Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 11 25,58%
Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 4 9,30%
Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 9 20,93%
Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 17 39,53%
Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 2 4,65%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 14:08   #3661
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Widzę ze nie lubisz pospolitosci
Nie zdziwilabym sie jakby za jakiś czas było wiecej Saturninkow w przedszkolu.
Skąd pomysł?
Wiesz..jakby się nawet Margosi odwidziało to już nie może zmienić bo mój Bez w skrócie Bezik nie będzie sam z oryginalnym imieniem

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość

Sto lat dla białaska

Laura to piękne imię
Ohhhh Białasek przesyła soczystego cmoka z podziękowaniami
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:09   #3662
magolina
Wtajemniczenie

Wróciłam z zakupów. Kupiłam w Pepco 2 pary majtochów a w Takko biustonosz na razie tylko jeden bo coś czuję że za jakiś czas ten też będzie za mały

Co do tycia to ja od początku przytyłam 1,5 kg i wszystko mi poszło ino w brzuch tyłek, uda bez zmian....noooooooo i jeszcze cycochy.....tak, w to też mogło mi pójść.

Neni a czy aż tak Cię swędzą że musisz wyjmować i się drapać?? bo ja czasami to muszę i tak, że wywalam cyca i się drapię.

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
No powiem Wam, że Teściową mam fajną (choć wiadomo i że ja i Ona wady swoje mamy).
Mięsko mi chude piecze, ryż gotuje, szarlotkę wymyśliła i kombinuje, żeby mi w tym czasie bezcukrowym dogodzić
Słucha co mogę a czego nie
brawa dla teściowej. Ja też mam taką dobrą

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
WItam się w 24 tc

moj maz pojechal na del i do piatku go nie bedzie juz od wczoraj mialam dola... ja juz nie wytrzymuje tego, caly czas jestem sama, czuje sie samotna ;( dzis pojade do przyjaciolki no ale wiadomo, ze to tylko na kilka godzin. Nie chce marudzic, kasa potrzebna, ale moj mozg wariuje
gratki za 24 tc
A co do delegacji Tż to możemy sobie podać rękę bo ja mam to samo wcześniej jeszcze to jeździł w poniedziałek rano i wracał w piątek a teraz już w niedzielę wieczorem jedzie i wraca w piątek późnym popołudniem a najgorsze, że kokosów też jakiś tam nie zarabia. I zawsze mi smutno jak wyjeżdża i też samotna się czuję

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Ja dziś rozpoczynam 24 tydzień

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Musicie mi doradzić. Przeglądam na allegro sukienki bo chcę jakąś na święta zakupić i wpadła mi w oko ta:
http://moda.allegro.pl/1311-drapowan...080167966.html

Jak myślicie mój brzuch się w nią zmieści?
Bardzo fajna ta sukieneczka ale chyba brzuszek sporawy w nią nie wejdzie będzie się bardzo z przodu podciągać do góry.

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Nie chciało mi się ale zadzwoniłam. Pani najpierw obcesowo powiedziała mi, że mają na to 3 mce. Więc jej powiedziałam, że pani w księgowości poinformowała mnie, że z ich strony jest już wszystko zrobione i mam dzwonić do niej i pytać. No to mi z łaską sprawdziła i oznajmiła, że przygotowane do wypłaty owszem jest, ale chwilowo mają debet na koncie! Skarbówka debet? Szok.
Debet w skarbówce no to ładnie. W życiu bym nie pomyślała.

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Ja najpierw naskrobię, później będę nadrabiać, bo pewnie jak zwykle sporo tego
Dzisiaj odwiedziłam dentystę i gina (zupełnie nowy - chciałam receptę na grzybka). Z zębami oczywiście wszystko ok, mała dziurka tylko została zalakowana, żeby nie było, że na darmo czekałam A co do gina to cóż.. generalnie wszystko ok, mały śmiga w brzuchu, serce mu bije, także chociaż o tyle jestem spokojniejsza. Ale raz, że już 5 dzień męczy mnie ta potworna biegunka - po każdym posiłku kończy się wszystko tak samo co wiąże się jeszcze z okropnym bólem. Będę musiała porobić badania w szpitalu. No i dwa, te moje skurcze macicy, niby dostałam luteinę, którą skrupulatnie biorę, a mimo to ciągle macica mi się stawia, najczęściej wieczorami. Rzeczywiście skurcze występują i jest nieco powiększona, dlatego dostałam kolejną receptę na luteinę+dodatkowo duphaston na noc Jak dodam do tego Natamycynę na grzybka, to jestem już całkiem zatabletkowana A tak chciałam tego uniknąć. Z pracą może być kiepsko, nawet bardzo, bo muszę się oszczędzać, także już całkiem dam sobie spokój. Dzięki bogu tż rozmawiał z kierowniczką z zusu, także nasza sytuacja nie wygląda tak źle margoś, jakby co to pisz na priv, bo pamiętam, że czegoś chciałaś się dowiedzieć odnośnie zusu, ale zapomniałam, o co chodziło
A tak swoją drogą, byłam u tego nowego gina na nfz. Trafiłam na dr hab n. med (profesor nadzwyczajny) i już się nastawiłam na konkretne traktowanie A jestem bardzo mile zaskoczona, dr był wybitnie wręcz delikatny, aż mi było głupio Przy badaniu piersi sam rozpiął i zapiął biustonosz czym już zupełnie mnie zaskoczył Także chyba przy nim zostanę
Spoko, ja też biorę sporo tych leków i jeszcze od jutra dojdzie mi też na grzybka, bo jadę jutro do ginki po receptę. A no-spy nie bierzesz??? też pomaga rozluźnić macicę

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39832037]

To naprawdę tak mało istotne, płeć, imię, kolor wózka... Że nie warto się nad tym roztkliwiać. Najważniejsze, żeby dzieci były zdrowe.[/QUOTE]

Święte słowa.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
hej!

Ten tydzień zapowiada się źle
Wnioskuję tak, bo poniedziałek jest fatalny.
Najpierw popsuło się coś u męża w pracy - już zrobione na szczęście. Potem ja u gina w poczekalni zorientowałam się, że nie mam nipu pracodawcy. Szybko tel, po męża, przyjechał, ja z nim po ten nip, z powrotem do lekarza, wysiadłam z auta i na moich oczach doszło do stłuczki (mój tż z jakąś dziewczyną)

Na szczęście nic strasznego się nie stało ale ile nerwów.

25 mam usg połówkowe
Idzia nie nastawiaj się, że cały tydzień będzie kiepski bo sama sobie to wmówisz i tak się stanie. Co było dzisiaj to było, reszta tygodnia będzie git
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:09   #3663
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A jeśli chodzi o imiona to nam z tż podoba się Liliana i Laura, Laura nie pasuje nam do nazwiska, więc póki co zostaje Liliana, chyba że jeszcze coś innego wpadnie nam do głowy
O no popatrz jaki zbieg okolicznosci proponuje zatem wszystkim na dobre sie przyzwyczaic, ze moja Lilianna od dzis dla odroznienia bedzie nazywana tylko i wylacznie Lilo
Ja bym bardzo chciala dac jej formalnie na imie LILA po prostu, ale chyba nie ma w kalendarzu - jest Lilia, Liliana i Lilianna
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:11   #3664
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Widzę ze nie lubisz pospolitosci
Nie zdziwilabym sie jakby za jakiś czas było wiecej Saturninkow w przedszkolu.
Skąd pomysł?
Z kalendarza
Cytat:

Margosia spać nie możesz?
o takiej późnej porze to raczej nie

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:12   #3665
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Ohhhh Białasek przesyła soczystego cmoka z podziękowaniami
Ohhhh az mnie posiumpał ale to nic.Przyzwyczajona jestem
Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość

Neni a czy aż tak Cię swędzą że musisz wyjmować i się drapać?? bo ja czasami to muszę i tak, że wywalam cyca i się drapię.

Mnie tak swędzą czasem ze wywalam cyca i drapieee jak szalona
Stary 2013-03-18, 14:13   #3666
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
hejka
Chciałam się pochwalić że od soboty czuję ruchy czy pływanie dzidziusia. Nie tak często ale jest już dosyć mocno odczuwalne. Nie raz jak leżę to chyba tak się przekrzywi że nawet widać i wystaje mi gulka w danym miejscu i jest twarda...to moja dzidzia
Chyba zaczynam powoli zazdrościć ruchów.
Ja mam termin na 21.08. (USG17.08) i nie czuję nic. Nawet jak mi się wydaję, że czuję, to szybko dochodzę do wniosku, że właśnie mi się wydawało
I szczerze się teraz nastraszyłam, kiedy macica zaczęła mi się stawiać + doszły te biegunki, że może z małym coś jest nie tak ale dzięki bogu pływał dzisiaj łobuzersko jak zwykle. Jak jemu jest dobrze, to ja wszystko zniosę.
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Enuś...a jak Ty je robisz???

PS.En....Dopisz mi proszę na 1 stronę ... imię WITEK (nie Witold, bo mi się nei podoba )
Super imię Mam bardzo pozytywne skojarzenia, bo tak mam na imię perkusista z zespołu TŻ - totalny kosmita-artysta Muzyk w pełnym wydaniu, ale przy tym prześmieszny Witold to rzeczywiście jakby inne imię
Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Odnosnie samochodow to ja sie ciesze jak durna, ze moj maz ma sluzbowego forda mondeo kombi i nie zanosi sie, zeby mu mieli odebrac - wiec za naprawy, paliwo etc firma mu placi, no raj!!

A najlepsza wiadomosc dnia jest taka, ze jutro Urzad Skarbowy pusci nam przelew ze zwrotem podatku zebralam sie w sobie i zadzwonilam niesmialo - i prosze jaki suprajz. A bylam gleboko przekonana, ze doopa i pani mi powie, zebym podeszla ten PIT podpisac (moze ktos p[amieta moja wtope roku - 2 h w ogonku na poczcie po to, zeby po wyjsciu z poczty zakojarzyc, ze PIT poszedl BEZ PODPISU MOJEGO ).
Gratulacje zwrotu Ja jeszcze nie oddałam nawet pitu do rozliczenia postaram się to ogarnąć do końca tego tygodnia, bo i tak mam oprócz tego sporo latania.

Co do auta - my we wrześniu kupiliśmy citroena w kombi z opcją diesla Jest super, bo auto trochę wiekowe, ale mnóstwo km już nim zrobiliśmy, nic się (odpukać ) nie psuje, auto mało pali i nie musimy go teraz pod malucha zmieniać, bo z tyłu jest bardzo dużo miejsca - bagażnik też niczego sobie
Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
To już zacznij tyć co by nam smutno nie było
Margoś, ty wiesz, że mi po raz 1 w życiu tycie nie wychodzi? Zawsze się właśnie bałam przez to ciąży, że zacznę tyle i tak jeść, że będę szersza niż wyższa ( co nie jest trudne, bo mam tylko 163cm), a tu waga jak stała, tak stoi. A niczego sobie nie odmawiam, wręcz przeciwnie. Nie wiem czy tą wagą się cieszyć czy już zaczynać martwić.
Cytat:
Jestem po wizycie i ....

serduszko ładnie bije, szyjka zamknięta, ale ze względu na stawiającą się macice dostałam luteinę dowcipną
i dalej mam brać żurawinkę.
Gratki za wizytę Swoją drogą luteina strasznie mnie irytuje (jak każde tabletki dopochwowe), bo zazwyczaj wygląda to tak, że np. myję naczynia i robi mi się mokro w wiadomym miejscu (dosłownie jakbym popuściła) , bo jakaś część tabletki została wydalona z upławami. A nienawidzę wręcz wszelkiego rodzaju podpasek czy wkładek, więc nie noszę. Ma-ka-bra.
Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
tweedledeeoj nałykasz się rzeczywiście tych tabletek plus na grzybka nawtykasz .Fajnie, że lekarz Ci podszedł choć mnie by krępowało jakby przy moim staniku majstrował..chyba wolałabym sama odpinać i zapinać .
Nie napisałam, że mnie to nie skrępowało. W życiu nie byłam u ginekologa, który tak traktowałby pacjentkę . Dziwnie się czułam, bo ciągle pomagał mi wejść na fotel, zejść z niego (ale podtrzymując mnie tak, jakbym miała poważne problemy z chodzeniem), bardzo delikatnie wykonał badanie - tak więc szok

A co do tabletek, to cóż, przy mojej zabójczej wręcz pamięci będę musiała chyba sobie wszystko porozpisywać
Cytat:

Super, że wszystko w porządku i że trafiłaś na nfz na takiego profesjonalistę- rzadko się to zdarza
Sama jestem w szoku I tak muszę iść do niego z wynikami, więc zobaczymy, jaki będzie na następnej
Cytat:
tweedledee

Super, że u dzidizola wszystko ok
Mi też macica się stawia głównie wieczorami i od dzisiaj zaczynam aplikację luteiny 2x1 Ale czego nie robi się dla dziecka

A jeśli chodzi o imiona to nam z tż podoba się Liliana i Laura, Laura nie pasuje nam do nazwiska, więc póki co zostaje Liliana, chyba że jeszcze coś innego wpadnie nam do głowy
No dokładnie, jakoś te lekarstwa się zniesie

A imiona super, Lila też mi się bardzo podoba.
Stary 2013-03-18, 14:13   #3667
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Ohhhh az mnie posiumpał ale to nic.Przyzwyczajona jestem

Mnie tak swędzą czasem ze wywalam cyca i drapieee jak szalona

ja tak mam też czasami że drapię się jak opętana, masakra

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-18, 14:15   #3668
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
No obserwator z boku mógłby pomysleć ze się nie myję i może to z brudu tak swędzi : hahaha:
Stary 2013-03-18, 14:17   #3669
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
No obserwator z boku mógłby pomysleć ze się nie myję i może to z brudu tak swędzi : hahaha:
ja to jeszcze tak jak małpa robię i co najgorsze- jak zacznę to skończyć nie mogę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-18, 14:18   #3670
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Wróciłam z zakupów. Kupiłam w Pepco 2 pary majtochów a w Takko biustonosz na razie tylko jeden bo coś czuję że za jakiś czas ten też będzie za mały

Spoko, ja też biorę sporo tych leków i jeszcze od jutra dojdzie mi też na grzybka, bo jadę jutro do ginki po receptę. A no-spy nie bierzesz??? też pomaga rozluźnić macicę
Oooo dzięki, że mi przypomniałaś
Wczoraj kupiłam małemu pierwsze 3 pary śpiochów Są bardzo prostę, ale i słodkie TŻ się poważnie uśmiał, jak zobaczył ich rozmiar - chyba nie zdawał sobie sprawy z tego, że takiego małego człowieka będzie na rękach nosił

Dostałam na samym początku od ginki receptę na nospę fortę, którą wykupiłam i gdzieś zasiałam Bo właśnie tak się wzbraniałam przed tymi tabletkami, że nie chciałam ich brać, wzięłam w razie wu, aż w końcu zgubiłam całe opakowanie. A teraz i tak mam już luteinę i duphaston, to już nospy do tego nie dokładam.
Stary 2013-03-18, 14:19   #3671
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:

Szczególnie ten taki dziwny "dotkaaa" nie?!

o 5.55 było, na wątku 16 gości
no rzeczywiście dziwny

wczoraj ok 6 rano było 8 gości i Margoś i ja

Cytat:
Laura to piękne imię
Piękne potwierdzam

Cytat:
O no popatrz jaki zbieg okolicznosci proponuje zatem wszystkim na dobre sie przyzwyczaic, ze moja Lilianna od dzis dla odroznienia bedzie nazywana tylko i wylacznie Lilo
Ja bym bardzo chciala dac jej formalnie na imie LILA po prostu, ale chyba nie ma w kalendarzu - jest Lilia, Liliana i Lilianna
Lilianna to też był mój typ ale wspólnie z tż doszliśmy do porozumienia, że córcia jeśli będzie w przyszłości to Anastazja Laura.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:19   #3672
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
W kalendarzu internetowym jest Lilla zamiast Lilia
Zawsze możesz spróbować zapytać w urzędzie nawet zadzwonić przed porodem Pisała tu kiedyś dziewczyna, której córeczka ma na imię EMILIE a nie Emilia i jej zarejestrowali

Mały
Stary 2013-03-18, 14:21   #3673
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
ja to jeszcze tak jak małpa robię i co najgorsze- jak zacznę to skończyć nie mogę
Tż się śmieje ze szkrobię się jak Pies

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość

Lilianna to też był mój typ ale wspólnie z tż doszliśmy do porozumienia, że córcia jeśli będzie w przyszłości to Anastazja Laura.
Mnie sie Anastazja podoba -tak miała na imie mama mojego taty.
Stary 2013-03-18, 14:22   #3674
tweedledee
Zakorzenienie

Rocky, enlevee to co powiecie na to, że mnie też swędzą piersi+do tego cały dół od tego cholernego grzybkaCzasami jak idę na tramwaj opatulona od stóp do głów i zaswędzi mnie jedno i drugie, to już nie wiem, co robić, żeby w miarę naturalnie to wyglądało
Stary 2013-03-18, 14:22   #3675
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:
mnie jak zaczynają tylko swędzieć to smaruję kremem, jak posmaruję to po jakimś czasie przechodzi... a jak nie posmaruję, tylko drapię, to mogę tak drapać i drapać bez końca.. Skóra chyba potrzebuje nawilżenia, przynajmniej u mnie się sprawdza.

Stary 2013-03-18, 14:23   #3676
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Tż się śmieje ze szkrobię się jak Pies

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Mnie sie Anastazja podoba -tak miała na imie mama mojego taty.
ja przy Tżcie się nie szkrobię bo bym słyszała uwagi o brudzie zapewne

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-18, 14:23   #3677
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cześc laski!

piszę z pracy... słonce zniknęło i wieje przeokrutnie, dzisiaj rano koło mnie zleciała dachówka z dachu tak więc była szansa że się już nie usłyszymy masakra jakaś...
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:24   #3678
Ewusia709
Zadomowienie

patrze sobie na Tymoteuszka jak pływa, i własnie zauważyłam że za 7 dni Studniówka Muszę się zaopatrzyc w jakąś bavarię lub piccolo na tą okazję

Stary 2013-03-18, 14:24   #3679
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Ja dziś rozpoczynam 24 tydzień .

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A moja teściowa po 5 kg w obu ciążach
A ja mam już 10 kg na plus
Ciekawe czy nie kłamie

Cytat:
Wolę mieć wielki brzuch i mniej kg niż na odwrót hahaha
Ja też

Cytat:
A ja dzisiaj pytam Tżta- "wyprasować Ci koszule do pracy?" na co usłyszałam: NIE więc nie pytałam raz jeszcze żeby przypadkiem nie odpowiedział "TAK"
Ale ci się upiekło

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dzięki za Witka...wkońcu się przekonałam do tego imienia i inne mi już nie pasuje...
Jeśli chodzi o witka to bardzo podobają mi się skróty od imienia Witold,ale sam witold już nie bardzo. Moja koleżanka ma synka o tym iminieu i mówią do niego Wito

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
WItam się w 24 tc

Cytat:
Przecież to nie jest dużo jak na 5 tygodni, ja mam wizytę co 4tygodnie ostatnio zawsze +2,5kg.
Skoro tak twierdzisz

A jeśli chodzi o TYMKA to teraz też mi się podoba to imię, ale pamiętam jak mojej koleżanki braciszka nazwali Tymoteusz (jakieś 14 lat temu) to byłam w szoku i nie mogłam się przyzwyczaić, ale wtedy stwierdziłam, że jej rodzice mają dziwny gust Ona się nazwyała Krystyna a jej straszy brat Józef

Cytat:
Wiem, że byłaś pierwsza Ale u nas jeszcze na 100% nie jest zatwierdzone

Teściu mnie dzisiaj ładnie zkomplemetował

Coraz grubsza się robisz
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:24   #3680
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
ehhhh... u mnie 23 tydzień i 8 kg na plusie
weź, ja dziś się załamałam. Przytyłam już 8,5 kg, a w ciągu tygodnia 1,5 kg albo i 2,5 ... mhmh

Najgorsze jest, to że leżę już kilka dni, a będę jeszcze leżała, bo kręgosłup całkowicie odmawia posłuszeństwa.

Na mojej wadze ważę mniej... kocham ją wg mojej przytyłam 6kg

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-03-18 o 14:26
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:25   #3681
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Rocky, enlevee to co powiecie na to, że mnie też swędzą piersi+do tego cały dół od tego cholernego grzybkaCzasami jak idę na tramwaj opatulona od stóp do głów i zaswędzi mnie jedno i drugie, to już nie wiem, co robić, żeby w miarę naturalnie to wyglądało
o fuck... to tutaj bym już umarła na Twoim miejscu

Cytat:
mnie jak zaczynają tylko swędzieć to smaruję kremem, jak posmaruję to po jakimś czasie przechodzi... a jak nie posmaruję, tylko drapię, to mogę tak drapać i drapać bez końca.. Skóra chyba potrzebuje nawilżenia, przynajmniej u mnie się sprawdza.
ja też nawilżam, ale to czasami jest takie przyjemne to drapanie

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-18, 14:26   #3682
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:

Margoś, ty wiesz, że mi po raz 1 w życiu tycie nie wychodzi? Zawsze się właśnie bałam przez to ciąży, że zacznę tyle i tak jeść, że będę szersza niż wyższa ( co nie jest trudne, bo mam tylko 163cm), a tu waga jak stała, tak stoi. A niczego sobie nie odmawiam, wręcz przeciwnie. Nie wiem czy tą wagą się cieszyć czy już zaczynać martwić.
Zdecydowanie cieszyć

Mi gin powiedziała, że nie trzeba tyć- nie wolno tylko chudnąć
A Twoje marne pół kilo z okazji biegunek się nie liczy

Mały
Stary 2013-03-18, 14:26   #3683
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:28   #3684
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Zdecydowanie cieszyć

Mi gin powiedziała, że nie trzeba tyć- nie wolno tylko chudnąć
A Twoje marne pół kilo z okazji biegunek się nie liczy
Ale jeszcze się z nich nie wyleczyłam
Posłucham więc wątkowej weteranki Marzy mi się , że zmieszcze się do końca ciąży z wszelkimi opuchnięciami i obrzękami w 10-12kg
Stary 2013-03-18, 14:29   #3685
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sie czasem i 3 razy dziennie smaruje.
Cytat:
ja przy Tżcie się nie szkrobię bo bym słyszała uwagi o brudzie zapewne
Skąd ja to znam?Jacy oni podobni
Cytat:
:

Coraz grubsza się robisz
Milusio
Stary 2013-03-18, 14:29   #3686
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
o fuck... to tutaj bym już umarła na Twoim miejscu
No właśnie Nie na każde swędzenie niestety nawilżanie pomoże
Stary 2013-03-18, 14:31   #3687
Rockyyy
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;39834196]Cześc laski!

piszę z pracy... słonce zniknęło i wieje przeokrutnie, dzisiaj rano koło mnie zleciała dachówka z dachu tak więc była szansa że się już nie usłyszymy masakra jakaś...[/QUOTE]

OMG
kochana uwazaj na siebie
Stary 2013-03-18, 14:35   #3688
enlevee
Zakorzenienie

Boże dziewczyny.. mam tramwaj o 15:16, wizytę o 16 a ja dalej w łóżku i się zebrać nie mogę

Tomuś
3470g, 54cm
Stary 2013-03-18, 14:35   #3689
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:

Coraz grubsza się robisz
No to sie popisał

Ja dostaję różne dziwne komplementy od żony mojego szefa typu:
1. jak tylko brzuch mi zaczął rosnąć to że widać że się przejadłam pączkami
2. że mam bardzo duży brzuch jak na poród w lipcu

Cytat:
o
ja też nawilżam, ale to czasami jest takie przyjemne to drapanie
Cytat:
Ja sie czasem i 3 razy dziennie smaruje.
widać ja nie znalazłam się jeszcze na tym poziomie swędzenia co Wy, bo mnie narazie krem wystarcza

Stary 2013-03-18, 14:38   #3690
Rockyyy
Zakorzenienie

Uciekam na miastooo Mam nadzieje ze sikowo wytrzymam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości