Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz9 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-18, 20:49   #2941
cikulada
Zadomowienie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
A nie macie warunków do wyprowadzki? Chcesz do ślubu mieszkać z rodzicami?
Niestety do ślubu nie ma możliwości żebyśmy razem zamieszkali. Moje studia kosztują kupę kasy i nie stać mnie na to, żeby jeszcze dodatkowo coś wynajmować a zaraz po ślubie otrzymamy od rodziców TŻa dół ich domu gdzie będziemy przez kilka lat mieszkać i zbierać pieniądze na budowę domu. A w każdej innej kwestii mam świetny kontakt z rodzicami także nie chcę do dnia ślubu się stąd wyprowadzać.

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:50   #2942
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz

esteśmy z Tz razem prawie 11lat i nie mieszkamy razem. Oczywiście zdazaly nam sie wspólne wyjazdy i wtedy spalismy razem nawet u jego rodziny. Obecnie zdarza sie że On nocuje u mnie jednak ja u niego nocowalam tylko raz. Nie zamierzamy zmieniać tej sytuacji. Znamy swoje wady również te dotyczące dbania o porządek. Dodam że rodzice nie mają nic przeciwko abyśmy zostawali u siebie nawzajem.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:52   #2943
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Ładne, ja jednak się nie zdecyduję na cyrkonie. Mam obecnie obrączkę z 4 cyrkoniami i niestety po 8 latach nie wyglądają zbyt dobrze (wyglądają na przymulone), więc po rozmowie z TŻ stwierdziliśmy, że jednak warto dołożyć i wezmę obrączkę z diamentami (1 ewentualnie 3). Jubilerzy przekonywali, że diament pozostanie na zawsze przezroczysty i lśniący, cyrkonia nie.

Już po pracy, odpoczywam trochę a trochę sprawdzam sprawdziany i Was podczytuję
My jeszcze nie zamówiliśmy, daliśmy sobie chwilę na zastanowienie. I tak po kilku dniach sobie myślę, że wolałabym (chyba, bo ja waga jestem ) jednak bez cyrkonii czy diamencików.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 20:54   #2944
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Rozumiem, że czasem jest taka sytuacja, ale rok?
Budują dom - może przeprowadzą się do niego w przyszłym roku (czyli przeszło 2 lata po ślubie), a że mieszkają, każde u swoich rodziców blisko siebie to stwierdzili, że nie ma sensu, aby jedno się przeprowadzało, więc każdy mieszka ze swoimi rodzicami... Czasem nocują u siebie nawzajem, ale, że najlepiej się czują w domach swoich rodziców to każdy sobie...
Dla mnie to jest nienormalne, ale co kto lubi...
Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
teraz trochę inne czasy są
Dla mnie akurat to nie jest argument
Stary 2013-03-18, 21:03   #2945
lupinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
My jeszcze nie zamówiliśmy, daliśmy sobie chwilę na zastanowienie. I tak po kilku dniach sobie myślę, że wolałabym (chyba, bo ja waga jestem ) jednak bez cyrkonii czy diamencików.
o, no ja to zdecydowanie bez kamieni! mam pierścionek zaręczynowy z brylantem i go uwielbiam, a obrączka to obrączka a nie pierścionek i dla mnie ma być bez (no i dla TŻ oczywiście też! ) ale zastanawiamy się czy matowa czy gładka, nawet niektóre matowe mi się podobały, ale z drugiej strony wyglądają jak porysowane no i jednak wolę jak błyszczą więc na 99 % będą gładkie

zastanawia mnie też jak para bierze różnej grubości... ciekawa jestem jakie nam będą pasować, ale kiedy my się wybierzeeeeemy... jak myślicie na ewentualne mierzenie/oglądanie obrączek jak się ma w zanadrzu swoje złoto lepiej iść już z tym złotem? (ważą/wyceniają na miejscu, jak to jest?)
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:05   #2946
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Pora się zwijać do spania. O 4 pobudka ;/ Dobrej nocki dziewczęta

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:08   #2947
cikulada
Zadomowienie

Właśnie śnieg zaczął u mnie sypać

Stary 2013-03-18, 21:22   #2948
garfieldek
Zakorzenienie

u mnie juz jest ok. 10cm sniegu, masakraaaaaaa

a miala byc wiosna !!!!!

prognoze pogody moge se wsadzic w

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:25   #2949
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Dziękuję wam za wszystkie opinie Niestety moi rodzice są takimi ludźmi którzy nawet po ślubie cywilnym zrobią wszystko żebyśmy razem nie mieszkali bo nie było kościelnego... Dopiero po kościelnym skończy się wtrącanie przez nich do mojego życia (mam przynajmniej taką nadzieję ). Tu nie chodzi nawet o to co ludzie powiedzą tylko po prostu oni nie tolerują mieszkania razem bez ślubu kościelnego... Dobrze że chociaż w weekendy jak jadę na uczelnię to mogę pomieszkiwać u TŻa i w ten sposób coraz lepiej poznaję jego nawyki.
Moi rodzice bardzo krotko mnie trzymali. Majac 16 czy 17 lat praktycznie nic mi nie bylo wolno. Seks przed slubem. O Boze.
Po maturze zaczelam wyjezdzac za granice, po 3 latach osiadlam na stale.

Wszystko sie nagle zmienilo, jak moja kuzynak (mojej mamy chrzesnica) w moim wieku rozwiodla sie po roku slubu; zareczyla sie po pol roku, po poltora slub i dziecko po dwoch i pol. Po trzech rozwod. Mieszkali ze soba 2 miesiace przed slubem, tak troche. Od tamtej pory moi rodzice zmienili zdanie.
DOdatkowo, mieszkam za granica juz ponad 7 lat i dopiero po wyjezdzie z domu moje stosunki z rodzicami sa normalne. Ja i moja mama nie nadajemy na tych samych falach. Scinamy sie o wszytsko non stop i tak bylo od zawsze. Po prostu dziala na mnie momentami jak plachta na byka i mnie po prostu irytuje. No ale kocham ja bardzo, tylko nasze charaktery nie pasuja do siebie i juz

Osobiscie nie wyobrazam sobie nie miaszkac ze soba przed slubem. My juz ponad 3 lata pod jednym dachem

Cytat:
Właśnie śnieg zaczął u mnie sypać
U mnie juz bylo dzis 10 stopni..mam nadzieje ze juz wiecej snieg nie spadnie...
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:28   #2950
misiadelko
BAN stały

U mnie jeszcze nic nie pada

AAAAAAAAA chyba będę miała trzy pierwsze pacjentki - króliki doświadczalne
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:43   #2951
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Czy ktora z was umie czytac sklady szamponow itp?POtrzebna mi porada

Moj pinterest http://pinterest.com/KasiaSkrzypek/
podpięłam się!
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chyba znaleźliśmy mieszkanie !!! chyba ;p
ale jest szansa ;p
gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
kolory przekłamane:P

Idę się szykować do lekarza a potem wracam do Gd, ciekawe co TŻ powie na nowy kolor włosów,
śliczna
Cytat:
Dziekuje

Dziewczyny, a gdzie bedziecie jechac na podroz poslubna????
Ja bym chciała nad nasze poczciwe ukochane bałtyckie... tylko hotel jakiś fajny, ze spa,czy basenem...
Cytat:
TŻ od jakiegoś czasu przygaduje mi, że może w tym roku wzięlibyśmy cywilny a w przyszłym roku kościelny tak jak jest wszystko zaplanowane i dzisiaj mamie o tym powiedziałam, a ona dostała szału jak to usłyszała. Rozpoczęła się kłótnia, że przecież jestem katoliczką i ona nie dopuści do tego, żebym przed ślubem kościelnym zamieszkała z TŻem, bo cywilny to nie ślub, co ja sobie w ogóle wyobrażam i że do dnia ślubu będzie mi z tatą mówić co i jak mam robić, mam się ich słuchać i oni mają prawo mi zabraniać różnych rzeczy aż do dnia ślubu. W ogóle w tej kwestii nie mam prawa mieć swojego zdania, bo oni wiedzą co jest dla mnie najlepsze i ogólnie nie mam żadnego prawa do decydowania o sobie i swoim życiu a oni będą się do wszystkiego wtrącać do momentu aż wezmę ślub Przepraszam, że opisałam to tak chaotycznie, ale jestem strasznie wkurzona na moją mamę i nawet nie chce mi się pisać na ten temat...
u nas jest nieco podobnie.. ale pomyśl o tym inaczej - że weźmiecie ślub i ta przeprowadzka będzie wtedy taka piękna, świeżo poslubieni będziecie wić gnaizdko, oh i ah ja tak zawsze sobie to wyobrażam
Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Tu się z Tobą nie zgodzę. Wszystko zależy od danej pary. Jak spotkania są kilka dni i najczęściej odbywają się w kinie/kawiarni, albo polegają na oglądaniu filmów tylko i wyłącznie, to rzeczywiście może być problem, bo tak naprawdę mało się tę osobę zna. Ale ja na moim i TŻa przykładzie mogę powiedzieć, że znamy się, jak łyse konie, nie mieszkając razem. On zresztą praktycznie u mnie mieszka, wychodzi o 23 i jedzie do siebie (3 przystanki), żeby się przespać, bo moja mama niestety tego nie toleruje. Szanuję jej poglądy, choć się z nimi nie zgadzam. Wiele razem z TŻem przeszliśmy, problemy mniejsze i większe, chorobę mojego Taty i wiem, że nic nie jest w stanie nas zniszczyć. Nie raz zdarzyło nam się pomieszkiwac, jak moi rodzice wyjeżdzali, czy jak jezdzilismy do rodziny mojego M. Znam jego wady, irytują mnie różne rzeczy, które robi (drobiazgi, typu naczynia w zmywarce, o których pisałaś ), ale w końcu każde z nas jest dziwakiem Tak że nigdy w życiu nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że nie można kogoś poznać nie mieszkając z nim przed ślubem. My jesteśmy tego przykładem

Co do włosia, to kupiłam dzisiaj szampon Babydream i odżywkę Glisskur, zobaczymy co z tego będzie. Chociaż mam wrażenie, że niewiele, jeśli nie zaprzestanę prostowania :/
zgadzam się w 100% my jesteśmy razem 8 lat i mimo że nie mieszkamy razem to znamy się jak mało kto

Jak nie zakopałyście się w postach to nadal czekam na ocenę fotografów!

Edytowane przez missmalezji
Czas edycji: 2013-03-18 o 21:48
missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 21:59   #2952
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:

Będziesz układać dietki?
Stary 2013-03-18, 22:02   #2953
misiadelko
BAN stały

missmalezji dzięki

agu taaak
Stary 2013-03-18, 22:04   #2954
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
agu taaak
To super, gratuluję

Stary 2013-03-18, 22:06   #2955
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Widzę dyskusja o włosach
ja właśnie 2 dni temu ścięłam moje długie kłaczki (były za zapięcie stanika) troszkę mi szkoda, ale odrosną zdrowsze i ładniejsze

Z odżywek osobiście uwielbiam tą z Isany z olejem Babassu ale już ją wycofali kończę właśnie ostatnie cudem zdobyte opakowanie
Poza tym moje włosy polubiły się z olejami szczególnie makadamia
Najgorsze, że na wiosnę czeka mnie pierwsza koloryzacja... (siwieję na potęgę )
Ja też siwieję ale raczej zostanę przy brązach, taki powrót do naturalnego koloru. W ogóle podliczyliśmy koszty i jak dobrze pójdzie to w 20 tys. powinniśmy się ze wszystkim zamknąć

Cytat:
było coś o cygańskim discopolo ;p
http://www.youtube.com/watch?feature...v=Z0DO0XyS8Ko#!
Ołł majjj

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:08   #2956
misiadelko
BAN stały

Cytat:
To super, gratuluję
Jeśli się uda... jeden klient napędzi następnych... i może uda mi się spełnić marzenia
Stary 2013-03-18, 22:15   #2957
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Jeśli się uda... jeden klient napędzi następnych... i może uda mi się spełnić marzenia
Więc będziemy trzymały za Ciebie kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli

Stary 2013-03-18, 22:18   #2958
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Omg... zabiłabym... i na pewno bym z takim nie byłam, bez przesady

Jak to, nawet czasem nocować u niego Ci nie pozwalają?! Kurde, przecież Ty masz 23 lata a nie 16 czy nawet 18... poza tym już ślub organizujecie... więc to nie jest jakieś tam chodzenie ze sobą. Eh, moi rodzice na początku też mieli jakieś opory przed nocowaniem (ja u TŻ albo on u mnie), ale w końcu się zgodzili... ale ja miałam wtedy 18 lat

Właśnie... moja mama taki argument na początku miała

Dokładnie niestety jedna z naszych PMek ma problem z tym... tzn. przed zamieszkaniem razem było super, a teraz jest nieciekawie... dziewczyny ciekawe jak tam u niej macie z nią kontakt poza wizażem?
no właśnie ciekawe co u niej tak samo ciekawe co u aszu

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Wiesz co, ja już kilka lat temu miałam rozmowę z rodzicami na podobny temat i za fajnie się to nie skończyło (dostałam w twarz i usłyszałam, że jestem puszczalską dziwką) także wolę już więcej takich rozmów nie przeprowadzać, przeczekać do dnia ślubu i wtedy się stąd wyprowadzić tym bardziej, że w innych kwestiach bez problemu dogaduję się z rodzicami, mam z nimi świetny kontakt, ale jeżeli chodzi o seks przed ślubem i wspólne mieszkanie to nie da się z nimi o tym porozmawiać.

to az do tego doszło ?? współczuje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:25   #2959
mysza_myszowska
Raczkowanie

Cytat:
Ja nie wyrokuję, że nie da się kogoś poznać jak się z nim nie mieszka, jednak ja jestem zdania, że ludzie wtedy poznają się najbliżej, bo jak jestes u TŻ w domu, czy on u Ciebie to nie czujecie się na tyle swobodnie, żeby pójść sobie przed telewizor i dresie z czekoladą w ręku i pooglądać no nie wiem, kurde, Ekipe z NewJersey czy jakies inne sweet sixteen, bo są rodzice.
Naprawdę? Nie wiem, jak w innych związkach, ale w moim domu to norma, że mój TŻ idzie się np. przytulić do mojej mamy i że moja rodzina nie pamięta już jak było bez niego. Nieraz siedzimy i oglądamy razem TV i to nie w wizytowych strojach Rozumiem, że masz takie zdanie, bo nie masz innych doświadczeń, ale ja takie mam, dlatego moje zdanie różni się od Twojego, i jak najbardziej obie mamy do tego prawo nie ma jednej recepty na szczęście. I Dobrze, bo byłoby nudno :P

Dobraaanoc, bo pobudka po 5.00

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 22:28   #2960
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez garfieldek Pokaż wiadomość

Wiadomo nie zawsze czlowiek ma mozliwosc wyruszyc w swiat i mieszkac na swoim...
Dokładnie
Stary 2013-03-18, 22:42   #2961
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość

Ja bym chciała nad nasze poczciwe ukochane bałtyckie... tylko hotel jakiś fajny, ze spa,czy basenem...

Jak nie zakopałyście się w postach to nadal czekam na ocenę fotografów!
zapraszam do Kołobrzegu hoteli Ci u nas pod dostatkiem

zapodaj jeszcze raz tych fotografów, bo znaleźć tego nie mogę

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez mysza_myszowska Pokaż wiadomość
Naprawdę? Nie wiem, jak w innych związkach, ale w moim domu to norma, że mój TŻ idzie się np. przytulić do mojej mamy i że moja rodzina nie pamięta już jak było bez niego. Nieraz siedzimy i oglądamy razem TV i to nie w wizytowych strojach Rozumiem, że masz takie zdanie, bo nie masz innych doświadczeń, ale ja takie mam, dlatego moje zdanie różni się od Twojego, i jak najbardziej obie mamy do tego prawo nie ma jednej recepty na szczęście. I Dobrze, bo byłoby nudno :P

Dobraaanoc, bo pobudka po 5.00
no i chwała za to, że wszystko nie jest takie samo

słodkich snów dziewczęta o pięknym życiu z naszymi przyszłymi mężami i oby się spełniły

528 DDŚ
Stary 2013-03-18, 22:58   #2962
wioliix
Rozeznanie

Przepraszam że tyle mnie tu nie było ale dużo pracowałam a potem odrazu szłam spać spotykałam się od czasu do czasu z moim TŻ nie dam rady Was nadrobić

Co do mieszkania przed ślubem to my z powodów religijnych i finansowych napewno nie zamieszkamy ze sobą.
Ale ja mam super kontakt z mamą nawet troszke szkoda mi będzie jak przyjdzie mi się wyprowadzić bo tak to mówimy sobie o wszystkim wszędzie razem jedziemy
Chodź z drugiej strony już nie moge się doczekać jak z moim Misiem będziemy tylko we dwoje uwielbiam z nim spędzać czas i u Nas nie ma takich sztywnych spotkań że w kawiarni elegancko ubrani tylko czujemy sie u siebie swobodnie oglądamy sobie telewizor leżakujemy przeważnie w dresie ale najważniejsze że jesteśmy szczęśliwi.
To zależy co kto oczekuje po mieszkaniu razem bo ja tego że bedziemy ze sobą blisko będziemy spędzać kazdą wolną chwile razem w naszym mieszkanku a nie czy bedzie idealnie posprzątane w domu obiad codziennie że on będzie codziennie się golił
Znamy swoje przyzwyczajenia i jestem pewna że bedziemy szcześliwi bez mieszkania przed ślubem.

I wole nazbierać sobie na remont i wymarzoną podróż poślubną i dopiero potem razem zamieszkać ale każdy robi jak uważa
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 23:18   #2963
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
missmalezji dzięki

agu taaak

W takim razie gratuluje i powodzenia życzę!

A ja już uciekam spać, bo znowu będę miała problemy ze wstawaniem... Dobranoc
Stary 2013-03-18, 23:24   #2964
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeszcze sie pochwale moimi dekoracjami na TZta urodziny!

superowe
Cytat:
kolory przekłamane:P

Idę się szykować do lekarza a potem wracam do Gd, ciekawe co TŻ powie na nowy kolor włosów,
Rewelacyjna, ale będzie Ci ładnie coś czuję do Twojej buźki

Cytat:

gratuluje kochana
jak przeżyje chociaż jedna to może i ja skorzystam...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 23:32   #2965
wioliix
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
zakochałam sie ponownie
mierzyłam tą z kokardą różową jest piękna w Evicie cena to 3100.
wioliix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 23:59   #2966
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Pora spac

Od jutra chyba zaczynam ostro brać się za ćwiczenia Jeśli macie jakieś filmiki z ćwiczeniami na ładny kształt pupci to dawać znać

kurde, już z niecierpliwością czekam na jakiś telefon z policji albo na jakieś pismo, czy pijaczek który walnął mi w auto przyjmie mandat, czy też trzeba będzie iść do sądu... Mam nadzieję, że przyjmie...

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 04:42   #2967
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam się znów o nieludzkiej porze mam już dosyć tego wstawania

Tak naprawdę teraz mam tylko czas żeby was trochę poczytać i to jeszcze z telefonu...

Wpadłam się pochwalić że na 99% TŻ zabiera mnie w czwartek nad morze na 3-4 dni odpoczynku Zawsze chciałam zobaczyć morze zimą a teraz oboje mamy 4 dni wolnego, auto naprawione, więc nic nie stoi na przeszkodzie na dodatek spędzimy tam 1-wszy dzień wiosny i moje urodzinki
jeszcze muszę tylko to rodzicom oznajmić, a nie wiem jak, żeby się nie czepiali

ale ciii bo jak nie wypali to się wścieknę

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 07:04   #2968
aneczka25057
Rozeznanie

Wpadłam się przywitać

Widzę dużo ciekawych tematów poruszyłyście... niestety za pół godziny muszę wyjść więc już nie zdążę się teraz wypowiedzieć, ale z pewnością zrobię to jak wrócę!

Życzę Wam miłego dnia Dziewuszki!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 07:53   #2969
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam się znów o nieludzkiej porze mam już dosyć tego wstawania

Tak naprawdę teraz mam tylko czas żeby was trochę poczytać i to jeszcze z telefonu...

Wpadłam się pochwalić że na 99% TŻ zabiera mnie w czwartek nad morze na 3-4 dni odpoczynku Zawsze chciałam zobaczyć morze zimą a teraz oboje mamy 4 dni wolnego, auto naprawione, więc nic nie stoi na przeszkodzie na dodatek spędzimy tam 1-wszy dzień wiosny i moje urodzinki
jeszcze muszę tylko to rodzicom oznajmić, a nie wiem jak, żeby się nie czepiali

ale ciii bo jak nie wypali to się wścieknę
Kochana, nie wiem jak będzie w weekend, ale w tej chwili nad morzem jest jakieś 15 cm śniegu, pi.ź.dzi jakw kieleckim, i generalnie jest niezbyt przyjemnie, ale jodu dużo a dokąd się wybieracie jeśli można wiedzieć?
Stary 2013-03-19, 07:56   #2970
misiadelko
BAN stały

Kulbensikowa oby przyjął!

Kuuurcze sypie, a muszę jechać do centrum... nadal chora jestem, łeb mi urwie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości