Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 20:59   #781
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

Z tą czystością Hindusów będę się spierać, bo są czyści Podejrzewam, że niejedna kobieta by się powstydziła swojej higieny (a wiadomo ze niektóre kobiety po prostu o siebie niezbyt dbają) widząc umytego i pachnącego curry Hindusa
Dobraaaa, koniec tematu Indii I Hindusów

A ten mój kaszel i drapiące gardło to alergia, tak lekarz powiedział. A od dawna mam z tym kłopoty, zaczynam wiec bardzo wczesnie

No to idę spac, bo nie mam nic ciekawego do roboty.
Do juterka (albo nie )
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:06   #782
CARLA_23
Wtajemniczenie

Czytam, czytam a końca nie widać
Monia to do Świąt staramy się bez słodyczy Ja od niedzieli się w miarę trzymam ( wczoraj wpadł tylko jeden michałek)
Sss 7 Wracaj do zdrowia szybciutko
Lolita To ja mam chyba tak samo jak Ty z tą ciążą Niby bardzo chcę, są starania a potem dostaję okres i.... odczuwam ulgę Chyba jednak strach przed zmianami mnie paraliżuje...
Furry Mam nadzieję, że nie długo trochę odpoczniesz
Co do podróżowania to mi marzą się Indie, Hawaje, Japonia i Australia
Z mniej odległych to Francja i Hiszpania
O karnawale w Rio nie wspomnę
Mnie też energia dzisiaj rozpiera i pierwszy raz chyba wierzę że w końcu moje odchudzanie zakończy się sukcesem
Do juterka dziewczynki

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 21:14   #783
ogolnie
Zakorzenienie

Carla pss No ja już 3 dzień bez słodyczowy i BEZMICHAŁKOWY
chociaz michałki białe uwielbiam
Stary 2013-03-15, 21:49   #784
Kinia_Sw
Zadomowienie

dziewczyny wywalcie mnie z forum na zbity p.... co ja dziś zrobiłam zjadłam w pracy frytki z serem żółty sosem czosnkowym i sałatka .... czuje się okropnie boli mnie brzuch... i jeszcze gorzej boli mnie sumienie jak mogłam jak tak dobrze szło....
bardzo mi sie kreciło w głowie nie wiem czy z tego że mało zjadłam czy z tego że jestem troche zmeczona... i sie dałam namówić na te przeklete frytki... pije już chyba 3 zielona herbate żeby sie lepiej poczuć....

niunia -- dzieki za linki ale oby dwa nie działaja

furry -- masz gdzieś opisane jak ta dieta sb wygląda, masz jakieś jadłospisy?? jeśli tak to czy mogła byś mi wysłać na email victoria.fashion.ks@googl email.com

anulcia -- jakie tabletki dostałaś normalne therma line czy to therma line II?? jak to się stosuje?? tzn na ile starcza ci np takie jedno opakowanie??

idę się kapać.....
Kinia_Sw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 23:54   #785
Rebeka22
Przyczajenie

Chciałaby się dołączyć,też muszę zrzucić zbędne kilogramy,mam nadzieję,że pomożecie
Rebeka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 02:05   #786
painka127
Raczkowanie

Co do Hiszpani kochane, to nie dziwię się że chcecie tam jechać. Ja byłam i... ahh Ci wspaniali uprzejmi ludzie , super klimat, specyficzne domki, piękne miejsca: San Sebastian, Santiago de la Compostela, ten widok z Gibraltaru.. coś niesamowitego to moje miejsc na ziemi.... Tak chciałabym jeszcze raz tam pojechać. Najbardziej urzekli mnie ludzie tacy pomocni,życzliwi. mimo że nieznają mówią czesć ,nie to co w Polsce wszyscy wytykają palcami , patrzą się krzywo,obgadują, a jak coś Ci się dzieje typu słabo to nikt nie podejdzie i nie zapyta.

---------- Dopisano o 03:05 ---------- Poprzedni post napisano o 03:03 ----------

Rebeka22 : Witaj,napisz coś o sobie
IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy
painka127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 05:04   #787
anulciak85
Zakorzenienie

Kinia dostalam 4 opakowania po 60 kapsulek ThermLine Forte. Stosuje sie 2 przed sniadaniem i 2 przed obiadem lub treningiem.
Jestem po ciezkiej nocy...mlody goraczka, dusznosc, kaszel....czeka mnie ciezkii weekend...
Owsianke zjadlam i lece do pracy no i weekend bez treningow bo co jak co ale syn jest najwazniejszy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 05:26   #788
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_Sw Pokaż wiadomość
dziewczyny wywalcie mnie z forum na zbity p.... co ja dziś zrobiłam zjadłam w pracy frytki z serem żółty sosem czosnkowym i sałatka .... czuje się okropnie boli mnie brzuch...
co ty najlepszego robisz ? szkoda że tylko brzuch bolał , przydałaby się jeszcze wielka sraczka rozumiem że się już nie odchudzasz ?
Cytat:
Napisane przez Rebeka22 Pokaż wiadomość
Chciałaby się dołączyć,też muszę zrzucić zbędne kilogramy,mam nadzieję,że pomożecie
hej. napisz coś o sobie..
Stary 2013-03-16, 05:46   #789
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
melduje sie zarzygana Siedze o pustym zoladku glodna, bo jak tylko cos zjem to nic w nim nie chce zostac. Katuje filmy, obejrzalam juz Terminal, Dziewczyne z Alabamy i American Pie ( po raz drugi, nie wiem po co... po to zeby sie posmiac z prymitywnych zarcikow - udalo sie )
zdrowiej szybko

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Którą część American Pie oglądałaś?
Ach, ja wychodziłam ze trzy razy z przychodni, ale łaziłam po mieście. Jakbym mieszkała w mieście, gdzie mam przychodnię to spoko, ale mieszkam dalej i nie chciałam kręcić kilometrów. Wracałam z powrotem z nadzieją, że teraz moja kolej, ale gdzie tam...Potem przyszła taka babka, zagadałam się z nią i pytała ile już tu siedzę...Mówię, że będzie 2,5 godziny...Ona mówi "Oj to pani taka młoda a tyle cierpliwości ma" Zdziwiona wielce
Nie zarzygaj horyzontu!
Zdarzyło mi się 4h siedzieć i wciąż przychodziły oczywiście chwilę przed tym jak ja miałam wejść wcześniejsze numerki z chmarą zasmarkanych po pas dzieci - tragedia w przychodni czekać

Cytat:
Iza Obczaj nowe zdjęcia Hindusa Czy padło mi na głowę, że on jest przystojny czy naprawdę jest?
Jest, jest nic Ci nie padło

Cytat:
Napisane przez sss7 Pokaż wiadomość
uwielbiam jesc rekoma. Dla mnie to bardzo naturalne. Wszystko co sie da, biore w lape
Ja nie mam nic przeciwko jedzeniu rękoma

wiece czego nie mogę znieść? - jak ktoś nie je tylko źre jakby jedzenia nigdy nie widział, pcha do gęby tyle, że pomieścić nie może i do tego mlaska - chyba mam nerwice na tym punkcie, bo ciary mnie zaczynają przechodzić, ręce się trząść i wściekłość nieludzka mnie ogarnia, do tego mam wrażenie, że coraz głośniej to słyszę i muszę wyjść. Wkurza mnie też jak K. coś chrupie, bo słyszę ten natarczywy dźwięk - jak jem razem z nim to nie...

Cytat:
Carla pss No ja już 3 dzień bez słodyczowy i BEZMICHAŁKOWY
chociaz michałki białe uwielbiam
oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Monia to do Świąt staramy się bez słodyczy Ja od niedzieli się w miarę trzymam ( wczoraj wpadł tylko jeden michałek)

Mnie też energia dzisiaj rozpiera i pierwszy raz chyba wierzę że w końcu moje odchudzanie zakończy się sukcesem
Do juterka dziewczynki
Mam rodzinę w Australii rok temu byli u nas. Hawaje K. był we Francji i Hiszpanii - bardzo mu się podobało najbardziej Marsylia
za optymizm i tak trzymaj i za brak słodyczy (udam, że nie widziałam michałka )

Cytat:
dziewczyny wywalcie mnie z forum na zbity p.... co ja dziś zrobiłam zjadłam w pracy frytki z serem żółty sosem czosnkowym i sałatka .... czuje się okropnie boli mnie brzuch... i jeszcze gorzej boli mnie sumienie jak mogłam jak tak dobrze szło....
bardzo mi sie kreciło w głowie nie wiem czy z tego że mało zjadłam czy z tego że jestem troche zmeczona... i sie dałam namówić na te przeklete frytki... pije już chyba 3 zielona herbate żeby sie lepiej poczuć....

niunia -- dzieki za linki ale oby dwa nie działaja

furry -- masz gdzieś opisane jak ta dieta sb wygląda, masz jakieś jadłospisy?? jeśli tak to czy mogła byś mi wysłać na email victoria.fashion.ks@googl email.com

anulcia -- jakie tabletki dostałaś normalne therma line czy to therma line II?? jak to się stosuje?? tzn na ile starcza ci np takie jedno opakowanie??

idę się kapać.....
Poważnie nie chodzi a ja właśnie go sprawdzam i działa

Cytat:
Witaj napisz coś o sobie aaa uprzedzając Twoje posty mogą się nie ukazywać bo jesteś nowym użytkownikiem i idą do moderacji, gdy ich trochę naprodukujesz to już będzie normalnie

Ja jem jogurt z musli i szykuje się na zajęcia o 3się obudziłam i nie mogłam zasnąć a teraz mi się spać chce...

Asia dla czego tak ucichłaś
Kinia dorzucam zrzut jak to u mnie wygląda aaaaa właśnie co to za frytki! Olej i skrobia - po co Ci to było?

"Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty."

10.2012
nie palę
nie piję gazowanego

Edytowane przez Niuuniiaaa
Czas edycji: 2013-03-19 o 19:01
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 06:49   #790
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

A ja jestem dziś zła...waga pokazała o kg więcej a naprawde było bez grzeszków...chyba ją przez okno wywale...bo skacze jak zwariowana

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Cytat:
Sss 7 Wracaj do zdrowia szybciutko
Lolita To ja mam chyba tak samo jak Ty z tą ciążą Niby bardzo chcę, są starania a potem dostaję okres i.... odczuwam ulgę Chyba jednak strach przed zmianami mnie paraliżuje...
Furry Mam nadzieję, że nie długo trochę odpoczniesz
Do juterka dziewczynki
Jestem dorosła kobietą a zachowuje się jak 17-latka,bo ciągle mysle co powiedzą inni...jak zareagują rodzice(chociaż i tescie i rodzice ciągle nas naciskają),jak powiem szefowej,gdzie dziecko będzie spało,kto będzie w nocy wstawał,czy dam rade ze wszystkim,ile przytyje???I tak ciągle i ciagle myśle...Wiem że dziecko duzo zmienia w życiu wszystko mamy teraz poukładane...i co będzie jak się pojawi...to nie jest tak łatwo...teraz myśle że lepiej by było urodzic wczesniej
Stary 2013-03-16, 07:00   #791
anuszka21
Zakorzenienie

haha Niuniaa jednak cos nas łączy xDD chrupanie, mlaskanie/jedzenie jablka, marchewki- doprowadza mnie do szalenstwa. Tez sie az cala trzese i zastanawiam czy nie zabije xD

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A ja jestem dziś zła...waga pokazała o kg więcej a naprawde było bez grzeszków...chyba ją przez okno wywale...bo skacze jak zwariowana

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ----------

Jestem dorosła kobietą a zachowuje się jak 17-latka,bo ciągle mysle co powiedzą inni...jak zareagują rodzice(chociaż i tescie i rodzice ciągle nas naciskają),jak powiem szefowej,gdzie dziecko będzie spało,kto będzie w nocy wstawał,czy dam rade ze wszystkim,ile przytyje???I tak ciągle i ciagle myśle...Wiem że dziecko duzo zmienia w życiu wszystko mamy teraz poukładane...i co będzie jak się pojawi...to nie jest tak łatwo...teraz myśle że lepiej by było urodzic wczesniej
pewnie, ze im wczesniej tym lepiej im czlowiek starszy tym ciezej sie zdeydowac. nie wiem czy bylabym w stanie w wieku 27lat zaczynac dopiero z pieluchami. Jak bede miala 27 lat, to moje dziecko bedzie mialo 6 lat xD Przynajmnie bede miala swiety spokoj, czas na prae itp I zastanawiam sie czy moze nie lepiej jednak zostac z jednym dzieckiem...

lolita, u mnie tez wzrost ;// o 0,5kg ;/ (71,9) ale sama jestem sobie wina...znow odchudzanie z tego samego ;/ kiedy ja zmadrzeje sie pytam?
kurde przez was tez mam ochote na therm line, ale jakos sie boje, odkad moja siostra popadla w chorobe ;/

lolita, powiem Ci, ze u nas dziecko wiele nie zmieniilo. Prawie nic w sumie... moj maz tez tak twierdzi. A tez sie bał, ze wszystko zmieni sie o 360. Nie taki diabel straszny jak go malują ;p

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2013-03-16 o 07:03
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 07:25   #792
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
haha Niuniaa jednak cos nas łączy xDD chrupanie, mlaskanie/jedzenie jablka, marchewki- doprowadza mnie do szalenstwa. Tez sie az cala trzese i zastanawiam czy nie zabije xD

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ----------

pewnie, ze im wczesniej tym lepiej im czlowiek starszy tym ciezej sie zdeydowac. nie wiem czy bylabym w stanie w wieku 27lat zaczynac dopiero z pieluchami. Jak bede miala 27 lat, to moje dziecko bedzie mialo 6 lat xD Przynajmnie bede miala swiety spokoj, czas na prae itp I zastanawiam sie czy moze nie lepiej jednak zostac z jednym dzieckiem...

lolita, u mnie tez wzrost ;// o 0,5kg ;/ (71,9) ale sama jestem sobie wina...znow odchudzanie z tego samego ;/ kiedy ja zmadrzeje sie pytam?
kurde przez was tez mam ochote na therm line, ale jakos sie boje, odkad moja siostra popadla w chorobe ;/

lolita, powiem Ci, ze u nas dziecko wiele nie zmieniilo. Prawie nic w sumie... moj maz tez tak twierdzi. A tez sie bał, ze wszystko zmieni sie o 360. Nie taki diabel straszny jak go malują ;p
Obyś miała racjeDziś znowu będziemy próbować Płodne dni mam do poniedzialku więc próby na maxa...może troche na wadze zleci
Stary 2013-03-16, 07:33   #793
Beatagr3
Zadomowienie

Dobry!
U mnie pięknie słońce świeci
Śniadanie zjedzone, niedługo pójdę ćwiczyć. Powiedzcie mi, ile trzeba czekać po jedzeniu, żeby pójść ćwiczyć?

Cytat:
, masz nauczkę może następnym razem zanim będziesz chciała coś zjeść to pomyślisz o tym bólu brzucha

Cytat:
Witaj! Napisz coś więcej o sobie
Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość
Ja nie mam nic przeciwko jedzeniu rękoma

wiece czego nie mogę znieść? - jak ktoś nie je tylko źre jakby jedzenia nigdy nie widział, pcha do gęby tyle, że pomieścić nie może i do tego mlaska - chyba mam nerwice na tym punkcie, bo ciary mnie zaczynają przechodzić, ręce się trząść i wściekłość nieludzka mnie ogarnia, do tego mam wrażenie, że coraz głośniej to słyszę i muszę wyjść. Wkurza mnie też jak K. coś chrupie, bo słyszę ten natarczywy dźwięk - jak jem razem z nim to nie...
Ja nienawidzę jak ktoś mlaska, normalnie jak słyszę to mogłabym rozszarpać A ostatnio jak byłam w kościele to taka jedna starsza babka całą msze mlaskała No ja myślałam, że mnie tam rozniesie, teraz jak ją widze to omijam szerokim łukiem.
Stary 2013-03-16, 07:39   #794
ogolnie
Zakorzenienie

anuszka
To ile Ty masz teraz lat? 22 ?

Dzień doberek
U mnie też słoneczko świeci. I też nie lubię ciamkania przy jedzeniu, ale nie zwracam komuś uwagi, bo się obrażają Ojciec obraża się na wieki jak mówię, że ma przestać siorbać
a brat tak ciamka jabłko że normalnie mam ochotę mu wyyebać czasami
a myślalam ze ta nerwowosc to wynika z mojego charakteru, ale skoro was też to wkurza to może jednak nie ejstem taka zła?

Idę na żarełko
Stary 2013-03-16, 08:44   #795
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam rodzinę w Australii rok temu byli u nas. Hawaje K. był we Francji i Hiszpanii - bardzo mu się podobało najbardziej Marsylia
za optymizm i tak trzymaj i za brak słodyczy (udam, że nie widziałam michałka )
Masz rodzinę w Australii?! Jak ja Tobie zazdroszczę Nic tylko zbierać na bilet i tam się przeprowadzić
A co do Hiszpanii to mam nadzieję że w tym roku w końcu uda mi się pojechać...
I wracając do michałka... Zjadłam go bezmyślnie w pracy bo po prostu leżały... Dobrze że po jednym się opamiętałam O dziwo w domu po słodycze nie sięgam. Stosuję metodę chyba Furry: odczekać 15-20 min i zadać sobie pytanie czy czekolada jest mi do szczęścia potrzebna
I odkryłam jedną ciekawą rzecz: Żeby panować nad słodyczami trzeba o ironio cały czas o nich myśleć

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

No to mamy podobne dylematy Z każdym miesiącem pojawia się więcej pytań, wątpliwości. Podpisuje się pod wszystkim co napisałaś. Boję się zmian bo teraz nasze życie to schemat, który daje mi poczucie bezpieczeństwa...Moją najgorszą blokadą jest jednak to czy dziecko będzie zdrowe

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Rebeka Witaj
Kinia Żeby to mi było ostatni raz

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Ja już po śniadanku. Dopiję herbatkę i lecę do kuchni.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Czytam sobie o diecie SB teraz... Nie wiem czy udałoby mi się wytrwać Ale jeżeli już miałabym jakąś wybrać to z pewnością byłaby to ta
Furry Perkusja się znalazła Jutro będę szaleć
Anuszka Myślałam że w takim samym wieku jesteśmy

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-16 o 08:45
Stary 2013-03-16, 08:48   #796
Joanna XL
Zakorzenienie

Witajcie

Niunia no dobrze zauważyla zniknełam - nie mam już do siebie siły Głodna byłam wczoraj strasznie - do obiadu jadłam jak trzeba (serio wcale nie mało i co 3 h ) a potem zaczełam wymiatać ... Najpierw to co zdrowe - czyli np dzisiejszy obiad , potem jak leci , a na koniec wizyta w sklepie Czasem mi sie tak zdarza - nie wiem od czego to zależy - niby jestem sama ale byłam sama w pl i było ok
Już nie pisze co zjadłam, zeby nie było , bo to i tak nic nie wnosi ... Dziś zaczynam znowu od nowa , oczywiscie na wadze jest wiecej - ale uznałam że wage zaktualizuje w poniedziałki -mam nadzieje że sie ogarne troche ....

ogolnie sympatyczny ten Twój Hindus Potwierdzam że Hindusi bardzo dbaja o higiene osobistą nieco gorzej jest moim zdaniem z dbaniem o otoczenie - nie ma sie wiec co tym martwic ... swoja drogą - Cypr brzmi fajnie - rozważałam ostatnio jako miejsce na wakacje

dziecko anuszka pewnie ze im wcześniej tym łatwiej sie zdecydować Ja jednak poznalam M. majac 23 lata - dzieki bogu że nie zaszłam z facetem z którym byłam w wieku 20-21 No a potem byłam w trakcie studiów, on też ... A z czasem ,jak pisze Carla wpasowujesz sie w schemat i nie tak łatwo zacząć cos zmieniać ... Jak juz pisałam M. twierdzi że on "chce dziecka , bo wie że to da szczęście mi i jego mamie (!!!???), osobiście potrzeby nie odczuwa ale myśli że może byc fajnie" - nie wiem jak wy to zinterpretujecie - ale dla mnie to znaczy że cała odpowiedzialnosć za decyzję jest moja ...I tym bardziej sie jej boje ...
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 08:48   #797
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Zdarzyło mi się 4h siedzieć i wciąż przychodziły oczywiście chwilę przed tym jak ja miałam wejść wcześniejsze numerki z chmarą zasmarkanych po pas dzieci - tragedia w przychodni czekać
Ja nie wiem... macie po 20 kilka lat dalej chodzicie do pediatry? przepiszcie sie do lekarza internisty, to nie bedziecie chodzic do jednego lekarza razem z dziecmi. Ja tak robi i do mojego pokoju sa sami dorosli.

Ehhhh tak sie cieszylam, ze mam posprzatane... a musze pomoc tesciowej sprzata jej rewiry no nic... chodakowska poczeka 2 h

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 08:52   #798
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem... macie po 20 kilka lat dalej chodzicie do pediatry? przepiszcie sie do lekarza internisty, to nie bedziecie chodzic do jednego lekarza razem z dziecmi. Ja tak robi i do mojego pokoju sa sami dorosli.

Ehhhh tak sie cieszylam, ze mam posprzatane... a musze pomoc tesciowej sprzata jej rewiry no nic... chodakowska poczeka 2 h
hah u mnie w przychodni każdy idzie gdzie chce. Mój rodzinny to nie jest pediatra ale chodzą do niego z dziećmi bo jest młody i "jeszcze" nie obrósł w piórka i jest konkretnym i dobrym lekarzem. Pediatrę mamy ale do niego chodzą z kolei starsi ludzie hehe. Taki Ci u nas porządek jest.
Stary 2013-03-16, 08:59   #799
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
anuszka
To ile Ty masz teraz lat? 22 ?

Dzień doberek
U mnie też słoneczko świeci. I też nie lubię ciamkania przy jedzeniu, ale nie zwracam komuś uwagi, bo się obrażają Ojciec obraża się na wieki jak mówię, że ma przestać siorbać
a brat tak ciamka jabłko że normalnie mam ochotę mu wyyebać czasami
a myślalam ze ta nerwowosc to wynika z mojego charakteru, ale skoro was też to wkurza to może jednak nie ejstem taka zła?

Idę na żarełko
no jakby nie patrzyl, 22 ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 09:00   #800
Joanna XL
Zakorzenienie

No ale ... ja właściwie dwa lata temu już odstawiłam tabletki - wiec mozna uznac zę się staramy - jak widać w ciazy nie jestem wiec uznać można ze u nas to takie proste nie będzie ... A żeby robić badania, podjąć jakieś działania to trzeba miec duzo wiecej pewnosci i motywacji... Wolne środki też by sie przydały - wiec tusie zgodze z M. że jeszcze w tym roku należy sie wstrzymać i pospłacać kredyty...

lolita Jesli masz pełne wsparcie meża - to mysle że nie masz sie czego bac... Wiadomo macierzyństwo jest wyzwaniem -ale z drugiej strony udaje sie kobietom od wieków No i bedziesz miała 9 miesiecy na przygotowania praktyczne
Jedno mnie w Twoim poście zdziwiło - czy wy potrzebnie tak sie spinać z terminem - dni płodne to sie staramy... Czy nie potrzebnie dokładacie sobie stresu i tracicie radośc z seksu? Nie lepiej odstawic na poczatek antykoncepcje? Pisze tak bo ja sie oswajam z myślą zę u mnie bedzie trzeba "popracować"nad dzieckiem - i pewnie czeka nas seks z kalendarzem w ręku i leżenie z nogami u góry po Wiec jak u was to może nie być konieczne - to po co sie spinać? Taka luźna refleksja ..
Stary 2013-03-16, 09:00   #801
CARLA_23
Wtajemniczenie

Asiu U nas to wygląda w ten sposób że czasami ja mam film że chcę dziecka tu i teraz a B studzi moje zapędy a za parę tygodni jest odwrotnie - że to on bardziej chce Ale nigdy nie mamy tego filmu w tym samym czasie
Asiu a wracając do kredytów... To ja swój będę jeszcze 27 lat spłacać

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-03-16 o 09:03
Stary 2013-03-16, 09:00   #802
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
no jakby nie patrzyl, 22 ;p
A ja myślałam, że Ty już 27 lat masz Czemu ja tak myślałam?
Wyglądasz na ciut starszą
Stary 2013-03-16, 09:01   #803
CARLA_23
Wtajemniczenie

Monia Faktycznie ładny chłopak

Stary 2013-03-16, 09:02   #804
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
co ty najlepszego robisz ? szkoda że tylko brzuch bolał , przydałaby się jeszcze wielka sraczka rozumiem że się już nie odchudzasz ?
własnie wstałam po nie przespanej nocy z powodu bólu brzucha i gonienia do toalety co 30 min ( nadalka dostałam mega sra****+ wymioty wiec z dwóch stron) .... a jeszcze dostałam @ wiec wszytko do kompletu.... JUŻ NIGDY WIĘCEJ TAKIEGO JEDZENIA !!!
Stary 2013-03-16, 09:03   #805
MonaN_
Raczkowanie

Ja też chodzę jeszcze do "pediatry"- jest to lekarz ogólny, ale przyjmuje w przychodni dziecięcej. Teraz już ją uwielbiam, bo zawsze dostaję potrzebne skierowania bez problemu- wystarczy, że wspomnę, że coś mnie zabolało, od razu- morfologia, skierowanie, badania. Zwłaszcza że u poprzedniej były problemy z tym... no i nie wychodzi z założenia, że wszystko, co mi dolega to ze względu na nadwagę U mnie dużo znajomych jest u pediatry, ciężko w naszej przychodni się dopisać i w ten sposób "trzyma się miejsce dla swoich dzieci", chociaż akurat na dzieci mam jeszcze czas, ale mojej pani doktor póki co zostawić nie chcę
Cel III 72-68
-13 za mną -11 przede mną
MonaN_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 09:04   #806
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Czesc Rebeka milo cie poznac
napisz ile wazysz i jaka diete stosujesz a i co cwiczyc
Stary 2013-03-16, 09:05   #807
Joanna XL
Zakorzenienie

SS7 i nic Ci nie lepiej biedaku ? Ja jednak zrzuciłabym na sushi - mi nigdy po tym nic nie było ale sporo sie naczytałam jakie to zatrucia po tym upierdliwe bywaja
W pierogach nie ma za bardzo nic co by sie mogło tak szybko zepsuć ...
Pewnie sama najlepiej wiesz jak sobie pomóc - wiec trzymam tylko kciuki zebby ci szybko przeszło ...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-16, 09:08   #808
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Faktycznie ładny chłopak
Wiem, ale co się w necie o Hindusach naczytałam to naczytałam...Wiadomo, że w każdej narodowości znajdą się skurczysyny, ale Polak to Polak, kopa w tyłek się zasadzi i finito...A Hindusowi to nie wiesz czy możesz, bo Wisznu czy coś tam ześle na mnie jakieś pioruny i co
Nie no żartuję trochę. Znajomość internetowa, ot co. A że jest ładny no to już inna sprawa i że mi się śni po nocach
Stary 2013-03-16, 09:09   #809
Kinia_Sw
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25;39797474

[/COLOR
Wydaje mi sie ze czym później tym trudniej ja urodziłam Wiki jak miałam 22 lata , teraz zastanawiamy sie nad drugim i decyzja jest ciężka... z jednej strony finanse mamy wszytko pookładane , a z drugiej bardzo byśmy chcieli mieć dwójkę, niechcemy żeby Wiktoria była jedynaczka .... bo pieniadze to nie wszytko i zawsze można potem tez wyjsc na prosta jesli sie chce.... Powodzenia .... bedzie dobrze
Stary 2013-03-16, 09:13   #810
Joanna XL
Zakorzenienie

NIe to Carla 27 lat nie czekaj Zreszta jak rozumiem wy oboje pracujecie wiec jest troche inaczej... A to normalne z fazami "na bobasa"- ja miałam takie momenty - pierwszy (przerazajacy moja mame) w wieku 18-19 lat wiec na poczatku studiów - rozczulałam sie prawie do łez na widok bucików ..A teraz co jakiś czas ... A co jakiś czas - jak ostatnio po wizycie u znajomych z 2 dzieci i wysłuchaniu ich refleksji - mam faze na nieposiadanie na razie dzieci O dziwo M. wyszedł z pozytywnymi wrazeniami ... Ale trudno sie dziwić bo tam jak u nas - to ona siedzi z dziećmi w domu i jak sama mówi lekko wariuje ... A ze dziadków w pobliżu nie ma, żłobki i przedszkola to tu trudny temat to nie bardzo ma wybór
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości