Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy. - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 12:18   #1351
deszczowypies
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
uff, udało mi się Was nadrobić wczoraj wpadli do nas znajomi i trochę posiedzieliśmy do wieczora przy winku. dzisiaj jestem przez to na maksa rozleniwiona...

zamawiam właśnie flat topa z sunshade minerals i jestem w szoku, że kosztuje tylko 19zł, skoro taki sam z edm prawie 50zł. nie zastanawiałam się ani chwili i tylko żałuję, że nie wiedziałam o tym wcześniej

włosowo - dzisiaj mycie balsamem babydream i na szybko balsam mrs potters z aloesem, który już prawie dobija denka swoją drogą zastanawiam się, czy nie przerzucić się z balsamu bdfm na ten żel babydream z pompką, bo trochę taniej by mi to wyszło... taka butelka starcza mi na krótko, bo prawie cała się tym myję, a 10zł to dosyć sporo. z dostępnością też ostatnio słabo... macie jakieś zdanie o tym żelu babydream z pompką? nada się do włosów i twarzy?
o tak, winko ze znajomymi fajna rzecz

a ten żel z bombką to wasch und dusche? bo jeśli tak to ja mam jego miniaturową wersję i mogę się wypowiedzieć co prawda włosów nim nie byłam, ale ciało i buzię owszem - bardzo fajny, kremowy, taki delikatny, aczkolwiek nie jestem pewna, czy odrobinkę nie przesusza twarzy...

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:21   #1352
kaludia91
Zadomowienie

GG do kaludia91
Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
oooo a do kiedy będziesz na śląsku?
właśnie zajrzałam w organizację roku akademickiego i się wkurzyłam :/ na wielkanoc mamy wolne od piątku do wtorku. to poszaleli, nie ma co. liczyłam na to, że czwartek będzie już wolny :/ jak ja w jedną stronę jadę 8h...
Stary 2013-03-17, 12:24   #1353
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ja bym stawiała na czarną, minimalną, prostą górę (żadnych bufek, wzorów itp.) i do tego spódnice w linię A, odcięte w talii (choćby takie: http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../86/3069438613, ostatnio sobie strzeliłam ). sukienki też o podobnym kroju. z dżinsów proponuję przejść się do outletu levisa i wybrać któreś curvy
Piękna ale za długa zwykle takie właśnie noszę, tylko krótsze (odkrywam kolana i trochę ud), a minimalna góra mi się nudzi strasznie no i czerń staram się nosić dalej od twarzy (choć jestem Intensywną Wiosną i teorytycznie mogę sobie na to pozwolić...), jakiś duży dekolt na przykład
Co do spodni, to proste i rurki też robią ze mnie babochłopa, muszę mieć lekko poszerzane ku dołowi, żeby równoważyć wąskie biodra.

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
u mnie na poszerzenie bioder działa tylko czekolada i pierogi ruskie.

u mnie niestety nie, wszystko idzie mi w talię i biust

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Moje przeciwieństwo, ja mam wąskie ramiona, mało pod biustem (w biuście też niewiele), talię spoko a wszystko idzie mi w uda Więc krępuję się nosić ulubione zestawy czyli obcisłe spodnie (a marzy mi się pomykać w skórzanych...) i krótką górę oversize. Za to Ty pewnie dobrze wyglądałabyś w takim zestawie.
Krótkie skórzane kurtki pasują mi tylko wtedy, gdy ważę nie więcej 65 kg Pewnie dlatego, że mam wtedy mniejszy biust (ale: nie mały, taki średni), szczuplejsze nogi, nie wiem.

Słowem: kobieca nie będę, ale jak schudnę ~10 kg, będę laska, ot co! choć i teraz nie jest źle

Dobra, dzisiaj pewnie będzie wcierka.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:26   #1354
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja nigdy nie wiem np, gdzie je pas, gdzie biodra, z talią łatwiej, bo to tam gdzie najmniej A z cyckami to już najłatwiej
I w sumie nie wiem jaką mam figurę, nie jest ani z jakąś mocno wciętą talią (chociaż talia węższa jest), ani bioder szczególnie wąskich, ani ramion szerokich, generalnie chyba dosyć lubię moją figurę
Ale ciekawam ile ważę, tylko wagi w domu nie mam, dopiero za dwa tygodnie będę u rodziców

na wczorajszą BD poszło bingo shea, potem zmyję to wodą, dorzucę na długość albo alterrę granatową albo oleo i mam nadzieję, że będą śliczne falki
Masz na mysli oliwke BD ?
Bedziesz zmywac to tylko woda ?
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:30   #1355
dotka95
Zakorzenienie

GG do dotka95

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ja też się retinoiduję, ale z filtrami się już polubiłam Daylong jest świetny! a Soraya jak dla mnie trochę za tępa
To muszę go obczaić, przyda się jakiś filtr na lato W opaleniźnie czuję się jakbym była brudna a jak mi spasuje to może będę tak na co dzień używać
Stary 2013-03-17, 12:34   #1356
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Masz na mysli oliwke BD ?
Bedziesz zmywac to tylko woda ?
tak oliwka BD

Zmywać tylko wodą, mnie bingo shea zostawiony na oleju i zmasażowany podczas zmywania tylko wodą domywa olej
Ale moje wlosy to są wybitnie wysokie pory, dlatego muszę jeszcze coś treściwego na długość nalożyc, bo inaczj mam szopę okrutną, włosy mam leciutkie i cienkie, takie lotne bardzo, tak bym to ujęła
Stary 2013-03-17, 12:36   #1357
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
W ogóle muszę wymienić prawie całą szafę, po świętach jadę na ogromne zakupy, nie ma bata I zamierzam być rozrzutna!
Ja też zamierzam

Cytat:
ja nigdy nie wiem np, gdzie je pas, gdzie biodra, z talią łatwiej, bo to tam gdzie najmniej A z cyckami to już najłatwiej
Tak, talia to najcieńsza część, pas to pewnie pępek, a biodra to tyłek, najszersza część dupy za przeproszeniem
Stary 2013-03-17, 12:38   #1358
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Ja też zamierzam

Tak, talia to najcieńsza część, pas to pewnie pępek, a biodra to tyłek, najszersza część dupy za przeproszeniem
może i tak być
Stary 2013-03-17, 12:41   #1359
martaakow
Zakorzenienie

Jak Wy spamujecie. O.o
Wróciłam wczoraj z pubu i stwierdziłam, że tylko nadrobię i... usnęłam z laptopem na kolanach. Dopiero po 6 się obudziłam i położyłam normalnie. ;p

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Opiszę dziś, bo pamięć mam słabą jeśli chodzi o to, co jadłam np. wczoraj
Jajecznica: 5 jajek + bułka pełnoziarnista + herbata zielona bez cukru;
3 parówki drobiowe (duże) + 3 kromki chleba orkiszowego + ketchup + musztarda;
350 g sałatki jarzynowej + herbata zielona;
4 kanapki z chleba żytniego + twarożek wiejski + polędwica drobiowa + ser żółty + papryka + pomidor + oregano;
Ziemniaki + brokuły + papryka + fasolka szparagowa + cebulka + marchewka (jakieś 300 g) + duża pierś z kurczaka smażone na oleju kokosowym;
zupa ogórkowa talerz z pełnoziarnistym makaronem;
czekolada AG truskawkowa cała
twarożek wiejski + szynka wiejska + ogórek konserwowy + przyprawy + sałata (350 g) + dzwonko łososia z cytryną

Mogłam coś zgubić
Przecież tyle nie da się zjeść.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:47   #1360
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dziewczyny, od kiedy ma być wiosna ? Już czegoś dostaję jak widzę piękną słoneczną pogodę i mróz i wiatr

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:51   #1361
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Da się nawet więcej

też juz chce wiosnę
Stary 2013-03-17, 12:52   #1362
MissChievousTess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Dziewczyny, od kiedy ma być wiosna ? Już czegoś dostaję jak widzę piękną słoneczną pogodę i mróz i wiatr
Ciepło ma być ponoć już od środy.
Link:
http://www.fakt.pl/Bedzie-20-stopni-...y,99698,1.html
Sorry, że dawno mnie nie było. Chorowałam stąd przymusowy urlop od wizażu. O kudły dbałam skrupulatnie mimo choroby.
Chyba w tym tygodniu podetnę końce.
MissChievousTess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 12:59   #1363
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Ciepło ma być ponoć już od środy.
Link:
http://www.fakt.pl/Bedzie-20-stopni-...y,99698,1.html
Sorry, że dawno mnie nie było. Chorowałam stąd przymusowy urlop od wizażu. O kudły dbałam skrupulatnie mimo choroby.
Chyba w tym tygodniu podetnę końce.
Od środy 30.03. 2011 ale przez moment się cieszyłam
Ooo mam nadzieję, że już wszystko OK?

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:02   #1364
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
o tak, winko ze znajomymi fajna rzecz

a ten żel z bombką to wasch und dusche? bo jeśli tak to ja mam jego miniaturową wersję i mogę się wypowiedzieć co prawda włosów nim nie byłam, ale ciało i buzię owszem - bardzo fajny, kremowy, taki delikatny, aczkolwiek nie jestem pewna, czy odrobinkę nie przesusza twarzy...
nie, to chyba nie ten. ja miałam na myśli to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html
ale zaraz jeszcze sprawdzę ten, o którym ty mówisz
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:09   #1365
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

też jestem trochę zdziwiona, ale trzeba przyznać, że bardzo dużo w tym warzyw i dobrych pełnoziarnistych węglowodanów

Cytat:
Od środy 30.03. 2011 ale przez moment się cieszyłam
też miałam krzyczeć że coś nie gra u mnie jakieś resztki śniegu leżą, ale poza tym słoneczko

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
nie, to chyba nie ten. ja miałam na myśli to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-waschgel.html
ale zaraz jeszcze sprawdzę ten, o którym ty mówisz
a nie, to ja mama ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra-wersja.html

Stary 2013-03-17, 13:22   #1366
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Łopianowy mam teraz, ten z papryką, aż czuję, jak pobudza cebulki, bo tak przyjemnie grzeje W sumie to każdy nakładałam na skalp, nie zauważyłam większego wypadania, a te kilkanaście włosów, które wypadły podczas zmywania oleju, to zupełnie normalne.
Też go używam ostatnio. Wczoraj TŻ mnie wąchał (zawsze to robi jak się wysmaruję sezamem) i zauważył, że mam mnóstwo mikrobejbików - takich po 2-3mm. Może to wina GP.

Cytat:
ja bym stawiała na czarną, minimalną, prostą górę (żadnych bufek, wzorów itp.) i do tego spódnice w linię A, odcięte w talii (choćby takie: http://img08.allegroimg.pl/photos/or.../86/3069438613, ostatnio sobie strzeliłam ). sukienki też o podobnym kroju. z dżinsów proponuję przejść się do outletu levisa i wybrać któreś curvy
Dziouszka, jak Ty się znasz! Chyba się do Ciebie zgłoszę na jakieś konsultacje. Ja sama nie wiem co noszę, co powinnam nosić ani w ogóle czy cokolwiek noszę. Zazwyczaj wyciągam ze sterty leżącej na fotelu, robię test zapachowy i zakładam, a tu takie niuanse...
Żarty żartami, ale chciałabym wyglądać trochę kobieco. Jakoś ostatnio się czuję taka nijaka. Chciałabym się trochę "wystroić", ale nie wiem co mogłabym ubrać i tak łażę w tych dresach jak co dzień... Może jakbym się ubrała jakoś ładniej, to poczułabym się bardziej kobieco? Tylko nie wiem co wybrać. Wierzcie lub nie, ale ja nawet spódnicy nie mam. Ani jednej!

Cytat:
Napisane przez kaludia91 Pokaż wiadomość
właśnie zajrzałam w organizację roku akademickiego i się wkurzyłam :/ na wielkanoc mamy wolne od piątku do wtorku. to poszaleli, nie ma co. liczyłam na to, że czwartek będzie już wolny :/ jak ja w jedną stronę jadę 8h...
To samo u mnie, z tym, że do rodziców 14h, do TŻ 12h. Jedziemy wte i wewte właściwie, do TŻ. Ale nie mogli chociaż dać tygodnia? Coś by się dało z tym czasem zrobić, a tak...

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:31   #1367
martaakow
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halbtrocken Pokaż wiadomość
Żarty żartami, ale chciałabym wyglądać trochę kobieco. Jakoś ostatnio się czuję taka nijaka. Chciałabym się trochę "wystroić", ale nie wiem co mogłabym ubrać i tak łażę w tych dresach jak co dzień... Może jakbym się ubrała jakoś ładniej, to poczułabym się bardziej kobieco? Tylko nie wiem co wybrać. Wierzcie lub nie, ale ja nawet spódnicy nie mam. Ani jednej!
Ja spódnice mam, sukienki też. I noszę je.
Ale i tak dopadła mnie ostatnio straszna rutyna w ubiorze, czuję się nijako i nie mam na siebie pomysłu.
martaakow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:34   #1368
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Dziouszka, jak Ty się znasz! Chyba się do Ciebie zgłoszę na jakieś konsultacje. Ja sama nie wiem co noszę, co powinnam nosić ani w ogóle czy cokolwiek noszę. Zazwyczaj wyciągam ze sterty leżącej na fotelu, robię test zapachowy i zakładam, a tu takie niuanse...
haha, serio? Trinny i Susannah oraz Tap Madl się naoglądałam, to tak jest a naprawdę to całkiem niedawno dopiero odkryłam w jakich krojach dobrze wyglądam i zaczęłam wydawać kasę wyłącznie na te ciuchy, co do których jestem stuprocentowo przekonana - od razu lepsze inwestycje

no to koniecznie po spódnicę/sukienkę śmignąć, najłatwiejszy sposób na kobiecość bardzo chętnie udzielę kiedyś indywidualnych konsultacji

swoją drogą, wraz z tą nadchodzącą wiosną jakoś szybciej przetłuszczają mi się włosięta

Stary 2013-03-17, 13:36   #1369
justusia16
Wtajemniczenie

Cytat:
tak oliwka BD

Zmywać tylko wodą, mnie bingo shea zostawiony na oleju i zmasażowany podczas zmywania tylko wodą domywa olej
Ale moje wlosy to są wybitnie wysokie pory, dlatego muszę jeszcze coś treściwego na długość nalożyc, bo inaczj mam szopę okrutną, włosy mam leciutkie i cienkie, takie lotne bardzo, tak bym to ujęła

Wow wow..
Mi sie czasem szamponem nie udaje domyc
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:37   #1370
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
swoją drogą, wraz z tą nadchodzącą wiosną jakoś szybciej przetłuszczają mi się włosięta
Ja swoje myłam wczoraj i są w stanie idealnym
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:39   #1371
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, z tym przepisaniem to może faktycznie poniosła mnie fantazja, ale inna sprawa, że powinien takie rzeczy mówić chociaż.

też tak myślałam aż przymierzyłam jedną parę i od razu kupiłam dwie mam zawsze problem z doborem spodni, bo mam dosyć szerokie biodra, wąski pas i szerokie łydki - a wszystkie curvy wchodziły na mnie bez szemrania i świetnie się układały poza tym mają dwuletnią gwarancję!
miałam na myśli, nie tyle receptę, co zalecenie żaden nie mówi o smarowaniu filtrem, co najwyżej o nieopalaniu się po prostu.

To poprzymierzam jak schudnę i będę chciała trzymać wagę A ile taka para kosztuje?
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:42   #1372
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Wow wow..
Mi sie czasem szamponem nie udaje domyc
Ja tego nie lubię w moich wlosach, bo napcham im już wszystkiego co się da, a one dalej leciutkie takie, że nie da się z nimi nic zrobić, no ale może kiedyś po milionach olejowań dojdę do momentu, że uda mi się je obciążyć, a nawet przeciążyć
Stary 2013-03-17, 13:42   #1373
201607040946
Konto usunięte

Mnie się marzy jakiś lateksowy ciuch na imprezę klimatyczną, żeby wszyscy długowłosi padli, jak mnie ujrzą.
Stary 2013-03-17, 13:49   #1374
halbtrocken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do halbtrocken

Cytat:
Ja tego nie lubię w moich wlosach, bo napcham im już wszystkiego co się da, a one dalej leciutkie takie, że nie da się z nimi nic zrobić, no ale może kiedyś po milionach olejowań dojdę do momentu, że uda mi się je obciążyć, a nawet przeciążyć
Na podstawie moich to nie wróżę sukcesów w tym temacie. Mam podobnie, napycham je wszystkim, a one dalej takie pióreczka. Jedyny sposób na obciążenie/przeciążenie to niedomycie oleju. Ale co mi z tego, jak najczęściej w 4h po wysuszeniu "zżerają" ten olej i wyglądają jak zawsze...

Cytat:
Ja spódnice mam, sukienki też. I noszę je.
Ale i tak dopadła mnie ostatnio straszna rutyna w ubiorze, czuję się nijako i nie mam na siebie pomysłu.
Też mam taką rutynę i brak pomysłu. Chodzi za mną coś zmienić, a nie wiem co. Tym bardziej, że ja kocham radykalne zmiany (a nie stać mnie na wymianę całej szafy )

Cytat:
haha, serio? Trinny i Susannah oraz Tap Madl się naoglądałam, to tak jest a naprawdę to całkiem niedawno dopiero odkryłam w jakich krojach dobrze wyglądam i zaczęłam wydawać kasę wyłącznie na te ciuchy, co do których jestem stuprocentowo przekonana - od razu lepsze inwestycje

no to koniecznie po spódnicę/sukienkę śmignąć, najłatwiejszy sposób na kobiecość bardzo chętnie udzielę kiedyś indywidualnych konsultacji

Ja właśnie ze spódnicami/sukienkami mam problem. Zawsze mi się wydaje, że wyglądam w nich strasznie wyzywająco. A nie daj borze jeszcze obcasy do tego. Ale fakt faktem, uwielbiam obcasy...

"Jeśli chodzi o porządek, to zawsze mam czystą w pokoju."
halbtrocken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:51   #1375
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
Ja właśnie ze spódnicami/sukienkami mam problem. Zawsze mi się wydaje, że wyglądam w nich strasznie wyzywająco. A nie daj borze jeszcze obcasy do tego. Ale fakt faktem, uwielbiam obcasy...
Ja kocham spódnice, ale trochę infantylne. A obcasów zazdroszczę, nie umiem na nich chodzić
Stary 2013-03-17, 13:53   #1376
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
swoją drogą zastanawiam się, czy nie przerzucić się z balsamu bdfm na ten żel babydream z pompką, bo trochę taniej by mi to wyszło... taka butelka starcza mi na krótko, bo prawie cała się tym myję, a 10zł to dosyć sporo. z dostępnością też ostatnio słabo... macie jakieś zdanie o tym żelu babydream z pompką? nada się do włosów i twarzy?

edit; właśnie sprawdziłam, że ten z pompką też kosztuje prawie 10zł, więc bez sensu zmieniać
żel z pompką to wypisz wymaluj szampon Babydream, tyle, że w większym opakowaniu i pompka gratis. Nadaje się też do twarzy.

Wydaje mi się, że jest bardziej wydajny i jeżeli pasował Ci szampon BD to podpasuje i żel. Ale jeżeli bardziej Ci odpowiadała kremowa formuła balsamu dla mam to pozostań przy nim.

Cytat:

u mnie niestety nie, wszystko idzie mi w talię i biust
Ja na to teorię mam!
Bo ruskie tłuszczu mają dużo, człowiek z wody zbudowany, a tłuszcz się przeca na wodzie unosi! Dlatego włazi Ci w cycki, nie tyłek!

Musisz zacząć chodzić na rękach.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-03-17 o 13:55
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:56   #1377
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:

wyzywająco bo? masz duży biust, nieprzyzwoicie długie nogi? żadna spódnica do kolana/tuż przed kolano nie będzie wyglądała wyzywająco, uwierz. nawet z obcasami

Stary 2013-03-17, 13:57   #1378
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

halbtrocken nadzieja matką głupich, więc mam nadzieję, że mi się uda!

ja kiedyś nie nosiłam przez x lat spódnic w ogóle, aż w połowie liceum mnie wzięło i nosiłam całą wiosną lato praktycznie codziennie
Do glanów co prawda, ale mimo wszystko czułam się bardziej kobieco

W obcasach potrafię chodzić, ale nie znalazłam nigdy wygodnych, okropnie moli mnie środek stopy (tak od spodu ) po 10-15 minutach ciągłego chodzenia (
Stary 2013-03-17, 14:01   #1379
aleeexandra
Rozeznanie

Cytat:
też miałam krzyczeć że coś nie gra u mnie jakieś resztki śniegu leżą, ale poza tym słoneczko
U mnie też, dlatego za godzinkę lecę na spacer

Cytat:
Ja mam jedną (najzwyklejszą czarną) i chodzę w niej jak muszę, ale to wynika z moich kompleksów dotyczących ud. Dlatego wzięłam się za siebie, zaczęłam ćwiczyć i zwracam uwagę na to, co jem. Może latem w końcu bez skrępowania wskoczę w strój kąpielowy

Edytowane przez aleeexandra
Czas edycji: 2013-03-17 o 14:55
aleeexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:05   #1380
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
A my robimy zawody która będzie się najbardziej obijać na wf ale to nauczycielki wina
Ojojojć.. Ja nie lubię wf jak nauczycielka prowadzi wf, wolę sama ćwiczyć

Cytat:
Napisane przez sheep_zonz Pokaż wiadomość
Bardzo ładne kolorki Ja teraz czekam, aż mi paznokcie odrosną, potem też będę zmieniać kolor za kolorem Malowanie musisz jeszcze trochę poćwiczyć, skórki możesz zawsze doczyścić korektorem lub patyczkiem nasączonym zmywaczem, ja tak robię.. bo też wszędzie ciapię Ale Ewalucja pokazała teraz fajny filmik u siebie na blogu, wyraźnie pokazuje jak maluje paznokcie.. Chyba wezmę te nieużywane przeze mnie lakiery i będę ćwiczyć
Mam korektor do skórek i nim zmywam to co napaćkam
Muszę obejrzeć ten filmik
Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
czyli jak widac się do tego nadajesz

ja miałam kleżanke która w wieku 13 lat już urodziła dziecko...
Mi się wydaje, że to kwestia wprawy, a nie że się nadaję. Gdyby one poćwiczyły, to też by tak ćwiczyły. Tak myślę

Jejj.. no strasznie nieodpowiedzialne..

Cytat:
Napisane przez aleeexandra Pokaż wiadomość
W lipcu najlepszy przyjaciel mojego TŻ zostanie ojcem. Jest w moim wieku, ma 19 lat, jego dziewczyna 16... Są razem od września (2012). Trochę mnie to przeraża

Na noc dałam na włosy kakaową Isanę i olej babassu, jutro idzie w ruch rypacz
O jejkuu, dokładnie.. to jest przerażające.. Mam 16 lat i nie wyobrażam sobie mieć teraz dziecka.. ani przez najbliższych 5 lat..

Cytat:
Napisane przez dotka95 Pokaż wiadomość
A wiecie, co też jest fajne u tych dziewczyn? "Masz takie piękne włosy! (to nic że porozdwajane i sianowate, ważne że długie) jakiego szamponu używasz?"
Znam to! Śmieszą mnie takie dziewczyny..

Już niektóre z Was mam w znajomych na Fb, ale chciałabym wszystkie

Dzisiaj farbuję włosy szamponem koloryzującym

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości