|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
No włąsnie ściemniały ...a ja mam wizję,że to ściemnienie to jest masakra w środku.... W sumie masz rację, nie ma co na zapas. Wszystkiego sie dowiem jak rusze tyłek ... Najwyżej będę raz w tyg na fotelu ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
Bosz...jakie to skomplikowane...Dzięki |
||
|
|
|
#92 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
podobno mozna wybielac takie zęby od środka....ja nie próbowałam i wychodze z załozenia ze lepiej nie grzebac
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A, czyli jak będzie mi tam chciała dlubać to powiedzieć,że nie? Znaczy jak nie okaże sie że nie jest spsuty tylko zwykle ściemnienie? A...i jeszcze...jak by sie okazalo że jednak trzeba je poprawić, to najpierw mimo wszystko wziąść sie powinna za to co jest nie robione wogle? Czy poprostu dać jej wolną ręke i nie kombinować? A zobaczyć co ona zaporoponuje i jak to widzi? Jezu, jestem glupsza niż dziecko pięcioletnie
|
|
|
|
|
#94 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja juz sie pogubiłam w tych twoich zębach ta 5 o którą pytałas to ta sciemniała? i ją chciałas ponownie kanałowo? czy oprócz tamtej masz te sciemniałe? generalnie--ząb leczony kanałoo, sie raczej od srodka nie psuje, a ciemnieje bo jest martwy ponowne leczenie kanałowe sie robi jesli ząb leczony kanałowo boli-i tylko na podstawie zdjecia dentystce kaz robic dziure a na koncu poprośo obejrzenie tych zębów co do których masz wątpliwości izapytaj co ona myśli na ich temat
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A, no to tak ![]() Moja 5 jest ściemniala i nie tylko piątka, większość tych starych kanalowo ma niebaldzo kolor. No i tak sie zastanawiam co z nimi..nie bolą nic a nic. Myślalam,że tzreba będzie powtarzać czy co ... Ok...a jak leczony kanalowo ma prochnicę ( chyba to prochnica) na ściance swojej to tylko przeważnie usunięcie tej prochnicy i nadbudowa fragmętu zęba? |
|
|
|
|
#96 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
AAA...ano to moze zapytac o to wybielenie od srodka-ale ono nie polega na powtórym leczeniu kanałowym, w sumie to nie wiem jak to sie robi a jak kanałowy ma próchnice na wierzchu to sie ją plombuje i juz-w kanałach sie juz nie grzebie co do cen jesczze-leczenie kanałowe w zębie który juz był leczony kanałowo jest droższe niz kanałowe robione po raz pierwszy
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że bedzie tak zjechane że sie nie obejdzie bez? No w sumie logiczne...poprawianie robooty po kimś.... |
|
|
|
|
#98 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() A jeśli ona ma dom i ktoś se tego nie życzy? Kurde nie wiem już zrobię tak to źle nie zrobię jeszcze gorzej
|
|
|
|
|
#99 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Wskazaniem do powtórnego leczenia kanałowego jest: -bol zęba -zmiany okołowierzchołkowe widoczne na zdjęciu nikt ci nie bedzie robił powtórnej kanałówki bez powodu, z drugiej jednak strony jak ci juzz pascze napakuje pakułami i uruchomi narzedzia to bedziesz miec raczej mało do gadania i pani dentystka zrobi z tobą co zechce
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No tak...nie pomarudze se wtedy a prawdę ewentualnie poznam po fakcie ![]() Tylko żebym jej za nadgarstek nie złapala...jednego kiedyś zlapałam jak mi pzryborowal ![]() Dobra, nie ma sie co srać, musze to ogarnąć tak czy inaczej. Dzięki Polly, bardzo mi pomoglaś |
|
|
|
|
#101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie o pogodę chodzi, On niespacerowy jest przez cały rok
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
To to już przesada
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#102 | ||||
|
Panaroja
|
znad planowanego sprzątania
![]() białą cherbatę z płatkami róży ![]() o , a ja przed chwilą słuchałam tego http://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A ech , gdzie te czasy ![]() Cytat:
2.tym razem niestety ![]() 3. ![]() Cytat:
może był zbyt świeży i dlatego na wolność mu się spieszyło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Użyłam wczoraj chodziarza dziś też zamierzam , ciekawe na ile mi zapału starczy Co robicie na triceps ?
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Spoo - do domu kultury chodzi na zajęcia teatralne
skończyły mi się ampułki alterrowe i nie mam co kłaść na paszczę ![]() z braku laku kupiłam to testował ktoś? ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- no nic, otworzyłam i użyłam, wygląda ładnie i pachnie różą, ale nie nachalnie zobaczymy co to będzie
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39805571]Nie działa czy nie stosowałaś? :
[/QUOTE]Nie stosowalaś. |
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie doczytałam, że na pierwszym miejscu zapychacz a na drugim olej slonecznikowy...
na paszczę miał być ![]() dobrze, że na waciki i tanie wino (róziowe) z biedry mi jeszcze starczyło
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-03-16 o 18:06 |
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest tak najgorzej. Mi ten zapychacz akurat krzywdy nie robi, gorzej mi robi gliceryna. A slonecznikowy nie jest taki najgorszy. Gorzej,ze reszta fajnych po zapachu... |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja naprawdę bym chciała chodzić ale sama się wstydam bo nie wiem co tam się robi i fogóle Na fitness sama se chodziłam bo tam sie robiło to co pokazywała instruktorka ![]() Spadam do Siss oglądać zdjęcia z Tajlandii |
|
|
|
|
#111 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
Zrobiłem nalot na aptekę i kupiłem Seboradin Niger w ampułkach. Na KWC chwalą. Ciekawe czy zadziała
|
|
|
|
#113 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Idź i nie marudź
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#114 |
|
Piers do przodu
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39806758]Zrobiłem nalot na aptekę i kupiłem Seboradin Niger w ampułkach. Na KWC chwalą. Ciekawe czy zadziała
[/QUOTE]no to teraz ![]()
|
#115 |
|
To ja :)
|
Wróciłam z gongów, jakoś mnie nie porwały, fajne, ale bez szaleństwa. Za to kupiłam sobie bilety na Limo -będę wyklęta przez PiS
![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Kto chce kod rabatowy do ZapachDomu.pl? 20 zł rabatu przy zakupach powyżej 99 zł.
|
#116 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#117 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ić
Cytat:
![]() PLiO? Cytat:
na chodzie czy niebałdzo?Cytat:
czy czasem nie natur-vita? dobre to?fidziałam na półce ale wzięłam ze śliwką i czymśtam i drugą z owocem goji - obie dobre ale goji lepsiejsza i ze starego baru chciałam Ju powiedzieć że mi się podoba to nowe ą de pari co zmalowała i podziękować gromadnie za chwalenie poduszkuf i za palucha. boli ze smarowaniem ale buta dziś wcisnęłam, zakupy trzeba było jednak zrobić bo męszczyzna z listą to kupi wszystko ale spoza listy znad KSW do północy pizzy domowej z sosem czosnkowym by mła i cherbaty z goji Baru nowy znów założyli ale zdążyłam na początek powiedzmy że prawie i czy mie ominęło coś w Baru? takie wrażenie mam jakby lekkie a nie wiem w którym momencie nadczytać osochozi?
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#119 | |||
|
Zakorzenienie
|
bosz... nie nadrabiam , dziś jest zły bardzo dzień i wczoraj też zły był i jutro będzie też, nie wiem czy już byłam w nowym baru czy pierwszy raz jestm ![]() mam czas pt. chce pod kordłe i nie widzieć, nie słyszeć i nie myśleć.. gdzieś do czerwca ![]() Cytat:
|
|
#120 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Też dostałam maila, ale dzielna jestem i nic nie zamawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.

To to już przesada 

Na fitness sama se chodziłam bo tam sie robiło to co pokazywała instruktorka 

pizzy domowej z sosem czosnkowym by mła
i cherbaty z goji
takie wrażenie mam jakby lekkie a nie wiem w którym momencie nadczytać