Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 cz.44 ! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-16, 22:54   #1201
Kyiia
Zakorzenienie

Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
Kyiia

robię kokardki na pudełka z ciastem i tak dobrze mi idzie, że zastanawiam się, czy gdzieś indziej jeszcze nie robić

I na alledrogo wystawiać

Uciekam. Dobranoc
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.

Kyiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 22:56   #1202
missbennet
Zakorzenienie

Dot.: Słońce coraz wcześniej wschodzi i kolejna PMka zaraz za mąż wychodzi ! PM2013 c

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Czym? Weszłam jeszcze z telefonu. Uzależnienie.
też tak mam oglądałaś odcinek? bo jak nie to nie powiem czym
missbennet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 22:58   #1203
l3ni
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anaelle Pokaż wiadomość

jakbym słyszała siebie... ja np dzis zauważyłam taką sytuację i będę ją zwalczać!!! jak będziemy mieć kiedyś własne mieszkanko to koniecznie musi być w nim stół i będziemy starać się jeść obiady razem i przy stole! a nie jak dzisiaj (z braku stołu) każde jadło swoją zupkę w swoim kąciku (inne dania jadamy na kanapie ale zupę trudno jeść "w powietrzu" )
Trzeba pewne rzeczy zamienić w nawyk np. wspólne jedzenie obiadków. Ja mam ten problem, że kończę pracę o 15, a TŻ jest w domu dopiero o 18:30, no i staram się na niego poczekać z obiadem, ale o tej 18 to już padam z głodu .
Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
To prawda my mieszkamy razem równo pół roku (jak liczyć pomieszkiwanie to półtora ) i układa nam się naprawdę dobrze, ale czasami wkrada się rutyna i spędzamy wieczór każde przy swoim laptopie
Właśnie o to mi chodzi . Każdy chce coś swojego porobić, ja szukam rzeczy do ślubu, oglądam jakieś seriale itp., a TŻ sobie gra i to jest w porządku, bo potrzebujemy czasu dla siebie, ale trzeba umieć we wszystkim znaleźć złoty środek .
l3ni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 22:59   #1204
Viollet87
Zakorzenienie

Melduję się po bardzo miłym dniu Byliśmy z TŻ i znajomymi u znajomych, którym na początku lutego urodził się synek - ale słodki, no masakra zapatrzyłam się i TŻ trochę też Potem kopnął mnie zaszczyt, gdyż nieoczekiwanie narzeczony zaprosił mnie na kolację do fajnej restauracji A później byliśmy z wizytą u jego siostry W tzw. międzyczasie pogadaliśmy o planie na najbliższe tygodnie, wygląda na to że zaraz po świętach w końcu zacznie się dziać Bo zamierzamy wystawić moje meble na tablicę / allegro, kupić farby do ścian, zamówić zaproszenia, zaprojektować i zamówić meble kuchenne, ja muszę powoli pakować majątek i przeprowadzać się piętro niżej, bo pod koniec kwietnia ruszamy z remontem...

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:02   #1205
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Viollet87 Pokaż wiadomość
Melduję się po bardzo miłym dniu Byliśmy z TŻ i znajomymi u znajomych, którym na początku lutego urodził się synek - ale słodki, no masakra zapatrzyłam się i TŻ trochę też Potem kopnął mnie zaszczyt, gdyż nieoczekiwanie narzeczony zaprosił mnie na kolację do fajnej restauracji A później byliśmy z wizytą u jego siostry W tzw. międzyczasie pogadaliśmy o planie na najbliższe tygodnie, wygląda na to że zaraz po świętach w końcu zacznie się dziać Bo zamierzamy wystawić moje meble na tablicę / allegro, kupić farby do ścian, zamówić zaproszenia, zaprojektować i zamówić meble kuchenne, ja muszę powoli pakować majątek i przeprowadzać się piętro niżej, bo pod koniec kwietnia ruszamy z remontem...

dzidzie taki maleńkie są cudne... ja się na siostrzenicę napatrzeć nie umiem...
Stary 2013-03-16, 23:06   #1206
Viollet87
Zakorzenienie

Acha, Miss, napadłam dzisiaj na kolejnego Rossmanna, po 100 Ivory ani śladu...

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:12   #1207
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
nie spodziewam się, żeby gdzie się jeszcze znalazł ale dzięki!

