|
|
#2581 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
bylo super
mlody ryczał - bo nie chcial isc do domu w ogole sie nim nie zajmowalam tylko dzieciakami a on sie bawil jakby nigdy nic.. owszem zajecia mi olal i po 20 minutach poszedl sie bawic no ale.. nie wymagajmy godzinnego siedzenia za to pokleił pawie oczka mogłam normalnie wyjść skserowac, czy do lasek na chwile sprawdzic jak reaguje i bylo git laski sa zachwycone ze on taki dzielny - ale prawdziwy sprawdzian jutro bo bezemnie bedzie wiedzial ze jestem za sciana no ale jestem z niego dumna!! aha sniadanie tylko dziubnął - chyba emocje, za to obiadl zjadl caly!! sam nawet w domu tyle nie je tak samo podwieczorek dzieci ok na poczatku traktowaly go jak zjawisko - wszystko mu pokazywaly gadaly na raz Pat nie mógl sie ogarnąć a potem juz zostawily samemu sobie to nawet 2 razy dolaczyl do zabawy a tak to gdzies tam obok no i poczestowal dzieci cukierkiem wszystkie panie tez - wiec wycieczka zaliczona zobaczymy jak jutro ![]() ide was nadrobic ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
podejscie super na prawde polecam ![]() :u nas piekne slonce mam nadzieje ze i u was bedzie ![]() no i trzymam kciuki za wolny piatek ![]() Cytat:
![]() zgadzam sie - mieszkalam z rodzicami z jednej strony zarabialam az drughiej bylam od nich uzalezniona troche.. ja wole moj wiek teraz niz tamten ![]() piekna pogoda snieg prawie stopnial cieplutko!!! oby tak dalej!! ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- dostalam sie do kampanii gaga - czasopismo nowoczesnych rodzicow, i do somersby ![]() ![]() piwnej
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Marta- fajnie, że Patowi dobrze poszło
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
super ze Pat taki dzielny.
dziewczynykliknelam przez pomylke dwa razy kup teraz i kupilam dwie sztuki zamiast jednej na allegro. jak to odkrecic? |
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
tylko pisac do sprzedajacego zglosic pomylke
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
masz rację, grunt to czuć się bezpiecznie Cytat:
jak to czytam to aż się dziwię ze on już taki duży chłopak a pamiętam jak byłaś ciężarówką
|
||||
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, Neska - Dzięki
|
|
|
|
#2588 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leczenia ubytków się nie boję, teraz mam dobrą dentystkę, fantastycznie znieczula. Boję się wyrywania tych ósemek, bo muszę iść do chirurga, którego nie znam ![]() Udało się z piątkiem? Mam nadzieję, że zgodzili się na urlop. Cytat:
Do dentysty marsz! Bo skończysz jak ja, z kanałówką! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I Mamusia też zuch ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Ufam swojej dentystce, jest naprawdę profesjonalistką w każdym calu, zresztą zanim wczoraj wydała taką opinię, gruntownie mi te zęby sprawdziła, łącznie ze ściąganiem kamienia, żeby sprawdzić, czy to nie czasem przebarwienie. Zresztą nie dziwię się, że tak się porobiło, skoro zęby są częściowo pokryte dziąsłem, to żadna szczoteczka, nić czy płyn nie usuną resztek jedzenia stamtąd, a to niestety próchnicy sprzyja. Już raz miałam dziąsła rozcinane, ale narosły z powrotem. Nie ma co płakać![]() Jeśli chodzi o szpital, to fakt, położna przede wszystkim ma byc kompetentna, ale bycie miłym w tym przypadku jest ogromnie ważne. Rodząca potrzebuje wsparcia, także (a może przede wszystkim) duchowego, a uśmiechnięty personel naprawdę pomaga. Skończyły się na szczęscie czasy, gdzie rodzące były traktowane gorzej niż pies i nie miały prawa się odezwać, uważam, ze każda kobieta ma prawo rodzić godnie i wspominać swój poród dobrze. Ja swój wspominam bardzo dobrze, pomimo bólu, ale to właśnie dzięki obecności męża, a zaraz po nim dzięki fantastycznym położnym, lekarzowi. |
|||||
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Marta super, wiedziałam że Pat sobie świetnie da radę. |
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Gold ja ci powiem że moja położna wydawała się być zimną suką przy rejestracji
za to na salo porodowej dziękowałam bogu że to ona ze mną jest okazała się być bardzo dobrą położną, pomagała mi, tłumaczyła spokojnie co robić, opierniczyła Tż kiedy było trzeba
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
marta, super, że Patryk ma tak dobry dzień za sobą w przedszkolu! I obiad zjedzony - rewelacja!
Trzymam kciuki za dzisiaj! ![]() Marta, Ktosia z urlopu chyba nici... zobaczę ile zdążę dzisiaj zrobić, ale coś czuję, że nie wyrobię się ze wszystkim Dzień dobry
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wiosnę!! normalnie dobrze że od razu lata nie mamy
śnieg u mnie sypie!!!! ileż można
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko piękną zimę mamy tej wiosny!
![]() U mnie dzisiaj jesiennie, szaro. A wczoraj takie piękne słonko było!
|
#2595 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam pytanie...czy gdzieś przyszła wiosna już???
Znowu chora jestem, zatoki zawalone i czołowe i szczękowe a nawet nie mam jak do lekarza pójść w tym tygodniu :/ a to już 3 raz od stycznia :/ ledwo się podkuruję, 2 tygodnie spokoju i znowu chora :/
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka u mnie wiosny napewno nie ma. sypie snieg. lacze sie z toba w bolu bo ja tez chora. zdrowka
ktosiu wiem ze przydaloby sie to piprawic ale niestety nie mam dobrego dentysty. jak juz jest jakis wzgledny to prywatnue i drogo...no ale trzeba bedzie kogos znalezc... |
|
|
|
#2598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry! Mam ochotę pójść spać i obudzić się wiosną Prawdziwą wiosną! Śnieg sypie! |
||
|
|
|
#2599 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Wiesz co, ale coś w tym jest co piszesz.... - myślę, że część ludzi to sobie tak żartuje z tym wiekiem szczególnie póki jeszcze jesteśmy młode i piękne - nie wiem co będzie gdy na kark wejdzie 50-tka wtedy może rzeczywiście chce by się młodszym ![]() Cytat:
![]() ja C tam dzieciaka ![]() hej! |
|
|
|
|
#2601 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
Pomimo młodszego wieku też wcale młodsza bym być nie chciała - nie chciałabym się cofnąć do czasu liceum ani na początki studiów
![]() Moi rodzice zaś znajdując się w wieku po 40 a przed 50 a chcieliby mieć po 30 mówią, że teraz to już nie to samo, człowiek już wolniejszy, słabsza pamięć, zaczynają doskwierać jakieś przypadłości zdrowotne...
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś śniegu brak ale zimno
|
#2604 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
śliweńko u mnie śnieg i pada śnieg widziałam pogodę długoterminową to fajnie się zrobi od ok. 1.04, a bez przymrozków w nocy od 3.04
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
a to ja też bym się nie cofnęła, nie chciałabym mieć znowu 20lat
![]() No to z urlopu na pewno du.pa! Może uda mi się zwolnić jutro wcześniej, ale wszystko zależy od tego o której pojadę na spotkanie z prezesami i o której wrócimy. Kurcze! A tak mi zależało... no nic! Jakoś to muszę ogarnąć. ale przykro mi, miał być jutro fajny dzień, ehs!
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2609 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też wiosny brak
a czekam na nią jak nie wiem co.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

mlody ryczał - bo nie chcial isc do domu
mogłam normalnie wyjść skserowac, czy do lasek na chwile sprawdzic jak reaguje i bylo git
no i poczestowal dzieci cukierkiem wszystkie panie tez - wiec wycieczka zaliczona 

.

Leczenia ubytków się nie boję, teraz mam dobrą dentystkę, fantastycznie znieczula. Boję się wyrywania tych ósemek, bo muszę iść do chirurga, którego nie znam 

a czekam na nią jak nie wiem co.