L'Oreal Paris Lumi Magique Fond de Teint Podkład rozświetlający

L'Oréal Paris Lumi Magique Podkład rozświetlający C2 Rose Porcelain 30 ml

• 29 listopada 2016 o 16:10
    Podkład zdejmujący zmęczenie
    Zalety: - ma kolory w paletach różowych tonów i pomarańczowych które bardzo łatwo dopasować do odcienia swojej skóry, wyglądają naturalnie i bardzo dobrze się stapiają - ma lekką konsystencję która nie zapycha porów - nie wywołuje podrażnień, szczypania - rozświetla skórę, nadaje jej zdrowy wygląd - średnio ujednolica koloryt- dobry do w miarę gładkiej bez większych porblemów skóry - ma wygodne opakowanie z pompką Wady: - nie trwały, szybko ściera się - trochę się utlenia i zmienia kolor na ciemniejszy w trakcie noszenia makijażu
  • 7 maja 2015 o 22:17
    Koszmar
    Najgorszy podkład z jakim miałam doczynienia! Po kilku minutach ciemnieje na twarzy, co daje bardzo nie naturalny efekt. Po kilku godzinach podkład zaczyna schodzić z twarzy i robią się plamki na twarzy. Podsumowując, strata pieniędzy ponieważ po za nadaniem cerze nie naturalnego koloru podkład nic nie robi. Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 26 kwietnia 2015 o 23:33
    Bardzo polubiłam
    Szkoda, że został wycofany. Nie widzę go w drogeriach(Rossmann, Super Pharm) od pewnego czasu. Opinie są bardzo mieszane, ja polubiłam ten produkt. Faktycznie mimo że mam cerę normalną/suchą to w ciepłe dni się po nim świeciłam nie tak jak powinnam(nie polecam na lato!). Generalnie podobał mi się ten efekt rozświetlenia - skóra wyglądała po nim naprawdę promiennie, nie zawierał tandetnych drobinek, brokatów itp., tylko lekki pyłek, który wyglądał bardzo naturalnie. Ciężko było dobrać odcień, ale pani w drogerii podpowiedziała mi że ciemnieje na twarzy i zaleciła wybrać trochę jaśniejszy odcień niż zazwyczaj wybieram w przypadku innych podkładów i miała rację ;) Dopasowany wygląda super! Używam tego produktu od: uzywałam rok, ale niestety juz go nie mogę nigdzie spotkać Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 18 kwietnia 2015 o 22:35
    Błysk i pomarańcz
    Nie nadaje sie jednym slowem Nie maskuje nawet naczynek Blyszczy sie niemiłosiernie Ściera się w ekspresowym tempie Do tego te odcienie... pomarańczowo mi ... Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 16 kwietnia 2015 o 20:57
    KOMPLETNA KLAPA
    Plusy: + wygodna pompka + łatwo się rozprowadza + nie tworzy smug Minusy: - nieładny zapach - gromadzi się w porach i załamaniach - nie rozświetla - skóra po godzinie strasznie się świeci - słabe krycie Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedno