|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c
Cytat:
I na alledrogo wystawiać Uciekam. Dobranoc
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c
też tak mam
oglądałaś odcinek? bo jak nie to nie powiem czym
|
|
|
|
#1203 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja mam ten problem, że kończę pracę o 15, a TŻ jest w domu dopiero o 18:30, no i staram się na niego poczekać z obiadem, ale o tej 18 to już padam z głodu .Cytat:
. Każdy chce coś swojego porobić, ja szukam rzeczy do ślubu, oglądam jakieś seriale itp., a TŻ sobie gra i to jest w porządku, bo potrzebujemy czasu dla siebie, ale trzeba umieć we wszystkim znaleźć złoty środek .
|
||
|
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po bardzo miłym dniu
Byliśmy z TŻ i znajomymi u znajomych, którym na początku lutego urodził się synek - ale słodki, no masakra i TŻ trochę też ![]() ![]() Potem kopnął mnie zaszczyt, gdyż nieoczekiwanie narzeczony zaprosił mnie na kolację do fajnej restauracji A później byliśmy z wizytą u jego siostry W tzw. międzyczasie pogadaliśmy o planie na najbliższe tygodnie, wygląda na to że zaraz po świętach w końcu zacznie się dziać Bo zamierzamy wystawić moje meble na tablicę / allegro, kupić farby do ścian, zamówić zaproszenia, zaprojektować i zamówić meble kuchenne, ja muszę powoli pakować majątek i przeprowadzać się piętro niżej, bo pod koniec kwietnia ruszamy z remontem...
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzidzie taki maleńkie są cudne... ja się na siostrzenicę napatrzeć nie umiem...
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Acha, Miss, napadłam dzisiaj na kolejnego Rossmanna, po 100 Ivory ani śladu...
|
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzięki!---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- jak zaskoczyć faceta w łóżku, wiedziałyście, że tak się da?
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nie licząc tego że śpimy w jednym łóżku ) razem
|
|
#1209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No kurcze, łachy to ona Ci nie robi..Nie dość, że zostawiłaś tam sporo kasy to jeszcze ta baba bezczelnie Cię traktuje i nie słucha tego co mówisz, w jej psim obowiązku jest zrobić tak z suknią, żeby wszystko miało ręce i nogi, żeby ładnie leżało i się układało...Przecież to Twój dzień i chcesz wszystkich olśnić (oczywiście nie biustem, który będą panowie obłapiać podczas tańca)... Ja to bym na pewno nie zrezygnowała, tylko brnęła w zaparte, nie możesz iść na ustępstwa tej pani, uprzyj się i zrób tak żeby Tobie było dobrze...Głowa do góry, wszystko będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1211 |
|
Wtajemniczenie
|
dobranoc
|
|
|
|
#1212 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My plaża i wesołe miasteczko Tak mamy w planach i mam nadzieję, ze wyjdzie![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Hehe, dobrej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
Dużo się u Ciebie działo Tylko współczuje remontu, ja lubię jak już jest po![]() ---------------------------------------------------------------------------------------- Mam takie pytanko do dziewczyn z dużym biustem, jeśli macie sukienki z ramiączkami to zakładacie stanik pod spodem? Ja się zastanawiam najpierw nad stanikiem, a później nad ramiączkami w sukni - czy ich przypadkiem nie zlikwidować...Tż mówi, że wygodniej będzie mi w staniku, nic mi nie będzie "uciekać"...I tak sobie o tym myślę...Mam czas do sierpnia do terminu przeróbki, najpierw muszę kupić stanik balkonetkę, a potem to pomyślę nad tym intensywnie ![]() A tak w ogóle Tżcik już w łóżeczku leży i ogląda tv, a raczej cyka po kanałach bo nic ciekawego nie ma, wszystko co leci już oglądaliśmy... Wcześniej wyciągnęłam go do Sarbinowa nad morze, podziwialiśmy jak panowie promenadę robią i porobiliśmy sobie kilka zdjęć z widoczkami
Edytowane przez myszeczka87 Czas edycji: 2013-03-16 o 23:46 |
||
|
|
|
#1213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() piękne butki ![]() ![]() u mnie jakieś 91 chyba ![]()
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
Zadomowienie
|
Gratuluje DDŚ
---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
To, że się nie widzicie to duży plus, zdążycie za sobą zatęsknić... My tak mieliśmy jak ja pracowałam do 18 i 19, a Tż do 16...Jak wracałam do domku to byłam padnięta, czasami wracałam później, bo koleżanki i rodzinkę odwiedzałam...Więc tacy stęsknieni byliśmy jak już wróciłam do domku ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------------- Idę się wykąpać, zmyć makijaż i lulu do Tżcika pod pościelkę na chwilkę, później pod swoją ![]() Mam nadzieję, że chrapać dzisiaj nie będzie ![]() Dobranoc dziewczyny
Edytowane przez myszeczka87 Czas edycji: 2013-03-16 o 23:49 |
|
|
|
|
#1215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jako ze mam pierwszy weekend bez tz od dluuugiego czasu wypilam winko i obejzalam "3 metry nad niebem" jak ja uwielbiam ten film ![]() a teraz i pora na mnie.. dobranoc!
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
160 DDŚ!!
|
|
|
|
#1217 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
dziękuję |
|
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, znaleźliśmy rozwiązanie ![]() Wynosimy wszystko z salonu i jadalni. Będzie stół+ miejsce to tańczenia. Są 2 wielkie okna w tym jedno balkonowe z wyjściem na altankę i ogródek. Altankę urządzimy tak jak sobie to wymarzyłam. Pomieszczenia są w popielatym kolorze - dam koralowe zasłonki, jakieś drobiazgi na poręczy ( bo w salonie nie ma jednej ściany tylko jest poręcz i schody w dół). Dzięki tej poręczy pomieszczenie nie jest klaustrofobiczne. Pierwszy taniec na tej altance. Obiad w środku. No i potem można będzie sobie posiedzieć przed domkiem jak będzie jednak chłodniejszy dzień. A jak upał do w domu. Wieczorem pozapalamy świeczki, lampki i - już fotografki pewnie nie będzie- ustawimy aparat Tż na statywie, damy dobre ustawienia + lampa. Postawimy kogoś za aparatem i niech nam w tej scenerii też pstryknie kilka zdjęć. Ewentualnie z samowyzwalacza. Dzieciaki dostaną zimne ognie i wtedy chyba zrobimy jakiś toast, podziękowania dla gości,że przybyli itp. No nie wiem, jeszcze dokładnie nie myślałam co wtedy dokładnie nastąpi.
|
|
|
|
#1220 |
|
Zakorzenienie
|
w drogeriach w moim miescie był ale nigdzie nr 103 nie bylo tlyko ciemneijsze
( i juz koniec naprawde nie moge pojac po co wycofali tak dobry produkt.Pani z drogeri polecała mi ten. Uzywałyscie moze? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-de-teint.html
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() |
|
|
|
#1222 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry z rana
Nadrobie Was popoludniu, bo teraz zmykam do Kosciolka i na wiosenne zakupy do CH
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry w niedzielny poranek
wczoraj wieczorem Was nadrabiałam, miałam zamiar tak się nacytować, po czym wyłączył mi się komp i wściekła poszłam spać kupiłam je na bialebuty.pl i jestem bardzo zadowolona! Kosztowały 181 zł. z przesyłką i na razie mogę powiedzieć ,że są wygodne chociaż chodziłam w nich tylko trochę po domu. Ale polubiłam się z nimi od pierwszego założenia
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś tylko na przywitanie się, bo mam mnóstwo rzeczy do zrobienia. Już bym była w wirze pracy, ale TZ śpi a ja nie chce być ta zła i mu przeszkadzać, choć już mnie nosi
|
#1225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciesze sie,ze sie dogadaliscie
|
|
|
|
|
#1226 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam się w niedzielny poranek ![]() W dobrym humorze Od wagi wyjściowej ubyło 4,5 kg ![]() tak teraz zaczęłam myśleć o tym nieszczęsnym bolerku i się zastanawiam czy będę mieć bolerko pod koronkę na sukni czy nie?
|
||||
|
|
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień doberek: Tżcik szykuje pyszne śniadanko, a ja jeszcze w szlafroczku siedzę i wietrzę mieszkanko Pogoda już całkiem ładna, słonko świeci , resztka śniegu się roztapia
Edytowane przez myszeczka87 Czas edycji: 2013-03-17 o 08:53 |
|
|
|
|
#1228 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry z rana
przyszłam się tylko przywitać przy śniadanku i zaraz zmykamy na miasto - czas uzupełnić wiosenną garderobę
|
|
#1229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To super ![]() Ja nigdy w górach nie byłam, a jedziemy już od kilku lat, ale zawsze coś wypada i przesuwamy plany...Jak na razie to czeka nas wypad do Włoch do Bolonii po ślubie...Tylko musimy szybką sesję w plenerze zrobić i można jechać... Aaa zapomniałam, mam nadzieję, że z fotografkami uda na się dogadać na plener w tygodniu bo w weekend po ślubie powinnam dostać @ Mam tylko nadzieję, że dostanę o czasie...Bo się załamię jak mi się tydzień przed na ślubie dostanie... Zmykam pod prysznic i jeść Później jak znajdę czas to się odezwę
Edytowane przez myszeczka87 Czas edycji: 2013-03-17 o 09:02 |
|
|
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

oglądałaś odcinek? bo jak nie to nie powiem czym
klik!
ale dzięki!

(nie licząc tego że śpimy w jednym łóżku