| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-03-20, 15:43 | #1861 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-09 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  Niedobry Staś. A gardło nie boli?  Nie trzeba odlewki. I tak się na niego czaję, bo nawet jeśli nie podpasuje na twarz to będzie na ciało  Tylko się zastanawiam czy ładnie pachnie, bo jak niuchnęłam 30-tkę dzisiaj to mi wiosną zapachniało. 
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | |
|     | 
|  2013-03-20, 15:44 | #1862 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-02 
				 | 

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz. XIX + nadal walczymy, choć offtopowo psocimy.

Cytat: 
  a gdzie to się kupuje?  Fajnie, że Cię mama wspiera, moja ogranicza się do niekomentowania tego , co mam na głowie  Cytat: 
  Gratulacje zazwiązkowania   Kupiłam jedwab Mariona, bo odnajduję ostatnio coraz więcej rozdwojonych końców po lewej stronie (torebkę tam noszę)  za 2 miesiące podetnę   
				__________________ | ||
|     | 
|  2013-03-20, 15:49 | #1863 | ||
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2012-02 
				 | 

Cytat: 
 Fak, a ja myślałam że 15SPF wystarczy  Podjadę w piątek do domu, mam 50-tkę Sorai jeszcze z wyjazdu do Egiptu  Z tego co pamiętam, to dobrze się nią smarowało. Kascysko ja juz wolę zapytać. Jak rano używam tego toniku z kwasu mlekowego, a wieczorem serum (z Twojego bloga, nie wiem czyjego autorstwa w oryginale), na naczynka to jest ok?  Nie mają jakichś przeciwstawnych działań? Cytat: 
  Ciekawe jak efekty. Wągrów zbytnio nie mam, ale chciałabym powalczyć z przebarwieniami. versatille ale się cieszę!   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 15:50 | #1864 | |
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2013-03-20, 15:50 | #1865 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-01 
				 | 

Włoski umyte, loczki się robią, o 19 idę czarować księdza żeby mi zaliczył egzamin na bierzmowanie hahah   Trzymajcie kciukasy   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 15:59 | #1866 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Cytat: 
  mnie on pachnie jakims kosmetykiem dla dzieci(?!), moge Ci dac odlewke i Sorayi i Daylonga, ale ten drugi jest troche tlusty(dla mnie to dobrze, bo jak obchodze ze skory, to az tak bardzo tego nie widac, a przy Sorayi widac jeszcze bardziej) ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 16:02 | #1867 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2012-02 Lokalizacja: Górny Śląsk  
				 | 

Uwaga! Będę pisać o włosach wyjątkowo. Tzn. taki mix dzisiaj: maska Alterra (będę ją używać co mycie aż się skończy) + maska ruska drożdżowa + olej winogronowy + maska Gloria + krem z Biedry BeBeauty + Kallos Latte + krem Isany oliwkowy  Isana granatowa już się nie zmieściła  moooniek, blondyna  miranda   
				__________________ ♣ ♦ ♠ ♥  naprawdę pisze się razem !  Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-03-20 o 16:05 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2013-03-20, 16:08 | #1868 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Byłam dziś w 5 sklepach(polo,drogeria ,natura ,kama,ross) po odzywkę Joanna naturia z makiem lub te z lnem i w żadnym z nich nie było tylko same szampony ,co jest grane      | 
|     | 
|  2013-03-20, 16:11 | #1869 | 
				 | 

Na pewno są w Kauflandzie i chyba careffurze. I lewiatanie je widziałam. No i osiedlowe małe drogerie.

| 
|     | 
|  2013-03-20, 16:13 | #1870 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Cytat: 
 będę szukać dopóki nie znajdę. dzięki  Mam jeszcze jedno pytanie. Wam tez nie wyskakują zdjęcia np na blogspocie.Nie wiem czy to jakiś błąd u mnie czy u nich ale zauważyłam to wczoraj Edytowane przez karcia334 Czas edycji: 2013-03-20 o 16:16 | |
|     | 
|  2013-03-20, 16:21 | #1871 | 
				 | 

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-03-20, 16:24 | #1872 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
    Mam pytanie o tonik z kozieradki na twarz, dziewczyny po jakim czasie mogę zobaczyć jakieś efekty? Co konkretnie u was robi dobrego? ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- I pytanie drugie: co ze spotkaniem krakowskim?   | |
|     | 
|  2013-03-20, 16:29 | #1873 | 
| Zakorzenienie | 

u mnie kozieradka zadziałała na twarz szybciutko,,po tygodniu duże zmiejszenie ilości wyłażących świństw, po dwóch zdecydowanie mniejsze wągry, mniejsze tłuszczenie    
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 16:34 | #1874 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Cytat: 
  dzisiaj też nieświadomie zrobiłam na pierwsze O psikacz - zobaczymy czy się powtórzy efekt  Cytat: 
  Nigdzie indziej w dodatku ich nie widziałam. trzeba polować  jak już mowa o filtrach - myślicie że mogę używać swojego pyszczkowego z tamtego roku z maja? Teoretycznie nie powinno się ale słyszałam to na przykładzie takich zabieranych na plażę że słońce i temp niszczą to co w opakowaniu nam zostało i tracą właściwości   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 16:37 | #1875 | ||
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Nie!   | ||
|     | 
|  2013-03-20, 16:41 | #1876 | 
| Zakorzenienie | 

Tak, fotorelacja musi być! Tyle pięknych włosów na jednym zdjęciu, chcę to zobaczyć   Przyszło moje zamówienie z AM  Na szczęście trafiłam z kolorami  I dostałam też próbeczkę różu, tylko te małe słoiczki nie mają sitka i jestem pewna, że pewnego dnia mi się wszystko rozsypie  ale pierwsze wrażenie jest fajne, mam nadzieję, że mi wszystko przypasuje  W ogóle jak tak się zastanowię to ja na tym wątku dość mało piszę o włosach...  Dobrze że tytuł zmieniłyśmy na offtopowy! 
				__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | 
|     | 
|  2013-03-20, 16:42 | #1877 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Tak pytam bo w sumie stosuję ją już tydzień ale nie widzę żadnych efektów. Ale ja mam teraz dobry okres więc może dlatego nic nie widzę    | 
|     | 
|  2013-03-20, 16:44 | #1879 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 16:46 | #1880 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  A propos kozieradki, to chyba już 5 raz powtarzam sobie, że będę systematyczna w wcieraniu jej w skórę głowy. Czas to wdrożyć od jutra   
				__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | ||
|     | 
|  2013-03-20, 16:47 | #1881 | 
| Spaceroholiczka Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: Polska 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-20, 16:50 | #1882 | |
				 | 

Cytat: 
 Kurcze, a tylko jedną rzecz z wymienionych przez Ciebie dzisiaj nałożyłam  Ale to po myciu  Tak pisałyście o wieku i tak się głupio czuję, że jestem prawie najmłodsza  Z grzeczności wypadałoby, bym mówiła do Was per. Pani. 
				__________________ | |
|     | 
|  2013-03-20, 16:54 | #1883 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-20, 16:58 | #1885 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 

__________________ "Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć." | ||
|     | 
|  2013-03-20, 17:02 | #1886 | 
				 | 

Chociaż w sumie jesteśmy tu jakby nie patrzeć 'rodziną', a rodzina sobie nie paniusiuje   Dobrze myślę?   
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 17:05 | #1887 | 
| Zakorzenienie | 

ja poznałam przez wizaż osoby i po 60 i na Ty na żywo do nich mówiłam, wszyscy mówili, chociaż dziwnie mi było na początku    
				__________________ | 
|     | 
|  2013-03-20, 17:05 | #1888 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2013-03-20, 17:16 | #1889 | 
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Lepiej być najmłodszą niż najstarszą  Starą a durną   | 
|     | 
|  2013-03-20, 17:18 | #1890 | 
| Zakorzenienie | 

Przypomniała mi się moja siostra - ma 37 lat i to jej tok rozumowania: 37 to prawie 40, 40 to już prawie 50, a 50 to prawie jak 60 - i już się prawie czuje, jakby była babcią, a dopiero co dziecko urodziła    
				__________________ 41 cm => 55 cm  Śpiewam i spełniam marzenia   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:05.

z innych miast ludzie przywozili swoich kibicow, a od nas nie mogli, kpina jakas... i musialam sie sama "zwolnic"
 z innych miast ludzie przywozili swoich kibicow, a od nas nie mogli, kpina jakas... i musialam sie sama "zwolnic"