Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: A nazwa IV części wątku mamuś wrześniowo-październikowych brzmieć będzie:
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV 23 42,59%
Wyskakują naprzód brzuszki, bo w nich rosną jesienne maluszki 8 14,81%
Słońca już wyczekujemy, bo wystawić brzuszki chcemy mamusie IX-X.2013 11 20,37%
Na słoneczko już czekamy - dzidzie i ich boskie mamy IX-X.2013 5 9,26%
wrzesniowo-pazdziernikowe mamusie czekaja na swoje brzusie 4 7,41%
Non-stop dużo tu gadamy i na jesień wciąż czekamy 3 5,56%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 09:26   #991
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

ja miałam 1,3 przy 7,75cm dzieciu

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 09:32   #992
Diorisha
Zakorzenienie

Witam się niedzielnie w dziś rozpoczynającym się 14tym tygodniu
Wczoraj zasnęłam o 19tej i spałam do 5tej .Wstałam o tej 5tej rześka,że szok
Mąż po raz pierwszy od dłuższego czasu nie ma dziś szkolenia-dopiero za tydzień Tym samym ja i Natalka nie spędzimy kolejnej niedzieli w piżamach tylko wybędziemy na lepienie bałwana

Udanej niedzieli

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki

Podczytywałam Was od początku,ale obiecałam sobie,że odezwę się jak wszystko będzie ok po USG genetycznym.No i oto jestem Mam nadzieję,że nadal wszystko będzie dobrze tak jak teraz
(...)
Witaj!
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 09:34   #993
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
ja miałam 1.6 przy 6 cm
u mnie bylo 1,3 przy 6,98cm i generalnie na wykresiku co wyglada jak siatka centylowa mlode bylo ponizej 5%. czyli generalnie ponizej jakiejs tam normy
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 09:40   #994
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
U mnie 1.9 przy 6.6 cm. Rozmawialam z lekarka o Pappa, ale nie widziala takiej potrzeby (choc dla medicoveru dodatkowa kasa 400 z), wiec uznalam ze nie ma sensu martwic sie na wyrost.
Ja właśnie miałam z medicoveru i było za darmo
Stary 2013-03-17, 09:45   #995
Snow_White1
Wtajemniczenie

Odp: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Ja ponownie zażyczyłam sobie młode ziemniaczki z mizerią. TŻ zrobi, a ja jade pochodzic po halach targowych w Rzgowie z dwojga złego TŻ woli robic obiad.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
To może masz bogatszy pakiet medyczny albo były jakieś wskazania...ja sobie odpuscilam, nawet nie z uwagi na koszt, ale bardziej, ze lekarz nie widzial powodow...mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok
Stary 2013-03-17, 09:46   #996
kaska87
Zakorzenienie

my idziemy do rodziców moich na obiad-zamówiłam sobie buraczki na ciepło i surówkę z pora, będą jeszcze kluski śląskie i mięsko no i rosołek zupa numer 2 zaraz po pomidorowej

Stary 2013-03-17, 09:47   #997
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Samba- tez mam tylozgiecie i potrafie chodzic siusiu co 30 minut i takie czuje.parcie na pecherz tu kilka kropelek... wiec moze cos w tym jest ;/
Dziewczyny co do tematow jedzeniowych to w ciagu ostatnich dwoch dni mysle tylko o tym co by tu w miare zdrowego zjesc. i jestescie inspiracja
Ja też mam tylozgiecie + refluks cewki moczowej. Czasem to jest
masakra. Przed snem np. zejść z WC i jeszcze nie zdążę się położyć albo ledwo się położę i juz mi się chce. Parę kropel, a uczucie jakbym miała w sobie Niagarę. Bardzo często też czuje, ze mu się chce i nie mogę, musze siedzieć długo i gadać sobie „si, si, si" albo naciskać papierem toaletowy na wrażliwe miejsce, koszmar. :banghead:

Cytat:
Miałam test w piątek. Lekarz wykonujący usg po badaniu wystawił skierowanie i od razu pobrano mi krew. Wyniki za 2 tygodnie.
Długo, ja tydzień czekałam, ja bym na Twoim miejscu zapytała o wynik wcześniej. A nóż juz będzie.
Stary 2013-03-17, 09:51   #998
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
Długo, ja tydzień czekałam, ja bym na Twoim miejscu zapytała o wynik wcześniej. A nóż juz będzie.
Będę sprawdzała na koncie, mam nadzieję, że wyniki będą wcześniej, bo 27 mam wizytę u mojej lekarki i dobrze by było, żeby je przy mnie zinterpretowała.
Stary 2013-03-17, 09:55   #999
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Masakra z tym sikaniem...ale dobrze wiedziec ze nie jestem sama...ja teraz wstaje kilka razy w nocy, wczesniej nie wstawalam ale teraz sie boje ze znow mnie zablokuje
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:00   #1000
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Znam Twój ból, mi z warzyw przechodzą tylko pomidory,buraczki,szczypi orek i koperek.Na resztę patrzeć nie mogę
Ja generalnie nie lubię warzyw Zjem jak są zalane sosem albo czymś, ale też bez szału... Staram się nadrabiać owocami, ale wiem że trzeba warzywa i mam potem wyrzuty sumienia jak nic warzywnego nie zjem cały dzień.

Chyba zacznę robić kanapki w formie złożonej bułki, napcham tam kiełków, awokado czy coś, zaleję ketchupem i zakryję serem - może zadziała

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Masakra z tym sikaniem...ale dobrze wiedziec ze nie jestem sama...ja teraz wstaje kilka razy w nocy, wczesniej nie wstawalam ale teraz sie boje ze znow mnie zablokuje
Jak teraz pomyślę... to wstawałam w nocy kiedy miałam bakterie w moczu. Odkąd wyleczyłam, nawet pijąć przed snem wytrzymuję do rana.

Piję codziennie wodę z odrobiną aptecznego soku z żurawiny wielkoowocowej tak profilaktycznie. Polecam Jak się rozcieńczy to jest smaczne

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:11   #1001
t_89
Zakorzenienie

Hej wszystkim
Ja tez sikam caly czas ;/nie chce mi sie w nocy wstawac.
Gdzie ta wiosnaaaaaaaaaaaa, chcialabym juz posiedziec sobie na sloneczku w letniej bluzce
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:29   #1002
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Będę sprawdzała na koncie, mam nadzieję, że wyniki będą wcześniej, bo 27 mam wizytę u mojej lekarki i dobrze by było, żeby je przy mnie zinterpretowała.
Ja miałam ten sam ból, bo jak poszłam na wizytę jeszcze nie miałam wyników. Ale babka mi wyjaśniła, że nie dostane suchych parametrów tylko opracowane wyniki. Że będzie kilka kartek i najważniejszy wniosek na końcu., a mianowicie czy wynik jest pozytywny czy negatywny. Jeśli negatywny to dobrze, bo oznacza małe prawdopodobieństwo wady. Jak juz dostałam wynik to poza tym było w środku, że
parametry tych badań krwi są w normie. Były też wliczone nowe prawdopodobieństwa wad, dużo niższe niż te podstawowe.
Będzie dobrze

Cytat:
Ja przez ten dziadoski refluks wstawałam raz w nocy i przed ciąża. U mnie to norma była. A teraz jak mi się zdarzy wstać 2 razy to sukces jest. Bywa, że 5 razy się budzę albo np. co 2h. Porządnie wyspać się nie da w ten sposób. A bywa tak, że czuje się jakbym miała zapalenie pęcherza tylko bez bólu. Ciągle czuje, ze mi się chce siku, non stop, a tam kropelka. Na szczęście mam tak raz na jakiś czas, bo nie dałabym rady gdyby to było ciągle.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-03-17 o 10:54
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:31   #1003
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Snow_White1 Pokaż wiadomość
Wygladaja pysznie :p
Noo mi od kilku dni ślinka cieknie,ale ciągle coś dostajemy od rodziców i nie mam kiedy zrobić.

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Witam się niedzielnie w dziś rozpoczynającym się 14tym tygodniu
Wczoraj zasnęłam o 19tej i spałam do 5tej .Wstałam o tej 5tej rześka,że szok
Mąż po raz pierwszy od dłuższego czasu nie ma dziś szkolenia-dopiero za tydzień Tym samym ja i Natalka nie spędzimy kolejnej niedzieli w piżamach tylko wybędziemy na lepienie bałwana

Udanej niedzieli

Witaj!
Cześć Masz śliczną córeczkę

Cytat:
A ja od mojej ginki dostałam skierowanie do kliniki i miałam z nfz (jedynie za płytkę płaciłam) i ten test Pappa też za darmo.

Cytat:
Ja też mam tylozgiecie + refluks cewki moczowej. Czasem to jest
masakra. Przed snem np. zejść z WC i jeszcze nie zdążę się położyć albo ledwo się położę i juz mi się chce. Parę kropel, a uczucie jakbym miała w sobie Niagarę. Bardzo często też czuje, ze mu się chce i nie mogę, musze siedzieć długo i gadać sobie „si, si, si" albo naciskać papierem toaletowy na wrażliwe miejsce, koszmar. :banghead:
O rety współczuję...

Cytat:
Ja wczoraj wieczorem miałam problemy i pęcherz mnie bolał tak,że ryczałam.Na szczęście póki co to jednorazowy incydent (tfu tfu tfu)

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ja generalnie nie lubię warzyw Zjem jak są zalane sosem albo czymś, ale też bez szału... Staram się nadrabiać owocami, ale wiem że trzeba warzywa i mam potem wyrzuty sumienia jak nic warzywnego nie zjem cały dzień.

Chyba zacznę robić kanapki w formie złożonej bułki, napcham tam kiełków, awokado czy coś, zaleję ketchupem i zakryję serem - może zadziała

Tylko pamiętaj,żeby nie przesadzać z owocami bo jednak one maja cukier i w pewnym sensie warzyw i tak nie zastąpią
I ja np. nie piję soków z koncentratu. Tata kupuje mi W Auchanie soki tłoczone z owoców,ale są bez konserwantów i jeszcze rozcieńczam je wodą,żeby było jak najmniej cukru.

Dzisiaj mamy iść powiedzieć Teściom,boję się. Z moimi Rodzicami to była przyjemność,ale nie wiem jak zareagują Teściowie.Niby mają już dwoje wnuków, bardzo ich kochają,no ale...wydaje mi się,że ciągle traktują mojego męża jak dziecko...

A ma któraś z Was taką tabelkę jakie jest prawdopodobieństwo wad genetycznych przy określonym wieku kobiety?Bo szukam,a nie mogę znaleźć, a gdzieś mi mignęło.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2013-03-17 o 10:32
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:32   #1004
ja-ika
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
Ja miałam ten sam ból, bo jak poszłam na wizytę jeszcze nie miałam wyników. Ale babka mi wyjaśniła, że nie dostane suchych parametrów tylko opracowane wyniki. Że będzie kilka kartek i najważniejszy wniosek na końcu., a mianowicie czy wynik jest pozytywny czy negatywny. Jeśli negatywny to dobrze, bo oznacza małe prawdopodobieństwo wady. Jak juz dostałam wynik to poza tym było w środku, że
parametry tych badań krwi są w normie. Były też wliczone nowe prawdopodobieństwa wad, dużo niższe niż te podstawowe.
Będzie dobrze
Dziękuję Ci bardzo
Stary 2013-03-17, 10:33   #1005
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Chodzę do polskiej szkoły- jest tutaj filia z Łodzi
Mój angielski jest za słaby i nie odważyłam się iść na tutejszy Uniwerek
Strasznie nie chce mi się jutro jechać... zajęcia mam od 9-18
aaa no wlasnie sie zastanawialam gdzie studiujesz, bo pisalas ze z ang kiepsko, a zeby studiowac w jakimkolwiek kraju to jezyk niestety trzeba znac perfect...kurde w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze w uk sa polskie studia...duzy jest wybor kierunkow? Super ze sa takie mozliwosci...

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Jak teraz pomyślę... to wstawałam w nocy kiedy miałam bakterie w moczu. Odkąd wyleczyłam, nawet pijąć przed snem wytrzymuję do rana.

Piję codziennie wodę z odrobiną aptecznego soku z żurawiny wielkoowocowej tak profilaktycznie. Polecam Jak się rozcieńczy to jest smaczne
mnie sprawdzali bakterie i nie mam...mysle zeby tez zaczac pic cos z zurawina ale nie wiem czy to mi cos pomoze...niemniej jednak jutro kupie i sprobuje...
Stary 2013-03-17, 10:41   #1006
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. III

Cytat:
aaa no wlasnie sie zastanawialam gdzie studiujesz, bo pisalas ze z ang kiepsko, a zeby studiowac w jakimkolwiek kraju to jezyk niestety trzeba znac perfect...kurde w zyciu by mi nie przyszlo do glowy ze w uk sa polskie studia...duzy jest wybor kierunkow? Super ze sa takie mozliwosci...

mnie sprawdzali bakterie i nie mam...mysle zeby tez zaczac pic cos z zurawina ale nie wiem czy to mi cos pomoze...niemniej jednak jutro kupie i sprobuje...
Domyślam się, że te studia to Akademia Humanistyczo-Ekonomiczna tudzież Wyższa Szkoła (nie wszędzie się przemianowali) , uczelnia na skraju upadku ledwo co zipiąca. Ciekawe czy w UK płacą wykładowcom, bo w Łodzi mieli z tym spore problemy, dużo świetnych wykładowców stracili przez to.

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-03-17 o 10:47
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 10:43   #1007
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

butterfly ale w koncu udalo ci sie zrobic siusiu? Ja w czwartek nie moglam sie wysikac gdzies tak od 9 do 15 i to byl horror...myslalam ze mnie rozerwie i jak siedzialam na wc to tez ryczalam a jak juz ze mnie to spuscili to ryczalam z ulgi na kozetce haha
Stary 2013-03-17, 10:55   #1008
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
butterfly ale w koncu udalo ci sie zrobic siusiu? Ja w czwartek nie moglam sie wysikac gdzies tak od 9 do 15 i to byl horror...myslalam ze mnie rozerwie i jak siedzialam na wc to tez ryczalam a jak juz ze mnie to spuscili to ryczalam z ulgi na kozetce haha
Wypiłam szklankę mleka i po pół godziny poszło.
Aczkolwiek bałam się pijąc to mleko,że sobie zaszkodzę i będę miała tak jak ty.No ale ryzyk-fizyk...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 11:10   #1009
policzanka
Wtajemniczenie

Witajcie mamusieJa dzis zauwazylam ze pojawila mi sie piekna linea nigra

Dzidzia nadal pokopuje co jakis czas ale nie jest to za czesto
i wogole chyba łapie mnie jakies chorobsko.Nos zatkany no i w nocy jeszcze dreszcze do tego Musze zrezygnowac z basenu na jakis czas..

Matal sliczne zdiecie Edzika TwojegoMi 20 tydzien wypada na poczatku kwietnia wiec juz jakos wtedy pojde zrobic te usg 3dMam nadzieje ze dzidzia sie ustawi do zdiecia tak jak Twoj brzdąc
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 11:29   #1010
karolson
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj sie opilam na noc i wstawalam 4 razy.. nawet mi sie snilo ze sikam i mialam jazde typu czy mi sie sni czy mam juz faktycznie mokre lozko.
A ja niemam podobno bakteri w moczu ale mi raz wyniki wychodza dobre a raz masakra, ale kupie sobie cos zurawinowego do picia
Stary 2013-03-17, 13:47   #1011
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Twoje NT nie było wcale złe. Ja miałam 1,7 przy dziecku 6,25cm.
A co do badań z krwi, może namawiał, bo chciał zrobić. One nic nie dają, jedynie stres, bo czekasz na wyniki. Wiem cos o tym, ja czekałam tydzień. I tylko stres czy będzie trzeba robić dalsze badania. Bo amniopunkcja to koszt ok. 2000tys, a na wyniki czeka się od 4-6tyg.

.
oczywiscie pozniej sie zorientowalam, ze tak mowi bo chce mnie sklonic do testu z krwi, tylko bardziej mnie wystraszyl....

i tak w srode ide do swojego ginekologa i poprosze by jeszcze raz spojrzal na moje NT, moze Babel bedzie spokojniejszy i da sie zmierzyc dobrze, bo tak jak mowilam wg mnie wzial fote ktora udalo mu sie cyknac, a sama widzialam ze wachal sie czy z niej zmierzyc czy probowac dalej, ale mial opoznienie ponad 30 min i moze chcial szybciej to zalatwic...

co do studiow polskich za granica to juz w kilku krajach dawno to praktykuja... na pewno na przykład w Holandii
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:47   #1012
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
super zdjęcie!!! a z którego to tygodnia???
24t2d dokładnie mam na wyniku badania
Także mówię, dla mnie przed 20 tc to za wcześnie, zwłaszcza, że 20-21 można od razu połówkowe zrobić i przy okazji 3d

Cytat:
Cześć
Matal przepraszam, poprawiam się

Witam się z bólem głowy...
Przywieźliśmy z działki zestaw Tomka i przyjaciół dla Edzika i ciuchcie chodzą od rana, już nie moooooooooooooogę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:50   #1013
rubinka25
Rozeznanie

butterfly Witaj

Ja muszę się wam przyznać, że w piątek wybrałam się do fryzjera i... naszło mnie na zmiany. Postanowiłam się obciąć. I z włosów mniej więcej do pach ściachałam na krótko. Tzn cały kark odkryty, ale jeszcze nie całkiem krótko. Fryzjerka powiedziała: "na razie zostawimy takie, oswoisz się z krótkimi i następnym razem jak będziesz chciała to będzie jeszcze krócej". I powiem szczerze, że jest tak jak zawsze jak dość mocno ścinam włosy. Tzn na początku zawsze nie do końca jestem przekonana co do fryzury. Hmmm już myślę kiedy mi odrosną. Ale liczę na to, że mi przejdzie i się przyzwyczaję, a wręcz spodoba mi się nowy fryz. Mąż mówi, że mu się podoba i podobno nie mówi tego, żeby było mi miło tylko tak uważa. Obym za parę dni się otrząsnęła. Ehhh...

A tak w ogóle to zaczynam dziś 15 tc, do tego ładna dziś pogoda i wieczorem wybieram się na koncert Renaty Przemyk.

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 13:57   #1014
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubinka25 Pokaż wiadomość
butterfly Witaj

Ja muszę się wam przyznać, że w piątek wybrałam się do fryzjera i... naszło mnie na zmiany. Postanowiłam się obciąć. I z włosów mniej więcej do pach ściachałam na krótko. Tzn cały kark odkryty, ale jeszcze nie całkiem krótko. Fryzjerka powiedziała: "na razie zostawimy takie, oswoisz się z krótkimi i następnym razem jak będziesz chciała to będzie jeszcze krócej". I powiem szczerze, że jest tak jak zawsze jak dość mocno ścinam włosy. Tzn na początku zawsze nie do końca jestem przekonana co do fryzury. Hmmm już myślę kiedy mi odrosną. Ale liczę na to, że mi przejdzie i się przyzwyczaję, a wręcz spodoba mi się nowy fryz. Mąż mówi, że mu się podoba i podobno nie mówi tego, żeby było mi miło tylko tak uważa. Obym za parę dni się otrząsnęła. Ehhh...

A tak w ogóle to zaczynam dziś 15 tc, do tego ładna dziś pogoda i wieczorem wybieram się na koncert Renaty Przemyk.
Też tak zawsze mam
Tylko ja ostatecznie zawsze żałuję, że ściełam

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:03   #1015
rubinka25
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Też tak zawsze mam
Tylko ja ostatecznie zawsze żałuję, że ściełam
Ja w tej chwili też żałuję, ale liczę na to że się oswoję i będzie ok. Jak nie to znów zapuszczamy...

01.02.2016
Leoś
rubinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 14:25   #1016
karolson
Zakorzenienie

Ale cisza.. kazdy delektuje sie ta piekna pogoda i niedzielnymi obiadkami
Stary 2013-03-17, 14:35   #1017
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Ale cisza.. kazdy delektuje sie ta piekna pogoda i niedzielnymi obiadkami

właśnie
ja zjadłam tak pyszny rosół że nie pamiętam kiedy ostatnio taki jadłam! mmm pychota i właśnie zamierzam wziąć mojego czworonoga i idziemy na dłuższy spacer, trochę jestem wkurzona ale tylko troszeczkę i akurat się przewietrzę i będzie może ok
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:08   #1018
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
właśnie
ja zjadłam tak pyszny rosół że nie pamiętam kiedy ostatnio taki jadłam! mmm pychota i właśnie zamierzam wziąć mojego czworonoga i idziemy na dłuższy spacer, trochę jestem wkurzona ale tylko troszeczkę i akurat się przewietrzę i będzie może ok
Sama robiłaś ?
Na kostce, bulionetce czy swoim wywarze? Mi mój ostatnio nie smakuje. Ciągnie mnie do chemii. Wolę ten rosół z vifona

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 15:14   #1019
kaska87
Zakorzenienie

ja już dawno po obiadku, teraz zjadłam 2 jabłka i pękam

Stary 2013-03-17, 15:20   #1020
zmienniczka
Zadomowienie

dziewczyny dzis moja odwaga osiagnela swoj szczyt
zwazylam sie
po 3 miesiacach (bez 3 dni) przytylam 1.6 kg

a wy ile przytylyscie w 1 trymestrze???

http://babystrology.com/tickers/baby..."180"></embed>
zmienniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości