Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 15:24   #1261
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Meeedzik Mój Tż skolei uwielbia jak mam kręcone... hiehie, ja z natury mam lekko falowane, ale wolę dusić te fale w zarodku, zeby nie mieć potem prbl Nakręć sobie raz na papiloty

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja czasami oglądam prognozy pogody dla PL i mówili właśnie że ma się teraz ocieplić a na Święta znowu oziębić nawet zero stopni ma w PL być w Wielkanoc. U mnie tutaj natomiast 18 zapowiadają na Święta... i weź bez żalu jedz do PL na święta masakra :/
No...ja się nie dziwię, że Ci się nie chce wracać do PL, po co... A nie da się ominąć tego przyjazdu i świąt Wielkanocnych zrobić w domu w Niemczech?

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 15:26   #1262
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia fajnie, że znalazłaś polskich lekarzy u siebie oby Ci pomógł któryś
Oo pokaż włoski pokręcone mnie też korci, żeby nakręcić na papiloty albo wałki grube, ale Tż nie lubi jak mam kręcone woli mnie w prostych, to może dlatego, że nigdy nie umiałam tak ładnie sobie nakręcić.
No tu lekarzy polskich jest sporo z każdej dziedziny tylko że terminy są masakryczne :/ jak w PL normalnie! trzeba czekać po 2-3 tygodnie....
No jak będę miała chwilkę to zrobię fotkę i wrzucę
Ale może jak sobie warkoczyki zrobisz to TŻ się spodoba? Bo wtedy te kręciołki takie inne wychodzą niż z papilotów

Idę obiad robić!!! Później postaram się zajrzeć buziaki!!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 16:38   #1263
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Czbasia Heeeloł jak tam u Ciebie?! Ogarnęłaś się już z dietą?
Helol!! U mnie nowości zadnych Z dieta różnie. Chociaż na wieczór się ogarniaam i nie wpiep..rzam przypadkowych rzeczy. No i staram się nie podjadać w ciągu dnia I na wadze ok 0,5 kg mniej Jeszcze ajbym alko wyeliminowała to by było git.. Chociaż piffko ograniczyłam
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 16:47   #1264
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Cindy super, że jesteś szczęśliwa no i super, że masz już TŻ no i z figurki zadowolona może miłością żyjesz tylko nie przesadź zaś w drugą stronę
Heh dokładnie

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cindy, oczywiście, że tęskniłyśmy miałam wczoraj Cię wywoływać, ale wiedziałam, że jesteś zapracowana nooooo superrr, że jesteś wreszcie taka radosna!!!! Bije optymizmem od Ciebie życzę dużo szczęścia no ja też bym nie mogła od razu wyznać miłości, bo do tego trzeba czasu także Cię rozumiem. Kochana, ciałko masz super jak Ty jesteś zadowolona to postaw na ujędrnianie jak dla mnie czas najwyższy bo szkielet z Ciebie zostanie i masz jeść, żebyś nie przesadziła

Dokładnie, oprócz pracy cały swój czas spędzam z D
Dziękuję
Ja jeszcze troszkę chcę schudnąć tak żeby całkiem się pozbyć tłuszczyku z boczków a potem mięśnie

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Cindy fajnie, że jesteś szczęśliwa I że masz Tż oby ten okazał się super facetem
Dzięki No zobaczymy czas pokaże

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Cindy Tż Ci służy, pięknie wyglądasz zazdroszczę brzusia
Dziękuję słoneczko

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Cindy chudzinko Ty śliczny brzuszek też uważam, że możesz się brać za umięśnienie
Dziękuję na razie czasu za bardzo nie mam na aktywność fizyczną, ale postaram sie

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 16:49   #1265
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska nakręcę na papiloty może coś z tego wyjdzie a jak nie to łeb pod kran i heja
Jak masz falowane to gdybyś pielęgnowała metodą CG to pewnie i loczki by się pojawiły
Monia no to dobrze, zawsze możesz z lekarzem po polsku pogadać
Rób foteczkę bo ja chcę zobaczyć coś Ty ja po warkoczykach to jak pudel wyglądam w Niemczech jedna babeczka czesała mnie w warkocze dobierane to po rozpuszczeniu miałam taką szopę, że niczym jej ujarzmić się nie dało
Czbasiu ja też ograniczyłam piwko na wódkę się przerzuciłam chociaż brzuch po niej nie rośnie
Cindy kochana pisz co u Ciebie jak się sprawy mają z Tż a nie nic się nie odzywasz do nas
Stary 2013-03-19, 16:55   #1266
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
cindy gratuluje chłopaka, w końcu się doczekałas Teraz wasz najlepszy okres.. motylki gołąbeczki i te sprawy. Wyglądasz bosko... zero cellulitu... tak dalej!
Heh też tak myślę dlatego nie chcę nawet myśleć co by było gdyby. Cieszę się że go poznałam i z każdej sekundy spędzonej z nim nawet jak to wszystko się jutro skończy to i tak nie żałuję
A cellulit to ja mam... złe oświetlenie i tyle

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
heja lachonki moje
Nadrobiłam Was i jestem na bieżąco
U mnie wszyscy smacznie śpią więc mam chwilkę dla Was
U mnie dziś na wadze 63,3 !!! spadek -0,6 także ładnie
Dziś nie ćwiczyłam ale tyle co ja się w domu narobiłam to chyba przez rok tak nie zapierdzielałam.... Po remoncie łazienki jest co sprzątać.... cały dom w kurzu! Teraz mieszkanie się błyszczy a jeszcze dziś popołudniu był totalny syf! Także nogi mi w dupe wchodzą.
Z dietką wzorowo na kolację w sumie kolbę ugotowanej kukurydzy spożywczej wpierdzieliłam (bez soli,masła itp) ale myślę że mi nie zaszkodzi

Cindy gratuluję chłopaka! Super, że w końcu masz tą drugą połówkę! A mówiłam że się znajdzie jakiś rycerz !!!
spadków! A z tymi remontami to niestety jest tak przekichane. Ten kurz jest najgorszy!

Heh dziękuję

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość

Suuuuper, że znalazłaś w końcu kogoś fajnego!!! Dużo szczęścia zyczę

Cindy, boskie ciało Chce takie u siebie! Myślę, że spokojnie możesz już zająć się umięśnieniem... Tylko musisz zmienić dietę
Dziękuję
Ja jeszcze trochę pociągnę na takiej diecie

Stary 2013-03-19, 16:56   #1267
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Czbasiu ja też ograniczyłam piwko na wódkę się przerzuciłam chociaż brzuch po niej nie rośnie
Ja na winko

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 17:23   #1268
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość

Cindy gratuluję, świetnie wyglądasz. A jeszcze niedawno twierdziłaś, że faceci to zło i nie potrzebujemy ich. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Cieszę się, że jesteś szczęśliwa! należało ci się
dziękuję. No tak, bo byłam strasznie zraniona przez exa, a poza tym próbowałam bezskutecznie... przestałam i się sam znalazł Jakie to życie jest przewrotne

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość

Świetnie Cindy że u Ciebie tak dobrze i widzę że dużo się u Ciebie ostatnio pozmieniało , jakaś taka radosna jesteś , chyba nawet wiem już dzięki komu Ciałko masz świetne , ja tam żadnego tłuszczyku nie widzę myślę że spokojnie możesz sie wziąść za ujędrnianie
Dziękuję
Ja dalej widzę niestety tłuszczyk

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kochane jest mi tak przykro, ale nie opuszczam Was dlatego, że mi się tak ubzdurało, tylko dlatego, że wyjeżdżam za granicę... pojawiła się szansa wyjazdu, musiałam wczoraj szybko podjąć decyzję, kupić bilet... naprawdę jest mi ciężko, ale nie mam już siły do szukania pracy tutaj... jadę do mojej siostry i jak tylko załatwię wszystkie formalności to będę z nią pracowała, no może na innym dziale nie jest to praca marzeń, ale zarobię tam więcej przez tydzień niż u nas przez miesiąc... także wiecie (Madziu, wiesz o czym mówię, nie? ) naprawdę jesteście Kochane, i aż normalnie teraz ryczę jest mi cholernie smutno... zostawiam TŻ-ta i to przed świętami... pewnie dalibyśmy jakoś radę żyć oszczędnie z pensji TŻ-ta, ale nie mielibyśmy żadnych oszczędności, a tu TŻ musi spłacać kredyt studencki i jeszcze 10 tys na doktorat... tym bardziej mi jest smutno, bo raczej nie będę miała internetu... bo nawet bibliotekę zlikwidowali (w której można było korzystać) i będę odcięta od rzeczywistości...
Eh
OOOOOOOO NIE!!! Zapłaczę się teraz na śmierć! ale rozumiem Cię a siostra nie ma tam wifi?

Stary 2013-03-19, 17:26   #1269
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
dziękuję. No tak, bo byłam strasznie zraniona przez exa, a poza tym próbowałam bezskutecznie... przestałam i się sam znalazł Jakie to życie jest przewrotne [COLOR="Silver"]
Widzisz.. "każda potwora znajdzie swego adoratora" czy jakoś tak Ja też po toksycznym związku trafiłam na brylant Teraz tylko pielęgnować uczucie i cieszyć się szczęściem!! Początki superr są. To mówisz, że masz chłopaka Fajnie!!

A przypomnial mi się historia jak mój brat zaczynał z bratową chodzić. I tak opowiada później:" Tak jeżdzę do tej Aski i jeżdżę a może ona pomyśli sobie, że jeżdzę z nudów albo żeby jakoś czas spędzić. Zapytam ją po starodawnemu czy chodzimy razem... No i pyta jej. - Asiu a czy my chodzimy ze sobą czy nie?? Na co ona -no chyba tak. I jakaś piosenka w radio leciała. I ona mówi do brata mego -noo tą piuosenkę to zapamiętamy chyba do konca życia. A ten taki zestresowany ze tak. :
No i pytam go jaka ta piosenka. A ten, że on pamięta tylko, że leciało RMF FM
Stary 2013-03-19, 17:31   #1270
Dulce19
Przyczajenie

okej, to pisze jeszcze raz mam 21 lat, moja waga.. no cóż przybyło mi 6 kg (aktualnie 62), a chcialabym tak chociaz 55, 56 ważyć mój wzrost to 172 cm.. wiem wiem zaraz ktoś napisze, że moja waga jest odpowiednia, ale uwierzcie nie czuję się w niej dobrze;/ mam juz nawet cellulit!!! tragedia.. ale zaczęłam walkę.. staram się jeść rozsądniej, mniej słodyczy, wiecej owoców i warzyw, pić dużo wody, ale nieraz przegrywam te walkę i ulegnę batonikowi zaczęłam ćwiczyć treningi Ewy Chodakowskiej, chociaż powoli one mi się nudzą i znowu klapa nie ćwiczę.. a co do cellulitu to zakupiłam bańki chińskie i się masuje ;DD
Dulce19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 17:35   #1271
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
I to ja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 17:41   #1272
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dulce19 Pokaż wiadomość
okej, to pisze jeszcze raz mam 21 lat, moja waga.. no cóż przybyło mi 6 kg (aktualnie 62), a chcialabym tak chociaz 55, 56 ważyć mój wzrost to 172 cm.. wiem wiem zaraz ktoś napisze, że moja waga jest odpowiednia, ale uwierzcie nie czuję się w niej dobrze;/ mam juz nawet cellulit!!! tragedia.. ale zaczęłam walkę.. staram się jeść rozsądniej, mniej słodyczy, wiecej owoców i warzyw, pić dużo wody, ale nieraz przegrywam te walkę i ulegnę batonikowi zaczęłam ćwiczyć treningi Ewy Chodakowskiej, chociaż powoli one mi się nudzą i znowu klapa nie ćwiczę.. a co do cellulitu to zakupiłam bańki chińskie i się masuje ;DD
cześć Jeżeli źle sie czujesz w swoim ciele to walcz o ideał. Faktycznie wagę masz prawidłową ale przecież 55 to przy Twoim wzroście też jeszzcze niedowagą nie jest. Może właśnie postaw na ćwiczenia. I lżej jedz. Wogóle warto się stosować do zasady 5 małych posiłków dziennie. Fajnei to jest opisane na 1 str tego forum. Batonik czy jakiś słodycz to nie grzech, jeszcze jak przed południem zjesz to w ciągu dnia spalisz!! Lepiej jak masz ochotę zjeść coś słodkiego i zaspokoić "głód na słodkie" jak później się rzucić i zjeść duzo więcej bo organizm będzie się domagał Więc do dzieła... Powodzenia
Stary 2013-03-19, 17:48   #1273
Dulce19
Przyczajenie

Cytat:
cześć Jeżeli źle sie czujesz w swoim ciele to walcz o ideał. Faktycznie wagę masz prawidłową ale przecież 55 to przy Twoim wzroście też jeszzcze niedowagą nie jest. Może właśnie postaw na ćwiczenia. I lżej jedz. Wogóle warto się stosować do zasady 5 małych posiłków dziennie. Fajnei to jest opisane na 1 str tego forum. Batonik czy jakiś słodycz to nie grzech, jeszcze jak przed południem zjesz to w ciągu dnia spalisz!! Lepiej jak masz ochotę zjeść coś słodkiego i zaspokoić "głód na słodkie" jak później się rzucić i zjeść duzo więcej bo organizm będzie się domagał Więc do dzieła... Powodzenia
właśnie staram się jeść tak 5 razy dziennie, ale i to nieraz nie wychodzi:P mam nadzieje, że tu znajdę wsparcie i jak będę miała leniwy dzień to zagonicie mnie do walczenia o swój ideał;D
Stary 2013-03-19, 17:58   #1274
aniolek199007
Zadomowienie

ale sie ciesze! jak waga nie drgnela ani troche tak tu juz kilo mniej i 4cm z brzuszka zeszlo, jednak asytor slim pomaga w gubieniu kg i cm
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:03   #1275
pipson
Zadomowienie

Cytat:
No lepiej lepiej przynajmniej się dogadam z nim
Ooo naprawdę są uważani za lepszych? Tego nigdy nie słyszałam raczej w Polsce narzekają na lekarzy ale może tu w DE Polacy bardziej się przykładają do pracy no bo w sumie tutaj sporo zarabiają więc nie powinni być źli przychodząc do pracy tak jak w PL.....
Kochana, Polacy narzekaja bo sa malkontentami. Prawda jest taka ze za granica polscy lekarze sa wrecz rozchwytywani, wystarczy popatrzec na sluzbe zdrowia chocby w UK, tam to pozal sie Boze- sa w Polsce tez konowaly, to jasne, ale generalnie do Polski na studia medyczne przyjezdza b. Duzo ludzi z zagranicy ze wzgledu na poziom, szczegolnie do Krakowa Wawy i Katowic takze super ze masz Polaka, do tego zagranica zarabia lepsza kase to sie starac musi
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:27   #1276
meeedzik
Zakorzenienie

Czbasia haha w sumie na winko też ale to w domowym zaciszu z Tż a tak ze znajomymi to wódeczka co week
Cindy cieszę się, że jesteś szczęśliwa

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Ja dziś jeszcze poćwiczyłam 30 pompek i 10 minut hula hop + te 200 ścisków w dzień lepsze to jak nic, a z moimi plecami nie wiem co jest grane, bo ani jednej nożycy nie mogę zrobić, jak podnoszę nogi do góry to mnie boli a tak w ciągu dnia wcale tego nie czuję.
Stary 2013-03-19, 18:47   #1277
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska nakręcę na papiloty może coś z tego wyjdzie a jak nie to łeb pod kran i heja
Jak masz falowane to gdybyś pielęgnowała metodą CG to pewnie i loczki by się pojawiły
Czbasiu ja też ograniczyłam piwko na wódkę się przerzuciłam :cojest: chociaż brzuch po niej nie rośnie
Spróbuj przecież nie podcinasz włosków, tylko je pokręcisz Zawsze możesz wrócić do tego co było
Aj własnie nie chcę mieć loków, więc pielęgnuję je tak, jak proste i fale całe szczęście mi sie nie pojawiają Ja mam włosy prawie przy głowie, tylko po bokach mam trochę włosów, jakby się zaczęły kręcić, to wgl jak pudel bym wyglądała.

Hahahaha xD

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Ja na winko
Ja tam się na nic nie przerzuciłam mam taką przyjaciółkę, z którą ostatnio dość często piję, ona też dba o ciałko i jak pijemy piwko to potem skaczemy na skakance i kręcimy hh
Kiedyś graliśmy w pokera i już tam runda przeszła, 3 piwo poszło, a nagle ja z koleżanką wstajemy i bierzemy hh, miny ekipy zabójcze

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Helol!! U mnie nowości zadnych Z dieta różnie. Chociaż na wieczór się ogarniaam i nie wpiep..rzam przypadkowych rzeczy. No i staram się nie podjadać w ciągu dnia I na wadze ok 0,5 kg mniej Jeszcze ajbym alko wyeliminowała to by było git.. Chociaż piffko ograniczyłam
No i super Już masz postęp przynajmniej Oby tak dalej!!!

Cindy Od razu lepiej się Twoje posty czyta jak taka szczęśliwa jesteś Taka radość od Ciebie bije jak nigdy wcześniej normalnie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Dulce19 Pokaż wiadomość
właśnie staram się jeść tak 5 razy dziennie, ale i to nieraz nie wychodzi:P mam nadzieje, że tu znajdę wsparcie i jak będę miała leniwy dzień to zagonicie mnie do walczenia o swój ideał;D
No i super
Ja też bym postawiła bardziej na ćwiczenia niż na dietę, a z jedzeniem się pilnowała, żeby śmieci nie jeść i na wieczór się nie obżerać, no i o równych porach A tak, to jakaś szczególna dieta Ci nie potrzebna.
Wbijaj do nas, u nas fajnie

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
ale sie ciesze! jak waga nie drgnela ani troche tak tu juz kilo mniej i 4cm z brzuszka zeszlo, jednak asytor slim pomaga w gubieniu kg i cm
To Ty tabsy bierzesz.... Aaaa no widzisz.

Stary 2013-03-19, 18:49   #1278
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dziś jeszcze poćwiczyłam 30 pompek i 10 minut hula hop + te 200 ścisków w dzień lepsze to jak nic, a z moimi plecami nie wiem co jest grane, bo ani jednej nożycy nie mogę zrobić, jak podnoszę nogi do góry to mnie boli a tak w ciągu dnia wcale tego nie czuję.
No, a tak Ci się ćwiczyć nie chciało, widzisz Super
Wiesz co może być nie tak z pleckami- nie ćwiczysz ich, a ćwiczysz brzuch. Kiedy robimy mięśnie brzucha, musimy robić mięśnie pleców, bo inaczej plecy siadają
Ja miałam niedawno taki incydent, codziennie brzucha ćwiczyłam ostro a potem pleców obrócić nie mogłam, porobiłam systematycznie ćwiczenia na plecy i jest ok, spróbuj to pomoże

Stary 2013-03-19, 19:11   #1279
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Czbasia haha w sumie na winko też ale to w domowym zaciszu z Tż a tak ze znajomymi to wódeczka co week
A wracając do woodki. Wchodzi mi elegancko - tylko nie mam głowy ost. i wstyd siadac bo szybko odlatuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 19:12   #1280
zooska
Zakorzenienie

Czbasia Eee tam ja też ostatnio coś szwankuję z moją głową do picia ;( nie wiem ocb...!

Stary 2013-03-19, 19:15   #1281
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam się na nic nie przerzuciłam mam taką przyjaciółkę, z którą ostatnio dość często piję, ona też dba o ciałko i jak pijemy piwko to potem skaczemy na skakance i kręcimy hh
Kiedyś graliśmy w pokera i już tam runda przeszła, 3 piwo poszło, a nagle ja z koleżanką wstajemy i bierzemy hh, miny ekipy zabójcze .
dajesz maleńka No chyba posikałabym sie

Edytowane przez czbasia
Czas edycji: 2013-03-19 o 19:20
Stary 2013-03-19, 19:18   #1282
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

dajesz maleńka No chyba posikałabym sie
Niezle nie? Ja to tak mam. raz na imprezie potrafiłam robić ściski bo zapomniałam w domu^^

Stary 2013-03-19, 19:22   #1283
czbasia
Zakorzenienie

]Zrobiłam 40 przysiadów!! Alem się zmachała

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Niezle nie? Ja to tak mam. raz na imprezie potrafiłam robić ściski bo zapomniałam w domu^^
jesteś miszczem!!
A ja dziś łamie wszelkie dopiero co szumnie głoszone zasady. Umówiłąm się z tż jak z pracy wróci, że piffko wypijemy. To po 22 będzie No i tutaj widać moją silną wolę
Stary 2013-03-19, 19:23   #1284
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
]Zrobiłam 40 przysiadów!! Alem się zmachała
Zawsze coś !!!!!!

Stary 2013-03-19, 19:26   #1285
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze coś !!!!!!
Myślisz, że mało na początek?? Co bym mogła dodać żeby jutra zakwasów nie mieć??
Stary 2013-03-19, 19:32   #1286
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Myślisz, że mało na początek?? Co bym mogła dodać żeby jutra zakwasów nie mieć??
Chociazby skrętoskołony

Stary 2013-03-19, 19:36   #1287
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Chociazby skrętoskołony
Kobieto... motywujeszz mnie.. dołożyłam 60 skrętoskłonów!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 19:36   #1288
Dulce19
Przyczajenie

zooska właśnie widzę, że same fajne dziewczyny tu są i to takie wesołe
Stary 2013-03-19, 19:38   #1289
czbasia
Zakorzenienie

A co tu dziś takie pustki??
Stary 2013-03-19, 19:49   #1290
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Spróbuj przecież nie podcinasz włosków, tylko je pokręcisz Zawsze możesz wrócić do tego co było
Aj własnie nie chcę mieć loków, więc pielęgnuję je tak, jak proste i fale całe szczęście mi sie nie pojawiają Ja mam włosy prawie przy głowie, tylko po bokach mam trochę włosów, jakby się zaczęły kręcić, to wgl jak pudel bym wyglądała.

Hahahaha xD

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Kiedyś graliśmy w pokera i już tam runda przeszła, 3 piwo poszło, a nagle ja z koleżanką wstajemy i bierzemy hh, miny ekipy zabójcze

---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

No i super Już masz postęp przynajmniej Oby tak dalej!!!

Cindy Od razu lepiej się Twoje posty czyta jak taka szczęśliwa jesteś Taka radość od Ciebie bije jak nigdy wcześniej normalnie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

No i super
Ja też bym postawiła bardziej na ćwiczenia niż na dietę, a z jedzeniem się pilnowała, żeby śmieci nie jeść i na wieczór się nie obżerać, no i o równych porach A tak, to jakaś szczególna dieta Ci nie potrzebna.
Wbijaj do nas, u nas fajnie

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

To Ty tabsy bierzesz.... Aaaa no widzisz.
niestety jestem z tych niecierpliwych, po 10dniach diety i cwiczec ubytek wagi i cm znikomy, wiec wrecz musialam kupic table, nic zlego w sobie nie maja, sa wspomagaczem w chudnieciu...oby tak dalej zlatywalo to juz za miesiac bedzie idealna waga
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości