|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Cytat:
Tych dwóch ostatnich ćwiczeń też nie dam rady zrobić.. Przez chwile dosłownie robię tą wspinaczkę.. Pompki robię z przerwami, tzn kilka pompek, chwila przerwy i znowu kilka. Inaczej nie dam rady ![]() Słodyczy od jakiegoś czasu też nie jem i jakoś już mnie do nich nie ciągnie ;p Fast foodów praktycznie w ogóle nie jem, bo nie lubię ich.. to same świństwo. Tylko tak jak Ty raz na jakiś czas pizze, ale to też rzadko. Herbaty też nie słodzę ![]() ![]() Peeling kawowy też robię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj zrobiłam aerobic step ale z poduszką ;-) fajne ćwiczenia to są ![]() Potem cardio 30 minut i 100 brzuszków. Potem przeszłam 2 km z synem po śniegu i spaliłam następne kalorie ![]() ![]() ![]()
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tylko 40 min 4 razy w tyg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
15 lat temu ważyłam 68 kg i wtedy myślałam że jestem gruba ![]() Tak mi siostra mówiła ![]() Podczas odchudzania wtedy najmniej ważyłam 62 i niżej waga nie chciała zejść. Mam mocne kości i nigdy nie byłam drobna. Teraz z głową chce schudnąć, jem to co lubie, co organizm potrzebuje. ![]() Pokochałam ćwiczyć i w zaciszu domowym. Moim sukcesem jest że nie mam efektu jojo, tylko kontynuuje dalszy spadek wagi, budowanie ładnej sylwetki by latem pójść w bikini na basen ![]() Mam czas do 40 tki chce być szczupła i dam rade ![]() ![]() ![]()
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...8e6feeab13.png Było 90kg Jest 76kg Będzie 68kg ![]() Talia:było 10484 biodra: było 114104 uda: było 6556 ![]() 28.01.2013 rowerek st. ![]() 2.02.2013 1h Mel. B ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
ja dziś mam przerwę na relaks z książką
![]() i chyba tak będę póki co ćwiczyć czyli trzy dni ćwiczeń - jeden dzień przerwy i tak w kółko ![]() Dorothka takie podejście jest najlepsze ![]() ja bez większego problemu mogę ograniczyć słodycze, fast foody ale makarony są moją największą zmorą - uwielbiam i mogłabym jeść każdego dnia ![]()
![]() |
#876 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Mam podobnie, zawsze uwazalam ze powinnam byc ciut chudsza, czy wazylam 57 kg czy 62 kg przy wzroscie 168 cm. A jak patrze na zdjecia sprzed lat to wygladalam super! Teraz przybylo kilkanascie kilogramow przez styl zycia, siedzaca prace, ale poza dietami krotkimi i okresowym napadem na cwiczenia, poddawalam sie. Ostatni raz duuuzo schudlam przed slubem a potem niestety... przybylo znowu mi kg.Teraz 2,5 m-ca cwicze i mimo ze waga ruszyla sie o kilka kg to w obwiodzie czuje roznice i lepiej sie czuje. Zgadzam sie z Dorothka - trzeba zabrac sie za siebie madrze, nie sukces schudnac na glodowce 5-7 kg ale cwiczac sukcesywnie, budujac miescie jak mowi Mel B ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Raczkowanie
|
Ja od ponad 3 tyg nie jem nic słodkiego i słonego, nie brakuje mi tego, czuje się świetnie
![]() ![]() Ciało zrobiło się ładniejsze od tych ćwiczeń ![]() ![]() Dzisiaj z rana brzuszki i godzina aerobiku step, spociłam się i straciłam 380 kalorii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cieszę się z wakacji, nad żadnym morzem nie byłam już pare lat, ale boję się strasznie, że nie zdążę na połowę kwietnia. Staram się ćwiczyć codziennie, ale np. wczoraj byłam poza domem do 23.00 i wiadomo, że już nic nie zrobiłam. Na plus mogę zaliczyć tylko godzinny spacer. Wiadomo, że cudów to nie daje, ale jakoś mam spokojniejsze sumienie, że coś jednak zrobiłam. Dziś w ramach rekompensaty będzie skalpel, Mel Brzuch i pośladki i z Mel też zrobię total body fit. Edytowane przez Marbella85 Czas edycji: 2013-03-13 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
Ja mam duża oponkę ;p I boczki :/ Po prostu mam spasiony brzuszek. Myślicie, że wystarczą ćwiczenia na brzuch z Mel B, żeby się tego pozbyć? Bo te ćwiczenia niby na mięśnie, a ja muszę się pozbyć tego tłuszczyku najpierw. Robię trening brzucha jednego dnia, a drugiego trening abs. I tak na zmianę, żeby nie robić cały czas tych samych ćwiczeń. Zastanawiam się jeszcze nad rowerkiem stacjonarnym, bo stoi w piwnicy i się kurzy, więc mogłabym go przynieść do domu. Ogólnie dziennie z Mel B ćwiczę 45 minut + czasami jeszcze Tiffany Rothe Workout - 10 min Booty Shaking Waist. Tylko zastanawiam się czy po rowerku będę dała radę robić te ćwiczenia na nogi itp :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Marbella dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kociak takimi ćwiczeniami owszem wzmocnisz/wyrzeźbisz mięśnie ale ich i tak nie będzie widać bo będą schowane pod tłuszczykiem ![]() ![]()
![]() |
#881 |
Raczkowanie
|
Grapefrutka czyli wychodzi na to, że trochę bez sensu ćwiczę ten brzuch? :/Moje codzienne ćwiczenia wyglądają tak: najpierw trening nóg, później 15 minut cardio, trening brzucha lub abs, trening pośladków, no i czasami tiff te ćwiczenia na boczki. Same ćwiczenia z Mel zajmują mi 45 minut, a jak robię jeszcze te boczki to w sumie godzina wychodzi. Chciałabym jeszcze ten rowerek dodać- tak co najmniej 15 minut, żeby na nim jeździć. Co o tym myślisz?A te interwały to co masz dokładnie na myśli? Jakiś filmik mogłabyś polecić? Bo szczerze to nie wiem co to jest ;p
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
Brzuszki zawsze na końcu trzeba robić, jak już tłuszczyk się wytopi
![]() Rok temu robiłam absy na brzuch i dopiero teraz wiem że to cardio działa i dużo ruchu na pozbycie się fałdek ![]() Od 2 lutego tak ćwicze z mel b i fajnie brzuch zaczyna wyglądać, uda, ramiona ![]() ![]() Wczoraj jeździłam 2h rowerkiem, dzisiaj też chce bo mam wolne i zdąże wypocząć. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, chciałabym schudnąć conajmniej 7 kg. Myślicie że z Mel.B i rozsądnym odżywianiem się, ale nie rezygnując z totalnie wszystkiego, dałabym radę? Widzicie rezultaty ćwicząc w ten sposób?
Tak na marginesie poćwiczyłam dziś z Mel. B jakieś 15 minut i byłam wykończona. Mało się ruszam, więc mam nadzieję, że te ćwiczenia i rowerek st. pomogą mi pozbyć się zbędnych kilogramów ![]() Jeszcze jedno pytanko. W razie czego mogłabym zaczynać stopniowo wykonywać każde ćwiczenia? Chodzi mi o to, że po mniej powtórzeń niż zalecają, a z czasem jak już trochę się rozruszam, stopniowo próbować równo z Mel ? |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Przyczajenie
|
melduje sie że jestem z wami oraz z naszymi ćwiczonkami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Uff 1,5 godzinki z Mel B za mna ![]() ![]()
"W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez uka2209 Czas edycji: 2013-03-13 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#885 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#886 |
Raczkowanie
|
Wczoraj nie ćwiczyłam ale na swoje usprawiedliwienie mam to że zrobiłam sobie 3 km spacerku + 30 basenu
![]() Dzisiaj poćwiczyłam porządnie jak na mnie (rano nie chciało mi się wstać + zjadłam prawie całą tabliczkę czekolady) żeby odpokutować ![]() Normalnie z tą czekoladą wstyd ale jak zobaczyłam tą zimę za oknem to jakoś samo poszło ![]() Ale teraz już nie ma litości ![]() W nie paleniu trwam nadal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj niestety miałam slaby dzień, bo zrobiłam tylko Full Body Workout i skalpel Ewki, a planowałam jeszcze z Mel zrobić brzuch i pośladki. Jednak była juz ok. 22 i padłam.
Wiecie ile np. spala się średnio kalorii przy tych róznych ćwieczeniach Mel i Ewki i innych trenerek? |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W necie powinny być podane ile traci się kalorii w sporcie. Co do brzuszka jak jest duża fałda t robienie brzuszków nic nie da. Patrząc w lustrze na móij brzuch to pod żebrami mam ładny mięsień od pępka jeszcze jest faudka. Muszę stracić 10 cm w pasie by mieć tyle co 15 lat temu. Nawet gdzieś czytałam że trzeba ćwiczyć np przysiady, podskoki by stracić tłuszczyk z brzucha a potem dopiero absy robić. Jeszcze nie ćwiczyłam, czekam aż tv się zwolni. Dopiero z pracy wróciłam ![]() ![]() Dzisiaj wase chlebek do pracy wziełam i bardzo mi smakowała jako kanapki plus sałatka jarzynowa, pychotka ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj niestety nie poćwiczę tyle co zawsze :/ Jedynie najwyżej pośladki i ewentualnie na rowerku pojeżdżę, jeśli ktoś pomoże mi go przynieść z piwnicy..
A żeby pozbyć się tego tłuszczyku z brzucha postaram się więcej robić właśnie takich ćwiczeń cardio, skakania na skakance itp. |
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Przyczajenie
|
w załączniku przesyłam cwiczonka na nasze brzuszki
![]()
#891 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny jestem tu nowa ale już ćwicze z mel od 3 tyg bardzo ją lubie daje wycisk przeważnie to rozgrzewka,nogi,pośladki, abs,ramiona,cardio.A z tiffany na boczki.zajmuje mi to ok 1g/1,5g długo do tego mam orbitka 40 min po tych ćwiczeniach i zastanawiam się czy nie za długo je robie bo zależy mi na spaleniu tuszczu nam nadwage waże 73 kg przy 162 wzrostu chce ważyć 56-57 bo z taką wagą przed ciążą dobrze się czułam a teraz tragedia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() a co do ćwiczeń kochane, muszę się pochwalić ![]() brzuszek ładniejszy, mięśnie nie zarysowały się, ale brzuszek płaściejszy, pośladki minimalnie w górę poszły, a cellulit jakby mniejszy, ale to też zasługa wspomnianego przeze mnie, peelingu kawowego, który od dłuższego czasu wykonuję. sprawa diety również. całuję kochane!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
Wczoraj nie ćwiczyłam, ale za to dzisiaj 45 minut z Mel. Wczoraj była przerwa, więc w niedziele już nie będzie przerwy ;p A ogólnie uważacie, że te minimum 45 minut ćwiczeń to mało? No jak jeszcze zrobię tiffany boczki to godzina, ale nie wiem czy to wystarczy, żeby mieć piękne ciałko ;p
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Przyczajenie
|
peeling z kawy robię minimum cztery razy w tygodniu, zmniejsza krostki, w sezonie jesień-zima, wyskakują mi takie od wewnętrznej stronie rąk na ramieniu, ale teraz są mniejsze
![]() niecałe dwa tygodnie ćwiczę z Mel B, tak samo jak opisywałam wcześniej, dodałam do tego ćwiczenia na steperze i twisterze. zaczynałam od 600 stepów, wczoraj zrobiłam 1000. dzisiaj sobie odpuszczam ćwiczenia, z powodu bólu menstruacyjnego... może jutro będzie lepiej ![]() zauważyłam po tym czasie, mniejszy brzuszek, cellulit jakby mniejszy, ale to myślę, że też dzięki wspomnianym przeze mnie peelingom kawowym, gdyż od dłuższego już czasu je stosuje ![]() powodzenia kochane! ja jestem pełna zapału, entuzjazmu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Zakorzenienie
|
mnie już jakiś czas nie było, ale ćwiczę
![]() ![]()
#896 |
Raczkowanie
|
a ja zjadlam nalesnika i dwa kawalki pizzy...
![]() odczekam dłuższą chwile i czas na: 1. Mel B / Full Body Workout 2 2. 10-minutowy trening pośladków 3. trening abs 4. 10 minutowy trening brzucha wypaaaalanie ![]()
#897 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Step aerobic i 100 brzuszków zaliczyłam, mimo ogromnego zmęczenia nie opuszcze ćwiczeń, 380 kalorii straciłam ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
popieram, wszystko ale z umiarem
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Przyczajenie
|
ja dzisiaj chyba tylko stepper, ograniczam wysiłek, bóle nie pozwalają mi się forsować.
45 min ćwiczeń, nie wydaje mi się, że jest mało. a wy jakie macie zdanie na ten temat? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.