|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 | |||||
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
Cytat:
![]() Zdrówka życzę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Bardzo ładny ten wózek ![]() ![]() ![]() Dostanie imię po swoim pradziadku - Jan. Prawdę mówiąc mieliśmy tylko imię dla chłopca, więc dobrze jakby był synuś ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3452 |
Zakorzenienie
|
Groszek faktycznie wywołał uśmiech.
Bebe - gratuluję! Jaś i Małgosia... podoba mi się taki zestaw imion. Nela - pytałam, bo niedawno przeczytałam o istnieniu pewnej choroby, którą lekarze nieskutecznie leczą lekmi przeciwpadaczkowymi, ale to na szczęście nie to. Prince - biedna jesteś z tym bólem. Allebazi - wózek fajny, oby udało się rozwizać problem z kołem. Chciałam Cię zapytać, czemu masz taki trudny nick, ale właśnie sobie przypomniałam, co Cię łączy z Wiktorią i już widzę, że jest łatwy. ![]() Karolina - w tej spacerówce chyba nie ma folii do obserwowania dziecka. Fajnie, że są dwie niezależne budki, a przenosząc za pałąk pełnie łatwiej utrzymać gondolę we właściwej pozycji. Akurat ja ściągałam ją tylko kilka razy, ale niektóry korzystają z tego często. Dzień był tak wiosenny, że przed południem zapliły się latarnie uliczne. Może zamiast na spacerówki, to powinnyśmy się przerzucić na sanki... Młodej już na pewno wyszedł trzeci ząbek, czyli górna jedynka, a językiem trze w miejscu dolnej dwójki. Dzisiaj trochę próbowała chodzić podpierając się co dwa kroczki i nawet wyszła przywitać tatę tj. przeszła ok. metra mając po jednej stronie łóżeczko, a po drugiej krzesło. Zasnęła po herbatce i 30 ml mleka, a myślałam, że jest głodna i zrobiłam 180. |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Właśnei jem śniadanie i jadę do pracy. Na razie jest super. Tak jak pisałam wcześniej kupa roboty ale za to nie mam czasu na tęsnoty za młodym ![]() ![]() Dziękuję dziewczyny ![]() Więcej napiszę jak będę miała czas bo na razie ogarniam wszystko ![]() Dobrego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3455 |
Zakorzenienie
|
hej
moje dziecko robi sobie w lusterku cacy ![]()
#3456 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() ![]() A no i mała obudziła się w nocy tylko raz. Żyć nie umierać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() dziś się wyspała, choć musiałam w nocy 3 razy wstawać-dać smoka, potem bujać, drugi raz podać smoka, ale spała do 7 w swoim łóżeczku ![]() różnica wielka jak dla mnie.... położyłam ją wczoraj po 20, nie jak zwykle po 19, miałam nadzieję, że pośpi chwilę dłużej, a gdzie tam, Małżowi budzik o 7 zaczął dzwonić patrzymy na Nią, a Ona leży już obudzona z uśmiechem od ucha do ucha ![]() jak wstała, to posadziłam ją na nocniku i znów bardzo się powiodło to posiedzenie ![]() ![]() ![]()
#3458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 | ||
Rozeznanie
|
.wymienić chyba można, zresztą tylko dla względów estetycznych bo na szczęście uszkodzone jest tak że można nim jeździć. Tylko nie mam pojęcia gdzie takie koło można by dokupić.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mam dziś urlop, nie miałam z kim zostawić Wojtka - mama zaniemogła. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3460 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3461 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Co to jest "cacy"? ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Nadalka, położyłaś Małą o 18? Maciejka, wielkie brawa za kroczki! ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Hehe! Młoda klaszcze do muzyki, w rytmie! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3462 |
Zakorzenienie
|
Po 19, i tak po 22 się obudziła z wielkim płaczem, bujałam ją pół godziny, w końcu dałam czopka i posmarowałam dziąsła i jakoś usnęła. Ale i tak wstała 5,20.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3463 |
Zakorzenienie
|
Pumka najlepsze życzenia urodzinowe, szczęścia, miłości, sukcesów, pociechy z Córuni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zakorzenienie
|
Pumas najlepsze życzenia urodzinowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha, to słodko ![]() Pumas, najlepsze życzonka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3468 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() urodzilam naturalnie bez zadnego znieczulenia 2 sierpnia o 18.40 cudownego maluszka (Koray Kamil) 3760 i 59cm. z malym wszystko ok, tylko musieli mi wywolywac porod bo brzdacowi wcale sie niespieszylo na ten swiat a ze mam problemy ze zdrowiem to nieczekali dluzej jak 7dni bo teoretycznym terminie. maly niemial praktycznie zoltaczki, ale ze wody mialam zielonkawe to dostal jakas bakterie ktora po 2 dniach poscila ![]() ![]() ![]() mama pomogla mi przez te pierwsze miesiace, a ze w NL tylko 3 miesiace macierzynskiego musielismy wracac ![]() ![]() ![]() niemialam pokarmu prawie wogole, polozna laktacyjna dala mi tabletki na laktacje...pomogly...ale na moje nieszczescie zniszczyly mi prawie tarczyce, moje TSH z normy skoczylo do 77!!!, po swietach bozonarodzeniowych zbadal mi je moj super lekarz ginek, i sie okazala ze mam Hasimoto podwyzszone i TSH, 2 tygodnie pozniej okazalo sie ze jestem znowu w CIAZY ![]() ![]() ![]() gratuluje wam wspanialych bobaskow, obejrzalam juz kilka ich fotek i wygladaja cudownie ![]() ![]() teraz wiem gdzie was znajde wiec bede sie odzywac co i jak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3469 |
Zakorzenienie
|
Pumka Najlepszego
![]()
![]() |
#3470 |
Zadomowienie
|
Pumka sto lat
![]() u nas kolejna fatalna noc, normalnie zaczynam tracić nadzieję, że to się kiedyś unormuje mam serdecznie dość... |
![]() ![]() |
![]() |
#3471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję synka i drugiego maleństwa ![]() Trzymam kciuki, żeby maluszek był zdrowy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Gdzie ta wiosna??? Pumas wszystkiego najlepszego ![]() Selay gratuluje ciąży, mam nadzieje, ze z malenstwem wszystko ok ![]() Alebazzi co to za historia nicka, bo nie kojarze ![]() ![]()
#3473 |
Raczkowanie
|
ewka5891 termin porodu z OM mam na 19 wrzesnia, czyli rok i miesiac bedzie roznicy miedzy rodzenstwem .... oby wszystko skonczylo sie dobrze ... boje sie bardziej niz w ciazy z Korayem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3474 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pumas - ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dzieki za mile slowa
![]() ![]() ![]() Maciejka__ w 5tygodniu ciazy mialam ft4=10 (gdzie norma od 10-22), tsh 28! dawka 125 Eutoryxu, kolejne badanie w 9 tygodniu juz ft4 skoczylo do 15,7 a tsh spadlo do 7 wtedy dawke mi zwiekszono do 150 i tak za tydzien (koniec 14 tyg) w poniedzialek mam nastepne badanie na ft4, tsh wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze ...patrzac na te wyniki to niby 5 tyd i ft4 dolna norma ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3476 | |||||
Zakorzenienie
|
Pumcia podobno masz urodziny
![]() ![]() ![]() Bebe gratuluję, bardzo dobre wieści z usg ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pumka Najlepszego ![]() my po dwu godzinnym spacerze. Musze pokutę odmówić wieczorem na rekolekcje do kościoła.
http://suwaczki.maluchy.pl/li-61960.png http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371x2odyyxq.png Edytowane przez modnisia86 Czas edycji: 2013-03-20 o 10:07 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
hej.
ale jestem chora ![]() Karolina, dobrze że nie kupiłaś tej maty dwustronnej. Będą ją reklamować bo non stop wychodzą nowe dziury. Mata ma w środku piankę a na wierzchu folię ![]() ![]() Selay - gratuluję ![]()
Emilowe całusy ![]() Edytowane przez nel_a Czas edycji: 2013-03-20 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#3479 |
Raczkowanie
|
niestety pracuje, w NL ciaza to nie choroba!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:26.