Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł ma mieć kolejny wątek?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! cz. 9 11 25,58%
Półmetek już za nami, a my z wielkimi brzuszkami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 4 9,30%
Półmetek już za nami, a my się cieszymy kopniakami-Mamy lipiec/sierpień 2013 cz.9 9 20,93%
Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 17 39,53%
Wiosennie plotkujemy,wyprawki maluszkom szykujemy- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 2 4,65%
Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 08:01   #3931
czarownica1
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013 ! część 8

Cytat:
Napisane przez rasha90 Pokaż wiadomość
a właśnie! stuka nam 21 tydzień!
:brawo:
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:03   #3932
magdalennne
Wtajemniczenie

Dzień dobry Przeczytałam wszystko
Gratuluję wszystkim nowych rozpoczętych tygodni i miesięcy

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39831147]No mnie do szewskiej pasji doprowadza, jak stara się wleźć na stół, jak są goście. Ale to wtedy ma karę zazwyczaj (jest zamykany w pokoju).
W sumie gdyby nie to wchodzenie na stół i drapanie mebli to byłby ideałem, a więc musi mieć jakąś skazę na charakterze :P
[/QUOTE]

My naszego oduczyliśmy jakoś I jedyne co robi to wbija się ludziom na kolana i jak go ktoś wkurzy to gryzie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki to ja mam dla Was lepszy przykłąd Dostaję dowód
...a tam MAgda.....wszyscy wielkie oczy...no i co...ochrzczona jestem Magdaleną a wsio mam na Magdę...a o tym, że świadectwo dojrzałości itp musiałam zmieniać bo wszędzie była Magdalena nei wspomnę...tak mnei tatuś w urzedzie zapisał...a inteligentne Panie nie pomyslały ze mu chodziło o Magdalenę....no ale nic teraz wszystkich poprawiam i przynajmneij mnei pamiętają....
Ja z kolei Magdalena, a na ślubie nasz stary ksiądz cały czas "magda, magda". I na przysiędze go poprawiłam, że Magdalena jestem Cały Kościół się śmiał

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
dzięki za kciuki, ale musicie trzymać jednak do jutra
bo ja sobie wyników nie odebrałam
wychodzę z pracy, wsiadam do auta i sobie pomyślałam, że przygotuję zawczasu kwitek do laboratorium, który miałam w portfelu... grzebię w torebce, grzebię... a portfela nie ma przypomniało mi się, że zapomniałam go przepakować z małej torebki, której używałam w weekend Tak, że pognałam prosto do domu bo bez portfela, to ani wyników nie odbiorę, ani chleba nie kupię
O ja zapominalska ciężarna... ale może to i lepiej bo dziś taka śnieżyca, może jutro będzie lepsza pogoda na jazdę po mieście
Ja też wczoraj pojechałam bez dokumentów, bo zostawiłam portfel w drugiej torebce Na szczęście policja mnie nie zatrzymała

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Przyszłam tylko powiedzieć że na szczęście nie mam zapalenia płuc jak podejrzewałam, jestem mocno przeziębiona, dostałam prenalen, flegaminę w tabletkach i do tego antybiotyk ale to mam wziąść jeśli po 3 dniach mi nie przejdzie, ponadto mam pić herbatkę złocistąi siemie lniane .
Niestety nie czuje sie na siłach aby z wami posiedzieć także ide dalej leżeć.
Buźka
Wracaj szybko do zdrówka

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Pewien policjant opowiadał jak laska właśnie zatankowała benzynki do disla i auto jej nie ruszyło, poszła do obsługi na stację zwyzywać, że mają marne paliwo Pan poszedł zobaczył o co chodzi i mówi, że to trzeba holować bo nie pojedzie- zadzwoniła więc po koleżankę i powiedziała, że sobie poradzi...

Po jakimś czasie pan słyszy huk, wybiega zobaczyć co się stało, a to holowane auto w rowie obok stacji, no to biegnie zobaczyć czy biednej dziewczynie się nic nie stało... a obydwie laski wychodzą z pierwszego auta (tym, którym holowały) a w tym drugim nie było kierowcy
No bo po co?

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39840232]
Ja po endo.
TSH 2,09 Przeciwciał nie ma, a więc nie ma zapalenia.
Mimo to zwiększyła mi dawkę E. - 62,5, czyli jedna tabletka 50+pół 25. Kontrola w czerwcu. Dzidziuś już ma swoją tarczycę, ale zabiera mi cały ten Euthyrox [/QUOTE]

Super

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
magolina u mnie to samo ;/ tz dostaje tyle samo co bylby na miejscu lub na del, najgorsze to jest to, ze perspektywy wyjazdu sa i zmieni sie jak chyba zmieni prace, gdyby to bylo czasowe to bym to jakos przelknela ale on juz poltora roku tak jezdzi, ze prawe co tydzien na del, czasem na miejscu, jak jest na miejscu to i tak wraca wieczorem i juz mu sie nic nie chce, a gdzie tu zycie rodzinne? boje sie, ze jak bnedzie dziecko to to jakby byl weekendowym tatusiem ;( wszystko bedzie na mojej glowie. Chcialabym i zazdroszcze tym ktore maja meza codziennie w domu bo jak sie cos zepsuje itp to maz jest
Współczuje ci bardzo Mój TŻ 2 razy był w delegacjach po 2 tygodnie i myślałam, że zwariuję, więc ty masz znacznie gorzej

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
wczoraj dostałam jeszcze dobre wieści - mój tata jest teraz we Wrocku u siostry, bo robi badania do operacji, konsultacje itp. I moja kuzynka (mama 3,5 latka i 1,5 rocznych bliźniaczek) podrzuciła mu wczoraj rzeczy dla naszego maluszka - nie wiem dokładnie co, poza ubraniami (jak się dowiem, to dam znać), ale... jest tego 3 worki 240l aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a gdzie ja to pochowam
Ale fajnie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam u gina (nowego bo zmieniłam). Ogólnie wybadał mnie na wszystkie strony- łącznie z USG dopochwowym żeby sprawdzić stan szyjki macicy i reszty Wszystko super, tylko jest jeden zonk- powiedział, ze 9 kg+ na tym etapie ciąży to za dużo i mam zacząć racjonalnie się odżywiać, bo później na to będzie już za późno Czyli JESTEM ZA GRUBA
Nie przejmuj się. Pewnie połowie z nas by tak powiedział.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:04   #3933
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:07   #3934
shestiger
Rozeznanie

hejo melduje że Chorzów też obsypany śniegiem :/
Wiosnooo wracaj!!
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:08   #3935
Oliath
Zakorzenienie

Bry

Ja dzis tak migiem sie witam, bo za godzine ma byc facio z ubezpieczalni, zglosilismy zawilgocenie sciany w kuchni (grzyb ) - za szafka, bo po zewnetrznej od lat z rynny chlustalo zamiast rynną splywac o gnoje z administracji niech im z polisy sciagna, nie odpuszcze, wrrrrrrrrrrr.

We Wro normalnie ohyda, bialo, ale nie ma mrozu i zaraz bedzie szaroczarna kupa a nie snieg, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mamuśki marcowo-kwietniowe na pierwszej stronie mają linki do relacji z porodu... każda swój opisuje w osobnym... przeczytałam wszystkie.. niektóre opisy pocieszające, że tak szybko się rozpakowały a niektóre uhhh.. lepiej nie myśleć..
Jo, ktore sa "uhhhh, lepiej nie myslec"?...
Ja tam widze SAME MEGA FAJNE jak dotad, modle sie, zeby mi jakos podobnie poszlo najlepszy ten dziewczyny, ktora juz dwa lub wiecej razy wczesniej rodzila - dobrze, ze miala wlasna polozna, bo na IP zdazyla przy 9cm rozwarcia i normalnie kazaliby jej w kolejce czekac i by tam urodzila - malo brakowalo, polozne z noszami BIEGLY z nia na blok
JA TAK CHCE!!!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:11   #3936
rasha90
Raczkowanie

czas mi na zajęcia jechać, więc życzę miłych dzionków i mniejszej ilości śniegu
Stary 2013-03-19, 08:12   #3937
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Jo, ktore sa "uhhhh, lepiej nie myslec"?...
Ja tam widze SAME MEGA FAJNE jak dotad, modle sie, zeby mi jakos podobnie poszlo najlepszy ten dziewczyny, ktora juz dwa lub wiecej razy wczesniej rodzila - dobrze, ze miala wlasna polozna, bo na IP zdazyla przy 9cm rozwarcia i normalnie kazaliby jej w kolejce czekac i by tam urodzila - malo brakowalo, polozne z noszami BIEGLY z nia na blok
JA TAK CHCE!!!
Też muszę się zabrać za lekturę
Stary 2013-03-19, 08:21   #3938
misiaczka555
Wtajemniczenie

No to ja tez donosze ze u mnie bialo i wciąż sypie
Najbardziej sie obawiam ze jak ta zima sobie nie pójdzie to w końcu zalicze glebę w marcu kurcze No!

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:22   #3939
czarownica1
Zakorzenienie

dobra biorę sie za jakieś porządki, będę z doskoku (jeśli w przypadku mojego kręgosłupa można mówić o jakimkolwiek skakaniu )

a w tv pocieszają, że tyle zimy wytrzymaliśmy to wytrzymamy jeszcze z tydzień-dwa ..... powiało optymizmem, który mnie mocno zdołował
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:32   #3940
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień dobry kobitki

Mam wrażenie że ta zima się nie skończy znów napadało!
Mam dziś wizytę u ginekologa i gdyby nie to że mam sporo pytań i martwię sie o maluszka przez ten silny kaszel to z domu bym się nie ruszyła. Czuje się jakby mi ktoś obuchem w głowę przywalił

Cytat:
katarzynkajg zdrówka życzę..kuruj się
Dziękuję dziewczyny ale coś mi się zdaje że bez tego antybiotyku sie nie obejdzie

Cytat:
prenalen - powiedziała pani w aptece, ulotka i znajoma młoda mama - max 7 dni po otwarciu można trzymać i jeszcze hodować w tym czasie w lodówce
Potwierdzam
Cytat:
klask i:

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:34   #3941
Ewusia709
Zadomowienie

Dzień dobry!!!

u nas w nocy napadało 30cm śniegu i jest istny paraliż. Co za głupia pogoda. Tradycyjnie boli mnie kręgosłup i słabo :/ Musze się brać do roboty, ale póki źle się czuje to poczytam wieści z wczoraj.

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:38   #3942
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Hej.
Nie będę oryginalna, jak powiem, że mam już dość tej zimy
Już mi się wyć chce, jak ciągle widzę to białe G padające :/

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
My naszego oduczyliśmy jakoś
Jaaaaaaaaaaaaaak?
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 08:41   #3943
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!

u nas w nocy napadało 30cm śniegu i jest istny paraliż. Co za głupia pogoda. Tradycyjnie boli mnie kręgosłup i słabo :/ Musze się brać do roboty, ale póki źle się czuje to poczytam wieści z wczoraj.
Biedactwo. Rozmawiałaś z szefem w sprawie L4? Mówiłaś mu, że nie wiesz jak długo jeszcze wytrzymasz? Krwotoki, słabo. Należy ci się już chyba odpoczynek.
Stary 2013-03-19, 08:53   #3944
Katerine2
Raczkowanie

Witam

Pada snieg, pada snieg dzwonia dzwonki sań............ zastanawiam sie czy to czasami nie Boze Narodzenie bedzie bo tak sypie ze na Wielkanoc sie nie zapowiada....

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty a sporo ich widze
Sniadanko zajadam i czytam co sie wczoraj ciekawego dzialo

Ewusia zamawiasz ta sukienke co wczoraj pokazywalas?

Edytowane przez Katerine2
Czas edycji: 2013-03-19 o 09:01
Katerine2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:02   #3945
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
czyli jednak coś w tym jest cwany bocian, nie ma żartów co zrobisz jak w przyszłym roku też przyleci? przewidujesz odstrzał przy zbyt dużej ilości dzieci?
No do dzieci nie będę strzelała

Podobno za tydzień ma być lepiej. Ale ta pogoda nie nastraja pozytywnie, oj nie.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:09   #3946
Guuusiaa
Zadomowienie

Donosimy z Kornelcią że Gdańsk zasypany... i dalej wali puch z nieba
Ale klapa, znów egzamin będzie w śniegu

Wiosno Wracaj

A jaw poszukiwaniu wózka... sama nie wiem jaki chce ...
na allegro wyczaiłam fajny i nie drogi ale czy jakość jest dobra?
Miała któraś z was styczność z tymi wózkami?
http://allegro.pl/wozek-4w1-viper-10...079335399.html
http://allegro.pl/super-wozek-bd-dre...099594376.html
http://allegro.pl/producent-kola-obr...085719702.html

?

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:10   #3947
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

siedze w poczekalni u gin i czekam na swoja kolejke.. przed chwila u poloznej slyszalam tetno malego ale fajnie
ja zime uwielbiam ale mrozna ze sloncem a nie chlape... :-(
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:13   #3948
madi82
Zakorzenienie

Ty dzis wizytujesz?
nie ma Cię na pierwszej stronie, tak, że wiesz...kiepskie masz kciuki:P

a za dzisiejsze wizyty
19.03.2013- katarzynkajg, eveewe, karolajn1987, Rockyyy

Trzymamy ostro no Teso to za Ciebei też.

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:14   #3949
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Margosia, ja się z Tobą nie koleguję... bo lubisz śnieżek, ja już nie lubię
Skylie, u mnie też +9 ale już racjonalnie z musu się odżywiam
Dobrze, że jestem aspoeczna, bo jeszcze by mi się rzykro zrobiło
A bóli to współczuję
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Wszystko w umiarze. Ja już mam dosyć tej długiej zimy. Kocham kwiaty, kocham liście na drzewach, kocham moje żurawie, łabędzie i bociany, które co roku przylatują! I co?

A co do bociana to mam historyjkę z własnego życia po której uwierzyłam, że to one dzieci przynoszą. Mamy dużą łąkę, bocianów dużo koło nas lata, ale za często u nas nie siadają, raczej u sąsiada. 5 lat temu taki jeden był u nas codziennie. Codziennie się śmiałam, że musimy uważać bo bocian przylatuje i możemy wpaść (ślub w przygotowaniach). I jednego dnia ten bocian robił kółka nad moją głową. No gdzie nie poszłam i spojrzałam w górę to bocian nade mną. To była wczesna wiosna 2008, wsiadłam na konia i chciałam pojechać w teren. Ten bocian cały czas albo na łące, albo kółka robił. Wsiadłam przejechałam z 30 m i tak mnie brzuch rozbolał, że wróciłam do domu. W domu siostra moja siedziała bo zrobiła sobie przerwę w pracy i przyjechała na obiad (przedstawicielem handlowym była wtedy). I pierwsze co mi powiedziała jak jej wspomniałam o dziwnym bólu - zrób test. Na drugi dzień zrobiłam - II kreski. Bociana więcej na łące nie uświadczyłam! Całe lato latał już do sąsiada!
W zeszłym roku też przyleciał i był codziennie na naszej łące. I się śmiałam "po co głupku przylatujesz skoro mnie z mężem się nie układa". I co? Na jesieni ciąża! Zresztą mojej sąsiadce też zapowiedział ciążę.
Na mnie bociany nie wpływały tak pozytywnie

Cytat:
Mamuśki marcowo-kwietniowe na pierwszej stronie mają linki do relacji z porodu... każda swój opisuje w osobnym... przeczytałam wszystkie.. niektóre opisy pocieszające, że tak szybko się rozpakowały a niektóre uhhh.. lepiej nie myśleć..
Czytam na bieżąco
Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U mnie też nasypało...fuj! Nie znoszę zimy :banghead:
Idę zaraz wizytować. Dostanę ochrzan, bo wyniki mi ciągle spadają
Nie Twoja wina tylko Smerfetki, to Smerfetkę skrzyczcie
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
No to ja tez donosze ze u mnie bialo i wciąż sypie
Najbardziej sie obawiam ze jak ta zima sobie nie pójdzie to w końcu zalicze glebę w marcu kurcze No!
W marcu w Polsce to normalne

Dwa lata temu mieliśmy śnieg na majówce

Byliśmy z psiurkiem na spacerze
Taka piękna, cudowna pogoda
Niebo uroczo zachmurzone, brak mrozu i ta wspaniała ciapa rozbryzgująca się pod stopami, która jeszcze nie tak dawno zwana była śniegiem

Nie wiem czemu narzekacie na pogodę

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:18   #3950
madi82
Zakorzenienie

Cytat:

Byliśmy z psiurkiem na spacerze
Taka piękna, cudowna pogoda
Niebo uroczo zachmurzone, brak mrozu i ta wspaniała ciapa rozbryzgująca się pod stopami, która jeszcze nie tak dawno zwana była śniegiem

Nie wiem czemu narzekacie na pogodę
Wyobrażam sobei minę psią...wychodzi na chlapę i sobei myśli...Qrde...i zaś pomoczę sobie łapusie:P

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ----------

moonlightdancer, ostatnio o Tobie myślałam, że dawno się nei odzywałaś robiłaś jakies nowe badania itp?

28.07.2013r.
Stary 2013-03-19, 09:18   #3951
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

Donosimy z Kornelcią że Gdańsk zasypany... i dalej wali puch z nieba
Ale klapa, znów egzamin będzie w śniegu

Wiosno Wracaj

A jaw poszukiwaniu wózka... sama nie wiem jaki chce ...
na allegro wyczaiłam fajny i nie drogi ale czy jakość jest dobra?
Miała któraś z was styczność z tymi wózkami?
http://allegro.pl/wozek-4w1-viper-10...079335399.html
http://allegro.pl/super-wozek-bd-dre...099594376.html
http://allegro.pl/producent-kola-obr...085719702.html

?
Ja tam nie wiem... ale podoba mi się w pierwszej aukcji, że koła do wózka dają gratis
Cytat:
Ty dzis wizytujesz?
nie ma Cię na pierwszej stronie, tak, że wiesz...kiepskie masz kciuki:P

a za dzisiejsze wizyty
19.03.2013- katarzynkajg, eveewe, karolajn1987, Rockyyy

Trzymamy ostro no Teso to za Ciebei też.
Podłączam się do kciuków

Mały
Stary 2013-03-19, 09:19   #3952
madi82
Zakorzenienie

Katarzynkajg bidulko a Ty się kuruj:/ zdrówka Ci życzę dużo!

28.07.2013r.
Stary 2013-03-19, 09:19   #3953
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrażam sobei minę psią...wychodzi na chlapę i sobei myśli...Qrde...i zaś pomoczę sobie łapusie:P
Psu to akurat nie przeszkadza, zawsze idzie środkiem kałuży zamiast przejść obok

Mały
Stary 2013-03-19, 09:20   #3954
madi82
Zakorzenienie

pasjonarka, zviezdocka a wy nie chcecie dołączyć do naszych dyskusji tak na legalu? przyjmiemy Was z miłą chęciązawsze jakieś nowe doświadczenia itp

28.07.2013r.
Stary 2013-03-19, 09:21   #3955
Guuusiaa
Zadomowienie

Cytat:
Ja tam nie wiem... ale podoba mi się w pierwszej aukcji, że koła do wózka dają gratis

Podłączam się do kciuków
Teraz trzeba patrzeć, bo można kupić wózek bez kół dobrze że tu dają gratis

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:23   #3956
mela1234
Zakorzenienie

Nie chcąc wam psuć humoru ale... czy na pewno wiemy co jemy?
http://www.dzienniklodzki.pl/artykul....html?cookie=1

Jeżeli te zwierzęta były zdrowe to ok, ale zastanawia mnie akt wywiezienia kilku ton mięsa na czas przeszukania ubojni!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:24   #3957
lachryma
Zakorzenienie

pada śnieg, pada śnieg, dzwonią dzwonki sań...

Bry
Stary 2013-03-19, 09:25   #3958
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

witam i ja z rana.
dziś do pracy na popołudnie mam, więc poranek wolny.

przegapilam cos waznego?

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Cytat:

Jeżeli te zwierzęta były zdrowe to ok, ale zastanawia mnie akt wywiezienia kilku ton mięsa na czas przeszukania ubojni!
mela prawda jest taka, ze jak sobie sama w ogrodku nie wyhodujesz to nie ma zdrowej zywnosci)
ani mleko, mieso, czy przetwory w sklepach nie sa zdrowe.
czytaj ulotki a zobaczysz, co jemy, ile barwnikow, konserwantów, cukru.
taka jest prawda. nie ma zdrowej żywności o ile sama sobie nie wyhodujesz

Edytowane przez domciatko
Czas edycji: 2013-03-19 o 09:32
domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 09:26   #3959
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
w takich momentach zawsze się cieszę jeszcze bardziej, że nie jem mięsa
Stary 2013-03-19, 09:27   #3960
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
pasjonarka, zviezdocka a wy nie chcecie dołączyć do naszych dyskusji tak na legalu? przyjmiemy Was z miłą chęciązawsze jakieś nowe doświadczenia itp
No i nowe pomysły na obiad
Cytat:

Nie czytam, bo musiałabym nic nie jeść

Mały
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości