![]() |
#2521 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
U mnie znowu wariactwo, ale mówię CZEŚĆ
![]() ![]()
#2523 |
Zakorzenienie
|
Samba ale dzidzia Ci to wszystko wynagrodzi
![]() ![]() ![]()
#2524 |
Zakorzenienie
|
Śliwenka no taka mam wlasnie nadzieje haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
oj to niefajnie... no to musisz sama przysiasc... a to co maz dzis robi tyle czasu?? przeciez sniegu nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pogoda dobija, ma jeszcze tak padać ze 2 dni ![]()
![]() |
#2528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
hej
ogrzebuje sie pourlopowo w pracy szął ciał same zaległości:/ urodziny udały sie wspaniale ![]() ![]() Natala przeszczesliwa od srody ze mna gotowała i piekła i powtarzała wciąz że goście przyjda i piecze dla gości ![]() ide ponadrabiac ![]()
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
WLASNIE BYL U MNIE pan dzielnicowy
![]() ![]() ![]() ![]() i sie smial ze juz wie o co chodzi i widzi ze ta dzialanosc gospodarcza wlasnie tu chodzi obok ;D a tak pozatym zwolnilo sie kolejne miejsce tym razem w 3-4 latkach (szkoda ze nie w 2,5-3 no ale) i Pat oficjalnie jest na liscie a ze to dzieci mlodsze to idzie w srode ![]() ![]() ide na duza wodke!
![]() |
#2532 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() z prognozy korzystamy z tej: http://www.wetter24.de/wetter/hamburg/49X1351.html Zazdroszczę słonka, mam nadzieję, że znów zawita!! ![]()
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojej! Pat do przedszkola! Już!!! Trzymam kciuki za pierwszy dzień! Na pewno będzie super ![]() Ale u mnie sypie śnieg!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Aniczko cieszę się, że imprezka udana! Dobry wieczór wszystkim ![]() Wkurza mnie pogoda, nie chce mi się gadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Postaram się Was nadrobić. Paskudnie się czuję. Wczoraj ok 17 zaczęłam mieć dreszcze, było mi bardzo zimno. Za 4 godziny miałam już gorączkę 39 stopni Zbiłam ją lekiem. Dzis rano wszystko dobrze i co? I od 17 znowu zaczęłam mieć dreszcze. Na razie mam 37,6. Oby nie podrosła. Mąż dziś w pracy na noc, ja z Mają (na szczęście smacznie śpi). Najgorsze, że lewa pierś w pachwinie mnie boli strasznie. Myślałam, ze mam jakiś zastój. Przyjechała teściowa, zbadała i nic takiego nie czuje. ech... |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki za Pata ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
Marta super, że się udało.
Co do drukarki, to ja mam HP laserową i zamiennika normalnie chodzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
wolałabym 4
![]() w 2 tygodnie obwód brzucha powiększył się o 5 cm! Wiecie ile mam... 105! Ciagle tylko słysze że jestem wielka, że synek będzie wielki... moim zdaniem wcale tak dużo nie jem. Nie chcę urodzić 5 kg dziecko ![]() ![]() no, nie chce mi się wierzyć... ![]() ![]() ![]() takie sobie... wcześniej kiedyś leżałam w tym szpitalu i miałam dobre wspomnienia. Oprowadzała nas położna, mega sztywna, jakas taka zmanierowana. Młoda, przed 40-tką. Cisza, spokój. Widziałam 3 z 4 sal porodowych, w tym jedną w której jest wanna. Warunki bardzo dobre. Zieczulenie podają dożylnie i tylko wtedy gdy jest potrzeba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
Gold spokojnie. Ja miałam dość spory brzuszek a Maja wcale jakimś wielkoludem nie była, raczej standardowa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
apropo drukarek - my mamy brothera jestesmy mega zadowoleni tusze zamienniki po 6-7 zl nic sie nie dzieje a do tego bezprzewodowa...
co do dzialanosci - to ma ona polegac na cytuje "przesypywaniu drobnych przedmiotow" coz powiedziec... dzielnicowy sam sie smial... mowil ze jak z nimi gadal i narzekali na Pata to powiedzial ze nic zrobic nie moze bo to jest male dziecko..to wtedy wycofali skargi dotyczace tupania i biegania a wystosowali dotyczaca prowadzenia dzialnosci gosp. po 23 polegajacej na przesypywaniu..." zabic smiechem.... a ktorzy to sasiedzi to wiem.. bo to jedyni mozliwi obok mieszkaja glusi dziadkowie na przeciwko malzenstwo w dzieckiem tylko ci pod nami proawdza z nami zimna wojne ![]() a ze Pat sobie poradzi w przedszkolu.. no ok.. wiem ale mimo to sie martwie troche ![]() Goldi to moze lepiej wybrac 2 szpital?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-03-18 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
Madzia zdrówka!!!
![]() Marta nie ma co się przejmować takimi sąsiadami, ale rozumiem, że to wkurza. Co zrobić... zlewać i traktować jak powietrze. Bo rozumiem, że po normalnych rozmowach juz jesteście? (jeśli nie to może zacznijcie od tego) Nie dajcie się sprowokować i nie zniżajcie się do ich poziomu bo takie utarte konflikty sąsiedzkie do niczego nie prowadzą, wiec nie dajcie się wkręcić. Niestety znam naprawe fatalne przypadki, gdzie jedna i druga strona nie odpuszcza i ni wiecej tylko sobie strzelić w ł..b. Dziś mój ostatni dzień nadgodzin ![]() Miłego dnia
#2542 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() przynajmniej w tym w ktorym bylam ![]() Cytat:
czeeeść ![]() Cytat:
potem nie zglaszali żadnych uwag.. nastepnie zaczeli walic w kaloryfer jak patryk w nocy sie dusil i kaszlal.. to im wojtek zwrocil uwage ze syn jest chory to powiedzieli ze to nie oni.. jassssne.. i cisza.. poczym w zeszlym roku w sierpniu wpadl do nas z awantura, ze dom to nie plac zabaw - to mu powiedzialam ze mam male dziecko wiec mam plac zabaw.. to stwierdzil ze przyniesie mi regulamin korzystania z mieszkania - wydzieral sie na mnie wiec mu powiedzialam ze czekam na ten regulamin.. i tyle... wtedy wlasnie Pat mial buty profilaktyczne i one sa twarde wiec mu je sciagnelismy bo ok moze im to stukanie przeszkadzac... spotkalismy ich na klatce to koles nam mowi ironicznie i co dalo sie wyciszyc? to go poinformowalam ze nie ze po prostu syn chodzi na boso zamiast w butach profilaktycznych to sie zamknal.. tak na prawde Pat jest na chodzie miedzy 9 rano a 20 - po 20 a do 9 jest cicho.. nawet jak nie spi to oglada wtedy bajki.. bo leci i dora i dobranocny ogrod wiec sie wycisza.. no i byla cisza w relacjach od wlasnie tego sierpnia az do wczoraj... z jednej strony mam ochote im zrobic taki weekend zeby nas popamietali do konca zycia.. a o 22 byc cicho zeby sie nie doczepili.. a z drugiej strony nie mam ochoty bawic sie w takie gierki ale wiem ze sie nie da z nimi gadac bo jak rozmawiamy to przytakuja a potem niz zgruchy albo awantura albo cisza i nagle taki suprajs...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-03-19 o 07:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Samba mam nadzieje, że poczujesz sie dzisiaj lepiej i współćzuję problemów z pęcherzem... Aniczko cieszę sie, że urodziny Natuli udane!! Nie mogło być inaczej! ![]() Ktosiu ja mam tak samo. Ta pogoda mnie doprowadza do szału! ![]() Martucha ![]() ![]() ![]() Współczuję sąsiadów - dno! No i trzymam jutro kciuki za Patryka!!! Magda zdrowia!! Kasiaher ale fajnie, że Dominik chodzi na tańce! ![]() ![]() A jak u Ciebie? Jak się czujesz? Mój weekend bardzo rodzinny. Dostałam od dziadka TŻ piękny bukiecik goździków. Aż mi się miło zrobiło, że pamiętali ![]() Ale to nic w porównaniu do tego jaka byłam wczoraj zaskoczona. Otrzymałam paczkę w pracy od niejakiej <Marty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i wracam do pracy. Pewnie dopiero w środę się odezwę wieczorem. Miłego dnia Wam życzę! ![]()
#2545 |
Zakorzenienie
|
a chcecie zobaczyć jaka pogoda u nas jest??
A Tż ma dzisiaj do zrobienia ponad 500km... ![]()
![]() |
#2546 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki za opinie o drukarkach chyba jednak wybiore epsona.
U nas śnieżyca na całego, w nocy sypało i teraz też popaduje. Mąż sie 40 minut odkopywał zanim do pracy rano wyjechał. A już miałam nadzieje na wiosne... Kuba zasnął a ja przeglądam w necie strony z ogłoszeniami o pracę i sie załamuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
[/COLOR]hej dziewczyny
nas dopadly chorobska. bylismy wczoraj z tomkuem u lekarza i po godzinie w zapelnionej przychodni tez sie pochoriwalam.... marta swietni sasiedzi ale moich nic nie pobije i mam tu na myslu wszystkuch sasiadow. ja wiedzualam ze to nie sa normalni ludzie ale teraz sie okazalo jakimi swiniami moga sie okazac sasiedzu w glowie snie nie misci czasem to wszystko...zatruwaja zycie na maksa... no ale coz.... bzyczka u nas taka sama zima. sniegu napadalo tyle przez noc ze tz ledwo z garazu wyjechal dziewczyny mam ochote na jakues ciasto z owocami...mam zamrozone jakies wisnie jagody porzeczki macie jakis fajny przepis? chodzi za mna ciasto drozdzowe z jagodami i kruszonka i lukrem na dodatek ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-03-19 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
A gdzie życzenia dla mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Ahh no właśnie widziałam że jakaś małolata ma urodziny :P Wszystkiego dobrego Ana
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.