Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 20:07   #781
slimaczek19
Raczkowanie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
A ten balsam Palmers kupię a w aptece czy w drogerii też?
Od którego tygodnia najlepiej go stosować?
W aptece i na Allegro chyba od 4 miesiąca go można
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:18   #782
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
O kurcze o ananasie to nie słyszałam. Co może powodować?
Zawiera bromelainę, która w nadmiarze działa przeczyszczająco, a nadmierne ruchy robaczkowe pobudzają macicę do skurczy..

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:25   #783
anulka2205
Wtajemniczenie

Ajek, Dzidziadziumdzia zdrowiejcie kobitki

Ja jutro mam wizytę i bardzo się bojęęę...

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 20:34   #784
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dzięki, trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Jak na razie wątek ładnie się rozwija, Mam przybywa, przykrych historii wiele nie ma i oby tak zostało. Trzymajcie się dzielnie kobiety. I Wasze dzieci też!

. Witaj Kochanie

Stary 2013-03-17, 20:58   #785
kasiunka8998
Raczkowanie

hej kobietki
ja tak szybko, bez cytowania bo zaraz zasnę na siedząco wpadłam zobaczyć co u Was miałam zalatany weekend i nie było czasu na komputer ale jutro wszystko nadrobię bo dziś przeleciałam na szybko te kilka stron.
Miłych snów
kasiunka8998 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 22:12   #786
rojku
Rozeznanie

Cytat:
Ja na przykład rozpoznałam, że jestem w ciąży po tym, że zaczęły mi śmierdzieć szklanki (chyba to efekt zmywania ich w zmywarce). Normalnie w ogóle tego nie czuję. Musiał to być śmieszny widok jak zaczęłam je obwąchiwać i powiedziałam do męża "chyba jestem w ciąży". Parę dni później zrobiłam test
Świetne!

Ja z objawów nadal senność i lekkie zawroty głowy, takie jakby otępienie i pobolewanie brzucha.

Dziewczyny wymyśliłam sobie, że będę chodzić do lekarza na nfz, żeby na badaniach zaoszczędzić, a prywatnie do tego, do którego chodziłam w pierwszej ciąży. Jak zaczęłam czytać opinie o tym lekarzu na nfz, to mi się odechciało... Jakie badania po pierwszej wizycie macie zlecone? Nie pamiętam co się robi, a chciałabym już jakieś na swojej wizycie mieć zrobione. A mam ją dopiero 28mego... Nie mogę się doczekać!

Pobolewanie brzucha o dziwo najbardziej czuję w nocy... Nic mnie w pierwszej ciąży nie bolało, więc każde odstępstwo mnie troszkę denerwuje.
Stary 2013-03-17, 22:43   #787
babku
Zadomowienie

Ja też mam taki plan, żeby chodzić na nfz i prywatnie. Zawsze to parę groszy zostanie w kieszeni. Akurat w przychodni mam super kobietkę ginekologa. A ten prywatnie pracuje w szpitalu, w którym chce rodzić. Zresztą ogólnie polecam chodzić do takiego ginekologa, który pracuje tam gdzie chcecie rodzic.
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 23:24   #788
Trele_Morele
Zakorzenienie

Co do serow plesniowych ostatnio wlasnie w O Matko! Lekarz sie wypowiadal , ze zeby zaszkodzy dziecku trzeba by he bylo spozywac dopochwowo - po przez uklad pokarmowy sa nieszkodliwe. Ja I tak nie jem , bo nie lubie .. ;D dla mnie ostatnio liczy sie tylko woad z ogorkow I kefir )

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 00:23   #789
ajek78
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anulka2205 Pokaż wiadomość
Ajek, Dzidziadziumdzia zdrowiejcie kobitki

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Co do serow plesniowych ostatnio wlasnie w O Matko! Lekarz sie wypowiadal , ze zeby zaszkodzy dziecku trzeba by he bylo spozywac dopochwowo - po przez uklad pokarmowy sa nieszkodliwe. Ja I tak nie jem , bo nie lubie .. ;D dla mnie ostatnio liczy sie tylko woad z ogorkow I kefir )
A ja uwielbiam sery pleśniowe, ale powstrzymywałam się od nich całą poprzednią ciąże...mówisz, że spokojnie mogę spróbować?? A co np z wątróbką? Słyszałam, że też raczej nie służy...

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Dzięki, trzymam kciuki za wszystkie wizyty.
Jak na razie wątek ładnie się rozwija, Mam przybywa, przykrych historii wiele nie ma i oby tak zostało. Trzymajcie się dzielnie kobiety. I Wasze dzieci też!
Również trzymam kciuki za wszystkie wizyty Oby były jak najpiękniejsze obrazki do oglądania

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ----------

A tak w ogóle to siedzę sobie, bo nie mogę spać. Popijam gorącą herbatkę owocową, zajadam chleb z masłem i czosnkiem i popijam to wszystko cytryną z miodem aha, a w kuchni już się robi syrop z cebuli Mówię Wam dziewczyny...mmm...same rarytasy :P mniam, musicie same spróbować :P
ajek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:24   #790
agatkaa1
Zakorzenienie

dzień dobry ja nie śpię od 6 :/

rojku później jak kompa będę.mieć to napisze jakie mam zlecone badania na kolejna wizytę.

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:43   #791
slimaczek19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rojku Pokaż wiadomość
Świetne!

Ja z objawów nadal senność i lekkie zawroty głowy, takie jakby otępienie i pobolewanie brzucha.

Dziewczyny wymyśliłam sobie, że będę chodzić do lekarza na nfz, żeby na badaniach zaoszczędzić, a prywatnie do tego, do którego chodziłam w pierwszej ciąży. Jak zaczęłam czytać opinie o tym lekarzu na nfz, to mi się odechciało... Jakie badania po pierwszej wizycie macie zlecone? Nie pamiętam co się robi, a chciałabym już jakieś na swojej wizycie mieć zrobione. A mam ją dopiero 28mego... Nie mogę się doczekać!

Pobolewanie brzucha o dziwo najbardziej czuję w nocy... Nic mnie w pierwszej ciąży nie bolało, więc każde odstępstwo mnie troszkę denerwuje.
Ja tez mam zawroty głowy, bóle głowy i ciągniecie w brzuchu po bokach

Cytat:
Ja też mam taki plan, żeby chodzić na nfz i prywatnie. Zawsze to parę groszy zostanie w kieszeni. Akurat w przychodni mam super kobietkę ginekologa. A ten prywatnie pracuje w szpitalu, w którym chce rodzić. Zresztą ogólnie polecam chodzić do takiego ginekologa, który pracuje tam gdzie chcecie rodzic.
podziwiam, że Wam się chce chodzić dwa razy do lekarza mi by się nie chciało ja mam pakiet medyczny z pracy i teraz tylko nie wiem czy zwiększać zakres (no i koszt). Ginka mówiła, że części badań nie trzeba będzie powtarzać - zależy jakie wyniki miałam.

Cytat:
Dobre

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
dzień dobry ja nie śpię od 6 :/

rojku później jak kompa będę.mieć to napisze jakie mam zlecone badania na kolejna wizytę.
Mi o 5 córa pobudkę zrobiła
slimaczek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:03   #792
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja na przykład rozpoznałam, że jestem w ciąży po tym, że zaczęły mi śmierdzieć szklanki (chyba to efekt zmywania ich w zmywarce). Normalnie w ogóle tego nie czuję. Musiał to być śmieszny widok jak zaczęłam je obwąchiwać i powiedziałam do męża "chyba jestem w ciąży". Parę dni później zrobiłam test
No to naprawdę musiało wyglądać komicznie, mój mąż chyba by pomyślał że zwariowałam

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
ciężko znoszę leżenie, znajomym dupe truje na necie albo przez tel z objawów to piersi mnie bolały jakos 2-3 dni teraz juz ok no i caly czas mi niedobrze...wolałabym sobie rzygnąć( przepraszam za slownictwo ale mój poziom irytacji jest powyzej normy). zrobic nic nie moge a jak zobaczyłam dzisiaj co dzieje sie w pokoju mojego syna to myslałam ze oszaleje( nie moge w nim zaszczepic miłosci do porzadku) musze sie jakos ogarnąc w czwartek przyjezdza moja przyajciólka z niemiec i gdzie ja ją w takim brudzie przyjme?
a tak z iinnej beczki wiem ze to moze za wczesniej ale na pieniądzach nie spie i musze wszystko robic powoli- tak zastanawiam sie nad pokojem dzieciaków. i tak planowałam remont u syna bo we wrzesniu idzie do szkoły a teraz musze zrobic to z myslą dla dwojga. mam jescze jedna zagwostkę bo 2 lata temu salon przedzielilismy na pół i zrobilismy sobie taka mała sypialnie z garderoba i wąski salonik( tylko kanapa i tv i mała komoda) no i teraz tak myslimy czy jednak nie wrócic do pierwotnej wersji bo to małe jak bedzie to wiecej przestrzeni bedzie ppotrzebowało....
Na szczęście masz jeszcze czas żeby o tym pomyśleć, zastanów się jak Wam będzie najlepiej, tak żebyście nie sobie nie utrudnili funkcjonowania.
Ja bym chyba jednak nie wracała do poprzedniego układu bo w sumie tak jak macie teraz to jak dzidzi będzie malutkie to możecie przymknąć drzwi w waszej sypialni a jakby byli jacyś goście to posiedzieć w saloniku. Zawsze też łatwiej chyba o porządek Ale to wszystko zależy jakie macie tam wymiary.

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Powiem Wam dziewczyny,że mi ból piersi minął ale za to teraz chodzę co raz częściej siusiu...

Do wizyty jeszcze 2 dni
Trzymam kciuki za wizytę i zazdroszczę że już tylko 2 dni. Ja mam dopiero 28 i strasznie jestem ciekawa jaki duży będzie już ten mój bąbelek bo wg USG to będzie 11 tydz.

Cytat:
Wszystko będzie w porządku i oczywiście daj znać po wizycie co i jak

Cytat:
Powiem Ci Trele że przysmak masz rewelacyjny ciążowy w 100 % :P
Ja ostatnio średnio jem bo za często mnie mdli, wcześniej mogłam jeść prawie wszystko a teraz muszę się porządnie zastanowić co zjeść żeby się później nie męczyć.

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:10   #793
misia332
Zakorzenienie

Hej dziewczynki, ja wróciłam wczoraj tak zmęczona, że myślałam, że padnę na twarz w korytarzu, ale mama chciała, żebym coś zjadła.

Zjadłam krokieta, a później 25 minut go zwracałam w wc. Masakra. Położyłam się spać o 22 i spałam do teraz.

Nadrobiłam Was.

Trele piękna kołyska.

Witam nowe mamusie.

A moje śniadanie dzisiaj to jogurt pitny i tradycyjnie kanapka z pasztetem.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:15   #794
anulka2205
Wtajemniczenie

Wątróbki nie zalecają, zeby nie przedawkować wit. A, ale chyba sporo trzeba zjeść na raz żeby przesadzić, więc raz na jakiś czas w rozsądnej ilości- krzywdy nie zrobi. Bardziej nie jadłabym dlatego, ze tam się jednak różne świństwa odkładają oczyszczając organizm, ale sporadycznie i trochę to chyba można sobie pozwolić, jak już chęć taka ogromna

A ja mam jazdę na keczup

Misia i co dzieciaki ucieszyły się z prezentów? Fajnie weekend minął?

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:17
Stary 2013-03-18, 09:26   #795
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Wątróbki nie zalecają, zeby nie przedawkować wit. A, ale chyba sporo trzeba zjeść na raz żeby przesadzić, więc raz na jakiś czas w rozsądnej ilości- krzywdy nie zrobi. Bardziej nie jadłabym dlatego, ze tam się jednak różne świństwa odkładają oczyszczając organizm, ale sporadycznie i trochę to chyba można sobie pozwolić, jak już chęć taka ogromna

A ja mam jazdę na keczup

Dzieciaki zadowolone, ale weekend tak sobie, ja strasznie się zmęczyłam i ogólnie kiepsko czułam. Zawsze mówię "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej".

Stary 2013-03-18, 09:38   #796
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dzieciaki zadowolone, ale weekend tak sobie, ja strasznie się zmęczyłam i ogólnie kiepsko czułam. Zawsze mówię "wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej".
zgadzam się niektórym potrzeba zdecydowanie więcej wrażeń, ale ja też po każdej "atrakcji" z przyjemnością wracam do domku

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-03-18, 09:44   #797
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się niektórym potrzeba zdecydowanie więcej wrażeń, ale ja też po każdej "atrakcji" z przyjemnością wracam do domku
Tu nawet nie chodzi o "atrakcje", ale ja naprawdę lubię być u siebie w domu, gdzie czuję się bardzo dobrze. Od dziecka taka jestem, wolałam żeby ktoś przyszedł do mnie niż żebym ja u tego kogoś była. Po prostu w obcych miejscach czuję się niepewnie.

Stary 2013-03-18, 10:44   #798
Trele_Morele
Zakorzenienie

Cytat:

A ja mam jazdę na keczup

O watrobce tez bylo! Ogolnie o podrobach .. Chodzi o to ze one sluza do usuwania toksyn z organizmu I w jakims stopniu te toksyny zatrzymuja! Wiec watrobke np Zaleca sie nie czesciej niz raz w miesiacu..

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 11:50   #799
Aagateczka87
Raczkowanie

[QUOTE=ajek78;39812655]Dzień dobry wszystkim przyszłym mamuśkom
Dopadło mnie jednak choróbsko...podejrzewam nawet anginę, bo nie mogę nic przełknąć i mam cały czas gorączkę
Narazie walczę paracetamolem, ale nie chcę przesadzić, bo nie wiem czy nie zaszkodzę kruszynce. Jutro śmigam do lekarza i pewnie bez antybiotyków się nie obędzie...

hej! mnie też niestety rozłożyło, żeby tego było mało to angina i zapalenie zatok na raz... dostałam Duomox - podobno bezpieczny w ciąży, jeszcze dla pewności sprawdzałam na różnych forach i dziewczyny wypowiadają się, że jest okej i L4 do świąt... największy ból, że nic na gardło nie można brać, na szczęści mama zrobiła mi domowy soczek z malin więc idealny do herbatki żeby się wygrzać. No i też czekam na wizytę u lekarza do 28.03....
Aagateczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 12:35   #800
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aagateczka87 Pokaż wiadomość
hej! mnie też niestety rozłożyło, żeby tego było mało to angina i zapalenie zatok na raz... dostałam Duomox - podobno bezpieczny w ciąży, jeszcze dla pewności sprawdzałam na różnych forach i dziewczyny wypowiadają się, że jest okej i L4 do świąt... największy ból, że nic na gardło nie można brać, na szczęści mama zrobiła mi domowy soczek z malin więc idealny do herbatki żeby się wygrzać. No i też czekam na wizytę u lekarza do 28.03....
No to kurujcie się dziewczyny kurujcie. Zdrówka Wam życzę
No to widzę że już chyba jest nas trzy które mamy wizytę 28.03

Stary 2013-03-18, 13:18   #801
ryba91
Zakorzenienie

Witam, nie było mnie chwilę a 3 strony miałam do nadrobienia
Nadrobię za chwilę, ale chciałam napisać, że wizyta przebiegła super. Dostałam skierowanie na kilka badań, mamy już małą główkę i tułów i serducho i mamy 9t wg USG więc kilka dni rozbieżności jest między tp OM i USG
Byłam taka szczęśliwa jak wychodziłam i wizyta tydzień po świętach
Stary 2013-03-18, 13:29   #802
anulka2205
Wtajemniczenie

Ryba gratulacje Główka i tułów- to brzmi dumnie
Ja już cała w nerwach przed dzisiejszą wizytą, że nie panuję nad sobą. Przed chwilą dzwonił mąż, że jutro musi zostać dwie godz. dłużej w pracy, to aż mi teraz wstyd za to co dostał, jakby to jego wina była, że nam się plany pokrzyżowały

Wielkie kciuki dla Ani
Stary 2013-03-18, 13:41   #803
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Witam, nie było mnie chwilę a 3 strony miałam do nadrobienia
Nadrobię za chwilę, ale chciałam napisać, że wizyta przebiegła super. Dostałam skierowanie na kilka badań, mamy już małą główkę i tułów i serducho i mamy 9t wg USG więc kilka dni rozbieżności jest między tp OM i USG
Byłam taka szczęśliwa jak wychodziłam i wizyta tydzień po świętach
Super wiadomości a mierzył was Pan doktor?? Duża fasolinka??

Stary 2013-03-18, 13:52   #804
misia332
Zakorzenienie

A ja byłam w przychodni, USG mam 18.04., następną wizytę z położną 21.05.

Samopoczucie mam dzisiaj na poziomie -10 chyba, ledwo żywa jestem. A jeść mogę tylko kwaśne. Od wszystkiego innego mnie muli.

ryba gratulacje

Stary 2013-03-18, 13:56   #805
ajek78
Przyczajenie

[QUOTE=Aagateczka87;398307 64]
Cytat:
Napisane przez ajek78 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim przyszłym mamuśkom
Dopadło mnie jednak choróbsko...podejrzewam nawet anginę, bo nie mogę nic przełknąć i mam cały czas gorączkę
Narazie walczę paracetamolem, ale nie chcę przesadzić, bo nie wiem czy nie zaszkodzę kruszynce. Jutro śmigam do lekarza i pewnie bez antybiotyków się nie obędzie...

U mnie na szczeście nie angina, ale mam nakaz leżenia w wyrku. Mąż wziął 2 dni wolnego i zajmuje się naszym Szkrabulkiem, a ja mam labe :P
ajek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 13:58   #806
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Super wiadomości a mierzył was Pan doktor?? Duża fasolinka??
mierzył ale nie wiem ile bo z tego wszystkiego zostawiłam u niego kartkę z informacjami które zapisywałam, żeby nie zapomnieć... a zapomniałam kartki eh.. no ale ja się cieszę, że powiedział ze wszystko ok i fasolka rośnie

Były ze mną na poczekalni 2 ciężarne.. jedna 15 tydzień i brzucha nie miała
a druga koniec 18t i taki malutki brzuszek jak ja jak zjem kapustę i mam wzdęcie
Stary 2013-03-18, 14:13   #807
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Ja tylko dwie rzeczy dziś, bo ledwo na oczy .Z godziny na godzinę rośnie mi gorączka. Byłam u lekarza, ponoć wirus spec wyrko i apap.

Co do smakow i płci- mam starsza siostrę. W ciazy z nia moja mama czula sie 'tak' a ze mna siak. Tak samo ze smakami. Niby ma to jakiś związek z hormonami a sa nieco różne w zależności od płci dziecka (mam na myśli poziom) ale każda ciąża inna.ja w t nie wierze. Z Aliska mogłam nie jeść nic, nic mi nie smakowalo. Teraz jest ppdobnie. Zobaczymy co dalej.

Jeśli chodzi o wielkosc brzucha, to pamiętam jak dziś jak w15tyg laska na mojej uczelni przepuscila mnie w kolejce do wc.bo bala sie ze jej sie myszy zalegna .nie sądziłam ze juz cos wydać. Teraz pewnie będzie pozniej bom grubsza. A i wtedy szczupla nie byłam.

. Witaj Kochanie

Stary 2013-03-18, 14:14   #808
agatkaa1
Zakorzenienie

ryba super wieści! Kiedy Ty miałas ostatnią @?? a nie dostałas wydruku z USG? na nim powino być ile mierzy fasolek

Rojek mam zlecone:
Morfologia podstawowa,
mocz ogólny,
glukoza,
HBs antygen,
anty HCV,
Hiv Ag/Ab (combo)
toxo IgG, IgM
plus jeśli nie masz to grupa krwi ( ja już mam)

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 14:47   #809
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
ryba super wieści! Kiedy Ty miałas ostatnią @?? a nie dostałas wydruku z USG? na nim powino być ile mierzy fasolek
Dostałam. Dostałam też wyniki cytologii i wszystko zostało w gabinecie, oprócz skierowania na badania, które cały czas trzymałam w ręce( w sumie nie wiem po co?) Jak pójdę na badania to zobaczę czy mi mogą bez wizyty wyciągnąć i dać tak sobie o.. bo napewno wsadził to do kartoteki
Stary 2013-03-18, 15:37   #810
oleska83
Raczkowanie

Hej. Nie wiem czy dobrze trafiłam ale potrzebuję porady od dziewczyn które całkiem niedawno zobaczyły na teście dwie kreseczki

Jestem już mamą czteroletniego smyka. Z racji tego że u mnie 30stka już na karku postanowiłam z mężem starać się o drugiego bejbika. Na razie bez żadnych ciśnień bo ostro do działania chcieliśmy się zabrać latem...ale przestaliśmy już uważać i teraz wygląda to tak, że dziwnie się czuję...

Ok 1,5-2 tygodnia temu miałam owulację w tym terminie przytulałam się z mężem dwa razy minęło kilka dni a ja czuję się dziwnie mam napięcia w podbrzuszu kłucie prawego jajnika wzdęcia i ogólnie jest mi dziwnie w sprawach brzuszkowych. Byłam po owulacji u gina na kontrolnym badania i zrobieniu cytologi. Lekarz powiedział że jak najbardziej u mnie jest wszytsko ok a szyjka jest miękka i teraz zaczynam się zastanawiać czy nie jest tak że mogę być w ciąży....Zupełnie nie pamiętam jak to było przy pierwszej ciaży. Dlatego pytanie mam do dziewczyn które dopiero co zaciążyły-czy miałyście jakieś objawy świadczące o ciąży jeszcze przed terminem @
oleska83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości