Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 cz.44 ! - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 10:40   #961
myszeczka87
Zadomowienie

Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
tadaaaam!!

zdjęcie robione z lampą, w rzeczywistości są ciut jaśniejsze, ale ogólnie to zależy jak pada światło
Fajne butki
myszeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:41   #962
Misia89p
Wtajemniczenie

Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c

My chcemy prosic o zdrapki lotto, ale w grzeczny sposob bez wierszyka.kwiaty nie mamy gdzie trzymac, w zdrapkach moze uda sie cos wygrac. Poza tym bukiet to koszt okolo 50 zl, zdrapki mozna kupic za 10 zl i bedzie ok, wiec to tez jakas oszczednosc

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:41   #963
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Chyba tylko ja nie proszę o nic zamiast kwiatów bo... lubię kwiaty wiem, że zaraz zwiędną ale myśl o tym, że dzień po ślubie będę mieć mieszkanie w bukietach... Tylko pewnie spędzę najpierw godzinę wyciągając wszelkie "ozdobniki" typu kokardy, folie i inne rafie
Też o nic nie prosimy. TŻ z początku myślał żeby coś wybrać, ale ostatecznie poparł mnie a nie teściową, która jednak proponowała żebyśmy coś wpisali w zaproszenie. A teraz wydaje mi się że sam jest z siebie zadowolony że tego nie zrobił
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:42   #964
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
tadaaaam!!

zdjęcie robione z lampą, w rzeczywistości są ciut jaśniejsze, ale ogólnie to zależy jak pada światło
Z bialebuty i jak? wygodne?

Cytat:
Ale podobno protokół mieliście już spisany?
Dwa miesiące zapraszania dużo mieliście gości do odwiedzenia?
Co do Etsów - ryzyk fizyk:/ mi TŻ zamawiał kolczyki na początku grudnia, miały być pod choinkę a przyszły w połowie stycznia...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Chyba tylko ja nie proszę o nic zamiast kwiatów bo... lubię kwiaty wiem, że zaraz zwiędną ale myśl o tym, że dzień po ślubie będę mieć mieszkanie w bukietach... Tylko pewnie spędzę najpierw godzinę wyciągając wszelkie "ozdobniki" typu kokardy, folie i inne rafie
Ja też nie proszę o nic zamiast kwiatów. Jedna sprawa, że uwielbiam kwiaty i chcę być nimi otoczona dzień po a druga, że po prostu nie widzi mi się to pisanie w zaproszeniu, co goście mają mi przynieść

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:43   #965
Kyiia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
My chcemy prosic o zdrapki lotto, ale w grzeczny sposob bez wierszyka.kwiaty nie mamy gdzie trzymac, w zdrapkach moze uda sie cos wygrac. Poza tym bukiet to koszt okolo 50 zl, zdrapki mozna kupic za 10 zl i bedzie ok, wiec to tez jakas oszczednosc
Za 20 zł można już ładny bukiecik dostać. Poza tym bardzo ładnie wygląda jedna długa róża przewiązana wstążeczką. Więc też niekoniecznie wydatek rzędu 50 zł
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:44   #966
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam się w nowym wątku - od trzech wątków zdążę się z Wami tylko przywitać i na tym się kończy. Zaczęłam troszkę nadrabiać zaległy, aż tu patrzę - nowy wątek jest

Mamy ostatnio spore problemy z protokołem ślubnym, ale może w przyszłym tygodniu uda nam się go spisać...
Ja też ostatnio tu wpadam i wypadam a o byciu na bieżąco nawet nie myślę
Jaki macie problem z protokołem? Możesz napisać?

mama 2015 i 2018
Stary 2013-03-16, 10:44   #967
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
tadaaaam!!

bardzo ładne butki
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:48   #968
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Ale podobno protokół mieliście już spisany?
Dwa miesiące zapraszania dużo mieliście gości do odwiedzenia?
Co do Etsów - ryzyk fizyk:/ mi TŻ zamawiał kolczyki na początku grudnia, miały być pod choinkę a przyszły w połowie stycznia...

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

też o nic nie prosimy
ludzie przyniosą kwiaty-będzie łanie w domu wyglądało, a i w kościele coś może zostawimy
przyniosą coś innego-też będzie
nie przyniosą nic-też się nie obraże

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

A tak w ogóle, to jutro u mnie równe 5 miesięcy
a od poniedziałku 4 z przodu w końcu
Stary 2013-03-16, 10:50   #969
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Powolutku sobie nadrabiam
Chyba 1 do mnie najbardziej przemawiają
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Mocne kciuki!

DARMASKLEP Zawsze u nich I oczywiście ZAWSZE kupię jeszcze coś poza podkładem, bo jest tyyyyyle fajnych różności

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Używała któraś oleju kokosowego?
Ja u nich osobiście odbieram kosmetyki Moja siostra zamawiała olej kokosowy. Używałam do balsamu, na włosy - dla mnie za ciężki i nic nie robi pozytywnego.
Polecam jeszcze: http://allegro.pl/show_user.php?uid=7122944
Cytat:
takie makijaże preferuje moja wizażystka. co myślicie? nie są za mocne na ślub?
Piękne
Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
To sie obronilam
Dzięki za kciuki! Było całkiem spoko

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
no dobra, Kochane, z okazji przebrzmiałej studniówki robię małe podsumowanie naszych dokonań z ostatnich 2 tygodni (kiedy to mnie nie było na forum)
niewiele tego ale coś tam zawsze do przodu

za tyle załatwionych spraw!
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 10:51   #970
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
też o nic nie prosimy
ludzie przyniosą kwiaty-będzie łanie w domu wyglądało, a i w kościele coś może zostawimy
przyniosą coś innego-też będzie
nie przyniosą nic-też się nie obraże

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

A tak w ogóle, to jutro u mnie równe 5 miesięcy
a od poniedziałku 4 z przodu w końcu
U mnie też

mama 2015 i 2018
Stary 2013-03-16, 10:52   #971
naiat
Zakorzenienie

Siedzę na uczelni i taka nuda...
Stary 2013-03-16, 10:53   #972
myszeczka87
Zadomowienie

Idę się wykąpać, bo siedzę tu już od kilku godzin i w brzuchu na dodatek burczy
myszeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:00   #973
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
U mnie też
no tak

ja sie musiałąm dziś pochwalić, bo jutro mnie tu nie będzie, a w poniedziałek bym zapomniała
Stary 2013-03-16, 11:04   #974
Anaelle
Wtajemniczenie

Witam się tego pięknego, słonecznego dnia
my się właśnie zbieramy na kurs tańca - ciekawe jak nam dziś będzie szło (znów jesteśmy jedne zajęcia do tyłu przez moje chorowanie a wcześniej prze wyjazdy TŻa )

a po południu mam zamiar pobiec na fitness i jak się odważę to na rollen ale po tym to będę miała przez kilka dni zakwasy więc nie wiem...

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:06   #975
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka9191 Pokaż wiadomość
no tak

ja sie musiałąm dziś pochwalić, bo jutro mnie tu nie będzie, a w poniedziałek bym zapomniała
5 miesięcy to już tak krótko

Ja też idę. Do zobaczenia

mama 2015 i 2018
Stary 2013-03-16, 11:09   #976
Anaelle
Wtajemniczenie

3majcie się ciepło, pracujące dzisiaj PMki
Cytat:
Dzien dobry, szykuje sie do pracy mialam dzisiaj koszmar, ale tak glupi, ze to masakra dostalam list z zaiksu, ze nie zgadzaja sie na puszczanie znanych piosenek w naszym dwoeku, bp wlasciciel jest hazardzista i zaden artysta go nie lubi. Napisali, ze mozemy tanczyc i sie bawic ale bez muzyki. A ja spanikowalam i kupilam wszystkim sluchawki, zeby mogli sobie puszczac sami muze. Masakra
o ludzie ale sen....
Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
Witam

Niestety, niedługo wychodzę i będę wieczorem.
A koszmarek ślubny też dzisiaj miałam.

Ślub miał się odbyć w Polsce... Praktycznie wszystko gotowe, Tż miał dzień przed pojechać do księdza potwierdzić wszystko. Ale Teściowa powiedziała,żebyśmy jednak nie brali tego ślubu,że to nie najlepszy pomysł I wyjechała z Polski w dzień ślubu, a dzień przed tak zajęła Tż, nie zdążył do księdza
tez "fajny" sen...
Cytat:
tadaaaam!!

piękny kolor
Cytat:
Napisane przez myszeczka87 Pokaż wiadomość
Idę się wykąpać, bo siedzę tu już od kilku godzin i w brzuchu na dodatek burczy
to zupełnie jak ja
do poczytania po południu

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:09   #977
ciukunia
Zakorzenienie

GG do ciukunia

Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku. Zacznę z grubej rury
MAM SUKNIĘ
Zaliczka wpłacona, pierwsza przymiarka 12 sierpnia

Cytat:

Dziewczyny jaki jest najlepszy olejek do włosów?
Arganowy
Cytat:
Napisane przez vonka7 Pokaż wiadomość
Oto moja (w porównaniu do Waszych to słabo wypada )

Cytat:
Jeden z najprostszych tekstów i zarazem Nasz też (nie wiem czy o to Ci chodziło)

Anna Kowalska
&
Jan Kowalski
mają zaszczyt zaprosić
Sz. P. XYZ
na uroczyste przyjęcie Sakramentu Małżeństwa, które odbędzie się
dnia 7 września 2013 roku o godzinie 16.00
w Kościele Św. Apostołów Piotra i Pawła przy ul. Ikara 6
w Grudziądzu.
Po uroczystości zaślubin serdecznie zapraszamy
na przyjęcie weselne do . . . . . . . . . .. . . . .
Uprzejmie prosimy o wcześniejsze potwierdzenie przybycia do dnia 31 lipca 2013 roku
Anna tel. 987-654-321
Jan tel. 123-456-789

Bardzo liczymy, że przybędziecie
i razem z nami się bawić będziecie!
My mamy jeszcze prostszy
Cytat:
Napisane przez asia_28w Pokaż wiadomość
Próbki z Amelii
O i widzę moje zaproszenia Polecam - każdy je chwali
Cytat:
Napisane przez jjulkaaa Pokaż wiadomość

Mam do Was pytanie..

Otóż idę dzisiaj na ślub cywilny - tylko do urzędu. Żadnego wesela później nie ma, młodzi idą z rodziną na uroczysty obiad. My jesteśmy umówieni tylko na piwko wieczorem.
Zamiast kwiatów prosili o rzeczy, które przekażą do schroniska.

I teraz pytanie - co z kasą w kopercie? Bo z jednej strony to ani wesela nie ma, ani w sumie nic, za co płacili kasę. Z drugiej strony - może coś by wypadało włoży. Ale 50 zł to trochę nie bardzo. Z kolei 100 - teraz dla mnie to jest sporo + karma etc.
Dodam, że nie są to moi bardzo bliscy znajomi, idę tam raczej z grzeczności.
Moim zdaniem sam USC to trochę analogia do zaproszenia do samego koscioła - od takich gosci nie wymaga sie niczego oprócz uczestnictwa. Możesz ewentualnie pudełko czekoladek lub winko symbolicznie dać.
ciukunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:12   #978
asia_28w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciukunia Pokaż wiadomość
My mamy jeszcze prostszy

O i widzę moje zaproszenia Polecam - każdy je chwali
Które?My się zdecydowaliśmy na te w paseczki tylko w wersji pudrowy róż
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:16   #979
malinka9191
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
5 miesięcy to już tak krótko

Ja też idę. Do zobaczenia
dla mnnie to jeszcze kawał czasu
no i jakieś 4 miesiące do Polski jeszcze
Stary 2013-03-16, 11:40   #980
motylek2701
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszeczka87 Pokaż wiadomość
Rozumiem, tylko jeśli np ktoś z Gości będzie na poprawinach w jasnej sukience to i tak nie będziesz się odznaczać jeżeli tez przyjdziesz jasnej...
Wiem, ze nie powinno się jako Gość przychodzić na wesele w jasnej lub białej kreacji, ale na poprawiny nie można tego zabronić i każdy może przyjść w czym chce, nawet w jasnej...
Oczywiście może się tak zdarzyć, ale jakąś strategię trzeba przyjąć. Krój sukienki jest ładny, kolor też, jasny to tylko moje "widzi mi się", ale tak jak napisałam w poprzednim poście najbardziej razi mnie suwak

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

Cytat:
A macie w zaproszeniach, że chcecie kwiaty, czy po prostu nic na temat drobnych upominków? Nie zdziwiłabym się na Waszym miejscu, gdy mimo to Goście przynieśli Wam wina Koleżanka nie miała nić na temat co by chcieli a i tak dostali mnóstwo win

Cytat:
my mamy kupony, mnie się nie bardzo pomysł podobał, ale TŻ jako zagorzały gracz ( z marnymi efektami ) nie odpuścił
Stary 2013-03-16, 11:41   #981
biibi
Zakorzenienie

Machnęłam skalpel, huhu :P Chyba będę liczyć w podpisie jak Antilia, może to mnie zmotywuje :P

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez motylek2701 Pokaż wiadomość
Oczywiście może się tak zdarzyć, ale jakąś strategię trzeba przyjąć. Krój sukienki jest ładny, kolor też, jasny to tylko moje "widzi mi się", ale tak jak napisałam w poprzednim poście najbardziej razi mnie suwak

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ----------

A macie w zaproszeniach, że chcecie kwiaty, czy po prostu nic na temat drobnych upominków? Nie zdziwiłabym się na Waszym miejscu, gdy mimo to Goście przynieśli Wam wina Koleżanka nie miała nić na temat co by chcieli a i tak dostali mnóstwo win

my mamy kupony, mnie się nie bardzo pomysł podobał, ale TŻ jako zagorzały gracz ( z marnymi efektami ) nie odpuścił
Nie mamy nic na ten temat, każdy przyniesie co uważa Winkiem też nie pogardzę
biibi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:45   #982
zazdrosnica0
Zadomowienie

8 miesięcy do ślubu

Humoru i tak dobrego nie mam, bo jutro o świcie jadę do rodziców. Spędzę 9 h w autobusie i jak tylko wysiądę to jedziemy prosto na imieniny do brata mamy, gdzie będzie cała rodzinka i na pewno będą mnie wypytywać o ślub
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:58   #983
jjulkaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zazdrosnica0 Pokaż wiadomość
8 miesięcy do ślubu

Humoru i tak dobrego nie mam, bo jutro o świcie jadę do rodziców. Spędzę 9 h w autobusie i jak tylko wysiądę to jedziemy prosto na imieniny do brata mamy, gdzie będzie cała rodzinka i na pewno będą mnie wypytywać o ślub
Ty to masz z tą rodzinką...
jjulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 11:59   #984
biibi
Zakorzenienie

160 dni do ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img-348630-1-im-so-excited.jpg (14,9 KB, 4 załadowań)
Stary 2013-03-16, 12:01   #985
asia_28w
Zakorzenienie

A ja przegapiłam przedwczoraj pół roku do ślubu
asia_28w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 12:03   #986
weronikad2
Rozeznanie

hejo

a ja byłam dziś w pracy ale szef nas puscił po 2h bo za mocno wiało i padało wiec jestem i mam wolne do pon

a tak ogólnie znalazłam w necie zdjecia mojej sali(na stronie internetowej sali ich nie ma) i zostane przy tym kolorze

tylko jeśli bede miała ten bukiet z frezji to poprosze panią postawienie różowych świeci może rózowych kwiatów ale to jeszcze zobacze

no i fontanna do której chce wsadzić kilka lampionów no i moze kilka tych wiszacych a jak sie włascicielka nie zgodzi to może te stojące??? co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (11,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (8,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg default.jpg (10,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images.jpg (15,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg FLOATING_LANTERNS_5.jpg (39,1 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg KulaDekoracja52.jpg (27,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg lantern bag.jpg (38,7 KB, 1 załadowań)
weronikad2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 12:03   #987
zazdrosnica0
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jjulkaaa Pokaż wiadomość
Ty to masz z tą rodzinką...
Co lepsze będą tam 2 siostry mamy, 1 w sierpniu żeni syna, 2 we wrześniu córkę nie powiem sama jestem ciekawa co oni mają już gotowe :P Ale się bardzo .. ....jak będą mieć np "zielone wesele" albo bukiet z broszek. Ale co nieuniknione będzie porównywanie kto ma lepiej, ciekawiej, drożej, taniej itd. Ciężki ten tydzień będzie.
12.1.2013 - zaręczyny
16.11.2013 -

zazdrosnica0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 12:04   #988
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
jutro ide do drogeri moze dorwe jeszcze jakis sloiczek na zapas
Daj znać jak łowy.

Cytat:
Dzien dobry, szykuje sie do pracy mialam dzisiaj koszmar, ale tak glupi, ze to masakra dostalam list z zaiksu, ze nie zgadzaja sie na puszczanie znanych piosenek w naszym dwoeku, bp wlasciciel jest hazardzista i zaden artysta go nie lubi. Napisali, ze mozemy tanczyc i sie bawic ale bez muzyki. A ja spanikowalam i kupilam wszystkim sluchawki, zeby mogli sobie puszczac sami muze. Masakra
Nieźle. Załatw ten ZAiKS bo nie będziesz mogła spać spokojnie.

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
A my tu jesteśmy najstarsi i o dziecku myślimy ale nie chce się nakrecac bo to może przynieść więcej szkody niż pożytku.
No nie wiem nie wiem, ja 20kwietnia (czyli zaraz :eeek): 30, a TŻ w lipcu 34.

Cytat:
tadaaaam!!

Ładne. Z bialebuty??? Wygodne?

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość
Witam się tego pięknego, słonecznego dnia
my się właśnie zbieramy na kurs tańca - ciekawe jak nam dziś będzie szło (znów jesteśmy jedne zajęcia do tyłu przez moje chorowanie a wcześniej prze wyjazdy TŻa )

a po południu mam zamiar pobiec na fitness i jak się odważę to na rollen ale po tym to będę miała przez kilka dni zakwasy więc nie wiem...
A co to??
Ja dziś już po zumbie, ale zamiast instruktora Michała była w zastępstwie jakaś dziewczyna i były takie nudy że szok.

Cytat:
160 dni do ślubu
klask i:
Stary 2013-03-16, 12:06   #989
biibi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronikad2 Pokaż wiadomość
hejo

a ja byłam dziś w pracy ale szef nas puscił po 2h bo za mocno wiało i padało wiec jestem i mam wolne do pon

a tak ogólnie znalazłam w necie zdjecia mojej sali(na stronie internetowej sali ich nie ma) i zostane przy tym kolorze

tylko jeśli bede miała ten bukiet z frezji to poprosze panią postawienie różowych świeci może rózowych kwiatów ale to jeszcze zobacze

no i fontanna do której chce wsadzić kilka lampionów no i moze kilka tych wiszacych a jak sie włascicielka nie zgodzi to może te stojące??? co sądzicie?
Piękną masz salę i ta fontanna Lampiony pływające chyba spoko, a ona nie jest podświetlana jakoś ? Bo zazwyczaj są
Stary 2013-03-16, 12:06   #990
Edzik_87
Zadomowienie

Witam
Ale dziś piękne słoneczko świeci
Dzień zaczęłam od wizyty u kosmetyczki- byłam na mikrodermabrazji ( wstyd się przyznać ,ale to mój pierwszy raz u kosmetyczki ). Zabieg bardzo przyjemny i jaka gładka twarz po nim całą powrotną drogę do domu głaskałam się po twarzy jak głupia hehe
Oczywiście zabieg będę powtarzać żeby efekt był jeszcze lepszy

Cytat:
A mogę wiedzieć dziewczyny w jakim wieku jesteście? Bo w Naszym przypadku TŻ chce po ślubie już próbować, a mi się wydaje, że jeszcze mamy czas (mamy po 24 lata)
Z Tż jesteśmy rówieśnikami, ja kończę 26 w maju, Tż w listopadzie. I starania chcemy zacząć od razu po ślubie

Cytat:
a my poprosimy chyba o książki.. fajnie będzie za kilka-kilkanaście lat otworzyć taką książkę z dedykacją..będą przywoływać piękne wspomnienia . Z resztą dla nas książek nigdy za wiele - oboje uwielbiamy czytać

Cytat:
tadaaaam!!

Bardzo ładne butki !
Będziesz mieć fioletowe dodatki?

żonka od 10.08.2013

Aleksander 24.04.2015

Edzik_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości