Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 08:02   #1231
Like_a_women
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

Mam chwileczkę to wlazłam na neta u szwagierki jesuu, ale mi dziwnie... nie wierzę, że wyjeżdżam

Popłakałam się dziękuję Ci Kochana za tak miłe słowa nie wiem jak bez Was dam radę... będę o Was myśleć, nigdy Was nie zapomnę, wrócę

nie płacz dziękuję jak jakimś cudem dorwę neta to na bank się odezwę a jak nie to mam nr telefonu do Medzika to dam znać, że żyję

nie wiem jeszcze na ile Kochana... chciałabym na 2-3 miesiące, ale to zależy od pracy, także wiesz, różnie czasem bywa. Mam nadzieję, że będzie dobrze
Jak mi smutno
Jedź,oby Ci tam było dobrze.Zarób duuuuużo kasiory i wracaj do Nas!
Stary 2013-03-19, 09:36   #1232
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Hej laseczki u mnie znowu zima od wczoraj pada śnieg i jest go trochę, wszystko białe i nadal taki drobny sypie mam już dość, chciałabym wiosnę

Heroinko kochana szczęśliwej podróży będziemy straaaasznie tęsknić
Margot haha noo szaleństwo normalnie z tym blenderem ale dla mnie to dobrze, bo ja ostatnio ( no już w sumie jakieś 3-4 miesiące jak nie dłużej ) wcale nie jem owoców i jogurtów jakoś smaka nie mam, a jak mam blender to wiem, że częściej będę jadła/piła takie rzeczy będę robić koktajle z mlekiem i jogurtami naturalnymi pyszne są, nie ma co porównywać z kupnymi
Tinekk ja też ostatnio mam parcie na jajka już od tygodnia jem na kolację w różnych postaciach
A co do włosków to ja też zawsze na wiosnę mam ochotę coś zmienić zawsze mnie grzywka kusi, ostatnio robiłam jak przyjechałam z Niemiec ale już odrosła jest taka na bok pewnie na wiosnę zaś będzie mnie kusić farbowanie też czasem mnie kusi, ale szkoda mi włosków niszczyć, bo już 10 miesięcy nie farbuję, a jak zacznę to wiem, że będę musiała ciągle :/ więc wolę nie ryzykować
Stary 2013-03-19, 09:43   #1233
LosingMyWay
Zadomowienie

Hej

Wstałam sobie, zrobiłam 300 skoków na skakance, i tiffany jakaś tam na tyłek i na brzuch Jak już mi tłuszcz sam spadł, to teraz trzeba rzeźbić

Tinekk ja też miałam ochotę ostatnio na jakąś włosową zmianę, bo już były takie nudne jak flaki z olejem, więc upitoliłam sobie grzywke na boczek i pocieniowałam przód Sama i od razu lepiej
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 10:19   #1234
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
A dziś 500 skoków na skakance zaliczone Troche mało, ale po ostatnich nieprzespanych nockach jestem troche osłabiona, więc nie chce sobie za bardzo dawać w doope
Dobre i to !!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
objadłam się rodzynek w gorzkiej czeko,możecie mnie zlać
Znowu mnie znosi na złą drogę i jak sie nie opamiętam,to wszystko co osiągnęłam pójdzie się y.ebać

Opamiętać się!!!!!! (ja nie lepsza, wczoraj zeżarłam 1,5 paczki żelek na noc )

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki i ja dziś zakupiłam blender w Lidlu dopiero przed chwilą po niego pojechałam, bo zapomniałam że to dziś
Też się na niego czaiłam Ale kasy nie mam Musimy z Tż zadowolić się a'la mikserem
A blendery są fajne Wgl w lidlu fajne rzeczy można dorwać

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Dulce19 Pokaż wiadomość
witam Was dziewczyny! napisałam ostatnio tutaj i zostałam poproszona przez jedną z Was, by powiedzieć coś więcej o sobie.. i do tej pory ta wiadomośc się nie pojawiła..;/ nie mam pojęcia czemu..
Dziko:/
Dawaj, spamuj z nami

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Alexis No i super Widzisz, a tak się denerwowałaś

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Pipson No i dobrze, teraz przynajmniej będziesz miała filmiki zawsze pod ręką

Nie zjadłam żadnego burgera całe szczęście Tylko wtedy z Tż, co fotkę wrzuciłam
Też wolę inne laski od tej chodakowskiej

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
I znowu nachodzi mnie na jakieś zmiany, chciałabym coś zmienić z włosami, może nie teraz ale za miesiąc/dwa kiedy przyjdzie wiosna, to człowiek ma ochotę coś w sobie zmienić, tylko panicznie boję się fryzjerów
Zmiany są dobre !!!! Ja się ścięłam na mega krótko po tym jak zafarbowałam się na różowo, na dzień kobiet sobie prezent zrobiłam Z tyłu mam pojechane maszynką ^^ hiehie
wybierz dobrego fryzjera z polecenia i ścinaj włoski

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 10:41   #1235
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Wstałam sobie, zrobiłam 300 skoków na skakance, i tiffany jakaś tam na tyłek i na brzuch Jak już mi tłuszcz sam spadł, to teraz trzeba rzeźbić

Super! Ja muszę śniadanko zjeść, ułoży się w brzuszku i też poćwiczę
tak od rana za ćwiczenia się zabrać, nie lada wyzwanie

---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Heroine Kochana, super że się odezwałaś do nas !!! Pojedziesz, zarobisz pieniążki, minie tak szybko że nawet nie zauważysz rozłąki z Tż i z nami
Uważaj tam na siebie

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Ostatnio to ja mam szczęście- co wchodzę na wątek to pustki

Stary 2013-03-19, 10:53   #1236
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska ja jestem

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Zoska co do blendera to czaiłam się chyba rok czasu, żeby w końcu go sobie kupić, zawsze mi było szkoda kasy, wolałam to przeznaczyć na coś innego, a wczoraj jakby Tż mi go nie kupił to pewnie dalej bym się z tym nosiła
Losing brawo za ćwiczenia
Stary 2013-03-19, 10:58   #1237
zooska
Zakorzenienie

Ja też się czaję z rok, już enty raz jest taka oferta w lidlu, ale zawsze kasy mi szkoda Tych dżinsów w końcu też sobie nie kupiłam kasa kasa kasa

Stary 2013-03-19, 11:03   #1238
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska Ehh.. zawsze wszystko przez kasę :/
Stary 2013-03-19, 11:13   #1239
zooska
Zakorzenienie

Strasznie nie podoba mi się brzuch Tiffany Jest taki jakby nadęty, duży i brzydki, widać mięśnie, ale jest brzydki :/

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Zoska Ehh.. zawsze wszystko przez kasę :/
No... ja mam znowu tragedie Do 14.04 mam na koncie 100zł i 10 w portfelu

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Oooooooooomg!!!!!!
Zakochałam się !

http:// moda.allegro.pl/czolenka-koturny-platformy-botki-j49-black-39-i3087551714.html

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Booosz... jak mi się ćwiczyć nie chce to jest nie do pomyślenia po prostu

Stary 2013-03-19, 11:19   #1240
meeedzik
Zakorzenienie

A ja byłam zrobić sobie koktajl banan i sok z czarnej porzeczki

Zoska jejka współczuję Ci kochana może uda Ci sie dorobić u jakiejś babeczki?
A buty fajne, szkoda że ja nie umiem chodzić w wysokich jedynie kozaki

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Mi też się nie chce ćwiczyć jakoś Heroine zawsze mnie tak motywowała w ogóle plecy nadal mnie bolą jak robię brzuszki, nie wiem o co kaman :/
Stary 2013-03-19, 12:18   #1241
zooska
Zakorzenienie

Nie ma innej rady, musimy się motywować nawzajem Mi się w brzuchy śniadanie ułożyło, idę się przebrać i poćwiczę z Tiff
koktajl...!!! Muszę też zacząć je robić

Właśnie te babeczki coś się nie odzywają z tym sprzątaniem nie wiem o co chodzi Napiszę do nich dzisiaj.

Wczoraj się wypilingowałam i trzymałam zwykła odżywkę do włosów chyba z 40minut, teraz mam mięciutkie włoski Dzisiaj jeszcze tylko pazurki i maseczka i będzie git.

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Zrobione ćwiczenia (dzisiaj Tiffany):
10 Minute Mountain Climber workout, Burn Fat to the Max
Butt like a Brazilian Workout
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-03-19 o 11:39

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 12:23   #1242
meeedzik
Zakorzenienie

Mi się nadal nie chce ćwiczyć
Zastanawiam się co na obiad zjeść, czy kalafior czy warzywa na patelnię
Uhuhu brawo za ćwiczenia
No i widzę jak pięknie dbasz o siebie też muszę zrobić peeling, tylko coś ostatnio mi się nie chce w ogóle dziś na noc nałożę olej z pestek winogron, albo może jutro to masełko? Nie zdecydowana jestem boję się trochę tego masła dać
Masz rację napisz do nich i spytaj o co chodzi
Stary 2013-03-19, 12:25   #1243
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki

Jeju Heroinko ja nie chcę abyś wyjeżdżała smutno tu będzie bez Ciebie ehhh co za życie teraz tym bardziej nienawidzę naszej zasranej Polski :/ Nie dość że ja nie mogę z moją rodziną normalnie żyć we własnej ojczyźnie to jeszcze Ty musisz wyjeżdżać i zostawić męża To jest chore co się dzieje w Polsce..

U mnie też nieciekawie.... cały czas mnie ten brzuch napierdziela, dzwoniłam dzisiaj do polskiego ginekologa ale on pracuje w dziwne dni o dziwnych godzinach i się nie dodzwoniłam :/ będę dalej próbowała. Podejrzewam, że mam jakąś infekcję ehhh
Przez ten brzuch nic mi nie idzie... ćwiczyć nie mogę, jeść mi się ładnie nie chce bo wiem, że bez ćwiczeń to i tak nic nie osiągnę.
Jedynie cieszę się z tego że od poniedziałku idę na kurs już i moją nauczycielką będzie znowu ta polka co mnie wcześniej uczyła także bardzo się cieszę
Poza tym za 1,5 tygodnia jedziemy do PL a tak mi się nie chce że sobie nawet nie wyobrażacie.... w ogóle się z tego nie cieszę..... tyle kasy na ten wyjazd pójdzie i tyle kilometrów trzeba jechać i sie męczyć :/ Jeszcze na dodatek pogoda w PL do dupy!!! U nas zapowiadają 31 marca 18 stopni w cieniu a w Polsce tam gdzie pojedziemy mają być tylko 3 stopnie!!! I weź się nie wkurfff :/

Jadę po dzieci do przedszkola, jak wrócę i będę miała "weselszy" nastrój to posiedzę przed kompem. Póki co mam jakiegoś doła :/ i jeszcze Heroinka nas opuszcza

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 12:42   #1244
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik wiesz...mam jakąś motywację na ćwiczenia, nie ćwiczyłam ostatnio przez 3 dni i źle się z tym czułam, chcę naprawić Jeszcze 200ścisków porobię A co do dbania o siebie- jakoś zaczęłam systematycznie balsam nakładać i skóra się fajnie napięła, jak widzę efekty to aż chce się działaś
ja bym spróbowała na Twoim miejscu tego masełka Ja go nałożyłam 2 razy, nie dawałam jakoś super dużo, ale ja mam mega krótkie włosy to niepotrzebne było A tak tylko na długość daj i tyle, zobaczysz jak efekty

Monia Ech...to co się w Polsce dzieje to aż przykre jest No ale co zrobisz... takie realia, albo emigracja, albo czekać, aż z 3 pokolenia wyginą i może w końcu coś się jakoś zmieni, bo na razie nie ma na co liczyć
A dla Heroine wyjazd się opłaca na trochę Dorobi sobie...zawsze kasa wpadnie, wiadomo że lepiej by było, gdyby miała tutaj w PL przy mężu pracę, ale jak nie da rady...ech co zrobić

Kochana, głowa do góry i się nie załamywać proszę !!!! Ty to masz przeboje z brzuchem i prbl ginekologicznymi

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Meeedzik Tak patrzę na Twój album sprzed odchudzania- nie mogę uwierzyć jak się twarz zmienia... Jakby nie ta osoba normalnie!
I na obiad bym kalafiora wsunęła

Edytowane przez zooska
Czas edycji: 2013-03-19 o 12:46
Stary 2013-03-19, 12:58   #1245
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska a dawałaś na suche czy mokre włosy to masło? I ile trzymałaś? Pod czepkiem foliowym czy samo ? Mi najlepiej nakłada się olej na suche włosy bo na mokre ciężko się nakładało i włosy mi wypadały, a raczej je wyrywałam dlatego boję się, że pewnie z masłem będzie to samo i na suche włosy powyrywam sobie je
Monia niestety takie są realia w naszym kraju :/ pracując w Pl nawet nie możesz sobie na nic pozwolić, tylko musisz się martwić, aby do pierwszego starczyło dlatego też uważam, że Heroinka dobrze zrobiła, dorobi i wróci do nas szczęśliwa
A Ty kochana główka do góry, będziesz w Polsce to może uda Ci się dostać do jakiegoś gina i dowiesz się co i jak.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

ZOska hehe mówię Ci, jak schudłam to ludzie na ulicy mnie nie poznawali ja "cześć" a oni przechodzili jak gdyby nigdy nic
Chyba własnie kalafiora zjem, z nim mniej roboty, tylko do gara wrzucić i ugotować no i bułkę tartą na masełku rozpuścić
Stary 2013-03-19, 12:59   #1246
alexis77
Zadomowienie

Zoośka ja na brzuch nie zwróciłam uwagi ale na tym filmiku na boczki wydaje mi się że ona ma takie wielkie udziska nawet mama jak raz zobaczyła filmik to zwróciła uwagę że ma bardzo rozbudowane nogi
Butki fajne no i cena nie taka duża
Kurcze to jest smutne bo nie jedna osoba chciałaby pracować a nie ma gdzie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

Zrobione ćwiczenia (dzisiaj Tiffany):
10 Minute Mountain Climber workout, Burn Fat to the Max
Butt like a Brazilian Workout
Hot Body Warm Up Routine -Stretch, shake, pump, jam
klask i:
Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki

Jeju Heroinko ja nie chcę abyś wyjeżdżała smutno tu będzie bez Ciebie ehhh co za życie teraz tym bardziej nienawidzę naszej zasranej Polski :/ Nie dość że ja nie mogę z moją rodziną normalnie żyć we własnej ojczyźnie to jeszcze Ty musisz wyjeżdżać i zostawić męża To jest chore co się dzieje w Polsce..

U mnie też nieciekawie.... cały czas mnie ten brzuch napierdziela, dzwoniłam dzisiaj do polskiego ginekologa ale on pracuje w dziwne dni o dziwnych godzinach i się nie dodzwoniłam :/ będę dalej próbowała. Podejrzewam, że mam jakąś infekcję ehhh
Przez ten brzuch nic mi nie idzie... ćwiczyć nie mogę, jeść mi się ładnie nie chce bo wiem, że bez ćwiczeń to i tak nic nie osiągnę.
Jedynie cieszę się z tego że od poniedziałku idę na kurs już i moją nauczycielką będzie znowu ta polka co mnie wcześniej uczyła także bardzo się cieszę
Poza tym za 1,5 tygodnia jedziemy do PL a tak mi się nie chce że sobie nawet nie wyobrażacie.... w ogóle się z tego nie cieszę..... tyle kasy na ten wyjazd pójdzie i tyle kilometrów trzeba jechać i sie męczyć :/ Jeszcze na dodatek pogoda w PL do dupy!!! U nas zapowiadają 31 marca 18 stopni w cieniu a w Polsce tam gdzie pojedziemy mają być tylko 3 stopnie!!! I weź się nie wkurfff :/

Jadę po dzieci do przedszkola, jak wrócę i będę miała "weselszy" nastrój to posiedzę przed kompem. Póki co mam jakiegoś doła :/ i jeszcze Heroinka nas opuszcza
Hejka teraz Ty Monia musisz częściej zaglądać do nas i nadrabiać spam za Heroinke bo będzie tu strasznie pusto szkoda że teraz jak skończysz remont to znów zacznie Ci się kurs i znów nie będziesz miała czasu dla Nas no ale ważne że się cieszysz i czekasz tak na ten kurs , mam nadzieję że czas dla nas i tak będziesz znajdywała
Kurcze przykro mi że ten brzuch tak dalej Cię męczy , mam nadzieję że szybko przejdzie. Zdrówka życzę

Madziu fajnie że Tż Ci kupił ten blender bo pewnie sama byś się dalej nie zdecydowała. dużo zapłaciliście? a powiedz mi jak Ty robisz ten koktail ? bo mam blender i może sama bym sobie zrobiła skoro mówisz że dobre Czasami fajnie się takiego czegoś napić nawet na podwieczorek
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 13:17   #1247
zooska
Zakorzenienie

Meeedzik Na suche dawałam, na początku na pół godziny żeby zobaczyć , czy nie wpłynie nic na nie źle, a potem na dlugo

Stary 2013-03-19, 13:25   #1248
meeedzik
Zakorzenienie

Alexis no ja to pewnie dalej bym się zastanawiała z rok czasu a blender kosztował 88zł w Lidlu o taki :

A ja banana kroję tak na 5 części, pomarańczę też rozrywam i przekrawam na pół i zalewam mlekiem super sprawa, własnie na drugie śniadanie czy podwieczorek

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Zoska to może jutro nałożę tak na godzinkę a na skalp też dawałaś czy tylko na długość? Nie było problemu ze zmyciem?

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Dobra ja uciekam robić obiadek dla siebie i dla Tż

Aaa zapomniałabym spiełam pośladki i 200 ścisków zrobiłam później mooże pompeczki i hula hop
Stary 2013-03-19, 14:30   #1249
monika01011986
Zakorzenienie

Zosia, Madzia no na pewno lepszy wyjazd niż siedzenie i czekanie na lepsze czasy które nigdy nie przyjdą w naszym kraju :/
Szkoda mi tylko że tak młode małżeństwo naszej Heroinki musi już być "rozerwane". Oni powinni teraz mieć najlepszy czas dla siebie, myśleć o dzieciach, cieszyć się sobą itd. a w tym kraju to jedynie w depresje można popaść bo nie stać człowieka nawet żeby mieć dziecko! To jest nienormalne!! Co z tego że urlop macierzyński przedłużyli do roku czasu jak po powrocie do pracy prawdopodobnie taka kobieta zostanie zwolniona bo tak jest właśnie w naszym kraju że kobieta spokojnie nie może odchować dziecka. Pracodawcy nie lubią takich pracownic.....
Ehh szkoda gadać :/
Alexis postaram się jak najwięcej tu pisać ale będzie ciężko.... jak zacznę kurs to już w ogóle będzie masakra :/

Dzwoniłam do dwóch ginekologów polskich - oczywiście lekarze polacy ale sekretarki mają niemki :/ i ledwo się dogadałam cholera :/
U jednego termin bym miała dopiero na 10 kwietnia a u drugiego na 2 kwietnia..... Zarejestrowałam się do tego drugiego no bo lepszej opcji na razie nie mam :/ Mogłabym pójść do niemieckiego gina ale ponoć też się tyle czeka więc wolę do polaka. Kurde tyle że do 2 kwietnia jeszcze tyle czasu a w PL nie będę miała kiedy do gina iść niestety i poza tym nie chce mi się płacić za wizyte 150 zł jak tutaj w DE mam za darmo i leki ze zniżką. W PL musiałabym kupić leki bez zniżki czyli 100% za jakiś antybiotyk. A trzy dni w tą czy w tą to już nie jest duża różnica więc przyjadę tutaj 2 kwietnia i pójdę do gina.
Kurde ale będę jeszcze szukała u innych ginów szybszego terminu.

U mnie wiosna pełną parą ciepło bo ponad 10 stopni. Właśnie przeszła burza! grzmiało i waliło piorunami teraz świeci słoneczko

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 14:55   #1250
pipson
Zadomowienie

Hej kochane;*

Ja wciaz bez kompa siedze na uczelni, potem Was nadeobie

Heroinko, supeer ze sie odezwalas jeszcze bedzie dobrze

Zooska, mi tez sie cwiczyc nie chce zupelnie:/ ale musze dzis Chyba ta Tiffany sprobuje dzis

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Meedzik, tez nie moge uwierzyc ze to ta sama osoba cwiczyc mi!!:

Monia, to dobrze zesie umowilas z polskim, nie bedzie niedomowien przynajmniej tymbardziej ze Polscy lekarze sa uwazani za lepszych
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 15:03   #1251
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska to może jutro nałożę tak na godzinkę a na skalp też dawałaś czy tylko na długość? Nie było problemu ze zmyciem?

Aaa zapomniałabym spiełam pośladki i 200 ścisków zrobiłam później mooże pompeczki i hula hop
Za ćwiczenia

Dawałam na dlugość, a na skalp tak delikatnie...na serio mini mini A zmyłam normalnie, mam zwykły szampon za 2 zł ze sklepu 750ml pokrzywowy

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------

Cytat:
U mnie wiosna pełną parą ciepło bo ponad 10 stopni. Właśnie przeszła burza! grzmiało i waliło piorunami teraz świeci słoneczko
We Wrocku są śniegi Mróz jak nie wiem co, zimno:/ bleah

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Hej kochane;*

Ja wciaz bez kompa siedze na uczelni, potem Was nadeobie
Ja też kompa nie mam siedzę na komputerze Tż... a mojego w serwisie nie chcieli naprawić

Stary 2013-03-19, 15:03   #1252
monika01011986
Zakorzenienie

Aaa dziękuję Wam bardzo za komplementy odnośnie moich włosów
Wczoraj na noc porobiłam sobie warkoczyki i dzisiaj mam takie mega kręcone i puszyste podobają mi się będę częściej sobie takie robić

U mnie znowu burza co za pogoda!

Polepszyłam sobie humor bo kupiłam na allegro zestaw do robienia paznokci żelowych będę sobie robić!!! tutaj paznokcie żelowe u kosmetyczki kosztują 60-70 euro! A ja za ok. 30 euro (128 zł dokładnie) kupiłam sobie cały zestaw do robienia i będę sobie robiła kiedy mi się tylko będzie podobało Paczka przyjdzie do mojej mamy a ja jak pojadę na Święta to zabiorę

Idę obiad robić jajecznicę sobie walnę :P dawno nie jadłam a mam ochotę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-19, 15:05   #1253
zooska
Zakorzenienie

Obiadek: młode ziemniaczki z cebulką, mizeria (jogurt grecki), jajko sadzone

A myślę, że do tiffany zrobię jeszcze 200ścisków na sam wieczór

Stary 2013-03-19, 15:07   #1254
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Monia, to dobrze zesie umowilas z polskim, nie bedzie niedomowien przynajmniej tymbardziej ze Polscy lekarze sa uwazani za lepszych
No lepiej lepiej przynajmniej się dogadam z nim
Ooo naprawdę są uważani za lepszych? Tego nigdy nie słyszałam raczej w Polsce narzekają na lekarzy ale może tu w DE Polacy bardziej się przykładają do pracy no bo w sumie tutaj sporo zarabiają więc nie powinni być źli przychodząc do pracy tak jak w PL.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-19, 15:12   #1255
zooska
Zakorzenienie

Monia To Ty taka zdolna jesteś, że umiesz sobie sama zrobić pazurki żelowe...? łaaał! Ja sierota mi się ręce trzęsą
Ciesz sie, że masz burze a nie zaspy śniegu
Zauważyłam, że mamy bardzo często podobne zachcianki ja też dzisiaj miałam ochote na jajo

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
może tu w DE Polacy bardziej się przykładają do pracy no bo w sumie tutaj sporo zarabiają więc nie powinni być źli przychodząc do pracy tak jak w PL.....
To by był prawdziwie dobry argument Więcej płacą, mniej stresów w pracy, organizacja ogarnięta... to i się w takich warunkach lepiej pracuje, nie ma potrzeby się wyżywać na pacjentach.

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=183051

No i już wiem skad będę brała pomysły na nowe filmiki wideo

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Czbasia Heeeloł jak tam u Ciebie?! Ogarnęłaś się już z dietą?

Stary 2013-03-19, 15:12   #1256
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

We Wrocku są śniegi Mróz jak nie wiem co, zimno:/ bleah
no słyszałam że w PL środek zimy a jutro przecież kalendarzowa wiosna się zaczyna Widziałam też zdjęcia na fejsie moich znajomych z polski to śniegu po kolana!
Mam nadzieję że stopnieje wszystko do Świąt bo my nie mamy zimowych opon w samochodzie!!! :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-19, 15:15   #1257
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
no słyszałam że w PL środek zimy a jutro przecież kalendarzowa wiosna się zaczyna Widziałam też zdjęcia na fejsie moich znajomych z polski to śniegu po kolana!
Mam nadzieję że stopnieje wszystko do Świąt bo my nie mamy zimowych opon w samochodzie!!! :/
W pogodzie mówią, że na week ma być już wiosna na całego... taaa ehe, jakoś w to nie chce mi się wierzyć:/

---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Caaalutki filmik fitness:
http:// www.youtube.com/watch?v=La14c-9TAe8

Stary 2013-03-19, 15:19   #1258
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia To Ty taka zdolna jesteś, że umiesz sobie sama zrobić pazurki żelowe...? łaaał! Ja sierota mi się ręce trzęsą
Ciesz sie, że masz burze a nie zaspy śniegu
Zauważyłam, że mamy bardzo często podobne zachcianki ja też dzisiaj miałam ochote na jajo

A no umiem kiedyś robiłam nawet w domu ludziom za kasę sporo klientek miałam a sobie pazury się bardzo łatwo robi i szybko gorzej jest jak się lewą ręką robi prawą rękę ale już to opanowałam

No w sumie tak, ciesze się śniegu już bym nie chciała choć przyznam że w tą zimę prawie wcale go na oczy nie widziałam
Ale fajnie jak śniegu niema w końcu nie trzeba w tych grubych kurtkach,szalikach i czapkach chodzić
Ooooo no my już tyle na tym wizażu razem że znamy się na wylot i nawet zachcianki te same mamy

Cytat:
To by był prawdziwie dobry argument Więcej płacą, mniej stresów w pracy, organizacja ogarnięta... to i się w takich warunkach lepiej pracuje, nie ma potrzeby się wyżywać na pacjentach.
No dokładnie! tak właśnie jest! żeby w PL dobrze lekarzom płacili to o wiele lepsza opieka medyczna by była bo by się przykładali do swojej pracy. Wiedzieliby za co pracują i że warto.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-03-19, 15:19   #1259
meeedzik
Zakorzenienie

Monia fajnie, że znalazłaś polskich lekarzy u siebie oby Ci pomógł któryś
Oo pokaż włoski pokręcone mnie też korci, żeby nakręcić na papiloty albo wałki grube, ale Tż nie lubi jak mam kręcone woli mnie w prostych, to może dlatego, że nigdy nie umiałam tak ładnie sobie nakręcić.
Pipson jak kg zmieniają człowieka no zrobiłam 200 ścisków, zaraz pompki zrobię
Zoska jutro użyję tego masełka a na skalp dam mój olejek łopianowy
Stary 2013-03-19, 15:22   #1260
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W pogodzie mówią, że na week ma być już wiosna na całego... taaa ehe, jakoś w to nie chce mi się wierzyć:/
Ja czasami oglądam prognozy pogody dla PL i mówili właśnie że ma się teraz ocieplić a na Święta znowu oziębić nawet zero stopni ma w PL być w Wielkanoc. U mnie tutaj natomiast 18 zapowiadają na Święta... i weź bez żalu jedz do PL na święta masakra :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości