![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)
Ja wiem jedno. Rok temu w styczniu ustalismy date, orkiestre, prawie fotografa. Z tego napewno nie zmieni sie data-to jest na 100%. Orkiestry miec nie bede tylko dj'a-. fotografa znalalazlam ktory spelni moje oczekiwania. Nie ma sensu planowac na wiecej jak rok. Wszystko sie zmienia, my sie tez zmieniamy. On Cie sie oswiadczyl , ustaliliscie date, super ale widze ze z lekka "zachlysnelas sie" tym wszystkim. Luuuuz. Jest kupa czas
![]()
#242 |
Zakorzenienie
|
![]()
Chyba raczej ty
![]() ![]() Popieram Nel_a ![]()
#243 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki a czy wy przeczytalyscie nasze posty? W Kielcach jezeli chce sie miec ladna sale to TRZEBA rezerwowac sale 2 lata wczesniej. To nie jest zadne zachlysniecie, ani tez przesada.
Zanim zarzucicie komus brak czytania ze zrozumienie, same dokladniej czytajcie.
#244 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkei forumowiczki. Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała okazję bawić się na imprezie na której grał zespół Forever z Kielc. Polecono mi ten zespół, widziałam krótki materiał z jednego wesele ale to zbyt mało żeby ich ocenić. Jesli ktoś ma jakieś opinie na ich tenmat to bardzo prosze o podzielenie się tymi opiniami na forum.
aniacz |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Rozeznanie
|
hej
![]() w 100% popieram Anie nalezy wczesniej zapoznac sie co ofiaruje okolica w ktorej chcemy wziasc slub. 10 km od kielc jest nowoczesna sala bankietowa "bohema"organizuja tam tez wesela jest to polaczenie nowoczesnej elegancji z drewnianymi belami pod sufitem jest patio pelne roslinnosci itd. ![]() ![]() ![]() pozdro dla wszystkich przyszlych mezatek ![]() ps w ostatnim czasie bywam na wielu weselach i wszyscy uwazaja ze trzeba zaczynac wczesniej interesowac sie takimi aspektami slubu |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
no niestety Kielce to nie Warszawa i ładnych sal nie ma u nas za dużo, a za tymi najlepszymi trzeba rozglądać się i rezerować je czasem własnie 2 lata wcześniej
![]() jak ktoś nie jest z Kielc to niech się nie odzywa ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kielce
Ale cicho sie zrobiło w tym wątku, czyżby przesilenie wiosenne???
Pozdrawiam wiosennie |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Polecam przeczytanie wątku "Kielce", gdzie dziewczyny wypowiadają się na temat organizacji wesela w Kielcach ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
jak któraś z Was chce mieć wesele w 2009 roku, a wymarzyła sobie Leśny Dwór to ja proponuję już zacząć oglądać salę itp.
![]() Ja 2 tygodnie temu z narzeczonym oglądaliśmyw Kielcach sale na nasz ślub w czerwcu w 2008 roku i jak pojechaliśmy do Leśnego Dworu to zostaliśmy na wstępie powitani informacją, że oni na miesiące od kwietnia do końca pażdziernika 2008 wszystkie soboty i niedziele mają już zajęte weselami ![]() ![]() ![]() Także to wcale nie jest śmieszne, ale takie są realia - kto chce mieć wesle w Leśnym Dworze w 2009roku - radzę już zaklepywac sobie miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
w Kielcach nie ma zbyt wielu fajnych sal
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
mnie osobiscie hotel magnolia sie nie podoba. bylismy tam gdy zaczynalismy poszukiwania sali.
ja moge polecic dworek w Maslowie - cudowne miejsce! sluze namiarami |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Julies będę CI bardzo wdzięczna za namiary ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
też słyszałam dobre opinie o dworku w Masłowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Dworek w tym momencie jest rozbudowywany, wiec od maja sala bede na ok.180 osob. Wlasciciel jest bardzo mily, jedzonko podobno pyszne, a wiejski stol po prostu powala. wystroj jest sliczny, mozna sobie wybrac dodatkowe platne dekoracje. nie ma zadnych balonikow itp. tylko wylacznie kwiaty. jest klimatyzacja, na gorze sa pokoje. teren jest ogrodzony. koszt od osoby to ok.100-120zl, zalezy od menu. ja juz rozmawialam z wieloma osobami i wszyscy sa zachwyceni. nasz fotograf tez mial tam swoj slub.
a namiar - 500027233. aha, my zamawialismy termin pod koniec 2005 na 11.08.2007. Pan Grzegorz trzymal nam termin bez zaliczki prawie rok, gdyz umowilismy sie z nim ze zaplacimy dopiero wtedy gdy jakas inna para bedzie chciala nasz termin. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
odświeżam wątek
![]() wczoraj podpisaliśmy umowę na salę w Bristolu - data to 28.06.2008 ![]() ![]() chcemy jeszcze załatwić jakoś teraz zespół/dj-a, bo u mnie w Kościele terminy na 2008 rok rezerwują dopiero o 1 września |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
Dzięki Julies no powiem CI, że dałaś mi tym co napisałaś nieźle do myślenia
![]() ![]() ![]() Czyli Ty z TŻ-em właśnie tam będziecie mieć swoje przyjęcie?? Tak dla pewności to obie ten Dworek mamy na myśli, tak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
tak,to ten dworek
![]() ![]() szkoda,że nie mają swojej strony w necie, tylko jedna fotka w sieci się znajduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
Kalex gratuluje wyboru sali
![]() ![]() Zalatwianie juz teraz zespolu/dj'a jst swietnym pomyslem, pozniej bedzie trudniej.
#261 |
Raczkowanie
|
tak to ten dworek. my bedziemy sie tam bawic 11.08 takze po wszystkim wszystko opowiem. ja mam kilka zdjec u siebie na komputerze, tylko przyznam ze nie umiem ich tu wstawiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty to expressssssss jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() 1. jak klikniesz na odpowiedź to poniżej okienka w którym wpisuję się wiadomość jest okienko "dodatkowe opcje" i w nim nazwijmy ją podopcją "załącz pliki" klikasz na "zarządzaj załącznikami" następnie wybierasz opcję "wybierz" i tu musisz wybrać lokalizację zdjęcia czyli miejsce gdzie na kompie masz je zapisane np. mój komputer/moje domkumenty/moje obrazy...jak już najdziesz zdjęcie to klikasz na nie i potem na opcję "otwórz" wtedy automatycznie lokalizacja zdjęcia wskoczy CI do okienka "załaduj pliki z twojego komputer" następnie klikasz "załaduj" i gotowe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Hej,
No właśnie jakoś zamarł nasz watek. Mam nadzieję, że z wiosną wszystkie się ożywimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
dzieki - nie sadzilam ze to takie latwe. jak wroce do domciu, to wkleje wam kilka fotek. ostrzegam ze kolorki beda strasznie blade ale aparat marniutki niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nam się ta sala najbardziej podobała, bo jest jedno miejsca do tańczenia i jedzenia i nie rozdzielą nas na 3 pomieszczenia jak w Lesnym Dworze ![]() planujemy też jakoś teraz zaklepać ![]() ![]() możecie mi jeszcze powiedzieć kiedy powinniśmy rozejrzeć się za fotografem,kamerzystą i kto jest godny polecenia w Kielcach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja proponuje www.videoavi.pl, umów się z nimi na obejrzenie płytki i koniecznie ksiązki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
DrGandzia-dziękuję za namiary
![]() ![]() a jakiś dobry fotograf na wesele? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Tiara - dziś byłam z narzeczonym na spacerze nad zalewem i w takim nowym Centrum RELAX znajduje się zakład florystyczny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, więc postanowiłam zajrzeć i pochwalić się postępami ![]() A więc dzisiaj wpłaciłam zaliczkę na sukienkę, nareszcie ![]() ![]() Obrączki też już kupione, teraz zaczynam się rozglądać za zaproszeniami.. P.S. Kalex byłaś na www.media-vision.pl ? Co prawda w tym wątku czytałam dużo kontrowersyjnych wypowiedzi na ich temat, ale mi się bardzo spodobały ich zdjęcia i filmy, jako jedne z nielicznych nie zalatywały wiochą ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.