|
|
#13771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ebi Smolarek
|
|
|
|
#13772 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3979023]jakie my głupie
zobaczymy jutro i za 460 stronke [/quote]ale spokojnie mozecie jeszcze zapytac jutro na lotnisku a jak sie nie uda to ja ich dorwe na lotnisku w wawie )" ![]() za 460strone
|
|
#13773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my tylko za Borucem biegałyśmy i za Smudą |
|
|
|
|
#13774 | |
|
Konto usunięte
|
NOVI! To już wiemy gdzie nam zniknął Żurawski
Cytat:
|
|
|
|
|
#13775 |
|
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3979116]NOVI! To już wiemy gdzie nam zniknął Żurawski
Bo wiecie. Gdy skończyłyśmy 'misje Boruc' to zaczęłyśmy 'misje Żurawski'. Ale zamiast na Żurawskiego trafiłyśmy na Krzynówka i Radomskiego to ja Ci powiem ze nawet lepiej zawsze przypuszczalam ze Krzynio musi byc sympatyczny - teraz mam pewnosc dzieki Wam no i jeszcze sie okazalo ze i Radomski jest fajny
|
|
#13776 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#13777 |
|
Zadomowienie
|
mhmm kurczaks ;/ to kolejny co po niemiecku szprocha ;/ jak pech to pech
|
|
#13778 |
|
Konto usunięte
|
tak
http://pl.wikipedia.org/wiki/Arkadiusz_Radomski ![]() ja lecę, pa |
|
|
|
#13779 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Yhym... Nie zauważyłam tego o karze, bo kumpele mnie stresowały bo chciały cos sprawdzić i nie dały mi na wizazu długo zostać...
![]() Za co ta kara?! ![]() Cytat:
![]() No na bank zapamiętali... [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3979023] i za 460 stronke [/quote]Cytat:
Pomyslą, że sa szpiegowani w każdym mieście... Jak ja nie cierpię chłopaków z mojej klasy!! Ale na szczęście "podzielili się" gazetą i w koszu zostala ta część, która mnie nie ineresowała... Mają szczęście!!A dzisiaj na obiad miałam żeberka... Wszystko mi sie z Ebim kojarzy...
|
|
#13780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My jesteśmy wszędzie Cytat:
|
||
|
|
|
#13781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tymi żeberkami to ojciec przesadził dzisiaj!!
|
|
#13782 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny
ja wpadlam sie przywitac i oznajmic ze dzisiaj o 21 wsiadam w autobus i jade do wawy
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#13783 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#13784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozwijac i obejmowac nami nie tylko Polske i NIemcy ale caly swiat HA HA HA ![]() jak to bylo? ".... i mozg mozg mozg mozg" - taka bajka o myszach czy szczurach co swiat chcialy zawojowac
|
|
|
#13785 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971634]najmniej sympatyczny był Żewłakow. chodził z Borucem i jak podeszłam do Boruca to ten od razu przyśpieszył. więc nie mam z nim zdjęcia.
a najbardziej sympatyczni są Krzynówek i Radomski no co Ty, w życiu bym nie powiedziała, że z niego taki buc ![]() Cytat:
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3971941]Wiem, wyszłam okropnie, ale co tam Ważne, że je mam Żurawski => http://img356.imageshack.us/img356/8872/zurawskizc2.jpg Boruc -> http://img356.imageshack.us/img356/1641/borucfi2.jpg Krzynówek -> http://img356.imageshack.us/img356/3...zynowekmb0.jpg Jeleń i Wasyl -> http://img255.imageshack.us/img255/1...enwasylvc5.jpg Radomski (tu mi strasznie twarz prześwietliło, bo było z lampą robione) -> http://img356.imageshack.us/img356/2017/radomskioe3.jpg[/quote] świetne fotki, ale Wam zazdroszcze, że miałyście okazję ich spotkać ![]() Cytat:
byłam na zajęciach kiedy siostra mi napisała smsa, że Ebi wróćił do Dortmundu, a potem znajomi mi słali smsy i a kumpela na gg mi napisała, że jest jej bardzo przykro, że EBi nie będzie grał, nie wiedziałam, że wszyscy się tak przejmują ![]() za niego, niech nam chłopak zdrowieje Cytat:
|
|||
|
|
|
#13786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "To Pinki, to Pinki jest i Mózg mózg mózg mózg..."
|
|
#13787 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aah cudne, cudne ![]() Cytat:
![]() jesteśmy gorsze od KGB, wszędzie mamy swoich ludzi wybacz Sys, ale padłam przy tych żeberkach |
|||
|
|
|
#13788 |
|
Zakorzenienie
|
uuuuf nareszcie udało mi się wpaść i nadrobić
![]() kupiłam wczoraj bilet na pociąg i co się okazało? że nie ma zniżek studenckich, tak jak pisało na internecie, o nie, trzeba w tym celu kupić bilet z dopłatą i tym oto sposobem pociag mnie wyszedł 90zł |
|
|
|
#13789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo mi się Ebi przypomniał...
|
|
#13790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#13791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz trzeba to zmienic"to zony, to zony sa i mozgi mozgi mozgi mozgi"
|
|
|
#13793 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3974166]a najlepsze było, że my nie wiedziałyśmy, że Radomski to Radomski
[/quote]![]() Cytat:
![]() No, to może polecimy do Azerbejdżanu? "Tato, mogę sobie zrobić trochę wcześniejsze wakacje? Chciałabym zwiedzić Azerbejdżan" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A Radomski gra w Austrii Wiedeń. A dowiedziałam się tego właśnie w Wiedniu, jak moi koledzy się chwalili, że byli przed stadionem. Cytat:
I oni się tym przejęli nie dlatego, że ja lubię Ebiego, bo staram się, żeby nie wiedzieli, że mi na jego punkcie czasem aż tak bardzo odbija. Po prostu cała moja rodzina go lubi ![]() Kadziewicz lubi mieć fanki? O, jak miło ![]() Cytat:
. Ech, nie miałam z nią kontaktu już ze dwa lata (konflikt rodzinny). A jej dzieciaki mówią zupełnie tak samo, jak Ebi Jak byłam mała, to strasznie lubiłam ich akcent i też chciałam mówić taką mieszaniną polskiego i niemieckiego...
|
||||||
|
|
|
#13794 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny, ja spadam nagrywac plyty, potem pod prysznic i heja
![]() tak wiec do uslyszenia p.s. A my Magda jak sie zgadujemy z biletem? ej dziewczyny, ej Tri ![]() Euzebiusz Smolarek ze złamanym żebrem wrócił do domu. Przeciwko Azerom nie zagrają też inni bohaterowie fantastycznego meczu z Portugalią: Błaszczykowski pauzuje za kartki, Bronowicki i Golański są kontuzjowani. Loty obniżył Sobolewski, a Żurawski miał długą przerwę - pisze "Przegląd Sportowy". Smolarek na ból w klatce piersiowej narzekał od pierwszego dnia zgrupowania. Mimo to normalnie trenował, a na badania do szpitala w Poznaniu pojechał tylko dlatego, że w tym samym kierunku udawał się akurat lekarz reprezentacji Jerzy Grzywocz z Tomaszem Kuszczakiem. – Ebi nie pamięta nawet, od kiedy ma problem z żebrem. Kontuzje podstawowych piłkarzy to największy problem Leo Beenhakkera. Holender przypomina co prawda, że przed jesiennym meczem z Belgią wypadło mu ze składu dziesięciu piłkarzy i zdążył się już do tego przyzwyczaić, jednak całe popołudnie i wieczór spędził ze sztabem szkoleniowym zastanawiając się, jak zestawić jedenastkę na sobotni mecz z Azerbejdżanem. Już wcześniej pogodził się przecież ze stratą kontuzjowanych obrońców – Pawła Golańskiego i Grzegorza Bronowickiego oraz z faktem, że z powodu nadmiaru żółtych kartek nie będzie mógł wystąpić Jakub Błaszczykowski.
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#13795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O 16:00? Albo trochę później, bo już mi nawet nie zależy, żeby być jakoś wcześniej przed meczem na stadionie. Ebi nie będzie sprawdzał stanu murawy Boli żeberko? Bardzo boli? |
|
|
|
|
#13796 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na prawdę. najpierw jak Novi chciała z nim zdjęcie to jej łaske zrobił i 'tylko szybko', a potem jak ja podeszłam to szybko przyśpieszył. Cytat:
![]() nom w Poznaniu też |
||||
|
|
|
#13797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#13798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już to jakoś przetrawiłam i i tak się cieszę, że idę. Tylko po prostu nie chce mi się siedzieć tam na stadionie dwie godziny przed meczem i się nudzić. Mecz bez Ebiego jeszcze jest w miarę ciekawy, ale rozgrzewka... Edit: A jak coś, to tu jest galeria moich zdjęć. Tak, żebyśmy się od razu poznały: http://grono.net/gallery/2053348/ |
|
|
|
|
#13799 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurde to ja nie moge isc na lotnisko - musze byc w szkole... cholera no.... no nic trudno pokoczuje na nich przed lub po meczu... a w pon nie wiem Magda czy bede miala czas ;/ bo mam zajecia, penwie bede miala je jakos kolo 18 ale to jeszcze nie jest pewne bo czasem sie to zmienia... ;/ oooo albo wiem po szkole przyjade do domu cos zjem, zostawie rzeczy wezme tylko te potrzenbe mi na zajecia, wezme aparat i sru na miasto spotkac sie z Magda i reszta chlopakow co Ty na to Magda? Cytat:
|
|
|
#13800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, dzielny. Jeszcze się okaże, że oni go siłą wysłali do tego Dortmundu, a on się upierał, że chce grać. I gdyby go nie wysłali, to mogłoby być tak, że on by zagrał w tym meczu, strzelił jakiegoś gola, a potem by go musieli znosić z boiska, jak to było z tym jego udem i dopiero wtedy okazałoby się, co mu dolega. Ebi to nie jest leń. On walczy do końca. Właśnie dlatego zwróciłam na niego po raz pierwszy uwagę. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

nie ma bata na pewno Was pamietaja

ja wpadlam sie przywitac i oznajmic ze dzisiaj o 21 wsiadam w autobus i jade do wawy
rozwijac i obejmowac nami nie tylko Polske i NIemcy ale caly swiat HA HA HA 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)