ciążą ![]() ![]() Furry Mam nadzieję, że nie długo trochę odpoczniesz ![]() Co do podróżowania to mi marzą się Indie, Hawaje, Japonia i Australia ![]() Z mniej odległych to Francja i Hiszpania ![]() O karnawale w Rio nie wspomnę ![]() Mnie też energia dzisiaj rozpiera i pierwszy raz chyba wierzę że w końcu moje odchudzanie zakończy się sukcesem ![]() Do juterka dziewczynki ![]()
#783 |
Zakorzenienie
|
Carla pss
![]() ![]() chociaz michałki białe uwielbiam |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
dziewczyny wywalcie mnie z forum na zbity p.... co ja dziś zrobiłam zjadłam w pracy frytki z serem żółty sosem czosnkowym i sałatka .... czuje się okropnie boli mnie brzuch... i jeszcze gorzej boli mnie sumienie jak mogłam jak tak dobrze szło....
bardzo mi sie kreciło w głowie nie wiem czy z tego że mało zjadłam czy z tego że jestem troche zmeczona... i sie dałam namówić na te przeklete frytki... pije już chyba 3 zielona herbate żeby sie lepiej poczuć.... niunia -- dzieki za linki ale oby dwa nie działaja ![]() furry -- masz gdzieś opisane jak ta dieta sb wygląda, masz jakieś jadłospisy?? jeśli tak to czy mogła byś mi wysłać na email victoria.fashion.ks@googl email.com anulcia -- jakie tabletki dostałaś normalne therma line czy to therma line II?? jak to się stosuje?? tzn na ile starcza ci np takie jedno opakowanie?? idę się kapać..... |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Przyczajenie
|
Chciałaby się dołączyć,też muszę zrzucić zbędne kilogramy,mam nadzieję,że pomożecie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Co do Hiszpani kochane, to nie dziwię się że chcecie tam jechać. Ja byłam i... ahh Ci wspaniali uprzejmi ludzie , super klimat, specyficzne domki, piękne miejsca: San Sebastian, Santiago de la Compostela, ten widok z Gibraltaru.. coś niesamowitego to moje miejsc na ziemi.... Tak chciałabym jeszcze raz tam pojechać. Najbardziej urzekli mnie ludzie tacy pomocni,życzliwi. mimo że nieznają mówią czesć ,nie to co w Polsce wszyscy wytykają palcami , patrzą się krzywo,obgadują, a jak coś Ci się dzieje typu słabo to nikt nie podejdzie i nie zapyta.
![]() ---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ---------- Rebeka22 : Witaj,napisz coś o sobie ![]() ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Kinia dostalam 4 opakowania po 60 kapsulek ThermLine Forte. Stosuje sie 2 przed sniadaniem i 2 przed obiadem lub treningiem.
Jestem po ciezkiej nocy...mlody goraczka, dusznosc, kaszel....czeka mnie ciezkii weekend... Owsianke zjadlam i lece do pracy no i weekend bez treningow bo co jak co ale syn jest najwazniejszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hej. napisz coś o sobie.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wiece czego nie mogę znieść? - jak ktoś nie je tylko źre jakby jedzenia nigdy nie widział, pcha do gęby tyle, że pomieścić nie może i do tego mlaska - chyba mam nerwice na tym punkcie, bo ciary mnie zaczynają przechodzić, ręce się trząść i wściekłość nieludzka mnie ogarnia, do tego mam wrażenie, że coraz głośniej to słyszę i muszę wyjść. Wkurza mnie też jak K. coś chrupie, bo słyszę ten natarczywy dźwięk - jak jem razem z nim to nie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja jem jogurt z musli i szykuje się na zajęcia o 3się obudziłam i nie mogłam zasnąć a teraz mi się spać chce... Asia dla czego tak ucichłaś ![]() Kinia dorzucam zrzut jak to u mnie wygląda ![]() ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-19 o 19:01 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
A ja jestem dziś zła...waga pokazała o kg więcej a naprawde było bez grzeszków...chyba ją przez okno wywale...bo skacze jak zwariowana
![]() ---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
haha Niuniaa jednak cos nas łączy xDD chrupanie, mlaskanie/jedzenie jablka, marchewki- doprowadza mnie do szalenstwa. Tez sie az cala trzese i zastanawiam czy nie zabije xD
---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() lolita, u mnie tez wzrost ;// o 0,5kg ;/ (71,9) ale sama jestem sobie wina...znow odchudzanie z tego samego ;/ kiedy ja zmadrzeje sie pytam? kurde przez was tez mam ochote na therm line, ale jakos sie boje, odkad moja siostra popadla w chorobe ;/ lolita, powiem Ci, ze u nas dziecko wiele nie zmieniilo. Prawie nic w sumie... moj maz tez tak twierdzi. A tez sie bał, ze wszystko zmieni sie o 360. Nie taki diabel straszny jak go malują ;p Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-03-16 o 07:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#793 | |||
Zadomowienie
|
Dobry!
U mnie pięknie słońce świeci ![]() Śniadanie zjedzone, niedługo pójdę ćwiczyć. Powiedzcie mi, ile trzeba czekać po jedzeniu, żeby pójść ćwiczyć? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
anuszka
To ile Ty masz teraz lat? 22 ? Dzień doberek ![]() U mnie też słoneczko świeci. I też nie lubię ciamkania przy jedzeniu, ale nie zwracam komuś uwagi, bo się obrażają ![]() ![]() a brat tak ciamka jabłko że normalnie mam ochotę mu wyyebać czasami ![]() a myślalam ze ta nerwowosc to wynika z mojego charakteru, ale skoro was też to wkurza to może jednak nie ejstem taka zła? ![]() Idę na żarełko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Hiszpanii to mam nadzieję że w tym roku w końcu uda mi się pojechać... I wracając do michałka... Zjadłam go bezmyślnie w pracy bo po prostu leżały... Dobrze że po jednym się opamiętałam ![]() ![]() I odkryłam jedną ciekawą rzecz: Żeby panować nad słodyczami trzeba o ironio cały czas o nich myśleć ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Rebeka Witaj ![]() Kinia ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Ja już po śniadanku. Dopiję herbatkę i lecę do kuchni. ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Czytam sobie o diecie SB teraz... Nie wiem czy udałoby mi się wytrwać ![]() ![]() Furry Perkusja się znalazła ![]() ![]() Anuszka Myślałam że w takim samym wieku jesteśmy ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-16 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Niunia no dobrze zauważyla zniknełam - nie mam już do siebie siły ![]() ![]() ![]() Już nie pisze co zjadłam, zeby nie było , bo to i tak nic nie wnosi ... Dziś zaczynam znowu od nowa , oczywiscie na wadze jest wiecej - ale uznałam że wage zaktualizuje w poniedziałki -mam nadzieje że sie ogarne troche .... ogolnie sympatyczny ten Twój Hindus ![]() ![]() dziecko anuszka pewnie ze im wcześniej tym łatwiej sie zdecydować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ehhhh tak sie cieszylam, ze mam posprzatane... a musze pomoc tesciowej sprzata jej rewiry ![]() ![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
No ale ... ja właściwie dwa lata temu już odstawiłam tabletki - wiec mozna uznac zę się staramy - jak widać w ciazy nie jestem wiec uznać można ze u nas to takie proste nie będzie ... A żeby robić badania, podjąć jakieś działania to trzeba miec duzo wiecej pewnosci i motywacji... Wolne środki też by sie przydały - wiec tusie zgodze z M. że jeszcze w tym roku należy sie wstrzymać i pospłacać kredyty...
lolita Jesli masz pełne wsparcie meża - to mysle że nie masz sie czego bac... Wiadomo macierzyństwo jest wyzwaniem -ale z drugiej strony udaje sie kobietom od wieków ![]() ![]() Jedno mnie w Twoim poście zdziwiło - czy wy potrzebnie tak sie spinać z terminem - dni płodne to sie staramy... Czy nie potrzebnie dokładacie sobie stresu i tracicie radośc z seksu? Nie lepiej odstawic na poczatek antykoncepcje? Pisze tak bo ja sie oswajam z myślą zę u mnie bedzie trzeba "popracować"nad dzieckiem - i pewnie czeka nas seks z kalendarzem w ręku i leżenie z nogami u góry po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
Asiu U nas to wygląda w ten sposób że czasami ja mam film że chcę dziecka tu i teraz a B studzi moje zapędy a za parę tygodni jest odwrotnie - że to on bardziej chce
![]() ![]() Asiu a wracając do kredytów... To ja swój będę jeszcze 27 lat spłacać ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-16 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
Monia Faktycznie ładny chłopak
![]()
#804 |
Zadomowienie
|
własnie wstałam po nie przespanej nocy z powodu bólu brzucha i gonienia do toalety co 30 min ( nadalka dostałam mega sra****+ wymioty wiec z dwóch stron) .... a jeszcze dostałam @ wiec wszytko do kompletu.... JUŻ NIGDY WIĘCEJ TAKIEGO JEDZENIA !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Ja też chodzę jeszcze do "pediatry"- jest to lekarz ogólny, ale przyjmuje w przychodni dziecięcej. Teraz już ją uwielbiam, bo zawsze dostaję potrzebne skierowania bez problemu- wystarczy, że wspomnę, że coś mnie zabolało, od razu- morfologia, skierowanie, badania. Zwłaszcza że u poprzedniej były problemy z tym... no i nie wychodzi z założenia, że wszystko, co mi dolega to ze względu na nadwagę
![]()
#806 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
SS7 i nic Ci nie lepiej biedaku ?
![]() ![]() W pierogach nie ma za bardzo nic co by sie mogło tak szybko zepsuć ... Pewnie sama najlepiej wiesz jak sobie pomóc - wiec trzymam tylko kciuki zebby ci szybko przeszło ... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Wiem, ale co się w necie o Hindusach naczytałam to naczytałam...Wiadomo, że w każdej narodowości znajdą się skurczysyny, ale Polak to Polak, kopa w tyłek się zasadzi i finito...A Hindusowi to nie wiesz czy możesz, bo Wisznu czy coś tam ześle na mnie jakieś pioruny i co
![]() Nie no żartuję trochę. Znajomość internetowa, ot co. A że jest ładny no to już inna sprawa i że mi się śni po nocach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
NIe to Carla 27 lat nie czekaj
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.