Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes > Służby mundurowe

Notka

Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 11:56   #1441
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III

Cytat:
Napisane przez perelka8942 Pokaż wiadomość
Hehe fajnie mam wirtualne dziecko chciałabym już mieć własne ale coś nam ze zmianą stanu cywilnego nie wychodzi Tż twierdzi, że musimy się najpierw ogarnąć... cokolwiek to znaczy
Sorry, że przypisałam Ci status mężatki z "wirtualnym dzieckiem" - jak to super ujęłaś... Dlaczego? Wy obie macie TŻtów w Szczytnie, jakieś mega chyba odległości nie macie tam... No i z Ostrołęki do Wwy daleko nie jest, a Rybka tam studiuje i w ogóle coś mi się pomieszało

Facetom jakoś zawsze do tego nie spieszną, dla nich priorytet to mieszkanie/dom (jak to woli), stablilizacja w postaci stałej pracy, itp. Jednak osobiście uważam, że nie ma na co czekać, bo ileś latek mija i dziecko by już odchowane było, a Ty dalej młoda i wtedy można dalej o czymś myśleć.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez rybka92 Pokaż wiadomość
No co ty Kornelciaczku nic sie nie stało
Nie przepraszaj mnie nie ma za co
Wg mnie było i jest za co i jeszcze raz przepraszam Poza tym Ty cwana, nawet na ten temat w dyskuję się nie wdałaś tylko ładnie ominęłaś post i bdb
Kornelciaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 12:15   #1442
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kornelciaczek Pokaż wiadomość
Sorry, że przypisałam Ci status mężatki z "wirtualnym dzieckiem" - jak to super ujęłaś... Dlaczego? Wy obie macie TŻtów w Szczytnie, jakieś mega chyba odległości nie macie tam... No i z Ostrołęki do Wwy daleko nie jest, a Rybka tam studiuje i w ogóle coś mi się pomieszało

Facetom jakoś zawsze do tego nie spieszną, dla nich priorytet to mieszkanie/dom (jak to woli), stablilizacja w postaci stałej pracy, itp. Jednak osobiście uważam, że nie ma na co czekać, bo ileś latek mija i dziecko by już odchowane było, a Ty dalej młoda i wtedy można dalej o czymś myśleć.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Wg mnie było i jest za co i jeszcze raz przepraszam Poza tym Ty cwana, nawet na ten temat w dyskuję się nie wdałaś tylko ładnie ominęłaś post i bdb
oj chyba za dużo nas tutaj i ciężko nas wszystkie spamiętać .
Ja nie studiuje w warszawie siedzę w domku i zajmuję się synkiem

U nas TŻ zawsze mówił ,że ślub będziemy brali jak on będzie miał ok 28 lat , stała pracę , dom , dobry samochód Potem może się żenić i starać się o dziecko.No ale jakoś tak wyszło ,że wszystko odwrotnie , najpierw dziecko , potem ślub teraz budujemy dom jak dobrze pójdzie to i stała praca tez będzie no a dobrego samochodu to w takim wypadku się nigdy nie doczekamy hehe nie no może za jakieś x lat jak się troszkę odkujemy Nasz synek w sierpniu będzie miał dwa latka więcej dzieci nie planujemy więc jak odchowam maluszka to wtedy się zajmę sobą

Ehhh ta noc była okropna .Konrad dostał strasznego ataku kaszlu , bałam się ,że się udusi , a mnie od wczoraj głowa boli jak cholera ;/

Edytowane przez rybka92
Czas edycji: 2013-03-19 o 12:27
rybka92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 14:00   #1443
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:

Kornelciaczek znów się pomyliłaś ale to nic... każdemu się może zdarzyć to ja studiuję w Warszawie, zresztą razem z moim Tż a wracając do tematu ślubu... nie mam pojęcia na co czekamy... Mieszkanie swoje mam (dostałam w spadku), tż ma swój samochód... pracuje i mam nadzieje, że będzie pracował... w sumie jak mu się nie uda z policją to miał propozycje pracy u nas w mieście... więc chyba nie jest źle? Ale przecież nie oświadcze mu się i nie powiem bierzemy ślub i koniec... to chyba jest ten krok który on powinien zrobić...

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:

U nas TŻ zawsze mówił ,że ślub będziemy brali jak on będzie miał ok 28 lat , stała pracę , dom , dobry samochód Potem może się żenić i starać się o dziecko.No ale jakoś tak wyszło ,że wszystko odwrotnie , najpierw dziecko , potem ślub teraz budujemy dom jak dobrze pójdzie to i stała praca tez będzie no a dobrego samochodu to w takim wypadku się nigdy nie doczekamy hehe nie no może za jakieś x lat jak się troszkę odkujemy Nasz synek w sierpniu będzie miał dwa latka więcej dzieci nie planujemy więc jak odchowam maluszka to wtedy się zajmę sobą

Ehhh ta noc była okropna .Konrad dostał strasznego ataku kaszlu , bałam się ,że się udusi , a mnie od wczoraj głowa boli jak cholera ;/
ojej... a jak pisałyśmy na fejsie to mówiłaś, że już jest lepiej... biedny maluszek
perelka8942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 14:28   #1444
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Kornelciaczek znów się pomyliłaś ale to nic... każdemu się może zdarzyć to ja studiuję w Warszawie, zresztą razem z moim Tż a wracając do tematu ślubu... nie mam pojęcia na co czekamy... Mieszkanie swoje mam (dostałam w spadku), tż ma swój samochód... pracuje i mam nadzieje, że będzie pracował... w sumie jak mu się nie uda z policją to miał propozycje pracy u nas w mieście... więc chyba nie jest źle? Ale przecież nie oświadcze mu się i nie powiem bierzemy ślub i koniec... to chyba jest ten krok który on powinien zrobić...

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

ojej... a jak pisałyśmy na fejsie to mówiłaś, że już jest lepiej... biedny maluszek
Noooo było lepiej , już nie ma gorączki , katarek się troszkę zmniejszył ale ten kaszel go męczy strasznie ;/ Ale masz fajnie z tym mieszkaniem <zazdrości>
Stary 2013-03-19, 14:31   #1445
patision
Raczkowanie

My to młodzi jeszcze no ja 21mam lat a TŻ 23. Ja bym chciała ślub no ale to on musi zrobic ten krok i u nas dziwna sytuacja ja sie ucze ale koncze szkole juz w czerwcu TŻ bedzie pracowac w policji to stała prace ma u mnie problem bo ja sama nie wiem co chce w zyciu robic ja bym mogla zajmowac sie tylko domem no ale niestety tak byc narazie nie moze ;p co do mieszkania no ja mieszkam z rodzicami mamy bardzo duzy dom postawiony w 2009r TŻ tez mieszka z rodzicami i dziadkami niby ma jeszcze mieszkanie w blokach tak jakby ale narazie tam mieszka ciotka TŻ . A wiadomo ani ja u niego nie chce mieszkac ani on u mnie chcialibysmy w tym mieszkaniu ale nie wiem jak to bd ta ciotka tez potrzebuje czasu zeby kupic cos swojego wiec nie wiem jak to bd... zreszta nawet zareczeni nie jestesmy :/
patision jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 14:38   #1446
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
My to młodzi jeszcze no ja 21mam lat a TŻ 23. Ja bym chciała ślub no ale to on musi zrobic ten krok i u nas dziwna sytuacja ja sie ucze ale koncze szkole juz w czerwcu TŻ bedzie pracowac w policji to stała prace ma u mnie problem bo ja sama nie wiem co chce w zyciu robic ja bym mogla zajmowac sie tylko domem no ale niestety tak byc narazie nie moze ;p co do mieszkania no ja mieszkam z rodzicami mamy bardzo duzy dom postawiony w 2009r TŻ tez mieszka z rodzicami i dziadkami niby ma jeszcze mieszkanie w blokach tak jakby ale narazie tam mieszka ciotka TŻ . A wiadomo ani ja u niego nie chce mieszkac ani on u mnie chcialibysmy w tym mieszkaniu ale nie wiem jak to bd ta ciotka tez potrzebuje czasu zeby kupic cos swojego wiec nie wiem jak to bd... zreszta nawet zareczeni nie jestesmy :/
ooo to w takim wieku jestescie jak my a gdzie się uczysz ? jak ja zaczynam temat z moim TŻ o studiach i o jakiejś pracy to on twierdzi ,że po co mi to , że nie muszę iść do pracy ,że mam się zajmować dzieckiem i domem .Z jednej strony spoko bym miała no ale z drugiej chciałabym pracować bo wiadomo sytuacja finansowa by się poprawiła , byłabym między ludźmi , miałabym swoje pieniądze itp. No ale nie wiem , pożyjemy zobaczymy ale też nie mam pomysłu na siebie
Stary 2013-03-19, 14:53   #1447
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Zabijcie mnie co tylko, naprawdę mi się Wasze osoby strasznie mylą

W ogóle fajnie, że cokolwiek planowaliście A dziecko, oj z perspektywy czasu żałuję, że nie zaszłam w ciążę, wtedy kiedy chciałam najbardziej, a posłuchałam się już EKS TŻta... Ale nie ważne

A to nie jest tak, że jak mija katarek i gorączka to pojawia się właśnie uciążliwy kaszel? Odnośnie bólu głowy to możliwe, że przez zmianę pogody.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 14:54   #1448
patision
Raczkowanie

Ja chodzę na studium farmaceutyczne bo jakos na studia jestem troche leniwa nie wiem czy dałabym rade kolejne 5 lat nauki chyba ze może zaoczne czy cos... No fakt zawsze lepiej miec swoja prace nie jestes podatna na kogos masz swoje pieniadze i sama nimi rządzisz
Stary 2013-03-19, 14:55   #1449
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Stąd moje pomyłki A co studiujecie??

Czytając to co na niebiesko, widzę siebie rok i 2 lata wstecz i że TŻ na wszystko czas... A miał już wtedy 28-29 lat
Stary 2013-03-19, 14:56   #1450
kaska87
Zakorzenienie

Kornelciaczek wiem, że Cię męczę ale myślę, że znasz odp na moje pytanie jak wygląda kwestia uposażenia na adaptacji-nadal zarabiają tyle co na szkoleniu? Czy już normalną pensję, np jak mój będzie w WRD, a na adaptacji to każdy chyba jest jako prewencja?

jakie Wy młodziutkie

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2013-03-19 o 14:57
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 15:09   #1451
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo to w takim wieku jestescie jak my a gdzie się uczysz ? jak ja zaczynam temat z moim TŻ o studiach i o jakiejś pracy to on twierdzi ,że po co mi to , że nie muszę iść do pracy ,że mam się zajmować dzieckiem i domem .Z jednej strony spoko bym miała no ale z drugiej chciałabym pracować bo wiadomo sytuacja finansowa by się poprawiła , byłabym między ludźmi , miałabym swoje pieniądze itp. No ale nie wiem , pożyjemy zobaczymy ale też nie mam pomysłu na siebie
Najważniejsze, że szanuje Ciebie i to, że wie że dom i obowiązek utrzymania domu, a także opieka nad dzieckiem to też praca. A tak poważnie, to co wydasz na przedszkole (prywatne) lub nianie to lepiej w domu siedzieć i mieć troszkę mniej pieniążków wg mnie. Odnośnie studii, OK myślę, że powinnaś iść, ale wybierz coś co Ci się przyda, bo większość teraz to takie oklepane byle co, a poniżej 4000 zł za rok się nie płaci, dlatego tutaj się dobrze zastanów. Ja chyba do decyzji odpowiednich studiów dojrzałam mając dopiero 22 lata, ale było już za późno

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez patision Pokaż wiadomość
Ja chodzę na studium farmaceutyczne bo jakos na studia jestem troche leniwa nie wiem czy dałabym rade kolejne 5 lat nauki chyba ze może zaoczne czy cos... No fakt zawsze lepiej miec swoja prace nie jestes podatna na kogos masz swoje pieniadze i sama nimi rządzisz
Farmacja W ogóle to ciekawe... Ale patrz, w tym studium musisz się bardzo dużo uczyć, bo ot tak nie zaliczasz przecież, zapewne uczysz się w systemie dziennym, to gdzie Ty leniwa? Wiesz jak czasem na studiach jest light, aż szkoda tam chodzić

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Kornelciaczek wiem, że Cię męczę ale myślę, że znasz odp na moje pytanie jak wygląda kwestia uposażenia na adaptacji-nadal zarabiają tyle co na szkoleniu? Czy już normalną pensję, np jak mój będzie w WRD, a na adaptacji to każdy chyba jest jako prewencja?

jakie Wy młodziutkie
Nie męczysz Kochana Ja nie pamiętam sama jak sytuacja finansowa w tamtym czasie wyglądała, bo ja na szkole miałam w okolicach 1300 brutto,a w czasie adaptacji - hmm... też to były te same pieniążki, bo pamiętam, że rozkaz podpisałam dopiero po adaptacji

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 15:11   #1452
rybka92
Raczkowanie

Kornelciaczku a napisz mi jak ci się pracuje w policji ? jaki juz masz stopień i w jakim dziale, wydziale ( nie wiem jak się to nazywa ale chodzi mi o prewencje , drogówke itp.) pracujesz? Jesteś zadowolona ,że podjełaś taką decyzje czy żałujesz ,że jesteś policjantką? Pytam bo sama kiedyś chciałam pracować w policji ale teraz to i tak chyba nic z tego
Stary 2013-03-19, 15:12   #1453
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Oczywiście na adaptacji zabezpieczanie meczy, marszy, ochrona ambasad, chodzenie po stolicy i zwiedzanie jej Nie ma znaczenia czy się podlega pod WRD, czy WPI każdy jest wtedy w prewencji (mówię o adaptacji)

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Kornelciaczku a napisz mi jak ci się pracuje w policji ? jaki juz masz stopień i w jakim dziale, wydziale ( nie wiem jak się to nazywa ale chodzi mi o prewencje , drogówke itp.) pracujesz? Jesteś zadowolona ,że podjełaś taką decyzje czy żałujesz ,że jesteś policjantką? Pytam bo sama kiedyś chciałam pracować w policji ale teraz to i tak chyba nic z tego
PW Za dużo szczegółów
Stary 2013-03-19, 15:12   #1454
patision
Raczkowanie

Tak na dziennych jestem no nauki dużo i jest cieżko... co do studiów nie wiem jeszcze ja to mowia na nauke nigdy nie jest za pozno no ale jak zdam egzamin zawodowy to czeka mnie 2letni staż wiec raczej na szkołe nie będę miała czasu...
Stary 2013-03-19, 15:13   #1455
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście na adaptacji zabezpieczanie meczy, marszy, ochrona ambasad, chodzenie po stolicy i zwiedzanie jej Nie ma znaczenia czy się podlega pod WRD, czy WPI każdy jest wtedy w prewencji (mówię o adaptacji)
no to wiem, coś mąż mówił o ambasadach
dzięki

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 18:44   #1456
lady17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

jakie Wy młodziutkie
Mój Tż podpisał rozkaz przed wyjazdem na adaptację i od stycznia dostaje już tą "normalną" wypłatę.
Stary 2013-03-19, 19:47   #1457
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady17 Pokaż wiadomość
Mój Tż podpisał rozkaz przed wyjazdem na adaptację i od stycznia dostaje już tą "normalną" wypłatę.
Bardzo możliwe, że tak jest teraz - tego nie wiem, ale mogę się dowiedzieć, ja rozkaz podpisałam po adaptacji, a co do kwestii finansowych ja tego już nie pamiętam tak dobrze. Jutro się w pracy dopytam
Stary 2013-03-19, 20:02   #1458
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:34
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 20:05   #1459
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Stąd moje pomyłki A co studiujecie??

Czytając to co na niebiesko, widzę siebie rok i 2 lata wstecz i że TŻ na wszystko czas... A miał już wtedy 28-29 lat
Robiliśmy dziennie licencjat z pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej, a teraz zaocznie już jesteśmy na ostatnim semestrze magisterki z pedagogiki sądowo - penitencjarnej. i Masakra, nikomu nie polecam w życiu tych studiów które my robimy... nie opłaca się, w zawodzie pracy nie ma, wszystkie stołki poobstawiane - niestety norma w szkolnictwie.

My już tacy młodzi nie jesteśmy... ja w tym roku będę miała 24 lata, Tż 25 lat... wypadałoby się chyba ustatkować.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-19, 20:14   #1460
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
Robiliśmy dziennie licencjat z pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej, a teraz zaocznie już jesteśmy na ostatnim semestrze magisterki z pedagogiki sądowo - penitencjarnej. i Masakra, nikomu nie polecam w życiu tych studiów które my robimy... nie opłaca się, w zawodzie pracy nie ma, wszystkie stołki poobstawiane - niestety norma w szkolnictwie.

My już tacy młodzi nie jesteśmy... ja w tym roku będę miała 24 lata, Tż 25 lat... wypadałoby się chyba ustatkować.
boszsz, to ja mam 27, nie jestem ustatkowana, jestem dinozaurem , znaczy nie bedzie już ze mnie ludzi?

a co w ogole można robić po pedagogice sądowo-penitencjarnej? i czym to się różni od resocjalizacji?
Stary 2013-03-19, 20:21   #1461
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_1101 Pokaż wiadomość
Faktycznie jesteście bardzo młodziutkie kiedy to ja miałam 21 lat .

Wiecie jak ja nienawidzę tej szkoły mojego męża :/ Fak :/

Ale cóż taką decyzję podjęliśmy i trzeba teraz przecierpieć.
a czemu nienawidzisz ? oj chyba nie jest tak źle co ?
Stary 2013-03-19, 20:27   #1462
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Millygirl Pokaż wiadomość
boszsz, to ja mam 27, nie jestem ustatkowana, jestem dinozaurem , znaczy nie bedzie już ze mnie ludzi?

a co w ogole można robić po pedagogice sądowo-penitencjarnej? i czym to się różni od resocjalizacji?
szczerze? nie mam pojęcia czym to się różni od resocjalizacji może tym, że możemy wydawać opinie dla sądu tzn być biegłymi i być kuratorami sądowymi? chyba tylko tym... ale nie lubie mojej szkoły... nic nowego z niej nie wynoszę... masakra jakaś

Nie jesteś dinozaurem... mnie szlag jasny trafia, że wśród moich najbliższych koleżanek tylko ja nie jestem ustatkowana... no i u mnie w rodzinie tak jest że jak już będę miała te 25 lat czyli za rok to już będą mówić, że jestem starą panną... cóż... co kraj to obyczaj w naszym przypadku co region to inny obyczaj
Stary 2013-03-19, 20:46   #1463
Butterfly_1101
Raczkowanie

...

Edytowane przez Butterfly_1101
Czas edycji: 2013-08-11 o 20:34
Butterfly_1101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-19, 20:55   #1464
Millygirl
Zadomowienie

Cytat:
szczerze? nie mam pojęcia czym to się różni od resocjalizacji może tym, że możemy wydawać opinie dla sądu tzn być biegłymi i być kuratorami sądowymi? chyba tylko tym... ale nie lubie mojej szkoły... nic nowego z niej nie wynoszę... masakra jakaś

Nie jesteś dinozaurem... mnie szlag jasny trafia, że wśród moich najbliższych koleżanek tylko ja nie jestem ustatkowana... no i u mnie w rodzinie tak jest że jak już będę miała te 25 lat czyli za rok to już będą mówić, że jestem starą panną... cóż... co kraj to obyczaj w naszym przypadku co region to inny obyczaj

aaaa,ale kierunek brzmi fajniej dla ucha niż resocjalizacja

żartowalam trochę z tym dinozaurem a Ty ustatkowana trochę jesteś, masz kogoś, macie jakieś plany przecież
W moim otoczeniu jest rożnie, są rodziny z dziećmi, są dlugoletnie związki bez ślubu, ale za to z kredytem , jest kilka zaręczonych, singielkę znam jedną. W pracy na trzydzieści kilka osob w wydziale tylko ja i i dziewczyna rok starsza nie mamy rodziny/męża..nawet nie jesteśmy zaręczone a mój tz ma 31 lat, tym bardziej nie ma na co czekać....starego dziada brac nie bedę przecież
Stary 2013-03-19, 20:56   #1465
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_1101 Pokaż wiadomość
a bo nie ma czasu za dużo wolnego, żeby pogadać przez tel. ale też aż takiej tragedii nie ma

AAA a jak kaszel małego? polecam na kaszel wapno, syrop clemastin (chyba tak się pisze) i fenistil też jest dobry. Mojej córce przeszedł po nich kaszel.
No juz troszkę lepiej Mały dostał 4 syropy prawoslazowy , ceclor , pulneo i calpul juz swoja dawke dostał , jeszcze przeds snem wysmaruje go maścią rozgrzewającą.Jutro idę z Kodim na kontrolę , ciekawe co powiedzą.

Hmmmm dziewczynki coś chcę w sobie zmienić.Myślę o włosach.Co powiecie na Ombre?
Stary 2013-03-19, 21:11   #1466
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
aaaa,ale kierunek brzmi fajniej dla ucha niż resocjalizacja

żartowalam trochę z tym dinozaurem a Ty ustatkowana trochę jesteś, masz kogoś, macie jakieś plany przecież
W moim otoczeniu jest rożnie, są rodziny z dziećmi, są dlugoletnie związki bez ślubu, ale za to z kredytem , jest kilka zaręczonych, singielkę znam jedną. W pracy na trzydzieści kilka osob w wydziale tylko ja i i dziewczyna rok starsza nie mamy rodziny/męża..nawet nie jesteśmy zaręczone a mój tz ma 31 lat, tym bardziej nie ma na co czekać....starego dziada brac nie bedę przecież
Mam kogoś, ale planów konkretnych nie ma... nie wiem czy czytałaś wcześniej, ale mój tż stwierdził, że najpierw musimy się ogarnąć... i tak naprawde to ja nie wiem co to znaczy dla niego

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
No juz troszkę lepiej Mały dostał 4 syropy prawoslazowy , ceclor , pulneo i calpul juz swoja dawke dostał , jeszcze przeds snem wysmaruje go maścią rozgrzewającą.Jutro idę z Kodim na kontrolę , ciekawe co powiedzą.

Hmmmm dziewczynki coś chcę w sobie zmienić.Myślę o włosach.Co powiecie na Ombre?
Rybka, ombre fajny pomysł... ale wydaje mi się, że najlepiej dziabnąć sobie w salonie niż ten z loreal... też o tym myślałam. Dodatkowo myślę jeszcze o kreatynowym prostowaniu włosów ale na to muszę odłożć sporo kaski
Stary 2013-03-19, 21:17   #1467
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
Mam kogoś, ale planów konkretnych nie ma... nie wiem czy czytałaś wcześniej, ale mój tż stwierdził, że najpierw musimy się ogarnąć... i tak naprawde to ja nie wiem co to znaczy dla niego

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Rybka, ombre fajny pomysł... ale wydaje mi się, że najlepiej dziabnąć sobie w salonie niż ten z loreal... też o tym myślałam. Dodatkowo myślę jeszcze o kreatynowym prostowaniu włosów ale na to muszę odłożć sporo kaski
No ja chce właśnie u fryzjera zrobić a ile kosztuje te prostowanie włosłów? długo trzyma ? włosy się nie zniszczą?
Stary 2013-03-19, 21:22   #1468
perelka8942
Raczkowanie

Cytat:
No ja chce właśnie u fryzjera zrobić a ile kosztuje te prostowanie włosłów? długo trzyma ? włosy się nie zniszczą?
kreatyna właśnie odbudowuje włosy więc wydaje mi się to dla naszych kudłów idealnie, niestety cholernie drogie... jak się nie wynajdzie żadnego kuponu na citeam, grouponie albo gruperze to od 700 zł w górę takie coś może kosztować. A trzyma do około 3 miesięcy albo i dłużej
Stary 2013-03-19, 21:42   #1469
rybka92
Raczkowanie

Cytat:
kreatyna właśnie odbudowuje włosy więc wydaje mi się to dla naszych kudłów idealnie, niestety cholernie drogie... jak się nie wynajdzie żadnego kuponu na citeam, grouponie albo gruperze to od 700 zł w górę takie coś może kosztować. A trzyma do około 3 miesięcy albo i dłużej
O cholera to nie na mój portfel hahaha
Stary 2013-03-19, 21:55   #1470
Kornelciaczek
Wtajemniczenie

Cytat:

Nie mów, że APS Dlaczego nie polecasz? Fakt, z pracą w tym, zawodzie to mega ciężko :/ Kochana, ale peintencjarna to ZK, AŚ

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:

Nie tylko Ty Ja to nie wiem kiedy się własnego M dorobię - chyba, że zagranicę wyjadę :P A ludzie z Ciebie będą, dlaczego nie?

Prawie niczym się nie różni ten kierunek od resocjalizacji, poza nazwą i że bardziej Cię przygotowuję do pracy jako kurator sądowy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Służby mundurowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości