|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3512 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXII) - część VII
a to już jak wolisz
ale ciuchów ![]() no i nawet się o to nie obraża widocznie sama wie, że to trafne określenie i pasuje do niej :P
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-03-20 o 17:52 |
|
|
|
#3513 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3514 |
|
Zakorzenienie
|
to ciuchow podam linki
(juz wstawialam)http://moda.allegro.pl/cwieki-na-ram...096276388.html 9dobralam na koniec )\http://moda.allegro.pl/sweterek-reka...096203649.html http://moda.allegro.pl/komplet-bokse...094890901.html http://moda.allegro.pl/bluzka-rekaw-...103832978.html ta pierwsza bluzka tania i niewyglada tak fajnie an zdj. Dobralam ją bo tania i nie zla. A w rzeczywiostosci bardzo fajana. Wiec nie zaluje.a ten miętowy zestaw wypasiony miętka mi wpadła w oko juz mam 3 miętki w domu
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-03-20 o 18:11 |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
hej, doszeł nasz fotelik żyrafka, jest boski
włączyłam endomondo i widzę, że spaliłam niespełna 800kcal
|
|
|
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
hey!
jestem jak zwykle na chwilę./.. siedzię w firmie dzisaij do nocy. pracownica mi odeszła z pracy i muszę ją zastępowac///akurat jak jedziemy na urlop Cytat:
|
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, że jesteś zadowolona ![]() Musisz wybaczyć... Sklerozę mam i to taką zaawansowaną ![]() Paweł już dłuższy czas się wspina, podnosi, nawet mu to wychodzi, ale jakoś nie bardzo miał gdzie ćwiczyć, bo łóżeczko parzy... On od razu w płacz uderza jak go tam włożę, w ogóle jak go gdziekolwiek odłożę Dzisiaj jednak wstał sam, nawet nie wiem kiedy i jak i stał tak baaardzo długo... Musimy znowu obniżyć łóżeczko ![]() I świetne te kojce co wklejałyście... Muszę wrócić do tego tematu chyba, bo odkąd Pawełek raczkuje nie mogę go spuścić z oczu, a wypuszcza się coraz dalej i coraz śmielej bada teren
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
u nas od 2 dni są takie kupy. U nas to raczej zęby.
|
|
|
|
#3520 |
|
Zakorzenienie
|
Lu powinna już spać a zamiast tego chodzi po psie, piszczy i zaciesza. A pies sobie cierpliwie leży i czeka, aż to małe coś da mu spokój
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 | ||
|
Zadomowienie
|
Dziękuję
Cytat:
, tylko jak będziesz miała na sobie tą z ćwiekami uważaj żeby się R. nie skaleczyła jak ją weźmiesz na ręceCytat:
![]() Widziałaś mój post? pytałam o spacerówkę Jedo |
||
|
|
|
#3523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
raczej nie da sie tym skaleczyc ale bede uwazała---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Moja R nie chce mleka....
|
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3525 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tż zabrał mnie na zakupy Do tego kupił sobie t-shirt, bo go namówiłam i Fabisiowi czapkę wiosenną Selay, super, że się odezwałaś Gratuluję fasolki! A bacik tak czy siak powinien być!Karolina brawa dla Marcinka pytałam o te plamy, ale one pojawiły się w czasie gdy TŻ się więcej pocił, czyli miał od Małego w ciepłe dni (on też lipcowy) lub gdy był przegrzany
|
|
|
|
#3527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczorowo
![]() Młody wykapany, najedzony i pełen sił i energii Sol pokazuj zakupy ja tez dzisiaj byłam na zakupach ale kupiłam tylko młodemu adki do wózka, takie zwykle aby mu w smierdziuszki zimno nie było
|
#3530 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Nadrobiłam, pocytowałam i będę odpowiadać To zaległości z 3 dni ![]() Cytat:
Tym sposobem mogę się skupić na pracy i szybko robię co mam zrobić i wracam... Ech, dobrze mi z tym ![]() Cytat:
Cytat:
Praca fajna. Ale dopiero ten powrót mi uświadomił, że ludzie są najważniejsi Pracuję prawie z samymi facetami i każdy mnie wyściskał, wycałował, wypytał o młodego i... poinformował, że ma do mnie sprawę w związku z projektem/inwestycja/remontem etc. Jest dobrze. Choć są też i mniej fajne sytuacje bo jeden z panów, który za mną nie przepada powiedział, że powinnam siedzieć w domu z dzieckiem bo tam moje miejsce... A myślałam, że będę ryczeć jak bóbr ![]() Cytat:
Mały zaskakująco dobrze. Jak wychodzę to jeszcze śpi. Budzi się, je, idzie drzemać... właściwie dzień mu się nie zmienił. Mąż mówi, że jest bardzo grzeczny, zasypia w łóżeczku, ładnie je. Nie marudzi i nie płacze. Ale jak wracam do dom i już mnie zobaczy to cały czas mam być z nim. Nawet siku nie mogę iść zrobić bo jak mnie nie widzi to płacze. Czyli jednak tęskni i pamięta ale w ciągu dnia zapomina Nie wiem. W każdym razie cieszę się, że on daje radę bo serce by mi pękało gdyby było inaczej. Karolka, śliczna Lilutka Cytat:
dla R.Będę klepać zdrowaśki w tej intencji |
|||||
|
|
|
#3531 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na pewno. Pójście do pracy wygląda źle. Ale w efekcie, dla mnie, to naprawdę super sprawa ![]() Da się zrobić ![]() A poważnie to super, że się odezwałaś. Będę trzymać kciuki żeby było wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zawsze poprawią humor
|
||||
|
|
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
No, mega się cieszę. Dawno nic sobie nie kupowałam
![]() Nie umiem robić zdjęć ciuchom, tunikę pokażę Wam kiedyś tam na sobie
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Był mąż z Emilem u tego gastrologa.
Waży 9100 Mam mu dawać papki i mięso i ryby bo podobno ma za mało tkanki mięśniowej no na BLW to niewiele je....baaardzo niewiele.Do zębów podobno jeszcze daleko.... Wynikami od alergologa można sobie pupę podetrzeć bo skoro nie dostaje zwykłego mleka to w wynikach nie wyjdzie nietolerancja. Zaraz dowiem się więcej jak tylko mąż ulula małego. ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Ja chcę taką
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3534 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() NO ja bez pracy bym oszalała...to jedyne miejsce gdzie mojgę w spokoju cokoliwiem porobić ) A mój mały też jak mnie nie ma to super grzeczniutko,a le jak wrócę z pracy to nie da mi nawet kurtki zdjąć Jak się tylko odwrócę na chwilę to rykkkk Cytat:
Cytat:
Ale fajnie , będziesz miała parkę!
|
|||
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 co za burak pewnie zazdrości ![]() i ja chociaż chwilę później w końcu stwierdził, że już starczy, wstał i sobie poszedł. A najlepsze jest to, że jak on wstaje, to Lu się go kurczowo trzyma, ale w końcu musi go puścić i upada, tylko asekuruje się dobrze i ma z tego radochę nie z tej ziemi. Normalnie czasem z niej nie mogę.Dzisiaj przy usypianiu też dała czadu. Zwykle muszę jej głowę kilka razy troszkę na siłę położyć na materacu, bo inaczej ciągnie ją do wstawania chociaż śpiąca. I ta mi w tym momencie zaczęła tą głową "sprężynować", co ja ją w dół, to ona głowę w górę, i tak po kilku próbach jej się to spodobało, że śmiała się w głos
|
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
super!
|
#3539 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny myslalyscie juz o odpieluchowywaniu? http://www.bezpieluch.pl/index.php?o...d=18&Itemid=35 ja zaczynam z małym ćwiczyc
|
|
|
|
#3540 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bebe, super wieści Jaś i Małgosia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:39.

omal nie zasnęłam.. a dzieciak marudzi, doprowadza mnie już do szału.

ale ciuchów 
(juz wstawialam)
włączyłam endomondo i widzę, że spaliłam niespełna 800kcal
Gratuluję fasolki! A bacik tak czy siak powinien być!
pytałam o te plamy, ale one pojawiły się w czasie gdy TŻ się więcej pocił, czyli miał od Małego w ciepłe dni (on też lipcowy) lub gdy był przegrzany

Tylko jakoś tej wiosny nie widzę, bo mi śnieg wszystko zasłanie. Ale nie ma co narzekać, jest lepiej niż wczoraj. Dzisiaj idziemy na spacer 

klask i: gratulacje synka ..czyli urodzisz sierpien-wrzesnien? dzieli nas 4-5 tygodni

pewnie zazdrości