Panny Młode - Kielce cz. I - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-09, 19:46   #241
nel_a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

Ja wiem jedno. Rok temu w styczniu ustalismy date, orkiestre, prawie fotografa. Z tego napewno nie zmieni sie data-to jest na 100%. Orkiestry miec nie bede tylko dj'a-. fotografa znalalazlam ktory spelni moje oczekiwania. Nie ma sensu planowac na wiecej jak rok. Wszystko sie zmienia, my sie tez zmieniamy. On Cie sie oswiadczyl , ustaliliscie date, super ale widze ze z lekka "zachlysnelas sie" tym wszystkim. Luuuuz. Jest kupa czas

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 10:50   #242
iza251
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Panny Młode - Sierpień 2009 Kielce I Okolice:)

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
widać, że nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem...
Chyba raczej ty
Popieram Nel_a
Stary 2007-03-12, 05:52   #243
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Dziewczynki a czy wy przeczytalyscie nasze posty? W Kielcach jezeli chce sie miec ladna sale to TRZEBA rezerwowac sale 2 lata wczesniej. To nie jest zadne zachlysniecie, ani tez przesada.

Zanim zarzucicie komus brak czytania ze zrozumienie, same dokladniej czytajcie.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 07:28   #244
aniacz
Przyczajenie

Witam wszystkei forumowiczki. Dziewczyny mam pytanie, czy któraś z Was miała okazję bawić się na imprezie na której grał zespół Forever z Kielc. Polecono mi ten zespół, widziałam krótki materiał z jednego wesele ale to zbyt mało żeby ich ocenić. Jesli ktoś ma jakieś opinie na ich tenmat to bardzo prosze o podzielenie się tymi opiniami na forum.

aniacz
aniacz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 12:58   #245
niunia_leyla
Rozeznanie

hej
w 100% popieram Anie nalezy wczesniej zapoznac sie co ofiaruje okolica w ktorej chcemy wziasc slub.
10 km od kielc jest nowoczesna sala bankietowa "bohema"organizuja tam tez wesela jest to polaczenie nowoczesnej elegancji z drewnianymi belami pod sufitem jest patio pelne roslinnosci itd. moglabym opowiadac godzinami bo sama zamierzam wlasnie tam uzadzic wesele a planuje je na 2010r ale jak cie to zainteresuje to posiadaja strone ze zdjeciami i innymi szczegolami. znajduje sie w zagnańsku k. kielc

pozdro dla wszystkich przyszlych mezatek

ps w ostatnim czasie bywam na wielu weselach i wszyscy uwazaja ze trzeba zaczynac wczesniej interesowac sie takimi aspektami slubu
niunia_leyla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 18:07   #246
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

no niestety Kielce to nie Warszawa i ładnych sal nie ma u nas za dużo, a za tymi najlepszymi trzeba rozglądać się i rezerować je czasem własnie 2 lata wcześniej

jak ktoś nie jest z Kielc to niech się nie odzywa bo nie macie po prostu pojęcia jak wygląda kwestia sal i ich rezerwacji w naszym mieście
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 14:08   #247
tiffi1
Rozeznanie

Dot.: Kielce

Ale cicho sie zrobiło w tym wątku, czyżby przesilenie wiosenne???
Pozdrawiam wiosennie
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-13, 18:15   #248
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nel_a Pokaż wiadomość
Ja wiem jedno. Rok temu w styczniu ustalismy date, orkiestre, prawie fotografa. Z tego napewno nie zmieni sie data-to jest na 100%. Orkiestry miec nie bede tylko dj'a-. fotografa znalalazlam ktory spelni moje oczekiwania. Nie ma sensu planowac na wiecej jak rok. Wszystko sie zmienia, my sie tez zmieniamy. On Cie sie oswiadczyl , ustaliliscie date, super ale widze ze z lekka "zachlysnelas sie" tym wszystkim. Luuuuz. Jest kupa czas

Polecam przeczytanie wątku "Kielce", gdzie dziewczyny wypowiadają się na temat organizacji wesela w Kielcach Ich posty mówią same za siebie i wynika z nich, że dwa lata do przodu co do rezerwacji sali czy terminu w kościele to wcale nie tak dużo

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Dziewczynki a czy wy przeczytalyscie nasze posty? W Kielcach jezeli chce sie miec ladna sale to TRZEBA rezerwowac sale 2 lata wczesniej. To nie jest zadne zachlysniecie, ani tez przesada.

Zanim zarzucicie komus brak czytania ze zrozumienie, same dokladniej czytajcie.
Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
no niestety Kielce to nie Warszawa i ładnych sal nie ma u nas za dużo, a za tymi najlepszymi trzeba rozglądać się i rezerować je czasem własnie 2 lata wcześniej

jak ktoś nie jest z Kielc to niech się nie odzywa bo nie macie po prostu pojęcia jak wygląda kwestia sal i ich rezerwacji w naszym mieście
Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez niunia_leyla Pokaż wiadomość
hej
w 100% popieram Anie nalezy wczesniej zapoznac sie co ofiaruje okolica w ktorej chcemy wziasc slub.
10 km od kielc jest nowoczesna sala bankietowa "bohema"organizuja tam tez wesela jest to polaczenie nowoczesnej elegancji z drewnianymi belami pod sufitem jest patio pelne roslinnosci itd. moglabym opowiadac godzinami bo sama zamierzam wlasnie tam uzadzic wesele a planuje je na 2010r ale jak cie to zainteresuje to posiadaja strone ze zdjeciami i innymi szczegolami. znajduje sie w zagnańsku k. kielc

pozdro dla wszystkich przyszlych mezatek

ps w ostatnim czasie bywam na wielu weselach i wszyscy uwazaja ze trzeba zaczynac wczesniej interesowac sie takimi aspektami slubu
Niunia_leyla dzięki bardzo sprawdzę sobie ich ofertę
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 20:19   #249
DrGandzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Ale cicho sie zrobiło w tym wątku, czyżby przesilenie wiosenne???
Pozdrawiam wiosennie
równiez pozdrawiam
Stary 2007-03-14, 13:18   #250
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

jak któraś z Was chce mieć wesele w 2009 roku, a wymarzyła sobie Leśny Dwór to ja proponuję już zacząć oglądać salę itp.
Ja 2 tygodnie temu z narzeczonym oglądaliśmyw Kielcach sale na nasz ślub w czerwcu w 2008 roku i jak pojechaliśmy do Leśnego Dworu to zostaliśmy na wstępie powitani informacją, że oni na miesiące od kwietnia do końca pażdziernika 2008 wszystkie soboty i niedziele mają już zajęte weselami i że trzeba było rok temu już to rezerować
Także to wcale nie jest śmieszne, ale takie są realia - kto chce mieć wesle w Leśnym Dworze w 2009roku - radzę już zaklepywac sobie miejsce
Stary 2007-03-14, 13:38   #251
Anex
Rozeznanie

Cytat:
jak któraś z Was chce mieć wesele w 2009 roku, a wymarzyła sobie Leśny Dwór to ja proponuję już zacząć oglądać salę itp.
Ja 2 tygodnie temu z narzeczonym oglądaliśmyw Kielcach sale na nasz ślub w czerwcu w 2008 roku i jak pojechaliśmy do Leśnego Dworu to zostaliśmy na wstępie powitani informacją, że oni na miesiące od kwietnia do końca pażdziernika 2008 wszystkie soboty i niedziele mają już zajęte weselami i że trzeba było rok temu już to rezerować
Także to wcale nie jest śmieszne, ale takie są realia - kto chce mieć wesle w Leśnym Dworze w 2009roku - radzę już zaklepywac sobie miejsce
Przeraża mnie to co napisałaś ;-) Ja mam ślub 25.08.2007 (Lublin) i wszystko udało się zarezerwować w styczniu 07'. Ale prawdą jest, że najpiękniejszy wg mnie na wesele Dwór Anna w Jakubowicach ma już prawie pełną rezerwacje czerwiec-wrzesień przyszłego roku, a na ten rok mieliparę wolnych terminów do kwietnia. Tak samo najbardziej znane zespoły weselne. Ale wszyscy potwierdzili, że często ludzie odwołują takie 'bardzo przyszłościowe' rezerwacje rok/n-miesięcy przed ślubem, bo się rozchodzą, rozmyślają itp.
Anex jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-15, 17:46   #252
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

w Kielcach nie ma zbyt wielu fajnych sal więc te co lepsze to już mają albo pełne rezerwacje na przyszły rok albo właśnie zaczynają je zbierać
Stary 2007-03-21, 13:21   #253
julies
Raczkowanie

mnie osobiscie hotel magnolia sie nie podoba. bylismy tam gdy zaczynalismy poszukiwania sali.
ja moge polecic dworek w Maslowie - cudowne miejsce! sluze namiarami
julies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-21, 16:28   #254
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
mnie osobiscie hotel magnolia sie nie podoba. bylismy tam gdy zaczynalismy poszukiwania sali.
ja moge polecic dworek w Maslowie - cudowne miejsce! sluze namiarami
Hmmmm Dworek w Masłowie już kolejna osoba wypowiada się na jego temat pozytywnie szkoda tylko, że w internecie jest jedynie zdjęcie, ale dobre i to
Julies będę CI bardzo wdzięczna za namiary i jeśli wiesz coś na temat tego miejsca to proszę napisz, w maju krewna z rodziny mojego TŻ-ta tam właśnie będzie miała przyjęcie weselne wieć wtedy dowiemy się czegoś wiecej, póki co Julies czekam na wiadomości od Ciebie
Stary 2007-03-21, 19:00   #255
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

też słyszałam dobre opinie o dworku w Masłowie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-22, 09:16   #256
julies
Raczkowanie

Dworek w tym momencie jest rozbudowywany, wiec od maja sala bede na ok.180 osob. Wlasciciel jest bardzo mily, jedzonko podobno pyszne, a wiejski stol po prostu powala. wystroj jest sliczny, mozna sobie wybrac dodatkowe platne dekoracje. nie ma zadnych balonikow itp. tylko wylacznie kwiaty. jest klimatyzacja, na gorze sa pokoje. teren jest ogrodzony. koszt od osoby to ok.100-120zl, zalezy od menu. ja juz rozmawialam z wieloma osobami i wszyscy sa zachwyceni. nasz fotograf tez mial tam swoj slub.
a namiar - 500027233.
aha, my zamawialismy termin pod koniec 2005 na 11.08.2007. Pan Grzegorz trzymal nam termin bez zaliczki prawie rok, gdyz umowilismy sie z nim ze zaplacimy dopiero wtedy gdy jakas inna para bedzie chciala nasz termin.
pozdrawiam
Stary 2007-03-22, 10:27   #257
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

odświeżam wątek
wczoraj podpisaliśmy umowę na salę w Bristolu - data to 28.06.2008
chcemy jeszcze załatwić jakoś teraz zespół/dj-a, bo u mnie w Kościele terminy na 2008 rok rezerwują dopiero o 1 września
Stary 2007-03-22, 17:59   #258
aniaaa84
Zadomowienie

Dzięki Julies no powiem CI, że dałaś mi tym co napisałaś nieźle do myślenia TŻ niech bierze przepustkę i trzeba pojeździć i wybrać bardzo dziękuję za namiary
Czyli Ty z TŻ-em właśnie tam będziecie mieć swoje przyjęcie??
Tak dla pewności to obie ten Dworek mamy na myśli, tak?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dworek1.jpg (109,9 KB, 65 załadowań)
Stary 2007-03-22, 18:33   #259
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

tak,to ten dworek
szkoda,że nie mają swojej strony w necie, tylko jedna fotka w sieci się znajduje
Stary 2007-03-23, 05:51   #260
tiara
Zadomowienie

GG do tiara

Kalex gratuluje wyboru sali Moja znajoma miala tam wesele i bardzo sobie chwali
Zalatwianie juz teraz zespolu/dj'a jst swietnym pomyslem, pozniej bedzie trudniej.

1 etap 6 -5 - 4 - 3- 2 - 1

Winners do what losers don't want to do
tiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 09:01   #261
julies
Raczkowanie

tak to ten dworek. my bedziemy sie tam bawic 11.08 takze po wszystkim wszystko opowiem. ja mam kilka zdjec u siebie na komputerze, tylko przyznam ze nie umiem ich tu wstawiac
Stary 2007-03-23, 10:17   #262
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
tak,to ten dworek
szkoda,że nie mają swojej strony w necie, tylko jedna fotka w sieci się znajduje
Kalex dzięki za jak zwykle szybka odpowiedź
Ty to expressssssss jesteś

Cytat:
Napisane przez julies Pokaż wiadomość
tak to ten dworek. my bedziemy sie tam bawic 11.08 takze po wszystkim wszystko opowiem. ja mam kilka zdjec u siebie na komputerze, tylko przyznam ze nie umiem ich tu wstawiac
Julies dla CIEBIE również buziak za potwierdzenie co do zgodności miejsc a z wklejeniem zdjątek postaram się jakoś pomóc, może mi się uda:

1. jak klikniesz na odpowiedź to poniżej okienka w którym wpisuję się wiadomość jest okienko "dodatkowe opcje" i w nim nazwijmy ją podopcją "załącz pliki" klikasz na "zarządzaj załącznikami" następnie wybierasz opcję "wybierz" i tu musisz wybrać lokalizację zdjęcia czyli miejsce gdzie na kompie masz je zapisane np. mój komputer/moje domkumenty/moje obrazy...jak już najdziesz zdjęcie to klikasz na nie i potem na opcję "otwórz" wtedy automatycznie lokalizacja zdjęcia wskoczy CI do okienka "załaduj pliki z twojego komputer" następnie klikasz "załaduj" i gotowe ja jak załączałam wczoraj zdjęcie dworku to nic nie musiałam zmniejszać, załączyło się w takim rozmiarze w jakim ściągnęłam fotkę ze stronki
Stary 2007-03-23, 13:04   #263
tiffi1
Rozeznanie

Hej,
No właśnie jakoś zamarł nasz watek.
Mam nadzieję, że z wiosną wszystkie się ożywimy
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-23, 13:38   #264
julies
Raczkowanie

dzieki - nie sadzilam ze to takie latwe. jak wroce do domciu, to wkleje wam kilka fotek. ostrzegam ze kolorki beda strasznie blade ale aparat marniutki niestety
Stary 2007-03-23, 16:51   #265
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez tiara Pokaż wiadomość
Kalex gratuluje wyboru sali Moja znajoma miala tam wesele i bardzo sobie chwali
Zalatwianie juz teraz zespolu/dj'a jst swietnym pomyslem, pozniej bedzie trudniej.
dziękuje
nam się ta sala najbardziej podobała, bo jest jedno miejsca do tańczenia i jedzenia i nie rozdzielą nas na 3 pomieszczenia jak w Lesnym Dworze
planujemy też jakoś teraz zaklepać sobie jakiś zespół/dj-a jeśli chodzi o zespół to u nas w grę wchodzi tylko jeden zespół-nam się najbardziej podoba zespół GRATIS (ten zespól chyba będzie grał tiara u Ciebie?), a jeśli chodzi o dj-ów to chcemy posługać demo tak z 2-3,zeby rozeznać się co i jak

możecie mi jeszcze powiedzieć kiedy powinniśmy rozejrzeć się za fotografem,kamerzystą i kto jest godny polecenia w Kielcach?
Stary 2007-03-23, 22:07   #266
DrGandzia
Zadomowienie

Cytat:
możecie mi jeszcze powiedzieć kiedy powinniśmy rozejrzeć się za fotografem,kamerzystą i kto jest godny polecenia w Kielcach?
sądzę że na dniach, bardzo ciężko jest o dobrego kamerzyte i fotografa zwłaszcza w sezonie, a w końcu 28.06.2008 jest niedługo - zobaczysz jak zleci
ja proponuje www.videoavi.pl, umów się z nimi na obejrzenie płytki i koniecznie ksiązki. W końcu to Was do nieczego nie zobowiązuje, a przynajmniej bedziecie mieć rozeznanie jak dla mnie sa najlepsi, bardzo miło wspominam współprace z nimi
Stary 2007-03-24, 18:54   #267
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

DrGandzia-dziękuję za namiary zaraz zajrze na ich stronkę i zapisze sobie namiary w notesie
a jakiś dobry fotograf na wesele?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-25, 17:53   #268
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Tiara - dziś byłam z narzeczonym na spacerze nad zalewem i w takim nowym Centrum RELAX znajduje się zakład florystyczny na drzwiach było napisane,że wykonują własnie wiązanki ślubne i inne ozodoby z kwiatów na ślub jak zajrzałam przez szybkę to bardzo ładne kwiaty były w środku; jak bedziesz czegoś szukac dla siebie to możesz tam zajrzeć
Stary 2007-03-25, 22:13   #269
DrGandzia
Zadomowienie

Cytat:
DrGandzia-dziękuję za namiary zaraz zajrze na ich stronkę i zapisze sobie namiary w notesie
a jakiś dobry fotograf na wesele?
nie ma problema , polecam się na przysłość też przez to wszystko niedawno przechodziłam i często korzystałam z rad wizazanek
Stary 2007-03-26, 13:06   #270
-agniesia-
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, więc postanowiłam zajrzeć i pochwalić się postępami
A więc dzisiaj wpłaciłam zaliczkę na sukienkę, nareszcie Co dziwne, kupiłam ją w Krakowie, bo w Kielcach okazała się być 500pln(!) droższa + życzyli sobie 150pln za halkę, którą w Krakowie mam w cenie. I pomyśleć, że na początku w ogóle nie miałam zamiaru szukać sukni w Krakowie, bo wydawało mi się, że jest drogo

Obrączki też już kupione, teraz zaczynam się rozglądać za zaproszeniami..

P.S. Kalex byłaś na www.media-vision.pl ? Co prawda w tym wątku czytałam dużo kontrowersyjnych wypowiedzi na ich temat, ale mi się bardzo spodobały ich zdjęcia i filmy, jako jedne z nielicznych nie zalatywały wiochą
Pozdrawiam
-agniesia- jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości