![]() |
#961 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Ja już po obiadku, pierś gotowana z sosem czosnkowym a do tego świeży duży ogórek z octem jabłkowym... Jakoś jestem zmobilizowana przed tymi świętami, może uda mi się zrzucić jeszcze choć 3kg, albo aż
![]() ![]()
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zadomowienie
|
Heja! Ja juz po kolacji
![]() ![]() ![]() ![]()
#963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
A mnie coś bierze, wygrzałam się w wannie i lecę do wyrka... do jutra dziewuchy
![]() Milena, brawo ![]() ![]() A, przypomniało mi się, że już nie mamy pierwszej strony ze wskazaniami ![]() ![]() Dobrej nocy.
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ogolnie ja do szósstki parę razy juz podchodziłam - poza 8 powtórzeń to nigdy nie dobrnełam ... Dopiero teraz - no żal mi przerwać bo mam świadomość że tak daleko moge już nie dobrnąć nigdy ![]() ![]() Swojego mózgu też nie lubie ![]() ![]() ![]() Za to wróciłam do hula hopa - stare siniaki jeszcze nie zeszły a ja już pracuje nad nowymi - może to sprzęt dla ciebie ogolnie? ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Ale juz nic zahomikowanego w domu nie mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- anuszka ja myśle że sporo zależy od tego czego oczekujesz - mój "miły wieczór" wyglada dzis nastepujaco - ja na kanapie z lapkiem, M. przed kompem , pracuje ... Głupio sie czepiać ze pracuje- bo jakby nie pracował to by grał wiec na jedno wychodzi a przynajmniej kaska wpadnie ... Tak u nas wyglada z 80 % wspolnych wieczorów - kolacja i odcinek serialu (film za długi) i każdego do swojego kompa ![]() Mi to nie przeszkadza - wręcz jestem zadowolona ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zadomowienie
|
A ja na obiad miałam trochę pizzy, ale było to w pełni planowane i wliczone w kalorie - wiem nie zbyt zdrowo, ale nie najgorzej, ciasto bardzo cienkie, kurczak, trochę sera i nawet szpinak
![]() Reszta dnia dietetycznie bardzo dobrze. Ale tak jak myślałam muszę zacząć wstawać wcześniej, bo rano zanim zjadłam śniadanie, zabrałam się za ćwiczenia, wzięłam prysznic i zjadłam II śniadanie to była już 11.30. Potem było powolne szykowanie do obiadu i w końcu za naukę wzięłam się około 14 i to z wieloma przerwami. Nie przerobiłam tyle ile chciałam ale najgorzej też nie ma. Dlatego po prostu muszę wstawać wcześniej (tylko żeby jeszcze rano było łatwiej zwlec się z ciepłego łóżeczka ![]() Dzisiaj miałam pierwszy dzień A6W nie wiem jak wytrwam, ale postanowiłam, że zrobię to od początku do końca ![]() No nic zbieram się do spania powoli. Dobranoc ![]()
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
Ja przed chwilą skończyłam ćwiczyć na rowerku i wiecie co zauważyłam, że po godzinie jazdy już w ogóle się nie pocę ani nie męczę ...Chyba muszę zwiększyć liczbę godzin ..sama nie wiem..
I Cel: 117,116,115,114,113,112,1 11,110,109- osiągnięty II Cel: 109,108,107,106,105,104,1 03,102,101,100-osiągnięty III Cel: 100,99,98,97,96,95,94,93, 92,91,90- osiągnięty IV Cel:89, 88,87,86,85,84- czekam, a później się zobaczy |
![]() ![]() |
![]() |
#968 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:43 ---------- Cytat:
![]() ja też od poniedziałku pilnuję takiej małej dziewczynki. 4 h dziennie- zawsze jakiś grosz wpadnie tym bardziej że bierzemy się z mężem za remont łazienki, Patrycja jedzie na zieloną szkołe....a na to wszystko potrzebna jest kaska ![]() matko jakby tak dało się posadzić drzewko z $ ![]() ![]() Fury a twój mały jedzie na jakąś wycieczkę ze szkoły ?
![]() |
#970 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() dlatego tak bardzo brakuje mi wiosny i lata ![]() no właśnie chciałam oficjalnie zgłosić protest......za oknem mam znowu biało!!!!!!!!!!!! i śnieg dalej pada !!!!!!!! czy ja się mylę czy my mamy 19 marca ![]() ---------- Dopisano o 06:04 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- ha ha wyprzedziłam cię ![]() ---------- Dopisano o 06:06 ---------- Poprzedni post napisano o 06:04 ---------- anulciak widzę cię ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj Was czytałam ale miałam tak intensywny dzień, że nie miałam pisać. Miałyśmy z mamą stłuczkę na mieście eh pierwsze słowa taty gdy do niego zadzwoniłyśmy "którym autem jesteście?" haha BMW ![]() ![]() ![]() ![]() Jedno dobre to to, że znalazłyśmy cudny sklep z cudnymi i tanimi przyprawami itp. - prawie wszystko naturalne ![]() ![]() ![]() ![]() A kto wie z czym kasza jaglana będzie dobra/do czego pasuje? ![]() A waga wzrosła ale chyba się cieszę, bo myślałam, że wróciłam do wagi startowej a tym czasem pzrybyło tylko 200g ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#973 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie tez sniegu nasypalo, jak wyszlam z psem pod nosem syknelam "ja pie.rdole" inaczej nie mozna tego wyrazic ![]() Nie możesz spac, czy mała chora? ![]() Ja juz po sniadanku - grahamka z salata, wedlina i camebertem do tego jablko i zielona herbatka ![]() ![]() Furry one mnie błagały, żebym je zjadla, ale powtarzanie mantry z podpisu chyba dziala hehehe ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Ja jem z ryba na parze, z warzywami z patelni, z miesem gotowanym i surowka... ze wszystkim. Ja poprostu ja lubie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#974 |
Rozeznanie
|
A właśnie u mnie też śniegu napadało
![]() ![]() Mam coś na poprawę humoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=aZBhyPiyeOs
#975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurde mnie też coś rozkłada, gardło mnie boli od kilku dni ![]() ![]() U mnie też biało. Wczoraj rano tak ładnie słoneczko świeciło, a po południu było uż strasznie, a teraz pada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Zakorzenienie
|
Joanna ja mam hula-hop od lat, stoi za szafą, ale ja nie umiem tym kręcić
![]() ![]() Mam apel tylko i znikam się grzać, bo mnie bolą zatoki...dzis nigdzie nie wyłazę. ŚNIEGU WYPIE.RDALAJ!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
ja piertole, zabijcie mnie- mam dosc! o o kurde kaman!! pol h wczoraj cwiczen, spacer, zarcie perfekt- nic niedozwolonego. A co rano na wadze sire pytam 73,1 ? oOO wzrost kilogramowy. No jepne. I badz tu madry. wychodzi na to, ze musze jesc slodycze i nie cwiczyc a bede chudla
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Moja kolo 6/7 ;p o ktorej chodzi spac? ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- A Twoja mla juz cos stoi/siedzi sama, raczkuje? co robi? ;p w sumie 3msc roznicy miedzy nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Kwiatuszku jestem ale mam ciezkie dyzury a maly ciagle chory....narazie waga pokazuje 85.7 do 86.1 wiec nie jest zle: ) dduzo cwicze i jem dietowo ale jakos sie nie ogarniam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |
Zadomowienie
|
Dobry!
Dzisiaj na śniadanie było musli. U mnie tak samo śniegu mnóstwo, dosyć już go mam. Lubię śnieg, ale jedynie w grudniu, styczniu i lutym, a nie za 2 dni wiosna i biało za oknem. Nic mi się nie chce, ale zaraz się będzie trzeba wziąć do pracy. Cytat:
![]() ![]() Dobra spadam do nauki.
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - posiadaczki hulahopa myśle ze nie mowmy o tym samym - ja mam w domu zabawkowe takie i też nim nie krece bo nie potrafie - to jest kwestia srednicy .. duża baba potrzebuje dużego koła
![]() Moje obecne ma 1,7 metra średnicy i waży ponad 2 kg ![]() ![]() ![]() ![]() Ależ tu dziś rano tłoczno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() anuszka spokojnie .. ruszyłaś nieruszane mieśnie i organizm zatrzymał wode ... No chyba nie sądzisz że sie da w jedna noc przybrać 1 kg tłuszczu ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Podsumowujac wczoraj - na liczniku miałam 1725 kcal czyli idealnie ... Z rozłożeniem kalorii na cały dzień już gorzej - kolacja to ponad 600 ![]() ![]() Musze zmienić jadłspis - jednak wieczorem najlepiej sprawdza sie sałata - duzo objętosciowo , wolno sie je i mało kcal ... Wczoraj miałam łososia wędzonego i absolutnie sie nie najadłąm -choc kawałek miał prawie 300 kcal wiec był solidny ... Na wadze spadek 200 g ...Mimo pewnego opuchniecia które czuje ... to dobrze bo mam cały czas wątpliwości czy "naukowo" uzasadnione 1700-1800 nie spowoduje u mnie utycia zamiast chudniecia ![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Zabieram sie nauki - jakoś lepiej mi sie dietuje jak cały czas cos robie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Zadomowienie
|
Ja juz po 40 min orbiego + cwiczenia na brzuch i posladki z mel b. WIEM, ZE ZYJE!
![]() ![]()
#983 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wytrzymałam tylko 20 dni, znudziło mi się robienie cały czas tych samych ćwiczeń, choć efekty są! brzuszek twardszy, płaski mniej bo mięśnie się rozrosły a w obwodzie -3cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
Kolejny leniwy dzień czas zacząć
![]() Jednak na dłuższą metę w domu nie mogłabym siedzieć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj dzień też od czekolady zaczęłam ![]() Koniec świata jest bliski ![]() ![]()
#985 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie po śniadaniu- owsiankę przyprawiłam tradycyjnie cynamonem, a i dorzuciłam otręby i wiórki kokosowe, żeby sobie błonnika dowalić. Natomiast motywacja do ćwiczeń mi spada, coś mnie bierze i kompletnie mi się nie chce. Odpuściłam sobie brzuszki i wczoraj wieczorem i dzisiaj rano :/
#986 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ten dłuższy urlop macierzyński to jest pewniak? Coś wczoraj o uszy mi się obiło że dopiero głosowanie czy coś... Mnie roczny urlop nie przekonuje ![]() ![]() A żeby tak smutno nie kończyć to przytoczę żart( niestety do bólu prawdziwy): Jaka jest najlepsza metoda antykoncepcji w Polsce? KREDYT HIPOTECZNY ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Gratuluję spadków tych dużych i tych mniejszych ![]() ![]() No i witam nowe dziewczyny ![]() Asiu U nas te wieczory podobnie wyglądają ( żeby nie powiedzieć że identycznie ![]() ![]() I tak praktycznie dzień w dzień... Jak ostatnio zaproponowałam wieczór z książką to B mnie wyśmiał ![]() Miałam nie realny plan w sumie bo chciałam po przeczytaniu książki nawiązać błyskotliwą rozmowę na jej temat i tak spędzać wieczory ![]() Ostatnio zresztą bardziej niż kiedyś przeszkadza mi że nie mamy wspólnych tematów ![]() ![]()
18.11.2014 ![]() ![]() ![]() "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-03-19 o 10:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Rozeznanie
|
ja już po 2 sniadaniu
![]() 1 - 2 kanapki razowca z serem szczypiorkiem i pomidorem 2- owsiankę z bananem i jestem głodna!!!!!!!! chyba poczekam do 12 i zjem obiad. wiecie co zauważyłam że jak za mało zjem to następnego dnia jestem mega głodna . a jak jem jak przykazało to nie odczuwam glodu . też tak macie ![]()
#988 |
Zadomowienie
|
Kwiatuszek ja też zjadłam już II śniadanie i nadal głodna jestem. Sama nie wiem co się za mną dzieje, ostatnio dość często jestem głodna, mimo iż jem tak samo
![]() Znowu sypie śnieg ![]()
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem po / przy drugim śniadanku
![]() ![]() ![]() Ja powiem że chyba jednak jadłam za mało - w zeszłym tygodniu byłąm głodna i to mega - kończyło sie na napadzie na lodówke ![]() ![]() ![]() Carla czyli XIX wiek Ci się zamarzył ![]() ![]() Co do wyczerpujacych sie tematów rozmów - to chyba normalne ... My kiedyś pół nocy potrafilismy siedziec i gadać - teraz znamy sie na tyle że chyba byłoby cieżko ![]() ![]() Czekam troche na wiosne/lato - jak sie zrobi ciepło to zaczniemy wędrować po okolicy - lubie takie wieczorno-nocne spacery i rozmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
Milenka a jak ją gotujesz? Jak długo i ile
![]() ![]()
-17kg ![]() "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-03-19 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.