|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Witam się
nadal nic. Powiem Wam, że czuje się taka obojętna... tak pusto. przepraszam, że Wam tak marudze
|
|
|
|
#3242 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Misia nie przepraszaj, masz prawo. My po to tu jesteśmy żeby Cię wspierać! Jesteśmy z Tobą! Wiem, to tylko słowa...
Edytowane przez aneczka25057 Czas edycji: 2013-03-20 o 07:30 |
|
|
|
#3243 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Misia
|
|
|
|
#3244 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mieszkaliśmy na tej samej ulicy Zaczeliśmy się spotykać "na poważnie" jak kończyłam 2 gimn. I dalej tak trwaKoleżanki mówiły, że jak przekroczymy 10 lat związku bez żadnych poważnych zobowiązań to rozstanie murowane. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
misia musisz być silna Mnie Tż wywinął kiedyś podobny numer (pare lat temu) Byliśmy razem w Lublinie (tam studiowaliśmy ale zaocznie) i on nagle że to koniec, musimy się rozstać itp. Nie wiem jak wytrwałam do końca zjazdu. Później okazało się że miał problemy i nie chciała mnie nimi obarczać ![]()
|
|||||
|
|
|
#3245 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z założenia w tym wieku powinnam miec już mnije więcej 3 letni staż małżeński i 2 dzieci... 29 stuknęło a ślub w przyszłym roku znajomi kupili dom na wsi, to teraz mam gdzie jeździć, a w lato mam przerąbane, bo wszyscy zjeżdżają się do nas ![]() ale lubię to mimo wszystko Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3246 |
|
BAN stały
|
Nie mogę dzisiaj ruszyć dupska...
|
|
|
|
#3247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3250 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez bym lubiała ![]() nam z TŻ sie marzy mieć coś swojego nad naszym morzem.....może kiedyś.... ![]() to niech mnie też ktoś kopnie a jak tam kozieradka? ![]() Cytat:
nie zawsze wszystko się układa tak, jak byśmy tego chciały niestety..
|
|
|
#3251 |
|
Zadomowienie
|
cześć
ja znam dwa mobilizatory: TŻ i słońce mamy dzisiaj oboje wolne, zaraz wychodzimy na spacer kupić mi zegarek, bo zgubiłam stary trochę jestem głupia, bo całe moje zaskórniaki z tego miesiąca chcę na niego wydać, ale w końcu będę miała taki o jakim marzyłam! a przy okazji wstąpimy gdzieś pomierzyć obrączki może
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
ja też powinnam pisac prace lic. i niby jak mam to robić w takim stanie?
|
|
|
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze
![]() Dzielnie wcieram każdego dnia. Do tego biorę Solgar, formuła włosy, skóra, paznokcie, wiesiołka, używam szamponów do włosów wypadających, wznowiłam olejowanie indyjskimi cudami i liczę na cud! ![]() Podcięłam też moje liche kłaczki, bo końce były tak cienkie, że masakra ![]() A u Ciebie jak pielęgnacja? Cytat:
|
|
|
|
|
#3254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcemy takze pomóc
|
|
#3255 | |||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
On musi Ci to wyjaśnić, rety... Cytat:
) ale dlatego, że na razie mamy jednego kompa to siadam kiedy on nie pracuje, ostatecznie z tel czytam i on wie kiedy tu buszuję ![]() Cytat:
![]() My byliśmy wczoraj pytać o salę na przyjęcie, właściciel wyjechał do Niemiec na 2 tygodnie, ale chłopaki zza baru są entuzjastycznie bardzo nastawieni i mówią, że za 3000 będziemy mieli zamknięty lokal z ochroną, 2 osobami za barem i full opcją jeśli o % (zamówimy wspólnie w hurtowni gdzie właściciel kupuje), więc zostaje nam catering na przyjęcie (być może też po znajomości taniej), DJ (może też taniej?) + dobranie sprzętu i no i miejsce na obiad (nie mam pojęcia gdzie (btw - spotkałyście się może z praktyką możliwości spróbowania oferowanych dań w restauracji, chcąc zamówić u nich obiad?)
|
|
#3256 |
|
Zadomowienie
|
akurat jeżeli chodzi o rodzinę, to własnie wtedy sobie o nas przypominają, ale częściej są to znajomi, i nie musze latać "ze sraczką", że nie posprzatane czy coś w ten deseń
poza tym te ich przyjazdy dzialają na zasadzie "coś za coś" hehe ![]() ![]() właśnie miałam minizawał, sąsiad znów coś wierci!!!!
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() to nam w tym roku miaj 7 lat więc zobaczymy na ile prawdziwe są plotki o rozstaniu po takim czasie ![]() misia strasznie to wszystko jest dla mnie dziwne... w sobote planował wspólne życie a w poniedzialek zostawił? ![]() coś mi tu nie gra...
|
|
#3258 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Także sądzę, że nie powinni robic problemu PYTAĆ PYTAĆ PYTAĆ!!! O!
|
|
#3259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
--------- cześć ![]() u mnie słoneczko i śnieg się topi ![]() ![]() Misia |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam się herbatką
dzisiaj 20, więc w pracy robi się luz biorę się za układanie dokumentów słońce świeci! Cytat:
nie marudzisz! Daj spokój! Zawsze możesz na nas liczyć pamiętaj, że jesteśmy z Tobą! Wiem, że ciężko w takiej sytuacji wziąć się za co, ale musisz bo inaczej zwariujesz ![]() Cytat:
KaMilka4891 współczuję hałasu...
|
|
#3261 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To byla niezla jazda ![]() Cytat:
Kochane, po wczorajszej wizycie u rodzicow TZta wiemy na czy stoimy i na 100% bedzie Belgia, data prawie zaklepana na sali to 21 czerwca 2014, pierwszy dzien lata! Jak juz podpiszemy umowe z sala to bede prosila o wpisanie do kalendarza. Na razie jeszcze nie zapeszajmy!! Ale sie ciesze! Aha, pierscionek juz na palcu! Edytowane przez Opiumalfa Czas edycji: 2013-03-20 o 10:29 |
||||
|
|
|
#3262 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Opiumalfa oj, pierścionek ładny
i gratuluję wybrania daty czyli ślub będziecie mieć tydzień po nas
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-03-20 o 10:38 |
|
|
|
#3264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mam dylemat - Tż ma urodziny niedługo - 29 i chciałabym mu kupić jakieś perfumy -coś z wyższej półki. Do tej pory używał zielonego str8. Potrzebuje czegoś świeżego- może być z nutą cytrusową. Jakieś propozycje Wasze?
|
||
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, że w końcu się zdecydowaliście. Pamiętam jak ja tutaj trułam bo nie mogłam się zdecydować gdzie zrobić wesele ![]() Pierścionek fajny Z wyglądu przypomina mi mój ulubiony, który gdzieś zgubiłam
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Zakorzenienie
|
anka1987 hm ja się nie znam na perfumach, więc Ci nie pomogę... ostatnio kupowałam TŻ z FM i bardzo mi się podobają
długo się trzymają, świetnie pachną ja też mam z FM i właśnie niedługo planuję kupić następne, bo mi się kończą
|
#3267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
termin tydzień przed nami ładny pierścionek -Tż wybierał sam czy z twoją pomocą?![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- można nazwę prosić? |
|
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
Opium gratuluję daty sali i podjętych decyzji
![]() pierścionek ładny
|
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Kurczak, u mnie tak szaro i buro, że nic się nie chce
![]() misia czy on nie pojmuje, że tu teraz liczysz się Ty nie pieniądze? Nie gra mi tu coś bardzo. Tak jakby był coś o czym nie chce Ci powiedzieć. I Kochana nie męczysz i nie marudzisz! Zawsze chętnie Cię wesprzemy, także pisz zawsze - o każdej porze dnia i nocy ![]() agunineczka gra super! Mój chrześniak ma urodziny w maju i gra jest super, więc może i jemu zakupie, akurat 3 latka skończy ![]() KaEs ja swojego także poznałam w 2LO, dokładnie w wakacje po 1 klasie I w sierpniu minie nam 6 lat, także na czas ślubu będzie 7 więc nie strasz! :PCytat:
![]() Ja przekonałam się po 3 gim., jak kobiety mogą być wredne i być przyjaciółką, a w momentach damsko-męskich zapomnieć o Tobie. Pamiętam, że kręciłam ze znajomym i oboje coś czuliśmy, na imprezach zawsze obok siebie, łapał mnie za rękę, sprawiał prezenty. Mówił, że chce być ze mną, ale nie czuje się gotowy. A ja wierzyłam, że musimy poczekać. Byliśmy bardzo zgraną paczką i trzymaliśmy się razem nawet gdy starsi o rok znajomi, w tym mój brat, poszli do liceum, a my zajęliśmy miejsce najstarszych w szkole. Mimo upływu czasu ja nadal miałam motyle w brzuchu. Przyjaciółka N. kazała mi abym dała spokój, bo mimo iż jest super facetem to ona czuje, że nic z tego nie będzie, bo on musi chcieć i walczyć, a tego nie ma. No i miała rację. W wakacje kończące nasze gimnazjum zjechaliśmy się do znajomej - był grill, basen, nocne oglądanie filmów i koncertu Iron Maiden - tak słuchałam kiedyś takich klimatów... Gdy poszliśmy oglądać ów filmy i koncert wszyscy zajęli najlepsze miejsca, ja przyszłam później przynosząc popcorn z koleżanką, u której byliśmy. Dostałam wiadrem zimnej wody w twarz on tam był, a na jego ramieniu leżała "przyjaciółka" K. i tak spędzali całą noc - na śmiechach i leżeniu. Moja pierwsza młodzieńcza miłość dała mi w twarz, przeżyłam to okropnie.Jednak potem na kolejnej imprezie zaczynającej rok szkolny oni także byli, jednak ja trzymałam się N. (przyjaciółki) i znajomych, z którymi się zakumulowałam mocniej po tej historii. Oczywiście K. tam nie było, później dowiedziałam się, że zadbała o to N. Moja pierwsza młodzieńcza miłość chodził wokół mnie, zagadywał, a ja posłuszna radom N. byłam dla niego na maxa zwykła - miła, ale olewająca, tak jakby nigdy nic między nami nie było. Nie wiem jak potoczyłoby się to dalej gdybym nie posłuchała N. Wiem, że w liceum poznał dziewczynę i jest z nią do teraz, a gdy wraz z moim TŻ'em spotkałam go przypadkiem w Empiku i poznał go, to TŻ stał przy mnie dumnie i nie pozwalał abym zapomniała, że on teraz jest przy mym boku, a nie on Od tamtej pory go nie spotkałam i kontakt jest baaardzo rzadki
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojemu tacie też kupiliśmy na urodziny z FM i to była Lacoste, nr FM 160. To są te http://www.fmshop.pl/index.php?page=...chk=1&Itemid=6 . Na allegro kupiliśmy je za 40zł. One też są boskie a te co ma TŻ zaraz poszukam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

wcześniej przed Tż to był śmiech na sali, a nie związki...
za rok będzie 7, ale się nie martwię 

Tylko ja tego bardzo nie lubię

) ale dlatego, że na razie mamy jednego kompa to siadam kiedy on nie pracuje, ostatecznie z tel czytam i on wie kiedy tu buszuję

czyli ślub będziecie mieć tydzień po nas