|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() Cytat:
Choć kupiłam spacerówkę za 800zł, a chciałam nawet za 1300zł. Mała lubi bardzo uderzać, więc szukałam dla niej bębenek - nabyłam http://allegro.pl/mikser-v-tech-sort...060109059.html . O dziwo bębenek wyrzuca, a mikserem bawi się dłuuugo ![]() Co do fotelika, to kupiliśmy Britax First Class Plus na Amazonie za 414,57zł, z czego Sync zwrócił nam 5% - czyli ostatecznie 394zł. Chciałam Opal, ale był o wiele droższy. Jeśli chodzi o pomijanie postów, to często to robię. Czytam na wyrywki, odpowiadam sobie w myślach, a odpisuję tylko na wybrane posty. To brak czasu. Moje posty też są często pomijane, ale wiem, że każda z nas tak ma, wiem, z czego to wynika, dlatego nie biorę tego do siebie. Co więcej wstyd mi było, jak w czyjejś odpowiedzi było coś na temat zastrzyków u Kasik ![]() ![]() Nie zauważyłam przechwalania - Sol, czemu dopiero teraz o tym mówisz? ![]() Często jest tak, że dziewczyny piszą o ciuszkach dla dzieciaczków (nowych, markowych) albo dla siebie i myślę wtedy "ale ludzie mają siana" ![]() Nadalka, Twoją spacerówkę pamiętam - 4baby, prawda? Pewnie nic o niej nie napisałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Biedny ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie ma co dyskutować. Jeśli dla kogoś argumentem jest to, że wychował dzieci i dlatego wie lepiej to cóż takiej osobie możesz powiedzieć? Mam tylko nadzieję, że za kilka lat, jak dorosną dzieci nie odczują na swoich stawach, kościach itp. skutków chodzika. Wiem, że chodzik nie jest równy niszczeniu układu kostnego ale mimo wszystko wydaje mi się, że nie warto ryzykować. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że każdy tak myśli ![]() Cytat:
![]() Fajnie z tym karmieniem. Będziesz miała więcej czasu dla siebie jak będziesz potrzebować ![]() Cytat:
![]() Fajne są takie łóżeczka ![]() Dziękuję ![]() Ja też tak zaczynałam młodego uczyć pić bo on też nic nie chciał. I udało się więc i Tobie się uda ![]() ![]() Biedna malutka. Oby szybko wyszły. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Zakorzenienie
|
Aha, Soleilka, mój wuja nadal poszukuje szefa kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() My mamy tylko Holle jaglaną. Karola a dajesz Sinlac? Czy już nie? Emotki się ruszają ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-03-17 o 18:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Zakorzenienie
|
mamy jakiś dzień nowości, Lu po "dorosłym" obiedzie zawołała cyca dopiero po dwóch godzinach
![]() Lu na szczęście pije bardzo chętnie wodę z kubka doidy, co mnie bardzo cieszy
#3127 |
Zakorzenienie
|
wiki chyba Ty masz termometr do ucha? bo moj sie chyba zchrzanił pokazuje caly czasu 35.6 35,5
![]()
![]() |
#3128 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Lili śpi już chwilkę, to można coś skrobnąć ![]() dała Nam dziś do 8.20 pospać ![]() temat fotelika nadal mnie nurtuje... Agunia, Blue-wy zamawiałyście na brytyjskim amazonie??ja mam konto na niemieckim, poza tym nie mam karty kredytowej, tylko polskie w zł, polskie w euro , no i niemieckie w euro....chyba nie da się zamówić?? Blue-a czemu tak byłaś na Opala zapatrzona-dobry ona??co w nim fajnego, wyjątkowego??zaciekawił mnie....i właśnie wyczytałam, że ma super duże pochylenie dla maluszka.....oooo, czyżbym znalazła coś dla Nas na te 8 godzinne podróże???tylko go coś na niemieckich stronach nie ma ![]() ![]() Wanillko-jakbyś mogła to poproszę jeszcze fotki na max. pochyleniu ![]() ja spacerówki też na razie nie planuję-podobają mi się owszem, zaglądam, czytam-ale jakiejś potrzeby na razie nie mam.... a zabawki cóż-różne mamy i od plastikowych grających też się nie uchroniliśmy, ale mamy wiele drewnianych za pół darmo i dużo dostaliśmy.....z sektowych zakupów mamy-matę FP, matę piankową i ośmiorniczki do kąpieli ![]() Sol naprawdę przykre z tą pracą Tż'ta, ja w jego wieku też pracowałam za pól darmo na trzy zmiany, żeby na studia mieć....ehh polska rzeczywistość.... ![]() ![]() prince-też mamy pchaczek, za darmo, pod kamienicą stał-jak nowy, zChicco ![]() ![]() ![]()
#3129 |
Zakorzenienie
|
karakowianki jesteście w maju w domach? bo planujemy przyjechac do KRK na weekend i mogłybysmy sie spotkac z pociechami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3130 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Britaxie Mała ładnie spała ![]() ![]() Aha, Agunia, odpisałaś mi coś, kiedy pisałam, że wg mnie miejsce dla fotelika za pasażerem jest bezpieczniejsze ze względu na większe prawdopodobieństwo uderzenie w lewy bok auta nadjeżdżającego z przeciwka? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Leoś już śpi. Zjadł całe 60 ml mleka i zasnął ![]()
![]() |
#3136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Phdwao, co to są karakowianki
![]() ![]() Miałam dzisiaj popołudnie pt. Teściowie atakują. Jakoś przeżyłam, ale........ jutro teściowa zostaje z małą pierwszy raz od urodzenia. Trochę się boję, ale ona na pewno bardziej ![]() Pytanie do dziewczyn z Dolnego Śląska, jeśli takie są ?? Chciałabym zorganizować wyjazd w te rejony, na 3-4 dni i spać we Wrocławiu, Karpaczu i jeszcze jednym mieście, ostatni nocleg w drodze do domu. Co polecacie? Miejsce, gdzie jest co zobaczyć. Uwielbiam Dolny Śląsk, byłam w wielu miejscach, ale nigdy stricte turystycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Zakorzenienie
|
Gdzie są nasze dziewczyny???? alexandra, sas, vestis, linzey, kasikkkka, natee, norniczka, chmielinka, eninka, lipus, ewurka, mrówka? Nie wspomnę o muminku.. paula znowu zniknęła...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 | |
Zakorzenienie
|
Mój też ma wady
![]() Cytat:
![]() ![]() Za kierowcą i tak odpada, bo tż jeździ prawie na leżąco ![]() Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-03-17 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuje, mi dzis zadzwoniła teściowa że za tydzień jedziemy na te zakupy które oni fundują, musze pomyslec co J potrzebuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3143 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że są sukcesy, oby udało się osiągnąć cel ![]() Z emotkami nic się nie dzieje, wszystko w normie ![]() Współczuję ![]() U nas też hurtowo... W ciągu dnia nie jest najgorzej, bo się czymś zajmie, ale wieczorem... Dzisiaj mieliśmy to samo co wczoraj, czyli ryk straszliwy ![]() Cytat:
![]() A i mam taką samą butelkę, ale mój nie chce pić z canpola... Odpowiada mu butelka Lovi i generalnie toleruje tylko te szerokie ![]() Dzisiaj i tak więcej karmiliśmy się z piersi - sama jestem w szoku, że to moje niecierpliwe dziecko się chyciło w ogóle, bo on w dzień to na gotowe najchętniej - po co się będzie wysilał ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Zakorzenienie
|
mała zasnela. Niezdazylam jej podac syropku i zasnela.
#3146 | |
Zakorzenienie
|
nie omieszkam skorzystać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh, Mała padła o 18 - myśleliśmy, że drzemka, ale to sen nocny już!!! Ciekawe, o której jutro wstanie ![]() ![]() ![]() ![]() No i u nas tez jedzenie w nocy, ale na szczęście przerwa nocna w jedzeniu dłuższa - liczę więc na to, że wyrośnie z tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Zakorzenienie
|
super
![]() za pasażerem, dlatego, że jak trzeba się zatrzymać bo mała płacze, to łatwiej i bezpieczniej mi wyskoczyć i przy niej manewrować. Jednak od strony ulicy jest cholernie niebezpiecznie
#3150 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() biedactwo... Cytat:
Cytat:
![]() i to jest najwazniejsze ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.