|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 12 części naszego wątku ??
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.12 |
|
2 | 4,00% |
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
|
1 | 2,00% |
| Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
25 | 50,00% |
| Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
8 | 16,00% |
| Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.12 |
|
5 | 10,00% |
| Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
0 | 0% |
| Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.12 |
|
6 | 12,00% |
| Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 |
|
1 | 2,00% |
| Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
Cytat:
Cytat:
a i ostatnią być też ciężko - wszystkie już "po", a tu człowiek się jeszcze męczyć musi... dlatego się cieszyłam, że się jakoś w środek wstrzeliłam z terminem. aaa, i tak w ogóle to chciałabym dokładnie w terminie rodzić, no może +/- 3 dni, bo wcześniej nie będę jeszcze urządzona, a później nie będzie mi się chciało już czekać ![]() no ale ogólnie to coś mam przeczucie, że 2.06. urodzę (termin minus 2 dni). tak mi się jakoś wzięło... ja się urodziłam dzień po dniu kobiet, to moje dziecko dzień po dniu dziecka, basta ![]() Cytat:
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Mamy V-VI 2013
pierwsza
![]() właśnie,miałam pytać i oczywiście zapomniałam wylazły mi na górze dłoni,zgięciach łokci i dekolcie takie suche zaczerwienione placki,ani swędzi ani nic.. i to też nie uczuleniowe ![]() za cholere nie wiem co to
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jenny, czyżby zmieniła się opcja z Wiktorem? |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardziej ucierpią sutki podczas mycia czy spania niż od mojego "testu" ![]() ja chcę urodzić dzień przed terminem. 5.05-jaka ładna data, może tż zapamięta |
|
|
|
|
#4625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez z racji pojawienia sie nowego czlonka rodziny , pozbylam sie zbednych rzeczy :PCytat:
Cytat:
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
udało mi się zawiązać chustę na mężu ale co się nasłuchaaałam
|
|
|
|
#4627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zagłosowałam! Obstawiam teraz tytuł Anoxee, a następny watek z tytułem Lonely :d Cytat:
i dał radę ![]() Ja jutro może poćwiczę na czteromiesięcznym maluszku jak mi przyjaciółka pozwoli
|
||
|
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
a ja już po basenie, teraz czekamy aż pizza się upiecze no i mają wpaść teście co już trochę mniej mnie cieszy..
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
200 dni za nami, zostało 80 !!!
![]() --- Cześć U nas dzisiaj znowu piękne słonko Życzę Wam miłego popołudnia i do usłyszenia Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-03-17 o 14:14 |
|
|
|
#4630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może TZ tez zapamięta ![]() chociaż rocznicę mamy 26.05 w dzień matki ale jakoś mu to nie pomaga w zapamiętaniu
|
|
|
#4631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna sukieneczka Cytat:
![]() zaraz, tylko ponadrabiam
|
|
#4632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz z górki!miłych zakupów Cytat:
i tylko pamiętał ![]() mam ochote na..prezent kwiatka czy coś,tak bez okazji.. ale sobie sama chyba kupię |
||
|
|
|
#4633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak
i żeby w ogóle było więcej miejsca.---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Też się bałam,że padnę, ale dałam radę ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- http://www.filmweb.pl/film/Dzie%C5%8...et-2012-603978 polecam. ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Łooo,to jest dopiero pałac A psina boska. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie poniosłam pierwszą w życiu gigantyczną porażkę kulinarną.. robię sos do spagetti-mięsko,pomidorki, przyprawki..odrobinka chilli.. KUR...!! odrobinka!! wpadła mi cała paka myslalam ze jest otwarty w paczce tylko rozek a byla otwarta cała.. juz wiem jak smakuje ogien
|
|
|
|
|
#4635 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym bądź razie w maju, nie wczesniej.. choć przeczucie mam ciagle na wczesniej ![]() tż urodził się w 38tyg, ja i moja siostra po terminie a reszta w rodznie to wcześniaki.. choć nie mam pojęcia czy to ma jakies znaczenie hehe ciocia wczoraj pyta który mam tc, mówię że 33,ona już wtedy miała małego ze sobą przerazajace![]() spadam,tż zaraz bedzie jutro może mnie nie być Edytowane przez axella Czas edycji: 2013-03-17 o 15:24 |
|
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy dzisiaj nie wyląduję na IP
, cały czas boli mnie brzuch <jak na okres>, raz mocniej, raz mniej , i kłuje w w lewym boku, a brzuch non stop mega twardy![]() TŻ zaczyna się martwić , ja też. Mały co jakiś czas całe szczęście się rusza. Nie wiem ,może to są przepowiadacze? ![]() Jenny- 200 dni to kawał czasu, zostało niewiele ![]() axella- cała paczka chilli?? szok to musiało mieć moooooc
|
|
|
|
#4638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uuuuch No to Zuzia chyba potrzebowała strażaka
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
hejka, witam sie w niedzielne popołudnie. Jestem już po wizycie, wszystko ok.
idę dalej robić obiad, bo dopiero robię przez to wszystko.... kaczucha sie piecze i lecę robić resztę. |
|
|
|
#4640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Zjadłam trochę kurczaka ze szpinakiem, ale nadal nie daję rady jeść mięsa, no po prostu......uuuuecchhhh. Klopsa w życiu bym nie ruszyła. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Uciekam, zaraz idziemy z mężem do sklepu po składniki do zrobienia pizzy.
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam te rożki z serem ![]() a w ogóle okazało się że mój mąż zaprosił swoich szanownych rodziców na obiad, żeby przyszli spróbować pizzy i sernika które robił..a oni zjedli po malutkim kawałeczku i stwierdzili że jedli już obiad
|
|
#4643 |
|
Wtajemniczenie
|
spróbuj wziąć dwie nospy. ja tak często mam. jak to nie pomoże to zaczęłabym się wtedy martwić ;>
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak Ci poszło z maluszkiem ![]() My byliśmy z M. na spacerku prawie 2 godziny, trochę chłodno jest ale bardzo przyjemnie w słonku |
|
|
|
|
#4645 |
|
Zadomowienie
|
hej
nadrabiam forum od początku czyli od pierwszej części
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
szalona
do porodu się wyrobisz?
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
no wiesz, taka fascynująca lektura, na pewno się wyrobię chyba, że pomyślałaś, że będę jeszcze cytować i odpowiadać
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
maarchewka, na początku się pojawiło wiele dziewczyn, ale to było bardzo wcześnie, wiecie jak to jest do 12 tygodnia niepewne wszystko ![]() nie wiem co z Ateną, nie wiem co z pearl?!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

a i ostatnią być też ciężko - wszystkie już "po", a tu człowiek się jeszcze męczyć musi... dlatego się cieszyłam, że się jakoś w środek wstrzeliłam z terminem. aaa, i tak w ogóle to chciałabym dokładnie w terminie rodzić, no może +/- 3 dni, bo wcześniej nie będę jeszcze urządzona, a później nie będzie mi się chciało już czekać 

wylazły mi na górze dłoni,zgięciach łokci i dekolcie takie suche zaczerwienione placki,ani swędzi ani nic.. i to też nie uczuleniowe 

ja tez z racji pojawienia sie nowego czlonka rodziny , pozbylam sie zbednych rzeczy :P
mam nadzieję, że to nie oznacza nic złego

to musiało mieć moooooc
uwielbiam te rożki z serem