|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
Cytat:
![]() a ten żel z bombką to wasch und dusche? bo jeśli tak to ja mam jego miniaturową wersję i mogę się wypowiedzieć co prawda włosów nim nie byłam, ale ciało i buzię owszem - bardzo fajny, kremowy, taki delikatny, aczkolwiek nie jestem pewna, czy odrobinkę nie przesusza twarzy...
|
|
#1352 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.
właśnie zajrzałam w organizację roku akademickiego i się wkurzyłam :/ na wielkanoc mamy wolne od piątku do wtorku. to poszaleli, nie ma co. liczyłam na to, że czwartek będzie już wolny :/ jak ja w jedną stronę jadę 8h...
|
|
|
|
#1353 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zwykle takie właśnie noszę, tylko krótsze (odkrywam kolana i trochę ud), a minimalna góra mi się nudzi strasznie![]() Co do spodni, to proste i rurki też robią ze mnie babochłopa, muszę mieć lekko poszerzane ku dołowi, żeby równoważyć wąskie biodra. Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie niestety nie, wszystko idzie mi w talię i biust ![]() Cytat:
Pewnie dlatego, że mam wtedy mniejszy biust (ale: nie mały, taki średni), szczuplejsze nogi, nie wiem.Słowem: kobieca nie będę, ale jak schudnę ~10 kg, będę laska, ot co! choć i teraz nie jest źle ![]() Dobra, dzisiaj pewnie będzie wcierka. |
|||
|
|
|
#1354 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bedziesz zmywac to tylko woda ?
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W opaleniźnie czuję się jakbym była brudna
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
tak oliwka BD
![]() Zmywać tylko wodą, mnie bingo shea zostawiony na oleju i zmasażowany podczas zmywania tylko wodą domywa olej ![]() Ale moje wlosy to są wybitnie wysokie pory, dlatego muszę jeszcze coś treściwego na długość nalożyc, bo inaczj mam szopę okrutną, włosy mam leciutkie i cienkie, takie lotne bardzo, tak bym to ujęła
|
#1357 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy spamujecie. O.o
Wróciłam wczoraj z pubu i stwierdziłam, że tylko nadrobię i... usnęłam z laptopem na kolanach. Dopiero po 6 się obudziłam i położyłam normalnie. ;pCytat:
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, od kiedy ma być wiosna ?
Już czegoś dostaję jak widzę piękną słoneczną pogodę i mróz i wiatr
|
#1361 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Link: http://www.fakt.pl/Bedzie-20-stopni-...y,99698,1.html Sorry, że dawno mnie nie było. Chorowałam stąd przymusowy urlop od wizażu. O kudły dbałam skrupulatnie mimo choroby. Chyba w tym tygodniu podetnę końce. |
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przez moment się cieszyłam Ooo mam nadzieję, że już wszystko OK?
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zaraz jeszcze sprawdzę ten, o którym ty mówisz
|
|
#1365 | |
|
Zakorzenienie
|
też jestem trochę zdziwiona, ale trzeba przyznać, że bardzo dużo w tym warzyw i dobrych pełnoziarnistych węglowodanów
też miałam krzyczeć że coś nie gra u mnie jakieś resztki śniegu leżą, ale poza tym słoneczko ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Cytat:
|
|
#1366 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba się do Ciebie zgłoszę na jakieś konsultacje. Ja sama nie wiem co noszę, co powinnam nosić ani w ogóle czy cokolwiek noszę. Zazwyczaj wyciągam ze sterty leżącej na fotelu, robię test zapachowy i zakładam, a tu takie niuanse...Żarty żartami, ale chciałabym wyglądać trochę kobieco. Jakoś ostatnio się czuję taka nijaka. Chciałabym się trochę "wystroić", ale nie wiem co mogłabym ubrać i tak łażę w tych dresach jak co dzień... Może jakbym się ubrała jakoś ładniej, to poczułabym się bardziej kobieco? Tylko nie wiem co wybrać. Wierzcie lub nie, ale ja nawet spódnicy nie mam. Ani jednej! Cytat:
|
|
|
#1367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak dopadła mnie ostatnio straszna rutyna w ubiorze, czuję się nijako i nie mam na siebie pomysłu. |
|
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trinny i Susannah oraz Tap Madl się naoglądałam, to tak jest a naprawdę to całkiem niedawno dopiero odkryłam w jakich krojach dobrze wyglądam i zaczęłam wydawać kasę wyłącznie na te ciuchy, co do których jestem stuprocentowo przekonana - od razu lepsze inwestycje ![]() no to koniecznie po spódnicę/sukienkę śmignąć, najłatwiejszy sposób na kobiecość bardzo chętnie udzielę kiedyś indywidualnych konsultacji ![]() swoją drogą, wraz z tą nadchodzącą wiosną jakoś szybciej przetłuszczają mi się włosięta
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wow wow.. Mi sie czasem szamponem nie udaje domyc
|
|
#1370 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żaden nie mówi o smarowaniu filtrem, co najwyżej o nieopalaniu się po prostu.To poprzymierzam jak schudnę i będę chciała trzymać wagę A ile taka para kosztuje?
|
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tego nie lubię w moich wlosach, bo napcham im już wszystkiego co się da, a one dalej leciutkie takie, że nie da się z nimi nic zrobić, no ale może kiedyś po milionach olejowań dojdę do momentu, że uda mi się je obciążyć, a nawet przeciążyć
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
Mnie się marzy jakiś lateksowy ciuch na imprezę klimatyczną, żeby wszyscy długowłosi padli, jak mnie ujrzą.
|
|
|
|
#1374 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam podobnie, napycham je wszystkim, a one dalej takie pióreczka. Jedyny sposób na obciążenie/przeciążenie to niedomycie oleju. Ale co mi z tego, jak najczęściej w 4h po wysuszeniu "zżerają" ten olej i wyglądają jak zawsze...Cytat:
Cytat:
Ale fakt faktem, uwielbiam obcasy...
|
|
|
#1375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się, że jest bardziej wydajny i jeżeli pasował Ci szampon BD to podpasuje i żel. Ale jeżeli bardziej Ci odpowiadała kremowa formuła balsamu dla mam to pozostań przy nim. ![]() Ja na to teorię mam! Bo ruskie tłuszczu mają dużo, człowiek z wody zbudowany, a tłuszcz się przeca na wodzie unosi! Dlatego włazi Ci w cycki, nie tyłek! ![]() Musisz zacząć chodzić na rękach.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-03-17 o 13:55 |
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadna spódnica do kolana/tuż przed kolano nie będzie wyglądała wyzywająco, uwierz. nawet z obcasami
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
halbtrocken nadzieja matką głupich, więc mam nadzieję, że mi się uda!
![]() ja kiedyś nie nosiłam przez x lat spódnic w ogóle, aż w połowie liceum mnie wzięło i nosiłam całą wiosną lato praktycznie codziennie ![]() Do glanów co prawda, ale mimo wszystko czułam się bardziej kobieco ![]() W obcasach potrafię chodzić, ale nie znalazłam nigdy wygodnych, okropnie moli mnie środek stopy (tak od spodu ) po 10-15 minutach ciągłego chodzenia (
|
#1379 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez aleeexandra Czas edycji: 2013-03-17 o 14:55 |
||
|
|
|
#1380 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę obejrzeć ten filmik ![]() Cytat:
![]() Jejj.. no strasznie nieodpowiedzialne.. Cytat:
Cytat:
![]() Już niektóre z Was mam w znajomych na Fb, ale chciałabym wszystkie Dzisiaj farbuję włosy szamponem koloryzującym
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

wczoraj wpadli do nas znajomi i trochę posiedzieliśmy do wieczora przy winku. dzisiaj jestem przez to na maksa rozleniwiona... 

). sukienki też o podobnym kroju. z dżinsów proponuję przejść się do outletu levisa i wybrać któreś curvy
zwykle takie właśnie noszę, tylko krótsze (odkrywam kolana i trochę ud), a minimalna góra mi się nudzi strasznie
Więc krępuję się nosić ulubione zestawy czyli obcisłe spodnie (a marzy mi się pomykać w skórzanych...) i krótką górę oversize. Za to Ty pewnie dobrze wyglądałabyś w takim zestawie.

I zamierzam być rozrzutna!

Już czegoś dostaję jak widzę piękną słoneczną pogodę i mróz i wiatr 

Chyba się do Ciebie zgłoszę na jakieś konsultacje.
Ale fakt faktem, uwielbiam obcasy...
(
ale to nauczycielki wina