Miłośniczki Zary - cz. XX - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 15:50   #3451
steam_engine
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XX

Solciuchna, ja niestety też się kilka razy spotkałam z takim traktowaniem. Szczegolnie latem, gdy miałam praktyki w biurze i na codzień musiałam ubierać się bardzo elegancko, wtedy weekend był dla mnie tym przyjemnym czasem przeznaczonym na zakupy, jak i na założenie moich ukochanych trampków, zwykłych spodenek i luźnej bluzki (wiadomo, upały, nawet nie próbowałam się stroić czy malować, włosy spięte - byle nie grzały). Do tego wyglądam raczej młodo Kupowałam w czasie wyprzedaży coś akurat z nowej kolekcji, a pani zapakowała mi zakupy do UŻYWANEJ(!) tej wyprzedażowej (tak zauważyłam że przecenione ciuchy pakują do tych plastikowych, a NK do papierowych nawet w czasie wyprz) reklamówki. była cała pomięta, uszka miała naciągnięte. WTF?
Innym razem, gdy odbierałam zamówienie ze sklepu online i zapytałam, czy mogę rozpakować na miejscu i sprawdzić czy wszystko ok, babeczka prychnęła tylko "przecież ma pani 30 dni na zwrot" i odeszła. a nieraz widziałam, jak rozpakowuje paczki z co bardziej "prestiżowymi" klientkami i urządza sobie z nimi właśnie takie 'small talks', eh :/

A dodam jeszcze taką małą historię, związaną z innym ekskluzywnym "sklepem". Otóż kilka lat temu otworzyli koło mnie salon Porsche Dwóch moich kolegów w końcu niezależnie do siebie pojechało sobie obejrzeć co też tam mają wiek obydwaj ok 20 lat.
Kolega nr 1: podjechał Jeepem pożyczonym od kolegi, haha, jednak chłopak szybko nawiązuje kontakt z ludźmi, jest bardzo rozmowny, to też panowie go ładnie oprowadzili, dali kilka fantastycznych broszur w języku angielskim, ogólnie wyszedł bardzo zadowolony
Kolega nr 2: chłopak taki spokojniejszy, podjechał swoim 'jedynie' audi a3, mówił że za bardzo nikt na niego nawet nie spojrzał. pooglądał sam i wyszedł.
A sęk w tym, że... nr 1 absolutnie nie stać na ten samochód, a nr 2 pochodzi z rodziny, gdzie rodzice ciężką pracą dorobili się dużych pieniędzy, jednak nie widać tego po nich, żyją rozsądnie i "normalnie". własnie jego tata zastanawiał się nad kupnem nowego samochodu i koniec końców kupili wielkiego Mercedesa! i nawet Ci z salonu w ramach bonusu zafundowali im jakiś wyjazd na tor wyścigowy
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:02   #3452
Solciuchna
Zakorzenienie

steam_engine, właśnie najlepsze jest to, że ludzie, którzy mają pieniądze, jakoś tak nie afiszują się tym, nie muszą nimi machać na każdym kroku Przynajmniej wśród pokolenia naszych rodziców. Mam wrażenie, że to właśnie młode osoby, których nie stać, lubią sobie sprawiać jakieś drogie dodatki, ponad stan, co by pokazać, że... hmm, no właśnie nie wiem co

Kiedyś wystawiałam swoje pierwsze wyroby biżuteryjne na cyklicznych targowiskach sztuki Akademii Sztuk pięknych. Podszedł raz do mnie niepozorny trochę starszy pan, nie spodziewałam się, że coś wybierze. Wykupił pół mojego stoiska za niezłą sumę Okazało się, że to w ogóle jakiś prezes jest, zaprosił na spotkanie, i w ten oto sposób zaczęłam sprzedawać biżu w Pałacu Ujazdowskim
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:28   #3453
kaszanka85
Zakorzenienie

któraś pytała się tą torbę http://www.zara.com/webapp/wcs/store...0%C4%86WIEKAMI widziała ja na żywo we wro no i to wykonanie takie sobie,mocno takie sobie, te ćwieki trochę tandetnie wyglądają, śpieszyłam sie więc nie mam foto
no i troche mnie z tymi reklamacjami zmartwiłyscie, oddałam szopera panterkowego dziś, liczę że uznają
kaszanka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:35   #3454
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
steam_engine, właśnie najlepsze jest to, że ludzie, którzy mają pieniądze, jakoś tak nie afiszują się tym, nie muszą nimi machać na każdym kroku Przynajmniej wśród pokolenia naszych rodziców. Mam wrażenie, że to właśnie młode osoby, których nie stać, lubią sobie sprawiać jakieś drogie dodatki, ponad stan, co by pokazać, że... hmm, no właśnie nie wiem co

Kiedyś wystawiałam swoje pierwsze wyroby biżuteryjne na cyklicznych targowiskach sztuki Akademii Sztuk pięknych. Podszedł raz do mnie niepozorny trochę starszy pan, nie spodziewałam się, że coś wybierze. Wykupił pół mojego stoiska za niezłą sumę Okazało się, że to w ogóle jakiś prezes jest, zaprosił na spotkanie, i w ten oto sposób zaczęłam sprzedawać biżu w Pałacu Ujazdowskim
To świetnie, że tak Ci się poszczęściło!
Co do pokolenia naszych rodziców, to u mnie różnie bywa.. np mój wujek bardzo lubi mówić o tym, że ma pieniądze, a jego brat w Chicago dorobił się milionów na szczęście rzadko nas odwiedza, bo nie wiem o czym z nim rozmawiać, jak nie o tych pieniądzach
Za to moje liceum swego czasu zyskało w mieście jakąś taką "bananową" opinię. Gdy ja tam przyszłam, było jeszcze normalnie, zaś gdy byłam już na pierwszym roku studiów mama mówiła, że córka jej koleżanki właśnie rozpoczęła tam naukę i po pierwszym tygodniu zażądała wymiany całej szafy, bo przecież tam trzeba być porządnie (czyt. markowo) ubranym! dzieciaki w wieku 17 lat noszą na sobie nieraz po kilka tys zł, dziewczyny od 1 klasy już w szpilkach biegają. A ja, kończę licencjata i dalej w tych starych trampkach Więc tu się z Tobą zgodzę!
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:38   #3455
calixto
Zadomowienie

Cytat:

Solciu Gratuluję talentu
i podpisuję się pod Twoim zdaniem, zazwyczaj jesli ludzie maja pieniadze dorobili sie tego ciezka praca to zupelnie inaczej sie zachowuja nie musza "szpanować" i wywyższać sie natomiast Ci tzw dorobkiewicze z kompleksami albo małolaci za cudze pieniadze kupuja nie stworzone rzeczy i udaja kogos kim nie sa wtf!
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:59   #3456
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez selmutka Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj widziałam tą niebieską i kusi mnie baaardzo zrobiłam zdjęcie nawet
Wow, kolor świetny, szkoda, że nie w moim stylu.
Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
O kurcze spora jest :/ Paulina widziałaś ją może w Łodzi?
Widziałam w porcie, ale obie były porysowane. Możesz zapytać ekspedientkę, to może w magazynie mają wersję bez skazy. Ja tak zrobiłam z tą jasną torbą - kuferkiem i pani mi ją przyniosła w stanie idelanym. W ogóle panie w porcie są bardzo miłe i uczynne.
Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
Dziewczyny któraś z Was pytała o parke 36 - znałazłam na allegro i jak na razie kosztuej 1 zł http://allegro.pl/kurtka-parka-nowos...106561186.html

Dzieki za odpowiedzi w sprawie torebki. Znałazłam inną,czy ktoś z Was widział?
Widziałam ją, mnie nie przekonała do zakupu.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:09   #3457
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
Hahaha Mari słuszna rada choć ja się nie bawię w oczekiwanie na 2 tygodniowy okres reklamacji ostanio tj w styczniu reklamowałam kurtkę bo się rozeszła na szwach i w miejscu gdzie był kompletny luz zreszta ja nie kupuje kurtek zimowtch na styk tylko zawsze luzniejsze bo wole mnie komfort chodzenia. Do sedna i przy skladaniu teklamacji od razu kazalam babce zaznqczyc odstapienie od umowy pobiewaz jest zima ja nie mam w czym chodzic 2 tyg bez kurtki wtf. a poza tym tu nie ma co naprawiac kurtka ma za malo materialu i dlatego sie pruje. Tego dnia kupilam sobie nowa kurtke w Zarze po dwóch dniach dzwoni babka ze oni mi to zszyja naprawia i bedzie dobrze, akurat mialam nerwa bo w pracy mialam jakas nerwowa atmosfere i ten tel nie byl mi na reke jak z nia pojechalam krutko to mi zaraz powiedziala serdecznie zapraszam po zwrot gotowki i tak tez sie stalo ja nie daje sobie w kasze duchac niecierpie jak ktos robi ze mnie nieswoadomegi konsumenta! Moja Babcia miala sklep i cale zycie mi powtarzala "dziecko klient nasz pan" do dzis to praktykuję w obie strony

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Też tak myślałam co do stylu A CO DO WŁAŚCICIELA TO BEZ KOMENTARZA SORKI ZA BLEDY ALE PISZĘ Z TEL :BRZYDAL:

EWCIK
Wiesz- może komuś się przyda, bo ja też dopóki nie musiałam pierwszy raz czegokolwiek reklamować to się nie interesowałam ustawą. A teraz przerobiłam sprzedaż konsumencką dość dokładnie. Co do tych 14 dni to of corz każdy może ją rozpatrzyć szybciej, niemniej jednak jeżeli spotkasz takiego, co nie będzie chciał tego zrobić to nie masz żadnej opcji żeby go zmusić niestety. I nieważne, że środek zimy a to Twoja jedyna odpowiednia kurtka. Twój przypadek to chyba konkretnie przypadek tego, że potrafisz przeforsować swoje zdanie, ale po drugiej stronie może być niekiedy osoba bardziej wyszczekana czy obeznana niż taka reklamująca

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:12   #3458
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Zdjęcia szortów/spódnicy.

Stary 2013-03-16, 17:25   #3459
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Wiesz- może komuś się przyda, bo ja też dopóki nie musiałam pierwszy raz czegokolwiek reklamować to się nie interesowałam ustawą. A teraz przerobiłam sprzedaż konsumencką dość dokładnie. Co do tych 14 dni to of corz każdy może ją rozpatrzyć szybciej, niemniej jednak jeżeli spotkasz takiego, co nie będzie chciał tego zrobić to nie masz żadnej opcji żeby go zmusić niestety. I nieważne, że środek zimy a to Twoja jedyna odpowiednia kurtka. Twój przypadek to chyba konkretnie przypadek tego, że potrafisz przeforsować swoje zdanie, ale po drugiej stronie może być niekiedy osoba bardziej wyszczekana czy obeznana niż taka reklamująca
to fakt ale póki co nie spotkałam bardzie "wyszczekanej" od siebie no oprócz mojej Mamy ale to się nie liczy
ale w zeszłym tygodniu reklamowałam spodnie i tez mi chciały wcisnąć wymianę na ten sam model bo nadal są w sprzedaży. Uparłam się i dostałam voucher, akurat nie zależało mi na gotówce bo miałam w planach kolejne zakupy a kasę dostałabym na konto więc dopiero za ok 3 dni

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Zdjęcia szortów/spódnicy.
Paula z jakiego bloga?

Edytowane przez calixto
Czas edycji: 2013-03-16 o 17:29
Stary 2013-03-16, 17:28   #3460
julka910
Zakorzenienie

Byłam dziś chwile w Zarze. Mierzylam buty tylko.
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WOKÓŁ%20KOSTKI super sa, nawet w miarę wygodne, dla mnie za luźne ale z wkładka może byłyby juz ok

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EJ%20WYSOKOŚCI baardzo wygodne, obcasa nie czuć, niestety palce mi lecą do przodu wiec juz musze o nich zapomnieć

Kupiłam jeszcze szpilki z wyprzedaży. Czarne zamszowe platformy ze skory za 79 zł przecenione z 199 zł. Trochę mnie cisną w jednym miejscu, myśle czy sie rozbija
julka910 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:33   #3461
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
to fakt ale póki co nie spotkałam bardzie "wyszczekanej" od siebie no oprócz mojej Mamy ale to się nie liczy
ale w zeszłym tygodniu reklamowałam spodnie i tez mi chciały wcisnąć wymianę na ten sam model bo nadal są w sprzedaży. Uparłam się i dostałam voucher, akurat nie zależało mi na gotówce bo miałam w planach kolejne zakupy a kasę dostałabym na konto więc dopiero za ok 3 dni

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

[/COLOR]

Paula z jakiego bloga?
http://www.theversastyle.com/

Stary 2013-03-16, 17:35   #3462
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WOKÓŁ%20KOSTKI super sa, nawet w miarę wygodne, dla mnie za luźne ale z wkładka może byłyby juz ok

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...EJ%20WYSOKOŚCI baardzo wygodne, obcasa nie czuć, niestety palce mi lecą do przodu wiec juz musze o nich zapomnieć

Kupiłam jeszcze szpilki z wyprzedaży. Czarne zamszowe platformy ze skory za 79 zł przecenione z 199 zł. Trochę mnie cisną w jednym miejscu, myśle czy sie rozbija

Jula a te z wyprzedaży były drugie 40?

Jula pierwsze są super! Kasiula je ma i strasznie mnie urzekły, ale nie miałam kiedy mierzyć, na drugie się zapatrywałam, ale że nie skóra to mi przeszło, skoro stopa Ci wyjeżdżała to mi napewno też mam nadzieję, że te zielone zrobią węższe, a widziałaś je na sklepie?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WYSOKO%C5%9ACI

Jeszcze się na te zapatruję, na lato do opalonej stopy achh chce już lato tylko one jakies takie szerokie się wydają
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...C5%81%20KOSTKI

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość

Edytowane przez calixto
Czas edycji: 2013-03-16 o 17:38
Stary 2013-03-16, 17:36   #3463
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:

skoro to zamsz to mysloe ze sie rozbija

troche mnie zmartwilas ze stopa leci do przodu w tych czarnych sandalach bo tez mam szczupla no nic, musze zmierzyc moze akurat beda dobre
Lilotron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:38   #3464
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Jula a te z wyprzedaży były drugie 40?

pierwsze są super Kasiula je ma i strasznie mnie urzekły ale nie miałam kiedy mierzyć, na drugie się zapatrywałam ale że nie skóra to mi przeszło ale skoro stopa Ci wyjeżdżała to mi napewno też mam nadzieję, że te zielone zrobią węższe, a widziałaś je na sklepie?

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WYSOKO%C5%9ACI

Jeszcze się na te zapatruję, na lato do opalonej stopy achh chce już lato tylko one jakies takie szerokie się wydają
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...C5%81%20KOSTKI
Nie było bo sama bym wzięła fajne te platformy, wygodne strasznie, akurat czegos takiego szukałam a tu sa w stanie idealnym skora naturalna. Tylko cisną mnie w miejscu wycięcia przy palcach - nie wiem czy wiesz o co mi chodzi

Zielonych nie widziałam, nie mieli ich. Jasnej wersji tych za 169 zł tez nie było. Śliczne sa te czarne no ale będę palcami jeździć po chodniku

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
skoro to zamsz to mysloe ze sie rozbija

troche mnie zmartwilas ze stopa leci do przodu w tych czarnych sandalach bo tez mam szczupla no nic, musze zmierzyc moze akurat beda dobre
Mierz.
Ja sie wybiore jeszcze złapać inny model i może zabiorą zelowa wkładke zobaczę jak to będzie działało.
Stary 2013-03-16, 17:40   #3465
Olapoznan
Raczkowanie

Cytat:

A czy te sandały czarne co mierzyłaś były w kolorze makijaż?
Olapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:40   #3466
Solciuchna
Zakorzenienie

Świetne są te spódnico-szorty, szkoda tylko, że są białe, nie przepadam za tym kolorem
Stary 2013-03-16, 17:41   #3467
julka910
Zakorzenienie

Widziałam tez te, ładne
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...WOKÓŁ%20KOSTKI

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Olapoznan Pokaż wiadomość
A czy te sandały czarne co mierzyłaś były w kolorze makijaż?
Nie. wlasnie sama na nie czekam.
Stary 2013-03-16, 17:41   #3468
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Nie było bo sama bym wzięła fajne te platformy, wygodne strasznie, akurat czegos takiego szukałam a tu sa w stanie idealnym skora naturalna. Tylko cisną mnie w miejscu wycięcia przy palcach - nie wiem czy wiesz o co mi chodzi

Zielonych nie widziałam, nie mieli ich. Jasnej wersji tych za 169 zł tez nie było. Śliczne sa te czarne no ale będę palcami jeździć po chodniku

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Mierz.
Ja sie wybiore jeszcze złapać inny model i może zabiorą zelowa wkładke zobaczę jak to będzie działało.
Wiem, wiem o co chodzi ja takie same mam ale czerwone jadą do mnie z Angli czarnymi bym nie pogardziła choć mam taką samą wersję czarnych ale nie na słupku tylko na szpilce i są mega wygodne ale najważniejsze trzymają moje palce na miejscu
Stary 2013-03-16, 17:43   #3469
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, wiem o co chodzi ja takie same mam ale czerwone jadą do mnie z Angli czarnymi bym nie pogardziła choć mam taką samą wersję czarnych ale nie na słupku tylko na szpilce i są mega wygodne ale najważniejsze trzymają moje palce na miejscu
macie zdjecie szpilek o ktorych mowicie? pokazecie?
Stary 2013-03-16, 17:46   #3470
julka910
Zakorzenienie

Szukałam ale nie mam.
Czarne zwykle platformy, żadne popularne, przynajmniej ja nie kojarze.
Zostawiłam torbę w samochodzie, jak przynióse to wrzuce zdjecie.

Cena regularna 199 zł, skora naturalna.
Stary 2013-03-16, 17:49   #3471
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Szukałam ale nie mam.
Czarne zwykle platformy, żadne popularne, przynajmniej ja nie kojarze.
Zostawiłam torbę w samochodzie, jak przynióse to wrzuce zdjecie.

Cena regularna 199 zł, skora naturalna.
Ja wlasnie tez nie kojarze, ale jesli to problem to nie wrzucaj, tak z ciekawosci pytalam w kazdym razie dobra cena za skorzane butki
Stary 2013-03-16, 17:50   #3472
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilotron Pokaż wiadomość
Ja wlasnie tez nie kojarze, ale jesli to problem to nie wrzucaj, tak z ciekawosci pytalam w kazdym razie dobra cena za skorzane butki
Trochę podobne do tych, moje sa całe gładkie i chyba nieco zgrabniejsze.

http://moda.allegro.pl/zara-czarne-z...094734889.html

Może to jakaś starsza kolekcja, wrzucili je na wyprzedaż. Mi to nie przeszkadza, klasyk to klasyk
Stary 2013-03-16, 17:53   #3473
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Świetne są te spódnico-szorty, szkoda tylko, że są białe, nie przepadam za tym kolorem
Solciu czarne też są
Stary 2013-03-16, 17:58   #3474
Wicked_Girl
Zadomowienie

Mierzyłyście może te sandały? Jak z wygodą?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2369201113_1_1_3.jpg (14,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2362201202_1_1_3.jpg (11,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2361201040_1_1_3.jpg (10,9 KB, 5 załadowań)
Wicked_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:05   #3475
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

dziewczyny ratujcie mam zepsuta nape w takiej koszuli

http://img.szafa.pl/ubrania/0/011866...ekami-zara.jpg

i musze wymienic

nie wiem skad wziasc taki

.........

co do reklamacji w ponidziek dzwonie do siedziby jak to nic nie da ide do rzecznika nie podaruje im mialam naszyjnik na sobie 2 razy nawet sie nacieszyc nim nie mialam kiedy a on wyglada jak z wykopalisk archeologicznych
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:09   #3476
julka910
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość

i musze wymienic

.........

co do reklamacji w ponidziek dzwonie do siedziby jak to nic nie da ide do rzecznika nie podaruje im mialam naszyjnik na sobie 2 razy nawet sie nacieszyc nim nie mialam kiedy a on wyglada jak z wykopalisk archeologicznych
A może wymien wszystkie ? Wtedy będziesz miała identyczne.

Ja nigdy w życiu nie reklamowałam rzeczy z Zary. Mam chyba jakies szczęście ale Wam szczerze współczuje przejść. Nie znoszę jak próbują klientowi wmówić ze sam jest sobie winien ze cos sie zepsuło.

Moj brat reklamował buty Nike, które sie rozkleily po pierwszym wyjściu. Reklamacji nie uznali bo.. Chodził w nich złe oczywiście walczył z nimi i oddali kasę.
Stary 2013-03-16, 18:11   #3477
Lilotron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość

i musze wymienic

.........

może na allegro będą takie?
http://allegro.pl/listing.php/search...=0&string=napy
Stary 2013-03-16, 18:14   #3478
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Solciu czarne też są
A, no to biorę!

Stary 2013-03-16, 18:21   #3479
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Solciu czarne też są
na stronie nie ma drugiego koloru
Stary 2013-03-16, 18:26   #3480
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez basia17a Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości