|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
![]() Sharp a opiniami znajomych sie nie sugeruj. Sama przecież byś poznała jakby cos było z lekarzem nie tak.. No niestety lekarz też człowiek i czasami sie myli albo mógł mieć gorszy dzień i ktoś miał z nim jakieś gorsze przejścia.. Ja tak miałam z moim pediatrą.. Moja przyjaciołka uważała ze to najgorszy pediatra na świecie bo jak kiedyś byla chora to tamta lekarka stwierdziła ze to choroba X (już nei pamiętam co) i wypisała jakieś porządne leki a potem sie przestraszyli i poszli jeszcze z nią do innego lekarza i ten inny stwierdził ze to zupełnie coś innego.. A ja tam pół życia do tej pediatry chodziłam i bylam zadowolona.. |
|
|
|
|
#4532 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
BANKA, jak mi znowu rodzice przylezą następnym razem i znowu zacznie sie gadanie jaki to mam wieli brzuch to im chyba pokażę fotę twojego (nie no żaarcik) ale masz fajny bębenek
|
|||
|
|
|
#4533 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013 c
A u mnie dzisiaj była teściowa
Strasznie to miłe było bo się zerwała z jednych zajęć i przyjechala w odwiedziny na chwilę Jeny. Pół dnia spałam bo chyba ciśnienie jakieś niskie. Dziewczyny też jakieś śnięte cały dzień a teraz ani ja ani one spać nie możemy |
|
|
|
#4534 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będę obczajać w kaufku, bo bywam często ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie usnę teraz ![]() Jadę jutro oglądać xlandery xmove może uda się dokonać wyboru
|
||||||
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() zaraz nowy wątek ![]() teks wczorajszego dnia: DZIECI TO KUPA RADOŚCI, Z PRZEWAGĄ "KUPY" ![]() zjadłam właśnie ananasa i brzoskwinie z puchy i biorę się za kanapki i nadrabianie... wizyta teściówki ok ![]() a moja familia jak zawsze najlepsza ![]() skonczylo mi sie miejsce w szafie na rzeczy Zu (komandor na cala sciane),to co widac na foto juz sie nie zmiescilo :P to lozeczko,fotelik,bujaczek fishera dzis bedzie czas na selekcje, zrobie miliard fotek Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-03-17 o 05:46 |
|
|
|
#4536 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czekam do 5.05
|
||||||||
|
|
|
#4537 |
|
Zakorzenienie
|
vil no to super, jeszcze parę dni i po stresie
![]() axella to ładne zbiory macie ![]() Ja się cieszę, bo na all sprzedałam dużo rzeczy, które kiedyś kupiłam dla Leosia, a okazały się niepotrzebne, więc trochę pieniędzy wpadło ![]() Tylko mam problem ze sprzedaniem ciuchów, ale może w końcu pójdą Będzie więcej miejsca na nowe Jutro idę do gina, mam nadzieję, że będzie miał w miarę dobre wieści, a jak będzie ok, to niech mnie kto powstrzyma w pójściu do fryzjera!!! Nie byłam od września. 2 razy sama się podcinałam z pomocą męża, a włosy są dość krótkie.... Już mi się marzy być znowu "sexy" Ja Wam wklejam coś o sposobach na zgagę ![]() http://fitness.wp.pl/zdrowie/metody-...aturalnie.html Na mnie większość nie działa, ale dzisiaj spróbuję z cytryną ![]() Pomysł na tytuł: Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala :P Ale wena poranna :P Edytowane przez Tity Czas edycji: 2013-03-17 o 07:13 |
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI
bo moje mają szlaban na wychodzenie do końca kwietnia
![]() ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Cytat:
za fryzjera![]() mnie ta przyjemność czeka dopiero najwcześniej pod koniec kwietnia :-( a jak byłam w połowie lutego i fryzjerka mnie się pyta czy nie za długo to ja jej mówię "nieee...najwyżej przyjdę za 2 tyg to znów trochę podetnę" no to se poszłam....
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Wtajemniczenie
|
Witamy z rana, już po sniadaniu bo Nikoś się domagał, mały rozrabiaka
Dzisiaj goście, goście i imieninki męża oby tylko ciasto wyszło. Buziaki dla wszystkich mam |
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4541 | |||
|
Zakorzenienie
|
kupa kasy - 3 ciuchy na lumpach dla Sofci
![]() Cytat:
tylko jest ciut ładniejsza bo może machać skrzydełkami ![]() Cytat:
za 35t![]() Cytat:
my w tym sezonie mamy tylko jeden, i to w październiku dopiero
|
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Co do sowy dziękuję Wam bardzo za pochlebne opinie normalnie miód na moje uszy
![]() Choć już oko i dziób się prują, ale uwielbiam Was:d Już nie wydaje mi się taka brzydka Cytat:
łooooo kocham apartament Michała Rozgościł się ładnie ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Axella no ładna wyprawka już U mnie gorszy bajzel, ale po świętach mam nadzieję, że zniknie![]() ---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- aaa i xal info o -10 proc do reala jest u nich na stronie jak i na stronie payback z tym, że trzeba zrobić zakupy w jakiś tam dniach
|
|
#4543 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI
Cytat:
i wesela. Wczoraj dostaliśmy zaproszenie na wesele w maju...:-( to chyba pierwsze wesele w życiu na które nie pójdę. |
|
|
|
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry! Jaka piękna niedziela! Może rzeczywiście wiosna już czeka za rogiem?
![]() Najgorsze, że cały dzień będę sama Mąż dziś pracuje 11-23 i jakoś nikt się nie zapowiedział, żeby mnie nawiedzić przy niedzieli.... Z resztą do czwartku TŻa prawie nie będzie w domu bo pracuje na jakieś szalone zmiany... Pojechałabym sobie do Lublina.... Kusi mnie, kusi...
|
|
|
|
#4545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i to jest brzuch!to jak do przyszłego tygodnia pozbędę się zapasów obecnego sernika, to sobie zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry. Mam nadzieję, ze wiosna faktycznie czeka tuż za rogiem, bo od jutra planuję prać, prasować i się do szpitala pakować axella- ależ ty już masz tam rzeczy - ale ty na początku listy jesteś to się nie dziwię Ja odnoszę dziwne wrażenie, ze nic nie mamWczoraj weszłam do Zary-jakie tam mają piękne kurteczki wiosenne dla chłopców takich malusich
|
|
|
#4547 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
) fajny lezaczek \![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja wlasnie pije capucino, przedcheila zakonczyl pierwszy skurcz heheh i mamy niedziele wczoraj kupilam lovelle w realu moze jakies pranko zrobie , ale ciagle mam wrazenie ze za wczesnie hmmm sprzatac nie za bardzo wypada w niedziele hmmm moze spacer na dzisiaj ........ ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- a Michas ma czkawke ...hehehe smieszne uczucie
|
|
#4548 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cześć Od dwóch nocy bardzo źle mi się śpi, co chwilę się budzę i muszę odwrócić na drugi bok bo mnie boli od biodra po kolano nie wiem czy mi się biodra rozchodzą czy co
|
||||
|
|
|
#4549 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam, kicha ... nie opłaca mi się to, bo trzeba dojechać no i kupić za 50 zł coś jeszcze. Przeglądnę gazetkę, może jednak coś mi wpadnie w oko.
|
#4550 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Super! Ile płaszczyk ma cm pod pachami? Cytat:
Cytat:
Jak w taaaaaakiej kolejce może nie być ani jednej LUDZKIEJ osoby??? Witki opadają.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry! Czytam dalej.
|
||||||||
|
|
|
#4551 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zważyłam się dzisiaj... ![]() mam już 13,5kg na plusie ![]() ale waga teraz wolniej rośnie
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem dlaczego Ty
tak jakoś Ashy to może chociaż spacerek dzisiaj? My mamy zamiar aktywnie spędzić dzień, ciekawe co z tego wyjdzie Cytat:
![]() Dziewczyny jaki macie stosunek do dodatkowych szczepień? w ogóle macie jakąś listę jakie szczepienia są obowiązkowe? dostane taką listę w szpitalu czy sama muszę się w tym orientować? kupujecie witaminę D? W ogóle jak zaopatrujecie apteczkę dla maluszka? (nie mam na myśli kosmetyków). |
|
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tam, oj tam. Jepiej się ruszyć teraz niż za miesiąc
No i chyba bym dostała Dla higieny psychicznej postanowiłam, że jadę dziś wieczorem.Cytat:
![]() A płaszczyk nie ma żadnego wcięcia ani nic i po całości ma 52cm od boku do boku Mam nadzijeję, że z niego nie wyrosnę Edytowane przez Ashyshqa Czas edycji: 2013-03-17 o 09:59 |
|
|
|
|
#4554 | ||
|
Zakorzenienie
|
w razie jakbyś jeszcze odpowiedzi nie znalazła - to taka roślinka, która jest baaardzo słodka, a nie ma kalorii praktycznie. czyli naturalny, roślinny słodzik. długie lata nie był dopuszczony u nas, bo musieli przebadać i srutu-tutu (a te pierwotne ludy już dawno to żarły i żyły, za to u nas od cukru pełno chorych, a od słodzików jakieś podejrzenia rakowe
nie ma to jak silne lobby!). ale teraz można normalnie w sklepach kupić. ja sama nie próbowałam...Cytat:
![]() Cytat:
![]() a kawę też rzadko piję nie chciałam się uzależniać od jakiegokolwiek napoju, rytuału itp. i piłam tylko "od święta". i na dobre mi to wyszło, bo teraz mnie taka kawa ratuje w sytuacjach awaryjnych - jak wczoraj ![]() no, nadrabiam was dalej!
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamine sama nei kupisz, wychodzac z dzidziusiem ze szpitala dostaniesz recepte na vit d i to zalezy od karmienia vit. k , co do apteczki dla maluszka kupie czopki viburcol i espumisan kropelki , cos na goraczke i tyle
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
na stole było śniadanie moje/tż i ciacha..
wszystko zniknęło ![]() nie mam pojęcia jak to się stało ![]() wstałam znów mam wiec moge skonczyc pisanie listy wyprawkowej
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4558 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się nasłuchałam o lekarzach milion pińcet opinii i wybrałam takiego, do którego żadna znajoma nie chodziła. ![]() za brzuchol, a piesek - co to za rasa? Śliczny kokielspaniowaty, ale taki malusi. ![]() Cytat:
Ja bym sama się nie wtrężoliła w kolejkę, chociaż nie powiem, że ostatnio trochę się wkurzyłam, bo podchodzę do kasy uprzywilejowanej, stoi przede mną dwóch gości, a na taśmie plansza: Przepraszamy, ostatni klient. Powinnam panów przeprosić i się skasować przed nimi. No, ale jak mówiłam, czuję się bardzo dobrze, nie sprawia mi trudności stanie w kolejce itd. Tylko tak czasem sobie stoję i patrzę na tych ludzi, szczególnie w lab, gdzie pełno "over-fifty" i się zastanawiam... zapomniał wół jak cielęciem był. Cytat:
A kolejne w lipcu - 13. To też już pewnie przyszliśmy. ![]() Cytat:
Trzeba tylko czekać na gazetkę, która będzie od 21.03, bo jeśli coś będzie w gazetce i odliczy się jeszcze 12%, to może wyjść fajny rabat. Cytat:
) i chciałabyś się go pozbyć, to daj znać, chętnie odkupię. ![]() Nadrobiłam. |
|||||||
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4560 |
|
Zadomowienie
|
Już włączam gg.
Dobrze, że nie włączałam szybciej, bo znowu byłabym w
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

za n35 tc kurcze 3 tyg. i ciaza donoszona ....

Byliśmy dziś na pierwszym ślubie w tym sezonie, na szczęście mimo zimna pojawiło się piękne słonko
- jak się okazało z restauracji gdzie chcemy robić chrzciny (bo mają też swoją cukiernię). No i mam nadzieję, że za 3 tygodnie na kolejny ślub brzuch nie urośnie mi o nie wiadomo ile to może nie będę musiała kupować na 1 raz nowej sukienki, tylko pójdę w tej co dziś 

za fryzjera

Mąż dziś pracuje 11-23 i jakoś nikt się nie zapowiedział, żeby mnie nawiedzić przy niedzieli.... Z resztą do czwartku TŻa prawie nie będzie w domu bo pracuje na jakieś szalone zmiany... Pojechałabym sobie do Lublina.... Kusi mnie, kusi...
Super! 

wiec moge skonczyc pisanie listy wyprawkowej