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

jak zaskoczyć faceta w łóżku, wiedziałyście, że tak się da?
Stary 2013-03-16, 23:14   #1208
Copykat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez l3ni Pokaż wiadomość
Trzeba pewne rzeczy zamienić w nawyk np. wspólne jedzenie obiadków. Ja mam ten problem, że kończę pracę o 15, a TŻ jest w domu dopiero o 18:30, no i staram się na niego poczekać z obiadem, ale o tej 18 to już padam z głodu .

Właśnie o to mi chodzi . Każdy chce coś swojego porobić, ja szukam rzeczy do ślubu, oglądam jakieś seriale itp., a TŻ sobie gra i to jest w porządku, bo potrzebujemy czasu dla siebie, ale trzeba umieć we wszystkim znaleźć złoty środek .
U nas jest jeszcze gorzej, ja pracuję do 17 i przed 18 jestem w domu, plus co drugi weekend szkoła, a TZ pracuje przez cały tydzień i ma różne godziny pracy, bywa tak że przez kilka dni się nie widzimy (nie licząc tego że śpimy w jednym łóżku ). Ale jak jesteśmy oboje w domu to zawsze jemy (i gotujemy! ) razem

they said there's too much caffeine in your blood stream and a lack of real spice in your life

Copykat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:15   #1209
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
na allegro "użyty raz" jest po 41zł.... http://allegro.pl/podklad-rimmel-mat...094969156.html
Stary 2013-03-16, 23:22   #1210
myszeczka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mukoli Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,

dawno tu nie zagladałam z braku czasu, zazdorszcze dziewczyna ktore moga tutaj przebywac caly czas i rozmawiac na tematy slubne (i nie tylko)

Ja bylam w zeszlym tygodniu na przymiarce sukni slubnej. Juz kiedys chyba pisalam, ze zamowilam troszke mniejsza bo planowalam schudnac, na szczescie na przymiarce sie dopielam, natomiast dosc ciezko mi sie oddychalo i nie czulam sie zbyt komfortowo...

Powiedzialam krawcowej, ktora robi przymiarki, ze przydaloby sie cos powiekszyc (suknia ma + 6 cm zapasu), ale krawcowa byla wyjatkowo bezczelna, powiedziala, ze nie ma mowy bo pozniej bedzie ja zwezac i ze cytuje "to nie jest dres" i naprawde powiedziala to bardzo niegrzecznie.

Nastepnie chciala pokazac jak upnie tren, ja od razu powiedzialam ze chcialabym aby pokazala mi podpiety tren "od dolu sukni" bo tak wlasnie bym chciala, a ona od razu zapytala bardzo zla "dlaczego", ja bylam w szoku bo nigdy nie spotkalam sie z taka obsluga.... doslownie nie wiedzialam co odpowiedziec, odpowiedz by brzmiala oczywiscie "bo tak mi sie podoba", ale sposob w jaki mowila do mnie ta kobita tak mnie zdenerwowal, ze nie wiedzialam czy mam podziekowac za taki sposob obslugi i wyjsc... dobrze ze odezwala sie moja siostra... oczywiscie normalnie wytlumaczyla ze taki sposob podpiecia trenu mi sie podoba i koniec... na to krawcowa podpiela go od dolu w naprawde nie ladny sposob tak zeby czasem mi sie nie spodobalo....moja siostra zaczela mowic wtedy ze jak kupowalam suknie to ekspedientka pokazywala zupelnie inaczej, ladniej podpiecie od dolu...i wtedy... oburzona krawcowa zawolala ekspedientke i zaczela ja z pretensjami pytac o sposob podpiecia trenu. Na co mila ekspedientka zaczela sie bronic, ze wcale nic ladniejszego nie pokazywala ehhhh...szybko sprytnie zaczela zmieniac temat i zachwycac sie suknia.....
Tak wiec krawcowa pokazala zaraz podpiecie od gory i tak musialo zostac.
Nastepnie wywiazal sie temat dekoltu, ja jej mowie, ze jest naprawde ciasno i od gory widac biustonosz, ona kazala mi sciagnac biustonosz, mimo ze suknia ma wbudowany gorset ja dla wlasnego komfortu chcialam miec biustonosz... oczywiscie krawcowa kazala sciagnac i koniec.. sciagnelam i rzeczywiscie mialam troche wiecej miejsca w biuscie, ale doslownie od gory sukni wszystko widac, a ja nie chce by tanczacy ze mna panowie podziwiali dokladnie moje wdzieki od gory:/ mi sie wydaje ze suknia powinna byc ladnie dopasowana, tym bardziej ze ma wbudowany gorset, wiele PMek ma biustonosz do sukien z dekoltem w serduszko, a wszystko jest ladnie dopasowane i nic nie widac. Krawcowa sie upierala ze tak jest ok i nic nie trzeba zmieniac:/

Tak wiec krawcowa zaznaczyla tylko jak skrocic suknie + podpiecie trenu od gory tak jak ona chciala... Zadnych poprawek, bezczelne hasla, z salonu wyszlam naprawde nbiezadowolona

Nastepna przymiarke mam 10 dni przed weselem, jak myslicie dziewczyny, co mam wtedy zrobic... upierac sie przy moich poprawkach? Obawiam sie ze jak tej kobiecie nic sie nie chce robic to pozniej zlosliwie zrobi mi jeszcze gorzej niz jest...
Z drugiej strony odbierac suknie i szybko isc do innej krawcowej na poprawki tez wydaje mi sie bezsensowne, zostawiam w tym salonie ok. 3000 zl i wydaje mi sie ze place nie tylko za sama suknie, ale tez za profesjonalna obsluge....

Napiszcie mi prosze jak wygladaly wasze przymiarki????

No kurcze, łachy to ona Ci nie robi..Nie dość, że zostawiłaś tam sporo kasy to jeszcze ta baba bezczelnie Cię traktuje i nie słucha tego co mówisz, w jej psim obowiązku jest zrobić tak z suknią, żeby wszystko miało ręce i nogi, żeby ładnie leżało i się układało...Przecież to Twój dzień i chcesz wszystkich olśnić (oczywiście nie biustem, który będą panowie obłapiać podczas tańca)...

Ja to bym na pewno nie zrezygnowała, tylko brnęła w zaparte, nie możesz iść na ustępstwa tej pani, uprzyj się i zrób tak żeby Tobie było dobrze...Głowa do góry, wszystko będzie dobrze

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ona__88 Pokaż wiadomość
Wracając do tej krawcowej i jej wizji co nam koleżanka opisała, ja nie miałam jeszcze żadnej przymiarki ale myśle że bedzie bardzo dobrze bo obie jak pani z salonu tak i pani co szyje są miłe i pomocne ,ale jak jeszcze jeździłam i szukałam mojej sukni to trafiłam na salon co obsługa mnie tak wnerwiła że chciał wziąść nogi za pas i uciekać, pani nie słuchała że coś bym chciała przerobić "bo po co przecież tak jest ładnie" ale mi się nie podobało i zmuszła że musze dziś zamówić a nie dzień później,a ja wolałam przemyśleć to bo to nie jest sukienka za 200 zł, wiec nawet jak by sie coś spodobało to bym tam nie kupiła
Ja Ciebie doskonale rozumiem, mimo, że ja kupiłam suknię od koleżanek, poszłam do salonu gdzie była kupowana, Panie były tak przemiłe, ze doradziły co i jak z poprawkami, mam w sierpniu przyjść i się zapisać, bo one jeszcze nie znają terminu urlopu
myszeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:26   #1211
Misia89p
Wtajemniczenie

dobranoc

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:40   #1212
myszeczka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edzik_87 Pokaż wiadomość
Piękne foto..
A właśnie : gdzie planujecie sesje plenerowe? Zastanawiałyście się? miasto? park? łąka? plaża?

Ja uwielbiam takie zdjęcia na łonie natury.. jakieś magiczne miejsca z drzewami ,których konary tworzą taką bajkową scenerię..góry..łąki..las y..

My plaża i wesołe miasteczko Tak mamy w planach i mam nadzieję, ze wyjdzie

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
dobranoc
Hehe, dobrej nocki

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Wow, to fajnie Dużo się u Ciebie działo Tylko współczuje remontu, ja lubię jak już jest po

----------------------------------------------------------------------------------------

Mam takie pytanko do dziewczyn z dużym biustem, jeśli macie sukienki z ramiączkami to zakładacie stanik pod spodem? Ja się zastanawiam najpierw nad stanikiem, a później nad ramiączkami w sukni - czy ich przypadkiem nie zlikwidować...Tż mówi, że wygodniej będzie mi w staniku, nic mi nie będzie "uciekać"...I tak sobie o tym myślę...Mam czas do sierpnia do terminu przeróbki, najpierw muszę kupić stanik balkonetkę, a potem to pomyślę nad tym intensywnie

A tak w ogóle Tżcik już w łóżeczku leży i ogląda tv, a raczej cyka po kanałach bo nic ciekawego nie ma, wszystko co leci już oglądaliśmy... Wcześniej wyciągnęłam go do Sarbinowa nad morze, podziwialiśmy jak panowie promenadę robią i porobiliśmy sobie kilka zdjęć z widoczkami

Edytowane przez myszeczka87
Czas edycji: 2013-03-16 o 23:46
Stary 2013-03-16, 23:40   #1213
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anius_7 Pokaż wiadomość
tadaaaam!!

zdjęcie robione z lampą, w rzeczywistości są ciut jaśniejsze, ale ogólnie to zależy jak pada światło
piękne butki

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
160 dni do ślubu

u mnie jakieś 91 chyba
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:48   #1214
myszeczka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez edek198821 Pokaż wiadomość
piękne butki

u mnie jakieś 91 chyba
Gratuluje DDŚ

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Copykat Pokaż wiadomość
U nas jest jeszcze gorzej, ja pracuję do 17 i przed 18 jestem w domu, plus co drugi weekend szkoła, a TZ pracuje przez cały tydzień i ma różne godziny pracy, bywa tak że przez kilka dni się nie widzimy (nie licząc tego że śpimy w jednym łóżku ). Ale jak jesteśmy oboje w domu to zawsze jemy (i gotujemy! ) razem

To, że się nie widzicie to duży plus, zdążycie za sobą zatęsknić...
My tak mieliśmy jak ja pracowałam do 18 i 19, a Tż do 16...Jak wracałam do domku to byłam padnięta, czasami wracałam później, bo koleżanki i rodzinkę odwiedzałam...Więc tacy stęsknieni byliśmy jak już wróciłam do domku

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Idę się wykąpać, zmyć makijaż i lulu do Tżcika pod pościelkę na chwilkę, później pod swoją
Mam nadzieję, że chrapać dzisiaj nie będzie
Dobranoc dziewczyny

Czas edycji: 2013-03-16 o 23:49
Stary 2013-03-16, 23:49   #1215
panacea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość

Na początku owszem, teraz potrafię spojrzeć z innej strony. Nie mniej jest jak jest i czasem bywa ciężko (w innym znaczeniu oczywiście) w domu gdy się coś zepsuje. Jak jakiś czas temu kran Ile te zawory spod zlewu ode mnie krótkich, długich i poprzecznych dostały nim się udało je zakręcić i woda przestała tryskać na wszystkie strony

Ale dajemy radę
kurcze.. super ze jestescie razem dla siebie! i trzymam kciuki za wasze instalacje domowe, pralki, lodowki i inne gwozdzie w scianach.. zeby wytrzymaly te Twoje "krotkie, dlugie i poprzeczne" :P

Cytat:
oooo.. az mnie ciarki przeszly jak przeczytalam ten plan.. :p

jako ze mam pierwszy weekend bez tz od dluuugiego czasu wypilam winko i obejzalam "3 metry nad niebem" jak ja uwielbiam ten film
a teraz i pora na mnie.. dobranoc!

1.12.13
1.08.14

20.10.15
panacea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-16, 23:55   #1216
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

160 DDŚ!!
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:15   #1217
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnonimowaMoni Pokaż wiadomość
160 DDŚ!!
Czyki wesele jednak w sierpniu? Ja mam chyba 158 dni
Stary 2013-03-17, 00:21   #1218
edek198821
Zadomowienie

Cytat:
160 DDŚ!!

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez myszeczka87 Pokaż wiadomość
Gratuluje DDŚ

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ----------

To, że się nie widzicie to duży plus, zdążycie za sobą zatęsknić...
My tak mieliśmy jak ja pracowałam do 18 i 19, a Tż do 16...Jak wracałam do domku to byłam padnięta, czasami wracałam później, bo koleżanki i rodzinkę odwiedzałam...Więc tacy stęsknieni byliśmy jak już wróciłam do domku

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Idę się wykąpać, zmyć makijaż i lulu do Tżcika pod pościelkę na chwilkę, później pod swoją
Mam nadzieję, że chrapać dzisiaj nie będzie
Dobranoc dziewczyny

dziękuję
edek198821 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 00:33   #1219
AnonimowaMoni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez missbennet Pokaż wiadomość
Czyki wesele jednak w sierpniu? Ja mam chyba 158 dni

Tak, znaleźliśmy rozwiązanie

Wynosimy wszystko z salonu i jadalni. Będzie stół+ miejsce to tańczenia. Są 2 wielkie okna w tym jedno balkonowe z wyjściem na altankę i ogródek. Altankę urządzimy tak jak sobie to wymarzyłam. Pomieszczenia są w popielatym kolorze - dam koralowe zasłonki, jakieś drobiazgi na poręczy ( bo w salonie nie ma jednej ściany tylko jest poręcz i schody w dół). Dzięki tej poręczy pomieszczenie nie jest klaustrofobiczne. Pierwszy taniec na tej altance. Obiad w środku. No i potem można będzie sobie posiedzieć przed domkiem jak będzie jednak chłodniejszy dzień. A jak upał do w domu. Wieczorem pozapalamy świeczki, lampki i - już fotografki pewnie nie będzie- ustawimy aparat Tż na statywie, damy dobre ustawienia + lampa. Postawimy kogoś za aparatem i niech nam w tej scenerii też pstryknie kilka zdjęć. Ewentualnie z samowyzwalacza. Dzieciaki dostaną zimne ognie i wtedy chyba zrobimy jakiś toast, podziękowania dla gości,że przybyli itp. No nie wiem, jeszcze dokładnie nie myślałam co wtedy dokładnie nastąpi.
AnonimowaMoni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 06:04   #1220
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Powiedz lepiej czy znalazłaś Rimmelka.

)
w drogeriach w moim miescie był ale nigdzie nr 103 nie bylo tlyko ciemneijsze( i juz koniec naprawde nie moge pojac po co wycofali tak dobry produkt.
Pani z drogeri polecała mi ten. Uzywałyscie moze? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-de-teint.html

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:09   #1221
Misia89p
Wtajemniczenie

Dzien dobry

wczoraj wieczorkiem powiedzialam Tz, ze marzy mi sie sesja w gorach i powiedzial, ze nie ma sprawy, pogada n naszym fotografem najprawdopodobniej pojedziemy na jeden dzien do karpacza

26 marca
II kreseczki
Synuś Dawiduś
21.11.2014
Misia89p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:10   #1222
paulina006
Zadomowienie

Dzien dobry z rana Nadrobie Was popoludniu, bo teraz zmykam do Kosciolka i na wiosenne zakupy do CH
Stary 2013-03-17, 08:19   #1223
anius_7
Wtajemniczenie

dzień dobry w niedzielny poranek

wczoraj wieczorem Was nadrabiałam, miałam zamiar tak się nacytować, po czym wyłączył mi się komp i wściekła poszłam spać w każdym razie dziękuję za pochwały moich butów, też mi się podobają kupiłam je na bialebuty.pl i jestem bardzo zadowolona! Kosztowały 181 zł. z przesyłką i na razie mogę powiedzieć ,że są wygodne chociaż chodziłam w nich tylko trochę po domu. Ale polubiłam się z nimi od pierwszego założenia

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:26   #1224
naiat
Zakorzenienie

Ja dziś tylko na przywitanie się, bo mam mnóstwo rzeczy do zrobienia.
Już bym była w wirze pracy, ale TZ śpi a ja nie chce być ta zła i mu przeszkadzać, choć już mnie nosi
Stary 2013-03-17, 08:27   #1225
missbennet
Zakorzenienie

Cytat:

Wynosimy wszystko z salonu i jadalni. Będzie stół+ miejsce to tańczenia. Są 2 wielkie okna w tym jedno balkonowe z wyjściem na altankę i ogródek. Altankę urządzimy tak jak sobie to wymarzyłam. Pomieszczenia są w popielatym kolorze - dam koralowe zasłonki, jakieś drobiazgi na poręczy ( bo w salonie nie ma jednej ściany tylko jest poręcz i schody w dół). Dzięki tej poręczy pomieszczenie nie jest klaustrofobiczne. Pierwszy taniec na tej altance. Obiad w środku. No i potem można będzie sobie posiedzieć przed domkiem jak będzie jednak chłodniejszy dzień. A jak upał do w domu. Wieczorem pozapalamy świeczki, lampki i - już fotografki pewnie nie będzie- ustawimy aparat Tż na statywie, damy dobre ustawienia + lampa. Postawimy kogoś za aparatem i niech nam w tej scenerii też pstryknie kilka zdjęć. Ewentualnie z samowyzwalacza. Dzieciaki dostaną zimne ognie i wtedy chyba zrobimy jakiś toast, podziękowania dla gości,że przybyli itp. No nie wiem, jeszcze dokładnie nie myślałam co wtedy dokładnie nastąpi.
Bardzo fajnie ciesze sie,ze sie dogadaliscie
Stary 2013-03-17, 08:42   #1226
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladyInGreen Pokaż wiadomość
Widzę, że co raz więcej nas ćwiczy ze skalpelem Po 1,5 tyg. widzę, że mój cellulit zmniejszył się o około połowę
poważnie? może też się na to przerzucę
Cytat:
Choruję na tą piosenkę, odkąd była na koniec zumby, już na rozciąganie.
http://www.youtube.com/watch?v=J91ti_MpdHA
uwielbiam ją
Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a w ogóle ile czasu przed ślubem macie pierwszą przymiarkę? Bo jeśli dobrze się orientuje to są dwie. Pierwsza na jakiś tam czas i druga najczęściej na tydzień, półtora przed ślubem... Tylko tak... czytam że część z Was idzie teraz, część za 2-3 miesiące dopiero...

Sama suknie zamawiałam w lipcu albo sierpniu 2012. Wtedy wpłyną zadatek. Na moje pytanie kiedy pierwsza przymiarka padła odpowiedź "zadzwonimy i się umówimy". No ok... mają dzwonić. Ale jak czytam że ktoś ma ślub miesiąc po mnie czy dwa miesiące a idzie na przymiarkę sukni w kwietniu. Jakoś dziwnie mi się robi bo do mnie jeszcze nie dzwonili Myślałam że może jeszcze za wcześnie, ale skoro tak to może powinnam się przejechać do salonu i zobaczyć na własne o czy jak to tam wygląda sprawa z przymiarkami?

W ogóle to Wy same zdecydowałyście że chcecie przymiarkę np w kwietniu czy maju? Czy tak Wam proponowali przy zakupie sukni? Swoją kupiłam w Madonnie i póki co cisza...
Ja mam ślub w sierpniu, pierwsza przymiarkę mam już za sobą, teraz mam następną pod koniec kwietnia - wtedy już suknia będzie cała gotowa. Później ostatnia przymiarka przed samym ślubem
Cytat:
Ano właśnie, gorset ma jakieś coś tam.
W salonie mówili, że niby koronkowe będzie pasować.
Przypomnę tak gwoli ścisłości.
Ja muszę mieć koronkowe bolerko.
Ja też mam koronkę na gorsecie - tzn biust mam gładki, a gorset w koronce i pasowało

Witam się w niedzielny poranek
W dobrym humorze Od wagi wyjściowej ubyło 4,5 kg

tak teraz zaczęłam myśleć o tym nieszczęsnym bolerku i się zastanawiam czy będę mieć bolerko pod koronkę na sukni czy nie?
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:50   #1227
myszeczka87
Zadomowienie

Cytat:

Super plan. oczyma wyobraźni już to widzę, będzie bardzo miło i sympatycznie, będziecie to jeszcze wiele razy wspominać z Mężem

A tak w ogóle to dzień doberek:
Tżcik szykuje pyszne śniadanko, a ja jeszcze w szlafroczku siedzę i wietrzę mieszkanko Pogoda już całkiem ładna, słonko świeci , resztka śniegu się roztapia

Czas edycji: 2013-03-17 o 08:53
Stary 2013-03-17, 08:51   #1228
Anaelle
Wtajemniczenie

Dzień dobry z rana
przyszłam się tylko przywitać przy śniadanku i zaraz zmykamy na miasto - czas uzupełnić wiosenną garderobę

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 08:56   #1229
myszeczka87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Misia89p Pokaż wiadomość
Dzien dobry

wczoraj wieczorkiem powiedzialam Tz, ze marzy mi sie sesja w gorach i powiedzial, ze nie ma sprawy, pogada n naszym fotografem najprawdopodobniej pojedziemy na jeden dzien do karpacza

To super
Ja nigdy w górach nie byłam, a jedziemy już od kilku lat, ale zawsze coś wypada i przesuwamy plany...Jak na razie to czeka nas wypad do Włoch do Bolonii po ślubie...Tylko musimy szybką sesję w plenerze zrobić i można jechać...

Aaa zapomniałam, mam nadzieję, że z fotografkami uda na się dogadać na plener w tygodniu bo w weekend po ślubie powinnam dostać @

Mam tylko nadzieję, że dostanę o czasie...Bo się załamię jak mi się tydzień przed na ślubie dostanie...

Zmykam pod prysznic i jeść

Później jak znajdę czas to się odezwę

Czas edycji: 2013-03-17 o 09:02
Stary 2013-03-17, 09:07   #1230
FlightlessBird
Zakorzenienie

Mell http://moda.allegro.pl/nowa-suknia-s...087823701.html
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości