|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Jej w końcu się udało! Kościół i sala zarezerwowane
28.06.2014 r. godz. 17.00 ![]() Teraz to już tylko a właśnie dziewczyny - kosmetyczki mam pytanie chciałabym kupić sobie urządzenie do peelingu kawitacyjnego żeby regularnie w domu sobie buźkę oczyszczać - wyjdzie taniej niż wizyty u kosmetyczki. W necie jest ich pełno ale kompletnie się na tym nie znam może polecicie jakieś w rozsądnej cenie? |
|
|
|
#3272 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas przyspiesza, prędkości nabiera, my już umawiamy ślubnego fryzjera!PM2014cz
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() strasznie sie ciesze, ze ta najwazniejsza decyzja juz jest podjeta! |
|||
|
|
|
#3273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też postawiliście na czerwiec Cytat:
![]() Anka1987 tu masz rozpiskę perfum z FM http://fm-perfume.page.tl/Odpowiedni...wych-marek.htm. Mój TŻ ma na pewno z kolekcji klasycznej, to jest Hugo Boss, ale nie pamiętam czy 43, czy 52... ale chyba 52 Pisałyście też o tym, kiedy poznałyście swojego TŻ, ja mojego poznałam jak byłam w 3 gim. a jestem z nim od 1 LO, dokładnie od pierwszego dnia szkoły, tj. od 3 września w dniu ślubu będziemy prawie 7 lat razem
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-03-20 o 11:03 |
||
|
|
|
#3274 | |
|
Zadomowienie
|
Znajomy pisał jakieś zaświadczenie, że jest to darowizna, ale jak się skończyło to nie wiem. Padłam gdy się o tym dowiedziałam, ale niestety takie akcje bywają...
Cytat:
Data piękna, jak i pierścionek
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
jak już mówicie o prezentach dla milusińskich to ja się zastanawiam co chrześniakowi, siostrzeńcowi i 2 x chrześniakowi TŻ zakupić na wielkanoc
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- TŻtom coś kupujecie? czy jakoś symbolicznie tylko? |
|
|
|
#3276 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
tego samego dnia i otej samej godzinie będziemy ślubować
|
||
|
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3278 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do kozieradki to wczoraj sobie ją trochę "odpicowałam" i dodałam do niej spirulinę (tzn rozerwałam tabletkę i ten zielony proszek wsypałam) i ta zieloną miksturę na łebek dałam, bałam się że będę miała zieloną skórę głowy ale po wtarciu nie było nic widać ![]() też czekam na cud no ale.. ![]() Cytat:
Cytat:
i pierscionka też
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
ja myslalam o spinkach z jakims fajnym motywem, karcianym na przyklad, bo TZ sie pasjonuje sztuczkami karcianymi...
a wy? |
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ma za co
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
My nic nie kupujemy sobie na Wielkanoc. Pewnie od moich i jego rodziców dostaniemy zapas czekolady
![]() Muszę zacząć się pakować. Dzisiaj jadę do rodziców już na święta. Muszę jeszcze parę rzeczy pozałatwiać w urzędach, więc stwierdziłam, że nie będę jeździć jak głupia w tą i z powrotem. |
|
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
My na Wielkanoc też nic sobie nie kupujemy
|
|
|
|
#3283 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Dzięki Tobie i pozostałym za odpowiedzi ![]() opiumalfa ale masz piękny, nietypowy pierścień A ja Wam swój w ogóle pokazywałam?
|
|
#3284 |
|
Wtajemniczenie
|
No co Wy upominki sobie na Wielkanoc kupujecie?
![]() u nas w ogole w rodzinie i wsród znajomych tego się nie praktykuje - pierwsze słysze że sie daje upominki na Wielkanoc ![]() Mi tylko raz TŻ zrobił małą niespodziankę, przyszedł w lany poniedziałek i popsikał moją mamę i siostrę perfumami i mnie też chciał popsikac a ja uciekałam i się darłam na niego że nie będzie mnie jakimiś starymi śmierdzącymi perfumami psikał ![]() a on mi kupił C-thru(moje ulubione) i to nimi chciał popsikać
|
|
#3285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawaj ![]() Cytat:
a z tymi perfumami dobre
|
|
#3286 |
|
BAN stały
|
My kupujemy razem sobie prezent- kieliszki do wina, bo obecne są takie małe i obciachowe
Nienawidzę pić wina z małych kieliszków, muszą być wielkie bomby, więc robimy zrzutę i problemie ![]() Rodzicom kosmetyki kupuję ![]() PS. U nas zawsze się kupuje :P Dzieci robią z mchu "gniazda" dla zająca i albo dostaną prezent albo jak będą niegrzeczne to zajaczek im w gniazdo nasra (tak jak rózga od Gwiazdora )
Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-03-20 o 11:31 |
|
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Nam zajączek nic nie przynosi w wielkanoc nie mamy takiego zwyczaju Misiu nie marudzisz w ogóle!DZIEWCZYNY!!! zjadłam przed chwilą ostatnią paczkę chipsów {na początek) w tym miesiącu (wiem, kończy się, ale i tak dla mnie to będzie wyzwanie) ONA mnie zmotywowała: http://www.rmf24.pl/nauka/news-jessi...alo,nId,216937 najpiękniejsza kobieta rezygnuje ze słodyczy i bedę bardziej dbać o to co jestem, btw. jesteśmy tym co jemy! A ostatnio nic mi się nie chce.. myślę, że wróci mi energia gdy w końcu zacznę spożywać warzywa i owoce. Koniec z napojami gazowanymi! Żeby być bardziej zmotywowaną, będę Wam co jakiś czas relacjonować
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tzn. to jest tak, że wytrzymam dwa miesiące, a potem nachodzi taka ochota, że masakra mój TŻ ma tak samo, więc tym bardziej ciężko mi się powstrzymać jak np. on je chipsy a bez słodyczy bym nie potrafiła normalnie funkcjonować
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas w sumie jest zwyczaj, że zając chowa gdzieś koszyczek ze słodyczami i dzieci muszą go znaleźć. Pamiętam jak w podstawówce byłam w szoku jak dowiedziałam się, że moja koleżanka dostała adidasy a druga discmana Pierwszy raz słyszałam, że z tej okazji dostaje się prezenty
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Wtajemniczenie
|
Waniliova no właśnie nie wiem jak sobie poradzę, codziennie jem tabliczkę czeko, dużą pakę chipsów, no i jakieś ciastaka, albo żelki.. ale mam tego uzależnienia dość!
mam nadzieję, że chociaż wytrzymam do końca tego miesiąca, później się zobaczy jem sam syf! Muszę z tym skończyć, już psychicznie się na to nastawiłam! I chcę też to zrobić dla mojego Tż udowodnić mu, że potrafię dotrzymać swoich postanowień więc na sam poczatek koniec z chipsami i słodyczami 3mać za mnie kciuki! Od jutra zaczynam Kapi na mnie mówią Kaś
|
|
|
|
#3292 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Oto i on, czysto symboliczny, majątku nie kosztował, zrobiony manufakturalnie w Gdańsku
|
#3293 | |||
|
Blond forever!
|
Elo elo
![]() Cytat:
![]() Ja niestety nic Ci nie polecę, bo nie znam firm zajmujących się rozprowadzaniem sprzętu akurat peelingu kawitacyjnego. Ale ogólnie jest to świetny zabieg, tyle, że ja w ogóle nie wiem jak mogłabyś go wykonywać sama Cytat:
http://www.galante.pl/spinki-do-mank...1#!prettyPhoto Bo jest saksofonistą ![]() A karciane z tego co widzę też mają: http://www.galante.pl/spinki-do-mankietow-poker-sd-1316 http://www.galante.pl/spinki-do-mank...karty-sl-01628 Cytat:
![]() Wiem, że u TŻ w rodzinie dostaje się słodycze i ja zawsze po Świętach dostaje swoją część od TŻta rodziców i jego babć A słabość do słodkiego to ja mam ![]() Słuchajcie, mój brat ma jutro osiemnastkę (mój malutki braciszek ) i mój TŻ jest świetny w układaniu wierszyków, więc poprosiłam, żeby coś dla niego ułożył i powiem Wam, że się popłakałam ze śmiechu ![]() ![]()
Edytowane przez Blondi2989 Czas edycji: 2013-03-20 o 14:38 |
|||
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero na rocznicę ![]() Cytat:
ale dawniej codziennie jadłam coś słodkiego... a 8 marca 2011 postanowiłam, że koniec z tym i od tamtej pory nie jem ich codziennie ale w ogóle się ich pozbyć na pewno nie dam rady ![]() Cytat:
|
|
#3297 |
|
Zakorzenienie
|
świetny wierszyk
![]() kamilka Gratuluje |
|
|
|
#3298 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
I obrączkę
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wierszyk boski!
|
|
#3300 |
|
Wtajemniczenie
|
My sobie robimy w rodzinie prezenciki, ale to naprawdę drobiazgi. Z TŻ-tem też drobiazgi, jakiś czekoladowy zajączek np. Dziadkowie i mama zawsze mnie rozpieszczają prezentami, z byle okazji. Zwłaszcza moja mama, no ale ma mnie jedną, na kogo ma nie wydawać jak na ukochaną jedynaczkę
![]() W ogóle teraz dopiero przekonuję się jak wiele mama dla mnie robi. Jest niesamowicie zaangażowana w ślub i w przygotowania, mogę z nią przedyskutować każdy pomysł, a ona zawsze chętnie o wszystkim gada i kupuje różne pierdółeczki ślubne, o których jej powiem, że mi się podobają. Ja to mam problem co zorganizować na naszą 4 rocznicę, która jest już JUTRO :P Jutro się co prawda nie widzimy, ale w piątek już tak Idziemy na kolację do restauracji, jak co roku Zawsze z tej okazji robiłam sama jakieś drobiazgi, np. w zeszłym roku dostał ode mnie karton, gdzie były ozdobne (wykonane przeze mnie) kartki, na tych kartach zdjęcie z każdego danego miesiąca od początku naszego związku i opis co robiliśmy w ten dzień. TŻ był naprawdę pod wrażeniem. A teraz nie wiem co, chyba nic nie zrobię, bo też nie mam czasu za bardzo Zaraz muszę się wziąć za licencjat, skoro dzień wolny od uczelni to trzeba pracę nadgonić. Wczoraj I rozdział wysłałam promotorce, hmmm, ciekawe co powie, trochę się boję...A w ogóle wiecie jaka akcja u nas na doktoracie. Mamy razem całym seminarium wydawać publikację naszą wspólną. To będą artykuły naukowe, baśnie i wiersze na jednen konkretny przewodni temat, którym się zajmujemy od października. To był pomysł jednej pani profesor, która ma z nami konwersatorium. No i wszystko super, wszyscy coś napisaliśmy, mieliśmy wydawać. Ja dałam do druku swoje artykuły, jedną baśń i trzy wiersze. No i ma to nam wydawać takie stowarzyszenie poetów z naszego miasta na spółkę z uczelnią. Poeci z tego stowarzyszenia też mogli dawać wiersze do tej publikacji. No i teraz okazało się, że po jednym wierszu każdy dał, a ja dałam trzy. I szefowa tego stowarzyszenia powiedziała, że musi być tylko jeden mój wiersz, bo nie może być tak, że osoby ze stowarzyszenia mają po jednym, a ja aż trzy. A nasza pani profesor, która pisze wstęp do wydania i w ogóle to ona załatwia też w dużej mierze to wszystko powiedziała, że skoro tak to ona się z tego wycofuje, bo już napisała wstęp, w którym uwzględniła moje wiersze i nie będzie niczego zmieniać i albo wszystkie moje wiersze będą w zbiorze albo ona się wycofuje z całego przedsięwzięcia!!! No a tamta też jest nieugięta, ma być po jednym i koniec. Ale pani profesor się nie zgadza i koniec i powiedziała, że w takim razie w ogóle nie ma sprawy, ona się wycofuje i koniec. A skoro ona się wycofuje to w ogóle nie będzie żadnej publikacji i stracimy na tym my wszyscy, bo każdy dał coś do druku i już by nam się liczyło do dorobku, a tak to nie będziemy mieli nic A najgorsze, że mój TŻ, który zajmuje się amatorsko fotografią, robił specjalnie zdjęcia tematyczne, które miały ilustrować tę publikację i strasznie się cieszyłam, bo to miało być takie nasze wspólne przedsięwzięcie, moje wiersze, baśnie i artykuły i jego zdjęcia! Udało mi się go do tego wkręcić, a tu teraz takie coś. I trochę mi głupio przed moimi kolegami doktorantami, że przez to, że dałam 3 wiersze nie będzie w ogóle publikacji, a jakbym dała jeden to by była. Ale ja zawsze daję więcej, zeby sobie mogli wydawcy wybrać co im się najbardziej podoba. A pani prof się spodobały wszystkie i albo wszystko, albo nic. I skoro nic to wszyscy na tym tracimy i nie ma w ogóle książki Ehh, mam nadzieję, że pani prof zmieni zdanie, bo wszyscy tak się w to zaangażowalismy, mój TŻ się zaangażował i wszystko na nic
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:23.

28.06.2014 r. godz. 17.00
a właśnie dziewczyny - kosmetyczki mam pytanie
chciałabym kupić sobie urządzenie do peelingu kawitacyjnego żeby regularnie w domu sobie buźkę oczyszczać - wyjdzie taniej niż wizyty u kosmetyczki. W necie jest ich pełno ale kompletnie się na tym nie znam może polecicie jakieś w rozsądnej cenie? 

czyli ślub będziecie mieć tydzień po nas 
Fajnie, że w końcu się zdecydowaliście. Pamiętam jak ja tutaj trułam bo nie mogłam się zdecydować gdzie zrobić wesele 

nie marudzisz w ogóle!