Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 16:42   #1201
rena5
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
JasneInnej opcji nie biore pod uwage
jakby gin kazał kupować Ci ovitrell (zastrzyki na pęknięcie pęcherzyka), to miałam fajną aptekę internetową, w której cena była o ok.100 zł niższa niż w zwykłej aptece (przynajmniej u mnie)...przesyłałam tam receptę a oni mi lek. Ja na początku brałam sam clostybegyt, i pękały pęcherzyki a później przerastały i robiły się torbiele, które po kolejnym cyklu znikały (czasem giny dają tabletki anty, ale mój gdzieś wyczytał, że były badania, w których dowiedziono, że nie trzeba brać anty żeby zniknęły), ale i tak przez to wszystko się przedłużało...przy leczeniu z ovitrell pęcherzyki pięknie pękały, ale w ciążę nie zachodziłam :/ strasznie to wszystko dziwne, bo niby owulka była i staranka w konkretnym czasie a i tak nic z tego...ale dla pocieszenia powiem Ci, że znam kilka babek, które tak zaszły w ciążę i to dość szybko
ja sobie postanowiłam, że w tym roku będę w ciąży i co najważniejsze donoszę ją i szczęśliwie urodzę (nie wiem tylko czy się wyrobię ), ale niewielkie szanse są, gdybym zaszła w tym cyklu

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-03-16 o 16:44
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 16:56   #1202
fiolusiek
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość

łatwo mówić jak się ma maleństwo obok siebie już niedługo dołączymy do tego grona prawda Iza??
Kto jak kto, ale Pani wie co mówi
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:22   #1203
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
wiem wiem, ale to się łatwo mówi - nie myśl o tym - ale jak?!?! nie da się - przynajmniej ja tak nie umiem...pragnę dziecka i nie umiem nie myśleć o tym, że chcę żeby się udało...myślę, że większość z nas nie umie przestać o tym myśleć- nie mówię, że na okrągło, ale kiedy mam dni płodne, liczenie dni, czekanie na @ a raczej na jej brak większość staraczek o tym myśli
Stary 2013-03-16, 17:36   #1204
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
wiem wiem, ale to się łatwo mówi - nie myśl o tym - ale jak?!?! nie da się - przynajmniej ja tak nie umiem...pragnę dziecka i nie umiem nie myśleć o tym, że chcę żeby się udało...myślę, że większość z nas nie umie przestać o tym myśleć- nie mówię, że na okrągło, ale kiedy mam dni płodne, liczenie dni, czekanie na @ a raczej na jej brak większość staraczek o tym myśli
A może czasem za bardzo się chce

Dziwne to życie Ta która chce nie może, ta która nie chce zabija
Stary 2013-03-16, 17:47   #1205
jana
Raczkowanie

pani cudne te Twoje posty... gratuluję jeszcze raz

czytałam wczoraj mity o płodności na jakichś amerykańskich forach, bo szukam czegoś na ten nieszczęsny wrogi śluz i przeczytałam, że myślenie o staraniach i "usiłowanie zajść w ciąże" nie wpływa jakoś negatywnie na płodność, ale sama wiem, że w momencie mojego pogodzenia się z bezdzietnością zdarzył się mój "cud".

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

o, znalazlam ten artykul, wklejam kawałek, bo ja się stresuję, że się stresuję i martwię się tym, że się martwię, wariactwo jakieś:
You'll have a better chance of conceiving if you relax and stop worrying about it. Even assuming this were possible, there's no clinical evidence that it makes a difference. While extreme stress can affect your ability to ovulate in very rare cases, "worrying about it" -- especially if that worry takes the form of monitoring ovulation and timing intercourse to coincide with your most fertile time -- can only help.

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 17:50   #1206
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki Lunka jest na obserwacji w szpitalu bo miałam skurcze co 10 minut. Niestety KTG nic nie wykazało, ale i tak Ją zostawili..
trzymamy kciuki.

wiedziałam, że ja będę ostatnia
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:11   #1207
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
A może czasem za bardzo się chce

Dziwne to życie Ta która chce nie może, ta która nie chce zabija
dokładnie...no, ale czy jest jakią sposób żeby chcieć mniej - ja nie znam takiego...
Stary 2013-03-16, 18:18   #1208
agatkaa1
Zakorzenienie

monika OSTATNI BEDA PIERWSZYMI!

rena panika wie co mówi bo my tu obie byłyśmy weteranki! wcześniej starałam się 2 lata zanim nas się udało a po # kolejne 2 lata,!
poza tym rok byłam stymulowana (clo+pregnyl, letrozol + pregnyl) cóż z tego....nie udało się po prZerwie i zmianie gina na klinikę udało się w pierwszym cyklu stymulowanym clo! bo tutaj nie chodzi tylko o to ze pecherzyki rosną i pękają! przez rok co.cykl rosły i pękają ale. ,chodzi tutaj o to aby były one dobrej jakości!! tutaj jest cały szkopuł! może u Ciebie clo źle działało. ja miałam głupie dawki przez co od pecherzyki nie były wartościowe!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:23   #1209
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
monika OSTATNI BEDA PIERWSZYMI!

rena panika wie co mówi bo my tu obie byłyśmy weteranki! wcześniej starałam się 2 lata zanim nas się udało a po # kolejne 2 lata,!
poza tym rok byłam stymulowana (clo+pregnyl, letrozol + pregnyl) cóż z tego....nie udało się po prZerwie i zmianie gina na klinikę udało się w pierwszym cyklu stymulowanym clo! bo tutaj nie chodzi tylko o to ze pecherzyki rosną i pękają! przez rok co.cykl rosły i pękają ale. ,chodzi tutaj o to aby były one dobrej jakości!! tutaj jest cały szkopuł! może u Ciebie clo źle działało. ja miałam głupie dawki przez co od pecherzyki nie były wartościowe!
nie twierdzę, że panika nie wie - wręcz przeciwnie...
a z tymi pęcherzykami może i tak jest - nie wiem - ja odpuściłam stymulowanie i dopiero zaszłam w ciążę...mam nadzieję, że w tym cyklu się uda
Stary 2013-03-16, 18:33   #1210
agatkaa1
Zakorzenienie

rena no i wiadomo ze jak się odpusci to się udaje...ja teŻ odpusxilam pomimo stymulowania ale podchodzilam już inaczej i spokojniej niż przez ostatni rok. a panika też była stymulowana clo i też fo nic nie dało a w ciążę zaszła bez leków! u mnie byłoby kiepsko gdybym czekała bo mam pco i owu występuje rzadko mogłabym sobie tak próbować a w ciągu roku mieć np tylko jedna owu!
teraZ odpuscilam wyjechalismy na 2 tyg w odwiedziny beZ stresu bez niczego z piciem codziennie i proszę bardzo! mam nadzieję ze za 2 tyg serduszko będzie biło a i cieszylabym się bardzo jakby nawet 2 serdusZka były!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-16, 18:51   #1211
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
.mam nadzieję, że w tym cyklu się uda

Cytat:
mam nadzieję ze za 2 tyg serduszko będzie biło a i cieszylabym się bardzo jakby nawet 2 serdusZka były!
Jestem pewna że będzie

Ja już w dużej mierze dałam na luz.Po # miałam bardzo duże ciśnienie płakałam jak przychodziła @.Potem zaczełam mierzyć temperature i bardzo się nią spinałam,aż tu dziewczyny mi mówiły żebym nie mierzyła bo za bardzo się spinam.Tak całkiem nie przestałam myśleć,wiadomo że jak jest termin tej @ to jednak się myśli o tym czy się udało czy nie.Tempke mierze dalej ,gin ostatnio mnie za to pochwalił .Powiedział że przy takich zawirowaniach powinnam prowadzić obserwacje.Ta @ sie coś rozkręcić nie chce,lekkie plamienie tylko

Zła troche jestem bo chciałam dzisiaj gdzieś wyjść,mam ochote coś wypić ale tż nie chciał nigdzie iśćTak więc będziemy film oglądać.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 18:56   #1212
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:

łatwo mówić jak się ma maleństwo obok siebie
wiem. ale tez wiem jak boli kazda @. kazdy kolejny wykres na sm, kazde "nogi w gore"...

Cytat:

oj za dobrze wiem...

Cytat:
wiem wiem, ale to się łatwo mówi - nie myśl o tym - ale jak?!?!
tez tak myslalam. podobnie jak haslo "ale sie nie stresuj". ciekawe jak?!
moj szczesliwy cykl - monitoring, mierzenie tempki, ale tez totalny luzik w seksie, we wszystkim (mecze, imprezki, duzo pracy, masa obowiazkow) --> postanowilam ze od lipca zaczniemy z nowa klinika...
moj gin bardziej wierzyl w moja plodnosc niz ja...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:30   #1213
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
rena no i wiadomo ze jak się odpusci to się udaje...ja teŻ odpusxilam pomimo stymulowania ale podchodzilam już inaczej i spokojniej niż przez ostatni rok. a panika też była stymulowana clo i też fo nic nie dało a w ciążę zaszła bez leków! u mnie byłoby kiepsko gdybym czekała bo mam pco i owu występuje rzadko mogłabym sobie tak próbować a w ciągu roku mieć np tylko jedna owu!
teraZ odpuscilam wyjechalismy na 2 tyg w odwiedziny beZ stresu bez niczego z piciem codziennie i proszę bardzo! mam nadzieję ze za 2 tyg serduszko będzie biło a i cieszylabym się bardzo jakby nawet 2 serdusZka były!
będzie biło jak dzwon - tylko szybciej ja też mam niby stwierdzone pco a jak widać udało się zajść 4 razy...
Cytat:
Ja już w dużej mierze dałam na luz.Po # miałam bardzo duże ciśnienie płakałam jak przychodziła @.Potem zaczełam mierzyć temperature i bardzo się nią spinałam,aż tu dziewczyny mi mówiły żebym nie mierzyła bo za bardzo się spinam.Tak całkiem nie przestałam myśleć,wiadomo że jak jest termin tej @ to jednak się myśli o tym czy się udało czy nie.Tempke mierze dalej ,gin ostatnio mnie za to pochwalił .Powiedział że przy takich zawirowaniach powinnam prowadzić obserwacje.Ta @ sie coś rozkręcić nie chce,lekkie plamienie tylko

Zła troche jestem bo chciałam dzisiaj gdzieś wyjść,mam ochote coś wypić ale tż nie chciał nigdzie iśćTak więc będziemy film oglądać.
Ty lepiej poczekaj - ja bym zrobiła betę w pn jeśli nic się nie zmieni...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
wiem. ale tez wiem jak boli kazda @. kazdy kolejny wykres na sm, kazde "nogi w gore"...
tez tak myslalam. podobnie jak haslo "ale sie nie stresuj". ciekawe jak?!
dokładnie
a nic mi nie wiadomo o wykresach na sm... co to takiego? a "nogi w górę" nie bolą tak bardzo tylko mój mąż się nabija ze mnie
Stary 2013-03-16, 19:42   #1214
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Ty lepiej poczekaj - ja bym zrobiła betę w pn jeśli nic się nie zmieni...

dokładnie
a nic mi nie wiadomo o wykresach na sm... co to takiego? a "nogi w górę" nie bolą tak bardzo tylko mój mąż się nabija ze mnie
Jeżeli test by wyszedł pozytywny to chyba zejde na zawał,bo mam te plamienia.

Skarb mamy to strona na której prowadzimy wykresy temperatury i obserwacje.Zajrzyj: http://www.skarbmamy.pl/

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-03-16 o 19:48
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 19:58   #1215
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli test by wyszedł pozytywny to chyba zejde na zawał,bo mam te plamienia.
no właśnie - a co my Ci mówimy od kilku dni?! zrób betę kochana w pn i wszystko się wyjaśni
Stary 2013-03-16, 20:28   #1216
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
a, myślałam, że jak wizyta to tylko wypisze a leki zaczniesz od następnego dnia, dlatego się zdziwiłam, że na czczo. a nie masz możliwości zadzwonienia i dopytania jeszcze o to?
Tak, będę dzwonić we wtorek rano to się dopytam. Ale już sama nie wiem co myśleć. W internecie jest masa informacji, nieraz tak różne... Gin mówił mi, że jak będę roniła, żebym brała no-spę (1 tabletkę co godzinę - tak zwykle zaleca pacjentkom). A teraz na poronienie.pl (fajna strona nawiasem mówiąc) dowiedziałam się, że wolno brać leki przeciwbólowe, ale w żadnym razie nospę...
Nie wiem co myśleć...

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:34   #1217
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Byłam na koncercie, bardzo fajny i śpiewała moja koleżanka z podyplomówki (ale w chórze) I już planuję powoli, gdzie ustawię Artusia, będzie albo solistą, albo (jak mu się nie poszczęści ze śpiewem) skrzypkiem lub wiolonczelistą :P
Mam nadzieję, że mu się podobało, bo na początku bardzo mnie kopał, a potem poszedł spać :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:49   #1218
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Tak, będę dzwonić we wtorek rano to się dopytam. Ale już sama nie wiem co myśleć. W internecie jest masa informacji, nieraz tak różne... Gin mówił mi, że jak będę roniła, żebym brała no-spę (1 tabletkę co godzinę - tak zwykle zaleca pacjentkom). A teraz na poronienie.pl (fajna strona nawiasem mówiąc) dowiedziałam się, że wolno brać leki przeciwbólowe, ale w żadnym razie nospę...
Nie wiem co myśleć...
słuchaj gina. jak ja leżałam w szpitalu to dawali dziewczynom no-spę w trakcie, chyba chyba w kroplówkach, do tego jakieś zastrzyki przeciwbólowe.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:55   #1219
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
hej już po wiZycie....jest wszystko ok ciąża rozwija się prawidłowo gin śmiał się ze szybko nam poszło .... kropek ma 8.5mm kolejna wizyta przed świętami 28 bo inaczej może być gorąco w święta hehe
: jupi:
Cytat:
Dziewczyny zrobiłam test i negatywny
ale @ nie ma?

Cytat:

jestesmy, wszystko wczoraj potoczylo sie taaakk szybko, ale wypisali nas. jestesmy szczesliwi, choc ja jestem makabrycznie zestresowana... wszystko mnie przeraza... jednak opieka nad takim maluszkiem jest trudna wielce. wlasnie googlowalam odbijanie ale przyklady na dorodnym 2 miesiecznym dziecku do mnie nie przemawiaja
maly spokojniejszy niz w szpitalu. choc rzadziej je, co mnie oczywiscie przyprawia o palpitacje serca...
no i jestem totalnie zakochana. totalnie. nie tylko ja. wczoraj chlop mial pepkowe pracowe i wrocil o 21:30. w szoku bylam. gapimy sie na niego jak dwa glupki
cudownie sie to czyta!!!!!!!!!!!!!!!!!!1: love::l ove:

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Dziewczynki Lunka jest na obserwacji w szpitalu bo miałam skurcze co 10 minut. Niestety KTG nic nie wykazało, ale i tak Ją zostawili..
to zaciskam by szybko poszło!!!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39808242]Byłam na koncercie, bardzo fajny i śpiewała moja koleżanka z podyplomówki (ale w chórze) I już planuję powoli, gdzie ustawię Artusia, będzie albo solistą, albo (jak mu się nie poszczęści ze śpiewem) skrzypkiem lub wiolonczelistą :P
Mam nadzieję, że mu się podobało, bo na początku bardzo mnie kopał, a potem poszedł spać :P[/QUOTE]pERSE! fajnie ze sie koncert podobał Tobie i Aryusiowi!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 20:56   #1220
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

poproz o instrukje obslugi do Marysi na dzien dzisiejszy. ciagle placze i nie wiem co mam juz zrobic
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 21:00   #1221
fiolusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
poproz o instrukje obslugi do Marysi na dzien dzisiejszy. ciagle placze i nie wiem co mam juz zrobic
Może ma skok rozwojowy
Stary 2013-03-16, 21:34   #1222
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39808242]
Mam nadzieję, że mu się podobało, bo na początku bardzo mnie kopał, a potem poszedł spać :P[/QUOTE]

Stary 2013-03-16, 22:09   #1223
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
trzymamy kciuki.

wiedziałam, że ja będę ostatnia
Jeszcze BYou ma termin z Wami czy już urodziła a ja nie doczytałam?

Cytat:
Dziewczyny zrobiłam test i negatywny
przykro mi Iza ale to jeszcze nic pewnego

Cytat:
jestesmy, wszystko wczoraj potoczylo sie taaakk szybko, ale wypisali nas. jestesmy szczesliwi, choc ja jestem makabrycznie zestresowana... wszystko mnie przeraza... jednak opieka nad takim maluszkiem jest trudna wielce. wlasnie googlowalam odbijanie ale przyklady na dorodnym 2 miesiecznym dziecku do mnie nie przemawiaja
maly spokojniejszy niz w szpitalu. choc rzadziej je, co mnie oczywiscie przyprawia o palpitacje serca...
no i jestem totalnie zakochana. totalnie. nie tylko ja. wczoraj chlop mial pepkowe pracowe i wrocil o 21:30. w szoku bylam. gapimy sie na niego jak dwa glupki

Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 22:56   #1224
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
gapimy sie na niego jak dwa glupki
pani- głupki to byście byli jakbyście się nie gapili
i ostrzegam Cie -to wpatrywanie się w dziecko nie mija
teraz to już przy każdej wolnej chwili będziecie siedzieć i się gapić
cudne uczucie

agatko

Luna- szybkiego i szczęśliwego porodu

iza- może faktycznie beta?

wedera- a gin nie mówił nic o szpitalu?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:12   #1225
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

Cytat:
Nie wiem co myśleć...
no ja tez zjadam nospe jak cukierki, i to ta forte...

iza mi test wyszedl negatywny w niedziele, a w poniedzialek byl juz pozytywny...

measia przywiez mi mala

dziewczyny, a miala ktoras z Was poronienie spowodowane jakimis bakteriami? pytam sie, bo mam naprawde czeste zapalenia pecherza, z ktorego nie moge sie porzadnie wyleczyc, bo co tlumacze tutaj lekarzom, to oni oczywiscie robia mi analize moczu, ale bez posiewu i biocenozy. po prostu: bakterie... teraz w Pl zajme sie dokladnie badaniami, ale teraz mi ten pecherz siedzi we lbie

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 07:33   #1226
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

wedera- a gin nie mówił nic o szpitalu?
Mówił o szpitalu, i owszem, na samym początku. Ale ja powiedziałam, żebym wolała, żeby odbyło się bez zabiegu, a najlepiej to żebym sama zaczęła krwawić. Powiedział "dobrze, to zaczekamy do wtorku, jak nie zaczniesz krwawić to podam ci leki i za kilka godzin zacznie się krwawienie". Oczywiście liczę na to, że we wtorek bardziej mnie przygotuje i poda więcej informacji.

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:17   #1227
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej!

Wstałam o 7 z TŻem na antybiotyk, po czym on poszedł dalej w kimono, a ja - już nie ma szans.
No ale wczoraj poszłam godzinkę wcześniej spać, więc nie straciłam za wiele snu.

No i piękne słoneczko świeci, dziś mam plan troszkę ogarnąć mieszkanko (ale na siedząco ofkorz) i być może się wybiorę na taki jarmark z rękodziełem, ale to zobaczę, czy wyciągnę lenia.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:42   #1228
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

witam z kawa
wczoraj skonczylo sie tym, ze polozylysmy sie zaraz do lozka i przytulilysmy sie, a nastepne co pamietam to karmiemoe o 1.30 w nocy
jem sniadank i jade z Marysia do kosciola, reszta sie oflagowala i spi

santom nie ma problemu bede pamietac nastepnym razem tylko gdzie mam jechac

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2013-03-17 o 08:44
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 09:04   #1229
agatkaa1
Zakorzenienie

dzień dobry....piękne slonko świeci!

perse mam to samo. budżetu się po 6 przed 7 i mam po spaniu....cieszę się ze się dobrze bawilas

iza zrób jutro bete!

rene bo pco zależy w.jakim stopniu się ma....widzisz udało Ci się ale niestety # ja poprzednim razem też zaszlam tylko z dupkiem i też # dlatego ważna jest jakość pecherzyka!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-03-17, 09:13   #1230
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
jak nie zaczniesz krwawić to podam ci leki i za kilka godzin zacznie się krwawienie
na mnie te srodki nie zadzialaly. mimo podwojnych dawek (w sumie chyba 6 dostalam).

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości